Miten saada kahvia kahvinkeitin

Miten saada kahvia kahvinkeitin

Meidän suosikki virkistävä kuumaa juomaa valmistetaan jauhettua kahvia pavut. Ne sisältävät noin 1200 kemiallisten komponenttien, 800, jotka ovat vastuussa sen maku (aromaattiset). Tiedetään, että kofeiini auttaa keskittymään vahvan väsymystä mies, parantaa huomiota ja tuottavuutta.

Valmistella tuoksuva juomaa voi hyödyntää erilaisia ​​laitteita. Puhumme miten tehdä kahvia kahvinkeitin, mutta ensin tutkia, mitä he ovat ja mitä tekniikkaa käytetään.

Moderni keittiökoneet tullut välttämätön auttajia jokapäiväisessä elämässä, ja meidän täytyy käyttää viisaasti kaikkia kykyjään.

Pieni katsaus elektrokofevarok

Kasvavaan ihmisten tarpeet käytössä vain laadukkaita ja luonnon tuote lisää kysyntää laitteiden osto, koneelliset valmistamiseksi. Mutta ennen ostopäätöksen kahvinkeitin, on välttämätöntä ymmärtää kuin yksi malli eroaa toisistaan.

Kahvinkeitin luokitellaan seuraavasti:

Tämäntyyppinen kahvinkeittimet on yleisin. Se on yksinkertainen toimintamekanismin perustuu -vedensuodatusmateriaalin läpi jauhettua kahvia papuja.

 • Lämmityksen aikana, vesi haihtuu pisaroiden muodossa kulkee suodattimen läpi.
 • Suodatetun veden kahvin läpi massa siirtyy keruupulloon.

On syytä huomata merkittävä haitta tässä mallissa: haudutusprosessin kahvijuoma tapahtuu ilman mahdollisuutta lisätä kermaa tai maitoa. Mutta on hyve: tämäntyyppisessä kahvinkeittimet, voit käyttää teetä tai hedelmiä kahvipapujen sijasta saada herkullinen juoda ja suuri määrä!

Nämä mallit ovat samanlaisia ​​kuin edellisessä tyyppiä, mutta kahvinkeittimet geysir vaikutus jatkuva vesikierron periaatteella.

Levikki suodatusprosessi on paksu, ja kiitos sihti perusteet melkein kaipaa valmiin juoman, joten se voimakas ja kuiva. Mutta kuten vesi tällaisessa laitteessa vielä kiehuu seurauksena menettänyt voimakas aromi.

1

Tämäntyyppinen kahvinkeittimet valmistelusta täysjyväleipää virkistävä juoma homogeenisia ytimiä. Siksi on parempi ostaa kalliimpia yksikön toimintaa hionta kahvipapuja erityistä myllynkiviä. Ja sitten valmistelee suosikki kahvi on paljon yksinkertaisempi.

Täytyy vain täyttää viljaa, lisää maito ja paina käynnistyspainiketta. Tämäntyyppinen kahvinkeitin pidetään paras kotona.

Tämä nimi he ovat saaneet, koska toimintaperiaate perustuu kapselin käyttöä, jolla on haluttu laatu kahvia. Tällaisen mekanismi ei tarvitse palapeli yli miten hautua kahvia kahvinkeitin oikein, mitä linnoitus valita, mitä suodatin ostaa.

Tarvitsee vain sijoittaa kapselin laitteeseen, jossa se on lävistetty, ja erityisellä neulalla hänen virtaan ilma virtaa. Tämän jälkeen ilmasuihku irrottaa ja hämmentää kahvipapuja.

Tässä vaiheessa valmisteluprosessia ja virkistävä juoma. Suuri etu tämän mallin pidetään ei tarvitse puhdistaa suodatin ja muut osat, koska sen jälkeen tulevan juoman kuppiin kapselin tulee automaattisesti ulos.

Mikä voisi olla helpompaa kuin kokki suosikki maustettu kahvia? Kysymys vaikuttaa yksinkertaiselta vasta ensi silmäyksellä. Tässä prosessissa täytyy paitsi tiedä oikeaa toimintojen sarjaa, vaan myös suorittaa useita alustavia menettelyjä turvallisuussyistä.

