Miten valita monitoimikoneessa kotiin

Miten valita monitoimikoneessa

Tähän mennessä lähes joka talossa on useita laitteita, jotka auttavat säästämään aikaa ja vaivaa. Näitä hyödyllisiä laitteita on tunnistettu ja monitoimikone, voit valmistaa herkullisia aterioita nopeasti ja helposti. Jotta onnistuneen ostoksen, sinun täytyy tietää mielenkiintoisia vivahteita.

Yksikön työtä keittiössä, joka koostuu moottorin lohkon, painikkeet, muutama kupit ja joukko suuttimia - monitoimikoneessa. Tämä laite pystyy suorittamaan monia toimintoja. Esimerkiksi, on prosessori, juicer ja sekoitin, tai kone, joka viipaleita vihanneksia, vaivaa taikinaa ja lihajalosteiden. Monenlaisia ​​auttajia johtaa kysymykseen siitä, kuinka valita monitoimikoneessa? Pääedellytyksistä onnistuneen ostoksen: laitteen virta, mukavuutta ja turvallisuutta toiminnan määrä toimintoja keittokomero.

Ennen valita paras monitoimikone, paremmin perehtynyt tyyppisiä laitteita. Aloitetaan monitoimilaitteet, jotka on varustettu monia eri vaihtoehtoja: pieni mylly, käsittely eri lihojen, juicer, tehosekoitin. Usein, yleinen koneissa on kierrosluvun säätimen, iso kulho (3 litraa), tunnettu siitä, että kapasiteetti on yli 700 wattia. Voit ostaa monitoimikoneessa ilman hienontaa, kuten kuvassa, tai muut tarpeettomat käyttäjätoimintoja on valita, niin sanotusti, mukaan hänen tarpeitaan.

Useimmat mallit ovat monipuolisia yksiköitä varustettu sellaisilla suuttimilla:

Suuri valikoima näistä laitteista on mahdollisuus nopeasti, helposti kokki uusia ruokalajeja koko perheelle. On olemassa muita lisälaitteita monitoimikoneessa:

 • kaksiteräinen veitsi;
 • kuppi sekoitin;
 • Sitruspuserrin;
 • juicer sentrifugia.

Monitoimikone, joka on varustettu lihamylly ja sekoitin, sopii erinomaisesti suurille perheille tai lapsiperheitä. Tämän ansiosta kätevä kone voidaan nopeasti ja ilman ongelmia valmistaa herkullisen lounaan tai päivällisen. Elektroshlifmashiny tekee lihapullat, lihapullat, täytetyt kaali ja muut runsaita ruokia erilaisista lihaa. Kautta sisäänrakennettu prosessori sekoitin, ovat hyödyllisiä hedelmiä, kasvissoseisiin, smoothiet, puuroa lapsille. Ei ole tarpeen ottaa useita erilaisia ​​kodinkoneita, jos voit säästää ostamalla monitoimikoneessa, jossa on useita toimintoja.

Miten valita prosessori lihamylly ja sekoitin? Se riippuu siitä, millaista ruokaa "silppuri" tarvitaan. Lihamylly luokitellaan ruuvi ja sokki. Ensimmäinen suoritusmuoto koostuu ruuvin akselin, ohjata liha kierre akseli, veitsi verkkoon. Sokki silppuri monitoimikoneessa liha on leikattu erityisiä veitset, poistamalla siitä suurin määrä nestettä. Sekoitin tässä yksikössä voi olla veden alla tai paikallaan. Upotettava mekanismi veitsillä täysin upotettu kulhoon, ja paikallaan - seokset, ruoskat ainesosat "pinnalla".

Keittiö mini-prosessori eroaa klassisesta kodinkone kokoa, vähän virtaa, toimintojen määrää. Mutta tehtävien kanssa tätä tekniikkaa selviytyä "rytinällä". Mini kone jalostetut tuotteet sopivat täydellisesti sisälle pieni keittiö, anna valmistaa herkullisia päivittäistä ateriaa pieni joukko ihmisiä. Cup pieni keittiö harvesteri on tilavuus 2,5 litraa, sen kapasiteetti on enintään 650 W (mutta säästää sähköä). Tämän lisäksi, joka on hyödyllinen yksikkökustannukset suuruusluokkaa vähemmän monimuotoisen komponentit.

1

Voit ostaa laitteen, jossa on vain tärkeimmät toiminnot, lukuun ottamatta standardin (hakkuri hedelmiä / vihanneksia). Jos valita paras vaihtoehto, mini kodin keittiökoneet kestää pitkään. Ylimääräisinä vaihtoehtoa:

Monitoimikone metalli kuutioiminen koskee monipuolinen väline, joka on helppo käyttää. Tämä laitteet on erilainen kiinnostavat ominaisuudet: modernin ilmeen ja monia hyödyllisiä vinkkejä toiminnan. Yhdistä kuutioiksi toiminto voidaan leikata seuraavasti:

 • tuotteet suikaleina;
 • making of vihanneksia, hedelmiä, lihaa, kaunis, siisti neliöitä;
 • jauhaa ruokaa sose valtiolle;
 • Joissakin malleissa monitoimikoneessa varustettu liitetiedostoja leikkaamiseen kihara;
 • joskus aggregaatit, kuutioiksi, täydentävät juicer, tehosekoitin tai lihamylly.

