Keittiö tyyliin modernin valokuvan

Moderni keittiö klassiseen tyyliin

Olemme varmoja, että valmisteilla korjattavaksi, olet oppinut monenlaisia ​​suunnittelun. Miten olla, jos haluat vuosikerta ja tyylikäs, ja trendikäs postmoderni? Ei välttämättä valita - on kompromissi.

Keittiön suunnittelu tyyliin moderneja klassikoita - mitä tarvitset: tarjoamme katso valitut kuvat, joissa selkeästi nähdä kaikkia sen ominaisuuksia ja etuja.

Kyllä, luit oikein. Moderni klassikko muotoilu - ainutlaatuinen ilmiö, joka yhdistyy piirteitä perinteisen malliset lisäämällä muotivirtaukset. Ymmärtääksemme paremmin kaikkia vivahteita, tarjoamme ymmärtää sen ominaisuudet:

 • Hillitty värit maanläheisiä sävyjä. Beige, valkoinen, pastellivärit ... Kuitenkin, ja kirkas aksentteja sallitaan - pääasia, että ne eivät olleet liian kunnianhimoinen, ja yhdessä tärkeimpien paletti.
 • Yksinkertainen siluetteja. Ei kiharat, monimutkaisia ​​kuvioita ja kohtuuton käänteitä. Osoittautunut vuosien mukavat huonekalut - mitä tarvitset.
 • Puolueettomalla kentällä. Puu, kivi, matto tai laminaatti - voit vapaasti valinnassa materiaaleja. Mutta luopua monimutkaisia ​​kuvioita ja malleja. Sex tässä tapauksessa tarve korostaa yleisen käsityksen, eikä viivyttää huomion itseensä.
 • Työskentely kuvioita. Sitten sinun täytyy nahka-, tekstiili-, puu-, rottinki, hyvä taustakuva ja enemmän. Tärkein indikaattori "oikeellisuutta" - laadukkaita ja miellyttävä tuntoon tuntemuksia. Tämä koskee seinät, valita kalusteet ja varusteet. Mutta älä liioittele helpotus pinta - riski ylikuormittaa huoneeseen. Kyllä, ja niitä on vaikea puhdistaa.
 • Maltillisesti yksityiskohtaisesti. Ei tarvitse ostaa kaikki koristeet haluat - kaikki pitäisi olla kohtuullisesti. Siksi sisustus valitsema suunnittelu, ja harmonia on ollut keskeinen rooli.
 • Yhdistämällä. Älä pelkää tuoda klassinen sisustus modernit trendit - upotettavat kodinkoneet hengessä minimalismi, katot, lasi julkisivut.

Jos lopullisessa suunnitteluprojekti tai korjaamisen jälkeen jotain sekava, vapaasti muokata tai poistaa ylimääräiset elementti - keittiössä on tarkasteltava kokonaisvaltaisesti.

Kuten näette, jotta paikka moderni keittiö tyylikäs, klassinen tyyli on tehtävä joitakin vaivaa ja huolehtia kunkin segmentin huone: ei ole yksityiskohtaisesti.

Se järkevää niin jännittynyt? Katsotaanpa kuvaa nähdä tämä!

1

Keittiö on valkoinen mustin julkisivut - koetuilla tekniikka, joka on tyylikäs. Kiinnittää huomiota asettaa: puu yhdistettynä huurrelasi insertit ja suljettuun kaappiin - avohyllyt.

Tosi klassikoita, tämä yhdistelmä ei ole kovin tärkeä, mutta moderni ulkonäkö luonnollisesti ja orgaanisesti. Erikseen Huomautan tekniikka: se seuraa muotivirtaukset, mutta ei tunnu ulkomaalainen. Erillinen painotetaan uuniin, jossa on kaksi ovea - se lisää symmetria huoneen.

Erittäin alkuperäinen ratkaisu - metallin tekniikka tyylikkäällä keittiö beigen sävyjä. Tällainen sijaan on osoittautunut yllättävän orgaaninen.

