Sisustus olohuone 16 neliömetriä kuva

korjaus aakkoset

Rakentaa oman kodin perustuksesta kattoon

Suunnittelu olohuone 16 neliötä. m. Valikoima projekteja, ihastut

Living 16 neliömetriä, jossa on suuri harmaa sohva

Ylimääräinen henkilöitä arvostavat lihavoitu lähestymistapa materiaalien valintaa varten viimeistely huoneen parvi elementtejä. Epätavallinen oli käytössä keskiosan katto wenge laminaatti väri, joka ei näytä synkältä, koska mittasuhteet oikein valittu väri konsepti. Se perustuu vastakkaisia ​​yhdistelmiä vaaleita sävyjä kerman ja harmaan yksityiskohtia ristiriitaiset elementit musta ja tumman ruskea.

Olohuone työpaikalla. valokuva

 • Lisää omaperäinen sisätilojen epätavallinen kattokruunu kuin ympyrä suuren määrän keskeytetty valaisimet. Heidän kanssaan muoto ja väri yhteistä tarvikkeet, pöytävalaisin, koriste kiinnittimet hyllymäisen kaiteet.
 • Kiiltävä julkisivu kevyt vaatekaappi visuaalisesti pidentää huoneeseen ja korostaa yksinomainen tyylikäs sisustus.

Suunnittelu olohuone 16 neliötä moderniin tyyliin tiiliseinä

Siisti, hyvin toteutettu, olohuone 16 neliömetriä. m näyttää tilava, kiitos mustavalkoinen minimalistinen sisustus. Pehmeä iso sohva unohtaa murheet ja haitat pitkillä katsellen televisiota, seurusteluun vieraille.

Modulaarinen maalaus yläpuolella sohva. valokuva

Tässä asunnossa olisi ollut, kuten tavallista, ellei seinä karkea muuraus, samanlainen joitakin vanhoja teollisuusrakennus. Tästä johtuen huoneeseen tulee heti alkuperäisen. Laimennettiin ikävyys sisustus, luoda aurinkoinen mieliala, suuri lamppu, tuoli ultramariini, avantgarde maalauksia. Kiiltävä venyttää kattoon ratkaisseet matalan korkeuden seinä, visuaalisesti lisää sitä kahdesti.

Valkoinen olohuone 16 neliötä. metriä moderniin tyyliin

Olohuoneessa sohva ja televisio. valokuva

Lakoninen mustavalkoinen suunnittelu olohuone 16 neliötä, joten se samanlainen kuin rakenteellisista osastojen yrityksen sisällä. Pitkät rivit tasainen hyllyt, kaapit yksinkertaiset linjat, ei kirkkaat osat ja tarvikkeet söpö sovitetaan työ- tilaan ja luoda rento ilmapiiri liiketoimintaa.

Joten olisi, jos ei matto puulattia. Epätavallinen 3D-kuva eri näkökulmista näyttää erilaiselta, kiihottaa mielikuvitusta, luo leikkisä tunnelma. Kolmiulotteinen luvut rakenteessa tehdään samoja värejä kuin muu maaliin, mutta linjat peli pehmenee karu sisustus luo valoa häiriö.

Fantastinen tunnelma. Suorakaiteen olohuone. Sisäkuvat

Miten kääntää minimalistinen huoneen suositusta musta ja valkoinen sisustus on iloinen huone, jossa et voi vain työskennellä tehokkaasti, mutta myös täysin rentoutumaan? Ei ole vaikea tehdä tämän avulla hahmo juoni satuja seinille, värikäs tyynyt, matto erottuva linjat ja erilaisia ​​kuvioita sisällä.

1

Olohuone pieni sohva ja työskentelytila. valokuva

 • Suuri joukko kotimaisia ​​yksityiskohtia, asiakirjat ja henkilökohtaiset tavaransa piiloutuvat liukuovet, tilava vaatekaappi.
 • Kuvan alkuperäinen muoto katto voit ohjata oikeaan paikkaan ja peitä tilaa huoneeseen vyöhykkeellä puolestaan ​​kiinnittimet.
 • Suuret palvelu, kirkas aurinkoinen tuoli, pukeutuja epätavallisia leluja näyttävät jatkoa satu, aiheuttaen luottamusta että ihmeitä totta.

