Iris Flower Photo

Pikku sateenkaari. iirikset valokuva

Tänään haluan tarjota sinulle gallerian "Kurjenmiekat kuva" ja, kuten aina, lyhyt retki menneisyyteen. Kukat myös niiden ohi.

Hänen nimensä jolla me sen tunnemme tänään, oli kukka antiikin Kreikassa. Iris - tarkoittaa "Rainbow".

Kukka on rakenteeltaan sellainen, että voimme nähdä kaikki osat kerralla, se on täysin julkistettu auringonvaloa. Erilaisia ​​värejä ja sävyjä luo vaikutelman, että se on sateenkaaren kaatui maahan. Täällä kreikkalaiset ja nimettiin kukka. Lisäksi kukka nimettiin jumalatar iridium (tai kukan nimettiin kunniaksi jumalatar), joka laskeutuu maahan antaa ihmisille jumalten tahtoon.

Idässä, he sanovat, että ensimmäinen kukka kasvoi Aasiassa, ja sitten tuuli puhalsi siemeniä tämä ihana kasvin puolilta maailmaa. Jotkut siemenet lensi Siperiassa ja Kaukoidässä.

Saarella Kreetan seinällä Knossoksen palatsi, freskot - Kreikkalainen poika ympäröimänä iirikset. Tämä taideteos yli 4000 vuotta.

Tiedätkö kuka ja miksi kutsutaan kaupungin Florence - Firenze (kukinta)? Muinaiset roomalaiset mitä kasvoi lukemattomia iirikset ja kaupunki aivan täynnä kukkia ja tuoksuja ympäri kaupunkia.

Puutarha iirikset Firenzessä

On viitteitä, että ensimmäinen alkoi kasvaa iirikset (kulttuuri puutarhanhoito) egyptiläiset. Tämä tapahtui 1500 vuotta eaa. Egyptiläiset "kulttuuri" Iris tuli arabeille, arabit Espanjassa. Espanjalainen kukka levisi Euroopassa ja veivät sen nykypäivän Meksikossa. Joten Iris alkoi levitä kautta mailla Amerikassa.

1

Jo 1575, ensimmäinen tutkielma iirikset ilmestyi Euroopassa kukka viljelykasvien (kirjoittaja translitteratio - Carl Clausiuksen Antwerpenin).

Puoliväliin mennessä vuosisadan lähtenyt maasta, joka ei olisi kasvanut iirikset. Soitan vain uskomaton määrä - 40 000. Nykyään yli 40000 lajikkeiden iiris!

Otin pienimmätkin muruset tämän meren värejä ja halua tätä "drop" tuoda tietoonne:

Eksoottisia ja Crystal kengitetty,

Iirikset vieraat kirjahyllyssä -

Naisellinen, hienostunut, kuten

Maalaus silkki.

Reveling läheisyyttä ja valta,

Vaikka erosivat vuonna suudella,

Henkivät haju himon.

Keskellä raskas volyymit - monissa muodoissa:

Tuuli, kevyt, pehmeä, notkea,

Koska haaremi Persian hallitsija,

Kuten Sapfo häpeämätöntä tyttöystäviä.

Skins sateenkaari eleganssia -

Lahja luonnosta il lahja Taivaan?

Olen elämäsi holtittomasti!

Shameless charmia - Olisin!

Tuhoa vuotta ja katkeruutta,

Koe kylmä virtaukset,

Voi, jumalatar sateenkaaren Iris!

Lihani huolehtia.

Ja heidän hoidossaan väistämätön

Kuin kukka, rakkaus ja vastaa

Minun pyytämättä suihkut

Aikana minun maallinen monivärisiä.

Juuri viehätys tarina, ihana sanoitukset ja ihana iirikset! Kuinka kauniisti hän sanoi heille runoilija:

Eksoottisia ja Crystal kengitetty,

Iirikset vieraat kirjahyllyssä -

Naisellinen, hienostunut, kuten

Maalaus silkki.

Mutta miten elävästi ja tarkasti, "kiinalainen maalaus silkki!" Kiitos paljon!

