Testit tulen portaita ja kaiteita katto

paloportaat testi, taajuus testien

Teollisuus- ja asuinrakennuksia tulisi varustaa rakenteet erikoistarkoituksiin paloturvallisuuden takaamiseksi niihin. Paikallaan ulko portaat, jotka on pidettävä hyvässä kunnossa, käytetään varmistamaan ja konsolidoitu rakennukseen tuleva palomiesten ja pelastusryhmien palon sattuessa tai savua, evakuoida sisällä henkilökuntaa ja ihmisiä. Testi palo tikkaat ja aidat on olennainen osa moitteettoman laitteen tilaa, koska niitä käytetään usein paitsi palontorjunta, mutta myös laite, jonka avulla voit suorittaa erilaisia ​​teknisiä huoltotöitä rakennukseen.

Päätyyppiä ulkoinen paloportaat

Paloportaat suunnitellaan mukaisesti koskevien standardien ja normien GOST. Tärkein vaatimus on sijoittaminen ulkoinen rakenne. Kukin työmaalla on oltava tikapuut auki tai kiinni.

Jakaa seuraavat lajiensa:

 • pystysuora tikkaat, joka koostuu kahdesta rinnakkaisesta pystypalkkien kytketty vaiheissa. Saatettu rakennusten korkeus ei ylitä 20 metriä. Yksi tällainen pystysuuntainen kierukka portaikko on jossa vaiheet on kiilan muoto ja päiden koskettavat yksi laakeri tukielementin - sarake, joka sijaitsee sisäpuolella. Kierreportaat käytetään suorittamaan teknisen työn tai kulku takka, mutta ei evakuointi henkilöstöä.

 • FLOATING, joka koostuu yhdestä tai useammasta marsseja (riippuen rakennuksen korkeus) ja sivustoja, jotka sijaitsevat niiden välissä. Riippuen määrä marsseja portaat voidaan jakaa yhden, kahden ja mnogomarshevye. Ne asennetaan rakennuksiin yli 20 metriä. Marsseja kallistuskulma voi vaihdella profiilin rakennuksen käytön, käyttöolosuhteet, kerrosten lukumäärä.

Testi ulkoa paloportaat on lähes ainoa tila, joka voi tukea rakennetta hyvässä kunnossa.

Paloportaat Paikka

Outdoor palo paeta ihmisiä rakennusten ja palojen torjuntatoimenpiteisiin olisi sijoitettava rakennuksen julkisivuun. Myös portaat voidaan sijoittaa katolle rakennuksen, jos on saatavilla katon korkeusero on yli 1 metri.

Se sisältää tikkaat testauspalvelut

Tarkastus ja testi tikkaat voi tehdä yritys saada luvan tehdä tämäntyyppistä työtä. Työntekijöille on erikoistyökaluja mitata kuormat, todistettu laitteisiin ja ammattitaitoisia työntekijöitä.

Palvelujen sertifiointi sisältää:

 • lähtöä aiheen asiantuntijoita kaikki tarvittavat laitteet;
 • noudattamisen tarkastamiseen vaatimusten laskuportaat;
 • Silmämääräinen tarkastus havaitsemiseksi puuttuminen tai puutteita laadun ruosteenestopinnoitteen, eheys hitsit;
 • dynaaminen testaus tikkaat vahvuusalueita avulla erikoislaitteita;
 • valmistelu raportointiasiakirjoja tuloksista testin, joka sisältää testaus paloportaat protokollan vahinkoilmoitus suosituksia poistamisesta vikoja, jos mitään, on havaittu, taulukon valokuvan.

Tarkastuskertoja

Palo tikkaat tahansa tyyppiä ovat kestäviä laitteen. Säilyvyysaika pitenee vuosikymmeniä. Mutta koska normaalista kulumisesta Rakennemateriaalin voi menettää ominaisuuksiaan ja johtaa korjaamattomia seurauksia kaikkein ratkaisevalla hetkellä.

Ensimmäinen testi paloportaat tulisi suorittaa ajankohtana laskemisesta rakentamisen käyttöön. Myöhemmässä säännöllisesti mukaisen tutkimuksen GOST R53254-2009 olisi teetettävä viiden vuoden välein. Tarkastuskertoja paloportaat standardien mukainen kansallista merkitystä ja sitä on noudatettava kaikkien toimielinten ja yrityksille. Vuosittain se on tehnyt silmämääräinen tarkastus Rakenteellinen tunnistamaan halkeamia, sirut, syövyttäviä vaurioita.