Totta, siellä täytyy lähestymään valinta erittäin huolellisesti. No muodikkaita tyylejä - vain suoria viivoja ja yksinkertaisuus. Minimi sisustus - se on enemmän kuin jo valettu suunnitteluun. Lukuun ottamatta, ehkä, voidaan tehdä esiliina maalattu laatat - pieniä kirkkaita preparaatti Mono-huoneessa.

Seuraava kuva - esimerkki onnistuneesta ratkaisuja pieni keittiö 10 m² Beige nurkkasviitissä valkoisilla integroitu laitteet. Näyttää siltä, ​​että kaikki on hyvin vakio. Kuitenkin kaunis turkoosi verhot, verhoilu tuolit niiden sävy, tumma pöytä.

Sisustus näyttää yllättävän harmonisesti sopivilla valikoima värejä. Hän ei katso kalpea, mutta ei tavallinen eikä - kaikki tyylikäs ja tasapainoinen.

Kiinnitä huomiota kattoon - kaksitasoista kipsi muotoilu sopii täydellisesti tähän. Kehystys laatikot valonheittimet - fashioned vastaanoton. Mutta se sopii hyvin muotoiltu kattokruunu "antiikki". Tällainen yhdistelmä on usein käytetään nykyaikaisia ​​klassiseen tyyliin.

Muuten, kukaan ei sano sinun täytyy käyttää vain tavallista materiaaleja hänelle. Kerma kangas tapetti, jossa tyylikäs print - erinomainen valinta. Tällaisessa sisustus, he - pääelementti, joten muut huonekalut on valittu sen perusteella, niiden väri.

Käytä enintään kolme pääväriä. On beige, pistaasi ja valkoinen. Viihtyisyys tyylikäs keittiö lisäävät verhot lattiaan. On parempi luopua monimutkaisia ​​rakenteita - suora tekstiilit sävy verhoiluun sohva on paljon edullisempaa.

Pieni keittiö on 12 neliömetriä. m. läpi erkkeri näyttää hyvin poikkeuksellisia. Mutta tällainen suunnittelu on harvinaista mallissa kodeissa - usein nähdään yksityiskodeissa. Tällainen laatikko edellyttää asianmukaista suunnittelu. Entä kihara ohut verhot eri korkuisia? Se on sekä toimiva ja kaunis.

Kapealla ehdotimme varustaa ruokailutila. Yrittää tehdä epätavallinen - esimerkiksi ostaa sohva tyydyttyneen sitruuna-värinen. Kuitenkin muoto on silti suositeltavaa jättää klassikko. Täydentää vaikutelman tuolit epätavallinen maalattu verhoilu. Tällä kanssa kokeet viittaavat viimeistely: tavallinen asetettu valkoinen tai beige julkisivu ja puiset työtasot - monipuolinen vaihtoehto.

Tällaiset yhdistelmät vaativat äärimmäistä huomiota yksityiskohtiin: on vähän liian kaukana kirkkaat elementtejä ja sen sijaan muodikkaita moderneja klassikoita saat kasan outo sisustus ei voida yhdistää keskenään huonekaluja. Siksi on hyvä miettiä jokaisen ostoksen.

Kuvan alkuperäinen ratkaisu tupakeittiö - täydellinen puuttuminen kaavoitus. Set pehmeä sininen värisävy kehän tulee tavanomainen kaapit hylly TV. Samanlainen menetelmä on mahdollista vain tilava yksiö, jossa on suuri, neliö huoneessa. Alue on varattu keittiöön, yritä ruokasalissa.

Tärkeä varoitus: Jos päätät suunnittelukilpailun, pitää mielessä, että on hyvä voimakas linko. Ja jopa enemmän kuin yksi. Muuten koko huone haisee propahnet ruokaa.

