Omavarainen viemärijärjestelmien yksityiskoteihin

Seisotussäiliötä Omakotitalon - miten valita lajikkeiden kuvaus ominaisuuksista ja arvosta

Pelastaa itsesi tarvitse hengittää haju likakaivojen, sakokaivojen, on järkevää ostaa omakotitalon, ensin vain tutkii sen ominaisuudet ja valitsevat tietyn lajin. Laite tallentaa vuokralaiset hässäkkää. Kun pysyvä asuinpaikka suuri joukko ihmisiä yksityiskodissa, pit viemäreihin yksinkertaisesti voi selviytyä tehtävästä ja se edellyttää avustaja, kenelle, ja niistä voi tulla septinen.

Yksityiskodeissa tai maalaismökkejä eroavat tavanomaisista asuntoja, ettei keskitetty viemäröinti ja tuotetaan käyttövesi vaativat erityistä laitetta. Saostussäiliö on suljetussa astiassa, jossa nestemäiset jätteet kerätään. Joissakin malleissa on saatavana toiminnalle biologista käsittelyä, mutta täysimittainen jätevedenpuhdistamo ei lasketa joukossa.

Omistajat maa taloa uudistumiselle jäteveden on varmistettava jätevedenpuhdistamon perustuu terveysvaatimuksia ja maaperän ominaisuuksista. Luotettava vaihtoehto olisi sakokaivojen, jota kutsutaan myös öljypohja, jonka tehtävänä on kertymistä ja jäteveden poistutaan. Hän kulkee jätevesi, ei salli tunkeutua maaperään. Ennen sakokaivossa omakotitalossa, on välttämätöntä ymmärtää sen rakenne ja toiminta.

Rakentamisen aikana mökki kiinnittämään erityistä huomiota järjestely paristokulutuksella, koska keskellä projektin puuttuu. Laite sakokaivo yksityiskodissa voi ratkaista ongelman kanssa tuotos kotitalousjäte ja siivous. Työtä tehdään kolmessa vaiheessa:

 • Viemäriveden selviämässä omakotitalon, kerätään sinetöity muoviastioita paikallinen käsittelylaitokseen.
 • Sisällä saostussäiliö on jaossa hiukkasten raskaan ja kevyen. Ensimmäinen laskeutua pohjalle hyvin, ja toinen tulossa seuraavaan osastoon.
 • Aerobinen hoito ei ole aina mahdollista, joten usein menossa anaerobisia. Epäpuhtaudet suodatettiin, ja metaania muodostettiin lähdön avulla pakoputken.

Tyypit sakokaivojen yksityiskoteihin

Paikallisista hoidon tarjoajista on jaettu kahteen suureen ryhmään - vanhaa ja uutta. Ensimmäinen ryhmä edustaa tiili sakokaivot ja betonirakenteiden. Tämäntyyppiset yksityiskodeissa käytetään harvemmin, koska aikaa, voimaa ja materiaalikustannuksia. Kuitenkin betonirakenteet pidetään kestävämpi. Uuden muoviset sakokaivot ovat valmiita kotiin, jossa on useita alalajeja. Vuodesta selviä etuja voidaan tunnistaa halpaa, muovia, käytännöllisyys, helppous tuote.

Valmistajat sakokaivojen asennettu yksityiskodeissa, ymmärtää, että ilman viemäriverkkoon ei voida luopua, niin tarjoavat laajan valikoiman. Käyttö erikoissäiliöt on usein ratkaisu ongelmaan. Kertymistä saostussäiliö on säiliö, jossa putket tulevat talousvesi pumpataan tarpeen mukaan. nestetilavuuden laskelmia tarpeen tuottaa oman ja tältä pohjalta, tilata oikean kokoinen säiliö. Tämä vaihtoehto on useita ominaisuuksia:

 • Ei tarvitse asentaa salaojitus kaivot, jotka vaikuttaa positiivisesti järjestelmän kustannuksista.
 • Itse säiliön yksityiskoteihin tulee kalliiksi, yksinkertaisuudesta huolimatta laitteen.
 • Omistajan talon yksin voi päättää, missä se asennetaan septitankki. Kuitenkin sinun täytyy harkita kaikkia niin että sisäänkäynti assenizatorskaya kone oli esteetön.
 • Kustannukset pumppaus jäte on kallista, joten jos talousvesi on kertynyt nopeasti, kumulatiivinen yksikamarisen saostussäiliö - ole sinun vaihtoehto!