Suunnittelu huone 16 neliömetriä. m ruskean sävyjä

Tilava, olohuone suunnittelu näyttää selvästi 16 neliötä moderniin tyyliin, kuvaavat niiden omistajat vuokralaisina siisti, hyvällä maulla ja tyylitajua. Häiritsevät yleisestä rytmi sarja avantgarden maalauksia. Harkittaessa muodoton tahrat ja maaliroiskeilta vertailukelvottomiin web taitetaan romanttinen kuva kaksi ystäville.

Olohuone valkoinen lattiat. valokuva

Näennäinen ensi silmäyksellä, yksinkertainen sisustus on petollinen - elementit ovat korkeimman laatutyötä, tehty ylellisiä materiaaleja luonnollista alkuperää. Ehkä korostaa täydellisen pinnan seinät, kuvia puitteissa asennettu hyllyille piilokiinnitteinen. Koska näkyvyyden puute kiinnikkeitä pinnan näyttävät leijuu ilmassa.

Luonnollisuus. Olohuone on 16 neliömetriä. m. yhdistelmä harmaa ja vihreä

Huolimatta jonkin verran kuiva erottuvan suunnittelu olohuoneessa 16 neliötä, laimennettiin muodikas harmaan betonin, sisätilassa on selvästi luonnollisessa ilmakehässä. Kuten antipodin valkoinen mustan sijasta käytetään pehmeämmäksi erottuva saksanpähkinä värjää tekstuuri puuta. Tilavia kaappeja täyspitkä seinää huomaamatta ansiosta oikea yhdistelmä värejä.

Olohuone harmaa seinä. valokuva

Kodikas lämmin aura päivä syntyy kirkas tyynyt muistuttava auringonsäteet, matto väri kevät ruoho, kirkkaat värit lattiaan, maito maalaus seinien ja huonekalujen osia. Parantaa luonnon tunne kasvien ruukuissa, kattovalaisin muodossa pään voikukan. Abstrakteja kuvia yli sohva näyttävät olevan ikkunoita, mikä näkyi Talon ympärillä tasangoilla.

Mustavalkoinen olohuone 16 neliötä. m. Kuva

Kuva olohuoneessa 16 neliötä käy ilmi, että jopa tiukka minimalistinen sisätila voi vaihdella käyttämällä eri virtausominaisuudet. Hankesuunnitelmassa elementtejä etno tyyli, erityisesti Afrikkalainen suunta - väri ja mustavalkoinen leopardi tulostaa samalla pinnan viimeistelyyn seinät.

Punaiset verhot olohuoneessa 16 neliötä. Valokuva

Tärkeimmät väritys seinät, lattia alkoi vaalean kermanvärinen, jossa on kuvio ja pinnan rakenne, joka muistuttaa hiekka alueella. Epätavallinen kattokruunu kuivana kukka helakanpunaista verhot ovat mukana luomassa erityinen tunnelma Afrikkalainen mantereella.

Suunnittelu olohuone 16 neliötä. m yksiö

Kaksio on tarve varovainen ja huomaavainen lähestymistapa sisustus. Tämä johtuu siitä, että vain tilat on samanaikaisesti yhdistää eri alueilla, esimerkiksi tutkimus, virkistys, vastaanotto vieraille.

Johtuen jakamisesta huoneen sisustus pukuhuone, olohuone suunnittelu 16 neliömetriä kääntyi tilava, mukava, viihtyisä, ei sekainen pieniä huonekaluja ja tarpeettomia lisävarusteita. Luoda sävyjä hiekkaa käytetään seinille valaistuksessa ja ovet, värit matto, mukana lämmin sävy puuta lattialla yhdistettynä suklaa leikata osiin sohva, ja huonekalut.

Olohuone-makuuhuone 16 neliömetriä. Valokuva

Tilan tuntua korostavat "paryaschey9raquo; ilma tilava modulaarinen huonekalut, avoin ja käytännöllinen osioita, näkymätön jalat sohvapöytä. Epätavallinen kattovalaisin bussissa on alkuperäinen katto, jonka muoto on päällekkäinen muun sisustuksen. ja yleisen alueen valaistusjärjestelmä auttaa lisäämään visuaalinen huoneet, luoden lämpimän ilmapiirin mahdollisimman rentoutumista.