1

Kun tarkistat vikoja tai rakenneosien tuhoamisen on löydetty, ne väistämättä poistetaan, ja sitten pidetään suunnittelematon testi paloportaita koetukselle. Tällöin tarkastustiheyden lasketaan alkavaksi uusi termi.

Piirteet sertifiointi ulkoinen paloportaat

Testi ulkopuoli paloportaat on osoitettava, että rakenne kestää painon palokunta. Sertifioinnin erityisen todistuksen laitteita käytetään, joka on rakenteeltaan yksinkertainen, joka kuitenkin selviytyy hyvin määrätietoisesti käyttöönsoveltuvuusvakuutusten tikkaita tai kuormia.

Asennus testaus palotikkaita Tyyppi TC-46 on tärkein laite tällaista työtä. Asennus koostuu käsivinssi ja mittauslaite, joka saa aikaan voiman, joka kohdistetaan komponenttien tikkaat tietyissä kohdissa. Kun tarkistetaan ladattu:

 • keskellä vaiheessa;
 • kohta tikkaat elementit aidat;
 • tahansa katon kotelon;
 • keskeinen osa kulkua maaliskuun kaltevan rakenteita.

Marsh kalteva tikkaat on kestettävä vähintään 750-800 kilogrammaa kohtisuoraan komponentin. Pystysuora vaiheessa on kestettävä paino on vähintään 180 kg, joka on levitetty keskelle portaita 2-3 minuuttia. Mukaisesti lainsäädännön vaatimuksia on tarkistettava joka viides vaihe.

Testi paloportaat ja aidat tarkastetaan, vaakakuormia. Niitä käytetään pystysuoraan tyyppi aidat portaat, kaiteet lähdössä vaiheissa katto ja katon aidasta. Näillä alueilla on kestettävä kuorma, joka vastaa 50 kg. Tarkkailun suoritetaan laitteistot vinssi tyyppiä, joka vetää köyttä käsin vinssi luoda halutun voiman havaitseman dynamometrin avulla.

testattiin lujuuden ja ulosvedettävä Järjestelmä tarkastetaan, kun tarkkailun sisäänvedettävä ulompi palo tikasrakenteeseen. Tarkastuksen varmistaa, että nimitys ja kiinnitys polven pidettiin tasaisesti ilman nykäyksiä ja häirintä. Shift polvet tikkaat pitäisi tapahtua omalla painollaan. Vahvistamisesta tikkaat laite on pidettävä sitä millä tahansa korkeudella. Koukut lukituslaitteen olisi pidettävä kosketuksessa vaiheet polven.

Testata vahvuus tikkaat on täysin laajennettu, ja se on myös sovitettu eri ponnisteluja avulla tuttu laitteet. Kussakin asemassa, jossa on paino tikkaat pidetään muutaman minuutin. Kaikki syötettyjä tietoja teko, jossa kuvataan milloin, missä ja kenen toimesta suoritettiin paloportaat. Näytteen teko voidaan nähdä alla.

Dynaaminen testi paloportaat on tärkein, mutta ei ainoa tapa sertifioinnin tikkaat sen valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton. Vaaditun suunnittelun on tutkittava tarkasti: yksittäisiä silmukkaa ympäri kehä yhdisteen, väriä ja laatua, ilman haketus, onteloita, burn-kautta. Tällaiset viat voidaan peittää maalilla, mikä voi johtaa huonoon käynnistyksen rakenteeseen.

Testaus paloportaat väistämättä liitos ja testaus seinään. Suspensio palkit, joiden pituus ei ole enemmän kuin 30 senttimetriä sivuamiskohtaa seinään on kiinnittymiskohta pystysuoran palkin. Välinen etäisyys lukitusvivun ei ole osoitettu, mutta se ei saisi olla pienempi kuin yksi metri, ja on riippuvainen nystyn seinään. Palkit testataan noudatetaan sekä jyrkkiä ja kohtisuorassa kuormia. Kun alkuperäinen asetus on valittu, kunkin yksittäisen palkin. Joka viides palkki tarkastetaan määräaikaistarkastus viiden vuoden välein.

