1 luokka virtalähde luotettavuutta

Luokat sähkönkuluttajien

Mukaan SAE kaikille kuluttajille sähköenergian perinteisesti jaettu kolmeen ryhmään (ryhmät), riippuen niiden merkityksestä. Tässä tapauksessa kysymys siitä, miten olla luotettava energian saanti kuluttajille, ottaen huomioon kaikki mahdolliset tekijät. Tässä ovat ominaisuuksia kussakin luokassa sähkön kuluttajien ja vaatimukset luotettavuudesta tarjontaansa.

Ensimmäiseen luokkaan kuuluvat tärkeimmät tehoa kuluttavia, tauko virtalähteen, joka voi johtaa onnettomuuksiin, suuronnettomuudet, aiheuttaen suurta aineellista vahinkoa viasta johtuen koko sarjan laitteet toisiinsa järjestelmiä. Näitä asiakkaita ovat:

kaivosteollisuuden, kemian teollisuus ja muut vaaralliset tuotanto .;

merkittävä terveydenhuollon palvelut (hätätilanteessa huonetta, iso klinikoita, synnytysosastoilla jne) ja muiden valtion virastojen;

kattilat, pumppaamot ensimmäisen ryhmän, tauko virtalähteen, joka johtaa epäonnistumiseen kaupungin elämää tukevat järjestelmät;

pitoa sähköasemia kaupungin sähköinen liikenne;

muodostaa yhteys, lennonjohtotornien kaupunkijärjestelmien, palvelinhuoneissa;

hissit, palohälytysjärjestelmät, palontorjunta-laitteet, turvallisuus hälytysjärjestelmät suurten rakennusten, jossa on suuri määrä ihmisiä niihin.

Kuluttajat tähän luokkaan olisi virtansa kaksi riippumatonta voimanlähdettä - kaksi voimalinjoja, virta omista muuntajat. Vaarallisin kuluttajat voivat olla kolmannen itsenäisen virtalähteen luotettavuuden lisäämiseksi. Katkos virtalähteen kuluttajille ensimmäinen luokka on sallittu vain silloin, kun automaattinen teho varmuuskopio.

1

Riippuen kuluttajien voimajohdon sähköverkon voi toimia Varavirtalähteen, paristo tai diesel generaattori.

RB määrittää itsenäinen virtalähde lähteenä, joka on tallennettu post-vika jännite säännellään katoaminen toisen virtalähteen. Niistä riippumatonta voimanlähdettä kaksi osaa linja järjestelmää tai yhtä tai kahta tai elektrotstantsy sähköasemaa, kun seuraavat kaksi ehtoa:

Toiseen ryhmään kuuluvat tarjonta kuluttajille virta, joka pysäyttää toiminnan tärkeän kaupunkijärjestelmien, valmistus on massa avioliitto tuotannon, on olemassa vaara epäonnistumisen suurten toisiinsa järjestelmiä, tuotantokaudelle.

Lisäksi yrityksille toiseen luokkaan virtalähde ovat:

hoitolaitosten ja apteekkien;

kaupungin virastot, oppilaitokset, ostoskeskuksissa, urheilutiloja, joka voi olla suuri joukko ihmisiä;

Kaikki kattilan ja pumppaamot, paitsi ne, jotka kuuluvat ensimmäiseen ryhmään.

Toiseen luokkaan kuuluvat virtalähde tuottaa tehoa kuluttavia kahdesta riippumattomista lähteistä. Se on sallittua katkos virtalähde ajan, jonka sähköinen huoltohenkilöstö saapuvat kohteeseen ja suorittaa tarvittavat toiminnallisen muutoksen.

Kolmas luokka sähkönkuluttajien sisältää kaikki loput asiakkaat, jotka eivät olleet mukana kahden ensimmäisen luokan. Yleensä nämä ovat pieniä kaupunkeja, kaupunkien instituutioita, järjestelmä keskeytys virtalähteen, johon ei liity seurauksia. Myös tähän ryhmään kuuluvat monen perheen taloja, yksityinen sektori, maa ja autotalli osuuskunnat.