Regal kukka, ylellinen! Jopa villi iiris, Iris, kaunis ja tyylikäs! Kiitos tiedoista!

Kaunis kuva Iris nimet lajikkeiden iiris.

Iirikset ovat valtavia. Osa niistä on esitetty tässä kuvassa. Kuvia klassinen, yksiväriset, parrakas iirikset ja monet muut tekevät päivä värikkäämpää. Luonto on maalattu niiden herkkä terälehdet kaikki sävyt sateenkaaren spektrin. Eri lajikkeita viljellään puutarhoissa, koristeltu reunat, leikkokukkia.

Iirikset ovat hyvin erilaisia. Eri värejä, reunustama, pitkä, suuri-. On lajikkeiden jotka kukkivat useita Kukkatertut jotka näyttävät aivan upea! Ne ovat niin mielenkiintoista tutkia ja vertailla.

heillä on edelleen haju. Tuoksu voi olla karkkia, makea tai hapan.

Kaunis yhdistelmä kuvia ja animaatioita.

He rakastavat kosteutta. Siksi sinun täytyy laittaa ne missä ne on helppo kaataa. Sitten ne kukkivat enemmän vuolaasti.

Iris japonica Gusto.

Tyylikäs valkoinen ja violetti kukka.

Kun hybridisaatio on tarpeen suorittaa keinotekoinen pölytystä.

Saksan Bearded Iris.

Siperiankurjenmiekka keltainen.

Asteen Charm täysin perusteltua nimensä.

iris kuvat ovat täynnä kirkkaita värejä ja iloinen tunnelma. Antiikin slaavit kutsuivat iiris, joka on halunnut ja rakastettu. Balkanilla - Kroatiassa, Serbiassa ja Bulgariassa antoi nimen värit - Perunika kunniaksi ylijumala Perun slaavit, herrani Ukkosen ja salamoinnin. Päivänä toukokuuta 5 päivä Japanin poikien ja on rituaali ihaillen Iris Gardens. Myöskään kukinnot ovat erityisen maskotti heräämisen rohkeutta, voimaa ja rohkeutta.

Kaunis violetti iiris Horatio valoa kuvioita.

Valkoinen parrakas iiris Frost.

Iris Fortunate Son

Cort Coral Point.

Parrakas Iris värikäs.

Valokuva ruskea iiris.

Aprikoosi värikkyyttä notkeammalla Evalon Sunset.

Tanssi ballerina tanssi.

Kuvat iiris Breaker.

Iiris Louisiana lensi auki valokuvaa.

Sininen kukka "Itämeri" tehokkaasti päästää kukinnan pensas lajikkeita Pu Abu.

Kaunis koralli värillinen iiris.

"Romanttinen ilta" samettinen kiilto.

Valkoinen iiris xiphoid.

Kuvat verkkomainen iiris.

Eri iirikset istutettu kaikki yhdessä, se näyttää todella hyvältä.

Siperian musta kukka.

Kuvia kääpiö iirikset.

Iirikset kasvavat hyvin pitkään samassa paikassa, varsinkin Siperiassa.

Alhainen iirikset eri värejä - valmis nukkumaan.

Siperian iirikset kukinnan.

Saksan iiris kukkii kesäkuussa. Ne voidaan istuttaa kahden viikon kuluttua haalistuneet.

Iiris kukka: kuvaus ja tyypit, kuvat

Iirikset tai kuten he, joita kutsutaan, kukot tai himmennin, ihmiskunnan tuntema antiikin ajoista lähtien ja levisi lähes kaikkialla maailmassa. Nämä vaatimaton kukkia muistuttavat orkideat ja voi olla eri värejä, mukaan lukien koko kirjon sateenkaaren väreissä. Siksi tehdas nimettiin kreikkalaisen jumalattaren sateenkaaren Iris. Kukkavihkot saada suuri (katso kuva), joka ei häpeä esittää lahjaksi.