Kuten jo mainittiin, paloportaita testi tehdään virallisesti valtuutetulla yrityksille. Tässä tapauksessa on noudatettava useita ehtoja, turvallisuutta ja sääntelyjärjestelmää.

Työpaikalla ennen testin alkua on aidattu ja varoitusmerkein. Varmentaminen voidaan suorittaa vain päiväsaikaan, tyynellä säällä (maksimi tuulen nopeus - 10 metriä sekunnissa). Ilman lämpötilan on oltava korkeampi kuin +5 ° C: ssa

Jos testin tulos vikoja tai puutteita on todettu, ja testaus löydetty pysyvää muodonmuutosta, tällainen rakenne ei läpäise sertifiointia ja otettu käyttöön on mahdotonta.

Portaat, läpäissyt kaikki testit kiinnitetään erityistä tarroja tai tunnisteet tietojen kanssa, missä päivämäärä ja luonne tutkimuksen. Ei ole olemassa vaatimuksia levyyn, organisaatio voi antaa oman harkintansa ottaen huomioon ilmasto-olot.

Tietoa objektin ei läpäissyt sertifiointia, paitsi pöytäkirjaan, mutta pakollisesti tiedoksi paloasema, joka on esine.

Voimmeko kotona testata vahvuus paloportaat?

Kysymys Alexander

Hyvää päivää! Organisaatiolla on hätätilanteessa portaat kaupassa. Voimmeko oma henkilöstö (sertifioitu sääntöjen mukaisesti) ja ovat sertifioituja laitteita, voivat järjestää omia testi tulen pakenee vahvuus? Jos näin on, onko mahdollista suorittaa kokeita tulipalon pakenee muille organisaatioille?

Vastaus Alexander

Annan teille joitakin viittauksia normatiivisten säädösten ja todella ajatella itseäsi enemmän.

"Palotikat ja ulkoilman kiinteät katot. Yleiset tekniset vaatimukset. Testausmenetelmät. NPB 245-2001 "(n. Order GUGPS MVD on 28.12.2001 N 90)

3.4. Ulkopuolinen palo karkaa ja aidat katoille ja -tilat testattava aikana hyväksymistä rakennuksen tai rakenteen tai pyynnöstä vastaavan organisaation toiminnasta. Lisäksi ulkoinen paloportaat ja aidat katoille rakennusten ja tilojen on pidettävä hyvässä kunnossa ja vähintään kerran vuodessa käydä silmämääräisesti rakenteellinen eheys. Jos on rikottu rakenteellisen eheyden tehneet talteenotto (korjaus), minkä jälkeen testi voimaa. Lujuustestiarvosana on suoritettava vähintään kerran viidessä vuodessa.

Testit on suoritettava organisaatioille, joilla on asianomaisen lisenssin, testauslaitteet ja mittauslaitteet todistuksia ja tulokset niiden tarkastuksen.

"GOST R 53254-2009. palonsammutuskalusto. palo ulkopuolella kiinteät tikkaat. Aidat katto. Yleiset tekniset vaatimukset. Testimenetelmät "(app. Rostechregulirovanie määräys 18.02.2009 N 25-st)

6.1.4 Ulkopuolisen palon karkaa ja kattotelineet voivat hyväksymistestit laitoksessa, ja vähintään kerran viidessä vuodessa, olisi alistettava määräaikaistesteihin. Ulkopuolinen palo karkaa ja aidat katon rakennusten ja rakenteiden on pidettävä hyvässä kunnossa ja vähintään kerran vuodessa tehdä suunnittelun eheyden tutkimusta piirustus Laki tarkastuksen. Jos on rikottu rakenteellisen eheyden tehneet talteenotto (korjaus), jota seuraa veto- testausta.

Testit ja vuosittainen seulonta olisi tehtävä organisaatio, jossa koulutettu henkilökunta, sertifioitu testauslaitteet ja mittauslaitteet kanssa tarkastuksen tulokset.

6.1.5 Testitulokset malleja portaiden ja kattotelineet asennetaan rakennusten ja rakenteiden katsotaan hyväksyttäväksi, jos ne täyttävät tämän asiakirjan.

6.1.6 Saatuaan epätyydyttävä tulokset kaikkien indikaattorien toistuvien testejä tai tarkastuksia tehdään vasta vianmääritys.

