Keittiö olohuone omakotitalossa kuva

Keittiön suunnittelu yhdistettynä asuu omakotitalossa 131 valokuvaa

Kitchen - perhe tulisija. Olohuone - paikka keskustelun ja teetä. Lisääntyvä kerrosala, koska niiden yhdistelmä, taipumus luoda mukavuutta ja rentoutumista yksityiskodissa. Keskeistä hankkeiden suunnitteluun tulee olemaan pöytä illalliselle, kokoaa perheenjäsenet ja kaikki vieraat hänen kanssaan. Se tekee suuren, täyttö tilaa noin tuolit.

Ihmiset, joilla on asuntoja, talon rakentaminen maassa, halutun tuloksen saavuttamiseksi. Puu - on perusta keittiön suunnitteluprojekti yhdistettynä olohuoneeseen. Hän jätti sen luonnon kauneutta, soveltamatta maaliin. Pyrkimys omaperäisyys suunnitelma sisätilojen kanssa ei-tyypillinen suoritusmuodoissa. Rakentaminen Kaksikerroksisessa huvilassa on mahdollisuus rakentaa alareunassa olohuone ja keittiö, yhdistämällä ne yhdeksi, joka perustuu valitun tyylin. Tässä suoritusmuodossa, aktivoitu portaikko, pelaajan sen sijainti, lisätä viehätysvoimaa huoneeseen.

Työskentely suunnitteluun perustuva alue, tehokkaasti täyttämällä jokainen metri. Valmisteluvaiheissa omasta, ohjaavat neuvoja tämän alan asiantuntijoita. Ehdollista esiin toiminnallisia alueita käyttäen olemassa olevia menetelmiä, nimittäin:

 • Työalue lavalle, tai päinvastoin, jolloin keittiön lattialle. Korotetun tason, jossa pöytä ja tuolit ja sohva lähellä ikkunaa, luoda viihtyisä nurkassa vastaanottoja.
 • Beat monimutkainen ja mielenkiintoinen suunnittelun seinäpäällysteestä.
 • Rkl erotettu työalueen, baari.
 • Rakentaa kaari.
 • Se on saari eriä keittiön sisustus, kun viimeistely yhdessä tasossa olohuoneesta.
 • Aksentti tekemistä -valoa vaihtoehtoja valaisimet roikkuvat jalat, rakennettu kattoon, ja keskeytti sisätilojen kaapit.

Keittiö asuu yksityisellä rakenteessa tehty yhtenä väri, luo harmoniaa. Korosta toiminnallisuus, on suositeltavaa kyllästää värit sen osia. Kontrasti ei ole toivottavaa, se rikkoo eheyden tilan. Suuri huone kevyt sävy voittaa. Täyteläisiä värejä tekstiili- tai faceplates kuulokkeen, virkistää ja lisää väriä. Tarvikkeet valitaan mukaisesti valittua tyyliä.

Mielenkiintoisia näyttää kipsilevy tai jännitteitä, jossa monitasoinen muotoilu, jossa on sisäänrakennettu valot. Toiminnallisuutta alueella riippuu kattoja varten, kirkkaus sen valon ja muoto. Diodi valaistus nauha, sijoitetaan kaikkien näkyvillä tai piilossa välillä kattoon, lisää väriä.

Perustamalla työsi huolellisesti taustavalaistu esiliina toppeja. On suositeltavaa yhdistää vaihtoehtoja piste palkit suunnattu tiettyä esinettä sisustus, asettamalla ylärajan, LED-elementtejä, lattia lamppu ja tuulettimet.

Alkuperäinen näyttävät samalta katto kattokruunu kahteen alueeseen. Asennettaessa valaisimia, asenna paineensäädin, joka sallii mykistyksen valoa. Edellä ruokapöytä, riippumatta muista lähteistä on sijoitettu yhden tai useamman valon kattokruunut tai varjostimet. Lampunvarjostin roikkuu hänen ylitseen alhainen.

1

Omakotitalossa, jossa puusta seinät, harmonisesti liittyy sisävalo sävyjä. Käyttämällä ylimääräisiä maaliin, tee valinta tyylillä, yhdistämällä huonekaluja. Mielenkiintoinen sisustus moderniin tyyliin tai korkean teknologian. Käytettäessä lasia, muovia, metallia, jotta talo täynnä elämää. Tässä huoneessa on helppo hengittää.

