Kabinetti loggia-suunnittelun valokuvassa

Varustelemme kaapin parvekkeella: toimivuus ja muotoilu

Tähän mennessä on erittäin suosittu ja alkuperäinen tehdä parvekkeella kaappi Käyttämällä jokaisen metrin huone toteuttaa suunnitelmiaan ideoita ja suunnitelmia, voit tehdä tyylikäs ja kodikas talo viettämättä paljon aikaa ja rahaa. Kaappi on jokaisen liikemiehen tai naisen unelma, joka sopii itsellesi tai toinen puoli ei tarvitse paljon tilaa, riittää järjestää mukava ja käytännöllinen kaappi parvekkeella.

Alkuperäinen työpaikka parvekkeella

Muuntaa oman toimistonsa kädet voitaisiin käyttää ympäri vuoden, asiantuntijat antavat useita suosituksia, tarkkailevat, mistä henkilöstä tulee hänen kulmansa omistaja, jossa on mahdollista työskennellä hedelmällisesti.

Parvekkeella oleva kaappi on viihtyisä ja mukava paikka, jossa kukaan ei häiritse sinua

 1. Windowsilla on keskeinen rooli työskentelyalueen järjestelyssä. Paras valinta on korkealaatuisten, muovi- ja muoviosien kaksoisikkunat, joilla on hyvä äänieristys ja ilmatiiviys. Huoneistojen parvekkeet on järjestetty pääasiassa ilman eristysmateriaalia, joten seinät, katto ja lattia pitävät mukavina milloin tahansa vuoden ympäri. Lämmön ja melun eristyksen varmistamiseksi on tarpeen käyttää laajennettua polystyreeniä, jonka päälle mineraalivilla asetetaan, ja kipsilevyseinät valmistetaan ja lattia on vaneria. Loggiapinnan eristäminen tulisi antaa asiantuntijoille;
 2. Turvaohjeiden mukaan parvekkeella oleva kaappi ei ole varustettu paristoilla tai voimakkailla lämmittimillä. Asiantuntijat neuvovat tehdä lämmin lattia, joka voi kestää useita vuosia, mutta jotta kääntää idean todellisuudeksi edellyttää investointeja varoja, edullisempi vaihtoehto on ostaa innovatiivinen lämmittimiä tai ilmastointilaitteiden funktiota talvi - kesä, he voivat lyhyessä ajassa lämmetä pieneen huoneeseen ja kytke pois hyödytöntä ;
 3. Irrottaminen betonikoristeiden parvekkeelta antaa muutama senttimetri ylimääräistä tilaa ja antaa hieman laajentaa tilaa;
 4. Suosituin ja helppohoitoinen pinnoite sisustustöille on vuoraus. Rakennusmarkkinoilla on useita värejä, joita ovat kestävyys, kestävyys ja hyväksyttävä hintaluokka. Tämän materiaalin ostaminen parvekkeelle omistajat eivät käytä paljon rahaa, ja sisustuksen yksinkertaisuus koristaa kaapin omin käsin ilman lisäapua;

Tehdä toimisto parvekkeella, käytät hyödyllisesti tätä pieni ylimääräinen huone

Huoneen sisustuksessa on käytettävä vähimmäismäärää koriste-elementtejä, ja huonekaluista on asetettava pöytä, pehmeä tuoli, kirjahyllyt. Kukkia, haluttaessa, määritellään tarkemmin työalueelle.

Toimiston suunnittelu parvekkeella

Työn oikea muotoilu ei häiritse pieniä yksityiskohtia ja keskitytään kokonaan työhön. Parvekkeella oleva kaappi on vähän tilaa, joten päätehtävänä on visuaalisesti laajentaa tilaa ja luoda sisustus, joka innostaa työskentelytaitoja. Seinien väri ei saa olla kylmä, vaan kevyt ja lämmin, ei paina psyykeä. Hyväksyttävin vaihtoehto on beige-värejä ja sävyjä, harmaata tai vaaleanpunainen välissä. Lattiat olisi sisustettava tumman värin gammassa, ikkunoiden pitäisi olla paremmin varustettu rullilla tai kaihtimilla, jotka voivat kulkea valon läpi ja piilottaa huoneen tarpeettomilta silmiltä, ​​mikä tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa.

