Infrapuna elokuva kattoon

Miten tehdä kattoon lämmin talon

Alueilla, joilla ei ole mahdollisuutta asentaa keskuslämmitys, lämmin katto - optimaalinen ratkaisu. Koneen asennuksesta talossa tarvitaan vähintään vaivaa, ja tehokkuus on paljon suurempi analogit, kuten lattialämmitys ja sähkö konvektorit.

Toimintaperiaate ja ominaisuudet

Infrapuna katto laite on kalvorainan, jonka sisällä lämmityselementit. Haettaessa sähköä järjestelmään se kuumennetaan 45 ° C muutamassa minuutissa. Elementit infrapunalähetys aaltoja samanlainen kuin lähettää auringonvalolle. Lämpö virtaa koriste päällysteen ja katto lattia, josta näkyy.

Tässä tapauksessa ei vain lämmittää huoneilmaa, vaan myös huonekalut. Siten ympäristön kertyy lämpöä ja vähitellen tekee sen.

Tasolla 1-1,5 m lattiakaivoon termostaatti, joka säätää järjestelmän toimintaa: kun se saavuttaa ennalta määrätyn lämpötilan infrapuna katto työ päättyy automaattisesti. Heti prosessin lämpötilan ylläpitämiseksi kuumennuksen jälkeen on noin 10% jakson ajan. Siten kuluttamasta sähköstä ajan myötä vain 5-7 minuuttia työtä tunnissa järjestelmää.

Tosiasia! Infrapunalämmitys arvostellaan usein seuraavista syistä: lämmintä ilmaa fysiikan lakeja pyrimme aina ylöspäin vastaavasti lattiapinnan tulee kylmä. Väitetään ne, jotka eivät tunne periaatteita tämän järjestelmän: elokuva lämmitin kuumentamalla esineitä huoneen kompensoi puute lämpöä lattiassa.

 • Rainan leveys 0,5-1 m;
 • Paksuus 1,2 mm;
 • Maksimilämpötila lämmityselementin +50 ° C;
 • 220 V;
 • Paino 1 neliömetriä. m. 50 c.

Edut ja haitat lämmin katto

Verrattuna muihin tyyppisiä lämmittimiä tällainen välikatto on monia etuja:

 1. Säästöt Rahoitus sähkölaskussa. Verrattuna kulutus ilmastointilaitteet, konvektorit tai lattialämmitys, kattolämmitys taloudellisesti vähintään 3-5 kertaa;
 2. Sisäilman ei kuivu. Sen sijaan esimerkiksi ilmastointi, käyttö infrapuna katto säilyttää ainutlaatuisen kosteustaso rakennuksessa;
 3. Helppo käyttää. Lämpötila ja käyttötapa säädellään kauko-ohjaus;
 4. Helppo asentaa. Tehdä omia kattolämmityksissä jopa henkilö voi ehdottomasti kaukana korjaustyöt;
 5. Se voidaan asentaa mihin tahansa rakennukseen. Infrapuna matot eivät vuorovaikuta kattoon, joten se sopii myös asennettavaksi puutalossa;
 6. Toinen vaihtoehto koriste peitettä kattoon.

Toiminnon tyyppi infrapuna katto samanlainen auringonvaloa, on joitakin rajoituksia sijainnin kattoon. Älä asenna lämmitysmatot suoraan yli laiturissa, varsinkin mitä tulee pään.

On mahdotonta järjestää tällaisen lämmitysjärjestelmä talossa, jossa katto alla 2-2,3 m Ideal -. Järjestelmän asennus huoneissa, jonka korkeus on noin 3 metriä tässä tapauksessa on mahdollista, laite monitasoinen katot, ylimääräiset koristeellinen valaistus ja muita sisustuselementtejä.

Jos tällainen järjestelmä on suunniteltu yhtenä lämmityselementti, on välttämätöntä asentaa kerääntyi 70-80% pinnasta. Siinä tapauksessa, että tarjotaan lisälämmitystä, riittää kattamaan 30% enimmäismäärästä alueella.