Kuluttajat kolmas luokkaan virtansa yhdestä virtalähteestä. Katkos virtalähteen kuluttajien tästä ovat yleensä enintään päivässä - ajaksi pelastus- ja hyödyntämistä.

Kun erottamalla kuluttajat luokkiin monista tekijöistä, mahdolliset riskit, valita luotettavin ja paras vaihtoehdoista.

Enimmäismäärä tuntia pois vuodessa ja ajoitus suunnanmuutos virtalähteen

Sähkönsyöttö kysymyksiä, kuten luotettavuus virtalähde, määritetään sopimuksen sähkön kuluttaja kokonaisuus. Sopimuksella sallitun tuntimäärä pois vuodessa ja ajoitus suunnanmuutos virtalähde (se on itse asiassa sallittua kestoa poiskytkeminen PUE).

I- ja II-aloihin luotettavuus sallittu määrä tuntia pois vuodessa ja ajastuksen teho määritetään osapuolten funktiona parametreja virtalähteen piirien saatavuus valmiustilan tehon ja ominaisuudet prosessin käyttäjän, mutta ei voi olla enemmän kuin vastaavat arvot säädetään III luotettavuuden luokka, johon sallittu määrä tuntia vuodessa pois on 72 tuntia (mutta ei enempää kuin 24 tuntia yhtäjaksoisesti, mukaan lukien aika, virta palautuu).

Joka tarjoaa kuluttajille ryhmäjaon

Erottaminen kuluttajat kategoriassa ylipäätään mahdollistaa kunnolla suunnitella tietylle voimalaitos, liitä se verkkoon. Päätavoitteena - rakentaa tehokkain verkko, joka toisaalta olisi otettava täysimääräisesti täytäntöön virtalähteen tarpeisiin kaikki kuluttajat, täytettävä luotettavuuden virtalähde, toisaalta voidaan yksinkertaistaa niin paljon kuin mahdollista, jotta voidaan optimoida resurssit huoltoa ja korjausta verkkoihin.

Operaation aikana sähköverkkojen jako kuluttajien luokkiin vallan voit tallentaa vakautta integroidun voimajärjestelmän tapauksessa tehopulatilanteiden takia sammuta laite tai vakava onnettomuus runkoverkkoihin. Tässä tapauksessa käytä automaattista laitetta irrotetaan verkon käyttäjiä kolmannen luokan, ja suurella teholla alijäämät - Toisessa ryhmässä.

Näiden toimien ansiosta on mahdollista jättää tärkeimmät kuluttajille ensimmäisen luokan ja välttää ihmisen aiheuttamia katastrofeja eri alueilla, kuolema, työtapaturmat yksittäisiä sivustoja, aineellisia vahinkoja.

Kotimainen virransyöttöjärjestelmiä yleisimmin käytetty periaate Hot Standby: tehomuuntajia, muuntamoita, GLP (ja kapasiteetin koko toimitusketjua heille) valitaan suuremmaksi kuin tarvitaan ylläpitämään normaalin toiminnan varmistamiseksi virtalähteen virrankuluttajat luokkien I ja II jälkeisessä hätätilassa, jossa yksi virtapiiriin epäonnistuu seurauksena vika (tai suunnitteilla kytketty pois päältä).

Kylmä varaus, yleensä ei käytetä (vielä enemmän hyötyä kannalta kokonaiskapasiteetista), kuten nykyinen dip kuorman alaisuudessa verkkoelementtien ilman testausta.

Syyskuu: luotettavuuden varmistaminen virtalähteen

Vaikka oli aika, jolloin ihmiset ytimet ilman sähköä tänään ilman nykyisen koettu meistä yhden tunnin ajan vakava haaste, ja samalla jopa lapset tietävät, että tuhoava voima, joka tuo hallitsematon sähköä.