Muuten, yritä valkoinen huppu, ja loput mustaa laitteiden - sekä värit yhdistyvät hieno sininen ja kontrasti tekee laulun mielenkiintoinen.

Älä oleta, että se ei maksa - kuulokkeet ja tapauksia on ostettava tilauksesta.

Pienelle keittiö niin banaali tietenkin mahdotonta. Mutta ei ole yhtä mielenkiintoisia vaihtoehtoja - kuten tässä kuvassa. Yksinkertainen valkoinen seinät, Korkealle ei tavallinen ... Näyttää siltä, ​​että kaikki on ihan vähäpätöinen.

Tässä tapauksessa rakenne tekee kattoon. "Kelluva" Kipsilevyjen epätavallinen kattokruunu muotoinen kynttilänjalka - perusta jolle kaikki muu on leikata.

Huoneeseen ei näyttänyt tuoretta, laimenna sitä herkkää kukkia. Esimerkiksi pistaasi - se näyttää jalo, mutta ei ole vähäpätöinen. Käytä sitä verhoihin ja huonekaluihin pehmeän pienoiskeittiö.

Kiiltävän laatu - ei suosituin vaihtoehto moderneja klassikoita. Kuitenkin, jos pystyt löytää oikea huonekalut, miksi ei? Noudata kaikkia perussääntöjä tyyliä, mutta sallia tällaisten vapauksia kiiltävinä julkisivut. Se näyttää todella vaikuttava.

Puiset työtasot, beige seinät, kiiltävä ja moderni teknologia - yhdistelmä, joka ei voi pidä siitä.

Päinvastainen - klassinen kaapit, kiiltävä musta työtaso ja violetti esiliina myös kiinnitettävä huomiota. Lisää keittiön tilavuuden taustavalolla - LED nauhat pinnan alta pohjasta yläosaan kuuloke täyttää huoneen pehmeä hehku.

Painetut esiliina suuria laattoja, monimutkainen monitasoinen rakenne kattoon moderneilla kattokruunut, ulkona parveke rullaverhot ... Tämä muodikas ja kaunis. Mutta tyylikäs verhot ja pehmeät sävyt, täydentävät pehmeät linjat ei tavallinen - etuoikeus klassinen muotoilu. Tee harmoninen sisustus ei ole helppoa, mutta tulos ei jätä ketään kylmäksi.

Yhteenvetona: keittiön tyyliin moderneja klassikoita monipuolinen vaihtoehto, joka yhdistää parhaan perinteen ja innovaation. Se vaatii paljon työtä, mutta se näyttää vaikuttavan, jos noudatat sääntöjä ja noudattamaan maltillisesti. Olemme varmoja voit tehdä sen!

Keittiön suunnittelu klassiseen tyyliin (65 kuvat)

 • Symmetrian linjat, siro muodot, hillitty värit - nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet klassisen tyylin. Tämä muotoilu antaa keittiön aristokraattisen ilmeen, tee se malli harmonian ja puhtautta. Täsmällisesti ja käytännöllisesti, sopii klassinen muotoilu pieni nurkka ruoanlaittoon, ja tilavia huoneita. Jos käyttö laadukkaita materiaaleja ja luotettava huonekaluja, seuraavat korjaukset on unohdettu pitkään, koska keittiössä klassiseen tyyliin koskaan mene pois muodista.

  Ominaisuudet klassinen tyyli

  Yksi silmäys klassisen sisustus riittää rakastua hänen perusteellisesta luotettavuus ja ylellinen täydellisyyttä. Suuri valo katot, suuret ikkunat, täydellisesti yhteensopivat paletti sävyjä, mukava huonekalut - kaikki tämä luo ilmapiirin hyvinvoinnin, vakauden ja kestävyyden.

  Vuodesta käytetyt materiaalit kallein: puusta, kiillotettu kivi, kimaltelee auringossa kristalli, tyylikäs kangas. Olennainen ominaisuus klassiseen tyyliin on rikas sisustus. Taidokkaasti veistetty, taottu metallituotteet, kipsi listat, harvinainen keramiikkaa, maalauksia tunnettujen taiteilijoiden koristaa sisustus, joten se uskomattoman juhlava.