Keittiön käytetyt leikkuupuimurit - toisentyyppistä kuluttajien kannettavien laitteiden auttaa kotiäidit. Yksikkö ilman automaatiota on erittäin helppokäyttöinen, on sen positiivisia ominaisuuksia. Käyttäjä voi valvoa täysin prosessin käsittely tuotteet, ei voida sanoa toimintaa klassisen tyyppi yhdistää. Lisäksi manuaalinen kone on täysin riippumaton virtalähteestä, se on kätevä ottaa mukaan luonteesta.

Varsinkin niille, jotka rakastavat leipoa kakkuja, muffinsseja, piirakoita ja muita herkullisia leivonnaiset, monitoimikoneessa kanssa taikinasekoittimeen luotiin. Hän ei vain osaa luoda raaka leivontaan, ja vielä on paljon muita hyödyllisiä vaihtoehtoja: Blender, kihara päätä. Muista kiinnittää huomiota teho, koneen toimintoja, materiaali, josta se on tehty. Keittiötuotemarkkinoiden tämäntyyppistä käytetään mihin tahansa testin:

Koti yhdistyvät moderni tyyppi on usein erilainen pienet ulkomitat, kaikkein helppokäyttöinen, joissa on laaja valikoima laitteita valmisteluun monia ruokia. Nykyään tämä laite on varaa lähes kaikille, koska on olemassa erilaisia ​​tuotemerkkejä, malleja, ominaisuudet, hinta. Ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden ei ole kovin erilainen kuin laitteet kotiin, se vain maksaa paljon enemmän. Tämä johtuu siitä, että suuremman kapasiteetin täyttä täydellinen vaihtoehtoja. Alla on luokitus ja katsaus suosittuja laitteita vertailuun.

Brand monitoimikone

Yksikön kapasiteetti on 900 wattia, kuppi 4 litraa ja erittäin mukava nopeusrajoituksia. Toiminnot: Blender, kahvimylly, juicer. Bittiä: mikseri, pieni silppuri, vispilä, pyörivä leikkuri viipalointi / murskaaminen, sekoittaminen suutin.

Voimalaite - 900W. Se on 7 nopeutta ja 3,9 litran säiliö. Varustettu lihamyllyssä, tehosekoitin, juicer siellä. Lisävihjeitä: ajomies, taikina, silppuaminen, leikkaaminen neliöt, raastin suklaan ja juustoa.

3 on nopeus, joka sujuvasti kytkimet, teho - 800 wattia. Kuppi kokoonpano - 2,5 litraa. Mukana on mehulinko, tehosekoitin, chopper, raastin / silppuri taikinan vaivaamiseen liitetiedoston, leikkaus vihanneksia.

Varustettu malli lihamylly ja sitrushedelmiä juicer, tehosekoitin ja 1,5 litraa. On viisi nopeutta, tilava kuppi. Bitit: monitoiminen veitsi desintegraattoria mikseri, pyörivä leikkuri perunat, ajaa leikkaus viipaleiksi.

Pieni ja kompakti yksikkö, jonka teho on 450 W, 2 nopeutta (plus impulssimuoto). Bowl - 1 litra. Käytettävissä on vinkkejä: vispilälevy viipalointiin, murskaamiseen.

Ammatillinen laitteet keittiön kupin 4 litran moottorin tilavuus on 1250 wattia. Siellä vääntömomentti ja pulssi tilat, temppuja, valaistu LED. Lisävihjeitä: Universal veitsen teriä leikkaamista ja hankaus, sitruspuserrin, taikinakoukku, vispilä-vispilä.

KVC 5030 T (Chef Sense)

Laite kapasiteetti 1100 wattia, kuuden nopeus kulho 2,5 litraa. Se on tehosekoitin, lihamylly. Bittiä: sekoitin, vispilä valmistamiseksi kotitekoinen makkara.

Pastamatic Gourmet 1597

Professional kotiin kone mikseri, vispilä, sekoita, luoda testi. Teho - 1000 W, tilavuus kupin - 4 litraa.

Kootun pehmeän säädettävä nopeus tilat, teho 1200 W, kahden litran kuppi. Mukana: Tehosekoitin 4 kellukkeet (6 toiminnot) juicer. Toinen käytettävissä sekoitin, kahvimylly, veitset, suuttimet leikkaamiseen ja hankaus, vaivaamista.

Arviot

Alena, 25 vuotias: Rakastan kokata, joten vanhempani esitteli minulle lahjan, että olen aina halunnut - yhdistää Kenwood KMS010. Tämä hyödyllinen laite on varustettu suuri kuppi paljon ominaisuuksia, erittäin helppo käyttää. Lisäksi, koneen leikkaamiseen, vatkaamisen, vaivaamista vie hyvin vähän tilaa. Verrata, mitä ei ole vielä, mutta niin kauan kuin olin tyytyväinen kaikkeen.

Mikhail, 44 vuotias: äskettäin hankittu "auttaja" keittiössä - harvesteri Bosch ProfiMiks 46. Koko perhe rakastaa liharuokia, ja tämä laite, muun muassa selviää työn hiomakoneen, kierrättää kaikki lihat. Ne on helppo hallita. Ainoa negatiivinen - suuret mitat.

