Makuuhuone sisustus omin käsin

Sisustus viihtyisää huonetta omin käsin

Useimmat ihmiset asuvat huoneistoissa melko tylsä. Huoneet sisustus on rajoitettu yksivärinen tapetti tai maalatut seinät ja lattiat suoraviivaista. Jotkut eivät ole tarpeeksi mielikuvitusta sen, tehdä jotain omaperäistä, toiset eivät halua muuttaa mitään, peläten, että alkuperäinen sisustus viihtyisä makuuhuoneessa tai olohuoneessa olisi liian kallista. Tässä artikkelissa näytämme miten sisustaa sisustus viihtyisää huonetta omin käsin ilman suuria kustannuksia ja palvelujen suunnittelijoille ja rakentajille. Hankkeessa käytetään yksinkertaista: puu panelointi, laminaattilattia ja sivuraiteelle. Sisätilojen kirjailija valinneet tyydyttyneiden harmaata ja maitomaista. Alkuperäinen päätös oli matto keinotekoinen lampaan, koripajukorit ja villainen huopa sängylle. Näillä tarvikkeet makuuhuoneessa voisi tehdä vilpitön ja lämmin. Osallistuivat tämän, ja runsaasti Puuosat koristeluun.

Sellainen oli tilaa korjata. Standard tylsä ​​huone yhden ikkunan, jossa seinät on maalattu kauhea väri, lattiamaton tapaan. Mitään mielenkiintoista sisustuselementtejä ei ole kysymys.

Päätettiin käyttää voimakkaampi kontrastivärejä valita sellaisista materiaaleista, tekstuurit ja tekstiilejä, jotka voivat saada tunteen mukavuutta, mukavuutta ja lämpöä.

Kirjailija, ensinnäkin päästä eroon matto, joka korvattiin tammi laminaatti. Matot voi palvella muita kokoelmia pölyä ja allergeeneja makuuhuoneessa ei ole toivottavaa liikaa.

Yksi puisilla sivuraiteelle. Hyvin yksinkertainen tekniikka, joka saa tuoda erityistä väriä sisätilojen makuuhuoneeseen. Tässä tapauksessa tavallinen vuori - se on edullinen ja helppo asentaa materiaaliin, joka sitten voidaan maalata eri värillä.

1

Rinteet ikkunat oli koristeltu puu. Kesti muutaman lankkuja, ja jotkut vaneri nauhat. Pienin kustannuksin, mutta ikkuna alkoi näyttää paljon mielenkiintoisempaa.

Katto verhotun ohuesta muovista paneelit.

Toinen seinä koristeltu kehys. Voit tehdä tämän, se asennettu lautaa, niin että ne muodostavat neliön solun.

Seinä kehys ja sivuraide maalattu väri märkä asfaltti, loput pinta peitetty valoa harmaa maali.

Älä unohda tekstiilejä sekä erilaisia ​​lisävarusteita, jotka täydentävät sisätilojen makuuhuone rustiikkityyliin. Tunnelma vanhan talon luonteen auttavat luomaan falshbalki kattoon, takorautaiset kattokruunu, yksinkertainen kuvioitu matto kudonta.

Tässä on viihtyisä makuuhuone remontin jälkeen.

Makuuhuone sisustus omin käsin: miten aloittaa?

Kauneutta ja mukavuutta kotona - hauskaa, kaikkien saatavilla. Vaikka se ei ole tarpeen turvautua apua suunnittelijoiden tai ostaa yksinomainen, kalliita huonekaluja. Makuuhuone sisustus omin käsin voi olla pienempi, ja joskus - jopa enemmän lämmintä ja ihanaa.

Makuuhuone - se on olennainen ja tärkein alue tahansa asunnossa. Vuonna makuuhuoneessa, henkilö viettää vähintään kolmasosa aikansa, joten huoneen pitäisi miellyttää silmää, on levätä ja mukava hyvinvointiin.

