Ariston virhekoodit

Virhekoodit ja vianmääritys pesukone Ariston (Ariston)

Nykyaikaiset pesukoneet Ariston (Ariston) ovat kaikkein luotettavin ja kestävä. Jos et riko toimintasäännöt kuvattu tarkemmin oheisessa ohjeita, näiden yksiköiden tulee toimimaan monia vuosia. Harvoissa tapauksissa käy niin, että niiden toiminta häiriintyy. Mitä tapahtui, mitä virheitä pesukone Ariston estämiseksi toimia normaalisti, vikakoodit kertoo.

Ariston signaloi ongelma

Se, että pesukoneen, joka ei ole oikein, voit arvata, vaikka se toimii. Epätavalliset muistiinpanoja esiintyy tasaisesti surinaa moottorin, liiallista ravistamista - kaikki nämä signaalit, jotka on pian ongelmana.

Mutta nyt valmistelee seuraavaa pestä, ja Ariston, sen sijaan alkaa ottamaan veden, näyttää virhekoodi. Älä vain etsiä hyvä mainos ja aiheuttaa mestareita. On välttämätöntä saada ohjeita ja yrittää ymmärtää - mitä tapahtui. Jälkeen vikakoodit on vain suunniteltu auttamaan tekemään sen. Jos aika ei korjaa ongelmaa, pieni ongelma voi muuttua iso.

Jos kone on varustettu Ariston LCD-näyttö, näyttää siltä, ​​osoittaa numero tietyn virheen. Esimerkiksi: f 01.

Niissä malleissa, joissa on LED-paneelin, virhe on nimetty binary merkkejä, kuva tulee vilkkua.

VIRHEKOODIT kertoa, miksi siellä oli työpaikka epäonnistuminen: epäkunnossa, jos jokin osa tai kärsinyt katkeamisesta yhteyksiä. Tietäen mikä ongelma on, voit yrittää poistaa sitä itse.

Joten, jos on tietyt kirjaimia tai numeroita näytöllä - vihje, antaen ymmärtää, mitä oli tapahtunut:

 • f 01. piiri, joka ohjaa moottorin, piiri on tapahtunut. Tarkista kontaktit ohjaaja, sinun täytyy varmistaa, että moottori ei kastu;
 • f 02. autojen oli tukossa, koska ongelma kierroslukumittari. Esto voi myös johtua siitä, että juuttunut laakerit;
 • 03. f on vika anturi, joka vastaa suorituskykyä PETN lämpötila. On välttämätöntä tarkistaa, onko ohjain on kytketty oikein anturin;
 • f 04. Laite "ei ymmärrä tilannetta" ja lähettää signaalin läsnäolosta samanaikaisesti - ja säiliö tyhjä ja tankki täynnä. Tämä tarkoittaa sitä, että viallisen anturi, joka havaitsee veden määrä;
 • f 05. Ongelmia tyhjennyspumppu, laite ei voi täysin päästä eroon vettä;
 • f 06. Ariston tällä hetkellä ei pysty määrittämään ohjelmakoodia. On tarpeen tarkistaa, onko koneen avaimet ovat kunnossa;
 • f 07. Vika tapahtui TAN. Lämmityselementti ei ole veden alla;
 • f 08. Koska rele on kytketty, jonka avulla lämmittimen, oli "kiinni";
 • f 09. Ohjelma-tila, jossa virhe, ja siksi tämä kone ei sisälly. Tämä osoittaa, että läsnä on haihtuvan muistin vajaatoiminta;
 • f 10. Aristo "ymmärtää" -, onko säiliö on täynnä, koska mitään signaalia anturin. Koeyhdisteiden johdotus ja anturin itse;
 • f 11. «Älä vastaa" pumppu, auton ilman palautetta siitä. Ensinnäkin, sinun täytyy tarkistaa - jos pumppu on epäkunnossa vasemmalle. He voivat myös mennä sekaisin yhteydet liittimet valvoja pumppuun. Syynä voi olla anturi;
 • f 12. Elektrokontrolor enää liittyä näyttömoduuli. Tässä tapauksessa myös varmistettiin niiden yhdiste. Jos jokin osista ei toimi - tulee osoittaa Master;
 • f 13. Laite ei määrätä kuivauslämpötila johtuu siitä, että avoimen piirin tapahtunut. Voit tarkistaa, kuinka ohjain kytketty kuivaimen, jos anturi toimii. Rikkoutuneet osat on vaihdettava;
 • f 14. oli avoin piiri PETN, jossa kuivaus pyykin. Tässä tapauksessa on tarpeen tarkistaa: onko kytketty ohjaimeen ja kuumennuselementti vastaavan kuivaamiseksi, on käytettävissä, onko kukin näistä elementeistä;
 • f 15. TEN kuivausta ei voi käynnistää, koska jumissa relekoskettimia. Se voidaan myös kytkeä pois päältä "kuivaus";
 • f 16. Jos koneessa on pystysuora kuormitus, niin jostain syystä estetty rummun, ja hän pysähtyneet;
 • f 17. hajottavat estää oven. Todennäköisesti johtuu siitä, että rikki ketju oikeaan paikkaan ei syötetä virtaa. Mutta asiat voisivat olla helpompaa. Et vain kiinni tiukasti ovea luukku. Yritä uudelleen. Jos luukku ei vieläkään lukittu, voit joutua korvaamaan lukitusliitosta lukko.
 • f 18. Mikroprosessori on lakannut liittyvän DSP. Nyt hänen työnsä on suoritettu oikein. Meidän täytyy korvata ohjaajan kanssa.