Zhanna, 31 vuotias: päätin ostaa kompaktin yksikön keittiössä. Valinta osui päinvastoin. Se on varustettu kaksinkertainen veitsellä, joka leikkaa, kyljykset, jauhaa, jauhaa kaikenlaisia ​​tuotteita. Yksikkö nopeasti selvitä velvollisuutensa, sillä on hyvä teho, ilman ongelmia puhdistaa epäpuhtauksia.

© 2010-2017. Kopiointi materiaalien on sallittua vain ohje aktiivisen hyperlinkin lähteenä

Miten valita prosessorin keittiöön - kuvaus mallien ominaisuudet, piirteet, kapasiteettia ja hintoja

Työtä keittiössä hylkii monia rakastajattaria. Joka päivä on viettää paljon aikaa salakuuntelu, hankausta, pelaajan, vaivaamista ja muut tarvittavat vaiheet ruoanlaittoon. Laitteet, jotka suorittavat nämä toiminnot erikseen järjestetty ympäri keittiö, tarttuen työtila. Ne on helppo vaihtaa monitoimikoneessa, jotka sisältyvät myös laitteita, kuten mehu linko, silppuri, suutin paloittelun.

Moderni laite, joka suorittaa useita toimintoja ruoanlaittoon - se mitä on harvesteri. Se koostuu kahdesta osasta: moottorin ja kulho (kaksi kupillista). Moottorin teho on erilainen, kulho muovia, lasia tai metallia. Riippuen suuttimien lukumäärä Kone suorittaa tietynlaisia ​​työtä. Näitä ovat:

 • jauhaminen
 • silppuri;
 • viipaloitu kuutioiksi;
 • testin valmistelussa;
 • piiskaaminen;
 • puristamalla mehua;
 • puhdistus vihanneksia.

Vaikka kunkin prosessorin on monitoimilaite, on olemassa useita erilaisia ​​näitä laitteita. Se riippuu koneen varusteiden ja mahdollisuus suorittaa eri toimintoja. Tärkeimmät tyypit ovat ruoka-prosessorit:

 • sekoitin,
 • Lihamylly;
 • suutin paloittelun;
 • juicer;
 • kiinnike taikinan vaivaamista.

Niistä tunnettujen valmistajien ovat seuraavia merkkejä: bimby, Bosch, Braun, Clatronic, Kenwood, Russell Hobbs, Moulinex, Mystery, Philips, Redmond, Vitesse, Rohaus. Ensimmäinen rivi suosiotaan useita merkkejä, riippuen suorittamat toiminnot laitteilla. Alla on paras prosessorit:

Nämä laitteet vaihtelevat suuresti hintaan ja laitteet. Ennen kuin ostat leikkuupuimurin, mieti mitä ateriat kokki usein. Se riippuu siitä, miten valita keittiö autoa. Tarvitsetko hiomakoneen tai haluat ostaa valmiina täytteenä? Käyttäisit juicer tai hänen ei tarvitse olla mukana? Ne, jotka rakastavat leivontaan, on hankittava laite, joka leipoo taikina.

Niistä suosittuja kohteita asiakkaiden listattu monen suorittimen päässä KitchenAidin tuotteista. Se on suunniteltu suuria määriä ruokaa ja palvelee useita eri tehtäviä:

 • mallin nimi: KitchenAidin 5KFP1335ER;
 • hinta: 23060 s.;
 • ominaisuudet: teho 300 W, kapasiteetti 3,1 L, 2 nopeus, suurin pyörimisnopeus 1750 rpm, suuttimet - 7 yksikköä, niiden joukossa yleinen veitsi suutin vatkattavan, taikinaa vaivaamalla, viipaloitu, kotelo on tehty muovista, pituus verkon johto 0,6 m, pieni kulho tilavuus 0,95 l;
 • Plussat: kyllä ​​pulssi tilassa paikkaan, jossa tiedot on tallennettu;
 • Miinukset: ei tehosekoitin.

Toinen vaihtoehto, joka on suuri kysyntä, maksaa useita kertoja halvempaa. Clatronic yritys tarjoaa laitteen useita tiloja ja monia ominaisuuksia edulliseen hintaan:

 • mallin nimi: CLATRONIC KM 3645;
 • hinta: 4758-6299 s.;
 • ominaisuudet: teho 600 W, kulho 1,5 litraa 1,5 litran sekoittimeen, 3 nopeutta, pulssi-tilassa, 6 suuttimet, kuten whipping taikina, ruoanlaittoon julienne yleinen veitsi raastin dekantterilasiin;
 • Plussat: portaaton säätö, kitin mukana juicer, suojana ylikuormitusta;
 • Miinukset: Ei löydy.

Kätevä ominaisuus leikkaamisen kuutioita ole kaikissa laitteissa. Koska se on kysyntää, monet valmistajat ovat esitteli erilliseen myyntiin ja tehdä sopivaksi malleja, joissa se ei aikaisemmin ollut mahdollista. Aluksi tämä toiminto sisältyy joitakin keittiökoneet Boschin. Suuttimet leikata kuten raaka ruoka ja keitetyt:

 • mallin nimi: Bosch MCM 552;
 • hinta: 7500-8299 s.;
 • Tekniset tiedot: tärkein kulho tilavuus 3,9 litraa sekoittimen kulho vielä 1,5 litraa, on puhdistukseen, kahdenlaisia ​​graters annetaan joukossa toiminnot silppuri (1 ja 3 mm), jauhoteollisuuden, juicer, terä, emulgointi- laite ;
 • Plussat: Peitä säiliöt ovat kiinni lukot;
 • Miinukset: Ei löydy.

