Akryyli tapetit eduista ja haitoista

Akryyli taustakuva: edut ja haitat

Akryyli on pitkään käytetty rakenne kuin tiiviste, kitti lattia, maalit, liimat, kitti, koriste kipsi. Soveltamisalaa akryyli laajenee säännöllisesti.

Yksi uusimpia innovaatioita - tämä akryyli taustakuva. Julistuksen mukaan valmistajan, ne pystyvät korvaamaan tapetti vaahto vinyyli. Verrattuna vinyyli, niillä on monia etuja, jotka on ilmaistu korkean suorituskyvyn.

Akryyli tapetti rainoja koostuvat paperisubstraatin ja kerros akryyli vaahto, joka muodostaa lausutaan kohokuviointi pinnalle.

Paperi seinä akryyli - eko alalajeja akryyli päällysteet seiniin. Haittana tämän tyyppinen on esitetty tapetointi: ne eivät voi olla pitkä liota, tai siitä, että kosteus, joka sisältyy liima, paperi ja kärsivät razmoknet akryyli. Joten kun sotkee ​​arkki, on tarpeen välittömästi liimata seinään.

Akryyli paperi tapetti valmistaa tavanomaisella rullina. Niiden ulkopinta on kohokuviorakenne. Se voi olla yksivärinen tai väri. Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman tapetti, joten voit helposti poimia mitään sisustus.

Kuitukankaat tapetti base - alalaji akryyli, mutta ne ovat muutamia vivahteita:

 • Ei-kudottu pohja pidetään hyvänä lujitekerroksen. Tapetti ei repeydy muodostumista halkeamia seinän Kipsilevy.
 • Helppous liimaamalla. On välttämätöntä levittää liimaa käsitelty pinta ja liimaa taustakuva.

Lisäksi standardi kaksikerroksinen rakenne tapetti, valmistajat tarjoavat paremman lajike, jota kutsutaan ekoakrilom. Näiden näytteiden sijasta tavanomaisten akryyli sovellettu laimennettiin vesi-emulsio, kuten lääketieteellisen akryyli.

Tämä pinnoite koostuu neljästä kerroksesta. Ensimmäinen kerros - perusta, suurin osa käytettävän paperin. II - akryyli. Kolmas ja neljäs - ekologinen akryyli, joka levitetään kaksi kerrosta. Siksi tällainen taustakuva kestävämpi ja turvallisin.

Akryylinesteeseen taustakuva ominaisuuksia kuulua enemmän tyypin kipsi kuin taustakuva. Tämä materiaali koostuu seoksesta silkki, selluloosakuitujen ja koriste-täyteaineita, kuten rakenne- hiukkasia, ja väriaineet.

Jotta neste (tästä nimi) seosta, on välttämätöntä käyttää tavallista liimaa taustakuva. Saatu koostumus on tarpeen jauhaa koko seinän pintaan.

1

Ennen kuin neste tapetti neuvovat kädensijaseinämäpaneeli pohjamaali seos pinnalle. Tämä parantaa tartuntaa perustaa edelleen päällysteen. Aluke on myös suojaavia ominaisuuksia estää kosteuden tunkeutumista, estää homeen ja homeen.

Tärkeimmät aluskate materiaalit neste taustakuva:

 1. Akryylipohjamaali Tapettien - se on paras vaihtoehto. Ensinnäkin on helppo levittää. Toiseksi se kuivuu nopeasti. Kolmas, se lepää tasaisesti.
 2. Syvälle vaikuttavan. Erinomainen imeytyy pintaan, vahva vedenkestävä kalvo muodostetaan kuivauksen jälkeen. Tämä aluke voidaan tasoittaa pinta haittoja: epätasainen huokoset.
 3. Kvartsi on valmistettu kvartsipöly. Tämän tyyppinen aluke antaa pieni karheus on koneistettu pinta, jolloin päällystysneste pidetään erinomainen.

Arvo neste tapetti on, että niitä voidaan käyttää kaikissa koneissa. Ostajat suosivat tällaista, koska se ei ole huonompi kuin perinteiset taustakuva. Eräs haitta tämän tyyppisen viimeistely pidetään materiaalikustannukset.