Niinpä suurin osa ongelmista liittyy rikkominen (rikkoutuminen) ketjuja. Tilanteen korjaamiseksi joitakin ongelmia oikeastaan ​​tarvitse kutsua ammattilainen. Mutta joissakin tapauksissa voi auttaa auton ilman sitä.

1

Mitä virheitä voit korjata itse

Mitä pitäisi tehdä, kun näytölle nimettiin tietty vika koodi:

 1. Jos oli jakautuminen PETN, eli tiedot, jotka koneen on lämmitetty haluttuun lämpötilaan vettä, näet näytöllä F koodi on vaihdettava, tai elementti, joka puhalletaan tai yksinkertaisesti korjata liittimiin.
 2. Jottei laakerit. Tämä ongelma - yksi yleisimmistä kaikentyyppisissä pesukoneita. Kun kaikki, kaikkea yksiköt sijaitsevat kylpyhuoneessa, jossa kostea, ja pesun aikana laakeriakselin nesteen kuuluu. Ymmärtää, mitä oli tapahtunut, se auttaa erottuva ääni. Kun Ariston pesu prosessi päättyy, ja alkaa painamalla vaatteita, epätavallisen kovaa kohinaa. Vaihda laakerit ei ole vaikeaa. Kuitenkin tämän ohjatun kutsua vielä. Jos jätämme tilanteen sellaisena kuin se on, se voi vahingoittua pääosat koneen - rumpu ja amme. Sitten Ariston odottaa kalliita korjauksia.
 3. Pumppu voi mennä sekaisin, mitä koneelle eikä ollut: vaaka- lastausta tai pystysuora. Ariston yksinkertaisesti lakkaavat valuta vesi, ja vedät tankista raskaan märillä vaatteilla. Tällöin pumppu voisi polttaa mutkainen. Mutta joskus kaikki on paljon helpompaa. Kone jälleen normaalisti on voittanut vaatteita, sinun tarvitsee vain puhdistaa suodattimet. Joskus ne kädenvääntöä kolikoita, satunnaisesti lähettää pyykin taskuihin housujen tai paidan.
 4. Kun auto alkoi virrata vettä, tarkista letkut. Ensinnäkin, katsokaa paikkaa, jossa letkut liitetään koneeseen. Usein tarvitsee vain kiristä mutteri tiukasti. Vakavammissa tapauksissa on korvata ranneke luukku.
 5. Jos laakerit ovat kunnossa, mutta auto silti ääntelee ja vapina, jossa näytössä näkyy jokin virhekoodi tarkistaa miten se teidän Ariston. Joskus on välttämätöntä sulkea jotain auton alla, kuten kumimatto, ja ongelma on ratkaistu. Jos ei - syyttää voi olla säiliön hihna. Meidän täytyy kutsua asiantuntija ja korvaamaan kohta, epäonnistuneen.

Huolimatta siitä, että nykyaikaiset pesukoneet ovat varsin hienostunut laite, ymmärtää epäonnistumisen syitä voivat omistaa edelleen. Tämä antaa aikaa tehdä oikeita johtopäätös: hakeeko ammattimaiselle (älä unohda takuuaika oston jälkeen pesukone), tai korjata ongelman itse, mikä säästää aikaa ja rahaa.