Toinen yritys, joka alkoi valmistaa keittiökalusteita laitteella leikkaamiseksi kuutioiksi - Redmond. Sen laitteita myös päästä hyvin lihaa, ja lisäksi se voi suorittaa monia muita tarvittavia ruoanvalmistuksessa toiminnot:

 • mallin nimi: Redmond RFP-305;
 • hinta: 6400-7080 s.;
 • ominaisuudet: teho 700 W, sisältyvät - tehosekoitin, 2 pyörimisnopeus 17000 kierrosta minuutissa, on aikaansaatu sykäyksittäin, suuttimet 7, mukaan lukien mattoveitsellä, 2 eri raastin levy, suikaleina, levy, kuutioiksi;
 • Plussat: on paikka säilyttää tarvikkeet, ylikuormitussuoja;
 • Miinukset: Ei löydy.

Yhtiö Bosch on johtava paitsi laatua, mutta myös erilaisia ​​laitteita valmistettu. Monet heistä ovat varustettu ominaisuuksia, joita muut yhtiöt ovat vain niin itsenäinen keittiö laitteet, kuten mylly:

 • mallin nimi: Bosch MUM 4855;
 • hinta: 8190-16190 p.;
 • ominaisuudet: teho 600 W, korkea kapasiteetti 3,9 L sekoittimessa 1 litra, 4-nopeus, kierto 12250 rpm, silppuri on 8 suuttimia, joista laitteen vatkaamisen testiä varten, levyn leikkaamiseksi pillit raastin 1 lajeja;
 • Plussat: kyllä ​​ylikuormitussuoja, säilytystilaa tarvikkeet, osasto, joka taloa virtajohto, lahja on DVD-levy, jossa on reseptejä;
 • Miinukset: Ei löydy.

Yhtä toiminnallinen prosessori tarjoaa lihamyllyssä valmistaja Moulinexista QA217132. Lisäksi eri suuttimia, se sisältää myös sekoitin:

 • mallin nimi: Moulinex QA217132;
 • hinta: 8551-14590 p.;
 • ominaisuudet: teho 700 W, 1 kuppi tilavuus 3,5 litraa sekoittimen kulho mahtuu 1 litra, 5-nopeus, on pulssin tilassa, suuttimia 9, joka voidaan vaivataan taikina vihtominen saumoja, leikataan viipaleiksi, johto pituus 0,9 m, paino 6,27 kg, mitat 21x45x18 cm;
 • ammattilaiset: on lokero tallentamiseksi johto;
 • Miinukset: Ei löydy.

Jos tarvitset mekanismi, joka suorittaa kaikki perustoiminnot, mutta se vie vähän tilaa, valita yritys Arnikki tuotteita. Pieni mutta tehokas keittiö mini-harvesteri tulee korvaamaton avustaja:

 • mallin nimi: Arnica Prokit 444 Plus;
 • hinta: 4579-6240 s.;
 • ominaisuudet: teho 800 W, säiliössä 2 1,5 l, 3 nopeus, kitti sisältää juicer, mattoveitsellä, suutin, leikkaamalla viipaleet, raastin, tehosekoitin;
 • Plussat: on tilaa vinkkejä, kumitassut;
 • Miinukset: Ei löydy.

Vähemmän kuin täydellinen, mutta halvempi cooking laite, joka on kysyntää, on valmistanut Delimano. Se tarjoaa perustiedot tarvittavat työt leikkaamiseen sekä juicer:

 • mallin nimi: Delimano perhe keittiössä Star;
 • hinta: 3999 s.;
 • ominaisuudet: teho 150 W, on juicer, kolme suutinta joista siivilän levy ja Julienne viipaleet;
 • edut: pieni koko;
 • Miinukset: ei tehosekoitin, vähän virtaa.

Philips on kehittänyt tunnettu tuotemerkki keittiötuotemarkkinoiden keskihintaan jossa on paljon mahdollisuuksia. Niistä kätevä ominaisuus mehun sitrushedelmistä:

 • mallin nimi: Philips HR7774 / 0;
 • hinta: 12210 s.;
 • ominaisuudet: teho 1000 W, pääastiaan mahtuu 3,4 litran sekoittimessa kuppi on suunniteltu 1,5 litraa, täydellinen juicer, mattoveitsellä, vatkaimen, taikina, emulsio, pyörät siivuiksi ja murskaamiseen;
 • Plussat: pitkä johto 1,2 m, liukumaton veitsi, rehu kamera on leveä, jotta vihanneksia voidaan laittaa kokonaan;
 • Haittoja: Vain pulssi tilassa, meluisa.