Aseta sisustus keittiössä samalla periaatteella kuin:

 • L - muotoinen. Se sopii suorakulmainen alueilla.
 • U - muotoinen. Neliön huone mahdollistaa työn organisointi enemmän mukavuutta emäntä.
 • niemenmuotoinen. Käytännön kaavoitus menetelmällä.
 • saaristo-. Tuloksena suorakulmainen tila yhdistämällä alueiden, tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa täydellinen laitteiden, jakamalla se vyöhykkeisiin.

Talo tarjoaa pääsyn verannalla tai ulkopuolella olohuone ja keittiö. Mukavuutta hetkellä on suositeltavaa tehdä seuraavaa:

 • Taulukko illalliselle sijoitettu poispäin sisääntulosta.
 • keittiö vastakkaisella puolella, josta ihmisten liikkuminen tapahtuu.
 • Sohva ja tuolit laittaa lähempänä ikkunaa, luodaan edellytykset nauttia luonnon ja maiseman.
 • Vuonna tekee osa, aterioiden, toiminnallisten laitteiden ja kalusteiden, eikä täyttämättä kanssa tarpeettomia asioita.
 • Tarjoamme tavallista ja tekohengitykseen, ja kiinnitä huppu yli liesi.

Talossani voit kokeilla ja luoda mielenkiintoisia ulkoasuja vaihtoehtoja, yhdistämistä sisustus. Suunnittelussa parempana valitsemalla tiettyyn suuntaan, ja kiinnitä se pienintä yksityiskohtaa, avustaen. Yhdistämällä kaksi ensisijaista talon, olohuone ja keittiö, käyttää valokuvaa tällaisia ​​tyylejä:

Omaperäisyys tyyli - sisustus ympäristöystävällisistä materiaaleista peräisin luonnosta. Kansanperinteeseen teema, lähellä Venäjän kansan kanssa kristinuskon, jäljittää suunnittelu. Koristelu Venäjän majoja, perustana valinnassa ja huonekalujen, hän lisäsi ilmaisukyky.

Muodostumisen aikana vanhan venäläisen tyylin ollut täydellinen kodinkone, ja tila oli täynnä käsitöitä. Ei ollut muovi, halogeeni ja diodi valaistus. Käyttämällä tähän suuntaan, suositella kaihtimet, ikkunanpuitteet ja kalusteet on valmistettu puusta, joka on tekniikka yhdistää tai rakentaa vaatekaapit. Muoto sen sisustus on yksinkertainen ja suoraviivainen.

Aging menetelmät puun sisustus. Tämä karheus, halkeamia, kuluneet ja karkea tekstiili vuori. Ei ole tarpeen mennä ankaruutta, luoda suunnittelu. Siinä otetaan huomioon, että siellä on elävää nykyajan ihmisiä, ei munkit.

Woodcarving kuin sisustus elementti, jota käytetään suolet ja kalusteoven. Rauhallinen sävy puun laimennettiin tarvikkeet ja tekstiilit. Maalaus ja kirjonta, siten ammattilaisten tai omia, lisää tyyliä. Hyllyillä keittiön kaapit on järjestetty Gzhel maalattu saviruukkuja, leikkuulaudat ja muut käsintehtyjä tuotteita, yhdistämällä niitä pyyhkeitä. Making asunnon, joka on keskeinen taloon, kansanperinne elementtejä lähtökohdaksi ottaa, joten se vilkas ja mielenkiintoinen.

Tyyli sai alkunsa Ranskassa myöhään XIX - varhaisen XX vuosisatoja. Se edellyttää nimittäin antiikin koriste-elementtejä ja tarvikkeet, jotka ovat lähellä alkuperäistä tuolloin.

Huone yksityiskodissa näyttää asui-, mukava ripaus nostalgiaa. Jokaiseen sisätilojen muistuttavat historiallista kuuluvan aikakauden syntymän tyyliä. Ikäinen, mutta ei jäykkä sisätilat, varmaksi perheelle.

Antiikki tarvikkeet korostavat kuuluminen valittuun suuntaan vuosikerta. Keinutuoli ja lämmin viltti, auttaa rentoutumaan ja rentoutua ja lukea historiallisia kirjoja tallennettu kaappiin, kuoret lehtikullalla tai puusta veistämällä.