 • Tarjotin jauhe pesukoneessa: kuinka puhdistaa
 • Pesukone ei tyhjennä: miksi ja mitä tehdä
 • pesukone virheitä Indesitin (Indesitin): Vikakoodeilla
 • pesukone virheitä Bosch (Bosch): Vikakoodeilla
 • Miten puhdistaa uunin kotona
 • poistaa Terminen
 • Tapoja päästä eroon hiiristä omakotitalossa ja huoneisto
 • Puhdistus kettu kotona

Koodit pesukoneet Ariston virheitä

Kaikki Ariston pesukoneet on varustettu integroidulla itsediagnostiikkajärjestelmä järjestelmiä. Niiden ansiosta he voivat antaa käyttäjille ja huoltohenkilöstön mahdollisimman paljon tietoa luonteesta johtuvien ongelmien. Koodit pesukoneet Ariston, virheet näytetään muodossa aakkosnumeeristen tietojen, sekä poltto / vilkkuva.

Ensinnäkin pidämme pesukone Ariston vikakoodit näkyvät Aakkosnumeeriset sekä pesukoneita virheitä LG. Ja sitten annamme taulukko voidaan tunnistaa koodien pesukoneita ilman näyttöä - tällaisia ​​malleja markkinoilla ja käyttäjille paljon.

 1. Tuotettu tarkista moottori, ohjain ja triac valvonta;
 2. Tilan tarkistaminen virtapiirit (mahdollinen häiriön syy voi olla vesivuodon).
 1. Vaaditaan moottori tarkistaa, tarkistanut hänen purkamisesta ja laakerit;
 2. Tarkista kaikki sähköiset piirit, kytkennät ja päätelaitteiden (mukaan lukien mallit, joissa epätahtimoottorit);
 3. Mitattu vastus Kierrosluvun käämin - resistanssi koneissa, joissa on ohjain EVO-I on 115-170 ohmia;
 4. Tarkistaa toimivuutta ohjaimen.
 1. Tarkista, että kytkin, lämpötila-anturi ja ohjaimeen;
 2. Anturin mitattu vastus - nimellisen 20 ohmia lämpötilassa 20 astetta;
 3. Testattu virtapiirit.
 1. Tarkistetaan, onko painekytkin ja sähköiset piirit;
 2. Säädin todennettavissa.
 1. On tarpeen tarkistaa pumpun toiminta ja vahvistaa puuttuminen tukos suodattimen;
 2. Tarkistaa ohjain, painekytkimen ja sähköiset piirit;
 3. Tarpeen tarkistaa, jos tyhjennyspumpun tehon aikaan sen sisällyttäminen.
 1. Testattu yhteys ohjauskortin ja ohjain;
 2. Varmistaa, että paneelin ja ohjain.
 1. Koneissa, joissa on ohjain EVO-I testattu piirien ja yhteyksiä, releet ja PETN itse ohjain;
 2. Koneissa EVO-II ohjain tarkistaa tason anturi, lämmitin, itse ohjain, ja sähköinen piiri. Vastus lämmityselementti teho 1800 W on noin 25 ohmia.
 1. Tarkistaa painekytkimen, lämmityselementti rele PETN ja kaikki sähköliitännät;
 2. Tarkistetaan, onko ohjain terveyttä.
 1. Substituoidut ohjain;
 2. Made by "vilkkuva" muistipiirejä.
 1. Koneissa EVO-I-ohjain tarkistaa ohjain pääte, piirit, painekytkin ja itse ohjain;
 2. Koneet EVO-II ohjain tarkistaa paineen kytkimen koskettimet muodostumista viestien, tarkistaa sähköinen piiri ja ohjain.
 1. Koneissa, joissa on ohjain EVO-I testattiin ja yhteystietojen CNF CN1, pumpun ja painekytkin tarkastetaan;
 2. Koneissa EVO-II-ohjain tarkistaa kontaktit ja liittimet ohjauspiiri ja johtaa poistopumppu, pumppu tarkistetaan (vastus on noin 170 ohmia), ja ohjaimen.
 1. Koneissa EVO-I-ohjain tarkistaa itse ohjain ja yhdisteet;
 2. Koneissa EVO-II-ohjain tarkistaa J11 päätelaitteen, ohjaimen ja näyttöyksikön.
 1. Tarkistetaan, onko lämpötila-anturin ja ohjaimen;
 2. CAN ja sähköisten piirien tarkastetaan liitin.
 1. Proveryaetcya yhdistää hallituksen ja pinta-anturin;
 2. Vaatii todentaminen piirien välillä ohjaimen ja Tan kuivaus.
 1. Koneisiin, joiden ohjain EVO-I ja ei toimintoa Helppo Ovi tarkistetaan luukun lukko, ja ohjain. Vaatii availabilty 220 V jännite liittimessä M, kun kone on käynnissä (radat 1 ja 3);
 2. Koneissa, joissa on ohjain EVO-I ja helppo ovi controller tarkastetaan, lukitus luukku, luukku lukko (nastat 1 ja 2 liittimen J4) ja läsnä ollessa 220 V välillä kosketinpareja 3-4 ja 3-5 terminaali J4.