Suunnittele valoisa olohuone 16 neliömetriä. metriä moderniin tyyliin

Yllättävän kevyt ja iloinen sisustus näkyy kuvan olohuone 16 neliötä, sisustettu studiossa. Pieni huone näyttää tilava johtuen valkoista väritystä seinät ja katto, kirkas sisätila elementtien kuvio tekstuuri puuta. Erityinen vetonaula antaa helmenharmaa sävy huonekalujen ja raskaiden laskosverhot täydellisenä laskosverhot sopusoinnussa helmiäisiä seinien käytävällä.

Living moderniin tyyliin. valokuva

Luoda onnellinen aurinkoinen muistiinpanoja käytettyjen aksentti kirkkaan keltainen ja pinkki yksityiskohtia, luonnon kasvis vihreät. Vapautunut tila ei ole vaikea löytää paikka vastaanotto, hedelmällistä työtä ja mukava levätä. Ikkunan seinään keittiöstä auttaa helposti muuntaa olohuoneeseen ruokasali tarvittaessa.

Suunnittelu olohuone kulma harmaa sohva

Kanssa tilava vaatekaappi täynnä seinän korkeus pystyi päästä eroon pieniä esineitä, koruja kotona täyttämättä huoneeseen. Tuloksena on suunnittelu olohuone 16 neliötä moderniin tyyliin samaan aikaan käytännöllinen, toimiva ja miellyttävä. Se kiinnittää huomiota koristeen seinät, nap ominayuschy kutoa letti-ulkona matto ja vaalean harmaa helmi väri samalla kudontakuvio.

Valtava peili vieressä televisioon voit järjestää WC-alueella ja epätavallisen muuttaa huoneen, luoden ulkonäkö toiseen huoneeseen. Useimmat kattokruunu LED-taustavalo nauha, kaksinkertainen paikkoja, ylimääräinen lamppu osaltaan lisätä visuaalisen tilan luomalla valoisa ja viihtyisä yleisellä alueella valaistus.

Suunnittelu modernin olohuoneessa venyttää katto

Suorakulmainen viiva pehmustetut huonekalut, matot, valokuva- seinällä on tasapainossa pyöreä muoto elementtejä - katto, paikka, maljakoita, sisustustarvikkeet. "Ozhivlyayut9raquo; viihtyisä olohuone sisustus Beige häikäisyltä oranssi aksentti elementtejä, suuri määrä vihreät ruukuissa, tuoreita kukkia maljakossa, kirkas avantgardea kuvan kuvan.

Tämä johtaa ihanan lämmin, miellyttävä muotoilu minimalistinen olohuone 16 neliötä tunteen kodin ilmapiiri vapautumisen levätä kiireisen päivän jälkeen ja meluisa vilske.

Olohuone-makuuhuone 16 neliön yksiö

Tärkeyttä mukavat vuoteet, mieluiten työskentelee ortopedinen patja, voit täysin toipua ja asukkaiden terveys on vaikea yliarvioida. Avulla hyvin suunniteltuja hankkeita ammattilaisten, se on helppo saada hyvä levätä ja yksiö.

Käytännön Olohuone 16 neliötä. m mahdollistaa mukavasti rentoutua, vastaanottaa vieraita, työskennellä työaineiston ja siten ei näytä sekavalta, käyttämällä ammatillisia menetelmiä. Heidän joukossaan - valo väritys seinät ja katto, kaavoitus tilaa, peilattu kaapin oven coupe. Ei ole epäilystäkään siitä, että pukuhuoneessa, koko koko seinän, sijoita kaikki asiat omistajat tehdä elintilaa kotitalouksien trifles.

Seurauksena huolellista suunnittelua, kun käytetään jokaisen sentin tilaa huoneeseen oli lisävuoteen. Viileä musta ja harmaa sisusta paletti on tasapainottavat lämpimät sävyt lattian ja huonekalujen valmistettu puusta. Huolimatta siitä, että huoneessa on kaikki mitä tarvitset elää, työn ja vapaa, se näyttää melko suuri.