Yhdistyvät moderni suuntauksia iän vuosisatojen, ovat mielenkiintoisia ja suosittuja sisustus, kasvattaneet suosiotaan. Materiaali - puu, keramiikka ja taonta, jossa kosketus platinaa tai pronssia. Vältä kontrasti väri, käytä markkeri sisustuselementit sanallisesti tai ilman niitä, ja tekstiilien viimeistelyyn. Antiikkia kehotetaan löytää kirpputorilta.

Enimmäismäärän klassinen valkoinen väri, yhdistettynä parketti. Osa keittiö, jossa graniitti rakenne verhottu vuotiaiden levyjen tai matto kuvio. Sallitut kattojen koristeluun profiloitu tai monivaiheinen suunnittelu, tunnistaa jokainen yksittäinen vyöhyke.

Wall muotoilu leikata, riippuen valitusta huonekaluja. erottaa vuosikerta sisustus auttaa vaalea tapetti tai maalata. Keskity kuvio koriste kukallinen, pastoraalinen kohtauksia tai siro siivet hulmuten perhosia. Tapetteja seinät Japanin tai Kiinan tyyliin.

Harmony Huonekalut päättynyt katot ja seinät luovat viihtyisyyttä ja kodikkuutta. Valinnalla, harkitse eri aikakausilta. Vaatekaappi, lipasto ja kaappi, järjestetään kirjojen ja astiat. Sohva, ottomaanit, nojatuolit ja ottomaanit, järjestetään vieraille.

Keittiön -seinäkaapit ei käytetä, ne rikkovat klassiseen tyyliin. Tekniikan avulla piirustuksen decoupage etupaneelin sisustus, koristella ja päivittää riviä tarkkuutta. Käytössä vaikka mitä laittaa vanhan serviznye lautaselle.

Valettu akryyli työtasot on suositeltavaa yhdistää harmonisesti muokannut asematason samasta materiaalista, mutta kontrasti väri. Käyttäen valkoinen kuohuviini luonnollinen väri luonnon materiaalia, vahvistetut seinään sisätilan rakenne intersperses turkoosi. Sen sijaan, että seinäkaappien on kuva. Ne luovat yhtenäisyyttä tilaa.

Valaistus tekee hämärä. Käyttämällä pöytälamput, lattiavalaisimet ja lampetit täydentää Keski - lampunvarjostimet tai kattokruunu. Kangas ja tuotteen metallista, yhdistyvät harmonisesti vuosikerta sisätilan. Valitessaan kattokruunu, ostaa sen riippuvan pisaroiden kasvot tai jääpuikkoja.

Näitä ovat Afrikkalainen ja parvi. Ne eivät sovellu keittiöön omassa kotona. On liian helppoa ja karkea varten paljon tilaa yhdistettynä keittiö. Ne eivät lisää mukavuutta ja lämpöä. Tämä versio luonnoksesta ylelliseen ystäville.

Työskennellessään suunnitteluprojekti olohuone, keittiö maalaistalon, se ilmentää unelma. Asunnossa vaikeuttamiseksi. Rakentaa talon, omistaja kokeillaan, laimentamalla valmiiden projektien luoden lähellä häntä hengessä sisätilojen ja kätevä kaikille perheenjäsenille.

keittiön suunnittelu yhdistettynä ruokailuhuone tai olohuone: idea pientalon

Yksityinen mökki - se on mahdollisuus varustaa sisätilojen ilman rajoituksia, joka tuo tila ja rakentaminen kerrostalon. Siksi ulkoasu yksityiskodissa - maana, ja kaupunkialueella - on tarkin edustus toiveiden omistajat, niiden käsitykset mukavuutta ja harmoniaa.

Ja tietenkin, erityistä huomiota kiinnitetään keittiöön, joka on yleensä omassa mökissä on yhdistetty ruokasali, ja usein jopa olohuoneessa. Suunnittelu tällaisessa tilassa vaatii huolellista suunnittelua: valinnasta harmoninen paletti materiaalien toiminnallisen kaavoitus tilaa.

Ensimmäisessä ulkoasun ja sisustuksen riippuu teknologian rakentamisen ja käytetyistä materiaaleista. Pääsääntöisesti keittiö yhdistettynä ruokasali ja olohuone keskustellaan kehitysvaihe on arkkitehtoninen projekti. Jolloin sama monessa suhteessa riippuu seinämän materiaalista. Esimerkiksi tiiliseinät aina leikata sisustusmaalien, mutta pinta puutalon voi säilyvät. Tästä riippuu paljolti valinta ja tyyli- suuntaan järjestely huoneen.