Yhtä tehokas laite tarjoamia Bosch. Monitoimikoneessa, useita toimintatilaa, suuri määrä suuttimia, kestävä ruostumaton teräs kulho:

 • mallin nimi: Bosch MUM 58243;
 • Hinta: 18269-28490 s.;
 • ominaisuudet: teho 1000 W, pääastiaan mahtuu 3,9 litran sekoittimessa kuppi on suunniteltu 1,25 L, 7 nopeus tilat, sileä säätö, täydellinen juicer, sitruspuserrin, kahdeksan suutinta, jolla voidaan ruoskinta, vaivaamista taikina, raastaa, viipale, julienne;
 • Plussat: ylikuormitussuojaus, tilaa liitetiedostoja, johto;
 • Miinukset: Ei löydy.

Monipuolisin väline helpottaa työtä keittiössä tarjoavat toiminnon taikinan vaivaamiseen. Hyvä laatu, keskikurssi, tärkeimmät toiminnot on ominaista seuraava malli Moulinexin:

 • mallin nimi: Moulinex QA5001;
 • Hinta: 10699-15990 s.;
 • ominaisuudet: valta 900W, kulho kapasiteetti 4,6 L, 6 nopeudet, pulssi tilassa suuttimen kokoonpano 3, mukaan lukien taikina vispaus-;
 • Plussat: kulho ruostumatonta terästä;
 • Miinukset: Ei löydy.

Monia muitakin ominaisuuksia on jonkin muun laitteen Moulinexista. Se ratsioita täydellä kapasiteetilla, mutta sen hinta on alhaisempi:

 • mallin nimi: Moulinex QA217132;
 • hinta: 8491-14990 p.;
 • ominaisuudet: teho 700 W, tärkein kulho on 3,5 litraa, 1 litra tehosekoitin, 5-nopeus, pulssi-tilaan, asettaa suuttimia 9, joiden kautta taikina voidaan vaivataan, pelaajan, hankaus, leikataan viipaleiksi, paino 6,27 kg mitat 21x45x18 cm johto pituus 0,9 m;
 • Plussat: on paikka säilyttää johto;
 • Miinukset: Ei löydy.

Laadukas keittiö yksikkö mekaanisella ohjaustyypin tarjoaa kiinalainen valmistaja Redmond. Se tarjoaa useita ohjaustapaa ja hyvä sarja vinkkejä:

 • mallin nimi: Redmond RFP-304;
 • hinta: 8299 s.;
 • Ominaisuudet: 2 nopeus suuttimen 5, joka suorittaa leikkaus (mukaan lukien kuutiot), hieroa, hienonnettu, jauhettu, viipaleperunoita valmistamiseksi hyllyssä, pulssitilalla;
 • Plussat: tarjoaa Ylilämpötilapysäytys;
 • Miinukset: Ei löydy.

Yksinkertainen laite jauhelihan valmistuksessa tai perunamuusia, paloittelu vihannekset ja hedelmät, piiskaaminen ja muiden töiden tarjoamista Bradex. Se on kevyt, nopea puhdistaa:

 • mallin nimi: Bradex «Multi-Master";
 • Hinta: 1 175 s.;
 • Ominaisuudet: Mekaaniset ohjaimen tyyppi 1 kärki, valkoinen ja vihreä;
 • Plussat: Pakkaus sisältää siivilä, säiliö kuivaus vihannekset;
 • Miinukset: Ei löydy.

Valitsemalla keittiökoneet talon, sinun täytyy rakentaa useiden kriteerien. Nämä ominaisuudet ovat tulevaisuuden järjestelmä:

 • Virta. Jos tarvitset monen suorittimen, jossa käsitellään kaikkia totesi työnkuvaan, valitse valta 800-1000 wattia.
 • Nopea tila. Jos olet oleskelevat yksinkertaisen silppurin, 1-2 nopeudet riittänyt hänelle suorittamaan laadullisesti työnsä. Monimutkaisempia tehtäviä valita kone useita nopeuksia.
 • Vaihtoehtoja. Lukumäärästä suuttimia riippuu määrä ja kone toimii. Kiinnitä huomiota läsnäolo toisen astian, joka on suunniteltu tehosekoitin.
 • Lisätoimintoja. Näitä ovat pulssitilalla, ylikuumenemissuoja. Ne ovat mukavia, mutta ei pakollista, joten jos välität kuinka paljon se maksaa monitoimikoneessa, ja et halua maksamaan ylihintaa, älä keskittyä niihin.

Arviot

Olen pitkään ajatellut ennen kuin ostat monitoimikoneen verkkokaupassa halvalla. Ostin kaupasta Foxtrot Venäjän. Valitsin välillä Saksan Braun ja Kenwood. Pysähdyin viimeinen. Osto lähetetään postitse, se toimii hyvin. Kaikki osat käytän eniten sekoittimet, vihannes leikkuri (hienoksi leikattua kaali), sekoittimen.

Otin ammattilainen elektrokombayn myynnissä alennuksella, joten ei toiminut kovin kallista. Valitse merkki Philips. Hänellä on hyvä prosessori, tiheiköt materiaali - metalli, on kaikenlaisia ​​toimintoja. Kotityöt koska vie paljon vähemmän aikaa. Tottuneet tällainen laite, se on jo mahdotonta tehdä ilman sitä. Suosittelen.

