piirtynyt Іnfrachervone

Infrapunalämmityslamput: plussia ja miinuksia, asennus ominaisuuksia, kuvaukset ja arvostelut

Infrapunalämmityslamput, etuja ja haittoja, jotka me tarkastelemme tänään on yksi suosituimmista tavoista rakennusten lämmittämiseen. Lämmönlähteenä, infrapunaemitterien käytetään tässä.

Nämä laitteet voivat olla täydentää, joka auttaa tavallinen höyry lämmitysjärjestelmän paremmin käsitellä ongelmia tai päärakennuksessa lämmitetään elementit. Infrapunavalonheittimet voidaan käyttää lämmitykseen asuinrakennusten ja toimistojen, kojuista, ja niin edelleen.

Meidän täytyy tietää toimintaperiaate tällaisten lämmittimiä tarkasti päättää olla soveltamatta kotona infrapuna lämmitys. Hyvät ja huonot puolet, jonka hinta - mukavuutta kylmän kauden, sinun täytyy olla selkeä. Muuten, kustannukset tällaisten järjestelmien on suuruusluokkaa 500 ruplaa 1 neliömetri tai 5000 ruplaa 1 lämmitin.

Säteilemän lämmön infrapunalähde lähetetään pinnalle ympäröivän esineitä. Se lämmittää lattia, seinät, huonekalut, ja kaikki, mitä sisätilojen.

Lämmitetty, nämä asiat tekevät lämmin ilma ja koska infrapunavaloa ei lämmitä sitä itse. Lämpöä, joka generoi lämmitin, ei imeydy ilmaa (joka on melko huono lämmönjohtavuus), niin että pinnat saa tarpeeksi lämpöä. Tämä mahdollistaa jopa 70% energiansäästön olemme varmoja valmistajien tällaisten laitteiden.

Monet käyttäjät pitävät tätä sovellusta hyvin liioiteltu.

Yhä suositumpi nämä lämmitysjärjestelmiä yksityisellä sektorilla. Niitä voidaan käyttää paitsi lämmittää koko huoneen koko, mutta tietyt osat siitä, mikä säästää kuumentamalla alueella, jolla kukaan ei ole.

Tehokkaasti lämpöä pieni huone on hyvä ratkaisu katto infrapuna lämmitysjärjestelmä. Asentaminen lämmittimet kattoon avulla ne voivat jakaa lämmön kaikki pinnat huoneessa esineitä ja, mikä tärkeintä, hyvin lattialämmitys.

Korkeudesta riippuen katon laitteiden on kiinnitetty etäisyydellä 2,5-3,5 metrin päässä lattiasta. Valmistajat suosittelevat ei sijoittaa ne yläpuolella asuinalueen, ja hieman sivuun.

1

Jos vahvistaa laitteen katot PVC tai lähellä ikkunoita, paljon lämpöä hukkaan.

Lisäksi kattoon lämmittimet, kodeissa voidaan lämmittää infrapuna lämpimien lattioiden, jota kutsutaan myös elokuva. Tämäntyyppinen lattialämmitys on merkittävä sikäli, että se voidaan asentaa alle monia lattia vaihtoehtoja. Niistä, parketti, laminaatti, laatat ja jopa linoleumin.

Erilaisia ​​infrakuumentimilla

On vain kaksi päätyyppiä laitteet, jotka tuottavat infrapuna lämmitys. Etuja ja haittoja kuluttajien terveyden, säästää rahaa energian ja muut indikaattorit ovat suunnilleen samat näissä lähteistä.

Ensimmäisen tyypin laitteiden - se kaikenlaisia ​​lämmitys paneelit. Toinen tyyppi sisältää kaikki kalvon lämmittimet.

Tämä erottaminen johtuu alalla näiden järjestelmien käyttöä. Kattoasennukseen voidaan käyttää sekä erilaisia ​​laitteita, ja vain elokuva infrapuna lämmittimet ovat sopivia valmistukseen lattialämmitys.

Terminen patterit on toteutettu sokkelit. Sokkeli, joka sijaitsee aina ympäri kehä huoneen, voi lämmittää kaikki kuuluvat alalla sen toiminnan kohteita, ja tällä alalla on kaikki, mitä on huoneessa.

Seinien saat jotain lämpöä este, joka on vaikea voittaa seinät tulevat kylmältä. Joten huone voi helposti luoda tarvittavat lämpötilan tilassa.

Nurkissa ja seinät koskaan levinnyt hometta, jos asennat infrapuna jalkalista lämmitys. Hyvät ja huonot puolensa, sen hyödyt ovat ilmeiset.

Kanssa sokkelin pituus saavuttanut riittävän tehon lämmitin. Sisällä jalustan ovat lämmön varastointiyksikön elementtejä, joka koostuu luonnon materiaaleista. Se auttaa häntä kerätä lämpöä.