Ennen kuin luot makuuhuone sisustus omin käsin, on tarpeen määritellä toiminnallisuutta huoneen. Elinolot ovat erilaiset. Yhden makuuhuoneen huoneistoissa on vain oleskelualue, kun taas toiset myös tärkeä rooli työ- huoneen tai hallissa.

Näin ollen, jos makuuhuoneessa on tarkoitettu vain nukkua, sisätilojen pitäisi rajoittaa vähintään huonekalut ja sisustus, jottei ylikuormittaa suunnitteluun ja makuuhuone anna täysin rentoutua, varsinkin henkisesti.

Suorittamaan työhön tai vastaanottoa tarvitsevat hillitympi sisustus sekä modulaarinen tai taitettava huonekaluja helposti muuntaa parivuode - mukava sohva, pöytä - tuolissa tai ottomaanien.

Pääsäännön, jonka neuvosto on pitää kaikki suunnittelijat - se koriste vain luonnonmateriaaleja, joka on turvallinen terveydelle. Se voi olla esimerkiksi puuvillaa tai bambusta taustakuva, puuta tai paju huonekalut, vuodevaatteet tai silkkiliinavaatteet.

On syytä huomata, että suunnittelu makuuhuoneessa kädet - se ei ole helppo tehtävä: se on tarpeen valita oikea tyyli huonekalut, tarvikkeet, väriyhdistelmiä ja kuvioita. Kuitenkin hallitseminen taidetta, voit luoda mukava ja harmoninen sisustus.

On parasta jakaa koko prosessin korjaus ja suunnittelu makuuhuone - portailla. Tämä mahdollistaa suunnitella käytetty aika suunnitteluun, sekä kustannusarvio materiaaleista.

Määrittää, missä järjestyksessä avain alkaa piirtää makuuhuoneessa, tarvitset idea. Voidaan päätellä monesta lähteestä: TV-ohjelmia, erikoissuunnittelua lehtiin ja luetteloihin, internetin, lehdet, jne

Kun haluttu malli on havaittu, yritä kuvitella itsesi tässä huoneessa: miten se mukava, onko se täysin rentoutua, älä välitä, onko ulkonäkö huoneen ajan? Monet muotoilluissa erityisesti näyttelyn näyttävät erittäin houkutteleva, mutta se ei sovellu elämää.

Itsestään suunnittelu huone on hyvin tärkeää "laskea voima": sekä fyysisen ja materiaalia. Voit tehdä tämän, sinun täytyy arvioida ja laskea kaikki kustannukset, jotka liittyvät suunnittelu- makuuhuoneen unelma.

Sen pitäisi analysoida niiden ideoita, ehdotuksia ja koskee niitä todellisia mahdollisuuksia.

Luonnon materiaaleja, kuten puuta, kristalli, marmori, maksaa kalliisti. Myös paljon rahaa tulee maksamaan harvinaisia ​​esineitä ja design-esineitä.

Siksi, jos budjetti korjaukseen makuuhuoneessa on hyvin rajallinen, sinun täytyy miettiä, mitä tilalle halutaan. Esimerkiksi laadukas laminaattilattia ei näytä huonompi kuin parketti. Alkuperäisversioina lastulevyn ja MDF ovat lähes mahdoton erottaa malleja massiivipuuta. Jotkut lisävarusteet voivat tehdä oman, "reanimate" joitakin kohtia isoäitini runko.

Joitakin huonekaluja voi antaa "toisen elämän" - maalataan podremontirovat, poimia kynä tai koristella julkisivua. Niinpä säästö ostosta uusia.

Breaking päänsä yli miten sisustaa makuuhuoneen käsillään, monet pysähtynyt täsmälleen hetki värin valinta. Kaunis värikäs sisustus aikakauslehdissä houkutella silmään ja kiehtovat, mutta ovatko ne mukavia? Valkoiset seinät visuaalisesti tekevät tilaa tilava, mutta jos se ei näytä vuodeosastolla? Pastellivärit käytetään usein koristeluun makuuhuoneessa, mutta jos huone ei toimi, kuten kaikissa?