Living 16 m². m klassiseen tyyliin

Ystäville klassisen koristeluun voi käyttää mallia huone 16 neliömetriä mukava ja tyylikäs sisustus minimalistinen kosketus. Vapaasti katsella huoneessa on paljon ominaisuuksia mukava harrastus. Kaksi sänkyä mahdollistavat levätä ja viettää vapaa-aikaa tavallista takan katsoessasi juonen kehittymisen suosikki tv-sarja.

Classic merkkejä - stukilla viimeistely, pehmeät linjat kalliita lamppuja, laskosverhot, täydentää epätavallisia elementtejä. Joukossa - harmaan sävyjä, sileä muotoja, laatikot sängyn, geometrinen kuvio matto ja tyynyt - kaikki yhdessä samaan aikaan luo käytännöllinen, kaunis, moderni design.

Suunnittelu olohuone 16 neliötä. metriä skandinaaviseen tyyliin

Tunnusmerkkejä muodikas skandinaavinen sisustus on käytännöllinen, ettei tarpeettomia asioita, käyttää luonnon materiaaleja, käyttö valkoisen viimeistely kattoon, seiniin ja huonekaluihin. Nämä ominaisuudet makaavat perusteella minimalistiseen - tyyliin, josta on tullut suosittu viime vuosina.

Puuttumisesta huolimatta suuri joukko esineitä, olohuone näyttää viihtyisä ja sielun. Tällaisia ​​tunteita edistää kukkakuvio, huonekalut ja sisustus kirkkain väritys lämpimin värein, suuri määrä kasveja, hyvä valaistus. Keskiosa oli jätetty vapaaksi ansiosta lähes -seinäkaapit lattian ja seinän asennus, käytetty sijoittaa kaikki kotitalouden trivia.

Joulukoristeita 16 metriä olohuone

Tunne lähestyvän loman tapahtuu välittömästi kun tarkastellaan kuvan huoneeseen. Yllättäen aurinko- ja iloinen aura, joka on olohuone 16 m². m, muodostuu paitsi hyvin pukeutunut joulukuusi ja suurten tähtien roikkuu katosta. Kultainen sävy verhot, lattiat, verhoillut huonekalut valkoisella taustalla seinät, täydentävät hyvä valaistus ja LED-nauhat piilotettu valaistus, valoisan, juhlava tilaa.

Funktionaaliset kaapissa täyspitkä seinää pitää kaiken mitä tarvitset, ja hyllylle eivät sotke sisustus, samoin kuin on sisustuselementti sisustus.

Moderni sisustus 16 metriä olohuone

Ihmisen rakkaus luontoon, istutettu geneettisellä tasolla, heijastuu moderni design olohuone suunnittelu Skandinavian ominaisuuksia. Kaikki täällä on luonnollinen - lattia ja kaappi väritys puu, kivi, maalattu väri kesällä ruohoa, matto, joka muistuttaa kukka niitty. Kuva luonnolliset värit ja peuran pää veistos vahvistavat vaikutelmaa luontoon.

Huoneessa ei ole tarpeettomia lisävarusteita, ei kasaantuu pieniä kohteita, sisustuselementtejä ovat yksinkertaisia ​​muotoja, ilman kukkainen yksityiskohtia ja liukuovet ovat käytännöllisiä ja toimia uutena lähteenä vapaata tilaa.

Suunnittelu olohuone 16 neliömetriä (70 kuvaa)

 • Hall - keskellä tahansa kodin, jossa loput perheesi ja ottaa vieraita. Siksi suunnittelu olohuone 16 neliömetriä on toteutettava niin, että se ilmentää sekä tyyliä ja mukavuutta. Täällä voi vapaasti toteuttaa ideoita. Varsinkin että suunnitteluprojekti tilaa ei rajoitu niihin toiminnallisia vaatimuksia, joita on muualla huoneessa.

  Perustana suunnittelun oleskelutilassa on 16 neliömetriä, on tarpeen määrittää yleinen tyyli, jossa voit työskennellä. Tällä hetkellä on olemassa paljon niitä. Valinta riippuu erityispiirteistä sisätilaa, mukaan lukien - koosta ja ikkunoiden määrä, määrä ihmisiä asuu talossa, sekä yksilöiden tahdosta vuokralaisten asunnon.