 • Lue käyttöohje.
 • Käynnistä laite vain vedellä, jotta vältetään epämiellyttävä haju ja maku tuotannon, sekä poistamalla mahdollinen roskia, joka laski tuotannon aikana. Menettely on toistettava useita kertoja pienellä ajan.
 • sähköverkon parametrit on välttämättä täytettävä tekniset laitteet.
 • Perusteella pesuaine kahvimylly ei pitäisi olla karkealla hiekkapaperilla, joka edistää muodostumista naarmuja laitteen.

Ja nyt yksityiskohtia juoman valmistukseen.

 1. Määrittää jauhaa kahvia. Jokaista mallia vaatii tietyn hionta, tietoa joka löytyy liitteenä ohjeet kahvimylly.
 2. Lisätä kertakäyttöinen suodatin osaksi erityinen irrotettava säiliö ilman ylipäästösuodattimen. Sen pitäisi olla helppo tulla, älä sulje reunoilla eivätkä rypistyä.
 3. Kaada kahvi mukainen suodatin seuraavissa suhteissa: yksi kupillinen kahvia juoma (230 ml), melko 1 rkl jauhettua luonnon kahvia ilman alkuun.
 4. Kaataa kylmää vettä erityisissä osastoissa, yleensä alle kahvinkeittimen kansi. On välttämätöntä tarkistaa, että jako kupissa yksikön veden sama osastojen säiliöön. Kun kyseessä on veden puute - kaada oikea määrä!
 5. Paina "Start" tai "Käynnistä" jälkeen kansi suljetaan yli lokero vedellä. Ja odota kunnes pisara kahvin pysähtyy tippumisen säiliöön.

Loppujen menettelyt voit kaataa kupillisen suosikki kofeek ja nauttia sen ainutlaatuinen maku. Otamme mielellämme jos ansiosta tämän artikkelin, sinun ei tarvitse vaikeuksia miten hautua kahvia kahvinkeitin, ja mikä malli valita.

Niin, ja älä unohda poistaa hänen uskollinen apulainen valmisteluun virkistävä kahvitauko!

Tilaa portaaliin "Sinun kokki"

Uusien materiaalien (viestit, artikkeleita, vapaan tiedon tuotteet), kirjoita nimi ja sähköposti

Kuten resepti? Jaa ystävien kanssa:

Spasibo.Vy minulle todella auttoi.

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

vastaanottaa sähköpostia reseptejä Povarenkov

Uutisia Povarenkov

Olemme säännöllisesti julkaista uusia ja mielenkiintoisia reseptejä. Ja aktiivisesti suurennettu ryhmä kirjailijoita, sortuu sivustollemme fotoretseptami upea.

Pidä yhteyttä, ja valikko on unohtumaton!

Kuten kahvinkeitin keittää kahvia?

Kahvi - paras ystävä rehellinen virkailijaa ja romanttisia runoilijoita, nuoret opiskelijat ja vakava nainen. Hän virkistää, parantaa, se antaa inspiraatiota. Niinpä hän aina tuonut iloa tietää, miten tehdä kahvia kahvinkeitin, ja noudattaa kahta perussääntöä:

 1. Kahvi pitäisi koskaan keittää.
 2. Käytä vain laadukkaita, raikas ja pehmeä vesi, suodatettua tai pullotettua. Tämä ei ainoastaan ​​paranna makua ihmeellinen juoma, mutta myös pidentää kahvinkeittimen, suojaten sitä mittakaavassa.

Mitä kahvinkeittimet, ne ovat tippua, geysir, johanneksenleipäpuun ja Kapselipolysakkaridiantigeenin. Riippuen niiden tyypistä ja eri valmistusmenetelmiä.

Alla kuvatulla menetelmällä, ja vaatimaton, mutta ei aiheetonta tippua kahvinkeitin. Valmistettu avulla juoma on mieto ja herkkä maku, kuten koko perusteet ovat kerrostuu suodattimen.