Kaikissa näissä kysymyksissä on yksi yksinkertainen vastaus: väri - se yksilöllisyys, ja sen pitäisi olla mukava vain niille, jotka elävät seinät, maalattu niitä. Ja muotivirtaukset ja vihjeitä ystävien häivyttää taka-alalle.

Useimmat suunnittelijat kehotetaan luomaan makuuhuone suunnittelu perusteella samanvärisiä. Jos makuuhuone - pieni, on toivottavaa, että valittu väri oli kevyt, jotka tekevät huoneesta keveyttä ja hellyyttä.

Yhtä tärkeää on sijainti huoneeseen. Makuuhuone pohjoisen ikkunoita on parempi tehdä valossa, lämpimillä väreillä. Huone ikkunoita etelään - päinvastoin, kylmässä ääniä.

Yleisin värit koristeluun makuuhuone ovat valkoisia, maito, minttu, vaaleanpunainen, taivaansininen ja helmenharmaa.

Psykologisesta näkökulmasta, mustavalkoinen gamma makuuhuoneessa näyttää salaperäinen ja syvä. Punaisen ovat jännittäviä, ja vihreä - päinvastoin rauhoittavasti. Keltainen kohottaa mielialaa, ja musta - masentavaa. Jos huone on suunniteltu musta ja valkoinen väri, ne täytyy ehdottomasti laimentaa kirkkaan aksentti: punainen tai sininen lisävarusteita. Lisäksi väri sininen on rauhoittava vaikutus ja sopii Lepohuoneissa ja nukkua.

Makuuhuone - Tämä tunnelmallinen paikka, joka olisi paljon inspiroivia yksityiskohtia. Siksi loppuun suunnittelu makuuhuone, älä unohda:

 • perhekuvia. Makuuhuoneessa ne ovat merkityksellisiä kuin muuallakin;
 • patsaita, maljakoita kukkia, mukava rihkamaa että täydentää kuvaa huoneen;
 • Tekstiilit: tyynyt, päiväpeitteet, verhot, sänky matot, varjostin on kattokruunu - kaikki tämä antaa makuuhuoneeseen tunne "kotiin" ja mukavuutta;
 • valaistus: pieni lamppu tai lamput kärjessä luo miellyttävän, niukassa valossa, sekä antaa hieman enemmän lukea, kun taas toinen puoli on jo nauttii unelma.

Kaikki eivät voi luottaa muukalainen, jopa ensimmäisen luokan mestari, suunnitella makuuhuone. Siksi erinomainen vaihtoehto, joka lisäksi säästää perheen budjetin tulee itsenäinen makuuhuone sisustus. Uskokaa minua, omat joukot, ideoita ja mielikuvitusta riittää luoda kodikas ja kaunis huone, hävittämistä levätä ja inspiroi romantiikkaa.

 • luokka
 • sisusta
 • 133848
 • 1
 • luokka
 • sisusta
 • 150285
 • 1
 • luokka
 • sisusta
 • 126490
 • 1

© 2011-2018 We Are Art - tämän uutisen muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin. Mielenkiintoinen persoona. Kuvia. Materiaalien We Are Art on sallittua vain ennakkoluvan. Kaikki oikeudet kuviin ja teksteihin omistaa juliste. Sivusto voi olla sisältöä, joka ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille.

Makuuhuone suunnittelu omin käsin. Sisustus makuuhuoneessa. Kuvat, vinkit, tyylit

Moderni huoneisto tänään järjestettävä siten, että makuuhuoneessa oman vastuualueensa hyvin vähän tilaa. Siksi omistajat pienasuntojen ongelmia ilmenee, miten oikein järjestää vähän tilaa, että se on viihtyisä ja, ja samaan aikaan se ei ollut sekavaa. Voit luoda makuuhuone suunnittelu omin käsin niin, että kaikki pyynnöt, ja tämä keksi muutamia hyviä temppuja.

