Olohuone sisustus moderniin tyyliin Valokuva

olohuoneen sisustus moderniin tyyliin - 30 valokuvasuunnittelua

Ihastunut sisustus? Haluatko miettimään omaa sisätilojen huoneen omassa talossa? Tässä artikkelissa löydät 30 kauniita kuvia elää moderni tyyli sekä hyödyllisiä ideoita ja vinkkejä sen suunnitteluun!

Yritimme kokoontuvat tänne mielenkiintoisin esimerkkejä nykyaikaista olohuone suunnittelu parantaa ymmärrystä siitä, miten se voi olla. Joten, näet:

 • Erilaisia ​​tapoja järjestää huonekalut olohuoneeseen moderniin tyyliin;
 • Ideoita Living takkahuone ja muut ominaisuudet;
 • Nykyelämän tummat tapetit;
 • Sisustus huone modernissa minimalistiseen tyyliin;
 • olohuone suunnittelu moderniin skandinaaviseen tyyliin ja niin edelleen. d.

Mikä olisi olohuone moderniin tyyliin?

Moderni sisustus voi yhdistää elementtejä eri tyylejä, mutta ulkoasua huoneen pitäisi olla yksinkertainen ja toimiva. Punnittava kuvassa olohuoneen sisustus moderniin tyyliin, huomaat, että se voi olla vanhoja malleja, ja klassinen listat, ja puuveistoksia ja kullattu sisustus. Kuitenkin, koska yksinkertaiset linjat ja kirkkain värein ja puute turha asioita, tämä muotoilu näyttää hyvin moderni tavalla. Siinä piilee salaisuus luoda moderni sisustus: tunnistaa, mitä asioita tarvitset, ja sitten saada heidät vastakkain toistensa kanssa!

Nahkasohva ja tuoli matot, kromi pöytä ja pörröinen matto, vaatekaappi ja kiiltävä puulattiat, kuvioidut verhot ja tavallinen tyynyt ... Olet luultavasti jo tietää, mihin suuntaan pitäisi liikkua, kun luot elävä muotoilu moderniin tyyliin. Seuraavat kuvat selvästi vahvistavat tämän.

Moderni design olohuoneen sisustus kuvassa

Moderni sisustus liittyy lähinnä minimalistiseen tyyliin. Käytännöllinen ja yksinkertainen, se säästää tilaa huoneeseen ja tekee olohuoneessa näyttää suuremmalta kuin se todellisuudessa on. Kevyt, ilmainen eikä sotkuinen olohuone sisustukseen modernin minimalistista tyyliä, ehkä ei niin paljon miellyttävä, mutta edullinen vaikutus psyyke ja edistää hyvää levätä.

Photo olohuone moderniin tyyliin minimalismin:

Toinen etu minimalismi on vapaus valita värimaailman. Vaikka tumma seinät moderni olohuone näyttää tilava ja tyylikäs. Ja kuinka tehokkaasti pimeää seiniä näyttää valoisalta sisustus ...

1

En pidä tumma väriä seiniin? Anna vuoro huomiomme skandinaaviseen tyyliin sisustus, jossa he juuri koskaan tapahdu. Scandinavian asuu moderniin tyyliin on myös vähintään käytettyjä kohteita, mutta lähes aina on vaalea seinät, joiden kautta huoneeseen näyttää kylpee luonnonvalossa.

Valokuva moderni olohuone skandinaaviseen tyyliin:

Hieman tylsää? Sitten tässä on pala kirkkaan kuvan olohuoneen sisustus moderniin tyyliin. Katso lisää kuvia asuvat eri värejä meidän artikkeli: valinta väri olohuone suunnittelu.

Kuvat valoisa olohuone moderniin tyyliin:

Lopuksi viimeinen kokoelma kuvia tässä artikkelissa on omistettu moderni olohuone hyvällä maulla valittu sisustus. Saat inspiraatiota, katso materiaalit: Trends sisustus- olohuoneet vuonna 2015, ja modernia tyyliä sisustus (kaupunki-, Art Deco, Art Nouveau ja niin edelleen.).