Valitse muotoilu toimistosi parvekkeelle ei ole vaikeaa, koska vaihtoehdot ovat massa

Huonekalusuunnittelijoille on suositeltavaa yhdenmukaistaa seinät, klassinen muotoilu, ilman suuria määriä kromiosia.

Jotta huoneesi olisi mahdollisimman työläs, sinun täytyy sijoittaa suuri määrä kirjoja, papereita ja kansioita työstään ja asentaa tarvittavat ohjelmat tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Jotta et häiritse työtä, se auttaa estämään sosiaalisia verkostoja ja viihdeohjelmia.

On useita vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat työpaikan asianmukaisen järjestämisen parvekkeella:

1
 • Huoneen ja loggian liittäminen suuriin nurkkapetoksiin - tämä suunnittelu ratkaisu mahdollistaa 2 työpaikkaa kerralla, jossa lapsi voi tehdä oppitunteja tai piirtää, ja aikuiset tekevät liiketoimintaa;
 • Yksinäinen huone, jossa on tietokone, antaa sinun työskennellä häiritsemättä ulkomaailmaa;
 • Käytä osio akvaario, koriste-paneelit, verhoiltuja huonekaluja.

Ennen kuin muutat parvekkeesi toimistoon, on tarpeen eristää se ja suorittaa valaistus

Asiantuntijat neuvovat kompaktin pöydän ostamiseen, jossa on runsaasti hyllyjä ja laatikoita. Työtila, joka on varustettu suurimmalla mahdollisella tilalla, hyödyttää ja ilahduttaa. Pieni huone, joka ei sovi tietokoneen työpöydälle, käyttää työtasoa, joka tehdään pääasiassa tilauksesta tarvittavien parametrien mukaan. Se on kiinnitetty siten, että henkilö on mukava istua ja työskennellä.

Valaistuslaitteiden käyttö

Oikein valittu valaistus auttaa keskittymään työskentelyasioihin ja käännä parvekkeella olevan kaapin tyylikkään ja mukavaan huoneeseen. Tarvittaessa työpöydällä pitäisi olla valaisin, joka auttaa korjaamaan päivänvaloa tai parantamaan iltaa ja poistamaan nousevia varjoja työalueelta. Asiantuntijat eivät suosittele asentaa yhtä suurta kattokruunua, se häiritsee tilaa, vähentää kaapin ja ei ole tärkeä valonlähde. Hyvä vaihtoehto on sijoittaa kohdevalaisimet huoneeseen, osoittaen ne pohjaan, mutta sivuille.

Oikealla valaistuksella toimistosi parvekkeella, saat täyden ja toimivan työpaikan

Tämä temppu laajentaa tilaa pimeässä, ja se on erinomainen lisäys tyylikkään sisustukseen.

Pieni oleskelualue parvekkeella

Jos loggia mahdollistaa toimiston lisäksi, voit järjestää mukavan lepohuoneen, jossa on pieni ja pehmeä sohva, sohvapöytä, yöpöytä sanomalehdillä tai kirjoilla sekä useita kukkaruukkuja. Pehmeä lattiapäällyste täydentää koko kuvan ja säätää henkilön rentoutumaan ja rentoutumiseen. Tällainen päätös voi häiritä työtä, joten jos miehellä ei ole tahdonvoimaa, on parempi olla käyttämättä tätä ajatusta, vaan asettua yksinomaan työhön tarkoitettuun kaappiin.