  Classic on aina ominaista täysin mitoitettava, puhdas, on jokainen asia paikallaan, ja koko suunnittelu näyttää yhden täydellisen kokonaisuus.

  Värin keittiössä klassiseen tyyliin

  Klassinen tyyli merkitsee pidättyvyyttä värivalikoima. Kirkas, kirjava värejä, sekä likainen tumma lähes koskaan esiinny hienostunut klassikko. Ei ole varaa merkkihenkilöt, etenkin geometria. Sille on tunnusomaista rauhallinen, kiinteä pastelli korkeuden välissä jalometallien, sekä korostettiin suurenmoisuudesta luonnon kuvioita.

  Joka tapauksessa, valkoinen väri on välttämättä läsnä klassisen ympäristössä. On välttämätöntä, että koristelu katto, seinät, ja joskus seksi. Täysin valkoinen keittiö - indikaattori hienon maun.

  Joskus puhdas väri yhdistettynä kulta, beige, tummanruskea, mutta yleensä se on vähän lisätoimintoja. Yleensä klassinen ei siedä samanaikaista käyttöä enemmän kuin kolme väriä.

  Itse asiassa se on sama valkoinen, mutta tuskin havaittava sekoittumisen keltainen, pinkki, laventeli, tai kahvia. Paletti norsunluun, samppanjaa, Paahtovanukas ja vanilja antaa sisätilojen kevään keveyttä, joten se on hiljainen ja lempeä.

  Cool pastellivärit - vaaleansininen, minttu, harmaa - ovat paremmin tyyliin Provencen kuin klassikoita.

  Tekstuuri hieno puu, kiillotettu tai lakattu - tyylikäs valinta keittiöön klassiseen tyyliin. Yleisin värit - pähkinöistä ja maitosuklaata syvälle väri mustaa kahvia.

  Taustalla voidaan käyttää viimeistely pehmeä beige ja rikas ruskea on parketti, joskus - työtaso ja asematason asetettu. Erityisen tyylikäs näyttää tummalta rajoja ja pieniä ruskeita pilkkuja maidonvalkoinen pinnoilla.

  Lämmin kulta - täydellinen lisä klassiseen tyyliin keittiö sisustus. Se voi korostaa kauniita lumivalkoinen suunnittelu, antaa sille jalo kiiltoa.

  Voit valita esimerkiksi kirkkaan taustakuva kohokirjaimia tarvikkeet (ovenkahvat, hanat, sekoittimet, kehykset ja peilit), kattokruunut, kattokoristeilla. Huonekalujen julkisivut kultainen koriste tai veistos näyttää museoesineet tai koruja.

  keittiö koristelu klassiseen tyyliin

  Käytössä ajattomia klassikoita. Keittiö on sisustettu tähän tyyliin pitäisi näyttää ikään kuin se pysyy ennallaan, ja kaksisataa vuotta myöhemmin. Horjumaton lujuus, kestävyys ja luotettavuus - tärkeimmät kriteerit, jotka on otettava valinnassa materiaalien viimeistelyyn.

  Ja lattia keittiössä sopivia pinnoitteita, jotka ovat vastustuskykyisiä kosteuden ja helppo puhdistaa. Tämä voi olla parketti, peitetty vettä hylkivä maali, keraamisia laattoja, tekokivestä, keramiikka, matot, korkki, linoleum rauhalliset värit.

  Jos pintamateriaali on kylmä (erityisesti kivi ja keramiikka) - asetetaan edullisesti "Lämmitetty lattia" järjestelmä. Muuten, tällainen ratkaisu poistaisi lisälämmittimen ja säästää tilaa pienessä huoneessa.

  Jos keittiö on pieni, niin lattia on parempi valita kirkas, homogeeninen osia keskikokoinen, se voidaan kuvioitu puu- tai marmori.

