Miten rakentaa uuniin omin käsin

Itsenäisenä Asenna uuni on rakennettu keittiössä

Nykymaailmassa ei keittiö on täydellinen ilman levyä, onko kaasu tai sähkö. Rakastajatar kasvava parempana upotettavat kodinkoneet, koska sen toimivuus. Tällaiset laitteet vaativat oikea asennus. Siitä, miten asettaa uunin riippuu oikeellisuudesta työnsä ja turvallisuutesi. Ei ole tarpeen kutsua ohjatun asentaa uuniin. Kalusteuuneja voivat helposti luoda omiin käsiinsä. Voit tehdä tämän, hieman vaivaa ja suurta huomiota.

Aloita katsotaanpa, mitä uunit. erottaa:

 • Riippumaton laitteet.

  Asennus ei ole mahdollista ilman, että ensin liesi. Toisella asennustapa voidaan sisäänrakennettu uunissa ilman keittotason.

  Myös, uuni voi olla sähköllä tai kaasulla. Asennus kaasu-uuni ei eroa asennusta uunin rakennetaan, virtalähde. Tekniikkaa voidaan upottaa ja itsenäisesti.

  Kytkeä uuni on rakennettu sähkö- tai kaasun pitäisi saada apua ammattilaisten välttämiseksi sähköiskun tai kaasuvuoto.

  Asennus kaikkien laitteiden tehdään useassa vaiheessa:

  1. Valmistelu työkaluja.
  2. Työpaikalla valmistelu.
  3. Laitteen asennuksen.
  4. Yhdistäminen uunissa.

  välineet. Rakentaa uuni keittiössä tarvitset: Phillips ruuvimeisseli, pora, eristys, maalaus veitsi, haarukka, koska sitä ei ole liitetty laitteita.

  1

  osalta maanperän, sinun pitäisi ajatella etukäteen, jossa voit perustaa uunissa. Olemme tottuneet perinteiseen Laitteen asennus, kun liesi on alla uunissa. Miten asentaa eri tavalla, kysyt? Meidän täytyy rikkoa stereotypioita eikä ohjaa yleisesti hyväksyttyjä sääntöjä, ja perustua järjestely huonekalujen ja helppokäyttöisiä laitteita. Tämän perusteella monet Säädä uunin yläpuolella työtaso tasolla. Tämän seurauksena keittiön noudattaa uuden muotivirtaukset, se on helpompi valvoa ruoanlaittoon, se helpottaa pesua laite.

  Jolla on tietyt paikka, sinun täytyy huolehtia sopivan määrän lokeroita keittiössä huonekaluja. Tätä varten ei ole tarpeen ensin hankkia uuni on rakennettu. Kiitos Vakiokokojen uunien voidaan helposti integroida olemassa olevaan keittiöön. Tärkeintä, että kapealla on ollut esillä tasolle. Läsnä pienikin siirtymä voi vahingoittaa elektroniikkaa ja kohdentamisen lämmön (kun kyseessä on kaasu-uuni).

  Mittaukset uunia kapealla

  Asennus. Välille uunin ja syvennys, ylikuumenemisen estämiseksi huonekaluja, jotka voivat johtaa tulipaloon, olisi välykset. Ne tarjoavat ilmanvaihto. Laitteiston taustalla tarpeen tehdä aukko 5 cm, sivuilla - 4 cm ja alle - 9 cm.

  Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä johdotus, siinä tapauksessa, että asennetaan sähköuuni. Lanka on vastattava laitteen virta. Sinun on myös päätettävä, kuinka yhdistät laitteen: suoraan langan tai pistorasiaan.

  Kun valitaan toinen yhteys menetelmällä, sinun täytyy kytkeä (tavallista ei voi tehdä, koska korkea kapasiteetti uuni) maadoitettuun 40A. Se tarvitsee rentoutua. Sitten siivota kolmejohtimisella kaapelilla. Sininen ja punainen johdot on kytkettävä kosketin ryhmät "vaihe" ja "nolla", ja jäljellä oleva valkoinen ankkurointi liittimen "kentällä" (johdin värit voivat olla erilaiset). Operaattorin pistoke, jotka sitten liitetään pistorasiaan, joka pystyy kestämään voima sähköuuni.