Kuten se? Jaa:

Seuraava Ruokapöytä keittiö ja ruokasali - 30 parasta valokuvaa

Back kaunis tapetti rajojen sisä- - 38 valokuvaa

Tupakeittiö 20 neliömetrin: suunnittelu yhdistetyn tila 40 kuvaa

Seinämän olohuoneen modernilla tyylillä - 30 valokuvaa sisätilojen

Keinutuoli - 50 kuvaa erilaisten rakenteiden

Kiitos, erinomainen valikoima kauniit sisätilat

olohuoneen sisustus moderniin tyyliin: 56 photo hyvä muotoilu ja mukava järjestely

Nykyaikainen tapa olohuonetta, tyypillinen koristelu tyypillinen kaupunkien asuntojen, on yleistynyt nykyään, että on perinteinen. Tämä tyyli on hyvin suosittu luotaessa suunnittelun eri huoneissa, kuten olohuoneessa: uusimpia suuntauksia ja uusia suuntauksia suunnitteluun sanella vaatimuksia tyyliin ja toteutustavoista.

Sisustettu nykyaikaiseen olohuoneen tulisi olla vapaa ja samalla kodikas.

olohuone suunnittelu pitäisi säätää lepoa ja rentoutumista, niin pitäisi olla hiljaa huoneeseen.

Yleisiä trendejä modernin muotoilun

Sisustus huone: kuvia nykyaikaisella tyylillä, 18 neliömetriä. m

Onnistunut suunnittelu olohuone moderni muotoilu sisältää kanuunoilla itse seuraavia sääntöjä:

 • luonnolliset leikkiä värejä ja sävyjä; sileä väri voidaan laimentaa painotetaan kirkkaita;

Making olohuoneessa: kuvaa moderniin tyyliin

Sisustuksessa pienikin olohuone moderniin tyyliin pitäisi perustua ominaisuuksia, kuten mukavuutta ja tiiviyttä, kuten sisätilojen tähän tyyliin näyttää tyylikäs, ja se on mahdollista yhdistää jopa kaikkein nurinkurinen materiaaleista.

Vihje! Älä päästä kiinni perinteiseen rakenteeseen: voit turvallisesti käyttää mielikuvitusta ja henkilökohtaiset toiveet.

Kun ansaita elantonsa moderniin tyyliin edullinen:

 • kun läsnä on monenlaisia ​​geometrisia muotoja;
 • erilliset koostumukset;
 • enintään tyhjillään alueet;
 • innovatiivisia ratkaisuja väri;
 • Yhdistämällä eri kuvioita;
 • uusien menetelmien suunnitteluun.

Kaunis elävä moderniin tyyliin, valokuva

Muodostumista ainutlaatuinen sisustus pieni olohuone moderniin tyyliin tulisi kiinnittää erityistä huomiota näihin keskeisiä kohtia:

 • Perustan luomiseksi sisustus modernin olohuoneen on paljon tilaa. Tällä hetkellä suuntaus suunnitelma olohuone, visuaalisesti kaavoitettu, ilman seiniä ja väliseiniä.

  Olohuone sisustus kuva moderni tyyli (kuvat)

  Vihje! Meidän ei pidä unohtaa alkuperäiset tarvikkeet, jotka olisi sijoitettava odottamattomiin paikkoihin. He voivat yhdistää itseensä ja ujo, ja rikkaus, on epätavallinen rakenne ja outo muoto (maljakoita, kynttilänjalkoja, seinäpaneelit, peilit, hahmoja ja muut.).

  Jos huone on pieni ja tumma, sinun pitäisi miettiä, miten tehdä se paremmin valaistu. Tämä auttaa sinua spottivalaistuksessa. Sitä voidaan myös käyttää koristeluun lamppuja tai lattiavalaisin. Varsinkin pienet asiat ovat hyviä ylläpitämiseksi yleinen tyyli.

  Sisustus huone: kuvaa moderniin tyyliin

  On syytä huomata, että suurin osa kattokruunu saisi roikkua pikku salissa. Sinun on myös kiinnitettävä huomiota siihen, että nykyaikaiseen tyyliin on parempi olla käyttämättä kristallikruunut - ne ovat sopivampia Designhuoneissa klassiseen tyyliin. Suosi epätavallinen ja outo muotoja.

  Muista! Erityisen hyvä tarkastella kattokruunu metallielimiä.

  Sisustus olohuone 16 neliömetriä: valokuvan moderniin tyyliin

  Olemassa olevat tekniikat koristelu olohuoneen modernilla tyylillä, kuten kuvassa voi olla kiinni sellaisilla aloilla kuin korkean teknologian, tekno, moderni, taide-sisustus, parvi, minimalismi, vuosikerta ja kitsch.