Iris on toivon symboli ja luottamusta, ystävällinen hellyyttä ja sydämen sijainti. He löysivät lähes kaikkialla, Kuitenkin tämä seikka ei vaikuta niiden houkuttelevuutta ja suosiota. Nämä värit ovat legendoja, ne nostetaan listalla symbolien ja antavat taikavoimia, ja värikkäiden bettas vaatimattomasti vaieta vain antaa meille sen kauneutta.

Rhode kasatikovyh tai himmennin kuuluu noin 800 lajia. Suosituin puutarhanhoidossa ovat parrakas kukat, jotka arvostetaan varten erilaisia ​​värejä ja epätavallinen muoto. Kukkakimppuja ne näyttävät todella hyvältä. Tiedemaailmassa, kasvit on melko monimutkainen luokittelu, joka koostuu useita tasoja, mutta eri väreissä ja muodon maallikolle clincher valittaessa lajikkeita.

Ruokailu ja pienet, ja nearilopodobnye arilopodobnye, kääpiö ja melkotsvetkovye, matala kasvava ja korkea - ymmärtää kaikkia tämän lajien monimuotoisuuden on vaikeaa. Siksi keskitymme parrakas iirikset, jotka ovat voittaneet suurimman suosion puutarhurit, ja useimmiten nähty kimppuja.

 • itämeren . Erilaisia ​​Saksan iiriksen kanssa maalattu rikas sininen parta ja taivaansininen terälehtiä hyvin aaltopahvin.
 • Imperial Opal . Tällainen Siperian parraton kasveja suuri (jopa 10 cm) keltainen kukkia, reunoja pitkin terälehdet on valkoinen lautasella. Korkea-piikki 80 cm.
 • Show Queen . Siperian talvi-hardy lajike hennon valkoisia kukkia juuressa joka on keltainen kaulan.
 • Solveig. Näkymä Japanin iiris suurilla vaalean lila tai sinisiä kukkia. Jos sinulla on mahdollisuus tarjota tehtaan jatkuvasti kosteassa maaperässä (muissa, kukkien ei kasva), niin kannattaa kiinnittää huomiota Marsh iiris. Kehystys keinotekoinen tekoaltaat ovat laajalti käytössä lajikkeita Flore Pleno ja kultainen Queen.

Jos haluat puutarhaasi juhlaa sen kauneuden koko kesän, voit ostaa eri kannalta korkeuden ja kukinnan lajikkeita. Ja sitten alkaa toukokuun puolivälissä jo alkaa kukoistaa aiemmin lajeihin vähitellen nuijan Valikoima on puolivälissä ajoitus kukinnan (touko-kesäkuu). Kesäkuun ajan, sisustaa puutarha iirikset toissijainen lajeja. Lopuksi kasvit kukkivat myöhemmin heinäkuun alussa. Se on ihailla näitä epätavallisia värejä voi olla lähes koko kesän.

Korkeus Kanta iirikset jaetaan seuraaviin ryhmiin:

 • pitkä. Kasvaa enemmän kuin 0,7 metrin korkeuteen;
 • keskimääräinen pituus (37-70 cm);
 • alimitoitettu (35 cm).

Ei ole väliä mitä muotoa iirikset olet saattanut pysäyttää sitä mieltä, kukkivat kasvit koristavat joka kolkassa puutarhan, ja ei koskaan petä sinua.

Kaikki iirikset valoa vaativat poikkeuksetta kuitenkaan valitessaan lajikkeita, pohtimaan suhtautuminen kosteutta. Mailla, joiden normaali kosteus kasvaa hyvin Siperian iiris, on soinen, jatkuvasti märkänä, maaperä viljeltyjen lajien, kuten bristly, keltainen ja Kempfer. Käytössä hyvin valutettu maaperän - muiden lajikkeiden ja lajien parrakas iirikset.

Istutus iirikset toteutettiin keväällä tai syksyllä. Saavuttaa rehevä kukinnan, ne on repotted 3-4 vuoden välein, Siperian iirikset - kerran 10 vuoden välein.