Joten, voit valita kattoon, seinään tai lattiaan säteilykuumentimet. Hyvät ja huonot puolet päättävät riippuu yksilölliset ominaisuudet tiloissa, joihin lämmittimet ostetaan, mutta ennen kaikkea tämän tyyppisiä laitteita ne ovat samat.

Lattiat ovat aina 15-55 wattia neliömetriä kohden.

Jos puhumme kenttään perustavanlaatuinen ero muihin versioihin on, että lämpö nousee, mikä tarkoittaa, että se menee läpi koko huoneen. Infrapunaemitterien lattialämmitys on sijoitettu niitä, mutta se puolestaan ​​lämmittää ilmaa. Hän nousee ylös, väistymässä kylmä. Tästä johtuen luonnon kiertoon huoneessa säätää nopeasti mukavan lämpötilan tilassa.

Lisäksi lämmin lattia mukava kävellä, ja kun jalat lämpiminä - lämpimämpi yleistä.

Jälkeen lattiapäällysteen osa kulkee infrapunasäteilyä. Se lämmittää pintaa huoneessa olevia esineitä.

Infrapuna lämmitys, etuja ja haittoja, joita kuvataan tässä artikkelissa, voivat lämmittää huoneen niin pian kuin mahdollista. Olen samaa mieltä siitä vieläkin arvostelijat lämmitysmuoto.

Toisin kuin muut sähkökäyttöiset, infrapunakuumentimien älä polta happea ilman koostumuksen, ei tee kuivua.

Laitteet toimivat täysin äänettömästi. Huone lämpenee heti sen jälkeen, kun laite on kytketty päälle.

virtapiikkejä ole tappava tällaisia ​​laitteita. Tämä on tärkeää, jos ne lämpiävät maan mökki tai huvila.

Asennus tällaisia ​​järjestelmiä hyvin yksinkertaisesti, mikä on myös plus. Voit tehdä kaiken itse, turvautumatta palveluja rakentajia.

vain positiivisia ominaisuuksia hallussa infrapunakuumennuspaneelien ei riitä harkita. Plussia ja miinuksia mitään maailmassa, se on vain tärkeää ymmärtää, onko negatiivisen ominaisuuksia suvaitsevainen laitteita teidän tapauksessanne vai ei.

Ja laatu ovat:

 • Ei aina helppo kirjoittaa tyyliin huoneen katto lämmittimet, varsinkin jos sisustus on yksi klassinen tyylejä.
 • Ei aina ole mahdollista järjestää infrapunasäteilijöistä lämmitysjärjestelmä, koska mitä ei voida saavuttaa väitetyn energiansäästö 70%.
 • Lämmittimet siirtää lämpöä vain pintaa. Jos siis seistä heille takaisin, se voi jäädä kylmässä. Ongelma poistuu, kun ilma lämmitetään kohteen pinnan.
 • Lähekkäin pinnat tulevat hyvin kuuma. Toimisto voi kellastua paperia, oli haju muovista.

Paras tapa ymmärtää, onko asia on hyvä - on kuunnella mitä he sanovat sen, jotka se on ollut jo pitkään. Samaa voidaan sanoa infrapuna lämmitys. Arvosteluja, hyviä ja huonoja puolia, jotka voidaan jäljittää tarkasti, voidaan lukea alla.

Ne, joilla on jo laitteen ja käyttää sitä pitkään, huomaa korkean suorituskyvyn järjestelmän. Sen kapasiteetti on 600 wattia se pystyy lämmittämään jopa 100-150 neliömetriä lattiapinta. Lisäksi, toisin kuin muut lämmitysjärjestelmät, voidaan ohjata ilman lämpötila, ja muuttaa sen ylöspäin tai alaspäin. Ja hän ei kuulu, jos laite jätetään yön yli ilman valvontaa.

Mitä haittoja, tässä käyttäjät ovat ilmoittaneet ulkonäkö ylimääräisiä ääniä (se napsahtaa) laitteeseen. Tämä johtuu siitä, että ristikko laitteisiin, joka jatkuvasti lämmittää kun se kytketään päälle. Kuitenkin päätellen arvosteluja, voit tottua tämän puutteen.

Myös ihmiset sanovat, että edes vähän virtaa laite isossa huoneessa pystyy lämmittämään huoneen riittävästi. Lisäksi, toisin kuin muut järjestelmät, se ei vaadi paljon tilaa, ja kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun lämpötila saavuttaa ennalta määrätyn maksimiarvon. Hometta ja sieni näissä kodeissa koskaan näy, mikä on iso plussa.