  Merkintöjä kaapeleita uuni

  Nyt uuni työnnetään markkinarako. Pidämme kiinni edellä marginaalit. Lisäksi sisäänrakennettu uuni, sinun täytyy korjata. Tämän oven avauslaite ja on reikä kiinnitystä varten. Avulla ruuvimeisselin tai ristipääruuvimeisselillä ja neljä ruuvia kiinnitä uuni seinämiin markkinarako. Sisäänrakennettu uuni on käyttövalmis!

  Mitä liitäntää kaasu-uuni, jotta sen turvallisuus on parempi kutsua asiantuntija.

  Joustavalla uuni on yhdistetty kaasuputki kaasu letku. Tällaisessa tapauksessa laite on asetettu vähintään 1,2 metrin päässä kaasun lähteestä. Mutta emme voi tehdä ilman sähköä, koska se ei toimi sytytys ja valaistuksen ilman häntä.

  Kaikki, jotkut virtalähteen Laite toimii, se olisi ennen ensimmäisen hakemuksen sytytetään puoli tuntia. Sitten, kun lopullinen jäähdytyslämpötila, pestä kaikki laitteen ja pyyhi kostealla liinalla.

  Hanki monitoimi uuni on rakennettu ja nauttia prosessi ruoanlaitto suosikki ruokia!

  Arvosana uunit vuonna 2017, hinta ja laatu eri malleja. Vertailun vuoksi tekniset ominaisuudet ja lisätoimintoja. Edut ja haitat parhaista malleista.

  Kuinka asentaa ja kytkeä sähköuuni itse

  Keittiö on sellainen asia kuin uuni auttaa kotiäidit, kun he haluavat kokata jotain maukasta. Mutta mitään tekniikkaa ei vaadi asennusta. Mutta miten asettaa oikeaan uunin itse? Voit tehdä tämän, sinun täytyy asentaa ja yhteyden kaasun tai sähkön.

  Niin sanottu "uuni" on kahdenlaisia. Ensimmäinen niistä - autonomisia tai riippumattomia uunit. Toimintansa riippuu vain itseään eikä mitään muuta. Toinen vaihtoehto - ei omavarainen. Tällainen uunit, sähköisen kontaktin tärkein liesi. Tässä tapauksessa pohja on uuniin ja liesi ruoanlaittoon. Asentaminen uuni on rakennettu omin käsin ei eroa periaatteessa tavanomaisista asennuksesta uunissa.

  Valmistelu asennuksesta ja uunit

  Asentaminen uunin omin käsin alkaa mitä vapautuu ja tasoitti missä sijoitetaan uuniin.

  On myös huomattava, että uunin ja liesi ja kaikki seinämän tulisi olla kerros ilmaa. Ei ole mikään salaisuus, että kun se altistetaan korkeille lämpötiloille lähellä seinien ja huonekalujen ole suotuisa vaikutus sisustukseen ei. Keskimääräinen paksuus raon tulee olla takaseinästä - 4 cm: n päässä viereisten kaapit -0,5 cm lattiasta - 8-9 cm.

  Kuten on tunnettua, uuni voidaan käyttää sekä kaasu- ja sähkön. Ensimmäisessä tapauksessa on tarpeen varmistaa kaasuntoimitusjärjestelmän eikä loukkaa sen eheyden. Suositeltava kaasun kaappi on järjestetty etäisyydellä 1,2 metrin päässä suora lähde kaasua.

  Toinen vaihtoehto - sähkökaappiin. Mitä itse asentaa helpommin kuin sähköliesi helpompaan sähköverkkoon. Miten yhdistää uuni sähköä? Liikkeeseen, josta johdot on kytketty, se on parhaiten sijoitettu välimatkan vähintään 10 cm lattiasta. Poistoaukko on kestettävä nykyinen vahvuus on vähintään 40 ampeeria.

  Kaavio kaasu- uunit

  Liitä uuni omin käsin kaasuverkkoon käyttäen joustavaa letkua. Havaittu perusteellinen tiivistys paikkaa yhdiste erikoisnosturi ja lähdön sovitus. On huomattava, että tämä työ on suositeltavaa suorittaa kaasun palveluksessa. Lisäksi ilman väliintuloa ei saa kytkeä uunin kaasun linjaa.