Siksi ihmiskunta on keksinyt koko järjestelmä voidaan ohjata jatkuvuutta ja toimitusvarmuutta.

Järjestelmä kehitettiin koko historian energian kehittämiseen, jatkuvasti täydelliseksi ja täydensi, ja se ei ole ihme, että teollisuus on yksi kaikkein teknologisesti kehittyneitä ja muuttuu jatkuvasti.

Tänään energia-alalla on kehittänyt useita normatiivisten asiakirjojen

 • GOST 50571,17-2000 standardit suojan tulipaloja
 • GOST 50571,18-2000 standardit suojelun sähköverkoissa Surge
 • GOST 50571,19-2000 standardit suojaa salamaniskun
 • GOST 50571,20-2000 standardit suoja sähkömagneettisten kenttien
 • SanPin terveys normeja ja sääntöjä
 • PPEN säännöt tekninen käyttää sähköisiä kuluttajia
 • PUE Säännöt Sähköasennus

Joukossa on dokumentteja oikeudellisia tasolla, sekä määräykset.

Säännöt sähkölaitteiden, josta keskustellaan liittyvät ohjesäännön ja käyttämällä niitä, olisi myös ohjaavat muiden listattujen standardien.

Luokka virtalähteen luotettavuuden

PES tarkastellaan tässä on lueteltu seitsemäs painos, joka on julkaistu muodostamasta toimenpiteen Viimeinen osa tuli voimaan 01.11.2003 vuosi ja hyväksymä järjestys Venäjän ministeriön 20 päivänä kesäkuuta 2003. N242.

Ensimmäinen PES julkaistu 1947-1949.

Yksi kohokohdista tämän asiakirjan läsnäolon määrittämiseksi siinä luokkia energian toimitusvarmuudesta ja vahvistamalla käsitteen.

Mukaan Pravilpotrebitelem yksikkö tai ryhmä virrankuluttajat, kuten suorittamalla yksi yhteinen tai valmistus- tarkoituksiin elektoropriomnikom pidetään järjestelmän mekanismeja, komponenttien ja järjestelmien tarjota muuntaminen sähköenergiaa muunlainen.

Sähköisten vastaanottimien kuluttajien energialähteiden

Jokainen asiakas haluaisi olla katkeamaton elektoroenergii, mutta nykyään se on lähes mahdotonta, koska on olemassa sellainen asia kuin oikosulku, joka tapahtuu, kun vaurioita eristys vaiheiden välillä.

Vaikka tiede voi ajatella idioottivarma tapa välttää sitä.

Virtalähde järjestelmä on suunniteltu siten, että henkilö ei voi ratkaista tai muita vaurioita, tämä tapahtuu vain välitysyksiköillä kytkimiä tai muita mekanismeja ja laitteita.

Samaan aikaan on olemassa joukko kuluttajia, joista virtaa käyttävien laitteiden on sujuvasti varmistaa riittävä väestönsuojeluasetuksen, estää teknologisiin katastrofeihin tai ennakoida alituotantoa kulutustavaroita.

Keskeytymättömän virran laitteeseen käyttää kahta tai jopa kolmea itsenäinen lähde.

Toinen tällainen lähde, on hätätilanteessa, voi olla Mobile voimalaitosten polttomoottorit eri tai paristoilla, voima, joka saa tarvittavan määrän sähköä tarvittaessa.

Nykyiset PES seitsemäs painos säännellä moitteettoman toiminnan sähköasennusten myöntämällä luokkien virtalähde luotettavuutta.

PRavil sähkölaitteet kolmeen ryhmään luotettavuuden virtalähde:

 • Ensimmäiseen ryhmään, joka on erillinen ensimmäisen ryhmän, Se ehdottaa, että läsnä on kaksi toisistaan ​​riippumatonta virtalähdettä, ja ensimmäinen ryhmä sisältää kolme lähde. On tarpeen varmistaa sujuvan kellonajan.
 • Toiseen ryhmään kuuluu läsnäolo kahdesta lähteestä, keskeytys virtaa ei saa ylittää 30 minuuttia
 • Kolmas luokka, kaikki ne, jotka eivät liity 1. ja 2. luokat.