Minulla on pieni keittiö, joten valinta osui monitoimikoneessa on kaikkein kompakti. Tutkittuaan eri välineiden pysähtyivät Molineux, koska hän on hyvä, ja on ollut osakkeista. Tilasin sen Pietarista Moskovaan, toimituskulut muutama sata ruplaa. Se on erittäin kätevä kokki lettuja ansiosta erikoissuutin.

6 parasta ruokaa jalostajat

Monitoimikoneet esitellään satoja malleja ja valmistajat ovat jatkuvasti parantamaan tuotteitaan. Tämän seurauksena markkinat keittiökoneet olivat elintarvikejalostajien, joista kuluttaja ei ole helppo tehdä valinta.

Kun valitset ensin tärkeää keskittyä eikä hintaa, ja toiminnallisuus. Kuluttajat overpay laitteita, joissa on paljon toimintoja, joita ei ole hyötyä.

Pyrkiessään saman edullisen vaihtoehdon ostaja saa mallin, jossa on rajoitettu joukko toimia. Jos et halua tehdä väärän valinnan, on tärkeää kuvitella, mitä erilaisia ​​näitä laitteita ja että on tarpeen ohjata ensisijaisesti.

Jos ostat monitoimikoneessa vain kaksi tai kolme toimintaa (esim - murskaukseen tuotteiden ja leikataan kuutioiksi) - raja edullinen malli, jossa on vakiona joukko toimintoja.

Jos haluat, että laite on sinulle tehnyt normaalikäytön - pitäisi tarkastella kalliimpi malli lisäominaisuuksia, mutta on muistettava, että mitä enemmän toiminnot suorittavat tätä tekniikkaa, sitä enemmän sen kokoa ja kustannuksia.

Valmistuksessa elintarvikkeiden jalostaja käyttää kolmeen materiaalien ja niiden yhdistelmiä:

Itse kotelo on valmistettu tekniikan näiden materiaalien eri yhdistelmiä, mutta koska perus toiminnallinen elementti Tällaisen tekniikan on kulho - kiinnittää huomiota valmistukseen käytetty materiaali säiliöön.

Altaat lasi on vahvempi, ja jos käsiteltävä varoen - ne kestävät vuosikymmeniä. Tällaiset säiliöt ovat neutraaleja kemiallisia yhdisteitä ja siksi käyttää pesun jopa ne, pesuaineet, jotka sisältävät hioma-lisäaineita.

Tämä koskee myös metalli kulhoja, mutta nämä mallit ovat kalliimpia.

Tästä kuviosta riippuu tehokkuudesta lämmittimen ja mihin tarkoitukseen sitä voidaan käyttää. Lay laitteissa on kapasiteetti, joka on alueella 450-1000 wattia, mutta korkeampi kuin tämä luku - kalliimpia malli.

Pienitehoiset mallit sopivat perheille kolme tai neljä henkilöä, ja sillä edellytyksellä, että tällaisia ​​laitteita käytetään harvoin. Jos käytät tekniikkaa säännöllisesti ja hoitaa paljon tuotteita - se on parempi kiinnittää huomiota mallin kapasiteetti 700 wattia ja edellä.

Ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin voi olla kapasiteetti on jopa 2000 wattia, mutta kotona se liian: toimi täydellä oleva voimavarojen laitteita ei, ja juuri ylihintaa.

Tämä luku määrittelee mihin tarkoituksiin sopia paremmin tietyn mallin. Valitessaan monitoimikoneessa tähän tehtävään, ota huomioon seuraavat vivahteita:

 • Laite, jossa on pyörimisnopeuden 10-12000 kierrosta minuutissa voidaan käyttää hionta kovimmatkin tuotteita.
 • Mallit, joissa pyörimisnopeus suuttimia alle 8-6000 kierrosta minuutissa sopivat ruoskinta ja hiontaa, jossa on suuri määrä tuotteita on ongelmia.
 • Tänään, joka monitoimikone on kaksi 14 nopeudella, joka on kytketty painikkeilla tai nuppeja.

Keskimääräinen malli toimii nopeuksilla 5-6, mutta kustannukset vaihtoehtoja kaksi nopeutta ja kalliita laitteita, joissa määrä nopeuksilla - 10 tai suurempi.

Mitat laitteiden riippuvat menetelmä varastoinnin lisävihjeitä: malleja, jotka sisältävät sisäisiä osastoja varastointiin työkaluja, vievät paljon tilaa.

Joissakin koneissa ei ole tällaisia ​​toimistoja, ja ehkä määrittää suuttimen tallennuspaikka. Se on epämukavaa, mutta käytön jälkeen tekniikka on helppo poistaa kaappiin tai hyllylle.

Tässä tapauksessa valinta riippuu siitä, kuinka usein laitetta käytetään ja mihin se on tallennettu. Jos prosessori käytetään säännöllisesti ja työn päätyttyä sinun tulee poistaa sen kaappiin tai hyllyyn - se on parempi valita kevyt malli.

Jos tekniikka on paikkansa pöydälle, ja järjestää se ei ole tarpeen - lähestymistapa valinnan perusteella paino ei ole tarpeen.

Monitoimikoneessa kanssa lihamyllyssä

Monitoimikoneessa kanssa lihamyllyssä - yksi suosituimmista tyyppisiä leikkuupuimurit, mikä säästää aikaa ja vaivaa lihan leikkaamiseen.