Ennen asentamista lämpösuojapelti tarvetta laskea kokonaiskapasiteetti suunnitellun peittoalueen. Tämä on tehtävä valita oikea lämpötilan säätö kapasiteettia. Esimerkiksi perinteisen termostaatin kuluttaa 4 kW. Ja Q1. . M elokuva - noin 0,2 kW. Tällöin infrapuna katto alue ei saisi olla enempää kuin 20 neliömetriä

1

Seuraavaksi sinun täytyy tehdä laadukkaita lämmöneristys. Konkreettisia kerrostalot on välttämätöntä, että lämpö ei mene pois naapurit ylhäältä. Puutalossa on myös tarpeen tehdä eristäminen palkkien välttämiseksi lämmöntuotto puu- ja sen kuivaus.

Kuten käytetty vaahdotettu polystyreeni eristys rullan, päällystetty toiselta tai molemmilta puolilta kalvon. Materiaali on kiinnitetty päällekkäin muovattavaa tulenkestävää tulpat. Liitokset liimataan teipillä folio. Edelleen on mahdollista asentaa sähköinen lattialämmitys kattoon.

Infrapuna-kangas on kiinnitetty etäisyydellä 20 cm seinästä. Puutalossa suositeltavaa sisennys 30-40 cm. Välillä raidat pitäisi olla 5 cm etäisyydeltä. Koska kiinnittimet käytetään myös tulenkestäviä ankkureita. Kutistekalvo on sijoitettu yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden. Laitteisto on laskea etukäteen järjestelmän mukaan välttää pinoaminen rainojen ja yli vuodetta laitteet (televisio, mikroaaltouuni, liesituuletin, jne.)

Korjausten jälkeen terät on kytkettävä järjestelmään. Tämän kupari virtakiskot on kytketty liittimiin ja kiinnitetään tukevasti pihdeillä ja kytkentäpisteet eristetään. Yhdisteiden infrapuna-taajuusalueella sähköinen kuparilanka 2,5 kb. mm. Sitten sinun täytyy liittää koko järjestelmän termostaatin. Se sijaitsee etäisyydellä 1-1,5 m korkeudella maanpinnasta. Piilottaa johdot seinään, sinun ei tarvitse tehdä, kun porakoneella tai booli Stroebe. Myöhemmin se piilottaa kipsi. Asennus on valmis, se pysyy tarkistaa lämmitykseen. "Koeajo" katto on tehtävä ennen sulkemista Stroebe.

Tärkeää! Viillot infrapunafilmiä kattoon tulisi suorittaa vain tehtaassa erikseen nimetty katkoviivoilla. Muuten vahingoittaa vastukset ja lämmitys ei toimi.

Valinta koriste-pinnoite infrapuna katto

Tärkeintä valitessaan sisäkatonpäällysteen - tarkoituksena on välttää suuren ilmaa kuilu infrapunafilmiä ja sitä koriste materiaalia. Vaikeuksia syntyy, jos laatat ovat aluksi suuria kaarevuus ja linjaamaan tilejä kipsilevyä rakenteita. Tämä on hyvin aikaa vievää työtä ja asennus metallia profiileja prosessissa voi vahingoittaa kalvoa.

Ennen asennusta lämmin katto on tarpeen poistaa erot pinnan. Tämä ongelma voidaan ratkaista rappaus.

täydellinen tilava huone - alakatto. Asentaa, käyttää kapeaa alumiinista tai muovista profiilit, asennus joka valmistetaan ainoastaan ​​ulkoseiniin vaikuttamatta päällekkäinen alue. Laadullisia alakattoon mikro piti lämmin infrapuna virtaa hyvin.

Puutalossa voidaan asentaa Vuori. Tämä materiaali soveltuu huonetta pienikokoisia, asennukseen sorvaus ei vaikuttanut päällekkäinen alue. Valettu pitäisi olla hyvälaatuista välttää menettänyt ulkonäön ja muodon käytön aikana. Myös metallilevy tulee olemaan alkuperäisen ilmeen puutalossa kattoon, lisäksi ne ovat optimaaliset lämmöntuotto.

