Infrapunavalonheittimet autotalli

Miten valita infrapunalämmitin autotalli

Ymmärtää, miten valita Infrapunalämmittimen autotalli, sinun täytyy olla selkeä käsitys siitä, mitä tarkoitusta varten sitä käytetään tässä huoneessa. Joissakin tilanteissa on yksityisomistuksessa, kävi ajoittain, se ei tarvitse jatkuvaa lämmitystä. Usein kuitenkin alle autotallien ymmärtää tuotantolaitoksia huoltoasemien, jota voidaan käyttää useampi henkilö. Tällöin edellyttää hyvälaatuista lämmitysjärjestelmän säännöllisesti mittaukset lämpötilan luoda todella mukavan ympäristön.

Jos valitset infrapunakuumentimella autotalli, niin ensimmäinen askel on laskea tarvittava kapasiteetti laitteen. Tämä edellyttää tietoa ikkunoiden määrä, eristys, lattiatilaa. Vasta sen jälkeen voidaan arvioida ratkaista useita lämmittimiä ja voima valita. Laskelmat tehdään yleensä asiantuntijoita, jotka ottavat huomioon monia muita tekijöitä. On tärkeää ymmärtää, että ei ole mitään tiettyä kaavaa, jonka avulla kokematon henkilö tekemään omat päätöksensä tarvittavat valtuudet.

Jos päätät ostaa ja asentaa infrapunakuumentimella autotalli, toisin sanoen, että sen tärkein etu on, että suurin osa malleista on olemassa erityinen kattoasennuksia. Koska tämä laite lämmittää pintaa, on parhaiten ei ainoastaan ​​ikkunan lähellä, jossa sulku on kylmä ilma virtaa, mutta myös päälle, kun lämpötila kaikkien metallisten ja ei-metallisten esineiden on miellyttävää.

Koska markkinoilla nyt on valtava määrä tavaroita kotimaisten tuottajien, sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus säästää rahaa, kun ostaa, koska laatu laitteet niiden tuottaman eroaa Euroopan. Murtumisvaara pienenee johtuen laitteiden yksinkertaisuus ja saatavuus vähimmäismäärä osia.

Lämmitetty autotalli infrapunalämmitin voidaan suorittaa aikataulun mukaisesti. Tässä tapauksessa, ohjelmoitava anturi, joka kykenee itsenäisesti lämmittää tilaa ennalta määrättyyn järjestelmää.

Infrapunalämmitin autotalli on nyt erityisen suosittu. Hänellä on useita etuja:

- lämmitys alue on varsin laaja;

- tehokkuus lämmitin on korkeus;

- lämmitin on korkea luotettavuus;

- laite toimii varsin pitkä;

1

- kun sen käyttö ei ole eristäminen palamistuotteet tyypillinen kaasun laitteita.

Infrapunalämmitin voidaan asentaa suoraan yli auton. Tässä tapauksessa ennen jokaista käyttökertaa ajoneuvon ei tarvitse lämmittää moottoria. Tällaiset laitteet eivät johda ilmankierron, joten ne eivät ole "zhgut9raquo; happea ja eivät johda pölyämistä. Jos päätät asentaa infrapunalämmittimiä autotallissa, selostuksia josta puhuvat puolestaan, se on erinomainen vaihtoehto tehokasta lämmitystä, tarjoaa mukavuutta ja taloudellisuutta.

Lämmitetty autotalli infrapunakuumentimella

Monet ihmiset asentaa infrapunalämmittimiä autotallissa, jotka ovat hyvin tehokkaita käyttämällä, jolloin siirto lämpöä, luoden pienen alueen. Joka sisäilman lämmitykseen se on tärkeä rooli, joten sinun täytyy olla jonkin verran tietoa, valita tietyn mallin.

Virtaus nämä pitkän aallonpituuden säteitä spektri on samanlainen kuin normaali auringon valo ja pidetään kaikkein hyödyllinen ja hyödyllistä tietää mitään ihmisen fysiologiaan. Menetelmä lämpeneminen infrapunasäteitä on tullut suosittu, koska nopea lämmitys valmisteen vaikutusta.

Nykypäivän markkinoilla, voit löytää melko laaja valikoima laitteita, joten keskuslämmitys ei aiheuta mitään ongelmia valita laitteistoja. Seuraavat lampputyypit Tällaisiin säteilynlähteistä:

 • Classic;
 • kvartsi;
 • halogeeni;
 • hiiltä (ilmestyi noin 15 vuotta sitten).