Kuinka mukavaa on rentoutua rankan päivän töiden jälkeen kodikkaaseen ja mukavaan parvekkeeseesi

Toimintavarastoissa laitteita ei ole tarpeen käyttää tietokonetta nykymaailmassa hallitsevat luovan ammatin, joten ompelija, kampaajat ja kynsien ammattilaiset mielellään jälkivarustamiseksi loggialle työ- alueella, sijoitettu sinne tarvittavat laitteet ja materiaalit. Kyky avata ikkuna tai saada lisää valonlähdettä tekee tästä tilasta välttämätöntä.

Parvekealueiden virkistysalueet (video)

Parvekkeen kääntäminen huoneesta vanhojen ja tarpeettomien asioiden tallentamiseksi viihtyisässä ja mukavassa toimistossa ei ole vaikeaa, sinun tarvitsee vain kuunnella asiantuntijoiden neuvoja ja toteuttaa suosituksensa. Tyyli ja muotoilu, jotka on luotu omistajien makuun, eivät ole pelkästään inspiraation lähde, vaan myös asettamaan henkilö työskentelemään.

Kaapin suunnittelu parvekkeella (sisustuksen kuva)

Huomio, vain TÄNÄÄN!

Se on välttämätöntä sekoittaa lämmityksen lisäksi, vaikkakin tämä on tietysti tärkein, mutta myös lämpeneminen ja valaistus. Lisäksi suojat suoraan auringonvalolta, tarvitset kaihtimet.

Ajatus on erinomainen, mutta mihin kuivataan märkiä vaatteita? Erityisesti jos huoneistossa on pieniä lapsia ja pesu tehdään useita kertoja päivässä.

Parvekkeen on kuitenkin oltava kaavoitettu. Ja varaa tilaa vihannesten kuivaamiseen ja säilytykseen.

Täällä meillä on niin tiukka asunto, joten aviomies ja minä päätimme, että me välttämättä teemme kaapin parvekkeelta ja teimme sen. Aikaa ja rahaa käytettiin tarpeeksi, mutta se oli sen arvoinen.

Olen samaa mieltä, jos parveke ei ole eristetty, niin miten se toimii talvella? Mutta minulla ei ole aikaa tehdä korjauksia. Ja valokuvien vaihtoehdot ovat todella erinomaisia.

Pidän siitä enemmän, kun parveke käännetään toimistoon, mutta kodikas oleskelualue mukava tuoli ja paljon kukkia luoda sopiva ilmapiiri mukavuutta ja intoa.

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiointi sallitaan vain lähdekoodin avulla

Kopiointi sallitaan vain lähdekoodin avulla

Kabinetti loggia-suunnittelun valokuvassa

Studiohuone parvekkeilla ja loggiasilla

Tyhjä parveke ja loggia voivat toimia täysimittaisena tutkimuksena. Pienen korjauksen ansiosta voit asentaa kotitoimiston, ompelijan työpaikan, kenkäkaupan tai kellari-työpaja loggiaan. Parvekkeella ja loggialla oleva kaappi on tehokas tilan käyttö.

Esimerkkejä parvekkeen toimistosta katso alla

Suosittelemme kaappeja parvekkeella, tai teemme kaiken puolestasi!

Tervetuloa! Tällä sivulla on esimerkkejä huonekalujen järjestelyistä parvekkeilla ja loggeilla. Voit tutustua oikeisiin esimerkkeihin toimistopaikasta loggialla, toimistolla parvekkeella. Laajennettaessa käytettävissä olevia vaihtoehtoja sivulle, esillä on parvekkeella ja loggialla toimivat työpaikkahankkeet: ompelijan toimisto, kotiteatteri ja myös neulaustilat. Kaikki kysymykset toimistoista ja toimistoista parvekkeella ja loggialla voidaan pyytää päälliköiltä puhelimitse +7 (495) 369-32-67 ja +7 (495) 369-64-35. Jos sinulla ei ole aikaa ja halua tutkia tätä asiaa, voit antaa meille kaiken työn!

Studiohuone huoneessa, jossa on loggia

Mitä ideoita asuntojen omistajilla oli?