Yleiskatsaus infrakuumentimilla kattoon: tärkeitä kohtia

Infrapunavalonheittimet katossa ovat ympäristöystävällisiä, taloudellinen, turvallinen ja helposti korvata keskuslämmitys infrapunalämmittimiä kattoon tuli markkinoille viime aikoina, mutta on jo saavuttanut suosiota. Syynä on, että ne ovat vähemmän energiaa kuluttava verrattuna standardi tilojen lämmitykseen suoritusmuotoihin, vaan myös, ja joskus jopa enemmän tehokas. Se on kuitenkin yleensä infrapuna kattoon?

Mitä Infrapuna katto valita

Infrapuna katto (lyhennetty IR katto) - moderni ratkaisu lämmitys ongelmia asuin- ja liiketiloihin.

Termi "infrapuna katto" voi tarkoittaa:

 1. Infrapuna elokuva;
 2. Infrapunalämmitin asennettu kattoon.

Infrapunalämmitin asennettu kattoon, tarjoaa lämpöviihtyvyys huoneessa kaikkina aikoina

Molemmat vaihtoehdot ovat erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa, etenkin niitä, joiden asunnot ovat kalliita lämmittää sähköllä tai vedellä.

Mutta mitä valita - kalvoksi kattoon tai erillisen lämmittimen riippuu oman haluja.

Silti, jos päätät olla lämmittämään tiloja, ja esimerkiksi lastentarha, infrapuna elokuva sinulle on edullinen, koska parempaa turvallisuutta operaatioon.

Infrapuna elokuva kattoon

Infrapuna kalvo on tehty pohjalta folion ja kotimaisen kulutuskysynnän se on yleisesti tunnettu keinona eristämiseen lattioiden pikemmin kuin katto. On kuitenkin olemassa tilanteita, kun nauha makasi lattialla ei ole mahdollista. Useimmiten laittaa IP-kalvoa laminaattilattia ongelmallinen haltijat: ne poikkeavat joskus poikittaissaumoja pinnoite ja ulkonäkö kerros heikkenee selvästi.

On muitakin etuja muuraus IP-kalvoa kattoon sijaan lattian:

 1. Katto elokuva kuivuu ilmaa huoneeseen, koska lämpö tulee ylhäältä alaspäin;
 2. Lämmittää ensisijaisesti tullaan seisoo kalusteet ja istua lämpimässä istuin - aina ilo;
 3. Monet lajit infrapunafilmiä pelkäävät tukkeutumisen, mikä tarkoittaa, että laittaa sohvan lattialle, jonka sijaitsee elokuva ei onnistu. Jos enimmäismäärä on yleensä aina auki, se sulkee kaikki sen alueella kalvon kuumentaminen ja antamaan enemmän lämmitykseen.

Infrapuna elokuva on hyvä, että kun toisen häiriö osassa eivät merkitse epäonnistuminen koko lämmitysjärjestelmän

Muuten, on harhaluulo, että jos asetat IP-kalvoa kattoon, lattiaan tulee kylmä. Itse asiassa, lattia on myös lämmitetty kohtuullisen monia, sekä pysyvän huonekaluja, niin kävellä se mukava ja ei kylmä.

Toinen nimi infrapunafilmiä - FREH, lyhenne "Film säteilevä sähkökiukaat."

Asentamista infrapunalämmitin

Jos päätät ole laittaa elokuva, ja perustaa täysimittainen lämmitin, on välttämätöntä tietää, miten tehdä se itse asennus.

Ja jos olet epävarma valinnasta, tässä on joitakin etuja liimapuristinvälineen:

 1. Katto infrapunalämmitin kuivaa ilmaa;
 2. IR lämmitin hyötysuhde on yli 90%;
 3. Infrapunalämmitin ei säteile haitallisia aineita ja allergisoivien elementtien;
 4. Toisin kuin muut tyypit lämmitys, infrapunalämmitin lämmittää paitsi ilmaa, mutta myös on huoneessa esineiden ja ihmisten;
 5. Kestävyys, käyttöikä on yli 20 vuotta.
 6. Alhaiset kustannukset laitteiston, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin energiansäästön;

Kuten näette, edut Infrapunalämmittimen on hyvin paljon.