  Olohuone 16 neliömetriä moderniin tyyliin

  Tämä sisustustyyli on toimiva, yksinkertainen ja minimalistinen muotoja. Modernissa oleskelutilassa 16 neliömetriä ei ole tilaa ylimääräisiä huonekaluja. On aiheellista lopettaa mutkaton, mutta hyvin harkittu sisustus, väri ja muoto on täydellinen lopullinen yleisvaikutelman huoneeseen.

  Kaikki tämä säästää tilaa ja luoda vaikutus tilava ja valoisa huone, joka on täydellinen pieni olohuone.

  Olohuone 16 neliömetriä klassiseen tyyliin

  Mukavuutta ovat aina ajattomia. Symmetrisesti sijoitettu esineitä, lakoninen kauneus huonekaluja, tunnettu tyylikäs linjat ja mittasuhteet, sekä luonnonmateriaaleja koristeluun - näitä parametreja määritellä sävy klassinen sisustus.

  Olohuoneessa 16 neliömetriä perinteiseen tyyliin sopivat täydellisesti massiivinen verhot reunusverhot ja tylli ja koriste tyynyt kukka ja ruusunpunainen kuviot. Edullisia materiaaleja huonekalut ja sisustus elementtejä - puusta, pronssia ja kiveä.

  Olohuone 16 neliömetriä siirtomaa-

  Siirtomaa tyyli - se on mielenkiintoinen sekoitus järkevää ja lakoninen Länsi värikkäitä ja eksoottisia idässä. Suunnitella logon olohuone tähän tyyliin luopua käytännönläheisyys ja selkeä jako tilaa.

  Seinät on maalattu kirkkain värein, kun lattia soveltuu lattia tai laattojen kanssa jäljitelmä karkea kivi tai tiili. Kalusteet on parempi valita tumma, varjossa valo seinä taustalla, yksityiskohtia. Käytä käsintehtyjä tai tyylistä käsityönä huonekaluja. Täällä voit näyttää mielikuvitusta ja omaperäisyys: sohvat ja tuolit valita sopiva komponenttien muodossa norsuja, leijonia tassut ja kuvilla kilpikonnia ja krokotiilejä.

  Itämaistyyliset julki katseenvangitsija koriste-elementtejä muodossa maalauksia, maljakoita, hahmoja, valaisimet. Täydellinen sisätilojen tilaa siirtomaa tyyliin, värikäs matto itämaisia ​​ja kukka-aiheita.

  Olohuone 16 neliömetriä tyyliin pop art

  Erinomainen persoonallisuus varmasti mieluummin alkuperäisen tyylin pop art. Juuri hän maalata 16-jalka olohuoneen räikeä värejä ja piristää kiireisen päivän jälkeen. Pop art - aalto tunteet ja kirkkaat värit, leikki mielikuvitus, on epätriviaali muotojen ja uuden elämän vanhoja asioita.

  Huonekalut valinnut kirkas, kontrasti, tarttuva ja rohkea, minimalistiseen tyyliin. Täysin epäasianmukaista käytöstä useita isoja vaatekappaleita. Puffs värillinen sohvat, alhainen pöydät - järjestää kaikki hallitsemattomasti ja luoda vaikutus valon luovan häiriö.

  Tärkein paikka on käytössä sisustus. Maalattu vuosikerta asioita neonvärit, koristavat seiniä stensiilit ja kollaaseja sekä psykedeelinen vaikutus 3D-ripustaa kuvia, kuvia optisia illuusioita. Koristetakeet voidaan arvoinen penniäkään, ja samalla luoda maaginen vaikutus. Materiaali voisi toimia kynät, korkit muovipullot, polyetyleenistä tai folio. Tarvitsee vain päälle mielikuvitusta, sillä aivan tavallinen esineet saavat uuden merkityksen.

  Olohuone 16 neliömetriä tyyliin minimalismia

  Etuna minimalistiseen tyyliin pienille olohuoneessa on että pääpaino tässä asetetaan laajentamiseen visuaalista tilaa. Tärkeimmät ominaisuudet - suorat viivat ja kulmat, samansuuntaisesti ja kohtisuorassa muotoon.

  Metalli ja lasi ovat ajan tasalla kalusteiden materiaalit ja lattia ja seinät. Ne parantavat valaistusta ja visuaalisesti laajentaa tilaa. Valitessaan huonekaluja, suosia monikäyttöinen vaihtoehtoja. Mitä koriste-elementtejä, ne pitäisi olla hyvin tiivis ja yksivärinen, ja niiden läsnäolo - minimi. Päätöksestä ongelmat väriä suosia yksivärinen.