  Yleistä taustaa ja ilmapiiri on aina luoda seinät. Ja vaikka ne ovat usein keittiössä kiinni kuulokkeen, vielä avoimia alueita lähellä kattoa, ovella ja lähellä ruokailutila.

  Ottaen huomioon paljon kosteutta huoneeseen, seinien voidaan käyttää maalaus akryyli- ja lateksi yhdisteet, vinyyli tapetti, lasikuitu. Esiliina paras keskisuurten laatat oblitsevat neliö tai timantin muotoinen, sileä kiviseinä.

  Pienessä klassinen keittiön seinät pitäisi olla itsestään värillinen, kevyt ja sopusoinnussa muita aiheita.

  Vanhassa aristokraattinen talot katot ovat aina olleet korkeat. Visuaalisesti sen esille nykyaikaisiin toimitiloihin, voit käyttää kipsilevyrakenteissa muodossa valkoisella kehyksellä reunojen matta ja kiiltävä kalvon kireys keskustassa.

  Kultaus, runko listat, suuret koristeet ja valtava kattokruunut ovat sallittuja vain siinä tapauksessa, että keittiö on todella suuri, ja sen korkeus on vähintään 2,8 m.

  Ei ole väliä mitä värejä käytetään sisustus, katto keittiössä klassiseen tyyliin pitäisi aina olla puhdas valkoinen.

  Valinnasta kankaan se riippuu siitä, onko sisätilojen näyttävät kokonaisvaltainen ja täydellinen. Keittiö klassiseen tyyliin sopiva tekstiilit monokromaattista valoa paletti valkoisesta beige, joskus kultaisella koriste.

  Pienissä huoneissa on parempi pysyä valoa läpikuultava verhot tai kaihtimet ja tilavia ja hyvin tuuletettu - varaa raskaat verhot verhot. Jälkimmäinen on ommeltu rikas materiaaleista: satiini, jakardi, satiini ja Brocade.

  Klassisessa sisustus on erittäin tärkeää käyttää laadukkaita ja mukavia vaatteita. Tällainen kokoelma huonekaluja tuotettu paitsi italialaisia ​​yrityksiä, mutta myös monia venäläisiä valmistajia. Niistä yksi löytyy usein varsin kunnollinen vaihtoehdot edullisempi hinta.

  Seinän keittiö klassiseen tyyliin - se on lähes aina puusta, ääritapauksessa - erittäin hyvä jäljitelmä lastulevyä. Julkisivu voidaan värjätä tai vaalea emali, pitää ainutlaatuinen luonnollinen kuvio päällystetty läpikuultava lakka. Koriste-elementtejä ovat symmetrisiä, hieman tummempi, kultainen väri tai kontrasti.

  Riippuen ulkoasu huone, laite voidaan asentaa yhtä seinää pitkin, kirjain G tai U-muotoinen. Tilava keittiö täydentää sen keskellä massiivinen jalusta, tiskille tai baari, tehty samaa mallia.

  Classic keittiö sisustus ei salli penkit, tuolit tai alhainen sohvat. Kun istuin voidaan käyttää ainoastaan ​​veistetty korkean tuoleilla, verhoiltu ja joskus käsinojat.

  Keskusta ruokailutila - taulukko säännöllisen geometrisen muodon (neliö, pyöreä, suorakulmainen tai soikea). Pääsääntöisesti se on mukava kiiltävä pinta ei peitetty kankaalla.

  Kuten ennen vanhaan jääkaapissa harjoittaman erillisestä rakennuksesta, kellareissa, suurikokoisista laite ei ole kovin hyvin sovi klassinen muotoilu.

  Jotta ei tuhoa ympäristöä, voit vain upottaa sen kapealla kuulokkeiden maskin ja ovet vastaamaan muita kalusteita. Jos tämä ei ole mahdollista, on syytä etsiä malli alla klassista tyyliä tai koristella pinnan omaan, esimerkiksi käyttämällä pastelli emalia tai elokuvan vaikutus marmoria.