Emme saa unohtaa, että pieni huone on pieni, se ei voi olla täynnä tarpeettomia yksityiskohtia ja esineitä. Siksi alussa TARKASTUSMENETTELYJÄ ja tehdä ylimääräistä koristeet ja kaikenlaista tavaraa. Saada tunteen tilaa huoneeseen vain sänky, yöpöytä ja lipasto tai vaatekaappi. Nämä ovat perusasioita kohteita, jotka ovat riittävät makuuhuoneessa. Nyt saamme selville, mitä pitäisi olla huonekalu.

Itse asiassa on helppo luoda makuuhuone suunnittelu omin käsin, jos valita oikea sänkyyn. nämä seikat on otettava huomioon pieni huone:

 • ei pitäisi olla massiivinen ja ympäröivät pään ja takaisin;
 • jalat on pieni ja ilman suurempia pretentiousness;
 • parempi, jos se on valita parhaiten matala vuode;
 • tumma sävy huonekalut visuaalisesti vähentää huone;
 • sängyssä suunnittelun tulisi olla yksinkertainen.

On myös syytä harkita, joille suunnitellut huonekalut. Jos tämä pari, tietenkin valittu "dvuhspalka9raquo, mutta siinäkin on paikka fantasiaa. On vuoteet, jotka ovat muodossa mezzanine, jonka mukaan on varustettu laatikkoa tai pukeutuja. Jos huone on tarkoitettu yhdelle henkilölle, voit järjestää majoitus toisessa kerroksessa, esimerkiksi yli pukeutuja. Tai tehdä palkintopallille henkilökohtaisen tilan, jonka on ulosvedettävä sänky haluttaessa. Esimerkiksi on mahdollista hyväksyä suunnittelu pieni makuuhuone, kuva on jäljempänä.

Jotta miehittää niin vähän tilaa kuin mahdollista, voit käyttää "kupe9raquo; tai tilata sisäänrakennettu vaatekaappi. Mutta jos ei ole kykyä tai halua asentaa sitä, voit laittaa pienen kapean pukeutuja. Näiden huonekalujen voi toimia pöydän kosmetiikka- tai muut tarvittavat kohteita.

Pienissä huoneissa on muuttumaton sääntö - yöpöydällä missään tapauksessa saisi olla yli sängyn. Kuten kaikki muukin, sillä on oltava yksinkertainen, huomaamaton muotoilu. Tilan säästämiseksi, tämä esine on sijoitettu mahdollisimman lähelle sänkyyn. Vaihtoehtona - voit liittää roikkuu hylly. Jotta makuuhuone suunnittelu omin käsin mukavin, tämä huonekalu koristeltu kukilla, patsaita ja muita söpöjä pikku asioita. Se voidaan lisätä, että jos sänky on pääty, jo varustettu hyllyillä, on parempi luopua ajatuksesta yöpöytä.

Jos luot makuuhuone suunnittelu omin käsin, on parempi suosia valoa pastellivärit. Vaikka kirkkaat ja tummat värit näyttävät alkuperäinen, he "sedayut9raquo; tilaa. Lisäksi suunnittelussa tulisi sisältyä enintään kolme yhdenmukaistamisdirektiiviä sävyjä. Jos valittu taustakuva kuvio, niin se olisi hienoa, ilman kiiltoa, rasittaa silmiä.

Hyvä vaihtoehto - koristaa seinät peilien. Yksi iso kangas pystyy visuaalisesti laajentaa rajoja huone. Tai, jos esimerkiksi luot suunnittelu makuuhuoneen 15 neliötä, se voidaan koristaa suuri maalaus sängyn yläpuolella. Sekä kasvattaa paljon tilaa älykkäästi valittu taustakuvia. Niiden pitäisi ainakin säilyttää tilaan, lähtevän ulkoseinää.

Suunnittele makuuhuoneen talossa, jossa pienet huoneet on suljettava pois ajatus peilattu katot, koska ne heijastavat kaikki kohteet, luoda tunne, että huone on liian monia asioita. Sävy katon pitäisi olla erittäin kevyt. Sen ei pitäisi olla tilavuus suuri kattokruunut, hyvin, jos ne korvataan valonheittimet tai tuulettimet. Paul on pakko olla sopusoinnussa sävy katon ja huonekalut: koska visuaalisesti lisää tilaa suunnittelu pieni makuuhuone. Kuva alla osoittaa selvästi temppu. On mahdollista toteuttaa optinen harha: laminaatti, säädettyjä vinottain, luo myös vaikutelman pitkänomaisen tilaa. Suuret matot ovat myös mahdollisuus "sest9raquo; tilaa, joten Yöpöytävalo matto on juuri oikea, mutta jos tilanne sallii, on parempi antaa, ja häneltä.