Helppokäyttöisyys infrakuumentimilla (IR), ei epäilystäkään. Niitä käytetään myös kotona, asettamalla kattoon tai seinään. Tässä tapauksessa on olemassa suuri mahdollisuus säästää tilaa, ja koko verryttely koko huone, koska paksuus laitteiden - enintään 5-6 cm

Erityinen rooli on tässä, että aiheuttaja, joka toistaa toimintaa aurinko, lämpeneminen pinnalla jos se on sijoitettu kattoon. Tämä järjestely on varsin tehokas. Se lähes kaksinkertaistaa paluuta. Sukupuoli on lämmitetty, ja antaa lämmön ilmaan sen yläpuolella.

Katto infrapuna lämmitin lämmittää lattia, ja antaa lämmön ilmaan yläpuolella

Tuloksena lämpö tyyny ei salli kylmää ilmaa muuttaa lämpötilaa lattian. Jos IE ei pois, se jatkaa lämmittää huoneessa on kuuma. Tämä on olettaen, että sinulla ei ole halkeamia, ja siten puhaltaa niitä.

Seuraava tärkeä ominaisuus on, että lähetin parhaiten vastaa luonnollista lämpöä indeksi, ja korkea tehokkuus voidaan selittää sillä, että ei menetetä lämpöenergian, joka muun tyyppisissä lämmitysjärjestelmät (vesi, kaasu, diesel) kuluu ilman kuumentaminen tilaa ja lämpöä putket.

Soveltamisessa TL on asteittainen lämmittäminen ympäristön sekundäärilämmön vastaanotetun kuumennetun pinnan. Niiden käyttö oikeita ihmisiä saavuttamaan säästö energiankulutusta noin 40%, toisin kuin muiden laitteiden kanssa samaa suorituskykyä.

lämmönsiirtoteho - luonteenomainen piirre IE. Nykyään, lämmitys, niin että sopivin. Se on tämän vuoksi periaatteessa kaikkia malleja infrapunalämmittimien pidetään taloudellisesti.

Etuja sovellus:

 1. Oikein valittu IR asennus voidaan saavuttaa mahdollisimman tehokkaasti. Suunnittelu jotkut mallit ovat erityisiä antureita ja monimutkaisen sähköisen järjestelmän, joka tarkkailee virrankulutus. Siksi säästöjä.

Joissakin infrapunalämmittimet varustettu erityisillä anturit ja hienostunut sähköinen järjestelmä, joka valvoo virrankulutus

Esimerkiksi voit käyttää sitä autotallissa ja tuli mennä kaupunkiin viikoksi. Tänä aikana, AI "pölyttymään" omassa kuori. On suositeltavaa ottaa hänet maahan ja järjestää lämmitys siellä. Hän vievät vähän tilaa autossa, koska se voidaan jopa vahvistui takaluukkuun.

Jos haluat asentaa tämän tyyppisen lämmittimen kattoon, sinun pitäisi tietää, että:

 • jos yhteenlaskettu kapasiteetti on 800 W, on tärkeää tarkkailla minimietäisyyden korkeus (vastaavasta laitteesta, ennen kuin ihmisen pään), joka ei saa olla alle 0,7 metriä;
 • Jos virran merkkivalo on edellä tarve lisätä etäisyys 1,5-2 metriä.

Miten lasketaan tarvittava kapasiteetti lämmittimen

Valinneet tämän tyyppisen lämmittimen, voit laskea tarvittavan tehon lämmitykseen.

Suositeltava teho infrapunalämmitin, alueesta riippuen tilojen

1 kuutiometri tilaan vaatii 25-100 wattia. Keskiarvo otetaan, nopeudella 35 W per kuutiometriä. Joten, jos sinulla on autotalli 5 * 4 m2, sitten korkeus 2,5 m vaaditaan väline:

5 * 4 * 2,5 * 35 = 1750 wattia minimi.

Parempi ostaa uusimpia malleja infrapuna laitteita, jotka ovat monta kertaa suuremmat kuin teknisistä ominaisuuksista vanhanaikainen heijastin laite, jossa kierre on auki.

Monet ihmiset voivat silti löytää vanhoja harvinaisia ​​lämmittimiä, jotka on tallennettu autotallit, kaapit ja ullakko.

On huomattava, että "lapiot" laitteet on hyvin vaarallista käyttää autotallissa. Jälkeen palavien bensiini ja öljy höyryt, jotka reagoivat kuuman lämpöä elementin, voi aiheuttaa tulipalon.

Kun uuden sukupolven lämpövoimaloiden ei voida edellä mainitut epäkohdat, koska tuottajat mietitty jokaista yksityiskohtaa:

 1. Erityinen kvartsi tai karboksyylihapon lamppu, joka näyttelee roolia jäähdyttimen on suojattu. Se on asetettu suljetussa putkessa, joka on valmistettu kvartsilasista lujat. Sisätilojen putken ei ole ilmaa, mikä lisää sen turvallisuutta rikkoutuessa tai räjähdyksen lampun.