Edut yhdistyvät huonetta

Keittiö yksityinen koti - juuri sinne mistä hän ei vain valmis, mutta saavat usein vieraita, sekä asunnossa. Vain täällä on mahdollista yhdistää se, ruokailutila ja olohuone, jopa kaikki perheen tai tapaaminen ystäviä oli mukavampaa ja nautittavaa.

Kuvassa - tyypillinen ulkoasu yhdistetty ruokasali, olohuone ja keittiö maalaistalon.

Yhdistelmä mahdollistaa kokki aamiaisen, lounaan tai päivällisen ja jutella läsnäolo vieraita tai perheen. Voit vastaanottaa vieraita samanaikaisesti ja varo lapsia, jotka leikkivät olohuoneessa. Tulee mukava edes toimi tietokoneen ääressä ruokasalissa tai olohuoneessa ja kokki illallisen samaan aikaan. Mutta nämä yhdistykset ovat niiden haittoja.

Merkittävä haittapuoli tällainen suunnitelma on levittää hajuja, ääniä, kondensaatio. Näin ollen, kuten äänet ja tuoksut voivat häiritä muiden perheenjäsenten levätä.

Kun tämä kosteus ja hajut voidaan imeyttää eri päällysteet, erityisesti tekstiili-, joten olisi huolehdittava tehokkaan otteen. Lisäksi sinun täytyy huolellisesti valita kattavuus itse. Heillä on ainakin hyvä puhdistaa.

Suunnittelu tahansa huoneeseen perustuu aina harmoninen koostumus, joka perustuu tietyn tyylin, historiallisesti tai koska nykyajan vaatimuksia mukavuutta, toiminnallisuutta, ergonomiaa. Erikseen, voit valita ja kansalliset mieltymykset järjestämisessä elintilaa. Siksi ottaen sisustus, sinun täytyy määrittää tärkeimmät parametrit ja otettava huomioon ominaisuudet tiloissa kotona.

 • Barokki ja rokokoo - kaksi mielikuvituksellinen tyyli. Ensimmäinen on valtava ja vain huutaa kuninkaan ylellisyyttä. Rokokoo merkitsee herkkä ja hienostunut kevyt rakenne. Mutta molemmat versiot eroavat halu liiallinen bling tieolosuhteissa.

Valokuvan - design keittiö ja olohuone barokkityyliin.

 • Klassinen ja Empire - kaksi vanhaa, lähellä toisiaan suuntiin. Sitä hallitsee tiukka ja säännöllinen geometrisia muotoja, kohtalainen sisustus, aristokratian ja aatelin kaikessa - paletista valintaan viimeistely materiaaleja.

 • Sisustus tyyliin parvi - erittäin mielenkiintoinen ratkaisu, joka on yksityinen koti on helpoin toteuttaa, varsinkin jos ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa ei ole täysin jaettu; Se toteutuu, kun toinen valoa, ja menevät osittain päällekkäin ensimmäisen kerroksen poissa. Sitten kattorakenne on osa viimeistely, sisustus ja yleinen kokoonpano.

Kuvassa - sisätilojen keittiö yhdistettynä olohuone ja ruokailutila, parvi tyyli.

 • Sama säde Ullakko voi tulla osa chalet-tyylinen design. Tämä kodikas Alpine sisustus helpoin ja asianmukaisesti, tietenkin rakentaa puutalo. Leaving altistuvat palkit, voit saavuttaa uskomattomia vaikutuksia luovat lämpimän ja viihtyisän tunnelman.

 • Niistä moderni suuntaukset yksityinen koti on harmoninen ja korkean teknologian, varsinkin jos olet kannattaja teknologisten innovaatioiden ja he haluavat varustaa kotinsa. Tämä sisustus on melko kylmä, mutta se sopii niille, jotka pidätetään ja ankara itsellesi ja muille. Lähestyä sitä ja niille, jotka arvostavat niiden mukavuutta ja varmistaa elämän teknisiä innovaatioita.

 • Toimiva ja yksinkertainen japanilainen tyyli on minimalistinen, erityinen filosofia ja maailmankuva. Siksi tällainen sisätila keittiö ja olohuone edistää rauhaa. Tässä on selkeä geometria, ja ehdoton kuuliaisuus logiikkaa ja yhtenäisyyttä luonnon kanssa.

Kuvassa - suunnittelu ja sisätilojen keittiö olohuone ja ruokailutila japanilainen tyyli.