  Kullakin alueella on oma keskittyä, lähinnä jokainen elementti on voitava tehdä työnsä, se on tarkoituksenmukaista ja katsokaa yleinen suunnittelu.

  Sisätilojen olohuoneen modernilla tyylillä, valokuva

  Sisustus skandinaaviseen tyyliin

  Luotaessa tämä tyyli olisi otettava huomioon, että sillä ei ole rikkaus ja loisto, joten olohuoneessa näyttää lämmin ja kodikas. Sisätilojen käyttää yksinkertaisia ​​elementtejä mutkattomasti, mutta tallennettuun toteaa läsnä.

  Yksinkertainen sisustus on keskittynyt siihen, että elävät mukavuutta ilman hienouksia luotiin.

  Kun teet skandinaaviseen tyyliin käyttämällä vaaleita värejä. Seinien pastellipiirrosten värejä, valitsemalla huonekalut olisi asetettava etusijalle luonnonmateriaaleja, mieluiten - puu. Pienet aksentti voidaan tehdä tummat värit.

  Valoja käytetään sisätilojen keinotekoiselta, jossa on himmeä matta lasi.

  Sisätilojen moderni olohuone asunnossa, kuvat

  Vihje! Kun teet elävät skandinaavistyylinen pääpaino voidaan tehdä puuhella, koripajukorit oksia, maljakoita lasista yksinkertaisia ​​kuvioita.

  Kiinnitä huomiota käytettyjen materiaalien: niiden kaikkien on täytyttävä luonnollinen. Tämä ei koske ainoastaan ​​huonekaluja, vaan myös verhoilu, päiväpeitteet, sukupuoli. Kaiken pitäisi näyttää luonnolliselta, tämä on tärkein periaate tätä tyyliä.

  Tämä elämäntapa tuli Amerikasta, jossa teollisuustilat teräs asuin uudistaa. Ominaisuus tämän tyyli on läsnäolo ei sekainen tiloja, joita on helppo saada, vaikka luomisen sisätilojen olohuone 12 neliötä moderniin tyyliin, ja koska kunnostaminen.

  Sisätilojen moderni olohuone kuva

  Tässä tapauksessa seinät huoneessa ovat yksinkertaisesti poissa, jaettu tila alue voi olla käyttämällä erivärisiä ja valaistus. Voit myös käyttää lasiseinät.

  Vihje! Voit yhdistää tuotannon yksityiskohtia, modernit piirteet. Yksityiskohdat kromia ja ajanmukaiset laitteet yhdistettynä karkea tiilet ja lattian karkea levyt.

  Kun sisävalo on loft-tyylinen pitäisi olla paljon tilaa. Se on täydellinen visuaalinen tyyli niille, jotka ovat hyvin tumma asunnossa. Huoneessa ei tarjoa mitään verhot ja ikkunat on asennettu lähes koko seinämien korkeuden.

  Sisustus huone: kuvaa nykyaikaisesti omakotitalossa

  Perusyhdistelmää Tässä muotoilu on yhdistelmä yksinkertaisuutta ja käytön vähimmäismäärä asioita.

  Vihje! Käyttäen tarvikkeet, pitää mielessä, että niiden on oltava selkeitä muodossa.

  Sitä ei saa koristella sisätilojen pieni olohuone (ala on enintään 16 neliötä) nykyaikaiseen tyyliin maalauksia on veistetty kehyksiä, useita patsaita ja muita mielikuvituksellisia elementtejä: kuten ympäristö saavat sopivat täydellisesti klassista tyyliä, mutta ei moderni.

  Sisustus olohuone 12 neliömetriä: valokuvan moderniin tyyliin

  Kun järjestely huonekaluja olohuoneessa ei ole tarpeen tehdä tilaa eri tuoleja ja vaatekaapit. Huonekalut pitäisi olla vähintään.

  Tuolit voi olla vain tavallisesta muodosta, ja tulisi harkita tilanteen niin, että huonekalut voi suorittaa useita tehtäviä, tai voisi olla transformernye ominaisuuksia.

  Sisustus pieni olohuone yksityiskoteihin tyyliin minimalismia suosittu kuin koskaan: tehdä ulos huoneesta, mieluiten parvi tyyli, moderni ja skandinaavinen.