Ominaisuudet istutus parrakas iiris

Parrakas iirikset jotka eroavat ylimääräinen kauneus, mutta samalla enemmän oikukas ja hyvästä kasvun ja kukinnan vaatii toteutus useita tärkeitä edellytyksiä:

 • Kasvi on istutettu suurempi nousu kuin sulan virtauksen vettä ei tulvi juuret;
 • Se on suojattava vedolta ja hyvä salaojitus;
 • maa istutukseen parrakas iiris on hyvin valaistu;
 • kuten kastike kaliumia fosfaatti lannoitteita;
 • ennen istutusta tulisi käsitellä rikkakasvien tappaa rikkaruohot;
 • ei pitäisi soveltaa maaperään tuoretta lantaa lannoitteena;
 • hiesussa tarvitse lisätä hiekkaa ja turvetta, hietamaalle - Savimaalla, happamassa ympäristössä - tuhka tai liitu.

Iirikset toistaa 4-5 vuoden välein jakamalla juurakoita jälkeen kukinnan aikana (heinäkuun lopulla-elokuun alussa). Äidiltä juurakon erotettu pala yhden-kahden vuoden iässä munuaisen uudistumisessa ja leikkaa säteen lehdet. Äidin pre root sinun täytyy lämmittää auringossa 5-6 päivää. Delonku pinta-aktiivista ainetta tulisi istuttaa, prisypaya ohut pintakerros maaperän. Talvella nuoret puut peitetään kuusen oksat ja sahanpuru multaa.

Alamittainen sinisiä kukkia ja kurjenmiekka xerophilous lajikkeet istutetaan etualalla mixborders ja rockeries. Kosteutta rakastava lajikkeita, tietenkin, se on parempi sijoittaa lähelle varastoja. Parrakas iiris yhdessä laventeli, coreopsis alamittaisia ​​lajeja kultapiiskun, Heuchera ja pioni muodostavat erinomaisen raznotsvete miksoborderov ja vuodetta.

Nämä kauniit ja hämmästyttävä kukkia on paljon tuholaisia, joten jotta tehokkaasti käsitellä loisia, on välttämätöntä tietää menetelmiä käsitellä niitä.

 • palloa. Erittäin salakavala tuholaisten syö pohjan varret. Tällöin iirikset alkavat kellastua ja lopulta kuolevat. Hyönteismyrkyt käytetään laajalti malationi. Laitos käsitelty lääkkeen kahdesti kasvukaudella välein viikossa.
 • ripsiäisistä. Hyökätä nämä hyönteiset yleensä kuivana kautena. Esittely kukkia heikkenee, nuppuja menettää värin ja sen houkutteleva muoto, on rikottu fotosynteesissä lehdissä. He hankkia ruskea sävy ja kuiva. Tuhota ripsiäisistä Ihmiset voivat käyttää menetelmää, joka on seuraava: saippua (40 g) arina ja sekoittaa merimetso (400 g) lisättiin, lisää vesi ja anna seistä 10 päivää. Kanta, ja saatu liuos prosessi värejä. Samassa tarkoituksessa voidaan käyttää malationi, toimivat ohjeiden mukaisesti.
 • at tserkosporioze ja askohitoze siellä kiertämällä ja kuolevat pois lehtiä. Se tapahtuu ajan aktiivisesti kasvua kurjenmiekka-. Myöhemmin lehdet kasvavat jälleen, mutta tämä heijastuu kesto kukinnan ja alkuunsa kokoa. Voi auttaa kasveja suihkuttamalla liuoksella, jossa oli 90% kuparioksikloridi (30 g oksidia / 10 litrassa vettä).
 • Lisäksi kuivaus silmut voi tapahtua vaurio iirikset toukka mylly. Tässä tapauksessa neuvo on 20% liuos, hyönteismyrkky konfidor 2 ml konfidor sekoitetaan veteen (10 I).

Uskotaan, että nämä kasvit vaikka heillä on paljon vihollisia, mutta kestävät erittäin hyvin niiden vaikutukset. Kuitenkin kukkien ilahduttaa kauniit maisemat, mutta meidän ei pidä unohtaa asianmukaista hoitoa heistä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

97 − = 93