 • Yhtä mielenkiintoista on jugendtyylinen. Tämä sisustus on harmoninen, se on dynaaminen, ja on alisteinen tavallisten luonnonlakeja. Jos kaikki viivat ovat selkeitä on jollain mystisellä, luontainen perusteet maailmankaikkeuden yleensä.

 • Viihtyisä ja lämmin koti-tyyli maan katsotaan. Hänellä on paljon vaihtelua, joten se voidaan toteuttaa myös Ranskan suuntaan - tyyliin Provencen ja Yhdysvalloissa - muodossa Texas karjatila, ja Alpine - Chalets ukaznoy edellä.
 • Kuvassa - suunnittelu yhdistetyn tilaa tyyliin Englanti maan.

  Harmonian ja mukavuutta riippuvat merkittävästi paletti, joka hallitsi huoneen. Siksi pitäisi suunnitella paitsi sen tyyli, mutta myös niiden mieltymykset väriä. Lisäksi on olemassa sääntöjä sävyjä käytetään yhdistetyssä alueilla: paletti on oltava sama molemmissa olohuone ja ruokailutila ja keittiö. Voit käyttää erilaisia ​​yhdistelmiä, mittasuhteet ja kontrastit, mutta harmonia perustuu valita kaksi väriä, ja yksi tai kaksi korostus.

  Kuvassa - esimerkkinä sisustus harmoninen yhdistelmä sävyjä.

  Loput suunnittelun ja paletti riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tyyli sisustus. Lisäksi tärkeää roolia mökin seinän materiaalit.

  • Jos harkitset keittiön suunnittelu, jossa on yhdistetty olohuone ja ruokailutila on tiilitalo, on suuri valikoima värejä. Tämä talo on pakollinen loppuun, joten voit valita minkä tahansa materiaalien ja sävyjä.
  • Puutalossa paremmat valmiudet sisustus lämpimässä ja kodin sisustamiseen vaihtoehtoja: alppimajatyylisessä, maa, Provence. Niin sinun ei tarvitse kääntää hengittävä mökki saavuttamisessa modernin tieteen ja teknologian, jota hallitsee metalli, lasi ja muovi.

  Siten valinta paletti riippuu tyyliä. Jos puhumme nykyaikaisen teknologian suuntaan, siellä hallitsevat metallia ja kiiltävä ratkaisuja, kirkkaita värejä. Ruokailu-ja oleskelutilat olisi käytettävä lämpimämpi sävyjä mukavuutta. Mutta kokonaisuutena paletin tulisi olla samanlainen väri keittiön:

  • Jos julkisivut keittiökalusteet valittu väri on riittävän kirkas, se ei voi olla olennainen virkistysalue. Näin ollen, tässä sävy saturoituu accentual.
  • Kun ydin on valkoinen tai muu kirkas ja neutraali värisävy, sitten rikas, lämpimät värit voidaan käyttää olohuoneessa. Yleensä puusta, tumman sininen, vihreä, terrakotta.

  Vaihtoehdot yhdistelmät ja harmoninen yhdistelmiä löytyy paljon, on tärkeää valita vain parasta tyyliä ja mielialaa. Lisäksi hyvin valittu värit auttavat tehokkaasti kaavoitettu tilaa.

  Suunnittelevat alueita ja keinoja niiden jako

  Kehittämissuunnitelmassa tilojen on tärkeää ottaa huomioon sijainti ensimmäisen ruokia. Omakotitalossa sijoittaa pesuallas, liesi ja muut laitteet voivat olla kirjaimellisesti kaikkialla, missä haluat. Tietenkin, sinun täytyy ottaa huomioon turvallisuutta ja ergonomiaa.

  • Useimmiten työalue tilava huone organisoidaan saaren kuulokkeet. Island osa - kätevä ja toimiva ratkaisu. Siellä voidaan sijoittaa ja pesuallas ja liesi. Mutta voit käyttää tätä osaa, ja kuten työpöydän, ja tilava baari, jonka takana voi olla välipala tai kahvia. Korosta keittiössä käytetään usein palkintosijaa ja eri katon tasolla.

  Kuvassa - korokkeella, jolle on keittiö.