Kun luot mukavuutta ei ole tarpeen pyrkiä työntämään syvemmälle huoneeseen ja toimisto, lukusali hyllyillä ja pukuhuone. Makuuhuoneessa ei tulisi ylikuormittaa edes söpö pikku asioita, riittää vain pari aksentteja muodossa alkuperäisen kukkaruukku (mutta huonekasvien on toivottavaa luopua), tyylikäs jalkalamppu tai tyynyjä. Aivan sama vaalea tekstiilien valittu, ilman suuria kuvioita. Lisäksi valtava vaikutus on toimivaltainen suunnittelu verhot makuuhuoneeseen. Kuvassa esitetään, kuinka tämä yksityiskohta on sopusoinnussa verhoilu tekstiilejä, ja huone osoittautuu alkuperäisen ja viihtyisä.

Emme saa unohtaa, että verhot - tämä ei ole vain koriste, vaan myös tärkeä osa, joka suojaa huoneen kirkkaasta valosta. Valitessaan verhot tulisi kiinnittää huomiota huoneen hankkia selvä lisä ajatus tilaa, ja ei näyttänyt vieras esine. Myös tämä osa ei pitäisi houkutella liikaa huomiota, joten poimia joitakin lakoninen taitekaihtimet tai kaihtimet, jotka suojaavat valolta ja täydellinen kuva. Myös tässä on tärkeää valita oikea suunnittelu makuuhuoneen verhot. Kuvassa esitetään kiinnostava vaihtoehto.

Varustamiseen pieni huone, monet halua muuttaa makuaan, koska tyyliä makuuhuoneet ovat hyvin monimuotoisia. Mutta on syytä muistaa, että missään tapauksessa idea on vastata sisätilojen konseptin koko talon.

Klassinen tyyli valitaan yleensä ihmiset, joilla konservatiivinen säätiöt eivät kuulu vaikutuksen muodin. Tällä tyylillä ja huonekalukaupan puusta, on veistetty yksityiskohtia. Useimmiten ne on koristeltu kultainen leikata. Päällyste voi olla valkoinen, sininen tai pronssi inserttejä. Nämä vivahteet voidaan myös jäljittää tekstiili- ja verhot.

Nyt se on saamassa suosiota maassa tyyliin makuuhuoneen jossa huonekalut, verhot, matot selvästi jäljittää maalaismainen motiivi. Esimerkiksi täällä hallitsee korituolit, peitot valmistettu rätit, asetelmia yksinkertaisissa kehyksissä. Kaikki kalusteet - mistä puusta.

Etno-tyyliin luontainen osia, joita kansallinen luonne maan. Usein ihmiset valitsevat kotiin itämaiset motiivit, sekä huonetta, jotka voidaan jäljittää yksityiskohtaisesti ajatus "safari9raquo,.

Tyyli "bidermeer9raquo; Se ei vaadi kalliita huonekaluja, mutta se on käytännöllinen ja mukava. On oltava läsnä elävien kasvien ja veneet kohteita. On myös aiheellista yhdistelmä sametti satiini, joka on matta ja värikkäiden värit.

Eco-tyyli merkitsee luonnon sävyt, huoneen pitäisi olla pehmeä ja kevyt.

Mutta pieni makuuhuone olisi tarkoituksenmukaista tyyliin "minimalizm9raquo, koska silloin ei pitäisi olla paljon asioita, mutta huone sävyjä osuus korkeintaan kolme väriä. Yleensä se on valkoinen, harmaa ja musta. Vaikka on mahdollista tehdä kirkkaan aksentti.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

75 + = 84