On syytä erottaa toisistaan ​​portaita ja palo portaat evakuoida mukaan "SNIP 21-01-97 *. Rakennusten paloturvallisuus ja rakenteiden "(hyväksytty ja panna täytäntöön päätöslauselma ministeriön rakentaminen Venäjän federaation 13.2.1997 N 18-7) (toim. By 19.07.2002).

5,15 * Tikkaat ja portaikot tarkoitettu evakuointi, jaettu tyyppisiä tikkaat:

1 - sisäinen sijoitettu portaikkoihin;

2 - Sisäinen auki;

3 - ulkoisen julkisen;

tavanomainen portaiden solutyyppien:

A1 - lasitettu tai auki aukkojen ulkoseinät kussakin kerroksessa;

A2 - luonnonvaloa kautta lasitettu tai auki aukkojen päällysteen;

nezadymlyaemye portaiden solutyyppejä:

H1 - sisäänkäynnin porraskäytävän lattia kautta ulkoilmaan vyöhykkeen läpi auki kanavien, niiden on oltava nezadymlyaemost siirtyminen läpi ilma-alueella;

H2 - ilman ylipaineen rapussa palon aikana;

H3 - sisäänkäynnin porraskäytävän lattia läpi alustan yhdyskäytävän kanssa ilman ylipaineen (vakio tai tulipalon).

5.16 Jotta palontorjuntaan ja pelastustoiminta edellyttäen paloportaat tyyppiä:

P2 - marssien kaltevuus ei ole suurempi kuin 6: 1.

Myös kirjeen, mutta pitää muistaa, että se ei ole säädöstä. Se todella sisältö:

Sivustosta http: //blog-inzhenera.rf

Kauko koulutus palotekninen minimi

Testi paloportaat ja aidat

Test paloportaat "href = 'assets / img / artikkeli / lestnica.jpg'>Organisaatiomme tekee testejä ulkoisen tulen karkaa ja kattojen vartijat vaatimusten mukaisesti GOST ja työjärjestyksen paloturvallisuuden olosuhteissa. Asiantuntijamme on tarvittava erikoiskoulutusta ja laitteet on testattu.

Miksi testaus välttämätön ulkoinen tulipalo karkaa ja aidat?

Testi palo tikkaat edellyttämä tarkastajien valtion palo valvonnan perusteella sääntöjen palon hallinnon Venäjällä väittävät 24.

Testit olisi suoritettava vähintään 1 kertaa viiteen vuoteen.

Kustannukset testaus- portaat ja aidat

Vähintään sisäänkirjautuminen testaus on 9500 ruplaa. Moscow, 12000 ruplaa. alueelle.

Kaikki tarkastetaan portaat merkityt

Meillä on ammattilaisia

Tärkeää! Testaus paloportaat on tärkeää paitsi kannalta ohimennen testit järjestämä valtion tulipalo valvontaa, vaan myös varmistaa turvallinen evakuointi ihmisiä tulipalon sattuessa. Usein palo tikkaat käytetään hätätilanteessa ja uhkaa ihmisten elämää, tästä syystä heidän on aina pidettävä teknisesti hyvässä kunnossa.

Testi paloportaat sisältää tarkistaa ne noudattamisesta GOST, nimittäin:

 1. Kriittiset mitat tarkastetaan
 2. Tarkkailun toleranssit kokoja ja muotoja
 3. Silmämääräinen tarkastus rakenteiden eheyden ja kiinnityspisteet
 4. Laadun valvonnasta hitsit
 5. Tarkista laatu pinnoitteet
 6. Vaatimusten tarkistamiseen sijoittamisesta portaita
 7. Testit tikkaat vahvuus
 8. Testit palkit tikkaat kiinnityksen lujuus
 9. Testauspaikat ja portaiden vahvuus
 10. Testit aidat tikkaat vahvuus
 11. Testit katon vahvuus rakennuksen aidat

Testi paloportaat tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 1. Perustason tietojen keruu, mittaukset
 2. Tarkistetaan noudattamista GOST
 3. Laskennassa tarvittava kuormitus solmut
 4. testaus
 5. Testiraporttiin

Ulkopuolinen palo karkaa ja aidat katon rakennusten ja rakenteiden on pidettävä hyvässä kunnossa.

Testit katto kattotelineet

Tukos elementtejä laitteen katon lla on suuri merkitys turvallisuusasioissa. Ne ovat tarpeen turvallisuuden varmistamiseksi rakennusalan työntekijät aikana huolto ja asennus katon.