  • Perustuu sijainnin kuulokkeen, suunnitelma ruokailutila. Pääsääntöisesti se on lähellä työtilaan, se oli kätevä tuoda pöytään. Riippuen saatavuudesta vapaata tilaa ruokapöydässä voivat olla eri kokoisia. Suuri perhe asuu maalaistalossa tai tänne viikonloppuisin, voit laittaa suuri puinen pöytä. Eristää vyöhyke vastaanottamiseksi ruoka käytetään harmoninen keskeinen kattokruunu tyyli poikkeaa keittiö lattia.

  • oleskelutila perinteisesti erottaa materiaalit ja sävyjä. Puinen matkustamon sisätilan olla alisteinen tärkeimmät ominaisuudet seinämän materiaali: se hallitsee lämmin hengittävä pinta. Yksityisissä tiilitalo valita muita kattavuus, sopivin toteutumista tyyliä, joka teki koko huoneen sisustus.
  • Suojuksen istuimet enimmäkseen Wood; voit laittaa matto, joka on väärässä paikassa tai ruokasalissa tai keittiössä. virkistysalue voidaan myös erottaa muotoinen rakenne kattoon, on polku, joka valonheittimet sijoitetaan.

  Valokuvan - monitasoista katto olohuoneessa yksityiskodissa.

  Suunnittelu yksityiskodissa - kysymys vain yksittäisiä, joten voit toteuttaa ideoita ja ehdotuksia. Se on vain tärkeää, ettei unohda harmoniaa koostumuksen ja asianmukainen kaavoitus koko tilaa.

  keittiön suunnittelu yhdistettynä ruokasali ja olohuone omakotitalossa

  Suunniteltaessa rakentamisen oman kodin tai korjata vanha maalaistalo, jokainen haaveilee mukavuutta, kodikas ilmapiiri, kaunis sisustus. Varmistamaan harmonia, halu olla huoneessa viettää aikaa täällä perheen tai ystävien kanssa kuuluu suunnittelua, hyvin kirjoitettu koostumuksesta ja hillitty tyylikäs muotoilu.

  sisustus tyylejä maalaistalon

  Valitsemalla tietyn tyylin, voit saavuttaa mahdollisimman sopusoinnussa muutaman vedon aivan tavallisissa olosuhteissa. Kun budjetti sallii, rajoitukset poistetaan, ja sitten voit toteuttaa lähes mitä tahansa haluaa.

  Yksi suosituimmista ja haluttu sisustustyyleihin keittiöön yksityiskodissa:

  • Classic - juhlallinen muotoilu, joka tarvitsee paljon tilaa kääntyä ympäri ja näyttää todella fiksu. Siksi tämä tyyli on usein suoritetaan rinnakkain sijoitettaville tiloissa, mutta on ruokasali olisi tärkeällä sijalla, sillä pöytä - suuri, pyöreä tai soikea - on keskellä perhejuhliin, ja ne ovat erittäin tärkeitä sisämaassa. Classics valitsema jotka arvostavat perhettä ja ikivanha perinne, tuntee ja pitää itseään seurapiirien. Tämä tyyli käytetään maalaistaloineen valtavia palatseja ja linnoja tyylitelty.

  Keittiö ja olohuone klassiseen tyyliin.

  • Provence, tai maa - viihtyisä vaihtoehto kuulusteltavaksi. Kuitenkin keittiö ja ruokasali tässä tyyli ovat mukavia ja maalaistalon pysyvää oleskelulupaa. Mutta asuvat samalla vielä erotettu tärkein tilaa aterioita. On tärkeää keskittyä, eikä pöydän. Oleskelualue mukavat sohvat sisämaassa sopimatonta.

  Maa ja Provence suunnittelu on yksinkertainen maalaismainen merkki, on karkea ja alkeellinen eriä ruokailutila. Jos siis haluat järjestää mukavampaa elää, on parempi huolellisesti erotettu ruokasali ja keittiö, on mahdollista vain avulla näkö- ja jonkin matkan tulesta. Nämä tyylit ovat harmoninen ja puinen mökki, koska olisi sopivin kuulokkeen array - ilman kiilto, ylimääräisiä muovi maali ja sisustus.

  Living tyyliin Provencen lähellä keittiö ja ruokasali on samaa mallia.

  • Contemporary - classic uudella tavalla, jota usein kutsutaan tätä tyyliä. Mutta et voi sanoa, että se todella näyttää klassismia. Ei ole suuri sisustus, älä käytä monumentaalinen rakenteita ja kultaus.