Tämä tekniikka korvasi kannettavat mylly pois markkinoilta, koska se voi auttaa pilkkoa liha paloiksi, leikkaa viipaleiksi tai tehdä täytteenä tuli mahdolliseksi muutaman minuutin.

Tällaisia ​​tekniikka yksi suosituimmista malleista on Kenwood KVC5030T.

 • Virta - 1100 wattia
 • Kulho - 4,6 l
 • Nopeudet - 6
 • Mukana - silppuri, lapio, 5 suuttimet
 • Materiaali - ruostumaton teräs, lasi
 • Paino - 8, 68 kg

Kun suuri määrä toimintoja se eroaa edullinen hallinta, jossa käsitellään jokaisen naisen lisäksi, Kenwood KVC5030T on muita etuja:

 • kulhoon ja kotelo on tehty metallista;
 • kompakti koko;
 • muutaman useita toimintoja;
 • luotettava ja kestävä kotelo suunnittelu;
 • alhaisen melutason;
 • kuusi-nopeus tilaa.

Niistä puutteet korkeat kustannukset malli ja suhteellisen suuri paino, mutta jälkimmäinen - ehdollinen negatiivinen, koska suuri massa laitteesta tulee vakaa ja ei luista työtasolle käytön aikana.

Päätellen arvosteluja kuluttajien, tämä kone ei ole vikoja, ja mikä tärkeintä - Kenwood KVC5030T osoittautunut kaikkien saatavissa konservatiivisia kotiäidit, jotka eivät ole tottuneet sähköisen teknologian kanssa useita toimintoja, kytkimiä ja painikkeita.

Bosch MUM 56S40

Nykyään monet ihmiset eivät halua ostaa leipomotuotteita kaupoissa, ja tehdä omia kakkuja kotona.

Markkinoilla keittiökoneet on pitkään esiintynyt Leipäkone pienikokoinen, mutta isännät olivat taikina joko ostaa tai vaivaamista käsin, mikä vie aikaa ja henkilöresursseja.

Moderni yhdistää vaivaamalla voidaan automatisoida.

 1. Laite taikinan valmistamiseksi - tämän suoritusmuodon teho on vähintään 800 wattia.
 2. Koko kulhon tällaisten mallien enemmän kuin toiset, koska taikina sekoitetaan suurissa erissä.
 3. Jotta säästää jotkut valmistajat tekevät keittiön koneet testi kaksi tai kolme nopeuden tilaa, mutta ne ovat tarpeeksi suorittaa muita vakiotoimenpiteen.

Yksi parhaista malleista tällaisiin tarkoituksiin - Bosch MUM 56S40.

 • pulssitilalla;
 • kolmesta kuuteen ylimääräistä liitteitä mukana;
 • lisätoimintoja (prosessoria voidaan käyttää sekä sekoitin ja juicer).

Mielestä havaituista puutteista alhainen laskun mukaan veitsi lihamyllyn. Valitetaan materiaalista - muovista epäluotettavia.

Professional elintarvikkeiden jalostajat

Mallit tätä tekniikkaa on jaettu kotitalous- ja ammattikäyttöön, ja jos ensimmäinen selviytymään ruoanlaitto perheen, toiminnan, ne eivät toimi ravintola-pistettä.

Professional elintarvikkeiden jalostajat on useita ominaisuuksia, joiden avulla tekniikka selviytymään ongelmia paremmin:

 1. Enemmän tehoa. Niistä ammatillista elintarvikejalostajat ovat malleja kapasiteetti 1000-1300 wattia.
 2. Bowl suuria avulla on mahdollista käsitellä enemmän tuotteita.
 3. Joukko erityisiä suuttimia, joita ei löydy kotimaan malleissa. Tämä sentrifugoidaan erityisiä veitset, terät, verkkoon.
 4. Hallinta tämä tekniikka on vaikea hallita, koska suuri määrä toimintoja ohjauspaneelin on varustettu LED, kytkimet tilat ja painikkeet, ja niiden käsittely komponentit vaatii harjoittelua.

Niistä ammattikeittiöiden mallit julkaistiin Bosch MCM 62020.

 • Teho - 1000 W
 • Kulho - 3,9 l
 • Vaihtoehdot - sitrushedelmät, 7 suuttimet
 • Materiaali - muoviset
 • hiljainen;
 • pieni koko;
 • nopea asennus ja purkaminen;
 • tekniikka on helppo pestä, jopa vaikeapääsyisiin paikkoihin;
 • käsittely suuria määriä tuotteita.

Johtuen rakenteellisia ominaisuuksia tämän mallin on useita puutteita, joita tuottajat eivät ole pystyneet poistamaan ja minimoidaan:

 • mahdottomuus korvata suuttimen käytön aikana;
 • laite siroaa tuotteita prosessissa;
 • alhainen asennuspaikasta suuttimet;
 • korkeat kustannukset.

Catering työntekijät ovat käyttäneet tätä laitetta, huom huolimatta tällaisia ​​haittoja, Bosch MCM 62020 parantaa suorituskykyä ja luotettavuutta ja kestävyyttä tällaisten laitteiden ei voida verrata muihin koneisiin.