  Tärkeä osa käsitys olohuone on miellyttävä värimaailma. Jos olet jo valinnut tietyn tyylin sisustus, niin miksi ei tee aloittaa heti. Samaan aikaan, on olemassa joitakin suuria värit, jotka soveltuvat mahtua suunnittelussa monia projekteja:

  Variantti, jossa on valkoinen olohuoneessa on parhaiten sopiva pieni huone, ja vaikuttavat tilan, keveys ja puhtaus. Valkoinen väri on universaali, niin valitaan se tärkein, voit vaikeuksitta määrittää muita tilanteeseen vaikuttavat tekijät. Sitä paitsi, se on ihanteellinen tukikohta lähes kaikkiin sisustustyyli - klassisesta nykyaikaiseen.

  Beige on myös useita ajaton ja universaali ratkaisu kysymykseen väriä. Pehmeät sävyt auttaa tekemään 16-jalka olohuone viihtyisä. Lisäksi beige paletti rikkaiden sävyjä, jotka ovat erittäin helppo työskennellä jopa amatööri suunnittelija tapaus.

  Beigen ovat ihanteellisia ole kovin tilavia huoneita, jotka sijaitsevat pohjoisen puolella, uudestaan ​​lämmin ja kodikas aurinkoinen vaikutus. Beige paletti suotuisasti yhdistettynä pehmeä sävyjä vihreä, oranssi, sininen.

  Gamma harmaat uskomattoman monipuolinen ja neutraali. Harmaa helppo yhdistää sekä vaaleat värit, jos haluat tehdä rauhallisessa ilmapiirissä olohuoneessa ja valoisa ja tarttuva sävyjä näyttäviä aksentteja.

  On syytä ottaa huomioon, että suurin osa harmaan paletti erilaisia ​​kylmiä sävy, niin nämä värit tarkoituksenmukaista yhdistää lämpimät värit: optiona käyttö puumateriaaleja lattioita, huonekaluja tai koriste-esineitä.

  Innostava sisustus 16-jalka olohuone näyttää tummansininen läikkiä, jotka sopivat täydellisesti valmisteltuun valkoinen pohja. Syvä sävyjä tätä väriä muodossa elementtejä sisustus ja kalusteet näyttää hyvältä viileitä värejä.

  Tämä alue on erityisen osuva ja omaperäinen, ja lisäksi pystyä tuomaan huoneeseen raikas ja salaperäinen syvän sininen meri.

  Sisäverhot nykyaikaiseen tyyliin, tyyliin pop art, sekä joitakin muunnelmia siirtomaa - olisi tarkoituksenmukaista valita erottuvalla väriyhdistelmiä. Siirtymät vaaleasta tummaan sävyt näyttävät itsessään on hyvin mielenkiintoinen, ja lisäämällä muutama kirkas aksentteja (tai joukko, joka on enemmän merkitystä tyyliin pop art), olo tulee erityisen näyttäviä mieltä. Mutta on syytä olla varovainen värien valintaa, koska ne ovat ennen kaikkea on yhdistettävä toisiinsa.

  Viimeistely ja koristelu seinät, lattia ja katto ovat perusta tulevaisuuden sisustus. Sen vuoksi on välttämätöntä tehdä työtä kunnolla. Tärkeimmät suositukset Clerk ulkoiselle.

  Sillä lattia oleskelutilassa 16 neliömetriä On olemassa erilaisia ​​lattianpäällysteet: parketti, laminaatti, matto, linoleumin ja jopa laatat. Voit valita vaihtoehdon haluat, joka sopii osaksi yleistä sisustus ideoita.

  On tärkeää muistaa, että Lattian väriä ei saisi olla liian tumma - parempi valita vaalea väri, joko vastaamaan seiniin, mutta muutama sävyjä tummempi. Poikkeuksena on tässä tapauksessa tarkoituksella vastakkaisia ​​sisustus.