  Contemporary - se on yksinkertainen ja tyylikäs sisustus, ja ne toteutetaan lähinnä yhdistelmä harmaa ja musta, valkoinen ja sävyjä puuta. Täällä voit nähdä yksinkertaisen pinnat intuitiivinen malleja ja muotoilu. Usein tapaukset teloitetaan samanväriset seinät - valkoinen, ja ne sulautuvat yhteen, visuaalisesti vapauttaa tilaa. Sukupuoli - lämmin, puinen tai keraamisia, ja keittiössä - lämmitetty. Mustan linjat korostavat grafiikan laatu ja suoruus tilanne saattaa eri vyöhykkeellä ja alueilla. Sitä käytetään usein integroituja ratkaisuja ja monitoiminen kompleksit, jotka ovat visuaalisesti lähes huomaamaton.

  • Minimalismi, hi-tech Japani ja funktionalismi - samanlainen täyttö vaihtoehdot, joissa kaikki on yksinkertainen, selkeä, korkean teknologian. Se on yleensä melko valoisa ratkaisu, sillä sen lisäksi, värejä ja muotoja sekä sisustamiseen ei ole. Voit valita kiiltävän pinnan värikylläisiä, perus huonekaluja, mutta ei kova, ja korkean teknologian ja mukava - ilman hahmo, ilman harjakattoisia ja varsinkin ilman kukkainen yksityiskohtia.

  Moderni keittiö yksityisessä talossa Funkistyylisen.

  Tietenkin nämä tyylit vaihtelevat suunnitteluratkaisujen ei ole rajoitettu. Aina on tilaa eklektisesti ja kokeiluihin. Jokaisella ihmisellä on käsitys mukavuutta ja rentoutumista, joten valinta keittiön sisustus, sekä kaikki yhdistetyn tilan piilee vain vuokralaisia.

  Tästä näkökulmasta katsottuna valinnasta väripaletin maalaistalon ei ole rajoitettu. Tuskin olohuone, keittiö siellä on niin pieni, että sinun täytyy maalata huoneen hyvin vaaleita sävyjä. Hytissään on aina suosikki kirkas väri ratkaisuja ja ilotulitus.

  Luovuttamisesta yhdistetyn tilan omakotitalossa

  Mitä suurempi alue rakennuksen, sitä enemmän mahdollisuuksia on toteuttaa ideoita. Mutta paljon mielenkiintoisempaa asettelun suunnitteluun tilaa, kun tila on edelleen rajallista. Juuri nämä hankkeet herättävät kysymyksiä ja epäilyjä.

  • Perinteisesti sijoitettu alueittain seuraavasti: keittiö, jonka jälkeen ruokailu ja olohuone sitten. Nämä alueet ovat visuaalisesti erotettu, he tekevät ensinnäkin huonekaluja, mutta paljon mukavampaa ja harmonisen käytön tarkempi rajoja. Valitse mikä tahansa mahdollisista yksinkertaisin ja mielenkiintoisia tapoja kaavoitus.
  • Suljettuun tilaan, kuten kesäasunto, on vähennettävä alueen vyöhykkeiden tai jaella että välillä vyöhykkeiden eri tavalla. Keittiö voidaan esittää ainoastaan ​​keitto- pinta (joskus vain eletrical liesi tai uuni) ja yksi jalusta pari seinäkaappien. Tämä työ alue on sijoitettu käytävillä, portaiden alla, kaukana huoneen nurkkaan on epäsäännöllinen muoto. Jäljellä oleva tila sijaitsee ruokasali ja / tai olohuoneessa. Nämä tilat voidaan toiminnallisesti yhdistää.

  Suunnittele pieni puutarha pienellä keittiö.

  • Kaksikerroksinen omakotitalon keittiö työalueella voidaan sijoittaa toiseen kerrokseen, josta on näkymät toisen valon. Siten olohuone ja ruokailutila, tai vain lounge tulee olemaan suuri tilava tontti tilaa ja keittiö visuaalisesti piilossa katseilta - alle toisen asuin taso.

  Sisätilojen kaksikerroksinen mökki: ulkoasun kanssa keittiön toisessa kerroksessa.

  • Puinen mökki suunnittelu määräytyy usein turvallisin sijoitus työalueen, koska seinät ovat erittäin tulenarkoja.