On puhuttu tarpeeksi pystyä päättelemään, onko käyttää infrapuna lämmitys on välttämätöntä. Etuja ja haittoja analysoidaan, se on vain tärkeää ymmärtää, onko painava tarpeeksi positiivista syistä, ja voitko sietää negatiivinen.

Oli miten oli, tämän tyyppiset laitteet ovat ansaitusti ottamaan paikkansa kapealla nykyaikaisten lämmitysjärjestelmien.

Joten, me tajunnut mikä on infrapunalämmityslamput plussia ja miinuksia.

infrapunalämmittimet Tilalämmittämiseen - hyvät ja huonot puolet, oikean asennuksen ja hinta

Ymmärtämään, miten tehokas infrapuna lämmitys folion muodossa lämmittimet ja eri lämmitys paneelit, on mahdotonta ilman purkamista hyvät ja huonot puolet kunkin järjestelmän. Tutustu pääpiirteistä infrapunaemitterien, alue hakemuksensa harkita mitkä vain auttaa paikallaan lämmitysjärjestelmä, ja joka voi täysin korvata sitä, ja tulla päälämmityselementtien talossa.

Mikä on infrapuna lämmitys

Tällaista lämmitys ovat kvartsi putket, paneelit, laatat, kalvon kuumentaminen - yleensä, kaikki laitteet, jotka tuottavat infrapuna lämpö. Infrapunalämmittimet on useita etuja verrattuna perinteisiin patterit:

 • on korkea hyötysuhde;
 • käytännöllistä käyttää;
 • lämmitetty huone kaikenkokoisille minimaalinen sähkön kustannukset.

Kuumentamalla infrapunalämmittimet

Toimintaperiaate on infrapuna-järjestelmä on lähes täysin identtinen lämpövaikutus auringon säteet. Lämmitys infrapunalämmittimet johtuu pitkän infrapuna aaltoja, mikä tärkeintä, on turvallinen terveydelle elävää organismia. Vaikuttaa tehokkaasti olevaan huoneeseen esineitä, seinät, lattiat, palkit imeytyvät kiinteää pintaa, ja sitten muunnetaan lämmöksi.

Jos ajatellaan säde lämmitin kalvo (Plano) näkökulmasta suoritusmuodossa, se on kahden kerroksen polymeeriä, jolla on hiili lämmityselementin sisällä. Kytkemisen jälkeen verkkoon, kun virta kulkee kuumennuselementin, se alkaa lähettää infrapunasäteitä, joiden avulla voidaan lämmittää huonetta ovat täysin erilaiset. Elokuva lämmitys on enemmän kysyntää tarvittaessa asentaa ylimääräisiä lämmityslaitteiden.

Infrapuna lämmitysjärjestelmät

Nykyään huoneet lämpiävät eri tavoin. Esimerkiksi erittäin suosittu infrapuna lämmitysjärjestelmä, joka on jaettu kahteen päätyyppiin laitteita: lämmitys paneelit ja nauha lämmittimet. Erottaminen on aiheutettu antamalla kunkin järjestelmiä. Joten asentaa kattoon voi olla mitä tahansa laitteita, mutta vain lämmitysjärjestelmät voidaan käyttää lattialämmityksen.

Edut ja haitat infrapunakuumennusta

Kuten mikä tahansa muu lämmitysjärjestelmä, infrapuna on etunsa ja haittansa. Joten, jos tarkastelemme etuja ja haittoja infrapuna lämmitys, voidaan todeta, että IR-säteilijät:

 • pystyy lämmetä huoneen mahdollisimman lyhyessä ajassa;
 • ei tee kuivataan ilmassa eivätkä pala happea, eivät tuota haitallista ultraviolettisäteilyä;
 • He työskentelevät hiljaa ja alkaa säteillä lämpöä heti kytkemisen jälkeen;
 • helppo asentaa.

Tarkasteltaessa kielteistä ominaisuuksia tällaisen lämmitysjärjestelmä, voit korostaa seuraavia:

 • IR lämmitysjärjestelmä ei ole aina mahdollista järjestää omiin käsiinsä, niin että se säästää vaati 70% sähköstä;
 • lämmittimet kuumennetaan vain pinta, jolle ne on suunnattu infrapunasäteitä, eli esimerkiksi, jos päin ne, spin on kylmä ..; ongelma on ratkaistu vain kun molemmat kohteet huoneen ilma kuumennetaan;
 • pinnat on sijoitettu liian lähelle laitetta, paljon lämpöä, että voi pilata kassa pinnoite, kalusteet ja niin edelleen.

