Miten käsitellä hometta

Fighting hometta: perussäännöt ja tehokkaita keinoja

Hometta ei vain pilaa ulkonäköä tilojen, mutta myös vaarallista terveydelle. Siksi torjunta muotti tulisi olla tehokkaita ja oikea-aikaisesti.

Ensimmäinen askel on selvittää, mitä muotista. Se on sieni, joka voi levitä helposti ilmassa. Mikroskooppinen disperssin itiöitä, on talletettu eri pinnoille, ja suotuisissa olosuhteissa alkaa lisääntyä. Yllättäen sienet ovat kaikkiruokaisia ​​ja erittäin sitkeä. Ne voivat elää kaikille pinnoille: puu, muovi, tiili ja jopa betonia. Homeitiöt löydettiin Ydinvoimalaitoksen Tsernobylin, sekä ISS "Mir". homeitiöt sisätiloissa eivät ole vain pinnalla, ne ovat ilmassa, jotta he voivat siirtyä ihmiseen. On monia lajeja sieniä. Yleisin sienistä, punainen, sininen tahra ja hometta.

Homeen alkaa kehittyä vain edullisin ehdoin, joita ovat: huono ilmanvaihto, lämpötila ja kosteus. Tunnustavat läsnäolo sieni itiöt voivat olla klustereita. Ne näyttävät pieniltä tai melko suuria laikkuja sininen, musta, keltainen, harmaa tai muut värit. Lisäksi muotissa voi olla luonteenomainen haju, joka on havaittavissa erityisesti jos kertyminen sienten merkittävä ja lukuisia.

Miten valmistautua tilaa taistella?

Pääsääntöisesti, sienet löytyy useissa paikoissa huoneen. Lisäksi he tunkeutuvat materiaalin huokosiin, joten jos vain tekee kevätsiivouksen, älä päästä eroon ongelmasta. Ja niin ennen kuin aloitat tuhoamista multaa, sinun täytyy valmistautua huoneeseen. Päävaiheet valmistus:

 1. Varaudu siihen, että joudut tekemään korjauksia, eikä kosmeettinen, vaan täydellinen ja perusteellinen. Seinistä ja lattia täytyy poistaa kaikki viimeistely materiaalit. Jos toimimme paikallisesti, jäljellä ei näkyviä jälkiä tuhon riita jatkaa moninkertaistaa, ja ongelma toistuu.
 2. Poista kaikki vaatteet, vuodevaatteet ja muita kohteita. Pyykinpesun ja pese lämpimässä vedessä, johon on lisätty erikoislaitteet eriä täysin puhdas.
 3. Sienet elävät huonekalut (useimmilla lajeilla rodut puupintojen), niin että huonekalut antaa. Sinun täytyy hoitaa kaikki osat, kiinnittäen erityistä huomiota paikkoihin pääsemiseksi.
 4. Vuodesta seinät ja lattiat, poista kaikki matot sekä maalauksia ja muita kohteita. Ne myös hoitaa.

Tuhoaminen multaa pitäisi olla kattavaa ja keskittynyt, eli joudutaan irrottamaan syitä sen esiintymistä. Me luettelo tärkeimmistä keinoista.

Poistamaan multaa, sinun on ensin luotava sisäympäristön jossa sieniä ei lisääntyä. Voit tehdä tämän, tee seuraavat toimenpiteet:

 • Varmistetaan hapen huoneessa. Jos muotti sijaitsee yksi olohuoneeseen tai keittiöön, sitten tuottavat jatkuvasti ilmanvaihtoa. Aluksi ikkuna olisi auki lähes koko ajan. Sitten voit käyttää vähintään menettelyn kaksi tai kolme kertaa päivässä 15-30 minuuttia. Jos sieniä löytyy kylpyhuoneen tai wc, arvostat huollettavuutta ilmanvaihdon. Sen pitäisi varmasti, raitista ilmaa. Ja yrittää niin vähän kuin mahdollista sulkea oven huoneeseen.
 • Poista seinät ja lattia matot. Suurin osa niistä (erityisesti valmistettu synteettisistä materiaaleista) luo ihanteelliset olosuhteet muotin lisääntymiselle. Jos esimerkiksi peset lattian ja välittömästi sen makasi matto, kosteus ehtii haihtua, ja hapen virtausta pysähtyy. Tämä on ihanteellinen kasvualusta sienille.
 • Älä kuivaa vaatteita paristoilla. Tässä tapauksessa haihdutettiin kosteus luo ihanteelliset olosuhteet muotin lisääntymiselle. On parasta kuivua asioita erityistä kuivausrummut ja lämpiminä kuukausina parvekkeella.
 • Missään tapauksessa ei saa pitää kaapit eivät kuivata ennen loppua asioita. Suljetussa tilassa, ne lisäävät kosteutta, mikä johtaa leviämisen sieniä.

1

Käyttämällä erityisiä rahastoja

Miten peruuttaa muottiin avulla erikoistyökaluja? Nykyään markkinoilla voi löytää paljon erikoisvalmisteiden - antiseptiset. Heillä on fungisidinen (sienilääke), ja antibakteerisia vaikutuksia, joiden ansiosta voit poistaa kokonaan ja tuhota itiöt.

Kaikki antiseptiset voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

Vesiliukoisia. Ne liukenevat veteen, joten pidetään kaikkein turvallinen ja lievästi. Haju useimmat näistä työkaluista ei terävä, se häviää nopeasti.

 • Lääkkeet, jotka ovat liukoisia tärpättiä. Tärpätti on ilmeinen haju, joten käyttö tässä ryhmässä voi tuoda epämukavuutta vuokralaisille.
 • Keinot liukoinen lakkabensiinille, ovat kaikkein myrkyllisiä ja haitallisia.
 • Mitä tulee luovutuksen tapa, lähes kaikki varat muodossa nesteitä. Mutta on olemassa työkaluja, jotka lisätään pintamateriaalien (maalit, lakat, kitti tai pohjamaali), joka on erittäin kätevä. Lisäksi tuotetun ja erityinen antiseptinen alukkeet, jotka peittävät seinät juuri ennen maaliin.

  Taistella hometta ei ollut ainoa tehokas, mutta myös turvallinen, noudata annettuja ohjeita kiinni lääkkeen. Lisäksi hoito tulisi toteuttaa käyttämällä henkilökohtaisia ​​suojaimia: hengityssuojaimet, suojalasit, käsineet ja puku.

  Suosituin ja tehokkaita työkaluja, kuten "TAMAK", "Atigribok", "Biostop", "Senezh Antiplesen", "Teflex Antiplesen", "Renogal" "PUMA", "Pinotex", "Hydrotex", "Crown", " Tikkurilan "ja muita.

  Miten käsitellä muottiin käyttäen folk korjaustoimenpiteitä? Tässä muutamia testattuja reseptejä:

  Kirkasteet. Voit käyttää säännöllisesti valkaisuainetta pesussa. Useimmiten osa tällaista työkaluja ovat antiseptisiä komponentteja.

 • Vetyperoksidi - suosittu ja tunnettu antiseptinen, jotka tuhoavat itiöitä.
 • Etikkaa. Happo selviytyy yleisimpiä multaa.
 • Tuhota muotti auttaa ammoniakki. Mutta se on parempi käyttää hoidettaessa ei-huokoinen kovien pintojen, koska se ei tunkeudu huokosiin.
 • Leivinjauhetta käytetään usein epäpuhtauksien poistamiseksi, ja desinfiointiin. Miten peruuttaa muottiin avulla tällainen yksinkertainen keino? Sinun tarvitsee vain liuottaa ruokalusikallinen ruokasoodaa puoli lasillinen lämmintä vettä ja hoitaa teennäinen tuloksena koostumuksia.
 • Miten tehdä hoitoon: säännöt ja ominaisuudet

  Miten käsitellä hometta huoneessa? Taistelu liittyy useita vaiheita:

  1. Poista otelochnye materiaaleja.
  2. Poista homeitiöt. Jos voitat pienen, helppo poistaa kertymistä sienten kankaalla tai sienellä. Jos itiöt ovat tunkeutuneet materiaalin huokosiin, poista sitten lastalla kitti tai jopa osa betoni tai tiili (voit käyttää vasaraa).
  3. Kuivaa pinta käyttäen tavanomaista kuivain tai rakennuksen.
  4. Seuraavat ohjeet valmistella aineen valittuna hoitoon. Soveltaa sitä tuhoalueilla ja paremmin hoitaa koko pinta.
  5. 4-6 tunnin kuluttua uudelleen kuivalla pinnalla ja puhdista se sitten uudelleen hakea antiseptistä.
  6. Noin 12 tunnin jälleen perinpohjaisesti kuivaus ja siirry viimeistely. Eroon sienen varmasti käyttää antiseptistä pohjamaali tai lisätä antiseptistä ainetta kitti tai maali.
  7. Käsittelyn jälkeen älä unohda noudattaa sääntöjä ehkäisyä. Pidä silmällä kosteus ja usein tuuleta huone.

  Olkoon torjunnan sieniä on tehokasta.

  Remontoitu kylpyhuone ja wc yhdistelmä kylpy vanteen oli mustaa multaa, se on laattasaumat ja saada sitä oli vaikeaa. Käytin vetyperoksidia, joka putosi ruiskusta raon, toisen kerran muotin katosi.

  Se tarjotaan vain tiedoksi.

  Miten voit käsitellä hometta seinillä asunnossa?

  Siisteys talossa - lupaus paitsi mukavuutta, mutta myös terveyttä. Miten käsitellä hometta seinillä asunnossa? Mikä vakavia ongelmia, jotka voivat aiheuttaa sieni, kun se on naapuruston henkilön kanssa? Mitä pitäisi tehdä talon, että sieni ei ilmestynyt uudelleen?

  Kukin näistä asioista on merkitystä, koska sieni seinille - yhteinen ongelma useimmissa kodeissa ja asuntoja.

  Tahansa taistella on alettava ymmärtämään, mitä muotista. Muotti - erityinen muoto sientä, joka on haarautuva rihmaston ilman itiöemiä. Tämän elävän organismin voi vaikuttaa ei vain ruokaa, mutta myös seinät kosteissa tiloissa.

  Tutkijat ovat jo pitkään tutkineet näitä organismeja, kutsuen heitä kaikkein sitkeitä ja vastustuskykyisiä muotoja planeetalla.

  Kun sieni kunnolla taistella kotona, koska seuraukset elämänsä on kohtalokas uhka ihmisten terveydelle.

  Hyvin usein voit kuulla suosittelut ihmisiä, jotka he pääsivät eroon hometta seinillä, mutta hetken kuluttua takaisin. Meidän täytyy taistella paitsi hometta seinillä, mutta myös syyt siihen.

  Torjumiseksi sienten ja homeen asunnossa voidaan suorittaa käyttämällä erikoistunut ryhmä tai suorittaa itsenäisesti. Työn aloittamista, meidän täytyy ymmärtää, että kaikki menettelyt vaativat fyysistä ja materiaalikustannuksia. Välttää haitalliset vaikutukset sienen itiöitä ihmisiin paremmin taistelua poistumaan.

  Tehokkainta taistelumenetelmille joita voidaan käyttää yksin, ovat seuraavat:

  1. 1 käsittely furatsilinom. Tämä lääketieteellinen valmiste on erinomainen antiseptinen vaikutus. Se auttaa tappaa homeitiöt, estämällä niiden lisääntyminen. Jotta saavutettaisiin tarvittava tulokset, furatsilin kasvatetaan ei tavallista vettä, mutta erityinen liuokseen, lisää sen pitoisuus. Puhdistettu sienestä pinta on puhdistettava sienellä liotetaan liuoksessa, ja odota, että täydellisen kuivumisen. Tämä menettely on toistettava useita kertoja, että ratkaisu on tunkeutunut syvälle seinään. Käytäntö osoittaa, että tämä menetelmä on taattu poistaa sieni pari vuotta, tämä menettely voidaan suorittaa välein muutaman kuukauden ennaltaehkäisevästi.
  2. 2 valkaisuainetta. Kodin kemikaalien sisältävät natriumia hydrokloridi, selviytyy sieni seinille. Tällaisten työkalujen ei myrkyllisiä ihmisille, tulos on nopea ja varma. Vaikuttava aine Ajoneuvon tuhoaa paitsi muodostumista seinät, mutta myös kiistää, että se leviää. Bleach hyvin pyyhi laatta kylpyhuoneessa laatta keittiössä, sukupuoli, menoja enemmän ennaltaehkäisevään työhön. Tärkein haittapuoli tämä työkalu on sen pistävä haju, ihoärsytys käsien ja nenän limakalvon, värjäytyminen asioita. Suorittamaan puhdistus toimintaa valkaisuainetta tarvitaan aloilla, jotka ovat hyvin tuuletettu. Laimenna konsentroitiin välineet parempi 1:10 l: aan vettä.
  3. 3 Etikka, vetyperoksidia ja ammoniakkia. Nämä kaksi komponenttia voidaan käyttää yksinään aineen torjunnassa sieni, ja yhdistelmänä. Jokainen niistä on antibakteerinen ja antimykoottinen vaikutus. Jokainen näistä välineitä, on alhainen hinta. Jos käytät lääkkeitä täytyy tietää, että ne tunkeutuvat syvälle tukevalle alustalle, joka sopii tiili-, kaakelipäallysteet. Etikka ja ammoniakkia käytetään vain laimennettuna vedellä. Niiden soveltaminen huolehtia huoneen ilmanvaihto, parina etikkaa ja ammoniakki aiheuttaa päänsärkyä, pahoinvointia.
  4. 4 Lääketieteelliset alkoholin ja glyseroli. Nämä kaksi komponenttia sekoitetaan yhtä suurina määrinä ja levitetään seinän pintaan. Kukin komponenteista on erinomainen desinfektiovaikutus ja tunkeutuu syvemmälle pinnan.
  5. 5 Kupari päällä. Taistella sieni seinille on mahdollista avulla kuparisulfaattiliuoksesta. Ominaisuudet Tämän seoksen on samanlainen kuin erityinen pohjamaali. Valmistamiseksi tällainen ratkaisu vaatii 10 litraa vettä ja 100 g seosta. Hoitoon seinien tulisi suorittaa useissa vaiheissa. Edellytyksenä on, että poistetaan kaikki osat kipsi, tapetti, jotka ovat vahingoittuneet hometta.
  6. 6 käyttö mikroaaltouuni laitteet. Ihmiset voivat kuulla mikroaaltomenetelmää. Mikroaaltouuni auttaa pääsemään eroon homeen ja tuhoaa hänen perustelujaan. Useimmiten tätä menetelmää käytetään silloin, kun on välttämätöntä puhdistamaan pieniä esineitä. Pese ne tarpeeksi joitakin ehdotetuista ratkaisuista ja laittaa 15 minuuttia uunissa. Tällaisia ​​eriä ovat steriilejä ja eivät uhkaa muiden terveyttä.
  7. 7. leivinjauhetta. Tämä komponentti on tehokas ja turvallisin. Reseptin ratkaisu on seuraava: 1 tl .. Sooda liuotetaan 0,5 litraan vettä. Saatu liuos sumutettiin fungaalisesti ihoalue. Asiantuntijat neuvovat käsitelty pinta pestään pois vedellä. Sooda, joka jää seinään, estää uudelleen syntymistä sientä.
  8. 8. Paperi liimaa. Se tulee laimentaa vedellä suhteessa 4: 1. Saatu koostumus käsitellään seinän ja anna kuivua kokonaan. Komponentit paperin liima on hyvin samankaltainen koostumus syvälle tunkeutuminen alukkeen, niin toimintaperiaate on sama.
  9. 9 Urea. Tämä komponentti on yhä enemmän käytetään lannoitteena kasveille, mutta sitä voidaan käyttää desinfiointiaineena. Kuiva urea laimennetaan vedellä ja levitetään seinään. Koska sieni pelkää korkeita lämpötiloja, paras vaihtoehto olisi mitään vettä on kylmempää kuin 50 ° C Käsittelyn jälkeen seinä on kuivua luonnollisesti. Suuri virhe on käyttää fanit ja lämmittimet kuivua seiniin. Ne luovat parhaat edellytykset edelleen jalostukseen hometta. On tärkeää muistaa, että urean ja paperitavaran liimaa - se on keino väliaikaisesti taistella sientä. Ne auttavat tuhota argumentteja pari vuotta ja sitten vaativat lisähoitoa.
  10. 10 Teepuuöljy. Käsitellä mustaa multaa voi käyttää teepuuöljy. Mutta Liuoksen levitys täytyy käyttää spray pullo. Pieni määrä tätä öljy laimennettiin kuumaan veteen ja jonka avulla laitteen levitetään seinään. Kovettunut seinän on oltava täysin kuiva, sinun täytyy toista toimenpiteet.