  Keittiössä klassiseen tyyliin sopivia suuri pyöreä kellon roomalaisin numeroin, kipsi listat, pilarit, taottuja tuotteita kullalla, koruja rintakoruja verhoja, pelmets ja hieno nappaa. Avoimille hyllyille voidaan laittaa lumivalkoinen posliinia, keraamisia ja alabasteri patsaita.

  Maalausmosaiikit valita paras asetelmia ja maisemia lämpimillä syksyn väreissä, korostaa niiden kauneutta tai kullattu puurunkoiset.

  Joyful mieliala auttaa luomaan kukkakimppuihin puutarhan kukkia, varsinkin valkoinen, keltainen ja persikka ruusuja.

  Klassisen sisätilojen keittiön pitäisi olla yhtä paljon valoa kuin mahdollista. Sävy on parempi valita luonnon - lämmin valkoinen tai kellertävä. Voit tehdä tämän, se on ihanteellinen LED-lamppuja.

  Kompakti Spottivalot asennettu asetettu, auttaa löytämään nopeasti oikeita asioita; yläpuolella työ pöytälevy, ne myös säästää sormia vammoja, ja lähellä pesu - mahdollistavat tarkkaan puhtauden ruokia.

  Muita mini-valot asetetaan kattoon, ja keskellä täytyy ehdottomasti ylellisen riipus kattokruunu. Jos keittiö on pieni, niin kattokruunu olisi korvattava pieni valkoinen-kulta katto.

  Vieressä ruokailutila olisi tarkoituksenmukaista tai lampetit jälleen - ulottuu keskelle kristallikruunu.

  Keittiö klassiseen tyyliin - Valokuva

  Galleriamme sisältää parhaita kuvia keittiön suunnittelu klassiseen tyyliin. Täältä löydät monenlaisia ​​ideoita koristeluun. Inspiroidu!

  Moderni klassikko sisätilojen keittiön

  Mitä jos olet fani perinne, mutta näkevät vain lohtua sisätilojen tech? On tapa auttaa sovittamaan yhteen ristiriitaisia ​​ensisilmäyksellä trendejä. Moderni klassikko: neutraali paletti, symmetria, harmoniaa hillitty riviä aristokratian jokaista yksityiskohtaa ja itsetunto.

  Nämä ominaisuudet ovat luonnostaan ​​perinteistä ruokaa klassiseen tyyliin. Ne ovat ominaista sen moderni tulkinta - nykyaikainen. Mutta nyt on kontrasti täällä, enemmän tunnetta ja energiaa häviää sisustus sisustus.

  Sinänsä nimi päivitetyn suuntaan osoittaa, että läsnä kontrastin taustaa vasten perinteisen ylevän yksinkertaisuus ja suhteellinen tiukkuus muotoja ja linjat.

  Keittiö moderniin klassiseen tyyliin.

  Mikä on se - keittiö moderniin klassiseen tyyliin

  Valitsemalla moderni design klassikko huoneeseen, emme voi unohtaa paitsi trendi ulkoisen muotoilun, mutta myös perinne laatua:

  • Huonekalut valita massiivipuuta;
  • koristelu materiaalien tulisi olla ainoastaan ​​palkkio;
  • paletti pitäisi olla harmoninen ja miellyttävä;
  • keittiö tulisi olla riittävän suuri, jotta se voidaan yhdistää olohuoneeseen tai ruokasali.

  Lattiat sellaisessa huoneessa tehdään yleensä luonnon tai tekokivestä. Vaihtoehtona on keraaminen laatta, joka voi olla joko tavanomainen muoto ja epäsäännöllinen. Tällainen pinta on usein jäljittelee pinnan luonnonmateriaali, on se kivi tai joukko.