Tärkein ajatus on erillinen toimisto, jossa toimivat kalusteet. Tietenkin tällainen huone olisi lämmin ja jopa toivottava - yhdistettynä vierekkäiseen huoneeseen.

Studiohuone makuuhuoneeseen yhdistetyllä parvekkeella

Mitä asunnon omistajat pitävät?

He olivat kiinnostuneita täysipainoisesta kotitoimistosta, jota voidaan käyttää lämpimässä ja kylmässä kaudella. Alkuperäinen huone ei ollut liian suuri, joten päätettiin yhdistää parveke ja makuuhuone.

Valokuvan esimerkkejä toimistoista parvekkeilla ja loggeilla

Mitä näet kuvassa?

Todelliset esimerkit ja suunnitteluprojektit, jotka on otettu avoimen lähteen Internetistä. Näin voit valita mielenkiintoisen ja houkuttelevan vaihtoehdon kotiisi. Huomaa: jokin esimerkki voidaan mukauttaa parvekkeelle tai logille. Hankkeen suunnittelun ydin pysyy samana, vain koriste-elementtien ja kalusteiden koot muuttuvat.

Esimerkkejä edullisista toimistoista parvekkeilla ja loggeilla

Miksi toimisto työskentelee parvekkeella?

Koska kaappi ei vaadi merkittävää vapaata tilaa. Ja useimpien parvekkeiden ja logistiikan pituus on enintään 3 metriä.

Yhdistelmä ja tutkimus loggia

Mitä asunnon omistajat pitävät?

Asunnon omistajat olivat kiinnostuneita täysimittaisesta tutkimuksesta, jota voidaan käyttää koko vuoden ajan. Koska loggia-alue ei ollut suuri, sitä laajennettiin liittymällä huoneeseen. Puretun parvekerohkon sijasta lisättiin laminoidusta lastulevylevystä, jota täydennettiin hyllyllä varustetulla ylärakenteella. Pöytälevy tietokoneen pöydällä, joka asetetaan toimistoon veneen loggiaan.

Sarja taloja P-55

Sarja taloja S-222

Sarja taloja II-01

Kaapit parvekkeille ja loggialle

Sarja taloja IP-46S ja IP-46M

Esimerkkejä MDF-paneelista

Sarja taloja MD-97, PB-01, PB-02

uudelleensuunnittelua

Toimii talojen sarjassa

 • Luokkahuoneet parvekkeilla
 • Lapsi parvekkeelta
 • Makuuhuone parvekkeella
 • Ideoita yhdistää
 • Sisäänrakennetut vaatekaapit
 • Kaapit parvekkeille
 • Sisäänrakennettu hyllystö
 • Pöydät parvekkeille
 • Pöytäpöydät tilauksesta
 • Bar laskurit

Pienet parvekkeet

 • Parvekkeet stalinkas
 • Parvekkeet Hruščovissa
 • Parvekkeet reneissä

Parvekkeiden koristelujen tyypit

 • Sisustus muovilla
 • Sivuraide loppuun
 • Puinen vuori
 • PVC-tiivisteen viimeistely
 • MDF-paneelit
 • Kipsilevyn viimeistely
 • Kiven viimeistely

Huonekalut kotiin

 • Kaapit huoneistossaKerrostalot GRAD

  Sarja taloja PD-4

  KOPE-talon sarja

  Sarja taloja II-28

  Esimerkkejä PVC-paneelista

  Sarja taloja II-49 (P-49)

Tekniikan kuuleminen puhelimitse

Mutta jos sinulla ei ole aikaa, olemme onnellisia

ja erittäin laadukas, teemme korjauksia sinulle)

Teoksemme arvostavat lapsenlapsi!

parvekkeiden korjaus ja sisäänrakennetun huonekalujen valmistus

parvekkeiden korjaus ja sisäänrakennetun huonekalujen valmistus

(soitamme takaisin 15 minuutissa)

Hakemuksesi on hyväksytty

Puhelimet: (tekniikan) +7 (495) 369-32-67 +7 (495) 369-64-35 Työskentelemme päivittäin klo 9.00-22.00

54 valokuvan viimeistelyä loggiasta. Ideoita inspiraatiota varten

Pieni huone voidaan järjestää asianmukaisesti ja näin lisätä asunnon hyödyllistä aluetta. Loggian suunnittelua edeltää huolellinen eristys. Tässä artikkelissa kuvassa on valittu erilaisia ​​ideoita.