  Rekisteröimiseksi huoneen tyyliin kitsch yksin riitä tahansa idea, että olisi toivottavaa toteuttaa luomisessa sisätilojen olohuone on keskikokoinen (20 neliötä). Erilaisia ​​ratkaisuja sopivat tähän tyyliin, olohuoneessa on kaunis viimeistely ja samaan aikaan epätavallinen, koska se ristiriidassa muiden, tavanomaisempia tavoilla.

  Usein olohuonetta, luotu tähän tyyliin, näyttää hieman karkea, mutta samalla kirkas, mehukas ja epätavallinen.

  Perussääntönä, joka on otettava huomioon käytettäessä tyyli kitsch - on yhdistelmä useita tyylejä yhteen. Se voi olla mielikuvituksellinen elementtejä klassisen ja herkkä yksityiskohta skandinaaviseen tyyliin.

  Voit turvallisesti yhdistää eri värejä ja muotoja. Huonekalut voi olla hieman kulmikas, mutta huoneessa voi olla pyöreä poufs.

  Vihje! Kun ansaita elantonsa moderniin tyyliin kitsch on vaikea, ettei liikaa sitä väripaletti. Ole varovainen!

  Kaikki tarvikkeet on oltava alkuperäisiä. Se voi olla kuva ja muotoilu, valoisa katto kerroksen lamput epätavallinen koristeet, maljakot ja muut räikeä värejä. Satunnaisuus ja taiteellisen sotku - tämä on periaate suunnittelu huone tähän tyyliin.

  Kaikki elementit, joita käytetään sisustus, ovat epätavallisen yhdistettynä houkutella häntä kiinnostavan. Se voisi olla kuvia ja tuotteiden käsintehtyjä.

  Sisustus olohuone on keskikokoinen (18 m². Metriä tai niin) modernin huipputeknologian tyyli tavoitteena on luoda ainutlaatuinen muotoilu käyttämällä uusinta tekniikkaa. Perustan korkean teknologian tyyli on avoin käyttö kaikki yksityiskohdat. Erilaisia ​​osioita tapahtuu parantaa toimivuutta eri olohuone alueilla.

  Tämän tyyli on tunnettu siitä, että käyttö modulaaristen huonekalut, metalli elementtejä.

  Vihje! Harmoniaa sisustus on hyödyllistä käyttää elementtejä, materiaali, joka voidaan muodostaa metallista, ja ruostumatonta terästä. Kuparia tai hrommirovannye yksityiskohtia tai lisävarusteita on todellinen kohokohta korkean teknologian.

  Mutta puhdas huipputekniikan tyyli ei käytetä asuinalueilla: se on yleensä yhdistetty eri tyylejä, koska hän ei anna tunteen mukavuutta ja sopii paremmin koristeluun kotitoimiston yksityiskodissa tai toimistotilaa.

  Win-win olohuone suunnittelu

  Jos sinulla on pieni asunto tai studio, se on paitsi miettiä sisätilojen olohuoneen, mutta ei myöskään unohda hänen huoneen keittiö, joka myös voidaan suunnitella moderniin tyyliin, kuten kuvassa:

  Sisätilojen tupakeittiö moderniin tyyliin

  Tähän mennessä suosituin on keittiö-studiossa. Tämä vaihtoehto näyttää mukavalta ja suuria ja pieniä asuntoja. Sen tärkein etu on, että voit tehdä enemmän tilaa ei ole visuaalinen, mutta oikeastaan ​​enemmän. Siksi jos päätät yhdistää olohuone, keittiö, rohkeasti seuraavat heitä nykyaikaiseen tyyliin.

  Voit järjestää huoneen yhdellä värillä, ja jaettu vyöhykkeisiin eri täyttämällä kukin. Parasta kaikessa yhden tyyli näyttää pienissä huoneistoissa.

  Säästät tilaa keittiössä, jos hän asetti pöydän olohuoneessa. Voit itsenäisesti syömään hänelle, ja asettaa taulukon, kun on vieraita.

  Sisätilojen olohuone 20 neliömetriä. m: Valokuvan moderniin tyyliin

  Suuressa huoneistossa ei tällaisia ​​ongelmia, joten se on erittäin helppo ohjaavat ideoita ja kokeilla eri tyylejä, koska seuraavat pääkohdat luotaessa moderni sisustus kaikki mallit, on hyvin vaikea rajata ja pilata tilaa iso olohuone.