Taulukossa luetellaan kaikki virhe Ariston pesukoneet malleissa, joissa on alfanumeerinen näyttö. Mutta mitä jos auto edessämme on vain LEDit? Tällöin Me määrittää virhekoodit stiralki Ariston näistä indikaattoreista - tätä tarkoitusta varten olemme kehittäneet seuraavassa taulukossa.

Tässä taulukossa voimme nähdä tilan LED4 (Spin LED) indikaattorit KN1 (palaa ajastin-näppäintä), KH2 (super-pesu painikkeella), NH3 (toimintonäppäin nopea pesu) ja KN4 (ylimääräinen huuhtelu painikkeella). Jos painike tai polttaa, niin merkitään tämän tilan sana "kyllä", ja jos et polta, sana "Ei".

Katso seuraavaksi pesukone määrittää polttaminen valot ja painikkeet, löytyy seuraavasta taulukosta virhekoodi. A-koodin salauksen kuvattu edellisessä taulukossa. Sama näyttö järjestelmää käytetään koneissa muita merkkejä, esimerkiksi, pesukoneet virheitä Candy Aquamaticin sarja määritetään samalla tavalla.

Sivuillamme löydät myös pesukoneet Hansa virhekoodit ja muut merkit.

Tyypillinen virhekoodit pesukoneet Ariston (Hotpoint Ariston)

Lähes kaikki modernit pesukone on toiminto, jonka avulla se ilmoittaa käyttäjälle, että esiintyy tiettyjä ongelmia kautta erityinen järjestelmä koodi.

Riippuen ominaisuuksista mallista koodin ennalta lähtöön tai LCD (jos käytettävissä), tai lähettää vilkkuvia valoja.

Eivät ole poikkeus ja pesukoneet Ariston. Tutkittuaan alla olevat tiedot, opit mitä voi kertoa virhekoodit ja miten tulkita tiettyyn kuulutukseen.

Millaista tietoa voi antaa vikakoodit?

Nykyiset mallit Ariston pesukoneet on varustettu itsediagnostisoivia toiminto, joka mahdollistaa läsnäolon määrittämiseksi vikojen ja ilmoittaa käyttäjälle siitä käyttämällä asianmukaista koodia.

Huomattuaan arvo nykyisten koodien omistaja pystyy itsenäisesti tunnistamaan vahinkoja ja jos mahdollista ryhtyä toimiin korjata sen, ei rahaa kolmannen osapuolen palveluita diagnosticians ja korjausmiehet.

Tässä tapauksessa laite yrittää ilmoittaa käyttäjälle virheen koodin 05. Jos kone on varustettu näytöllä, koodi näytetään suoraan se, mikä on helpompaa.

Niinpä tieto pesukoneiden Ariston virhekoodien avulla omistaja itse ymmärtää, mitä tapahtui hänen tekniikalla, joihin ei vaadita tätä ohjattua. Saatuja tietoja avulla voidaan tehdä johtopäätöksiä vakavuutta nykyisiä ongelmia.

Esimerkiksi kone voidaan yrittää välittää tietoa käyttäjälle ilman vettä tai löyhästi suljetussa kuoriutuvat - ehkä olisi sopivaa tässä tilanteessa, soittaa mestari, kun kaikki se on yleensä mahdollista vahvistaa omasta?

Samalla, vahingot voivat olla merkittäviä, ja ilman ulkopuolista asiantuntija-apua ei ole osoitettu. Tällöin tieto koodi on myös erittäin hyödyllinen.