  Visuaalisesti lisätä tilaa huoneen auttaa lävistäjä menetelmää tehdyn laminaatin ja parketin, sekä käytön diagonaalikuvioinnin linoleumin ja matto. Lisäksi jos olohuoneessa oli hyvin säilynyt puulattia, niin voit jättää sen, paljastaen käsittely kaapimalla koneen ja sitten lakattu.

  Seinät olohuoneessa voidaan koristeltu mukaan henkilökohtaisten mieltymysten vuokralaisten ja valittu tyyli sisustus. Se voidaan maalata tai tapetoida liittämällä. Jos päätät valita maalaus, pitäisi huolehtia kohdistuspintoihin. Kun valitset taustakuva, kiinnittää huomiota, että vaakaviivat visuaalisesti laajentaa tilaa, kun taas vertikaalinen - lisää korkeutta.

  Lopettaa kaikki seinät ovat tapetoitu suuria kuvia sopimatonta mitään tyyliä. On parempi käyttää tapetin kokoelma, ja vain yksi heistä asettaa taustakuvan suurella kuvio.

  Making katto olohuone 16 neliömetriä, huom käyttö sävyä vaaleampi kuin seinään voit visuaalisesti "nosta" katto ja lisätä tilaa.

  Mistä monimutkainen monitasoinen jousitus vaihtoehdot ovat parempia pidättäytyä. Vaikka ylisuuria muotoilu sisäänrakennettu valot pitkin kehä huoneen auttaa kaunistaa tilassa ilman ylivoimainen alueella.

  Hyvä valinta olisi kiiltävä venyttää kattoon valaistus kehä, tai vain maalaamalla puolikiiltÄvÄ tai kiiltomaali. Tietenkin, että ennen käyttöä sinun täytyy huolehtia kohdistus katon pinnan.

  Kuten koristamaan olohuoneeseen 16 neliötä, se kannattaa ensinnäkin, alkaa valitun tyylin. Esimerkiksi kun teet olohuone minimalistiseen tyyliin tai high-tech - sisustus tässä ei ole tarkoituksenmukaista, tai muuten on erittäin tiukka ja tiivis. Pop art tekee omat säännöt: valitse tarttuva ja rohkea koruelementtejä neonvärit käyttäen kollaaseja ja kopioita maalauksista Andy Warhol. Voit parvi tyyli on täydellinen musta-valko valokuvia ja maalauksia, julisteita. Tällaiset yksityiskohdat ja suunnittelun tukea hohdokas tyyliin. Täydentää kuvaa etnisten ja siirtomaa sisätilat tarpeen valita kulloisenkin yleisiin aiheisiin animalistic ja etnisten motiivien ja koriste-esineet - naamarit, maalauksia, patsaita, valaisimia, mattoja. Poufs tekstiilit ja huonekalut olisi päällekkäisiä verhojen ja mattojen.

  Jos haluat tehdä 16-jalka olohuone valoisa ja tilava, mieluummin kevyt läpikuultava verhot. Luoda mukava, kiehtova ja salaperäinen tunnelma tiheä verhot poimia materiaalia tummat värit, kuten sametti.

  Käyntikortti olohuoneeseen - mukava ja iso sohva. Tällä voit valita huonekalu haluttaessa myös tuolin vastaamaan. Ei niin kauan sitten huoneen vastaanottoa tehtiin käyttää erilaisia ​​kolmiulotteinen hyllyt, kaapit ja huonekalut seinät, mutta tänään se ei ole enää merkitystä, elintilaa varoo ylikuorma. Parempi laittaa mielenkiintoinen sohvapöytä edessä sohva, olisi asianmukaista ja pieni lipasto vaaditussa tyyliin.

  Katso oikea sijoittelu huonekaluja olohuoneessa, tee luonnos paperilla. suuntaus vaihtelut voivat olla aivan erilainen, joten on välttämätöntä edetä päätarkoitus huoneen.

  Jos huone toimii tilaa perheen ja ystävällinen kokoontumisia, sopii standardin tavan kaiken, kuin jos huone annetaan funktio ruokasalissa tai makuuhuoneeseen, on tarpeen jakaa huoneen eri vyöhykkeisiin, ja tältä pohjalta aloittaa linjaus.