Ensimmäiseen ryhmään kuuluvien virtalähteen luotettavuuden

Sillä minä ryhmään kuuluvat kuluttajat, lopeta prosessi, joka voi johtaa

 • hengenvaaraa, tai heidän terveydelleen
 • aiheuttaa teknologinen katastrofi
 • Tuloksena merkittäviä tappioita teollisuudessa, alituotantoa kansallisen kulutuksen perushyödykkeiden

Näissä ja muissa tapauksissa on tarpeen varmistaa jatkuva virtaa riippumatta virtalähde ongelmat.

Ensimmäinen ryhmä I luokkaan määrätään kolme riippumatonta tai Autonominen virtalähteet, joka palauttaa sähköä 2-10 sekuntia, kuin suojaavat mahdollisia haitallisia vaikutuksia.

Aivan samaan luokkaan I tarjoaa kaksi riippumattomista lähteistä riittävän katkeamaton nykyisestä.

Itse sähkökatkoksen minä turvallisuus luokkaan eikä havaittavissa prosessiin ja on näkymätön keskimääräinen henkilö.

Toiseen ryhmään virtalähteen luotettavuuden

Kuluttajilla on kaksi riippumatonta virtalähdettä, sovelletaan luokkaan II-luokan.

At keskeytyminen virtaa yhdestä lähteestä, toinen kytkin tapahtuu tai ei vahtimestaripalvelu.

Katkos sähkö- vastaanottimet ischislyaetsyavremenemneobhodimym kytkemiseksi toisesta lähteestä, mutta ei saa ylittää 30 minuuttia.

Uskotaan, että tällä kertaa pitäisi riittää ajaa autonomisen virtalähdettä tai pelastushenkilökuntaa töissä prikaati.

Kolmas luokka virtalähteen luotettavuuden

III luokka - elektoropriomniki eivät sisälly 1. tai 2. luokka. Menetyksen kanssa sähkönsyötön lopetetaan ennen korjausta.

Tässä prosessissa keskeytys ei saa ylittää yksi päivä,.

Asennetaan ylimääräinen virtalähde, jos onnettomuus ei ole käytettävissä tässä luokassa. Ja energian talteenotto tapahtuu läpi vianmääritys.

Valitse tai muuta luokan virtalähteen luotettavuuden

Mukaan SEP jokainen kuluttaja valitsee itselleen luotettavuuden luokka.

Ja se tulee yleensä oman tuotannon tarpeisiin ja mahdollisuuksiin yrityksen toimintoja.

Joskus asetettu autonomisen tarjontaa tärkeimmistä sivustoja, koko monimutkainen on alhaisempi suojan.

Esimerkiksi, Yksikkö ICU ja käyttökustannukset ovat ryhmän 1 ja yhteiset tilat sairaala 1. luokka.

Sähkön toimitus huoneistoista kuuluvat tähän kolmanteen luokkaan luotettavuuden, mutta hätävalaistus portaat, savu järjestelmä, hissijärjestelmä 1st.

On suojausten päiväkoteja ja sairaaloita. Kussakin tapauksessa, heidän tarpeidensa pohjalta luotettavuutta virtalähteen

Valinta luokan riippuu palvelujen kustannuksista sekä kulutusta kaksi tai kolme riippumatonta voimanlähdettä energian kuluttajista kasvaa suhteessa niiden numeron kaksi tai kolme kertaa.

Muutos on mahdollinen vain, jos luokka muuttuu ominaisuuksia prosessin, että käytännössä, on epätodennäköistä.

Mukaan toiminta oikeussääntöjä sovelletaan uusiin syöttää toimintaan tai rekonstruoitu tässä osassa asennuksen.