  Koko ulkoasu yhdistetyn tila kehitetään ottaen huomioon, mitkä alueet on etu - olla kirkkaita ja kävi, suosikki keskuudessa kotitalouksissa. Jos painopiste saa olohuone, ruokasali voidaan esittää pieni, jopa kokoontaitettava pöytä ja tarpeellinen määrä tuoleja. Keittiön sitten laitetaan jossa on tilaa sen.

  Kun "keskus", vaan muuttuu painopistealue on keittiö, niin hän pelaa tärkeä alue. Sitten kirkas asettaa, ei vähemmän intensiivisen suunnittelun työalueella. Ruokailu tässä huoneessa voidaan järjestää suoraan olohuoneessa tai baarissa tai saari - erillinen osa kuulokkeen.

  Layout avokeittiö olohuone ja ruokailutila yksityiskodissa edellyttää osaavaa kaavoitus, jotka tarjoavat mukavuutta ja harmoniaa käsitys sisätilojen. Se käyttää myös perinteisiä ja tehokkaita menetelmiä:

  • Sävyt: väri keittiö, ruokailutila ja olohuone on erilainen. Näiden eri vyöhykkeillä valitaan viimeistely. Tietenkin se olisi harmoninen. Pääsääntöisesti käytä puolisävyt samanvärisiä, erottuva ratkaisuja tai vastustetaan vaihtoehtoja (kun tausta ja aksentti käännetään).

  Kaavoitus keittiö elää omakotitalon väripaletti.

  • Materiaalit: viimeistely käyttämällä eri pinnoilla. Pääsääntöisesti keittiössä - keraaminen laatta tai kivi lattialla, kun olohuone suunnittelun käyttöä puulattiat. Seinät työalueen voidaan laatoitettu tai maali ja olohuoneessa - taustakuva.
  • Palkintosijaa ja eri katon tasolla. Koska maalaistalon, voit vaihdella korkeus katto, voit käyttää monitasoisen rakenteen, joka auttaa tunnistamaan ruokailutila, olohuone ja keittiö. Samoin näyttää catwalk - kätevä ratkaisu, mutta ei ole kovin mukava, koska tarve jatkuvasti tarkastella jalkansa hakuun vaiheessa.

  Kätevä asettelun talo korokkeella työalueella.

  Variantit kaavoitus ja arkkitehtisuunnittelu ominaisuudet

  Usein menetelmiä kaavoitus sekä suoraan suunnitella riippuvaisia ​​seinämateriaalista ja rakentamisen tekniikka. Joskus nämä parametrit määrittävät tyyli ja sisustus, ja sen suunnitteluun. Mutta se tapahtuu ja päinvastoin, kun asukkaat perin ostettu tyyli, jolla he haluavat nähdä talon ja tuntea sen.

  • Tiili Mökki on useimmiten käytetään kaavoituksen kaaria, sisäisenä tukirakenteet jos se on riittävän, varsinkin tilava huone. Optimaalisesti, nämä sisätilat annetaan klassiseen tyyliin, jossa laatu viimeistely piilottaa muuraus, ja joissakin paikoissa on mahdollista lähteä vietettyään yhteys menneisyyden ja nykyisyyden.
  • Valubetonin rakennus kaavoitus tekniikat eivät rajoitu standardimenetelmiä. Ei voi olla läsnä välillä tukipilarit vyöhykkeitä, mikä myös suunnitella parantaminen retro. Mutta nykyajan ratkaisut ovat asianmukaisia.

  Suurin tila olohuone, ruokailutila ja keittiö monoliittinen talon.

  • Puutalossa usein kaavoitus sävyjä - puuta viimeistely materiaalit, huonekalut, valaisimet. Saattaa olla myös läsnä tukipylväät, palkit, mutta niitä ei ole muotoiltu klassiseen tyyliin. Pikemminkin puutalossa sitä käytetään tai Provence Country, Contemporary toimiva. Tulee harmoninen palkintopallille - varten työskentelyalueella tai olohuoneessa, katsomalla mikä aikavyöhykkeen ensisijaisesti.

  Ei ole olemassa yleismaailmallisia neuvoja, miten ulos ruokasali ja keittiö omassa kodissa: erilaisia ​​muotoilun sekä arkkitehtuurin, joten niin suuri, että on epätodennäköistä, että se sopii mielikuvituksen yhden miehen. Siksi valittaessa sisätilojen hänen perheensä, on parempi kuvitella ja visualisoida heidän toiveistaan, kuin sukeltaa pitkään etsiä vähän tunnettu tyylejä ja luovia hankkeita.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  77 + = 79