Laskenta infrapuna lämmitys

Ennen ostamista infrapunalämmittimet tilojen lämmitykseen, monet yrittävät laskea määrittää edut tätä järjestelmää. Niin että tuottavat infrapunalämmityslamput laskelma, sinun täytyy:

 • ominaisuuksien määrittämiseksi ja olosuhteet huoneen;
 • laskea lämpökuorma kuumennetun pinnan;
 • määrittämään lämpöenergian häviöt;
 • lasketaan huoneen lämpötila;
 • lämpötilan määrittämiseksi seinämäosan;
 • laskea numeron ja rakentaa ulkoasu väline;
 • tunnistaa ja valita tarvittavan ilmanvaihdon ilmanvaihdon.

Tehokkuus infrapunalämmittimellä

Tehokkuutta infrapunalämmitin käytetään suhde hyödyllisiä lämpöenergian kokonaisenergia vastaan- otetaan järjestelmään. Siten tehokkuus Infrapunalämmittimen tavoittaa yli 90%, koska jokainen infrapunalämmitin kuin mikä tahansa laite, leijonanosa energiaa muuttuu lämmöksi. Lämmittimet erittäin hyödyllisiä ei ole olemassa, se on myytti, koska niillä kaikilla on hyötysuhde lähes 100%.

Näiden laitteiden asennuskustannukset - erinomainen vaihtoehto perinteisille patterit. Infrapuna lämmitys paneelit on pieni paksuus ja ovat erilaisia. Esimerkiksi mielenkiintoinen seinälle versio yrityksen Vaihe:

 • Eint 250-1,8-0,28.
 • Hinta: 2750 ruplaa.
 • Ominaisuudet: teho 250 W, 220 voltin, mitat (HxWxL) 180h28h2 cm, paino 6,5 kg.
 • Edut: ruosteenestokäsiteltyjä metallirunko päällystetty maadoitettu, luovuttaa lämpöä kosteudenpitävä jäsen.
 • Miinukset: Tehokas.

Ne, jotka haluavat tehdä kotiinsa mobiili- ja kestävä lattialämmitys, lattian mallisovituksen askeleelta:

 • Eint 200 / 1,2h0,4.
 • Hinta: 3500 ruplaa.
 • Ominaisuudet: suojan IP 66, 200 W, 220 V, mitat 120h40 cm.
 • Ammattilaiset: metallikotelo suojattu jauhe päällystetään korroosiota kestävä, kosteutta kestävä lämmityselementti, pitkä käyttöikä.
 • Haittoja: soveltuu vain ylimääräisenä lämmönlähde.

Kun säteilevä infrapuna laitteet on ripustettu katosta, ja sen lämmön virtaukset on suunnattu alaspäin ja hieman sivuun - yläraja lämmitys. Yksi onnistuneita esimerkkejä tämä tekniikka on paneeli infrapuna lämmitin Resanta:

 • PPI-1500.
 • Hinta: 3310 ruplaa.
 • Ominaisuudet: infrapuna-lämmitin, lämmitys teho 1500 W, katto asennus tyyppi, lämmitys-ala on 15 neliömetriä. m, jännite 220-230 V, 50 Hz nimellistaajuudella.
 • Plussat: Jos turvallinen laite kiinnitetään kattoon, se lämmittää huoneen 15 neliömetriä. m, kun taas alueellisena tekniikka toimii ylläpitää mukava lämpötila 25 sq. m.
 • Haittoja: rakennuksessa käytetään usein lisäksi lämmönlähde.

Jos tarvitset mobiililaitteella, joka voidaan kiinnittää ja polotku, sitten harkita vaihtoehtoa Yhtiön Timberk:

 • TIR HP tammikuu 1500.
 • Hinta: 3949 ruplaa.
 • Ominaisuudet: lämmitetty alueella 16 sq. m, teho 1500 W, jännite 220-230 V, seinä ja katto asennus, mekaaninen ohjaus, kosteutta kestävä kotelo.
 • Ammattilaiset: helppokäyttöinen pieniin tiloihin, laite on nopea lämmitys on mahdollista ohjata lämpötilaa.
 • Miinukset: vaikea kytkeä ilman ammatillista apua.

Infrapuna lämmitysjärjestelmä käytännössä mahdoton erottaa perinteisissä akuissa. Ne voivat kuitenkin "piilottaa" alkuperäisen kuvan. Infrapuna lämpöpatterit - ovat laitteita, jotka ovat useimmiten järjestetty seinille. Hyvä esimerkki - IR-lämmitin folio Jarkoff:

 • Jk-9005.
 • Hinta: 950 ruplaa.
 • Ominaisuudet: seinä asennus tyyppi, teho 500 W, paino 0,5 kg, jonka pintalämpötila on 65 astetta jännitteen 220 V
 • Plussat: jatkuvassa käytössä.
 • Miinukset: Ei löydy.