Secure mukavaa elämää pysyvää oleskelulupaa yksityiskodissa ilman puhtaanapito on mahdotonta. Bioseptik käyttämällä erityisiä bakteereja ratkaisee jätevedenpuhdistamon, jolloin turvallisuuden tae maaperän. Prosessi näyttää tältä:

 1. Epäpuhtaudet kuulu ensimmäiseen kammioon suosittu sakokaivojen, kulkee sen ensisijainen puhdistusta. Se erottaa suuria hiukkasia ja rasvoja, jotka sijoitetaan pohjalle.
 2. Jäte lähetetään toiseen kolmen seisotussäiliötä, jossa puhdistus on käynnissä aktiivisemmin.
 3. Sakka syötetään ensimmäiseen kammioon, ja puhdistettu jätevesi - kolmannessa, jos lopullinen ja tärkein vaihe.
 4. Täysin puhdistettua vettä läpi jälkiselkeytin putoaa hyvin.

1

Jätteet, läpi sakokaivojen, ei ole täysin puhdasta vettä, joka voidaan laskea veteen tai maaperään. Joskus voi tehdä ilman jälkikäsittely maaperän. Suunnittelu puhdistamon yksityiseen talon riippuu eri tekijöistä: jäteveden ominaisuudet ja maaperässä. Maaperä suodatus on kalliimpaa, koska tarve asentaa:

 • imeytymistä kaivannon;
 • hiekka ja sora suodatin;
 • suodattaa hyvin;
 • suodatus kenttä.

Kaupallisesti saatavilla erilaisia ​​valintoja tehdä helposti. Aluksi silmä osuu laitteita, jotka ovat halpoja:

 • Otsikko: KNS Unipump Sanivort.
 • Hinta: 11328 ruplaa.
 • Ominaisuudet: laite pumppaa jäteveden, varaamiseen ne säiliöön.
 • Plussat: alhainen hinta.
 • Miinukset: pieni kapasiteetti.

Ankarampaa sakokaivo asennettu yksityiskodeissa, maksaa monta kertaa kalliimpia. Usein kuitenkin ne on syytä:

 • Otsikko: Rostock EcoProm.
 • Hinta: 55900 ruplaa.
 • Ominaisuudet: rakenne, joka käsittää biologisen suodattimen puhdistamiseksi jäteveden.
 • Ammattilaiset: korkea puhdistusta.
 • Miinukset: suuret mittasuhteet.

On koko autonomisia asemia syvä biologinen käsittely. Omakotitalossa, ne olisi aiheellista:

 • Otsikko: YUNILOS Astra 3.
 • Hinta: 66300 ruplaa.
 • Ominaisuudet: kyky kerätä ja suodatus epäpuhtauksia, joita esiintyy useissa vaiheissa.
 • Plussat: helppokäyttöinen, se selviytyy tehtävistä.
 • Miinukset: ei.

Vähittäis- ja online-kaupat ovat täynnä Closeouts, tarjoukset ja alennukset. Ennen asennusta sakokaivossa jätteiden suodatus yksityiskodissa, sinun täytyy ostaa sitä. Tilaa toimitus posti ei suositella, on parempi käyttää palveluja kuljetusliikkeen. Osta seisotussäiliötä talon lajista riippuen voi olla niinkin alhainen kuin 12000 70000 ruplaa. Kuitenkin osto - se on puoli voittoa. Asennus kustannukset voivat vaihdella:

Miten valita seisotussäiliötä omakotitalon

Markkinoiden laitteita omakotitalon jäteveden on laaja ja tarjoaa laitteita jokaiseen makuun. Alueet eivät ole kaukana jäljessä suurkaupunkien kuten Moskovassa ja Pietarissa. Kuitenkin lähestymistapa materiaalivalinnat on vastuussa, ei ole ongelmia tulevaisuudessa. On välttämätöntä aluksi laskea jätteen määrää, ja kiinnitettävä rakenteeseen. Mitä septinen valita omakotitalon riippuu oleskelun kesto:

 • Jos tavoitteena on siirtyä omakotitalon säännöllisesti, niin se on parempi valita bioseptike. Tämä antaa paremman jätevedenkäsittelyn.
 • Tulossa omakotitalon viikonloppuna tai kesäaikaan voimme rajoittaa varastointi sakokaivojen. Rakenne on yksinkertainen, ei tarvitse sähköä kustannuksia, mutta jaksottaista tyhjennystä säiliöitä.

Arviot

Eugene, 34 vuotias.

Vuosi sitten aloitimme rakentaminen omakotitalon mahdollisuus siirtyä pysyvän asuinpaikan. Naapuri sivuston välittömästi kannattaa harkita kysymystä viemäröinti. Ostimme sakokaivo, mikä ei ole juuri menossa jäteveteen, vaan myös puhdistaa ne. Kunnes kaikki ovat tyytyväisiä: ei epämiellyttäviä hajuja, ei haitallisia päästöjä ympäristöön.

Stanislav, 37 vuotias.

Kun osti omakotitalon lähellä aiemmat omistajat, kävi ilmi, että päästä eroon jätteistä he nauttivat likakaivo. Meille oli väärä vaihtoehto, joten päätimme käyttää sakokaivot. Otimme helpoin puhdistamatta toimintoa. Asuimme täällä lähes kahden kuukauden ajan, ja tuona aikana oli tyhjentää säiliön kolmesti. Ilo ei ole halpaa!