Vinyyli akryyli tapetti on liimattu sekä tavanomaisen paperin. Ensin täytyy valmistautua seinät: poista vanha maali (tapetti, rappaus). Puhdista ne liasta ja rasvasta. Sileä pinta ja soveltaa pohjamaali.

Tärkeintä - on valita oikea liimakoostumus. Parasta käyttää liimaa akryyli tapetti.

Seuraavan kerran - tämä on tasoitus. Lähes kaikki asiantuntijat haluavat käyttää lastaa. Mutta se on käytettävä hyvin huolellisesti, koska syvempi rakenne, sitä todennäköisemmin takertua häntä ja pilata taustakuva. Siinä tapauksessa, jos ei ole kokemusta lastalla, niin se on parempi käyttää telaa.

Aikana tapetointi huone on parempi olla tuulettaa niin, vinyyli tapetti, akryyli ei siedä äärimmäisiä lämpötiloja.

Kiinni tapetti akryylimaali

Tapetointi maali - ei ole helppo tehtävä, joka vaatii erityisosaamista. Jos taustakuva liimaa maalattu pinta, pitkällä aikavälillä voi olla ongelmia ruuhkan taustakuva seinään, ilmakuplien muodostuminen ja väärinkäytöksiä. Tällaisessa tapauksessa olisi liimata seinään lähitulevaisuudessa.

Täydellinen puhdistus pinnan vanhan päällysteen vaatii paljon aikaa, mutta se voi varmistaa hyvän lopputuloksen. Ennen kuin liimaa taustakuva maali, on suositeltavaa ensin hakea pohjamaali. Akryyli maali on hajuton, täysin soveltaa ja kiinnitetty pintaan, lisäksi sillä on erinomainen vedenhylkivyys.

Tavanomaisista paperi tapetti erottaa läsnäolo vettä hylkivä kerros. Maali tämäntyyppisten taustakuva on valmistettu vesi-pohjainen. Viisitoista kertaa, voit päivittää taustakuva maalaamiseen.

Maali paperi tapetti on valmistettu PVA ja pidetään ympäristöystävällisiä. Miinukset se kuuluu, että se imee vettä, polttaa pois auringosta, sitä ei voi käyttää kostea. Lateksi maali tapetti on hyvä kosteuden kestävyys, ja sitä käytetään vain sileillä pinnoilla. Se ei ole hengittävä.

Ei niin kauan sitten, uuden menetelmän seinäsomisteiden - tapetti maalattu akryylimaaleilla. Akryyli maalit ovat eniten kulutusta, auringonvaloa ja kosteutta.

Valmistajat tarjoavat monipuolisen värivalikoima. Jos taustakuva on maalattu maalilla, on mahdollista tehdä märkäpuhdistukseen seinät, mikä parantaa ilman laatua huoneessa. Lisäksi sillä ei ole kielteisiä vaikutuksia ihmisten terveyteen ja siksi niitä voidaan käyttää sisustukseen.

Maali paperi tapetti myydään valkoinen väri. Avulla erityistä täyteaineita on mahdollista antaa mitään varjossa. Tällainen prosessi kutsutaan sävytys. Haluttu väri voidaan tehdä manuaalisesti tai erikoiskoneita että nopeasti sekoita maali halutun värisävyn määräyksestä ostajalle.

Laadukkaat materiaalit maalaamiseen avulla itsenäisesti päivittää taustakuva. Tämä on paljon nopeampi ja taloudellisempi kuin vanhat tapetit poistamiseksi ja uudelleen liimaa uusi. Maalaus lujuutta tapetti, parantaa äänieristystä tilaa.

Edut ja haitat akryyli tapetti

Seuraavat tekijät voidaan katsoa perus etuja:

 • Kulutuskestävyys, kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan.
 • Kulutuskestävyys - taustakuvan voidaan pestä pesuaineita, mutta vain ilman hiovia aineita.
 • Tuotantokustannukset akryyli tapetti on paljon pienempi kuin tuotanto vinyyli.
 • Ympäristöystävällisiä. Akryyli on jonkin puhtaan polymeerien, se ei tuota toksiineja ja mahdollistaa seinien "dyshat9raquo;.
 • Hygienia. Akryyli tapetti ei anna rotu hometta ja homehtua, jotta niitä voidaan käyttää lastenhuoneessa tai makuuhuoneeseen.
 • Monipuolisuus. Avulla nykyteknologian voit tahra taustakuva maalattu sopivin sisätilojen väri.
 • Pitkä käyttöikä.
 • Taustaa kerää pölyä, koska syvärakenteet;
 • epävakaus kosteudelle, korkea kosteus lyhentää taustakuva.