Koska tämä laite on vastuussa turvallisuudesta käynnissä Katto- ja ihmiselämän, se on luotettava ja kestävä, sekä tehdään erityisiä testejä. Testien aikana puomi kohdistaa staattisen kuormituksen, joka on puoli niin paljon kuin mahdollista, ja säilyttää enintään kaksi minuuttia. Uskotaan, että rakenne täyttää standardien, jos se ei jää tämän jälkeen pysyvää muodonmuutosta, halkeamia ja taipumat. Päätyttyä nämä toimet, vastaava testisertifikaatin kattotelineet ja aidat korjata tunnisteet, joka sisältää tiedot tuloksista.

Testit katto esteitä ovat seuraavat vaiheet:

 1. Tutkimisen päämittojen;
 2. suorittamaan tarkastuksia toleranssit muodot ja koot;
 3. johtavat laatutarkastuksista kaikkien hitsit;
 4. harjoittaa visuaalinen tarkastus Rakenteellinen ja sen kiinnitys;
 5. johtava laatu tarkastus, suojapinnoitteet;
 6. täytäntöönpano testi kotelo rakennuksen katto luotettavuutta ja kestävyyttä.

Mitä virheitä eivät salli muiden organisaatioiden?

Kuten kaikilla liittyvillä aloilla, tähän kuuluu sudenkuopat, ongelmat ratkaistaan ​​- velvollisuus yhtiömme.

Toimivallan puuttuminen lähestymistapa testaukseen portaat ja katon koteloiden voi johtaa siihen, että viat ja häiriöt menee huomaamatta tai jättää huomiotta, ja siksi ei ratkaista ajoissa. Käyttö suojaamaton tai asianajaja laitteiden voi johtaa epätarkkoihin mittauksiin.

Joten suunnittelu ei voida täysin pitää luotettavana, mikä voi johtaa ihmishenkien menetyksiä.

Kehotamme teitä olemaan tarkkaavainen valita urakoitsijan. Oikeus testiin ovat vain ne organisaatiot, joilla on asianmukaiset lisenssejä, erikoislaitteet ja mittalaite todistus ja tulokset niiden tarkastuksen.

Tärkeää! "StroyBezopasnost" Yhtiö on kaikki luvat ja tarvittavat oikeudet, jotka tarjoavat mahdollisuuden testata ulkoinen paloportaat ja katon koteloiden. Suorittaa töitä käyttämällä erityistä hyväksymän laitteiston että säännöllisesti alttiiksi todentaminen ja on hyvässä kunnossa, että on mahdollista saada luotettavia ja luotettavinta tietoa.

Vähintään kerran vuodessa tehdä suunnittelun eheyden tutkimusta piirustus Laki tarkastuksen. Jos on rikottu rakenteellisen eheyden tehneet talteenotto (korjaus), jota seuraa veto- testausta.

Testin aikana testauslaitos henkilökunta laatia raportti, joka sisältää kaikki tulokset. Tarkastuksessa on annettava todistus vaatimusten noudattamisesta skannattujen malleja.

Palomiehet ulkona tyyppi tikkaat ja kattotelineet tarkastetaan aikana hyväksymistä rakennuksen tai aloitteesta organisaatio, joka on vastuussa rakennuksen käyttötarkoituksessa.

 • Jos tarkastelu rikkomus havaitaan, testitulokset portaat ja aidat rakenteet kattojen pidetään positiivisina.
 • Jos tarkastuksessa ilmenee poikkeamia, kehitetty joukko toimenpiteitä niiden ratkaisemiseksi. Kaikki viat (jos heillä on paikka) pöytäkirjaan, ne tuotaisiin tietoon paloasema, johon objekti. Re-tarkastus tehdään vasta poistamisen rikkomuksia.

LLC "StroyBezopasnost" on lupa MOE, kaikenlaisia ​​toleranssit ja muut salliva asiakirjat johtamiseksi töitä alalla paloturvallisuutta.

Yhteistyöhön, soita +7 (499) 674-76-64 tai sähköpostitse [email protected].

Ja lopuksi, tulemme teille asiasta (Vapaa uloskirjautuminen palvelut) Jos aiot keskustella epäonnistumisen kaikkia vivahteita puhelimessa co.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 3