Infrapunalämmittimen kuin emitterin, erityinen kvartsilampulla tai karboksyylihapon

Toki sinulle voimaa tehdä analogisen IO. Harkita joitakin yksinkertaisia ​​esimerkkejä osoittamaan tämän työn.

Ensimmäinen, nyt puhutaan korjaukseen vanhan Neuvostoliiton Infrapunaheijastin. Jos koko levy on, ja et ole aikaisemmin käyttänyt (esim TV antenni) - onko koko on virtajohto ja pistoke, liittimistä kytkeä lämmittimen.

Jos niitä käytetään - niin kierre heijastimen ei ole, ja täytyy tehdä se uudestaan. Tämä edellyttää ostaa Nihromijohto. Pituus käämitys riippuu jännitteen päihin käämin halkaisija ja langan mittari. Taulukko 220 volttia annetaan alla (katso tarpeelliseksi kaksi saraketta):

 1. Valmistaa spiraalikiertotekniikalla olla hävinnyt pituus kierteen suhteessa keraaminen kartio heijastin. Tämä tapahtuu tahansa johto tai köysi.
 2. Sen jälkeen Nichrome hehkulangan tarvitse NAVIT (kääntyä kääntyä) 2-4 mm terästanko, pitää tiedot taulukossa. Siten, lanka mittari 0,3-2 mm haavan kierresauvassa pituus (ei lanka) on 43 cm.

Saadaksesi täyden langan on tarpeen kertoa koko sauvan, käämin pituus ja kerro se numero PI (3,14):

 1. Heti kun käämin on valmis, se on tarpeen poistaa nikromikerroksen ja vapaasti laittaa sen tulenkestävän dielektrisen. Täällä voit hyödyntää kaikki lasitettu keraaminen levy.
 2. Päissä kierre sähkövirta.
 3. Kun siellä on hyvä lämmin-up, kierre on poistaa ja asettaa uraan keraamisen kartio heijastin, ja sitten oleviin liittimiin.

Tämä johtuu siitä, että kun ensin kytket laajentamista kierre tapahtuu. Jos tuuli sitä kerran, ja sitten yhdistää, kelan painuu ja voi sulkea tai mitään, aiheuttaa tulipalon tai esineisiin.

On toinenkin vaihtoehto valmistus. Tarvitaan metallinen laatikko alta kenkävoide tai kerma, joka on täytetty seosta kvartsihiekkaa ja grafiitti pöly yhtä suureen osaan.

Metalli laatikko on täytetty seoksella, jossa kvartsihiekka ja grafiitti pöly tasan

 1. Laatikko on oltava täysin puhtaat, niin että se loisti.
 2. Se tarvitsee tehdä kaksi reikää 1,2 mm sivuseinälle.
 3. Sitten sinun täytyy leikata kaksi roundels sisähalkaisijasta, käyttäen pelti. Näiden juote viiraosan noin 1,2 mm.
 4. Ensisijainen kerros on täytetty puoli syvyys aihio sijoitetaan tässä ensimmäinen muovi, ja lanka tulostetaan ensisijainen reikä.
 5. Toinen kerros täyttää lähes alkuun, jättäen vain vähän tilaa, ja toisen levyn pino ulostuloliitännät reiän kohdalta.
 6. Kaatoi loput liukumäki ja kansi tiukasti mekko. On tärkeää pitää mielessä painostaa lopputuotteesta.

Laite Parametri kapasiteetti kasvaa paineen kasvaessa. Työ suorittaa sekä ulostulon 220 ja alemman jännite.

Valinta modernin infrapunalämmitin - tämä on oikea päätös luoda lämmityksen autotallissa. Kuitenkin erityistä huomiota tulisi kiinnittää korkean hintaluokan, jota kaikilla ei ole varaa. Onnistunut hankinta ja tehokkaan laitteen toimintaa!

Käyttämällä infrapunalämmitin tallissa - hyvät ja huonot puolet

Asennus lämmitysjärjestelmän tallissa on välttämättömyys. Kun otetaan huomioon kustannukset ylläpitoon auton, seisoo lämmittämättömässä laatikkoon (osto jäänesto- nopea kuluminen moottorin ja rungon, lisääntynyt polttoaineen kulutus lämmittämiseen tarvittavaa matkustamon ja moottori) - se on selvää, että kertaluonteinen investointi luomisessa lämmitysjärjestelmän, kokonaan takaisin . Ongelman ratkaisemiseksi lämmitys-, infrapuna-lämmitin asennetaan autotallissa.

Voimmeko infrapunalämmitin lämmittää autotallin

Lämmitetty autotallin infrapuna kattoon, seinään tai matkapuhelin lämmitin - se ei ole vain mahdollista, vaan myös kustannustehokas ratkaisu.