On toinenkin vaihtoehto kannettavien laitteiden lämmitykseen Electroluxin, jos haluat, että laite oli enemmän kuin oikea akku:

 • EIH / AG 2-1000 E.
 • Hinta: 3994 ruplaa.
 • Ominaisuudet: infrapuna-konvektiivisten tyyppi, kapasiteetti 500-1000 wattia, elektroninen ohjaus, Mykistystoiminto ylikuumenemistilanteessa.
 • Plussat: On termostaatti, ajastin annetaan lämpötilan säätö, jäätymissuoja.
 • Miinukset: korkea hinta.

Infrapuna lämmitys elokuva

Matot suljetulla kalvolla tasomainen lämmityselementtejä, jotka on kytketty sarjaan toistensa kanssa, käytetään lattialämmitys. Yksi suosituimmista luokkansa on infrapunafilmiä lämmitys Karan Energia Profy:

 • KXM 305.
 • Hinta: 265 ruplaa.
 • Ominaisuudet: maksimiteho 220 wattia / m². m, leveys 500 mm, paksuus 0,338 mm, aallonpituus 5-20 mikronia, keskimääräinen virrankulutus 30 W / sq. metriä tunnissa, IR 90,4%.
 • Edut: elokuva perustuu avoimeen termoplastista materiaalia on erinomainen kulutuskestävyys, täyttää kaikki laatuvaatimukset.
 • Miinukset: ei voi asentaa paikkoihin, joissa lattian on kalustettu.

Toinen erinomainen esimerkki on usein asennettu laitteita, jonka avulla keskitetty lämmitysjärjestelmä selviytymään tehtävänsä, on infrapuna lämmitys elokuva Caleo:

 • Kulta 230-0,5-1,5.
 • Hinta: 3130 ruplaa.
 • Ominaisuudet: varustettu sähköjohdot, eristys bitumia kohti neliömetriä. m, on asennettu "kuiva" asennus laminaatin, matto, linoleumin koostuu 2 kerrosta.
 • Edut: se säästää energiaa 20%, kalvo on turvallinen käyttää, joka osoittautui läsnä antiiskrovoy teknologia gridiron-S, joka oli varustettu väri opetusta.
 • Miinukset: ei suositeltavaa asentaa lattiaan huonekalujen alta.

Infrapuna vedenlämmitin

Lämpöviihtyvyyden voi tarjota infrapunapaneelin käynnissä kuumaa vettä. Infrapuna vedenlämmittimet on painava etulyöntiasema kaltaiset laitteet - ne ovat paloturvallisia. Kun höyryn tai kuuman veden virtaaminen laitteen Euterm AVL:

 • 300/2/2000.
 • Hinta: pyydettäessä.
 • Ominaisuudet: 2-putki lämmönsiirtoaineen paino ilman 4,9 kg / m, veden virtaus 0,5 l / m, mitat 2000h300 mm ja enintään veden lämpötila on 120 astetta.
 • Ammattilaiset: kompaktit mitat, nopea lämmitys huoneen.
 • Miinukset: ei myydä missään myymälässä.

Ne, jotka haluavat tehdä yhteistyötä yrityksen Euterm, on syytä harkita ja AVH-sarjan laite:

 • 300/3/2000.
 • Hinta: pyydettäessä.
 • Ominaisuudet: kolme putkea, putki paksuus 1,5 mm, virtausnopeus 0,8 l / m.
 • Plussat: paloturvallisuus, nopea lämmitys huoneen.
 • Miinukset: Ei jokaisessa kaupassa myydään.

Kaasun infrapuna lämmitys

Tällainen laite on suositeltavaa käyttää kadulla: kohde- rakennustyömailla, autotallit jne valitessaan kaasun infrapuna lämmitysjärjestelmä, kiinnitä huomiota Siperian ..:

 • GII-4,6.
 • Hinta: 1340 ruplaa.
 • Ominaisuudet: Kaasu toimintaperiaate, teho 4,62 kW, kaasun virtausnopeus 0,85 l / h, lämmitys-ala on 40 neliömetriä. m.
 • Plussat: kevyt, nopea ja tehokas lämmitys.
 • Miinukset: kalliita ylläpitää.

Niistä malleja, käynnissä kaasu, on mahdollista kohdentaa toiseen levyyn Kovea:

 • Tulipalo pallo.
 • Hinta: 7084 ruplaa.
 • Ominaisuudet: teho 900 W, mitat 190h180h190 mm pezopodzhig.
 • Ammattilaiset: kaksi asentoa heijastimen: horisontaalinen - keittämistä, kalteva - lämmitykseen.
 • Miinukset: Et voi käyttää sisätiloissa.