Sohvapöytä ja pajuhyllyt parvekkeella 3 neliömetriä. m. Kevyt tulli antaa herkkyyttä, eikä tilaa raskaampaa. Pehmeän maton avulla voit irrottaa, istua tuolissa ja samalla olla jäätymättä laatoitettuun kerrokseen.

Korjaus pieni parveke. GKLV peittää seinät, ylimmällä kerroksella on maalausteline. Järjestelyssä valitaan kompakti jalusta ja pieni lasipöytä, joka ei vie paljon tilaa.

Oriental style design. Tämän tyylin salaisuus koostuu pienistä asioista: lämmin valikoima sisustuksessa, tekstiilikalusteissa, pehmeässä valaistuksessa, marokkolampuissa. Täällä voit varustaa pikkupurtavaa. Jäähdyttimen läsnäolon ansiosta voit käyttää lepoa ympäri vuoden.

Suositukset pienen alueen suunnittelulle:

 • Jos haluat lisätä pienen huoneen (2, 3 tai 4 neliömetriä), voit tehdä lisävastuksen eristyslasiasennuksen aikana. Näin voit lisätä huoneen 30 cm;
 • Siinä tapauksessa, että poistaminen ei ole mahdollista, kannattaa viitata visuaaliseen laajennustekniikkaan. Tätä varten on tarpeen käyttää
 • Riippumatta korjaustekniikasta, viimeistelyaineiden on vastattava valittua tyyliä.
 • Tilaisuuden muuntamisen mahdollistamiseksi on parempi ostaa taitettavat huonekalumallit;
 • Sängyn sijaan, joka miehittää koko alueen, voit käyttää riippuvaa levähdysalueelle. Tarvittaessa sen rakenne puretaan ja vapautetaan huone.
 • Jos loggia on pieni, käytä pieniä esineitä huoneen sisustuksessa. Esimerkiksi avoimia hyllyjä käytetään varastointiin - tällaiset rakenteet ovat helppoa ja ne auttavat järjestämään tilan pätevästi.

Vapaa-alue, jossa on riippumatossa ja tyynyjen avulla voit käyttää useita tasoja yhtä tilaa kerralla. 4-6 hengen yritys voi kerätä tällaiseen huoneeseen miellyttävän keskustelun.

Avoimet hyllyt toimivat paitsi toiminnallisella roolilla, myös koristeellisilla - toimivat värisävyinä tässä sisustuksessa.

Lisävalonlähteet mahdollistavat tilan täyden käytön päivän aikana.

On parempi ajatella useita valaistusskenaarioita, joten sinulla on mahdollisuus käyttää kaikkia välineitä kerralla tai vain osa niistä.

Valojärjestelmän avulla luodaan ilmapiiri levätä illalla. Myös parvekkeella on voimakkaampi valonlähde. Kaihtimien rakenne ikkunoissa mahdollistaa valon virtauksen säätämisen päivällä tarvittaessa.

Tarkastele valokuvia, joista sisustussuunnittelu esitettiin.

Tilojen seinien pinnoittamiseksi valitaan PVC-paneelit. Tämä menetelmä tarkoittaa kaikkein käytännöllisintä, se ei vaadi paljon rahoitusta eikä aikaa asennukseen. Paneelien koostumusta täydentävät täydentävät PVC-ikkunakehykset, joiden pintapinta jäljittelee puuta.