Tyypit Infrapuna lämmittimet autotalli

Autotallin voidaan toimittaa IR-lämmittimet käynnissä sähköä tai kaasua teollisuuden ja kotitalouksien tyyppi, jota käytetään yleisesti tai paikallisen kuumenemisen.

Päätarkoituksena asettaa tilojen lämmitykseen joiden korkeus on 3-8 metriä. Soveltuu erinomaisesti lämmitys- autotallien, huoltoasemien, autopesula, renkaiden pistettä ja yksityistä parkkitilaa. Ne kulkevat sähköllä, dieselin ja kaasun.

 • Kirkas lämmittimet - niin nimetty johtuu siitä, että pullo on vastuussa infrapunasäteilyä, prosessin punainen-kuuma lämmitys. savukaasun lämpötila 800-1000 ° C: ssa

Suosituin lämmittää autotallin avulla infrapunalämmitin kotitalouden tyyppi. Asennus käytetään paikallista kuumenemista. Usein lähetin on asennettu suoraan auton konepelti. Vaikka vahva lämpötilan aleneminen, moottori ei jäädy, niin alkaa auto on paljon helpompaa.

Mitä tuotemerkin infrapunalämmitin on parempi laittaa autotallissa

Valittaessa lämmittimen tulisi kiinnittää huomiota valmistajan lämmityslaitteet. Laatu lämpöpatterit tuottaa sekä eurooppalaisten ja kotimaisten yritysten. Kiinalaiset valmistajat tarjoavat usein edullisia, mutta ei kovin luotettavia vaihtoehtoja.

Lämmitä autotallin talvella käyttää lämmittimiä Näiden merkkien on melko yksinkertainen. Yksinkertainen rakenne avulla voit suorittaa asennuksen omiin käsiinsä. Laitteet jos asennuskiinnikkeen seinään tai kattoon huoneen. Kotitalouksien laite on alhainen teho 2 kW.

Miten asentaa infrapunalämmitys autotallissa

Ensin täytyy päättää, mihin tarkoitukseen käytetään patterit.

 • Paikallisten lämmitys - luoda ja ylläpitää lämpötila + 5 ° C: ssa, autotallin 20 m, riittää osoittamaan emitteriin, jonka teho 1 kW. Parasta olisi sijoittaa sen suoraan yli auton konepelti. teho Laskenta suoritetaan kaavalla W = 1 50 m.

Plussat ja miinukset infrapuna autotallissa lämmitin

Laite autotallin IR lämmitin, tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet on tiettyjä etuja ja haittoja:

 • Edut - Ei suuria ainekustannukset välttämättömiä laitteen yhteyden. Peruspaketti sisältää kaiken tarvittavan asennukseen. Helpoin tapa yhdistää sähkölämmitin. Asennukseen kaasulaitteet ehkä antaa tarpeelliset luvan. Mahdollinen paikallinen lämmitys vain osa huoneen, ei vain autotallissa.

Tärkein olemassa oleva haitta on korkea hinta laitteita, sekä suuri määrä kiinalaisia ​​väärennöksiä, josta tyydyttyneitä markkinoilla LVI-laitteiden.

Infrapuna lämmitysjärjestelmä autotallin ei ole analogit. Verrattuna perinteisiin patterilämmitys, tarjota nopea lämmitys jopa kylmillään rakennukset. Korkea hyötysuhde ja lähes puutteita ja selittää suuren suosion infrapunaemitterien.

Tehon laskeminen ja lämpötila lämmintä vettä lattialle

Laskin valitaan voimakattilan

Laskin määrää laskettaessa jäähdyttimen osat

Laskin laskea lämmintä vettä putken materiaalia kerros

Lämpöhäviöiden ja lähtö kattilan

Laskelma lämmityksen, riippuen polttoaineen

Laskin paisuntasäiliön laskentaa varten tilavuus

Laskin lämmitys ja sähkö kattilan FREH

Kustannukset lämmityskattiloiden ja lämpöpumppujen

Kalyakulyator laskenta valinta Teplopushki

Valitseminen tehosovittimen

Käyttämällä uuni Buleryan autotalli - mitä ominaisuuksia ja vivahteita

Voinko laittaa infrapunalämmittimiä kasvihuoneisiin

Voinko käyttää infrapunakuumentimella Mökkien ja yksityiskoteihin

Joka kattila valita autotallin puuta

Wall elektrokotol autotalli - laskelma, valinta

Mikä on kvartsi lämmitin - hyvät ja huonot puolensa

Sivusto "Independent Heat" keräsi eniten ajantasaista tietoa nykyaikaisia ​​lämmitysjärjestelmiin. Ongelmat valinnan lämmityskattiloiden, uunit, takat, asennus lattialämmitys, paneeli lämmittimet ja asennus radiatan.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

99 − = 98