Jalkalista säteilylämmittimet

Ydin on tapahtunut, lämmityslaitteet on tasaisen lämmityksen tahansa seinän rakennuksessa, mikä suuresti pienentää lämpöhäviöitä ja luo vakaan lämpötilan. Ottaen huomioon jalkalistat lämmittimet, infrapuna, kiinnittää huomiota mallin yhtiöltä Megador:

 • Valo 200.
 • Hinta: 4100 ruplaa.
 • Ominaisuudet: teho säätö 300 ja 600 W, lämmitetty alueella 3-16 neliömetriä. m, kotelo suojaa IP 20 astetta.
 • Edut: tasaisesti lämmittää seinää, sitä voidaan käyttää erillisenä lämmitysyksikön, ja auttaa pääasiallinen lämmönlähde.
 • Haittoja: majoittaa sileä tehonsäätö laitteet on suunniteltu toimimaan maksimiteholla.

On syytä huomata, että standardin mallisarjan ovat helpommin hallittavissa kuin laitteita kevyt sarja, ja niillä on valtava etu: ne voidaan asentaa alueilla korkea ilmankosteus. Mieti seuraavaa mallia:

 • Standard 200.
 • Hinta: 4400 ruplaa.
 • Ominaisuudet: teho 600 W, lämmitetty alueella 6-12 neliömetriä. m, portaaton tehonsäätö, kehon suojaus IP 20 astetta.
 • Plussat: portaaton tehon säätö, minimaalinen virrankulutus, mahdollisuus asentaa omakotitalojen tai kaikkiin tiloihin, joilla on suuri todennäköisyys veden sisäänpääsyn, kytkin ja johto voidaan jättää tai oikealla kädellä.
 • Miinukset: korkea hinta.

Miten valita infrapuna lämmitys

Tutkittuaan perus etuja ja haittoja Infrapunavalonheittimet se saattaa ajatella ostaa tällaisia ​​laitteita. Älä kiirehdi ostaa infrapuna lämmitys heti, koska valinta sopiva malli on otettava huomioon:

 1. On pinta-ala, jos laite tulee perus- lämmitysjärjestelmä, tai alue kuumennusvyöhykkeen, siinä tapauksessa, kun IR-laite on tarpeen, koska ylimääräinen lämmityselementti. Tästä teho riippuu hankitun teknologiaan.
 2. Paikka, jossa asennus infrapuna lämmitysjärjestelmä toteutetaan. Esimerkiksi teho on merkittävästi suurempi, kun taas toisissa tapauksissa on mahdollista valita matala tai keskinkertainen teho laitteet teollisuustilat.
 3. Katon korkeus huoneessa. Tämä seikka on otettava huomioon valittaessa katto infrapunalämmittimiä. Jos ostat yksikön riittävällä teholla, infrapunasäteet ovat hajallaan, ei lattialämmitys tai mitä tahansa voi tapahtua toisin päin, niin ihmiset, jotka ovat lämmitetyssä tilassa, tuntuu epämukavalta.
 4. Tyyppinen lattia. Sinun täytyy harkita, kun asennat "lämmin lattia". IR-tyyppinen elokuva riippuu siitä, vuodatetaan tasoite.
 5. Will IR, lämmitin asennettu portaita tai huoneita epätavallinen geometriaa. Tässä tilanteessa, sinun täytyy valita elokuva, joka voi muuttaa muotoaan.

Arviot

Vladimir, 30 vuotias

Oli ystävä, joka teki hänen kipsilevyt lämmityksen sijaan infrapunajärjestelmä, koska hänen neuvonantajansa vakuuttunut, että infrapunasäteet - se on haitallista terveydelle. En väittävät, että verrattuna infrapuna, se on eri voimakkuus. Mutta ei niin paljon, että luovuin elokuva seepra, kopioitu kylmin paikoista talossa.

Kiinnostunut miten oikein asennetaan infrapunalämmitin kattoon ja päätti tilata palvelun asiantuntijat, koska se on edullinen hinta. Laite on kuin pieni tehonkulutus ja kykyä sopeutua suuntaan infrapunasäteitä. Aion asentaa toinen keittiö lämmitin, mutta haluavat jotain hieman liikkuvan.

On sääli, että Enston Essi i katto infrapunaportti poistettiin tuotannosta - yksi tällainen yksikkö palvellut minua yli 10 vuotta. Luettelossa Otin väline, koska tiedän, että katto lämmittimet kuluttaa vähän sähköä, ja kustannukset niistä ei ole liian korkea, esimerkiksi minä minun malli 500 W antoi noin 2300 ruplaa.

Useiden vuosien ajan hän nautti lämmitin dieselillä, vaan kaikki laitteet ovat yleensä murtaa. Naapuri kehotetaan ostamaan verkkokaupasta kaapeli lattialämmitys yrityksen Teplolux. Nähtyään muutaman video tutorials ja on hallussaan ohjeet valokuvista, minä laskea kaapeli. Talvellakin keskuslämmitys ei tarvita - asunto on erittäin lämmin.