  Syntymisen ehkäisemiseksi sieni - on varma tapa auttaa välttämään tuhoutumisen seinät ja pinnat asunnossa ja vahingoittaa elää.

  Niistä ehkäiseviä toimenpiteitä, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi, on seuraava:

  1. 1 Warming huonetta, normalisointi lämpötila kesällä ja talvella. Asiantuntijat korostavat, että lämpötila asunnossa on oltava optimaalinen milloin tahansa vuodesta. Emme voi sallia vahvaa hypotermia tai epäsystemaattinen lämmitykseen. Tämä johtaa lisääntyneeseen kosteus ja parhaat edellytykset jalostukseen sieni itiöitä.
  2. 2 Älä anna vuoto putkien ja huonosti LVI talossa. Kuka tahansa, pienikin jakaminen vettä - hyödyllistä ympäristö hometta.
  3. 3. Jos kyseessä on vuoto katon on oltava mahdollisimman pian ryhtyä kaikkiin toimenpiteisiin poistamiseksi veden kulku.
  4. 4. Jos kotona on puurakenteinen, niitä on ajoittain käsitellä antiseptistä.
  5. 5 Joka päivä, jokaisessa huoneistossa on alettava tai lopeta huoneen ilmanvaihto. Raitista ilmaa ei salli riitoja levitä nopeasti ympäri huonetta.
  6. 6 Älä kuivaa, asiat lopulta kuivataan asunnossa. Huoneessa, ja ne olisi kirjattava vain kuivassa tilassa.
  7. 7 Asetus ilmanvaihtojärjestelmä. Savupiiput, tuuletusaukkojen tulisi tarkistaa vuosittain korjaustöitä. Siinä tapauksessa, että luonnollinen ilmanvaihto voi selvitä, on syytä harkita pakollista järjestelmää joka huoneessa.
  8. 8 Kun havaitaan ensimmäinen merkkejä ihon pinnan muotin on puhdistettava kastetulla kankaalla Jonkin edellä mainitut ratkaisut.
  9. 9 työt tuhoaminen sienen seinille tulee suorittaa ainoastaan ​​käsineitä ja hengityssuojainta. Vaikutus aggressiivista ympäristöä iholla, limakalvo hengitysteiden voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Riidat, jotka näkyvät ilmassa ovat myös ihmisten terveydelle vaarallisia.

  Sientä ja mustaa hometta seinillä - se on koulutus, joka ei ainoastaan ​​tuhoa suunnittelu talo, mutta myös aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa ihmisten terveydelle. Eroon tällaisissa kokoonpanoissa omassa kotona on aina mahdollista, mutta paras vaihtoehto olisi niiden estämiseksi. Tekemällä yksinkertaisia ​​ehkäiseviä toimenpiteitä ovat taatusti suojata rakennuksen ulkonäkö sientä.