Yritetään korjata, kaikki vastuu mahdollisista jatkotoimenpiteistä vain kantaa teitä. Jos et ole varma omia taitojaan, on parempi ottaa yhteyttä palvelukeskukseen jottei pahentaa ongelmaa.

Koodit pesukoneet Ariston virheitä

Seuraavassa on tietoa tyypillinen virheitä pesukoneiden Ariston. Tutkittuaan toimittamat tiedot, opit syyt syntymistä eri epäonnistumisia ja vianmääritys ominaisuudet.

Tämä virhe tapahtuu, koska oikosulku moottorin alueella koneen ohjauspiirin. Ennen korjausta ohjatun tarkistaa, onko vesikontaktit ohjaimen ei saanut kytketty valjaat ajomoottorin.

Jos poistamisen jälkeen kosteuden tilanne ei ole normaali, se korvaa automaattisesti sähköinen säädin ja ohjata epäonnistui käyttömoottorin (tarvittaessa).

Ilmaisee signaalin poissaolo moottorin pyörimään elektroninen ohjain. Ongelman ratkaisemiseksi johdonmukaisesti suorittaa seuraavat toimet:

 • varmasti ilman roottorin lukittumistilanteissa (usein tapahtuu, koska juuttumisen rummun laakeri);
 • Muista yhdiste ohjain ja moottori;
 • poistaa käämin vastus indeksit kierroslukumittarille-generaattori (yleensä pysyvät 115-170 ohmia voi vaihdella malli ohjain);
 • tarkistaa valjaat tila, joka tarjoaa yhteyden moottorin ja ohjaimen, sekä liittimet (para merkitystä varustetuissa koneissa asynkroninen moottori);
 • tuottaa korvaaminen viallisen moottorin ja ohjain.

Ilmaisee "kiinni" rele lämmityselementti tai rikkoutuminen lämpötila-anturin.

Ensinnäkin on tarpeen tarkistaa yhteyden laatua ohjaimen ja lämpötila-anturi.

Toiseksi, mitattu anturin vastus (normaalisti 20 °, tämä luku pidetään tasolla noin 20 ohmia). Kolmanneksi johdonmukaisesti vaihda anturi ja ohjain.

Yhteisestä vika pesukone, miten voittaa niitä.

Miten asentaa pesukoneen alle uppoavat kylpyhuoneessa? Opi tässä artikkelissa.

Todisteet vahinkoa vedenpinnan anturi. Ensinnäkin, laatu tarkistetaan tietoliikenneyhteyden ohjausyksikön ja anturi, ja myös varmistaa huollettavuus anturi suoraan. Jos vika ei löydy, se korvataan automaattisesti anturin ja ohjaimen.

Ilmaisee häiriöt poistopumppu epäonnistuu tai veden tason anturi. Sinun täytyy suorittaa useita toimia.

 • Huolehdittava siitä, ohjain yhdistetty pumppuun.
 • Tarkistaa saatuaan jännitteen poistopumppu aiottuun tarkoitukseen kosketin on kytketty päälle.
 • Puuttuessa jännite, poistopumppu tarkistus (tämä syötetään laitteeseen 220) sen varmistamiseksi, sen käyttökelpoisuuteen liittimiä ja ohjain.
 • Tarkista tasoanturi tila ja laatu sen yhteys ohjaimeen.
 • Tutkia tilan tyhjennysletkun ja suodatin läsnäolo tukoksia.
 • Ajaa peräkkäisiä vaihtoja viallinen poistopumppu, pinnankorkeusanturi ohjain.

Se osoittaa, että läsnä on avain virheitä. Varmista ensin, että, kuten välistä viestintää ohjauspaneelin pesukoneen ja ohjain, ja varmista OK-painiketta. Suorittaa sekvenssin korvaaminen ohjauspaneelin ja ohjain.

Se osoittaa, että lämmityselementti ei ole vedessä. Kuten aikaisemmissa tapauksissa, master-ohjain on täytetty, sillä yhdisteen ja pinta-anturin. Sitten tarkistaa itse anturin.

Sitten tutkimme kunnon lämmityselementti. Jos vika ei ole tunnistettu, toimia korvaavat vähitellen lämmityselementin, anturin ohjain.

Se osoittaa vikaa tason ilmaisimen tai "kiinni" rele lämmityselementti säiliö on tyhjä. Ensinnäkin, se on tarpeen tarkistaa tason anturi, ja sitten - kun ohjain ja lämmityselementin yhteys.