  Sisustus pieni olohuone moderniin tyyliin, valokuva

  Muista korostaa modernia tyyliä asuvat pienet tarvikkeet. Sinun ei pitäisi perustua perinteisiin menetelmiin, älä pelkää kokeilla. Sijaan standardin käytön verhojen tai roomalainen rulla, poimia kirkas pehmeä matto pyöreä muoto.

  Moderni tyyli on tärkeää käyttää kaikkia uusia muotoilun teknologiaohjelma. Tämä koskee myös itse tekniikka: esimerkiksi voit ripustaa television seinälle eikä laittaa jalustalle, se tehtiin aiemmin.

  Käyttämällä edes pieniä asioita, uusia tapoja ja menetelmiä suunnittelu huone, saat moderni ja kaunis sisustus asunnon, joka ilahduttaa sinua ja vieraita.

  Joka tapauksessa, jos haluat luoda ainutlaatuinen ja moderni elämäntapa, olisi otettava huomioon edellä mainittujen seikkojen, Pakollisten huomiota. Tarjous katso kuvia kauniista olohuone nykyaikaisesti joka luo edellytykset luoda oman sisustuksen.

  2 Täytä kaikki kentät, ja soitamme sinulle selvittämään kaikkia vivahteita!

  Olohuone sisustus moderniin tyyliin Valokuva

  Moderni tyyli - ei ole vain design suunta, onnistunut liitto elementtejä hi-tech, minimalistinen, moderni ja muut ostromodnyh virtaukset. Suorittaessaan sisätilojen tässä versiossa, voit ilmaista mielikuvitustaan ​​ja suunnittelu lahjakkuutta. Living moderniin tyyliin voi yhdistyvät toimivuus, mukavuus ja esteettisyys.

  Moderni sisustus olohuoneessa

  Piirteet muodikas tyyli olohuoneessa

  olohuone suunnittelu nykyaikaisessa mielessä sisältää paitsi suunnittelussa seinät, katto ja lattia, mutta mukavat huonekalut, muoti teknologia ja muodikkaita asusteita, orgaanisesti kudottu sisälle. Jokainen elementti pitäisi tarkastella kokonaisuutena hiukkanen, tiivis, ei-breaking.

  Olohuoneeseen, sisustettu nykyaikaiseen tyyliin, ovat:

  • näennäisen yksinkertainen sisustus, joka on seurausta kovasta työstä valinnasta halutun muotoilun, huonekalut ja tarvikkeet;
  • täysin tasainen pinta;
  • monitoiminen huonekaluja, usein muuttavat valmiudet;
  • hyvä tekniikka, televisio ja kaiuttimet;
  • viimeisintä aineistoa ja päättyy.

  Mukava moderni olohuone

  Moderni olohuone käytännölliset kalusteet

  Living moderniin tyyliin pastellivärit

  Elävät nykyaikaiseen tyyliin tyypillinen luonteista aktiivinen, iloinen, mielenkiintoinen johtava kiireinen elämä. Mutta meidän ei pitäisi poiketa pääsäännöstä: Kaikki huoneessa olisi mukava ja käytännöllinen. Epätavallisia sisustus elementtejä on luonnonmukaisesti kudotaan yleisen mallin suunnitteluun. Katso kuvia olohuone moderniin tyyliin.

  Kannattaako luoda omassa olohuoneessa nykyaikainen tyylillinen käsite tarvitse muistaa seuraavat tiedot:

  • Tilaa. Että vapauden tunteen, avointa tilaa ja on perusta sisätilojen tilaa moderniin tyyliin. Ei ole tilaa jakajia ja näytöt. Näytössä on avoin, jossa kaavoitus on vain visuaalinen;
  • Huonekalut. Tämä tyyli on tyytyväinen pehmustetut huonekalut, pieni seinä, ruokailu ryhmille kaikki muodot ja värit, mutta pakollista minimalistinen taipumuksia. Se on valittu siten, että ne eivät kuormita elintilaa;
  • Valaistus. Valon pitäisi olla runsaasti. Ja jos vaikea luopua iso kaunis kattokruunu keskellä kattoon, niin se on tarpeen muodossa monitasoinen Lisäksi taustavaloja, Lamput, lattia valaisimet ja lampetit;
  • Valopilkku. Koska tämä maksetaan tietoon asiat voivat olla hieno lisälaite, epätavallinen kuvan, tekstiilejä ja enemmän, toisaalta, vain etsivät muut - ylellinen ja tyylikäs.