  Miten poistaa homeen seinillä asunnossa ikuisesti

  Siisteys talossa - kyseisellä henkilöllä on emäntä. Jokainen nainen tekee paljon työtä, jotta hänen asuntonsa oli raikas ja mukava. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä turvallisuuteen kotona. Voit tehdä tämän, sinun täytyy huolehtia ehkäistä tai tuhoutuminen hyönteisiä ja mikro-organismeja, jotka ovat terveydelle haitallisia. Yksi yleisimmistä ongelmista matkalla puhtaan muottiin. Miten poistaa homeen seinillä asunnossa? Monet ovat kiinnostuneita tietää vastauksen tähän kysymykseen. Lisätietoja on entistä tärkeämpää päästä eroon hometta seinillä asunnossa pysyvästi. Voit tehdä tämän, on olemassa luotettavia ja hyviksi havaittuja menetelmiä, mutta anna kaikki kunnossa.

  Biologisten aineiden kurssi opetti meille, että muotti - erityinen muoto sienimyseelit aluevaltaus ilman itiöemiä. Yleisessä kielenkäytössä kutsumme plakin hometta näy elintarvikkeita, kun he menevät huonosti. Sieni voidaan muodostaa suoraan seinille, joissa korkea kosteuspitoisuus: kellarissa, vaatekaappi, kylpyhuone. Katu on helppo nähdä homeen mätä kannot, puunrungot ja juuri maahan. Vaikka ilmassa esittää perusteluja, vaikka emme näe niitä.

  Tiedemiehet kutsuvat itse muotti kestävä ja sitkeitä elämän muoto maapallolla. Se voi olla erityyppisiä, muotoja ja värejä. Hyödyllisiä ominaisuuksia muotin käytetään lääketieteessä, elintarviketeollisuudessa, viini teollisuus, mutta samaan aikaan ei lopeta taistella vaarallisia seurauksia sen toimintaa. Kysymys siitä, mikä on enemmän - hyötyä tai haittaa muotista, vielä ole vastattu.

  Vaara homeen rakennuksessa

  Antiikin kirjoja sanovat, että jos talosi iskee muotin, täytyy polttaa sen kaikkine sisältöineen, ja päästä pois tästä paikasta. Siitä tulee mielenkiintoista, mitä se on niin kauheaa?

  • Hometta pilaa ulkonäköä huoneen (hyvin harvat, kuten musta plakkia, kiukuttelu uuden taustakuvan).
  • Peruuttamattomasti tuhoaa pinta, joka asettuu (kirjat, puu paneelit).
  • Multaa myrkyllisiä ainetta ja voi olla monia sairauksia (tulehdus ylähengitysteiden, astma, ripuli, poskiontelotulehdus) voi oireiden ilmetä pahoinvointia, oksentelua, päänsärkyä.
  • Vaarallista allergikoille, kauden allergioita aiheuttavat pahenemista tai voi itse olla allergeeni.

  Kun luet tätä tietoa, monet välittömästi herättää kysymyksen siitä, miten poistaa homeen seinillä asunnossa.

  Ennen kuin aloitat taistella tätä vaarallista ja kestäviä sientä, on välttämätöntä tietää syyt, joiden vuoksi se voi näkyä:

  • Rakennus- ja viimeistelymateriaalit, joita käytetään rakentamisessa ja korjaus. Nyt se on hyvin usein käytetty kipsilevyä, joka tietyin edellytyksin voi tulla suotuisan ympäristön kehittämiseen multaa.
  • Toinen syy voi kutsua väärä ilman kierto. Vanhat rakennukset eivät aina esittämään tarvittavat ilmanvaihtojärjestelmä tilojen ja aikamme, tämä kysymys on usein laiminlyöty. Tämän seurauksena - pysähtyminen ilman kaikkia epämiellyttäviä seurauksia.
  • Toinen syy ulkonäkö mustaa multaa - se kosteutta. Voi johtua toistuvasta käytöstä ilmankostutin, suuri määrä huonekasvit, säännöllinen kuivaus pyykin sisätiloissa.