Älä asenna infrapunakuumentimella lähellä pysyvän paikan asutuksesta. Tämä voi johtaa ylikuumenemiseen ja väsymystä

Meidän pitäisi myös mainita, että sijoittamalla lämpöä jossain määrin, IR lämmitin kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jolloin aamulla lähteä kotiin ja välitä korkea sähkönkulutusta.

Ja asenna lämmitin olla vaikea: kiinnitä se kattoon kuin voit avulla köydet ja erityinen pakki tulleen yhdessä lämmitin. Samassa pakki löydät käyttöohjeesta.

Asennuksen vaiheet Infrapunalämmittimen kattoon:

 1. Kiinnitä se kunnolla kiinnittimiin tai hihnat kattoon;
 2. Jos malli lämmitin purettiin, kerää se;
 3. Ylhäältä katolla lämmittimen, näet koukkuja tai muita liitetiedoston, liitettäväksi kattoon koukkuja tai hihnoja. Yhdistä ne pultit.
 4. Varmista, että lämmitin pysyy vakaasti. Ja jos kaikki menee hyvin, asennus on valmis.

Sen lisäksi, että ilmeinen ja on edellä mainitut edut infrapuna katto, se on myös ominaisuuksia, teknisiä ja joka ilahduttaa nykyajan ihmisiä.

Kaikki mallit infrapuna katto toimii täydellisesti ilman ylimääräisiä häiriöitä

Tekniset ominaisuudet Infrapuna katto:

 1. Kaikki nykyiset mallit IR katto on mahdollista ohjata lämmitystä perinteisen älypuhelimen. Voit tehdä tämän kuitenkin täytyy lisäksi ostaa erityisen moduulin. Mutta hinta on edullinen.
 2. Säteilemän lämmön IR katto - puhdas. Se on lämmin auringon säteet.
 3. Lämmitykseen yhden neliömetrin tarvitsee vain kymmenen wattia.
 4. Arvioitu lämmitykseen aika standardikokoa - 10 astetta 40 minuutin ajan.
 5. Asennuslaitetta voidaan toteuttaa jopa aloittelija.

Infrapuna katto: asiakkaiden arviot

Paras tapa oppia uusi tuote - on lukea arvosteluja ihmisiä on kokeillut tällaista innovaatio. Kutsumme sinut kuulla ihmisiä, jotka ovat jo vakiinnuttaneet asemansa talossa Infrapuna kattoon.

Muuten, erittäin suosittu IR katot ovat asukkaat pohjoisosissa maamme.

Infrapuna katto kantaa korkean tallentamisessa talousarvioon, koska ne eivät tuhlaa aikaa tarpeeton lämmityksen ilmavirtauksen

Useat katsauksia infrapuna kattoon:

"Asun kaupungin lämmitykseen olisi paljon rahaa. Ja sitten kaksi vuotta sitten hänen miehensä oli oppinut joku töissä, että on uudentyyppinen lämmitys - PLEN. Lue arviot Internetissä, joita oli hyvin vähän, ja niin tuttu tietoa tämän kohteen. Ja siinä vaiheessa IR katot Venäjällä ei ole vielä ollut niin suosittu, ja materiaali oli hyvin vähän, mutta silti päätettiin ja määräsi. FREH arvo sen jo kokonaan torjuivat tulos olemme onnellisia. Lämmitetty hyvä! "

"Olen erityisen iloinen Auto järjestelmään. Asun hänen kotiinsa, niin tärkein kuumennusvälineet oli puuhella. Ja kuten tiedätte, jätä se palava - ei ole aina turvallista. Joten heillä oli lämmittää vain iltaisin ja tulla kotiin kylmässä talossa. Tässä suhteessa Plan - siunaus! En kaunistella hänen roolinsa, erittäin kätevä järjestelmä. Suosittelen. "

"En voi sanoa, että tämä on paras lämmitys vaihtoehto - ole kokeillut kaikkia vaihtoehtoja, mutta kalvolla asioiden ei ollut järjestelmää, mutta talo on arvoltaan infrapunalämmitin, eikä ole mitään pahaa en voi sanoa."