  Punainen tyyny aksentti modernissa olohuoneessa

  Kirkas sitruuna tyynyt moderni olohuone

  Orange nojatuoli valkoinen olohuoneessa

  seinät

  Poimia olohuoneeseen valoa tai pastellivärejä rauhallinen ilman raskaita monimutkaisia ​​malleja ja kuvioita. Näyttää hyvältä laatu tapetti tai kipsireliefi. Auttaa laajentamaan ja syventämään tilaa peili pintoja.

  Kipsireliefi moderni sisusta huone

  Alkuperäinen maalaus seinien olohuoneessa

  Lattia on parempi ottaa parketti tai laminaatti, joka on valmistettu luonnon puusta: pähkinä, kirsikka, tammi. Tämä pinnoite tasapainottaa nykyaikaisia ​​materiaaleja ja innovatiivisia elementtejä muun suunnittelun sekä lisätä mukavuutta ja kotimaisuus.

  Valo laminaatti sisätilojen moderni olohuone

  Musta laminaattilattiat sisätilojen sali

  olohuoneen sisustus liittyy luomista monimutkainen monitasoinen kattoon eri ulokkeita, siirtymiä, kipsi listat. Väri valita riippuen varjossa seinät ja voi olla mikä tahansa valkoinen vaalean beige. Tyylikäs katto kiinni ja monipuolinen valaistus.

  Monitasoinen katto peilit sisustus

  Katto on hyvä valaistus olohuoneessa

  Asiantuntijat suunnittelussa verrattuna modernin tilasuunnittelu suuntaan luonnos piirustukset taiteilijan. On vain muutamia päälinjoja ilman yksityiskohtia, jotka muodostavat yleinen ajatus. Kaikki loput - temppu mielikuvitusta.

  Rekisteröimiseksi kaunis olohuone moderniin tyyliin usein pastellivärit, joka haluttaessa voidaan laimentaa pienen kirkkaan aksentti.

  Kaikki pinnat ovat sävyjä valkoinen, harmaa, beige. Ei ole kielletty klassinen yhdistelmä mustaa ja valkoista, jotka antavat olohuoneeseen juhlavuutta ja säästötoimet. Värivalinta riippuu toiveiden omistajat. Tärkeintä, että valittu sävy sulautuu hyvin värimaailman ja huonekalujen lisätään huoneen valon ja tilan. Esimerkkejä olohuone sisustus moderniin tyyliin valokuva.

  Moderni olohuone valkoinen

  Mustavalkoinen moderni design olohuone

  Korostaa yksinkertaisuus ja rauhallisuus tyyli pieniä kirkkaita aksentteja muodossa huopia, tyyny, koriste koristeet.

  Tyylikäs huone on täynnä huonekaluja selkeitä muotoja ja yksinkertainen rakenne. Hallitsi modulaarinen vaihtoehtoja ja kohteita eri ominaisuuksia.

  Keskipisteenä olohuoneen sisustus moderniin tyyliin pehmustetut huonekalut kannet, jotka voivat olla eri muodossa, mutta perusteella suoraa tai pehmeät linjat. Vaihtoehtoisena ratkaisuna, ja kulmasohva tai enemmän, ja eri kokoelmista. Jos olohuone avulla voit ostaa ja nojatuolit, tuolit. No kudottu rauhallisessa ympäristössä modernia tyyliä keinutuolit tai Voltaire nojatuoli.

  Moderni olohuone-keittiö suunnittelija tuolit

  Moderni mukava tuoli olohuoneessa sisustus

  Valitessaan kaunis sohvapöytiä pysähtyä yksinkertainen, suorakulmainen tai ympyrän suoritusmuotoihin ilman muita koriste-elementtejä. Se voi olla lasia tai pöydän mallin muuntaja, kääntämällä tarvittaessa lounas tai useita pieniä moduulit on suunniteltu kaltaiseksi matreshkas ja järjestää eri suoritusmuodoissa, kuten halutaan.

  Minun täytyy tietää! Kuohkea modulaarinen huonekalut huonosti sopivat olohuone nykyinen suuntaus. Kunnioitusta shortie kaapit TV ja radio, roikkuu hyllyt. Avoin tila ja paljon ilmaa - tunnuslause tyyliä!