  Jos ulkonäkö homeen kotona johtui yksi edellä mainituista tekijöistä, on ensin välttämätöntä poistaa sen, ja sitten miettiä, miten poistaa hometta seinillä asunnossa. Muuten, kun onnistuneesti päästä eroon sientä vaarana lähitulevaisuudessa tapaamaan tätä ongelmaa.

  Ehkäisy hometta korjaustöiden aikana

  Nyt vähittäiskauppa rakennuksen yhdessä viimeistely materiaaleja, voidaan ostaa ja erityinen antimikrobivalmisteita. Niiden avulla on mahdollista suojautua ulkonäkö hometta, myös huollon aikana. Kysyt miten?

  • Poistaa hometta seinillä asunnossa, kun hän esiintyi ennen korjauksia. On mahdollista tehdä jäykkä harjalla tai kaavin. Jos muotti on syönyt syvälle kerrokseen kipsi, on myös poistettava.
  • Kuivaa pinta.
  • Levitä antiseptinen pohjamaali ohjeiden mukaisesti.
  • Jatka loppuun seinät (kitti, maalaus, tapetointi).

  Käsittelytapoja muotin olohuoneessa

  Jos ongelma homeessa ovat ilmestyneet, ja muuttamaan silti halua, eivätkä aio korjata edelleen yksi vaihtoehto - taistella. Länteen hyväksytään tällaisissa tapauksissa syy asiantuntijoita, jotka käyttävät kemikaaleja ja erikoislaitteet ongelman ratkaisemiseksi hometta. Tämä menettely edellyttää taloudellisia kustannuksia ja aikaa vievää. Vuokralaisten tänä aikana lähtevät viikon nauttia auringosta rannalla tai asua sukulaisten.

  Kansamme käytetään ymmärtämään näitä asioita itse, ilman ulkopuolista apua. Useimmat kotiäidit, kohtasi vähintään kerran samanlainen ongelma, muistavat miten poistaa homeen seinillä asunnossa folk korjaustoimenpiteitä.

  Todellakin, vastaisten menetelmien sientä hyvin paljon. Ei ne kaikki ovat yhtä tehokkaita, mutta monet voivat auttaa tässä tehtävässä.

  Miten poistaa homeen seinillä asunnossa furatsilinom

  Monien mielestä furatsilin ihmelääke, auttaa taistelemaan multaa. Osittain siksi se on. Saadakseen positiivinen tulos furatsilina, sinun täytyy oikein soveltaa sitä.

  Tavallista liuos apteekista, ovat tehokkaita lääkinnällisiin tarkoituksiin, mutta se ei voi selviytyä hometta. Siksi on tarpeen hankkia edelleen furatsilina tabletit ja liuottamalla ne joko liuoksessa lisätä sen pitoisuus, tai vesi. Saavuttaa tehokas lääke lasilliseen vettä kestää 10 tablettia murskata. Seuraavaksi käyttämällä ennalta pesty sieni puhdistettiin sieni- plakin pinta ja sitten kuivaamalla samassa liuoksessa suihkutetaan uudelleen (sumutinta voidaan käyttää).

  Mukaan arvosteluja, tämä menetelmä auttaa unohtaa muottiin 1-2 vuoden ajan. Myös suositella määräajoin ennalta ehkäisevä puhdistus: 5 l: aan vettä liuottamaan 1 tabletti furatsilina, käytetään pestä kynnykset, lattioiden ja muiden pintojen.

  Muita suosittuja menetelmiä käsitellä hometta

  Kuparisulfaattia - suosittu väline taistelussa kanssa sientä. Eroon hometta seinillä huoneiston hänen apua? Se tulisi ottaa 100 grammaa kuparisulfaattia kuivassa muodossa ja liuotettiin 10 litraan vettä. Pestä alueilta sientä. Haittana tässä menetelmässä on, että aine voi antaa sinertävä sävy pintoja.