Pesu akryyli tapetti on suositeltavaa alhaalta ylöspäin, sen avulla voidaan välttää tahroja ja tahroja. Ei suositella käytettäväksi voimakas kemikaaleja. Tämä johtaa osittainen tai täydellinen menetys väri. Puhdistus on suoritettava pehmeällä kostealla liinalla.

Asianmukaista ja oikea-aikaista hoitoa akryyli tapetti antaa erinomaisia ​​tuloksia. Puhdistuksen jälkeen ne hankkia alkuperäisen ulkoasun. On suositeltavaa suorittaa säännöllisesti märkäpuhdistukseen talossa, kuten seinät.

Akryyli taustakuva - erinomainen korvaaja perinteisempiä päättyy. Ne auttavat tehdä sisätilojen elävämpiä ja ilmeikäs. Jos sisäinen suunnittelu huone on tehty klassiseen tyyliin, useimmiten valittu tapetti eri väreissä, jossa teki koko huoneeseen. Nykyaikaiseen tyyliin kirkkailla erottuvan taustakuvaksi ilman kuvio.

Akryyli tapetti - mitä se on: hyviä ja huonoja puolia kannen

Valittaessa tapetti on usein kysymys niiden kestävyys. akryyli tapetti on yksi hyväksyttävistä vaihtoehdoista.

Tämä materiaali on paperia (harsoon), alustan, jolle vaahtokerros ruiskuttamalla akryyli. Sen paksuus on noin 2 mm (toisin kuin 4 mm, vinyyli tapetti) ja muodostaa eräänlaisen kohokuvion.

Plussat ja miinukset akryyli tapetti

Menetelmän soveltamista tapetti akryyli takaa hengittävyyden. Kysymys vaaroista akryyli tapetti on yksinkertainen vastaus - no. Myrkyllisiä aineita polymeerikerros ei vapauta, vaan siksi, että kyky päällysteen "hengittää", sitä voidaan käyttää sekä lasten ja olohuoneessa ja makuuhuoneissa.

Voitava luottaa turvallisuuden materiaalin, älä unohda ostaessaan tarkista laatusertifikaatti. Väärennökset voi teille pettymystä.

Jakaa ja muita etuja:

pinta voidaan pestä, mutta liiallinen kosteus olisi suojattava.

 • kulutuskestävyys

  kestävät mekaanisia vaurioita, joten sitä käytetään usein, jos perheessä on lapsia ja eläimiä. Toisaalta seinät suojella itseään voidaan lukea linkin kautta http://roomia.ru/gazeta/news/837_kak_zashhitit_steny_ot_domashnikh_pitomcev.

 • Reliefikuvioitujen ja laaja valikoima värejä, joiden avulla voit käyttää materiaalia eri sisätilat.

Haitat ovat:

 • pienempi kuin vinyyli tapetti käyttöikää;

tämä johtuu laskusta paksuus pintakerroksen

 • alttiutta kosteuden;

  joten taustakuvat vaativat varovaisuutta pestäessä eikä niitä käytetä tiloissa, joissa liiallinen kosteus.

Liima akryyli tapetti parempi käyttää samoja, jotka on suunniteltu vinyyli tai paperin pinnoitteita.

Jos aiot käyttää useita erilaisia ​​materiaalia, voit pysyä universaali liimaa.

Akryyli liimaa taustakuva tehdään tavalliseen tapaan:

Wall tulee puhdistaa vanhan pinnoitteet: Rasva ja kohdista täyteaineena.

 • pohjustus seinät;

  aluke on valittu emäksen tyyppi.

 • valmistelu maalauksia;

  rulla leikataan haluttu määrä maalauksia, ottaen huomioon korkeus liittää pinnan ja lisäämällä 4-5 cm marginaali.