Ensimmäinen askel työnnetään kahvinkeittimen kertakäyttöinen suodatin, joka on kätevä, koska se käytön jälkeen heitetään yksinkertaisesti yhdessä perustein. Jos suosikkisi on varustettu uudelleenkäytettäviä suodatin, mitään ei tarvitse lisätä. Jokaisen käytön jälkeen, sinun on hyvä pestä nylonverkon suodatin. Jos unohdat tämän ajan mittaan, kahvi voi hankkia epämiellyttävä eltaantunut maku.

Sitten 10-15 sekuntia smalyvaem sähköinen kahvipapuja kahvi- ja saada välimaastoon. Hän kaadetaan suodattimeen nopeudella 1-2 tl per kuppi riippuen vahvuus juoma, haluat päästä ulos. Sitten säiliö täytetään kylmällä puhtaalla vedellä. Kun mitataan sen määrä voidaan ohjata jäljet ​​säiliöstä tai yksinkertaisesti kaada vesi pois kupin, josta aiot juoda. Sulkemisen jälkeen säiliö, paina käynnistyspainiketta ja odota, kunnes neste tippumisen, jolloin vuoto höyryssä juomapikareita tai mukeja. Jos kahvia ei sammu automaattisesti, älä unohda painaa shutdown-painiketta.

Toinen yleinen tyyppi kahvinkeittimet kotona - geysir. Katso nämä kahvinkeittimet ovat erittäin tyylikäs ja katsoa vanhoja kahvipannut. Menetelmä sisältää täyttämällä keittosäiliön pohja veden ja kahvin täyteaineella tai karkea hionta (5-7 sekuntia kahvinkeitin) suodattimeen. Kahvin nukkumaanmenoa ei pitäisi ramming, muuten voit pilata maun juoda. Teetä asetetaan polttimen kytketään päälle tai jos se on sähkökäyttöinen. Valmis juoma saapuu yläsäiliöön. On tärkeää varmistaa, että kahvi ei kiehu. Totta tuntijoiden väittävät, että kahvi pannun geysir kahvinkeitin, maultaan hieman korkeampi kuin se, joka saadaan tippua. Suurin haittapuoli geysir kahvinkeittimet - jokaisen käytön jälkeen, se on purettava ja puhdistettava perusteellisesti lämpimällä vedellä ja pesuaineella.

Mitä kahvinkeittimet johanneksen, on juoman laatu riippuu jauhaa. Jos rakastat kahvia vahvempi, sitten ottaa hienohiontaan (20-25 sekuntia osaksi kahvinkeitin), jos ei ole liian voimakas, keskipitkällä tai karkeaa. Sarvi tulisi olla metallia, kuten heikko juoma, joka on saatu käyttäen muovista sarvi. Kun huono kehitys muovi torvi voi liikaa ylikuumentua ja kahvi hankkii muovinen maku.

Toinen olennainen seikka - tarve kunnolla pakata kahvia sarvi. Jos painetaan liian kovaa, kahvista tulee liian vahva ja katkera. Jos ei riitä, ja juoma on mauton ja vetistä. On täysin mahdollista, tehnyt sen avulla tavallista muovilusikka tai tolkushkoy, mutta totta herkkusuut suositella ostaa väärentää - erikoistyökaluja puristus, jota käytetään ammatti baristas. Ennen kuin saavuttaa täydellisyyttä taiteen törmäys on koulutettava. Mutta sitten voit opettaa ystävien ja perheen miten oikein hautua kahvia kahvinkeitin.

Tiivistetty kahvia sarvi, yksinkertaisesti työnnä se kahvinkeitin, käännä vipua, ja puoli minuuttia myöhemmin nauttia vahvaa kahvia. Käytön jälkeen torvi on välttämätöntä huuhtele lämpimällä vedellä.