  Suunnittelu moderni klassikko keittiön lattian keraamisten laattojen.

  Perinteistä ruokaa klassiseen tyyliin tapetti moderni sisustus voidaan muuntaa: nyt sopiva ja kipsi ja maali, mutta Matt. Walls voi olla täysin sileä, mutta ei missään tapauksessa kiiltävä tai kuvioitu.

  Jos malli perustuu taustakuva, sinun pitäisi valita materiaalit kuviolla:

  • pienillä tai suurilla kukka;
  • raidallinen;
  • suuri harjakattoisia elementtejä;
  • kuvaa lintuja.

  Kiinteän päällysteen mahdollisesti yhdistelmänä yhden edellä olevista suoritusmuodoista.

  Sisätilojen modernin keittiön tapetti perinteiseen klassiseen tyyliin.

  Yhdistetty taustakuva valitaan yleensä yhdistetyn tiloihin: olohuoneen seinää materiaali liitä yli koristeen ja työalue usein maalattu yksiäänisignaalista.

  Perinteinen katto - on valkoinen, valkaistu tai rappauspinta. Klassiseen tyyliin puiset palkit voivat olla täällä. Sitten joukko saman värin on oltava läsnä koristeluun muita yksityiskohtia.

  Äskettäin ajankohtainen elvyttämiseen keittiön ja olohuoneen on tullut sisäkaton kanssa mattapinta. Tämän päätöksen myötä korjauksen tai toimittaa huoneen nopeasti ja tehokkaasti.

  Klassinen paletti nykyaikaiseen tyyliin

  Moderni muotoilu ei sulje pois perinteisen värimaailman käyttöä:

  • Valkoinen-kultainen yhdistelmä on todella klassinen duo. Yleensä, ei käytännössä kaikki pinnat ovat valkoinen ja kulta (patina) koristeltu yksityiskohdat: listat, listat, pylväät kuvio, jos läsnä huoneessa, vuoria. Tietenkin nykyaikaisessa tulkinnassa tällainen sisustus on vähemmän, mutta suunnittelu ei sulje pois sen käyttöä. Yhdistelmä erilaisia ​​yhdistelmiä keittiössä ja olohuoneessa tekee myös eklektinen tilaa, mutta sallii vain osa maali perinteisessä järjestelmässä, jälleen yhden vyöhykkeen valoisassa ja epätavallisia värejä.

  Moderni valkoinen ja kultainen keittiö.

  • Beige-asteikko suklaavalmisteella on toinen suunnitteluvaihtoehto, jota käytetään nykyään usein muissa suuntiin nykyaikaisessa sisustuksessa. Tässä yhdistelmässä on sopiva asettaa massiivipuusta. Vaikka MDF: n kalliit kalusteet ovat sallittuja laadukkaalla pinnoitteella. Voi olla lakattu kiiltävä pinta, joka klassisessa tyylissä soveltuu vain lakattuun muotoiluun.

  Klassinen sisustus beigenvärisiin sävyihin.

  • Elegantti valkoinen ja musta paletti klassisessa esityksessä. Tämä muotoilu käyttää tavallisesti tyylikkäitä sävyjä, mikä tekee kontrastista pehmeämpi. Valkoinen väri voi olla mykistetty - kermainen tai norsunluu. Mutta mustalla on vielä enemmän muunnelmia: mattamusta mustaan ​​tumman harmaan kiven tekstuuriin. Nämä pinnoitteet valitaan yleensä lattian ja esiliinan viimeistelyyn. Harmaa voi olla huonekalu olohuoneessa, mutta vain kalliilla verhoiluilla - velurilla tai samettilla. HF-laite on yleensä valittu valkoiseksi - kevyillä julkisivuilla.

  Keittiön sisätilat ovat valkoisia ja mustia sävyjä.