Uudessa maassa talon hän halusi järjestää kaiken korkeimmalla tasolla. Kuitenkin hinta bioseptik heti peloissaan pois, puhumattakaan asennuskustannukset. Ne yhtyi sukulaisten sitä mieltä, että voidakseen aloittaa on kokeilla budjetti vaihtoehto. Kumulatiivinen septinen meille täysin meni: jatkuvasti maassa eivät asu, vähän jätettä.

Autonominen viemäröinti yksityiskodissa: miten valita ja asentaa?

ONGELMAN puhtaanapito, kotitalouksien jätevesien käsittely koskee kaikkia esikaupunki kiinteistönomistaja. Siksi, jos kehittäjä on valittu autonominen viemäri yksityiskodissa: miten valita täydellinen, ominaisuudet yksittäisten osien järjestelmän - kiireellisimpiä asioita ennen asennusta.

Autonominen viemäröinti yksityiskodissa - paras valinta antaa

Video: autonominen jätevesi omakotitalossa

Laajuus autonomiset viemärijärjestelmät

Tahansa kotiin, varustettu juokseva vesi, tarvitsevat sieppaus, jäteveden käsittely. Jos hanke perustuu autonominen viemäri yksityiskodissa, miten valita laitteet, jossa yhdistyvät minimaalinen budjetin rakentamisen ja käytön korkean suorituskyvyn - pääasia mökin omistajan, joilla ei ole erityistä koulutusta.

Puutarha-, kesämökkejä budjetti septinen ruumiillistuma pystyvät Purify jätevesien mukaan 60-75%. Koska kausiluonteinen, satunnaisen käytön talojen maanalainen säiliö ei vaadi vuosittainen pumppaamiseen jätevettä, mikä vähentää toimintatalousarviosta. Sakokaivot ovat edullisia, tarvittaessa ovat betonia manhole renkaita.

Koteihin pyöreä toiminta lisää sopiva järjestelmä VOC (paikallisesti käsittelylaitos), SRB (biologinen jätevedenpuhdistamo), ilmastointialtaat käyttämällä erittäin anaerobiset bakteerit. Tämä laite mahdollistaa käytön käsitellyn jäteveden uudelleen pumppausta harvoin tapahtuu. Kuitenkin rakentaminen budjetin, palvelu kasvaa dramaattisesti.

Suunnittelu autonomisen viemäröinti

Ennen oppiminen mitä autonominen viemäri yksityiskodissa Miten valita sopiva erityisolosuhteita option on tutkittava rakentamisen jätevedenpuhdistamoon. On olemassa useita vaihtoehtoja jätevesijärjestelmät, jota seurasi lisäpuhdistus:

 • septinen - useita kammioita yhteydessä ylivuotoputket, suurin näiden viemäriin ovat väittäneet, menettää suuren liete, mekaaniset epäpuhtaudet ovat läsnä muissa anaerobisten bakteerien, jotka hajoavat orgaaniset ilman ilman läsnä ollessa;

Toimintaperiaate on sakokaivojen

 • ilmastus - samanlainen kuin edellinen suunnittelu, kuitenkin, kamera pakolla puhalletaan ilmaa tarvitaan aerobiset bakteerit, jotka pystyvät jakamaan käytännöllisesti katsoen kaikki saatavilla saasta orgaanisia epäpuhtauksia;

 • Yhdistetyt järjestelmät - alkuvaiheessa puhdistuksessa liittyy anaerobiset bakteerit puhdistettiin sitten jäteveden anaerobisten mikro-organismien.

Yhdistetty asemalla systolinen

Kaikki yksipuoliset viemäröinti koostuu erillisistä osista:

 • viemärikokoojan ulompi - putki, joka poistovirta syötetään painovoiman (joskus paineen tai tyhjön prosessi) asunnon saostuskaivossa kammion, ilmastuskammio säiliö;
 • puhdistamon - metallia, polymeeriä, betoni säiliö jaettu useisiin kammioihin sakokaivoissa tarvikkeet poissa ilmastus säiliöissä asennettu kompressorit;
 • tunkeutumisjärjestelmän - hyvin tai suodatus kentän, jossa puhdistettu jätevesi poistetaan maaperään kautta luonnollinen suodattimen (40 cm: n kerros soraa, shungite hiekka) jälkikäsittelyä varten luonnon maaperä.

Ajo autonominen viemäri maalaistalon

suodattamalla kuoppien vähintään budjetti rakentamisen, ovat kuitenkin sopivia vain hiekka maaperät tasolle pohjaveden pinnan alapuolella 1,5-5 m suhteessa suuhun. Kentät suodattamalla syvennetty pintamaan alla, voidaan käyttää savimaa. Kun vain yksi korkean GWL tunkeutumisjärjestelmän tulee Ground suodatin. Jätevesi saostussäiliöstä pumpataan, kerätään maahan säiliöt ovat yleensä käytetään toistuvasti.