Haltijat kapseli kahvinkeittimet yksinkertaisesti lisätä erityiseen astiaan hermeettisesti suljettu alumiininen kapseli tiivistetty kahvia ja valitse. Kone tekee loput itse työ. Minuuttia myöhemmin, on valmis hieno juoda suosikki lajikkeen - espresso, cappuccino, macchiaton, tai ilman kofeiinia, vanilja, karamelli tai muita lisäaineita. Tärkeintä - älä unohda ennalta ostaa kapseli sopii laitteen tavallisena kahvijauhe ei voida käyttää kahvinkeittimet tätä tyyppiä. Mutta tässä tapauksessa ei tarvitse pestä, paitsi että huuhtele kuppi.

Riski siitä, että laatu kahvitauko etevä valmistaja, on melko pieni, mutta sitä ei voida sulkea pois. Yhtäkkiä ja irrelevantly mennä ilman kupin pelastuksen virkistävä juoma, suositellaan kahvinkeitin ostaa Turk muuten kutsutaan ruukkuihin. Keittää kahvia Turussa ei ole vaikeaa, on välttämätöntä osoittaa vain murto-osa kärsivällisyyttä ja muutaman minuutin ei liikkunut poispäin levystä.

Kahvia hyvin hienoksi jauhettua (25-30 sekuntia kahvinkeitin) kaadetaan Turk yhdessä sokeri ja mausteet (maun mukaan), ja hän Turk laittaa keskilämmöllä ja lämpenee. Hetken täyttää puhtaalla, kylmällä vedellä, ei ääriään myöten, ja noin kolme neljäsosaa, ja sekoita ja valppaana kahvia ei kiehu eikä pakene. Heti ihon nopeasti poistaa Turk liedeltä, odota, kunnes vaahto asettuu, Turk laittaa takaisin. Toista 2-3 kertaa sen jälkeen. Annamme kahvijuoman pari minuuttia ja kaadetaan pieni kupit. Jos et pidä vaahtoa, voit poistaa sen, tai päinvastoin, huolellisesti ja siirtää kuppiin.

Tällaiset herkullista kahvia sitruunaviipale, pisara nestettä tai kuuluisa Neuvostoliiton ajalta legendaarisen Riian Musta Balsam. Pronssi, kuparia tai keraamisia Turk näyttää omassa keittiössä aivan yhtä ihana kuin nykyaikaisin kahvia.

Kommentit (1) Lisää kommentti

© 2009 - 2018 naistenlehti JLady

Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde

Ota yhteyttä | mainostajat | Sivukartta

Making kahvia kahvinkeitin: käyttösäännöt, vinkkejä, reseptit

On kiva herätä aamulla haju hyvä, virkistävä mustaa kahvia, tuoretta rakkaasi. Oikein kokki herkullinen, tuoksuva juomaa auttaa kahvinkeitin. Mukanaan paitsi helpottaa ruoanvalmistusta, vaan myös mahdollisuus monipuolistaa maun useita uusia ja mielenkiintoisia reseptejä.

Kahvi on viljelty ja käytti kahta lajiketta:

Soffee Arabica (arabica) - suosituin ja Kysytyimpien eräänlainen kahvia maailmassa, arvostetaan hieno aromi ja maku sanoinkuvaamaton.

Robusta - toissijaista käyttöä ja valmistelu hienoa juomaa. On korkea kofeiinipitoisuus, antaa linnoitus.

Vähittäiskaupan ketju myydystä kahvista jyvät ja maahan. Jälkimmäinen on paljon halvempaa, koska se koostuu eri lajien ja lajikkeiden tämän upean kasvin. Kokki unohtumattoman mausteinen eliksiiri on parempi ottaa täysjyvätuotteita ja jauhaa niitä juuri ennen käyttöä. Jyrsintä sähköinen riippuu, valmistusmenetelmä ja halutun reseptin.

Erottaa tapoja hionta:

 • Hieno (fine grind). Valmistukseen käytetty klassista reseptiä soffee jalkainen tai itämainen Turussa (Cezve).
 • Medium (medium jauhaa) yhtenäisempi. Sopivia panimo laatua juoma kahvipapujen tyypin. Sen avulla voit estää suodattimen tukkeutumisen reikiä.
 • Close (karkea jauhaa). Tämän tyyppinen hionta viive kulkua rakeiden seulan läpi vaipan puristimet ja suodattimet. Käytetty suodatinkahville koneiden tai takin - paina.
 • Ohut espresso grind (hieno espresso grind). Sopivia juoman valmistamiseksi elinvoiman sähköinen espresso johtamalla kuumaa höyryä jauhettujen rakeiden.
 • Keskimääräinen hieno tai karkea jauhatus (väliaine hieno, karkea jauhaa).
 • Ultra-ohuet (jauhe) grind (jauhettua).