  Yhteensä valo vastaa tärkein valoa huoneeseen, ja suoritetaan paikalla lamput ja kattokruunut kattoon. Sen pitäisi myös kattaa koko huoneen, ja samaan aikaan, älä liian kirkas. Välinen etäisyys lattian ja pohjan kattokruunu voi olla pienempi kuin 2 m. Poikkeuksena on sijainti kattokruunu sohvapöytä, on aiheellista 1,5 m etäisyydellä.

  Aksentti ja korosta yksittäisten oleskelutila 16 neliömetriä kyky paikallisen valaistus: seinä, lattia ja pöytä valoa. Se luo vaikutus niukassa valossa, jos tärkein valo tuntuu liian kirkas.

  Perehtynyt paljon tilaa vaihtoehdot voit valokuvagalleriamme. Tässä ovat sisätilat eri tyylejä ja värejä, joka kysyy mielenkiintoisia ideoita suunnittelun olohuone 16 neliömetriä Hyvää katselu!

  Suunnittelu olohuone 16 neliötä (75 valokuvaa) - tärkeimmät vaiheet valmistelun

  Kaikkiin tiloihin merkitsee tavalla tai toisella, läsnäolo olohuoneessa. Me kaikki myönnämme vieraille, ystävien ja sukulaisten kanssa kotona. Tämä yleensä tapahtuu suurin huone. Ja anna yksi se on tilava huone isossa talossa, toiset - se on pieni huone (yleensä noin 16 m²) tavalliseen paneelissa korkea rakennus. Ja vaikka se on mahdollista järjestää moderni olohuone 16 neliötä.

  Päävaiheet valmistelun huone

  Sisätilojen olohuoneen 16 neliötä saada viihtyisä, houkutteleva ja siinä asemassa, seuraavat seikat on otettava huomioon:

  • Määrittele perus tyyli, joka tehdään tilaa;
  • Keksiä suunnittelu huoneen;
  • Päätä, läsnäolo olettaa olohuoneessa TV oleskelutilassa tai vain puhua.

  Ehkä tämä on kolme pääkohtaa, joihin vastaaminen voit alkaa suunnitella olohuone.

  Tyylinen olohuone 16 neliötä

  Getting suunnitteluun olohuoneen sinun täytyy päättää tyyliin huoneen ja sen koosta. Kuten edellä todettiin, sillä kaupunkien asunnon keskisuurten tilaa 16 neliöt, se on parhaiten sopii olohuoneeseen. Jos koko huone on pienempi, saanto tässä tilanteessa on usein liitto tahansa huoneessa on keittiö. Ja vasta sitten edelleen kaavoitus käyttämällä kipsilevyä.

  Valinta tyyli riippuu omistajien mieltymykset. olohuone suunnittelu voidaan suorittaa yleisen tyyliin koko asunnon tai talon, ja vastakkaiseen, eroaa merkittävästi kokonaismäärästä. Parasta kaikessa asuvat 16 neliötä näyttää klassiseen tyyliin tai tyyliin hi tach. Sillä muita tyylejä täytyy miettiä jokainen yksityiskohta, koska Voit helposti sekavan tilan tai jätä se tyhjäksi.

  Valitse sisä- ja tarvikkeet suoraan riippuu elämäntapa. Klassisessa istuimet näyttävät tyylikäs setti puuta, tehty lämpimillä väreillä (tumma kulta, tyydyttyneitä beige, sininen, vihreä, jne) varusteineen muodossa eri kynttilänjalkoja, lattiavalaisimet ja maljakoita. Keskeinen osa huoneessa voi tehdä massiivinen kattokruunu. Älä vialla tässä takka, joka luo lämpimän ja kodikkaan olohuoneessa.

  Huone oli luotu tyyliin hi tach kevyt, ilmava, viileä. Se on tunnettu siitä, että kirkas, viileä värejä ja paljon lasia. Tässä huoneessa ei tarkoita läsnäolo takka, mutta se on helppo sovittaa valtava tv-alue, jossa on suuri sohva elokuvien katseluun ja lähettää iso yritys. Tämä huone on paras kohokohta valonheittimet varustettu päivänvaloa.

  Täällä. Ehkä kaikki tärkeimmät kohdat suunnittelu huone 16 neliömetriä. Ole rohkea, mielikuvitusta - ja olohuoneessa tulee todella ainutlaatuinen ja unohtumaton!

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  4 + 5 =