  Valaistus tähän tyyliin on suunniteltu avainasemassa. Valo ilma pitäisi olla paljon! Keski kattokruunu (jos niitä on) lisätään lamput tai lampetit, valonheittimet.

  Muodostettu siten kattavuus kustannuksella monitasoisen katot. Parantaa laatua kiiltävän pinnan kattoon, valoverhot tai sen puutteesta. Se näyttää hyvältä olohuoneessa sisustus moderniin tyyliin, joka käyttää yhdistelmää vastaanoton LED-lamput ja suuntaava lamppuja.

  Spot-valaistus keittiö olohuoneen moderni sisustus

  Hyvä valkaistu nykyelämän

  Eteiseen voit poimia ja kattokruunu mielenkiintoisia moderni muotoilu, minimalistinen ja toimiva. Ulkonäkö ja muutamia malleja, jotka on järjestetty sarjaan tai vaiheittain, riippuen siitä, mitä osaa tiloista on tarpeen valita valoa.

  Mutta ei välttämättä sisällä kaikkia laitteita yhdellä kertaa. Se voidaan jättää, jos vastaanotto vieraita. Tavallinen Illalla nauttia että osa valaistus, joka tarvitaan tietyllä alueella, esimerkiksi ole kirkas taustavalo televisiokatseluun tai Sivuvalaisimet lukemiseen.

  Tekstiilit moderni olohuone

  Korostavat tyylillinen suuntaan tahansa sisustus ja oikein valittu tekstiilejä. Voit ostaa mattoja ja tyynyt kirkkaita vastaväriä joka järjestää korostamalla pisteen ja valmistaa nykyaikainen asumisviihtyvyyden ja lämpöä.

  Jos perhe kuten mattoja, se on parempi valita maton tai tavallinen Palacio pieni. Ei toimi täällä tyyliin tai itämainen kukka koristeet. Matot sijaitsevat yleensä virkistysalue.

  Lattiamatto ornamentti modernissa olohuoneessa

  Raskaat verhot modernissa huoneessa

  Ikkunoiden olohuoneessa ei sovellu raskaiden tummat verhot ja kirkas kuvioita kankaalle on paikallaan. Se on parasta valita kankaan, yhteensovitus väriä seiniin tai valoa läpikuultava kangas. Ikkunan kaihtimet voidaan koristeltu näkökannat:

  • on silmukat, metallia tai muovia renkaita, jotka sopivat päälle reunalla. Jolloin aikaansaadaan kaunis levittää kanssa ihanteellinen pystysuorat laskokset;
  • on swags, tiukka kehys, joka toimii kansi päälle verhot ja huoneen sisustus, lisäämällä persoonallisuus ja charmia;
  • kaihtimet kankaiset tai Roman, Japani verhot, jotka toimivat minimalistinen linjat, näyttävät yksinkertaisesti ja ytimekkäästi ja vetää keskittyä.

  Moderni tyyli tarvitsee hieman koriste-elementtejä. Loppujen lopuksi tämä sisätilat ovat aktiivisia ja mobiili omistajat, joilla ei ole aikaa viettää aikaa keräämiseen ja järjestely eri palveluihin.

  Minun täytyy tietää! Moderni tyyli ei siedä roskaantumista. Useille suosikki rihkamaa valita tallennusjärjestelmän toisessa huoneessa.

  Olohuoneessa koristeena voi toimia epätavallisen muotoinen lamput, suunnittelija taulukoita. Hyvä istuvuus huoneeseen ja kodin värejä, mutta yhdessä paikassa.

  Alkuperäinen lamput sisustukseen olohuone

  Sitä voidaan käyttää Koristetakeet:

  • luonnon takka tai sähkö analogi;
  • maalauksia yksinkertaisissa kehyksissä;
  • Joissakin maljakoita, jotka on valmistettu pehmeästä, säännöllisen muotoinen;
  • kuvat;
  • abstrakteja lukuja.

  Tilaa, yksinkertaisuus, toimivuus - kolme osaa olohuoneessa, tehty moderniin tyyliin. Mutta pitää muistaa, että jokainen huone on luotu ihmisille ja omistajat tällaisten tilojen tulisi olla viihtyisä ja mukava.

  Katso kuvia muodikkaan sisustus, sekä valokuvan elävät moderniin tyyliin.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  55 − = 49