 • liimaamalla;

  jälkeen liiman täytyy imeytyä, joka on jäljellä valmis web muutaman minuutin olla tasaisella pinnalla

 • seinistä.

  liimattu kangas "Butt", alkaen -ikkunasta tai huoneen nurkasta. Ohjaamaan mahdollista otchertit pystysuora viiva, ja joka rinnastaa reuna.

Rainan levittämiseksi seinään on parempi koko korkeudelta, joten on suositeltavaa, että työ on kumppani.

Tasoittaa ryppyjä ja kuplia, jotka on muodostettu keskeltä reunoille. Ylijäämä ylhäällä ja alhaalla katkaista.

Joitakin vivahteita, kuinka liimaa tapetti, akryyli paperille tai flizelinovooy perusteella käsitelty videoleikkeen:

Lisäksi on huolehdittava että pari päivää kunnes tapetti kuivuu huoneessa ei ollut luonnos.

Erityistaitoja puhdistaa akryyli Taustakuva ei tarvita. Tarpeeksi noudattaa muutamia sääntöjä:

 • Puhdistettiin hyvin valutettu märällä sienellä;
 • käytä hankaavia aineita;
 • ei sovelleta, jos peset paljon vaivaa vahingoittamasta pintaa.

Pese akryylipintaa tarpeeksi kertaa kolmeen vuoteen.

Akryyli taustakuva: koulutus perusteilla tahmea ja hoitaa pinnoite

Ei niin kauan sitten ilmestyi rakentamisen markkinoilla, akryyli tapetti, josta tuli nopeasti laajalle kuluttajien keskuudessa. Tämä johtuu niiden ulkonäkö, käytännöllisyys ja joitakin muita etuja. Seuraavaksi tarkastellaan yksityiskohtaisesti, mitkä ovat niiden ominaisuudet, sekä kuinka oikein kiinni seinään ja huolehtia heistä.

Kohokuvioitu tapetti, akryyli paperisen

Ensinnäkin, miettiä, mitä akryyli taustakuva. Näin ollen tämä materiaali on analoginen vinyyli. Se eroaa vain siinä, että sen sijaan, että vaahtoa levitetään pohja vinyyli akryyli vaahto.

Kuten vinyyli-, akryyli- tapetti koostuu kahdesta kerroksesta - pohjapaperin ja, itse asiassa, vaahdotetun akryyli. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista akryyli tapetti on, että niitä sovelletaan piste, seurauksena, joka pinnoite on tunnusomaista hengittävyys.

Lisäksi, toisin kuin vinyyli tapetti on se, että vaahtokerros on 2 mm, sen sijaan, 4, ts ne ovat kaksi kertaa ohuempia. Tämä tietenkin vaikuttaa painon tapetti, sillä seurauksella, että ne on helpompi pitää kiinni omin käsin kuin vinyyli kangas.

Akryyli tapetti sisustettu huone

Seuraavat kohdat voidaan erottaa muun muassa etuja:

 • Korkean suorituskyvyn, mukaan lukien hyvä kulutuskestävyys.
 • Hinta on alhaisempi kuin vinyyli analoginen.
 • Ympäristön, kuten polymeerin päällysteen ei kehittää myrkyllisiä aineita. Paitsi pinnoite "hengittää". Näin ollen ei ole mitään haittaa akryyli tapetti, jotta niitä voidaan käyttää myös koristeluun lasten ja makuuhuoneissa. Lisäksi ne eivät luo suotuisat olosuhteet kehittämiseen kaikenlaisia ​​bakteereja ja mikro-organismeja.
 • Vedenkestävyys, mutta ei yhtä hyvä kuin vinyylitapetit. Joten älä käytä niitä paikoissa, joissa ymmärretään suorassa kosketuksessa veden.
 • Kiitos monenlaisia ​​värejä saatavilla markkinoilla ja ainutlaatuinen kohokuviointi tapetti voidaan käyttää täysin eri tyylejä sisustus.
 • Koska sen hyvä kestävyys mekaanisia vaurioita, materiaalia voidaan käyttää alueilla, joilla on pieniä lapsia.