  • Laitteet asentaa ja turvallinen. Kaasunsyöttö on ruuvattu kiinni lukon liitososan putkilinjan. Tämä tehdään erityisellä avain kaasuputken käsittelyä.
  • Laajennetaan putken pää kierretty mukaan asennetun putken. Toinen pää on yhdistetty poistoventtiili sijaitsee seinään.
  • Avaimella, kunkin putken päiden on kierretty ja kiristetty.

  Miten asentaa sähköliesi - itse (plus video ohje)

  Pro kulutus uuni kirjoitin, tarve on laskea kuormitusta johdotuksen. Nyt meidän on asetettava uuniin, ilman erityistä ongelmaa ei ole täällä ja asennus voidaan tehdä itsenäisesti, prosessi on melko yksinkertainen, mutta vaatii huomiota. Tänään aion yrittää askel askeleelta kertoa siitä, niille, jotka ovat halukkaita löytyy sisällysluettelon videon kohteen, mene ja katso video asennuksen ...

  Haluan vain todeta, että tässä artikkelissa täytyy tehdä työtä sähköä, joten jos et tiedä mitä lanka "automaattinen" ja pistorasia - se on parempi kutsua valtuutettu huoltomies!

  Mitä työkaluja tarvitaan

  1) ruuvimeisseli

  2) porakoneen, sinun täytyy porata kaapin

  4) Tarvitsetko maadoituspistokkeen, se täytyy kytkeä langan uunin, koska niillä ei ole tulpat. Yhteydestä I Kirjoitin tämän artikkelin, hyödyllistä lukea.

  Työkalut ovat valmiina, nyt meidän täytyy tutkia asennuspaikalle. Vain tehdä varauksen - jos välittömästi keittiössä ei asennettu uunin (kuten minäkin), sinun täytyy lähteä oikean kokoisia, ne ovat samat lähes kaikissa laitteissa (kaikki yritykset), joten tässä on pieni opas.

  Kuten näette, mitat pitäisi olla: korkeus - 600 mm, leveys vähintään - 560 mm, syvyys tulisi olla vähintään - 550 mm (syvyys on erityisen tärkeää, sillä muuten kaappiin vain voi kiivetä). Jos päätelaite uunin leveys on enemmän kuin 560 millimetriä, sinun täytyy huolehtia sivupaneelien, koska olen kuvassa.

  On niitä vahvistamme uuni - aina seurata sitä keittiön asennuksen. Muuten, sinun täytyy edelleen etsiä niitä!

  No, kaikki näyttää olevan valmis, jatka asennusta.

  1) Lapset ensin päätettävä - miten liität uunin pistorasiaan kuten minä, joko suoraan johdot. Henkilökohtaisesti olen päättänyt liittää kautta pistorasiaan, koska se on kätevä purkamisesta, kiertää auki kaapin - sulkea pois pistorasiasta - poistettu. Mutta johdotus ei ole niin yksinkertaista! Ostin erityinen tulpan, joka omistaa 3500 wattia, ja koska minulla on voimaa uunin vain 2750 wattia se riittää tuhlattavaksi. Yhteydestä ei toista, Hän kuvaili yksityiskohtaisesti tässä.

  2) Nyt, ennen asennusta sisältää poiston ja tarkista - että kaappi toimii, et koskaan tiedä mitä uusia asioita ei voi huoltaa. Itse olin onnekas.

  3) Aseta nyt uunia kapealla, ja varovasti työnsi. Korjaamme paikka, jossa on kiinteä, peli on sisennetty - on tärkeää, että ne ovat samat, ja että läppä osu kukaan reunaa.

  4) Ota pora ja porattu meidän hihnat liitetiedostoa jonkun se on seinät keittiössä. Pora ruuvi tuli helpompaa.

  5) Aseta muovinen sisäke ja pyörähtää ruuvin läpi. Se on tehtävä 4 puolin, kaksi päällekkäin ja kaksi pohjassa. On kierretty tiukasti uunin ei mennyt, avaamiseksi ja sulkemiseksi.

  Tämä koko prosessi, kuten voitte nähdä mitään monimutkaista. Niille, jotka eivät ymmärrä kuvassa on video ohje itse asennukseen.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  57 − 54 =