Kuoppaan ja liuotuksen kentän

Suodatuksen kaivoja ei vaadi ilmanvaihtojärjestelmän kenttien se on edellytys turvalliselle käytölle. suodatetaan kenttä - se on enemmän silmukoita säteitä tai aallotettu, rei'itetty pieniä reikiä. Toisin viemärijärjestelmään, neste kerätään siinä on, ja nollataan alla olevaan kerrokseen sepeliä. Sen jälkeen, jäteveden tihkuu maaperään, leikataan jakaa maanalaisen muodostuman.

Suunnittelu autonomisten viemäröinti

Teollisuus tuottaa maanalaiset säiliöt eri materiaalien poikkeavia ominaispiirteitä. Siksi ostaessaan akku salaojitus yksityiskodissa Miten valita sopiva pakkaus tietyn kohteen, ominaisuudet - kiireellisin asia kehittäjä. Vaiheessa viemärijärjestelmän suunnittelussa on otettava huomioon vivahteita:

 • anaerobiset bakteerit lisääntyvät itsenäisesti, sakokaivot voidaan käyttää ajoittain;
 • aerobinen jätevedenkäsittelyjärjestelmien ovat haihtuvia, mikro-organismit tapetaan aikana kausiluonteinen käytön, pitkäaikainen sähkökatko, toimintaa varten tarvittavat kompressorit, aktiivilietettä on päivitettävä määräajoin;
 • painovoima putkien rakennuksista saostussäiliöön tarvitaan kaltevuus 4-7 astetta, kun tehdään kulma pienempi luukun jätevesien virtaamaan säiliöön, suurten kaltevuudet vähentää itsepuhdistuvat kyky, mahdollista tukkeutumista kertymisestä johtuvaa karkeajakeiden;
 • täyteainejäte muoviastioita ne olisi osittain täytetty vedellä maahan kulkematta seinä, joka on tärkeää sivustoja ilman veden lähteistä;
 • sakokaivoissa, valmistaja teollisuuden menetelmillä, Tulosolmujen putkien on hyvä ilmatiiviys, tulolinjojen betoniin rengas on paljon vaikeampi toteuttaa;
 • muoviset sakokaivot eivät aina ladataan jätevedet, kun talvi kohoilua nämä mallit voidaan puristaa pinnalle, joten ne sopivat alle kaadetaan laatta, joka on sidottu säiliöön kehon.

Asennus elementeistä yksipuolisen viemäröinti edellyttävät, että kaikki mahdolliset vivahteet

Mitat septinen valittu tilavuuden ensimmäisen kammion, tämä luku tulee olla 3 kertaa suurempi kuin päivittäinen vedentarve perhe. Saat kätevästi jaksollisen viemäripumpun maanalaiset säiliöt tulisi sijaita lähempänä ajoradan. Syvyys jätevedenpuhdistamo on aina yksilöllinen. On otettava huomioon pituus viemäri linja, kaltevuus 4-7 astetta, talvi kylmämerkintänä alueella.

Kaavio septinen asennus

Making autonominen viemäri kädet

Periaatteessa asennukseen VOC, saostussäiliö riittää määrittää sijainnin, kaivaa kuoppaa hänelle liittää sen suoralla kaivannon ulostulojakoputken sisäinen viemäri uninen asumiseen. Asenna säiliön putkeen, jotta tunkeutumisjärjestelmän backfill kaivannon.

Kuitenkin, kussakin vaiheessa, on vivahteita. Siksi valita mitä autonominen jätevesihuoltoon sakokaivossa yksityiskodissa käytetään ja kuinka valita yksittäisten elementtien pienin budjetti, voit seurata suosituksia yhteisyrityksen 32,13330 ulkoisille engineering viemäriin.

Asennus autonominen viemäri

Pumppu pumppaamiseksi jäteveden kotona. Erillisessä paperi voit lukea kuinka valita jäteveden pumppu, sen rakenne ja valittu joitakin parametreja.

Paikan valinta toiminnalle vedenkäsittely järjestelmän olisi otettava huomioon vaatimukset sääntelyn asiakirjoja:

 • etäisyys esineitä pitää merkittävinä - 3m puut, lähde veden saanti 30-50 m, rajaosion viereisen 2m, "punainen" viiva ajoradan 5m, kanavan 3 m, 4 m perusta kotelon, luonnollinen altaiden 10 m;
 • tunkeutumisjärjestelmän - suojaetäisyydet ovat samanlaisia ​​kuin edellisessä tapauksessa.

Lisäksi on otettava huomioon kulkua kappaleet päällä, virkistysalue, pysäköinti, varmistaa maksimaalisen asumisviihtyvyyden.