Asentaminen infrapuna katto (video)

Kuitenkin paras vaihtoehto oppia tuotteen hyödyt - osta sitä ja kokeilla sitä itse. Infrapuna lämmittimet silti voi kutsua suosittuja markkinoilla, mutta niiden etuja vesi-sähköjärjestelmät ovat ilmeiset. Jos välität säästää rahaa lämmitys, sitten ostaa ja kokeilla IR katot!

Infrapuna katto: asennusohjeet

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

Infrapuna katto - design sisäänrakennetulla avaruudessa lämmitysjärjestelmä. Sen toimintaan perustuu lämpöenergian avulla hajautettu infrapunasäteitä. Kuitenkin niiden toiminta ei ole suunnattu lämmittämiseksi, ja lämmitettäessä kovilla pinnoilla kuuluvilla säteilyn alueella. Näin voit tehokkaasti lämmittää huoneen, luoda niihin mukavan lämpötilan.

Rakentaminen ja toiminta yläpuolella infrapunalämmittimellä

Lämmityselementti kattoelementti on polymeerikalvo, jonka paksuus on yhden mikronin etenevän infrapunasäteilyä. Se on peitetty hiili tahna, joka on kiinnitetty ohuin karboksyylihapon lanka on lähde infrapunasäteitä.

 1. Uudelleenkuumennus laite materiaalin edellyttämään tilaan etenemisen lämpösäteilyn, jolla on tietty aallonpituus;

Seurauksena infrapuna lämmitys lämpötila katto ja lattia huoneessa tulee yhtenäinen, mikä vähentää virrankulutusta 70%.

Päälajiketta katto infrapuna lämmittimet

Infrapuna-säteilyn ja lämpötilan kalvon kattoon jakautuvat seuraavasti:

 • alhainen lämpötila. Tämä kotimainen lämmitysjärjestelmä, joka kuumennetaan 100-600 astetta ja päästää infrapunasäteilyn aallonpituus 5,6 100 mikronia.

Asennus kunkin näistä laitteista vaatii tietyn korkeus katot. Ensimmäisen tyypin uuniin on 3 m, toisen - 3,6 m, ja kolmannen tyypin - enemmän kuin 8 metriä.

Edut infrapuna kattolämmityksen

Verrattuna perinteisiin tilojen lämmitykseen Infrapunalämmitys on useita etuja:

 1. Tällainen lämmitys ei polta happea tupakoitsijoita toisin kuin perinteiset sähkölämmittimiä. Että hapenpuute aiheuttaa usein epämukavuutta huoneessa, lämmitys, joka on tehty vanhentuneet menetelmiä.
 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

infrapunafilmiä kattoon mount tekniikkaa

Sisäasennus lämmintä katto tarjoaa peittäminen infrapunafilmiä viimeistelyyn: muovipaneelit, vuori, GCR ja muut astuivat malleja. Pinta-asennus katto infrapuna lämmityselementti on saatavilla myös lisä- tai väliaikainen lämmitys.

 1. Tehdä suunnitelma sijoittamisesta infrapuna lämmitysjärjestelmä ja määrittää alueen katon osan, joka on suunniteltu asennus infrapunafilmiä. Sen sijoittaminen tärkeimmille lämmityksen pitää miehittää 60-70% alueen katon. Joka ulottuu pitkin sen pintaa johdotusta suositeltava ole lähempänä kuin 50 mm: n etäisyydellä kalvosta. Johtimet on erotettava hänen eristä materiaalia, joka täyttää tilan kattoon.

Säännöt mount infrapunafilmiä katto

Seuraavat säännöt otetaan huomioon joitakin vivahteita katon infrapunalaitteen:

 • Infrapuna lämmitysjärjestelmä on ehdoton vasta asennettu huonekorkeus alle 2,3 m. Ennen asennusta lämmitys elokuva tulee suorittaa kaikki menettelyt katon verhoiluun, uunin asennus, kipsi vuori ja valaistusjärjestelmän johtoja.

Miten infrapuna katto - katso video:

Infrapuna järjestelmä "Lämmin katto" tänään - yksi tehokkaimmista tavoista kuumentamiseen kaikkiin tiloihin. Sääntöjen alainen se pystyy palvelemaan asentamiseksi tarjoaa viihtyisän lämmin koti useita vuosia. Onnea!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 79 = 89