Miten saada kahvia kahvinkeitin

Hyvin yksinkertainen ja helppo tapa valmistaa virkistävä juoma on panimo se kahvinkeitin.

Ohessa neuvoja ja vinkkejä ruoanlaittoon soffee valmistaja näissä koneissa erityyppisiä.

Miten hautua kahvia kahvia tippuminen tyyppi

Suosituimpia kuluttajien keskuudessa ovat sähköisiä tiputus (tihkumista) tyyppi. Toinen nimi - "amerikkalainen".

 • Suodatin on täytetty jauhetulla jyvät nopeudella kaksi - kolme ruokalusikallista per kuppi vettä.
 • Säiliö täytetään kylmällä vedellä.
 • Niissä on kahvinkeitin. Höyry, joka on muodostettu aikana kiehuvaa vettä ylös putken, kondensoidaan, suodatetaan jauhettiin massa ja valuu kulhoon.

Tuloksena kahvi linko väsymys, antaa lujuutta parantaa keskittymistä.

Miten saada kahvia kahvinkeitin geysir

Palautusjäähdytyslämpötilassa, vesihöyryä muodostuu, joka työntää paineen putken läpi, kupin täyttämistä tuoksuva neste. Tämä prosessi on samanlainen kuin geysir. Siksi yksikön ja sai nimensä.

 • Täytä alempi säiliö puhdistettua vettä.
 • Ottaa riittävä määrä hienoja rakeita, täytä suodatin.
 • Kytkeä laitteen osat ja kytketty virtalähteeseen.
 • Kun lämmitys saadaan höyrynpaine on luotu ja ruiskutetaan vettä läpi rakeiden, rikastaa sen maku ja haju, täyttää erityinen säiliö putken kautta.

Cook juoma espressokeitin on helppoa, se on kovasti italialaiset.

Miten saada kahvia kahvinkeitin johanneksenleipäalalla

Sen sijaan, että perinteisen sihdin sähköinen kahvipapujen tyypin käytön muovia ja metallia sarvet. Valmista kahvi - espresso, cappuccino ja muita maukkaita ja aromaattiset kahvijuomat.

Kylläisyyttä ja voimakkuus riippuu hionta ja painamalla murskatun tuotteen. Parempi tehdä sen avulla erityistä laitetta - tempera.

 • Painamisen jälkeen sarvi asennettu erityinen osastoon.
 • Säiliö on täytetty vedellä.
 • Sytyttämisestä instrumentin.
 • Paineistettua höyryä kulkee kahvi massa, saatu lauhde jäähdytetään, se täyttää kuppi, esilämmitetty parantaa maittavuus.

Ystäville paksu on parempi valita espresso-tilassa.

Miten saada kahvia Coffee Capsule

Jotta tällainen juoman tarvitset:

 • Merkki annoksiksi täytettyinä kapseleina silputtu massa, laittaa lokeroon.
 • Tee kolme pistoja ja asentaa ne laitteeseen.
 • Vesi, kuumennetaan paineen alaisena kulkee suodattimen läpi.
 • Kapasiteetti on täynnä rikastettua kahvijuoma.
 • Käytetty kapseli sijoitetaan roskakoriin.

Tämä menetelmä panimo ei vaadi erityisiä taitoja ja hionta jyviä. Solukalvotyypille laite on erittäin kätevä käyttää toimistoissa.