Infrapunalämmitys koteihin

Nykyään markkinoilla lämmitysjärjestelmien tekee useita ehdotuksia eristämisessä kotinsa käyttäen erilaisia ​​lämmittimiä, kuten infrapunaemitterien - yksi modernin suuntauksia taiteen.

Käytetty Lämpöpumppujärjestelmiä ovat sekä pää-ja ylimääräisiä. Erikoisuus säteilylämmityksellä asuntojen on seuraava - ehkä paikallinen lämpeneminen tietyn alueen oman asunnon. Tämä pätee erityisesti suuret huoneet, joissa korkeat katot. Lisäksi PLEN lämmitys mahdollistaa korkealaatuisen aukiot kadulla. Se on ainoa olemassa oleva tänään, tapa lämpenemisen avoimia alueita.

Tämä lämmitin on erittäin edullinen taloudellisesti, koska kaikki energia saavuttaa suoraan esineet, eli ihmisten, esineiden, saavuttaa nolla lämpötila ei ole haihtunut, ei imeydy ilmaa, kuten useimmat perinteiset lämmityslaite. Tällainen menetelmä lämmityksen säteilyn huoneisto viittaa tyypin suoraan lämmitykseen. Siellä lopuksi tärkein ero säteilyn lämpöä perinteisempiä.

Infrapuna lämmitys kodeissa, hyödyt

Nykyisin lämmitys infrapunalämmittimien talot ja asunnot pidetään lupaavin suuntaan tässä asiassa. Tärkeimmät hyödyt ja erot tavallisia tyyppejä lämmityslaitteiden ovat seuraavat. Paristot keskuslämmitys lämmittää huoneen, koska syntyvä lämpö lämmitin lämmittää ilmaa kierrätetään läpi huoneiston. Esimerkiksi meille tuttuja lämpöpatterit toimimaan tällä tavalla, lähes sama kuin tekee perinteiset "lämmin lattia", kaapeli- ja vettä. Että on, ensisijainen ilma lämmitetään, minkä vuoksi on yleisesti lämpötilan nousu.

IR levy toimivat eri. Lämpö siirretään suoraan yksittäisten levyjen. Tämä säteily on pienempi kuin taajuus värähtelyn valon, mutta se on paljon tehokkaampi mikroaaltouuni.

Mitkä ovat ominaisuuksia, jotka ilma ei lämpene kuumentamalla tämän tyyppiset laitteet? Kohta on tämä: kuuma ilma pyrkii nousemaan ylöspäin, jäähdytetty - laskeutua. Eli suurin osa energiasta lämmittää underceiling tilaa. Jos katot ovat korkeat, virrankulutus on samanlainen iso jätettä, varsinkin kun kyse on suuria alueita.

Ja entä kun niitä ei ole lainkaan? Esimerkiksi kesällä ulkona kahvila-alue, veranta, huvimajat. Tässä perinteisten muotojen mahdollista. Käyttö lämpösäteily mahdollistaa luoda lähiverkon lämmitetyn, säästää energiaa.

Säteilevä paneeli lämmityslaite

Pääasiassa käyttömekanismi tässä - tämä säteily lämmitin, melko usein, voimalla tapa, nimet heijastimen. Laite on melko yksinkertainen. Lämpö heijastimen ohjataan tiettyyn suuntaan. Hajonta tapahtuu, koska epätasainen pinta heijastimen ja matta väri.

Aikaisempi infrapuna lämmitys mekanismit apuvälineiksi nykyiset tärkeimmät talon lämpötilaa. Mutta, kehittämiseen ja parantamiseen näissä valmistajien malleista, on mahdollista itsenäisesti tarjoamaan kaikille lämmintä majoitusta. Todellinen vallankumous tällä alalla tapahtui, kun oli kalvo IR paneeli, toisin sanoen, FREH (Joustava kalvo-palkki vastukset). Niiden toteuttamista nopeasti jo saanut ensimmäiset kommentit tyytyväisiä asiakkaita.

Käyttäen joustava kalvo-palkki lämmitys paneelit ovat hyvin ja mukavasti niiden nopea asennus, asennus, helppokäyttöisyys, tehokkuus ja merkittäviä kustannustehokkuutta. Kalvo-palkki lämmitys paneelit mahdollistavat jakaa lämpötila tasaisesti koko alueelle tahansa asuin- tai teollisuus- laitokseen.

Paras paikka asentaa folio lämmitin - katto. Miksi tämä paikka, eikä seinään? Ensinnäkin seinät on pienempään tilaan, paitsi normaalisti kiinni huonekaluja. Jos ne ovat maalauksia ja muita sisustustuotteita, sitten ne on läheisyys lämmitintä voi vaikuttaa ole paras tapa.