Lepoalue parvekealueella 3 neliömetriä. m. Pohjimmiltaan käytettiin pastellivärialuetta, joka täydentää sisustusta aktiivisilla väreillä sisustustuotteiden, kalusteiden ja valonlähteiden ansiosta. Kaupungin perspektiivistä paneeli sopii tyylin yleiseen käsitykseen ja luo kadun tunnelman Pariisissa.

Kabinetti, joka on suunniteltu erityisesti säästämään tilaa ja ylläpitämään järjestystä - panoraamavaloilla alue katsotaan kadulta, jos ei ole väriainetta. Silityslauta ei häiritse huoneiston kulkua. Huonekalujen materiaali - maalatut elementit lastulevystä. Seinät ovat mustat keraamiset laatat tiilimuodossa.

Suunnittelu parveke alue 3 neliömetriä. m mustavalkoisena. Tuolit, sohvapöytä, matto, tyynyt, astiat ja sisustus - kaikki ovat samankaltaisia.

Koriste-kipsi mallinrakennuksessa (3 neliömetriä).

2. Loggia - asunnon jatkaminen

Kaksi huonetta yhdistetään yhteen. Parvekkeella tehdään pukeutumispöytä poufilla ja sisäänrakennetulla vaatekaapilla.

Loggia jatkaa ajatusta olohuoneen suunnittelusta. Lasin liukujärjestelmään vuokralaiset lukevat kirjoja ilman, että huoneiston äänihäiriöt häiritsevät. Jos avaat osion, voit lisätä huoneen tilaa.

Maalaistyyli työalueella.

Kaikki eivät tarvitse keittiötä, joka vie paljon tilaa. Eristävän parvekkeen tilassa voit tehdä keittiön, jossa on kompakti sviitti, ruokailutila, domino-liesi, kahvinkeitin tai mikroaaltouuni.

Mini-sviitti parvekkeella studio-huoneistossa, jossa pesuallas ja liesi-domino.

Avarikkosillat toimivat baarilaskimena. Viimeistelymateriaalit: keraamiset laatta, linoleumi.

Lapsen luova kulma.

Loggia yhdistyy naapurimaiden lasten kanssa.

Sisustus maan tyyliin työpaikalla.

Kaappien suunnittelussa käytetään koriste-kiveä, tapettia maalaus- ja muotokuvioina. Taustavalo paljastaa tehokkaasti materiaalin tekstuurin.

Huonekalujen järjestys on järjestetty parhaiten työpajassa yksittäisten koon mukaan. Tällöin huoneen sisätilat ovat mahdollisimman sopivia jatkokäyttöön.

Kotitehtävien visualisointi moderniin tyyliin panoraamaikkunalla varustetulla loggialla.

Kodikas työpaikka tietokoneelle.

Huolimatta pienestä alueesta, lounge antaa sinulle mahdollisuuden poistua huoneiston yhteisestä tilasta.

Swing-nojatuoli huoneen suunnittelussa.

Mini-olohuone, jossa on sohva.

Moderni sisustus.

Paikka rentoutua pienessä huoneessa. Pohjaa käytetään tallentamaan eri kohteita.

Loggiassa kasveja on mukava, täällä heiltä puuttuu luonnollinen valo.

Kukkapenkki kukkia parvekkeella kasvihuoneessa.

Virkistysalue ja talvipuutarha.

Kukkien järjestämiseen on asennettu avoimia hyllyjä, luodaan erityisiä hyllyjä tai telineitä.

Terassi parvekkeella. Pajakalusteet, bambuverhot ja sisätilojen kukat. Vaijeri on vuorattu puinen vuori. Talon tiiliseinät on maalattu valkoiseksi.

Luonnonvaraisten huonekalujen materiaalit, katuvalo ja koristekivi seinien koristelussa - kaikki tämä muodostaa kesäterassin ilmapiirin myös talvella kylmänä.

Tämä tapa tallentaa asioita voit tehdä huoneen huoneistossa.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 10 = 19