Ruoka-prosessorit paloittelun

Uskotaan, että monitoimikoneessa - "karkea" tekniikka, joka pystyy murentua muutamassa sekunnissa, pilkkoa, pilko ja sekoita tuotteita. Mutta herkkä toimintaan se ei voi, ja kauniisti leikattu hedelmiä tai vihanneksia leikataan yksittäisiä tilejä.

Huolimatta jatkuvasti parantaa tilannetta, elintarvikkeiden jalostajat valmistajat eivät voi varmistaa, että kone on viipaloitu tuotteita tasapuolisesti ja yhdenmukaisesti.

Markkinoilla kodinkoneiden ovat kymmeniä malleja, mukaan lukien - Bosch MCM 68885.

 • Teho - 1250 W
 • Kulho - 3,9 l
 • Vaihtoehdot - Disc paloittelua, 8 suuttimet
 • Materiaali - muoviset
 • hiljainen ja käytännöllisesti katsoen ei tärinää;
 • saatavuus uusia ja ylimääräisiä tarvikkeita rautakaupasta.
 • Bosch MCM 68885 koot ovat suhteellisen suuria verrattuna muihin vastaaviin;
 • Kulhot valmistettu hauras muovista;
 • Laitteen on vaikea purkaa puhdistusta varten.

Monitoimikone ihastunut kotiäidit, joka totesi ensin hiljainen.

Tämä johtuu siitä, että läsnä koneen kumilla jalat: koska ne käytön aikana harvesteri ei liiku pöydälle, ja moottorin toiminta ei lähetetä työpintaan, mikä vähentää tärinää.

Kuluttajat huomioon, että harvesteri huolellisesti nopat tuotteita, kun taas päätellen arvosteluja, tämä malli kädensijat marjoille ja kovia vihanneksia (vaikka kurkut ja perunoita).

Kuluttajat huomattava kalleus puimuri: hinta on vieläkin korkeampi kuin jotkut ammatillinen malli.

Monitoimikoneessa kanssa juicer

Korkealaatuisten puristettu mehu yleiskone pitäisi ajaa suurella nopeudella, joten valinta teknologian varten, kiinnittää huomiota siihen, että määrä kierrosta minuutissa oli mahdollisimman korkealle.

Enimmäismäärästä tällä alueella - 12 000 kierrosta minuutissa, mutta nämä mallit maksavat muutamasta kymmeniä tuhansia ruplaa ja yli. On parempi tarkastella vaihtoehto suuttimen pyörimisnopeutta 8000 rpm.

On toivottavaa, että kuppi on valmistettu muovista tai metallista. Kun vuorovaikutuksessa tällaisten materiaalien mehut absorboivat haitallisia aineita, erityisesti jos matala-asteista Kiinan muovia käytetään tekemään kuppi.

Edullisesti valittu lasiastiaan, halutaan ostaa lisää kapasitanssi jos haluat käsitellä määriä.

Teho tässä tapauksessa voidaan jättää huomiotta, mutta se ei saisi olla alle 500-600 wattia.

Kuorma puristamalla mehu on pieni, mutta kesto ja teho monitoimikoneessa riippuu kovuus tuotteita, joita se voi käsitellä ja kesto yhden toimintajakson.

Kiinnitä huomiota loppuun malleissa olivat terästä terävät veitset eri muodossa tekijät ja muutoksia. Valmistaminen mehut eri tuotteet vaativat erityistä pakkaus.

 • Power - 1100
 • Kulho - 4,6 l
 • Nopeudet - 6
 • Materiaali ruostumaton teräs chashi-
 • Mukana - Juicerilla kulmahiomakone, 5 suutinta, mela

Päätellen arvosteluja kuluttajien haittaa on puute osastoja tallentamiseen liitteitä ja kiinteä vihannesten mehut puristettu riittävän hyvin.

Monitoimikoneessa kanssa tehtävän puhdistuksen perunoita

Suutin - kuorimaveitsellä Kenwood AT444

Ainoa toiminto, joka viime aikoihin asti voinut käsitellä elintarvikejalostajat - puhdistus perunoita. Tämä prosessi, jota edes kalliita ravintoloita usein manuaalisesti.

Mutta tänään, kiitos lisäsuutinta, perunankuorijoille, ja tämä ongelma on osittain ratkaistu. Ja perunat tämän käsittelyn jälkeen on käsi leikattu, kuten vinkkejä säästää aikaa ja työvoimaa.

Yhdistämään eri valmistajien säädetty lisäsuutinta puhdistukseen. Ne ovat monipuolisia ja sopivat tällaiseen kiinnitys malleja yhdellä rivillä.

Esimerkiksi suutin Kenwoodin AT444 perunat sopii monia malleja Kenwood tuotteita vaan muita koneita varten, sellainen laite ei sovellu luonteesta johtuen liitetiedoston, eivätkä kaikki valmistajat tuottavat näitä erityisiä veitsiä.

Piirteet Kenwood AT444

 • Kapasiteetti - 1 kg perunoita
 • H x L x D (cm) - 17,5 x 23 x 23,5
 • Paino - 1 kg
 • Materiaali - muoviset
 • Yhteensopiva mallien Monitoimikoneet KENWOOD: CHEF KMC57008, CHEF TITANIUM KMC050, CHEF TITANIUM KMC053, CHEF KM336002, CHEF KM353, CHEF KM355, CHEF KM357
1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 3 = 12