Q on 1 m

Vielä yksi askel

Täytä turvatarkastuksessa päästä znanija.com

Miksi minun täytyy suorittaa CAPTCHA?

Suoritettuaan CAPTCHA osoittautuu olet ihminen ja antaa sinulle tilapäisen pääsyn verkko-omaisuuteen.

Miten voin estää tämän tulevaisuudessa?

Jos olet henkilökohtainen yhteys, kuten kotona, voit käyttää anti-virus scan laitteen varmista, että se ei ole haittaohjelmaa.

Jos olet toimiston tai jaetussa verkossa, voit kysyä verkon ylläpitäjä, kartoittaa verkossa etsivät väärin tai tartunnan laitteita.

CloudFlare Ray ID: 3e05050721f364db • IP: 5.189.134.229 • Suorituskyky & turvallisuuden CloudFlare

Kuinka monta senttimetriä neliömetriä kohti?

Voit vastata tähän kysymykseen sinun täytyy tietää, mitä "neliömetri".

neliömetri - on pinta-alayksikköä kohti mittauksen.

Alue - on määrä geometrinen luvut kaksiulotteisuus.

Alue neliön sivulla, 1 m on 1 neliömetri, koska se on määritelty tuote puolin.

Kuinka monta senttimetriä 1 metri? On tunnettua monia: 1m = 100cm. Laskemalla ala neliön senttimetreinä, saamme: 100cm * 100cm = 10000 neliösenttimetriä.

1 neliömetri = 10000 neliösenttimetriä.

1

Täytä vastaus se, että 1 neliösenttimetri vastaa 1/10000 osa neliömetri.

Senttimetri - mitta pituus neliömetrin - mitta-alue ja ei verrata. Kysymys oikea kuuluu, kun haluat tietää, kuinka monta neliösenttiä per neliö metre.Otvet 10000.

Jos ajattelee merkitys Latinalaisen etuliitteen centi-, käy ilmi, että senttimetri - sadasosaa perinteisen mittari, joka on yksi metri tasan 100 senttimetriä. Etsi kuinka monta senttimetriä neliömetrillä on vaikeaa, koska nämä toimet arvon eri asioita - alueen ja pituus. Mutta tässä on selvittää, kuinka monta neliösenttiä neliömetrillä ei ole vaikeaa, sinun täytyy vain kuvitella neliön yksi metri ja jakaa kummallekin puolelle sata senttimetriä. Silloin Neliön ala on tuote sen puolin ja on 10 tuhatta. Näin ollen yksi neliömetri 10000 neliösenttimetriä.

Neliömetri on laite, jossa se on sivussa kunkin mittarin. Jos siirto cm, sitten 100 cm kukin, vastaavasti. Eli kertomalla 100 cm 100 cm, huomaamme, että 1 neliömetri 10000 neliösenttimetriä:

Yksinkertaisella mittari 100 senttimetriä. Ja selvittää, kuinka monta neliösenttiä neliömetrillä, on välttämätöntä moninkertaistaa 100 100 saada 10, 000 neliösenttimetriä. Vastaus on yksinkertainen, et vain sotkea nollia kerrottuna.

Tiedäthän, jotain sain sekoittaa hieman. Jotta ei sekoittaa muita ja kävelylle ja sinä katsot Wikipedian ja antaa vastauksen. Eli yhden neliömetrin.

Ja paremmin. Lainaan:

Nyt kysymys ei ole tarkalleen jäljellä.

Kuka muistaa opetukset matematiikassa tulisi huomioida, että metri 100 cm, sekä matematiikan opetusta me kaikki oppineet yksiköitä ja miten ne voidaan laskea neliömetri on mitta alueen / huone, että meillä olisi laskea, kuinka monta senttimetriä per neliö mittari, meidän tarvitsee vain kertoa toiselle puolelle neliön toiselle, eli: 100cm * 100cm ja saada meidät kiinnostunut vastaus summa = 10 000 neliösenttimetriä.

Jos mittari on 100 senttimetriä, jotta selvittää, kuinka monta senttimetriä neliömetriä kohti, yksinkertaisesti moninkertaistaa 100 100. Eli sinun täytyy kertoa toiselle puolelle neliön toiseen, toisaalta löytää kuvion ala.

Vastaus on: 10 000 senttimetriä neliömetrillä!

Neliömetri on mittayksikkö hetkellä ploschadi.Predstavte neliö puolella on 1 metri tai 100 santimetram.Chtoby nähdä määrä neliösenttimetriä se (tai parempi sanoa sen alue), tarvitset 100 cm x 100sm.V tulos on 10000 sm.kv.

Ja miten laskea neliön ja mitä se on .. Tämä neliö, jonka sivu on 1 metrin pituinen. S = a2, ts S = 1 m x 1 m = 1Q. mittari

On helppo laskea, kuinka monta senttimetriä on neliömetriä, ja mittari 100 senttimetriä:

Se on hyvin yksinkertainen laskea, jos ajattelemme loogisesti. Niin, kuin yksi metri tarkalleen 100 cm, yhden neliömetrin ovat 100 * 100 = 10000 neliösenttimetriä. Oikea vastaus tähän kysymykseen 10000 neliösenttimetriä.

metri 100 cm, mutta yhden neliömetrin:

Laskin neliösenttimetriä vuonna Metry²

Online Converter senttimetriä mittareita (m² per cm)

Laskit alue neliösenttimetriä metry²

Muuntaa cm in metr²

Neliösenttimetri (symboli: "cm") - johdettu alue mittaus. Tämä laite on muodostettu senttimetri. 1 neliösenttimetriä yhtä kuin 0,0001 metriä.

Neliömetri (symboli "m") - johdannainen kansainvälisen yksikön alueen mittaus. Se on lähde tunnettu toimenpiteitä kansainvälisen mittayksikköjärjestelmän "mittari". Lisääminen ja katkaisu SI etuliitteitä luo kerrannaisina yksiköitä, kuten neliödesimetriä, neliö hectometer.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 − 6 =