Tarvittaessa, korvaaminen suoritetaan anturin tai lämmityselementti. Jos ei ole vikoja, ohjain on tehty vaihto.

Se merkitsee häiriötä ei-haihtuva muisti. Tämän ongelman ratkaiseminen suorittaa ohjaimen tai vaihdon suoritetaan vaihto / uudelleenkirjoitus piirejä vastaa työn haihtumaton muisti.

Se ilmaisee signaalin poissaolo vedestä tason anturi. Tässä tapauksessa sinun täytyy tehdä yhteyden ohjaimen ja anturin ja tarkista anturin itsensä tosiasia hyvässä kunnossa ja jos kaikki muu epäonnistuu, seuraa sekvenssi anturi ja vaihda ohjain.

Osoittaa ilman yhteydenpitoa poistopumppu. Ensimmäinen, se tarkistaa oikeellisuuden poistopumppu kytketty elektroniseen ohjaimeen Ariston pesukone. Toiseksi tutkimus suoraan poistopumppu.

Yleensä tarkistus pelkistetään mittaus vastus kelauslaitteen. Jos testi ei tuota tulosta, se korvataan automaattisesti pumpun ja ohjaimen. Lisäksi voi olla tarpeen tarkistaa ja korvaaminen vedenkorkeus anturi.

Miten korvata veden Pinnantunnistimen pesukoneeseen omin käsin?

Lukea täällä erityispiirteet puoliautomaattinen pesukoneet pyörivät toiminto.

Se on osoitus välisen ohjaimen ja indikaattorin moduuli. Jos kone on varustettu ohjain Ariston EVO-II mallia, toimi seuraavasti:

 • liitäntöjen ohjaimena ja indikaattorin yksikkö;
 • suorittaa sekvenssin ohjain ja korvaavan ilmaisin.
 • Jos kone on asennettu ohjaimeen EVO-I mallia, toimi seuraavasti:
 • varma luotettavuuden ohjaimen liittimiä;
 • toistetaan vaiheita peräkkäin samanlainen kuin edellä.

Se osoittaa, että läsnä vikojen ohjauspiirin kuivumista. Ensinnäkin on välttämätöntä varmistaa, onko asianmukainen yhteyksiä vastaavien lämpötila-anturin ja ohjaimen pesukoneen. Toiseksi varmista huollettavuutta näiden aineiden ja hoitaa juokseva vaihdetaan tarvittaessa.

Näyttää siltä kuivuessaan syystä tai toisesta kieltäytynyt kuuluu. Ensinnäkin se on tarkistanut yhteys lämmityselementin vastuussa kuivauksen ja ohjain. Kun sinun täytyy tehdä peräkkäisiä korvaaminen lämmityselementti ja säädin.

Myös osoittaa kuivausrumpu ongelma. Tässä tapauksessa on välttämätöntä, ensimmäinen, tarkistaa läsnäolon CN1 liitin kontakti. Toiseksi, pinta-anturin tarkistetaan kunto ja korvataan uudella käyttö- laite, tarvittaessa.

Siinä tarkennetaan, että luukku on pesukone on auki-asennossa tai ei saa sulkea. Sekvenssi diagnostinen lähestymistapa on seuraava:

 • välisen kosketuspinnan ohjain ja liitin lohko lastaus oven lukko tarkistetaan jännite;
 • todennettujen huollettavuutta lukko mikro-kytkin (ovi, siis lähellä);
 • tutkittu pikalukituksella luukku.

Tarvittaessa olet vaihtamassa esto ja ohjain.

Se osoittaa ongelma mikroprosessori. Tässä tapauksessa ainoa mahdollinen ratkaisu ongelmaan on usein korvaava ohjain.

Nyt kun tunnekaan perus virhekoodien pesukoneet Ariston, ja pystyy tehdä johtopäätöksiä mahdollisuudesta vian ja korjata sen kotona.

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

 • Artem - Kylpyhuonelaatat Kerama Marazzin: hyviä ja huonoja puolia suosittuja kokoelmista1
 • Dmitry - Suihku Serena: edut ja haitat, paras malli1
 • Alex - Miten valita laadukkaita vedenkestävä ovi kylpyhuoneeseen?1
 • Nikita - vahakangas vessaan seinälle: onko valita tämän materiaalin?3

Kopiointi materiaalien on sallittua vain silloin, kun sijoittamalla suora aktiivinen linkki sivustoon.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 60 = 64