Maksutonta oikeudellista neuvontaa

Työskentelemme lähtö ilman 24/7

Olet toiselle alueelle?

Yhteistyölle, lähetä sähköpostia: [email protected]

Tällä sivustolla tarjotaan vain tiedoksi. Ennen kuin tehdään mitään päätöksiä, kuulla asianajajan. PozvoniUristu.ru opas ei vastaa tietojen käytölle asetetaan päällä.

© 2015 Kaikki oikeudet pidätetään. Vapaa kuuleminen asianajaja PozvoniUristu.ru

Kopioimalla materiaali on mahdollista vain aktiivisen linkin sivustoon.

1 luokka virtalähde luotettavuutta

tärkeä

Tapoja hankkia tarvitsemansa palvelut:

Luokka virtalähteen luotettavuuden 1,2,3. Vaatimukset virtalähde lähteiden

päälle virtalähde luotettavuutta sähköinen vastaanottimet on jaettu kolmeen ryhmään. Electroreceivers ensimmäiseen ryhmään ovat virtaa käyttävien laitteiden, tauko, joka voi johtaa vakaviin seurauksiin: uhka ihmisten elämää, suuret omaisuusvahinkoja, vahinkoa laitteet, massa avioliitto tuotteissa, epäonnistuminen monimutkainen prosessi, häiriöitä työtä kunnallisten palvelujen. Erityistä ryhmää ensimmäisen luokan vallan ovat virtaa käyttävien laitteiden, jatkuvia ponnisteluja tarvitaan säännöllistä seisokkien aikana pelastamaan ihmisiä, räjähdyksenestostrategian, tulipalojen ja vahingoittaa kalliita laitteita. Electroreceivers Toinen kategoria Ne ovat virtaa käyttävien laitteiden, taukoa työstä, joka johtaa häiriöihin merenkulun tuotteisiin, seisokkeja henkilöstö ja koneet, epäonnistuminen normaalia elämää väestöstä. K electroreceivers kolmanteen luokkaan kuuluvat kaikki muut virtaa käyttävät laitteet.

electroreceivers 1 luokkaa, on tarpeen säätää valtaa kaksi riippumatonta voimanlähdettä. Kaksi tulo vastavuoroisesti vakuuttaa toisiaan ja luovat varasyöttö-. Mikäli vika yksi tulo, toinen nopeasti yhteyden automaattisesti. Sähkökatko on sallittua vain automaattisen vaihtamisen tuloa. Tietylle ryhmälle ensimmäisen luokan tarjonnan kolmannen itsenäisen virtalähteen on oltava (akku, dieselgeneraattorit, ja vastaavat).

electroreceivers 2 luokkaa, myös suositeltava syötetään kaksi riippumatonta voimanlähdettä. Puuttuessa jännite ensimmäisen tulon toisen sisääntulon aktivoida manuaalisesti jäsenen tai tullin pelastushenkilöstöä. Ilmajohtoasennuksiin on sallittua käyttää yhdellä rivillä korjaus 24 tunnin kuluessa. Toisen luokan vallan mahdollista valtaa yhden kaapeli linjan päässä useita kaapeleita yhdeltä laitteelta. Kun mahdollisuutta korvata muuntajan 24 tuntia tutkittavaksi pesu yhden muuntajan. electroreceivers 3 luokkaa, voidaan varustaa sähkötehoa yhdestä virtalähteestä, jos mahdollista, korjaus ei ole solmuja päivässä.

Katso myös:

 • Pakolliset standardit virtalähde avoimeen

© Kaikki materiaalit on suojattu Venäjän tekijänoikeuslakia ja siviilioikeuden. Kielletyt täysi varmuuskopiot ilman lupaa hallinnon resursseja. Se saa osittaisen kopion kanssa suora linkki lähde. Artikkelin kirjoittanut insinööritiimi JSC "Energetik LTD"

Puhelinneuvonta: (495) 638-50-01 / 02

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 20 = 27