Muutamia vinkkejä ennen valmistelee kahvi

 1. Ennen ensimmäistä käyttökertaa sähkö valmiina:
 • huolellisesti tarkistaa käyttöohjeet;
 • Täytä vesisäiliö ilman kahvia massa;
 • Käynnistä laite;
 • päättymisen jälkeen neste valuu.
 1. Käytä vain laadukkaita, pehmeä, suodatettiin tai pullotettua vettä. Se parantaa makua ja suojaa laitetta mittakaavassa.
 2. Hiottua viljavarastona ilmatiiviiseen karkaamisen estämiseksi kahvin aromi.
 3. On muistettava: hienompaa kahvi jauhetaan, rikkaampi juomaa.
 4. Panimo jyvät hienohionta vie vähemmän aikaa.

Suosituin reseptit kahville

On monia reseptejä tämän jumalallisen nektaria.

Harkita joitakin niistä:

Espresso (espresso) - on suosituin vahvaa kahvia juoma saadaan aikaan kuljettamalla veden paineen suodattimen läpi, jossa on jauhetta.

7-9 C. Etelä-Italian paistamiseen pakattu elin Lavazzan Suerte;

Valmistella klassinen pavut tarvitsee vahvoja paahtamisen hienoksi jauhettua. Kotikäyttöön kahvinkeitin papu tyyppi. Pidikkeen (sarvi) kaadetaan murskattuun jauhe tiivistetään lämpötila. 20-30 sekunnin saavat 30 ml kahvijuoman punertava, tiheä vaahto.

Erityisen paksu posliinikuppi "demitas", tilavuus 80 ml, aiemmin huuhdeltiin kuumalla vedellä tai höyryllä espresso täytetty 2/3. Suositeltavaa juoda hyvin hitaasti, pitkittää ilo, maistaa jälkimaku.

ainekset:

1 rkl. l. espresso hieno jauhaa;

180-200 ml maitoa, aikaisemmin jäähdytetty;

2-3 c. kanelia tai pieniä pähkinöitä.

Valmistamiseksi lattes kerrokset ottamaan suuren Irlannin lasi siihen kaadetaan 40-50 ml: aan tuoretta espresso. Kahvinkeitin vaahdotettu maito, huolellisesti täytä lasi, kaatamalla muurin yli. Koristele vaahto maidosta, kaneli ja pähkinät.

ainekset:

40-50 ml juuri valmistettua espresso;

100 ml kuumaa kaakaota;

3-4 jälkiruoka lusikat kermavaahtoa.

Valmistella cappuccino, sinun täytyy valmistautua kahvinkeitin espresso jauhettua kahvia keskipitkäketjuisten paisti. Keitetty kuumaa maitoa vähitellen lisätään kahvia. Laittaa kermavaahtoa päälle. Koristele raastettua suklaata.

Lukijoille yli 18 - vuotiaita, on suositeltavaa yrittää kokata Irlannin kahvijuoma.

2 kuppia kahvia;

1 tl sokeria;

1 tl vettä;

3-4 jälkiruoka lusikat kermaa;

2 jälkiruoka lusikat irlantilaisen viskin.

Valmisteluun sinun täytyy ottaa sokeri, vesi, sekoita ja keitä yhden minuutin. Juuri espressosta kaadetaan viski siirappi, täyttää heidän lasit paksu lasi, levitä kevyesti kermavaahtoa. Lisättyä maku tai Grand Marnier Calvados.

Tietäen kuinka hautua kahvia kahvinkeitin kotona käyttäen eri lajikkeita ja reseptejä voi olla monta vuotta nauttia tätä herkullista, virkistävä juoma.

Ranskalaista ruokaa: hämmästyttää herkullisia reseptejä

Cuisine of India: kehittää uusia reseptejä

Molecular Cuisine - mitä se on. Reseptejä ja ruokia molekyyligastronomiasta

Keittiön Kreikka - Kreikan ruoat ovat kokeilemisen

kirja unelma tulkintoja

© 2009-2017 Nainen verkkolehti «Ladyplace»

Kaikki oikeudet materiaalien ja tietojen naisten Ledipleys "verkkolehti on suojattu tekijänoikeudella ja lähioikeuksien. Kopiointi ja materiaalien käyttö on sallittu vain, kun kyseessä on aktiivinen linkki lähde.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 + = 30