  Sateenkaaren kaikkien väreiden vähäisempiä sävyjä voidaan käyttää myös klassisen keittiön suunnittelussa yhdessä olohuoneen ja ruokasalin kanssa modernit ominaisuudet. Mutta ne eivät ole liian energisiä tai kirkkaita, tässä käytetään vain vaatimattomia sävyjä, ja yhdistelmä ja kirkkaus lisää muotoilua ja kylläisyyttä.

  Tyypillinen nykyaikaiseen tyyliin, joka on melko usein erotettu nykyaikaisista klassikoista sellaisenaan, on yhdistelmä puhdasta valkoista luonnollista puumainen sävyä, yleensä vaaleita sävyjä ja myös tummanharmaa. Tällaisen trio-huone on tilava, vaalea ja dynaaminen.

  Nykyaikainen klassikoiden moderni tulkinta

  On selvää, että nykyaikainen muotoilu käyttää luonnollisia ja harmonisia sävyjä: musta, kevyempiä vaihteluita, valkoista ja luonnollista puuta. Jokaisella niistä on alun perin selvä tarkoitus:

  • Tumma seksi suoritetaan. Se voi olla kivi, kaakeli tai epäolennaisia ​​laatuja oleva puu. Useimmiten lattianpäällysteellä on kiven tai sarjan rakenne, vaikkakin keinotekoisia tai keraamisia materiaaleja käytetään.
  • Seinät ja katto ovat poikkeuksellisen valkoisia. Tällainen sisustus on tilava, sillä lumivalkoiset sävyt näyttävät visuaalisesti seinät. Siksi tämä malli sopii pieniin huoneisiin - joissa on olohuone ja ruokailuhuone tai ilman niitä.

  Perinteinen kolmio sävyjä moderni klassinen tyyli.

  • Puutarha käytetään huonekalujen luurankoihin, ulosteiden valmistukseen, koriste-kuulokkeisiin: tämä voi olla sarja, jossa on puiset julkisivut tai pöytälevy. Klassisessa tyylissä, kuten nykyaikana, taulukko voidaan käsitellä minimaalisesti - luonnollinen kuvio säilytetään ilman maaleja ja lakkoja.

  Moderni keittiökeittiö, jossa on olohuone, jossa on massiiviset julkisivut.

  Mielenkiintoinen eklektisyys nykyaikaisessa klassisessa tyylissä

  Moderni keittiön tulkinta klassisessa tyylissä mahdollistaa kontrastien ja melko kirkkaiden ratkaisujen käyttämisen jaloissa pidettävien viimeistelyjen taustalla.

  • Yksinkertainen sarja, jossa on julkisivut ilman koristeellisia viimeistelyjä, voidaan viimeistellä lasimaalauksilla esiliinalla, työalueen ja olohuoneen välissä. Tämä aukon muotoilu tekee jopa yksinkertaisimmasta sisustuksesta kirkkaan ja dynaamisen. Jos toistat lasimaalauksia katon osassa - valaistuksella monitasoisella rakenteella - koostumus on täydellinen ja tyylikäs.

  Sisustus keittiö ja olohuone lasimaalilla.

  • Nykyaikaisessa huoneessa luonnollista puumallia voidaan täydentää muovirakenteilla ja lasilla. Teknisiä ratkaisuja käytetään mukavuuden ja sisustuksen helppouden vuoksi. Esimerkiksi suljetussa tilassa avoimet yksityiskohdat ovat melkein näkymättömiä, jopa melko tummissa sävyissä.

  Keittiöryhmä massiivipuusta ja ruokailutila, jossa on muoviset tuolit.

  • Takan tai portaalin aukko lähelle huppu on riittävä voidaan täydentää melko yksinkertaisilla anatomisilla tuoleilla tai tuoleilla, joilla voi tässä tapauksessa olla tyylikkäät kaarevat jalat ja käsinojat.

  Tällaisessa sisustuksessa, etenkin kun yhdistetään keittiö ja olohuone - on aina tilaa mielikuvitukselle, yksilöllisyydelle ja kokeilulle.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  − 5 = 4