  "White" - keino laajaa, helposti ja arki on jokaisen hyvä kotiäiti. Klooria läsnä koostumuksessa, kykenee poistamaan, joka näkyy muotin pinnan, ja jonkin aikaa pysäyttää muodostuu uusia pesäkkeitä sientä. Miten poistaa homeen seinillä asunnossa "valkoinen"? Ei edes ole ei tarvitse reseptejä. Yksinkertaisesti sanottuna se puhtaimmillaan vanha sieni ja peitä alue on puhdistettava. Hetken kuluttua "White" alkaa syövyttää sientä, viisi minuuttia myöhemmin, hän kirkastaa. Sen jälkeen, jälleen sienellä pyyhkimällä pinta.

  Kun on kyse "valkoisuus" on tarpeen varmistaa hyvän ilmanvaihdon huoneen ja suojaavat ihoa kosketusta aineen kanssa.

  Joissakin tapauksissa alkuvaiheessa syntymistä sienen ja alhaisilla esiintyvyys on mahdollista käyttää ratkaisua saippuaa tai teepuuöljy.

  Erityiset antiseptiset torjumiseksi hometta

  Kun perinteiset menetelmät eivät anna toivottua tulosta, jotta ei pahentaa tilannetta, on parempi siirtyä viipymättä aggressiivisempia torjumiseksi sientä. Unohda musta home seinillä auttaa erityisiä muotoiluja.

  • Anlas mykos - ammatillinen sienilääke, voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Helposti puhdistaa jopa vanha, tartunnan sieni kukinta, pinta.
  • PROFILUX - antiseptinen, suunniteltu erityisesti puupinnoille. Sitä voidaan käyttää estämään sienen ilmaantumista sekä käsittelemään sitä. Puurakenteiden hoidon jälkeen tällä aineella voi vaihtaa väriä hieman.
  • ANTISEPT - käytetty korjaus- ja rakennustyöt pohjustukseen. Se tunkeutuu syvälle pinnan ja lisäksi antiseptinen toiminto parantaa tarttuvuutta rakennusmateriaalien.
  • Schimmel Vernichter - käytetään desinfiointiaineena ja puhdistusaineella. Imeytyy hyvin ja tehokkaasti ehkäisee homeen erilaisilla pinnoilla.

  Viimeisen silauksen: miten päästä eroon haju multaa

  Nyt tiedämme paljon tehokkaita tapoja poistaa homeen seinillä asunnossa. Yksi niistä on varmasti hyötyä sinulle, ja auttaa käsittelemään ongelmaa sienen. Mutta se voisi käydä niin, että kun onnistuneen taistelun kostautua. Jotkut pinnat ovat niin hyvin "muistaa" läsnäolo homeen, vaikka poiston jälkeen epämiellyttävä Musta Flying pitkään tihkua epämiellyttävä haju rot.

  Poistaa sen, seinät, joita aiemmin homeen peitossa, on välttämätöntä laittaa sooda. Pari tuntia - poista se pölynimurilla. Voi olla hyötyä tässä tapauksessa, ja hiilen suodattimia puhdistaa ilmaa tehokkaasti kamppailee paitsi haju hometta, mutta myös muita ei-toivottuja makuja asunnossa.

  Paras taistelu - on ennaltaehkäisy

  Kaikille on selvää, että pitää puhtaina ja kuivina, suorittamaan määräaikaishuollot pintojen on paljon helpompaa kuin poistaa homeen seinille asunnossa.

  Mitä voimme tehdä, jotta hometta? Ensisijainen tehtävä on tuuletus säännöllisin väliajoin. Talvella voidaan lyhentää, mutta ei hylätä tätä menettelyä kokonaan. Märkä puhdistus asunnossa, eivät salli veden kerääntyä nivelissä laattojen tai parketti halkeamia. Yritä eikä seinille huonekalut ja matot, estää pääsyn niihin raitista ilmaa.

  Ja mikä tärkeintä - aloita taistelua muottiin tarvitaan heti ensimmäiset merkit sen ulkonäkö, mutta ei silloin, kun se tuntuu täysivaltaisena kansalaisena oman asunnon.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  28 − 27 =