1 neliömetriä paljon cm

Kuten 1 neliömetri neliösenttimetriä (1 m2 paljon cm2)?

Käännös yksikkö pituus, paino, kellonaika, ja sen johdannaiset on melko yksinkertainen tehtävä. Universal Laskin keskinäistä kääntämistä eri mittayksiköt ovat tähän tarkoitukseen kehitetyllä insinööreillemme.

Teoreettisia ja käytännön käsitteitä siirtämistä yhden mittayksikkö toiseen perustuu vuosisatoja vanha kokemus ihmiskunnan tutkimuksen sovellettu aloilla.

Kuinka monta senttiä metri - lunttilappua vastauksia

Usein on tarpeen korreloida eri yksiköille keskenään. Tämä voi olla tärkeää, kun pituuden mittaamiseksi kankaan leikkaus, alue huoneen tai tilavuus ruokia.

Näyttäisi siltä, ​​että voisi olla helpompaa, jos yhden senttimetrin - sadasosa mittarin, vastaus kysymykseen, kuinka monta senttiä 1 metri, on ilmeistä, että on, arvo on 100. Mutta tosiasia on, että määrä cm hyvin riippuvainen siitä, onko onko harjoittamisesta tai kuutiometriä neliömetriä.

Katsotaanpa kuinka monta senttimetriä neliömetriä kohti? Tämä mitattu arvo alue, ja se on neliön, jonka sivu 1 m. Jokaisen mittarin 100 cm: n neliön kehä niin - niiden pinottu 400.

Arvioida, kuinka monta senttimetriä on sijoitettu koko alueelle m, on toinen yksikkö samanlainen neliömetri - neliösenttimetriä.

Ja kuinka cm 1 m? Kuten jo mainittiin, neliömetri - neliö, jonka sivu on 1 m ja pinta-ala on 1 neliömetriä Vastaavasti cm -. Neliö puolella 1 cm niiden m sovi 100 ikään kuin se olisi tavallinen cm ja 10 000. Näin ollen, 1 m - 10 000 sq.cm.

Visualisoida miksi on olemassa määrä kasvaa senttejä 100 kertaa, voit ottaa tavallinen vihko ruutuun ja piirtää neliön sitä.

Silloin sinun on helppo laskea solujen määrä tarpeen kummallakin puolella neliön, sekä - alue. Sama tapahtuu kanssa m.

1

Paljonko 1 kuutiometri kuutiosenttimetriä? Kanssa cm³ vielä vaikeampaa kuin neliön koska puhumme se ei ole neliö, mutta kuutiossa side on 1 m, tässä järjestyksessä, ja cc se sijoitetaan takaisin 100 kertaa -. 1000 000.

Tämä on valtava ero koko tekee tarpeelliseksi käyttää yksi yksikkö - kuutiometriä dm (litraa) on 1000 cc Huolimatta siitä, että käynnissä ja neliödesimetriä harvoin.

Kuten esimerkissä m cm ja määrä cm per metri kasvaa jopa 100 kertaa. Visualisoida vaikeampaa kuin pinta-alayksikköä kohti, mutta se on myös mahdollista, jos halutaan.

Mitata kehä m³ senttimetrin käynnissä, samoin kuin sen alue - neliö, laskukaavat käyttävät kehä ja pinta-alasta valtaosa elimissä. Kehä m³ on 1200 cm ja pinta-ala on 60000 neliösenttimetriä

Kuinka monta senttimetriä juoksumetrissä?

Tämä kysymys on huomattavasti yksinkertaisempi kuin kaikki aiemmat. Per metri - lineaarinen, säännöllinen mittari, joka mittaa pituus. Ja käynnissä senttimetriä se sopii aivan yhtä paljon kuin nimikin kertoo - 100.

Suunnitella lapsen huoneeseen tytöille - ajatuksia meillä on julkaisuissa.

Miten hoitaa orkideoita löytyvät tässä artikkelissa.

Sieltä opit valitsemaan kävelysauvoja.

Joten, jotta se helpompi käsitellä yksiköitä, ne voidaan pelkistää yhden pöydän, joka nähdään niiden suhde, ja voi olla yksi yksikkö on melko helppo kääntää muille.

Ja hieman enemmän tietoa aiheesta - seuraavassa videon.

Hei kaikille! Kuinka monta senttimetriä mittarin on 100cm ja 400cm neliömetriä. Artikkeli senttimetriä olen vain löytää se hauskaa ja palkitsevaa opiskelijoille!

1 neliömetriä paljon cm

oppia kuinka monta senttimetriä neliömetrille On olemassa useita tapoja.

Aluksi on muistettava, että neliömetri ja miten se lasketaan.

Neliömetri Kansainvälisen mittayksikköjärjestelmän on yksikkö alueen mittausta. Metrin neliö on neliö, jonka sivun pituus on 1 metri. Sen pinta-ala neliö on 1 neliömetri:

S = 1 metriä x 1 metri neliömetri = 1

Miten laskea, Kuinka paljon per neliömetri? Yksi mittari vastaa 100 cm. Korvike meidän kaavan sijasta metrin samoja parametreja, mutta senttimetreinä, eli mittari, ilmaistuna senttimetreinä:

S = 100 cm x 100 cm = 10 000 cm

Toinen menetelmä laskelma on seuraava:

1m2 = 100 cm2 = 100 x 100 = 10000 cm2

Vertailukohtana: Kansainvälinen mittayksikköjärjestelmä - järjestelmän fysikaalisten suureiden, on yleisintä maailmassa. Ottaa huomioon metrin määritelmään, mittari on perusyksikkö fyysisten määrien tässä järjestelmässä. Mittari - mittayksikkö pituuden ja etäisyyden. Tämän järjestelmän mukaisesti, oletetaan, että mittari on 100 cm. muuntaa neliön senttimetriä - että tämä laskelma oli rakennettu.

Igor Nikolaev - johtava asianajaja "Prosper Consulting"

Portal konsultti PropertyExperts

Lapsuudesta asti opetukset matematiikan kertoa mitä mittayksiköt on olemassa, mikä pakottaa ne käyttämään, joka avulla nämä ongelmat voidaan ratkaista, sekä miten kääntää joitakin perusyksikkö toimia toisissa. Mutta muista nimeä millimetrin, decimeter, tuumaa, kilometriä, jalat, piha, punta, kilogramma, joskus emme muista millaista määrästä, mitä painoa ja kuinka paljon asia se sisältää (esimerkiksi sata kiloa - tonni). Tämä määrä metrisiä yksiköitä melko helposti sekava, erityisesti käännös.

Ja tietenkin, suurin vaikeus on neliö laskentayksikkö ja lineaarisia mittoja. Mutta onneksi verkossa voit helposti selvittää esityksen tai laskentataulukon, joka on esimerkki siitä, miten ongelman ratkaisemiseksi ja kerrotaan yksikön kätevästi. Lisäksi on olemassa monia laskimet ovat tätä toimintoa. Jos päätät olla itse rakentamisen kustannusarvio ja laskea tarvittava määrä tiiliä, karrelle lohkot tai putkia, yksinkertaisesti soveltaa laskin ja saada nopeasti ja tehokkaasti tuloksia ilman tarvetta moninkertaistaa itse.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

73 − 70 =