Etäisyys Käymäläjätesäiliöt merkittävät kohteet

Maanalaiset rakenteet väistämättä vaikuttavat voimat routanousun. Ne poistavat kehä pohjarakenne eristys, kuivatus, käyttäen ei-metallisten materiaalien pohjakerros, kaivanto jälkitäyttöä onteloiden.

kaksi ensimmäistä ei käytetä tekniikkaa sakokaivot, sivuonteloiden täytettiin hiekalla tai ASG. Näin ollen, mitat kuoppa tulisi olla suurempi kuin koko säiliön 40 cm kehää pitkin. Sen syvyys lasketaan seuraavasti:

 • underburden - 10-15 cm;
 • betonilaatta - 10-15 cm, vain muovi rakenteita;
 • jäädyttäminen taso - johtuen siitä, että jätevedet peräisin rakennus, on aina positiivinen lämpötila aikana orgaanisen aineen hajoaminen bakteerien vapautuu lämpöenergiaa, riittävä syvyys 1,5-2 m.

Ojan säiliöstä mökki pitäisi olla kaltevuus 4-7 astetta. Riittää taipuvainen 2-3 cm ja yhden metrin etäisyydellä.

Kuoppaa sakokaivo

Alakerros on tehty hiekasta kuivua maaperää, rikki korkealla pohjaveden tason. Kerrostumisen tarvitaan joka 15 cm juntan tärylevyjen.

Muoviastioita asennetaan yleensä käsin, metallia, betonia septitankin sijoitettu kosketuksella. Tarvittaessa kevyitä rakenteita päälle pohjakerros valetaan betonilaatta ilman vahvistavia. Säiliö on sijoitettava vaakasuoraan maksimoida sisätilaan työkammioiden.

Asennus muovi sakokaivojen

Selkäranka on koottu punainen viemäriputken halkaisija 11-20 mm. Ennen asennusta tarvittavista viestintäjärjestelmistä, jotta työ:

 • muuttamisesta Geotekstiili rainoja ojan pohjaan, reunat materiaalin ajaa taululle;
 • underburden kivimurska tai hiekka 10-15 cm;
 • juntta inertti materiaali tärylevyjen;
 • putkea painovoiman kaltevuus;
 • täyttösorasta tai hiekka;
 • kätkeminen geotekstiili.

Tällainen tekniikka eliminoisi vajoaminen, spontaani irtoaminen pistorasiat. Geotekstiili estää sekoittumisen maaperään, jossa on ei-metallista materiaalia.

Viemäriputket talolta saostussäiliön

Video: Miten antaa Viemäristövalurautaputket

Kaikki syötetyt komponentit on suljettu, silikonipolymeerin mansetti poistamiseksi vuotoja. Tarvittaessa asennettuna sisäiset laitteet, ylivuotoputkiin. Vaikein suljettu PVC-putken läpi konkreettisen renkaan improvisoidut sakokaivot. Tätä tarkoitusta varten tunkeutuu seos lisätään sementti-hiekka laasti.

No tunkeutuminen on tehty betonirenkaita. Suunnittelu offline-tilassa pohjan sijasta täytetään 40 cm: n kerros soraa, shungite, sora. suodattamalla kentät syntyvät tekniikka:

 • poistetaan maaperään sivuston, jonka koko riippuu suodatuskapasiteetti tiettyjen maaperän rakennustyömaalla;
 • kehä blanketed geotekstiilien estää liettymistä, sekoittamalla materiaalikerroksen;
 • Se luo kuivatus kerros soraa, jonka päällekkäin aallotetun säteet tai ääriviivat;
 • rakenne on täytetty samalla luonnollinen suodatin, ja sitten jauhettiin.

sakokaivot valmistajat tuottavat erityisiä tunkeutumisen elementtejä, joiden suunnittelu on hybridi alan suodattamalla kuoppiin. Ne asennetaan standardimaisesti.

Asennus soluttautumisen järjestelmien

Kun käytetään ei-metallista materiaalia axils kaivaminen voidaan kokonaan eliminoida kuorman vetää jäädyttämistä alukkeita, jotka vaikuttavat maanalainen säiliöt. Riittävää on kerrosten välinen 40 cm joka puolelta septitankki, vaan olisi säädettävä kerrokset 15-20 cm, kukin ramming koneen tai käsityökalu.

Täyttöä hiekka sakokaivojen

Huoltoa sakokaivojen käytetään niskan suuntautuva pinta huoltoaukoilla. Maksimoimiseksi integroinnilla elementtiä käytetään koristeluun osaan maisema kaupallisesti saatavilla. Yleensä se on valmistettu muovista lukuja eläinten, satuhahmot, sienet, kannot, lohkareita. Ne on helppo poistaa, painaa lähes mitään, on turvallinen kiinnitys, ei puhalletaan pois tuuli.

Koristelu sakokaivojen luukku

Autonominen viemäröinti omakotitalossa tehdään kerran ja pitkään. Jos olet omistaja pienen esikaupunkialueella monet komponentit ja kokoonpano edellä kuvattujen vaiheiden ovat valinnaisia. Jos aiot järjestää ison talon viemäriin asuinpaikasta harvat pysyvästi, lähestymistapa suunnitteluun seisoo mukaisesti huolella ja vastuuta.

Video: asennus autonomiset järjestelmät BioDeka

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

autonominen viemäröinti

Tähän mennessä on jonkinlainen kotitalousjätevettä, jossa erityisiä varoja käytetään kierrätykseen. Pitävät tärkeimpinä ja perustekijöitä, sekä erilaisia, tyypit ja kriteerit eri autonomisten viemäri. Tämä vaihtoehto on varsin houkuttelevaa ottaa kodeissa ja mökit.

Mikä on tämä rakenne

Toisin kuin altaaseen, autonominen viemäri mukana tuottamaan puhdasta, mutta ei kertymistä jäteveden. On olemassa useita käsittelymenetelmät, jotka on jaettu kolmeen päätyyppiin: kemiallinen, biologinen ja mekaaninen.

Käyttää erikoismateriaaleja, jotka tarttuvat hiukkaset (koagulointiliuokseen) - kemiallista puhdistusta. Orgaaniset uutetaan mikro-organismien avulla - parannettavuutta. Menetelmät fysikaaliset ja mekaaniset apua epäpuhtauksien poistamiseksi - mekaaninen puhdistus.

On olemassa kahdenlaisia ​​käsittelylaitoksia, joka perustuu käytetyn järjestelmän - sakokaivot, joilla on rakenteet maanalaiset ja jotkut suodatin puhdistuslaitos (biologiset) esivalmistus.

Tarve itsenäinen jäteveden ei ole enää välttämätöntä todistaa tällä hetkellä, uusinta teknologiaa ja tieteen kehitykseen. Jos et voi yhdistää Keski viemäriverkkoon, on olemassa vaihtoehto - paikallinen riippumaton järjestelmä. On välttämätöntä, että varastointia ja hävittämistä jätevesistä.

Omakotitaloihin, tällainen järjestelmä on säiliö, joka on suunniteltu tilapäiseen varastointiin. Tai järjestelmä jätevedenpuhdistamo, joka koostuu sakokaivon ja suodatin järjestelmiä. Tällainen laitos suorittaa sen tehtävät melko pitkään ja ei riipu ulkoisista tekijöistä. Sähkön saatavuus, jätehuolto, tai yhteyden keskeinen viemärijärjestelmän tässä tapauksessa ole merkitystä.

Päätyyppiä autonomisten viemäröinti

likakaivo - renkaan betonin tai muun säiliön, jossa jätevesi on kerättävä. Tärkein ja erittäin ajankohtainen kysymys talon rakentamiseen, missä ja miten rakentaa tätä mahdollisuutta. Kaupungissa siitä kukaan ajattelee, mutta yksityinen sektori on sen haittoja ja ongelmia tässä suhteessa.

Tämä ongelma tulee esiin, pysyä oli viihtyisä ja mukava ihmisille, jotka tarvitsevat viemärijärjestelmään toimi moitteettomasti ja ongelmia. Itse laite on varsin yksinkertainen, ja oikea lähestymistapa ja korkealaatuisia materiaaleja, toimii pitkään.

Tärkeä yksityiskohta, jonka haluat aina harkita - on valinta oikea määrä hyvin itse, ei ollut ongelmia puhdistuksen tulevaisuudessa. Etsi paikka, joka täyttää kaikki parametrit ja mittaukset, kaiken tämän jälkeen, ja alkaa varustaa. Se ei ole helppoa, että öljypohja ei tarvitse sijoittaa talon lähellä. Vaikka erittäin pitkiä putkia on myös varsin toivottuja. Tuhlata poistava ajoneuvo pystyi ajamaan esteetön kuiluun, tulee aina olemaan ilmainen ja helppokäyttöinen.

On tiettyjä järjestelmiä ja sääntöjä sijainti hyvin itse, sen etäisyys useita muita tiloja sivustoja. Perusvaatimukset:

 • etäisyys kotoa kaivoksia 5m;
 • 1 m alhaalta pohjaveden;
 • 1m aidan reunaan kuoppaan;
 • juomaveden lähteistä (savi - 20m, savi - 30 m, hiekka liejunsekaista - 50 m).

Jo pitkään, jossa tämä rakenne riippuu halutusta tilavuudesta. Kun asukasta kohden 0,5 kuutiometriä. Jos mahdollista, on mahdollista antaa laitteen pienellä marginaalilla määrään. Esimerkiksi jos asut talossa kolme ihmistä - se on noin 6 kuutiometriä.

Kun volyymit ovat jo määritetty, vielä vaikutus on putkistoon. Kun haluttu kulmakerroin noin kaksi tai kolme prosenttia (kaksi, kolme cm) kuuluu kunkin juoksumetriä putkeen. Näin ollen, jos putki on pidempi, kulmakerroin pienenee.

Kahdenlaisia ​​pumppaamo: ilman alhaalta ja hermeettisen (muoviastia tai muu) haudattu maahan. rakennustekniikan riippuu maaperän määrä asukkaiden talon ja sijainti pohjaveden. Jos tämä mökki ja vuoden ympäri siellä ei elä, niin sinun täytyy tehdä kuoppaan kuin säiliö suodattimen pohja. On käynyt ilmi, ikäänkuin hyvin, jos jätevesi ei ole enempää kuin yksi kuutiometri päivässä.

On joitakin laitteita, vaiheet kuoppaan:

 • samanaikainen parantaminen seinät ja putket;
 • puolitoista kuutiota maaperän kaivettaessa virkavapauden eristys;
 • asettaa putken sisällä hyvin toisen renkaan pinnasta;
 • asennus luukku tapahtuu sen jälkeen asennettu putket, renkaat ja kannet;
 • Kolmekymmentä okopki cm leveys tasolla seiniin
 • maa laatta kaadetaan, ovi jää vapaaksi.

sakokaivo - suljettu itsenäisen järjestelmän kanssa kosketukseen jätevettä, joka on mekaanisesti suodatetaan bakteerit. Lähes yhdeksänkymmentäkahdeksan prosenttia, saavuttaa puhdistusteho tällaisen järjestelmän. Näin ollen, nämä jätevedet poistetaan ja imeytyy maahan ilman saastumisen riskiä, ​​kuten pohjaveden ja ympäristölle.

Tiiveys estää tunkeutuminen hajuja, jotka liittyvät poistoon ja käsittelyyn. Yksityisellä sektorilla mökeissä, kylpylöissä voi usein törmännyt tällaiseen järjestelmään. On olemassa monia etuja tämän asennuksen - tehokkuus, ylläpidon helppouden ja tehokkuuden korkeimmalla tasolla.

Perusperiaatteet sakokaivot - puoltaa viemäriin ja vastavuoroinen toimintaa nesteestä anaerobisilla bakteereilla. Tänään saatiin paljon erilaisia ​​sakokaivot ja suosituin stand-alone mallista. Se ei tarvitse mitään ylimääräisiä energialähteitä ja laitoksissa tai erityisehtoja.

Tuotevalikoima sisältää muoviastioita välilevyt sisällä öljypohjaan ja biosuodattimen. Yksinkertaisuus ja luotettavuus design houkuttelee ostajia. Polypropeeni korkea laatu ja suuri paksuus, hyvä ratkaisu ja varsin hämmästyttävää suoritusmuodossa.

Tämän rakenteen etuja:

 • mukavuus (Modular);
 • Infiltrator tehokkuutta;
 • Kompakti koko, helppo asennus;
 • käytettävyys ja luotettavuus;
 • helppo huoltaa (pumppaus kerran vuodessa).

Kestävyys laitteen kapasiteetti ja erotuskammioihin itse joissakin prosesseissa laskeutumisen ja biohajoavuus. Periaate toiminta sakokaivojen sisältää useita prosesseja. Vastaanottava kammio, jossa jätevesi virtaa melko iso. Hankala prosessi hajoaminen epäorgaanisen aineen laskeutuvat. Toisessa settlerin on selkeytetyn veden virtauksen paremman ajon.

Kolmas kammio on varustettu biosuodattimen muodossa syklonin, jossa kertyminen aineenvaihduntatuotteiden mikro-organismien ja on hajoaminen orgaanisten aineiden. Kaikki puhdistusmenetelmillä tapahtuvat peräkkäin, tehokkaasti ja tehokkaasti. Suorittamaan vedenpuhdistus maaperään haitallisia aineita, asennus on kytketty Infiltrator.

Asennus sakokaivojen, yhteenveto:

 • laajat kaivaukset robotteja (kuopat asennukseen putkikanaalille);
 • tasoitus hiekka pinta, vahvistamalla pohja;
 • kerros soraa 400 mm Infiltrator;
 • paksuus hiekkaa vaot 200-300;
 • yhdysputket, vesi täyte voimaa;
 • hiekka-sementti seosta nukkua sivuilla asennuksen.

On septitankki kohtuuhintaan, erityisesti verrattuna kustannuksiin muut myyjät. Kilpailukykyä tavaroiden puhuvat puolestaan, esimerkiksi septitankki. Voi täyttää monien asiakkaiden kanssa mahdollisimman tehokkaasti.

On tärkeää tietää, että sakokaivot on heti käyttövalmis ja asentaa itse on realistinen ja mahdollinen. Likimäärin välillä hinnat käsittelylaitoksia, kuten "Säiliö 1, 2, 3, 4" on esitetty tässä taulukossa:

Nyt monet ihmiset alkoivat ajatella ympäristöstä ja sen säilyttäminen tuleville sukupolville. Omistajan omakotitalon tai esikaupunkialueilla haluaa elää mukavasti ja pois sivistyksen. Puuttuvan tarvittavat viestintä voi tehdä elämän mukava ja helppo koko perheelle, säilyttäen luonne.

Viime aikoina oli talojen vieressä puhdistamoista mutta tällä hetkellä ne ovat hyvin suosittuja ja kysynnän. Toinen edustaja sakokaivojen puhdistusasemalle "tapas"Kumpi teki ryhmä" Topol-Eco Company". Tämä on paikallinen biologinen jäteveden käsittelyjärjestelmän periaatteen kanssa ennalta laskeuman karkea suspensiot.

Mietitäänpä joitakin toimintaperiaatteita saostussäiliön

Ensimmäinen kammio toimii laskeuman jätevesi syötetään keskiputken ulommasta kodin LVI-laitteet. Ensimmäisessä vaiheessa meillä on menetelmä biologisen hajoamisen hapen. Välimatkan vettä säiliöstä avulla ilmapumppu toimintaa, siirtyy toiseen osastoon.

Aerotenok - seuraava säiliö, jossa pääteos aktiivilietteeseen. Yhteydessä prosessin hengityksen mikro-organismien, vieraiden aineiden hajoavat, ja ilman syöttö on kompressori. Lietepartikkelien kasvaa, ja tämä mahdollistaa niiden poistamisen aikana suihkutuskammioon seuraavassa.

Öljypohja - kolmas osa, pyramidin. Se on laskeuman lietteen ja veden jo puhdistettua vettä ulostulo. Poistuvan nesteen toissijainen seisotussäiliön, on läpäistävä muita suodattimia.

Astiaan (ojia, lammet) lähtö on jo selvitetty sataprosenttisesti valumia. Korkea puhdistus, kuten vettä voidaan käyttää erilaisissa kastelu kasvien, pensaiden, puiden ja muiden kasvien viljelyyn.

Alkaen jälkiselkeytin liete keuhkoihin syötettävän lietteen yläosaan aikana, ja neljännen kammion raskaan lietteen ja kutsutaan stabilointiainetta. Piiri on hyvin yksinkertainen ja ilman ihmisen puuttumista, todella saada laadukas jäteveden käsittelyn. Perusteella on yhteinen luonnollinen biohajotusmenettelyt.

On pieni virhe saostuskaivossa "Tapas", ja että sen energiariippuvuus (kompressorikäyttö). Mutta hyödyt ovat paljon suuremmat:

 • kompakti rakenne;
 • Sähkön (alhainen kulutus);
 • yksinkertainen asennus piiri;
 • teollinen prosessi ei ole monimutkainen;
 • Suuri mallisarja.

Nämä mallit sakokaivojen on tehoeroista, se riippuu ihmisten määrä toiminnan ruokaperunan talon. Jos talossa on suuri saniteettitilat, sinun täytyy ostaa septitankki korkean kapasiteetin.

Kukin malli sisältää kaksi perus- versiota: standardi (tulo putken syvyyteen 0,3-0,9 m) ja pitkän (1,0 - 1,5 m). On myös varustettu pumpulla, muut muunnokset, jossa ulostulo puhdistettua vettä pakko.

Käyttöehdot ja toiminta

Aloittaa tuotettu välittömästi asennuksen jälkeen kaikki elementit "Topas" puhdistus järjestelmä ja ensimmäistä kertaa se on parempi tehdä alan ammattimiehen tuntemia. Välttämätön biomassa on muodostettu noin kolme viikkoa nopeuttaa tätä prosessia, on välttämätöntä lisätä lietteen säiliöstä.

Tarvittavat toimenpiteet tämän palvelun:

 • Puhdistus kompressori kalvoja (joka kaksi tai kolme vuotta);
 • korvaaminen ilmastus laitteet (kahdessatoista vuotta);
 • ympärivuotinen käyttö saostussäiliön (kerran kolmen tai neljän kuukauden jo jätevesihuollosta lietemassassa);
 • integroitu huoltoasemalla (joka vuosi tai kaksi).

Kun kaikki toimenpiteet on tehty, vaihda laitteiden ja täytä Saostussäiliön kapasiteetti kaksi kolmasosaa vettä. Nyt on mahdollista edetä edelleen laitteen käytön. Loput Saostussäiliön "Tapas" toimii tehokkaasti ja offline-tilassa.

Valinta on sinun, mutta jos et ole rakentaja, ja ei ole taitoja tällä alueella, se olisi parempi neuvotella erikoislääkärin aiheesta. Tärkeitä edellytyksiä omalla alueella, volyymi salaojitus, tarkat laskelmat kaikista rakennusmääräykset. Pääasiallisesti on myös ollut, että ilmasto-olosuhteet, topografia, maaperän ominaisuudet ja sijainnin pohjaveteen ja monet muut tekijät. Siksi päätät harkita ja miettiä kaikkia perusteluja ja tekemään oikean päätöksen sinulle ja perheellesi.

Hyödyllisiä artikkeli? Korko ja lisätä suosikkeihini!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 1 =