Lattiat ovat myös sopivia tähän tarkoitukseen ja sitä voidaan käyttää asennukseen elokuvan emittoivien elementtien lämmittää talon tällä tavalla, mutta tämä on hieman pienempi.

Asentaa kalvon IR- lämmitys- ja turismi voit tehdä ilman monimutkaisia ​​laskelmia, niin tietää yleistä parametrit kattoon, niiden mukaan määräytyy neliöimistä vaaditut elokuva. Kalvon ominaisuudet Kuten saavutettavissa optimaalinen automaattinen lämpötilan kytkee virran pois päältä itse.

Infrapuna lämmitysjärjestelmä voit nopeasti lämmetä tahansa huoneeseen, minkä kokoisia tahansa, tässä on sen tärkein etu verrattuna muihin lajeihin.

Jotta vältetään kosteuden ja pitää lämpötilan tulisi asettaa ennen asennusta lämpö - vedenpitävä tiiviste. Tämä toiminto toimii hyvin izopon-folio vaahto. Tämä tehdään seuraavasti. Puukepit, hirret, on asennettu kattoon lämmennyt. Vapaa tila tukit täynnä eriste. Kaikki on suljetussa izoponom, joka kiinnitetään nitojalla.

Tämä muotoilu takaa oikean lämpötilan. Kalvo-ray Lämmityselementtejä vahvistaa nitoja. Viimeinen vaihe on kytkeä virtalähde 220V, lämpötila-anturin ja asennus ohjausyksikkö kuormituksen tasapainotus ja valvonta. Yli asennettuun järjestelmään on asennettu koriste päällyste palkit vapaasti kulkee.

Sen parantava vaikutus infrapunasäteitä eläviin organismeihin se on tiedetty jo pitkään. Se on laajasti ja menestyksekkäästi käytetty lääketieteessä. Toiminta kerroksessa on positiivinen vaikutus olevan henkilön tilan, kuin silloin, kun infrapunasäteily tapahtuu ionisaatio ilmakehän huonetta.

Oikein asennettu lattialämmitys kustannussäästöjä lämmitykseen, koska se voi olla vain noudattaen, jos vaadittua lämpöä. Asennus lämmin lattia säde on paljon helpompaa ja nopeampaa, kallis valmistelevat toimii kuin vesi tai lämpökaapeli ei ole. Molemmissa tapauksissa on tarpeen houkutella päteviä ammattilaisia ​​ja massa valmistelutyön päin huomattavia taloudellisia kustannuksia. Tuolloin, kuten on asianlaita joustava kalvo-palkki lämmityselementit, on realistista asettaa kaikkea itse, ja, ilmaiseksi.

Siten asetetaan IR Lämmin lattia, saat seuraavat edut:

 1. Alhaiset kustannukset. Aineisto myydään rullina, voit ostaa niin paljon kuin tarvitset alueelle. Lisäksi säästöt tulee kustannuksella itsensä asennustyöt. Yksi - kaksi lattiapaneelia lämmintä riittää koko alue talon lisäksi se voidaan jakaa osiin. Yleensä normaali eristys talon puuttuvat kattavat 70-80% alueen paikallisesti, missä sitä tarvitaan.
 2. Energiansäästö. Asennettava termostaatti voi asettaa tarvittavat parametrit, mikä säästää energiaa
 3. Yksinkertaisuus ja nopea asentaa. Se ei edellytä osallistumista asiantuntijoita. Kaikki tehdään yksinkertaisesti noudattamalla yksinkertaisia ​​ohjeita 2-3chasov. Voidaan käyttää heti ontazha.
 4. Tärkeä tekijä - terveyteen. Infrapunasäteily on jo pitkään käytetty laajalti perinteisen lääketieteen ja on virallisesti tunnustettu hoitoa. Koska IR-säteilyä on aktivoitu, negatiivisesti varautuneita ioneja, millä on myönteinen vaikutus terveyteen. Toisin kuin keski- tai uunin lämmitykseen, infrapuna työtä lattiat aiheudu pölyn liikkumista tupakoitsijat usein aiheuttaa allergioita ja muita ongelmia ihmisen hengitysteihin
 5. Monipuolisuus. PLEN voidaan asentaa mitä tahansa materiaalia, kuten Seramik ja keraamiset laatat. Poikkeuksena on betonilaatan.

Siten asettamalla lattiajärjestelmä, kattolämmitys, infrapuna lämmitys talossa voidaan katsoa loppuun. infrapuna lämmitysjärjestelmä, lisäksi mukavuutta ja lämpöä kotiisi, koska niiden tiettyjä ominaisuuksia, saat huomattavia säästöjä on myönteisiä terveysvaikutuksia. Eli lämmitys infrapuna lämmittimien hyödyt puolelta.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 1 =