Mitä haittoja, voimme todeta, lyhyempi käyttöikä kuin vinyyli tapetti. Tämä johtuu siitä, että rainojen paksuus on pienempi. Lisäksi märkä puhdistus suoritetaan erittäin huolellisesti, koska edellä on esitetty.

Poistamalla vanhat tapetit

alustan valmistelu

Katsokaa nyt miten tapetit liima akryylipinnoitteeseen luotettava ja kestävä.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy valmistautua ensi base seuraavasti:

 • Ensimmäinen asia poistaa seinistä vanhan maalin - maali, tapetit, jne Usein Handyman kiinnostaa - onko mahdollista tapetoida päälle akryylimaalia? Kun otetaan huomioon lausunnot asiantuntijoiden eroavat, joten se on parempi olla riskiä.

Jos kuitenkin päätät säästää aikaa, on syytä varmistaa, että maali pysyy turvallisesti seinälle. Sen jälkeen toivottavaa pinnoite hiottu.

 • Sitten pinta tulee peittää kerroksella esipinnoiteseosta.
 • Tarvittaessa pohja on kohdistettava täyteaineena.
 • Ennen asennusta on tarpeen soveltaa pohjamaali uudelleen.

Kuvassa - Shpatlevanie seinälle

Kun maa on valmis, se on tarpeen valmistella erityistä liima, jota suositellaan materiaalin valmistaja. Resepti valmistelu liimaa kiinni paketin.

Sovellus jälkiä seinään

Sen jälkeen se on tarpeen leikata taustakuvan kankaalle pituiseksi. On suositeltavaa suorittaa tätä menettelyä tasaiselle alustalle.

Lisäohjeita liittämisen seinät on seuraava:

 • Ensimmäinen, sinun täytyy mitata kulma kankaan leveys ja piirtää pystysuora viiva, jossa on kohtisuora tai taso.
 • Sitten liimaa levitetään verkossa, ja lähti useita minuutteja. Tänä aikana, sinun täytyy kohdella seinään liimalla.
 • Lisäksi seinämä on rainaan ja on kohdistettu merkittyä linjaa. Kattavuus on litistää seinään pehmeällä liinalla tai harjalla sen nojalla ei ollut ilmakuplia.
 • kangas jäänteitä alhaalta leikattu pois.
 • Samalla tavalla muun seinän liimataan.
 • Päättymisen jälkeen työ on tarpeen varmistaa normaalien kuivaukseen tapetti. Voit tehdä tämän, sulje kaikki ikkunat ja ovet, koska materiaali ei kestä äärimmäisiä lämpötiloja. Tuuleta huone voi olla kahden päivän kuluttua liimaamalla.

Vihje! Suorita tapetointi kätevä yhdessä. Tässä tapauksessa yksi henkilö asettaa taustakuva edellä, ja toinen pohjasta.

Kaavio kiinni tapetti

Perussääntö hoidossa tämän pinnoitteen - ei innokkaat. Tämä johtuu siitä, että taustakuvan akryyli päällystetty pikemminkin "pehmeitä" ja voi pilata karkea harjat tai sienet.

On parasta puhdistaa pelkällä vedellä. Kuitenkin, jos oli paikalla, että vettä ei ole poistettu, pesuaineet on valittava huolella. Joissakin supermarketeissa löydät erityisiä muotoiluja suunniteltu puhdistamaan pestävä tapetti.

Taustakuva puhdistussientä

Sen jälkeen, kun detergentti on valittu, se olisi sovellettava pieniä määriä kankaalla ja varovasti hieroa saastuneita alueita. Pinta pyyhitään kostealla sienellä tai liinalla liotetaan puhtaassa vedessä.

Kiinnittää huomiota! Tämä pinnoite ei kanna hiomamateriaali, sillä ne saattavat vaurioittaa pinnoitetta ikuisesti.

Akryyli tapetit ovat suuri nykyaikainen materiaali asuintiloja. Monet niiden ominaisuudet, ne ovat parempia kuin kalliimpia erilaisia ​​tapetti, mutta kuten mikä tahansa muu rakennusaine, eivät ilman joitakin haittoja. Siksi valinta olisi otettava huomioon paitsi etuja, mutta myös haittoja.

Lisätietoja tästä aiheesta voi saada video tässä artikkelissa.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =