ikea Cribs

Ikea tarjotaan vastasyntyneille

Jokainen perhe ulkonäkö vauva valmisteilla jo kauan ennen hänen syntymäänsä. Tulevien vanhempien valita huolellisesti lastentarvikkeet, huonekalut, vaatteet ja vuodevaatteet. Jokainen yksityiskohta lastenhuoneessa pitäisi olla mukava ja turvallinen. vauva viettää suurimman osan ajasta kehtolaulu, joten valinta sängyn vastasyntynyt pitäisi tehdä tietoisesti.

Pinnasänky vastasyntynyt voi ostaa perustua vain heidän toiveitaan tai ulkonäkö. Vauvan sänky - tämä on paikka, jossa se pitää suurimman osan elämästään tajuton. Siksi lasten huonekalut on oltava erityinen luettelo vaatimuksista:

 • Laadukkaita. Ei ole tarpeen säästää ja ostaa kehtolaulu kierrätetään. Huonosti tehty sänky voi alkaa narista tai rikki ennen takuuajan.
 • kestävyys. Cot, valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka kestävät pitkään. On mahdollista, että se ei ole yksi sukupolvi lapsesi nukkua.

 • turvallisuus. Tämä tekijä on yksi tärkeimmistä on luettelo vaatimuksista. Tämän on katsottava johtuvan sekä rakentaa laatua, ja perusaineen ja komponentteja. Cot vastasyntyneelle olisi vain ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka käytön aikana ei aiheuta allergisia tai muita sairauksia.

 • mukavuus. Merkillistä, jos sänky on varustettu heilurin matkapahoinvointia ja mekanismeja säädellä korkeutta pohja (jokaisen äiti olisi vaivatonta asentaa ja poistaa vauvan sängyn).

Luonnollisesti ulkonäkö pinnasänky pantava täytäntöön pehmeillä väreillä, jotta ei ärsytä vauvan.

Ikea pinnasänky vastasyntyneille mukaisesti tehdyt GOST ja TU, jotka on suunniteltu erityisesti lasten telineitä. Tärkeintä luoda huonekaluja lapsille - turvallisuutta. Näin ollen, jokainen yksityiskohta cot on hypoallergeeninen ja myrkytön. Mikään osa seimi ei voi leikata tai raapia vauvan, koska lisäksi jauhin- asiantuntijat yrityksen toimittaa lapsille erityistä suunnittelua pehmeästä muovista tyynyjä.

Ruotsalainen kehittäjät tuottanut erilaisia ​​malleja kämppiä, jotka perustuvat kolmeen parametrit:

1
 1. Ympäristön turvallisuus. IKEA käyttää vain luonnollisia ja ympäristöystävällisiä materiaaleja.
 2. paloturvallisuus. Kaikki materiaalit ennen kokoamiseen huonekalut lähetetään erityiskohtelua, jonka jälkeen ne testataan useassa vaiheessa.
 3. keveys. Kaikenlaisia ​​lasten huonekalut on suhteellisen kevyt, mutta voimaa ja laadusta eivät alene.

Ikea - se ei tallenna yksittäisiä huonekaluja, ja yhtiö, joka valmistaa modulaarisia rakenteita. Valitse oikea pinnasänky vauvan ja täydentää sitä jotain ei ole ongelma, koska Ikea tarjoaa laajan valikoiman värejä ja malleja.

Vauvansänkyä lapsille. Mitä ne ovat?

Ikea tuotettu sängyt kahta tyyppiä: suljettu ja osittain auki. Mitä se tarkoittaa? Suljimme kaikki vuoteet ovat erityinen paneeli leikata ja varustettu ritilät. Semi malleissa on yksi tai kaksi puolta varustettu verkolla. Jokaisessa mallissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

IKEA on useita malleja malleja vastasyntyneille, nämä ovat tärkeimmät:

Tämä malli on valmistettu pyökistä. Top tuotteet kuuluvat akryylimaalia. Ehdottomasti kaikki komponentit konstruktion ovat turvallisia vauvalle. Sivupaneeli valmistettu lastulevy, joka levitetään painatuskuvfon.

Kaunis ja lapsenmielisille herkkä malli tekee alkuperäisen leikkaus sivupalkin yläosassa. Täydentävät alkuperäinen kuva herkkä jalat. Pinnasänky on miellyttävä maitomainen väri, joka sopii koristeluun huoneen vastasyntyneen. Lisäksi valkoinen huonekalut sulautuu harmonisesti tahansa sisätilan kokonaan.

Tämä malli on koivua ja päällystetty myrkytön akryyli maalilla. Se on erittäin kätevä, että pohja sängyn voidaan nostaa ja laskea halutulle tasolle. Voit myös poistaa yhden puolen ristikko paneelin, vaan perustaa erityinen puskuri. Valinta tällaisten tarvikkeet Ikea monipuolista.

Rungon ja pohjan sängyn on tehty puusta. Tässä tapauksessa, pyökki, jonka turvallisuus ja luotettavuus käsitellään erityisiä apuvälineitä. Ero tämän mallin läsnäolo irrotettava sivupaneeli, joka on erittäin kätevä, jos sama huonekalut voidaan käyttää nukkua enemmän kuin aikuinen lapsi.

Erittäin kodikas ja iloinen malli. Tehdä eri väriä: vihreä, sininen - pojille ja vaaleanpunainen - tytöille. Perusteella kuten useimmissa malleissa, koostuu maalattu pyökki akryylimaalia. Kirkkaat värit tämä malli sopii täydellisesti teemalla sisustus lastentarha.

Mallista samanlainen kuin edellinen suunnittelu, perusparametreja poikkeaa enemmän hillityt värit. Seimi Tämän mallin ovat väri puusta, koska ne on maalattu yksinomaan lakalla.

Hyvin moderni malli vauvansänkyä vauvoille. Ihanteellinen mahtuvat sisätilojen asunnon sisustettu tyyliin hi-tech. Edessä ja takana paneelit on valmistettu ympäristöystävällisistä lastulevyä, kuitulevyä ja puusta täyteainetta. Prutovidnye runko ja paneeli pyökki. Stüva malli toimivin sänky vauvoille ruotsalaisen, koska se on sen suunnittelussa laatikot säilytystä, jotka on maalattu eri väreillä.

Tämä malli näyttää erittäin tyylikäs ja houkutteleva. Sänky koostuu kolmesta värivaihtoehtoa rauhoittava sävyt: maito-valkoinen, harmaanruskea ja suklaa-musta. Perusteella nukkuva rakenteet - pyökki, jossa erityinen vahvuus.

Kynnyksellä vauva pienessä asunnossa tarpeessa tarjotaan ja ylimääräistä tilaa tallentaa kasoista vaatteita ja lasten veshchichek. Taitavan kaksi tehtävää samaan aikaan selviytyä vuode-muuntaja, joka voidaan käyttää nukkumiseen vauva ja sen varastointi myötäjäiset. Nämä mallit ovat erittäin kätevä, koska yhdistää tavanomaisen sängyn, lipasto muuttuvien pöytä ja kaapit. On huomionarvoista, että tämän tyyppisessä sängyn voi käyttää sekä vauvan ja vanhemman lapsi jopa 12 vuotta.

Edut ja haitat:

 1. Läsnäolo hoitopöytä ja kaikenlaisia ​​varastointi laatikot, rakennettu imettivät heiluri, mahdollisuus lisätä vuode.
 2. Suuri koko, korkea hinta.

Yhtiö Ikea todella "rakastaa" bed-muuntajia, joten se tuottaa erilaisia ​​malleja tämän tyyppinen. Pienimmille on sekä vakio vaihtoehtoja ja hienostunut soikea sängyn jossa lapset voivat nukkua jopa kolme vuotta. Currat erittäin mielenkiintoinen malleja, jotka voidaan kääntää, jolloin saadaan tarjotaan kaikenikäisille.

Lukuisat arvion ruotsalaisen valmistajan tarjotaan vahvistavat kuvattuja etuja. Perustuen arvostelua kehittää hyvän arvosanan tarjotaan vastasyntyneille. 4 pistettä 5 mahdollista ja samalla ansaita Ikea huonekaluja.

Mitä asiakkaat arvostavat tarjotaan vauvoille:

 • Hinta. hintaero on sellainen, että voit ostaa kuin talousarvio versio lasten huonekalut, ja indecently kallis malli.

 • Käytännöllisyys. Seimi eurooppalainen yritys on erittäin kätevä käyttää.

 • Mukavuutta. Kaikki malleja tarjotaan pienimmille ovat erittäin mukava ja kodikas.

 • Ulkonäkö. Vauvansänkyä pienimmille lapsille ovat hyvin kauniita ja tyylikkäitä, joten ne sopivat jokaiseen sisustukseen, mutta myös kuin pieni mestari ja hänen äitinsä.

 • Luotettavuutta. Ruotsalainen muotoilu on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa voimaa ja kestävyyttä.

Valmistaja Yritys Ikea sijoittanut kaikki tietonsa ja kokemuksensa luoda laadukkaita ja turvallisia vauvan kalusteet. Vaikka ruotsalaiset suunnittelijat ovat tehneet paljon työtä nukkumaan vastasyntyneen normaalista arjen huonekalut on kehittynyt yksilön osa sisustusta. Ikea - oikea valinta huonekalujen huoneessa vastasyntyneen.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

"IKEA" tarjotaan. Vauvansänkyä vauvoille IKEA: arvostelut, hinnat

Kun perhe on kauan odotettu hetki pikku kehto ensimmäistä kertaa on kuullut vastasyntyneen. Ulkonäkö murusia vanhempien valmistautua huolella: poimia sisustus, liukusäätimiä, leluja. Erityistä huomiota kiinnitetään valintaan sängyn. Se on tässä grudnichok viettää suurimman osan ajastaan. Koska vauva kasvaa, nukkuja täytyy kasvaa sen kanssa. Koska erittäin suosittu malli muuntajia. Laaja valikoima tuotteita kalusteet lasten - on ylpeys ruotsalaisen "IKEA". Vauvansänkyä vauvoille, ekologinen vuodevaatteet, tekstiilit kirkkain värein - kaikki voidaan valita yhdessä osoitteessa.

Mikä olisi lapsen huoneeseen?

Valita sopiva sisustus olisi otettava huomioon erityispiirteet lapsen mieli. Hermoston vauva on erilainen kuin aikuisen, ja siksi vastata kuolonkalpea tilanne on erilainen.

Lapsi menee hyvin ympäristössä kirkkaita värejä, kun taas vanhemmat voivat tuntea, että paletti on oversaturated. Taapero keskittyy värikkäitä sävyjä, keskittyy eri ääniä ja liikettä, koskettaa ja tuntea vahvuus tahansa esine, joka voi nousta jopa käsitellä. Mutta rauhallisessa värejä tai yksitoikkoinen ääniä sen keskittyessä kova. Siksi ympäröivät hänen pullea vanha nariseva huonekaluja tai tehdä steriili "toiminta", jossa kaikki värit paitsi valkoinen alle kielto, se ei ole välttämätöntä.

Tutkijat ovat tehneet tutkimuksen vaikutusta värien kehitykseen grudnichka. Kävi ilmi, että äidit haluavat kotiin pukeutua kirkas, kiiltävät kankaat, nopeampi otti yhteyttä lapsen, toisin kuin ne, jotka valitsivat hiljainen alue.

Se, että kirkkaasti - mielenkiintoista, on syytä tarkastella - ajattelee paitsi lapsen, mutta myös henkilöä. Mutta iän myötä, opimme huomaamaan yksityiskohtia enemmän kuin että niin kauan kuin lasten käsitystä vammaisten. Koska lapset periaate vetovoima - vetovoima - on erittäin tärkeää. Ja käyttää hänen yrityksensä "IKEA".

Lasten huonekalumerkit valmistetaan monipuolisesta paletista. Verhot, kuten siniset purjeet, vihreät pöydät, joiden ympärillä on valtavia leppäkerttuja, värikkäillä ovilla varustettuja tyynyjä, jotka sopivat piilottamiseen. Kaikki tämä johtaa fantasian kehitykseen, haluun tutkia ja keksittää jotain uutta. Tällaisessa tilanteessa lapset tuntevat hyvältä.

Sänky pienille

Vauvan vuodevaatteet ovat hyvin erilaisia. Vauvat ovat edelleen suosittuja kehtoja, sängyt ja keinutuolit. Nyt monet tuotemerkit on varustettu liiketautomekanismilla. Jotkut keinujat ovat irrotettavia kiskoja, ja kun vauva on vanhempi, keinutuoli voidaan muuttaa tavallisiksi huonekaluiksi jalkoihin.

Nykyaikaisia ​​nukkumapaikkoja valmistajat harkitsevat vähäisiksi. On tärkeää, että pohjan taso on kiinnitetty eri korkeuksiin. Naisen synnytyksen jälkeen on vaikea taipua alhaalla, ja sitä on tehtävä jatkuvasti, joten sänky on kiinteä melko korkea. Kun lapsi kasvaa, pohja laskee. Vauvojen "IKEA" on kaksi tasoa kiinnitystä. Tämä malli asennetaan esimerkiksi Sundwig- ja Sniglar-sarjoihin. "Sundwig", ostajien mukaan, on erinomainen vaihtoehto pienelle huoneistolle. Se voidaan nopeasti koota ja kuljettaa helposti. Ainoa haittapuoli on maali, jonka voit helposti pistä tai poimia. "Sniglar" miellyttää mieluummin hintaa, sen hinta on vain 1500 ruplaa. "Sundwig" on kalliimpaa - 5000 ruplaa.

Lapsen turvallisuudesta kussakin pinnassa on erityisiä seinäseiniä. Reiki on asennettu lähellä karapuzia, joka ei ole pudonnut. "Gulliver" -vaihtoehdolle tarjotaan erityisiä pehmeitä kiinnikkeitä "Kompisarin" seinille. Kun lapsi on jo jaloissa, "Vikare" on asennettu, se on seinässä oleva läppä, jossa on alhainen käsijohto "IKEA": sta. Pinnasängyn reunat muuttuvat täysin ulkonäönä ja pidennetään käyttöikää. Se, että aikuinen lapsi voisi itsenäisesti päästä kerrossänkyyn, yksi seinistä vetäytyy. "Gulliver" maksaa 4000 ruplaa, joka vanhempiensa mukaan on erittäin edullista verrattuna muihin luonnonpuuta merkkeihin.

Kaikki vauvankori IKEA on valmistettu eurooppalaisten standardien mukaan. Pohja on hyvin ilmastoitu, mikä tarjoaa terveellisen unen. Hyvin suosittu vuodevaatteet "Gunat". Rakenteessa on kaksi kiinteää, kahta seinää. Mallissa yhdistyvät kaikki edellä kuvatut edut ja auttavat kätevästi järjestämään tilan laatikoiden ansiosta. Sama järjestelmä on varustettu huonekaluilla "Stuva". Molemmat merkit kuuluvat myymälän yläosaan. "Stuva" maksaa 8 500 ruplaa, ja vanhempi veli 10 000 ruplaa.

Säästäminen lapsen laadulle ei ole yksiselitteistä, mutta perhebudjetti ei ole kumi. Mitä tehdä, kun kaikki keinot eivät yksinkertaisesti riitä? Ruotsalainen huonekaluteollisuus tekee tämän mallin, joka täyttää kaikki tärkeät vaatimukset ja jolla on yksinkertaisin muotoilu. "Sniglar", "Gulliver" ja "Stuva" ovat erittäin suosittuja lastensänkyjä "IKEA". Arvosteluista puhutaan suosituimmiksi vaihtoehdoiksi sekundaaristen tuotteiden markkinoilla. Ne voidaan myydä helposti useiden vuosien käytön jälkeen.

Tyynyt ja vauvan sängyn patja on valittava erikseen. Vauva oli mukava, patjan koko vastasi pohjaa ja sopii reunoihin tiukasti. Yritys "IKEA" tarjoaa edullisia ja mukavia patjoja. "Vissa" -malli sopii täydellisesti kaikkiin pinnasängyt, se on valmistettu kahdella eri tavalla: ohut ja tiheä.

Tulee aika, jolloin muru tulee liian suureksi kehtoon ja on aika siirtyä nukkumaan laajemmin. Suosituimmat vaihtoehdot ovat "Cura", "Mammut" ja "Minnen".

Nyt kun vauva alkaa kasvaa voimakkaasti, monet vanhemmat haluavat kerran investoida ja ostaa suuren "aikuisen" sängyn. Tämä sänky ei ole kovin hyödyllinen lapselle: kestää kauan aikaa tottua siihen ja kokee epämukavuutta sängyn suuruudesta. Kuinka olla? Sopivat parhaiten sovitetut mallit tai muuntajat. Nämä vauvakohtien "IKEA" arviot saavat parhaan.

Malli "Cure" on erittäin suosittu lasten kanssa, koska niiden luova muotoilu. Sen voi kääntää kaksi puolta. Valmistettu "Cura" männyn ekologisesta puusta, joka on päällystetty sinisellä maalilla. Toinen puoli sopii pojille, jotka ovat enintään kuusi vuotta vanhoja, ja toinen vanhemmille lapsille.

Kehys on käännetty - ja sisätiloissa, itse asiassa, uusia kalusteita ilmestyy. Pinnasänky "Cure" voidaan koristaa katolla, joka muuttuu pelin vyöhykkeeksi. Teltta kupolin tai kaksikerroksisen talon kanssa portaat, jotka on valmistettu malli "Cure" ei ole vain mielenkiintoinen ratkaisu, mutta myös hyvä investointi 9000 ruplaa kalusteet.

Taimitarhan todellinen sisustus on design-ratkaisu nukkumiseen "Mammut". Nämä ovat kirkkaita pinnasänkyjä, joissa on pyöristetyt reunat ja propeenin jalat trauman vähentämiseksi. Hyvin aktiivisten poikien ja energisten tyttöjen vanhemmat huokaivat helpolla, koska nyt heidän ei tarvitse pelätä teräviä reunoja.

Vauvojen "IKEA" - myös mielenkiintoinen malli "Minnen". Se on ainoa kestävä ja kaunis materiaali: teräs. Tämä on nuorin nuorin vakavin sänky. "Minnen" muuttaa kokoa vauvan kasvaessa, mistä kaikki äidit rakastavat tuotemerkkiä. Värialue on klassinen: "Minnen" on valkoinen tai musta ja ruskea, mutta alueellamme on toista versiota melko vaikea löytää. Lohdutuksen vuoksi lapsen makuuhuoneessa valmistaa 5400 ruplaa.

Jos huoneeseen asuu useampi lapsi, paras ratkaisu on kaksikerroksinen pinnasänky "IKEA". Se ei ainoastaan ​​säästä tilaa, vaan luo myös ainutlaatuisen ilmapiirin.

Sängyn muodossa lapset hankkivat koko lattiatilaa pelejä varten. Vanhempien on muistettava, että vanhemman lapsen on nukkuttava huipulla, eikä hänen ikänsä voi olla kolme tai neljä vuotta.

Mallit "Midal" ja "Nordal" ovat kaksi tarinaa "IKEA". Molemmissa tapauksissa on hyviä arvioita niistä, vaikka mallit on esitetty eri hintaluokissa. Ero ei ole materiaalissa (molemmat sängyt on tehty mäntystä), mutta suunnittelussa. "Nordahl" voidaan helposti muuntaa kahteen erilliseen sänkyyn, jota voidaan tarvita, kun lapset kasvavat. Totta, tämän vaihtoehdon hinta on lähes kolme kertaa suurempi kuin "Midal": 17 000 ruplaa sijasta 6 000.

Molemmissa malleissa voit kiinnittää tikkaat sekä oikealla että vasemmalla puolella ja tarkoittavat myös itsekokoonpanoa.

Erikoishuonekalut auttavat luomaan lastenhuoneeseen ainutlaatuisen sisustuksen, jossa lapset haluavat kasvaa ja viestiä. Salli ammattilaisten huolehtia tilan ulkoasusta, vapauttaen huomion suosikkihenkilöihisi ja toimintoihisi. Loppujen lopuksi kuulet pian lapsesi äänen, joka voi laulaa ja nauraa äänekkäästi.

Lasten sänky Ikea

Lapsen laiturin valinta on suuri tapahtuma elämässä lähes kaikille perheille. Ikea-vuoteita ja suosittuja malleja on monenlaisia. Nykymaailmassa valmistajat ovat keksineet sellaisia ​​malleja, jotka pystyvät "kasvaa" lapsen kanssa. Myös ei harvinaisia ​​ovat sängyt, jotka voivat olla olohuone ja kirjoituspöytä. Jotta tämän monimuotoisuuden ymmärtäminen olisi helpompaa, sinun kannattaa tietää useimmin ostetuista malleista.

kriteerit - sänky, joka on ihanteellinen 8-vuotiaalle lapselle. Niissä on pennut, pennut tai lampaat, jotka ovat sängyn päällä. Tällaiset huonekalut ovat kokonaan puusta valmistettuja. Se ei toimi siinä tapauksessa, että sinun tarvitsee ostaa vauvan sänky kasvua varten.

Minnen - yksi suosituimmista sängyistä Ikea-myymälässä. Se on valmistettu metallista, voi olla musta tai valkoinen, helppokäyttöinen ja kestävä, sen pituutta voidaan muuttaa. Haittapuoli on se, että se on valmistettu metallista, ja se voi olla kylmä.

Sundvik - tämä malli on valmistettu puusta, jossa on mäntypohja, takana on kuitulevyä, kalvolla peitetty. Huonekalut voivat olla valkoisia ja harmaasävyisiä värejä. Vuodepaikalla on universaali muotoilu - se voi lähestyä lähes mitä tahansa sisustusta. Tarvittaessa sen pituutta voidaan muuttaa. Pieni haitta on kalvon läsnäolo selässä - se voi lopulta irrottaa ja näyttää rumalta.

Leksvik - klassinen huonekalusarja Ikeassa. Puusta valmistettu pituus voidaan muuttaa. Tietenkin tämä on kestäviä huonekaluja, mutta se on erittäin massiivinen, joka usein pelottaa vanhempia. Tämä makuupussi sopii täydellisesti sekä pojille että tytöille.

Gulliver - pinnasänky, joka sopii lapselle, joka on korkeintaan 165 cm pitkä ja joka on valmistettu kiinteästä koivusta. On erityinen suojaava reuna, joka voidaan poistaa hyödytöntä. Tällaiset kalusteet voivat helposti lähestyä sekä tyttöjä että poikia.

SNIGLAR - yksinkertaiset huonekalut esikouluikäisille lapsille tai hieman vanhemmille. Se on valmistettu massiivisesta pyökistä, takana on kuitulevyä. Sivun pituus on 90 cm, joka voidaan asentaa sängyn kummalta puolelta.

Stüva - tämä on sänky, jossa on ullakko ja portaikko. Hänellä on teline tai kaappi. Ja alapuolella on mukava pöytä, jossa on yöpöytä, jossa voit asettaa kirjan tai muistikirjan.

Tämä malli voi olla valkoinen, beige, sininen, vaaleanpunainen, vihreä ja musta. Kaappi ja yöpöydät voidaan täydentää laatikoilla tai ovilla. Tämän mallin merkittävä haittapuoli on se, että se on tehty lastulevystä ja kuitulevystä.

HEMNES - erittäin kuuluisat kalusteet valikoimasta sänkyä Ikea, jossa on kolme laatikkoa. Se on saatavana vain valkoisina. Tämän nukkumispaikan edut ovat: söpö muotoilu, joka sopii kaikkiin huoneisiin, ympäristöystävällisten materiaalien tuottamiseen, pitkäaikaiseen käyttöön. Lisäksi tallennustilan lisäksi on myös ylimääräinen veto.

Tämä sänky on helppo tulla parivuode. Lisäksi voit tarvittaessa käyttää tätä huonekalua sohvana, jossa voit istua ystävien kanssa. Suurin haitta on tällaisen sängyn suhteellisen korkea kustannus.

Tämä sänky sopii sekä pojalle että tytölle jopa 3 vuoteen. Sen etu on se, että "ensimmäisessä kerroksessa" voit tehdä mini-olohuoneen tai luovan vyöhykkeen lapselle. Tämä sänky on täydellinen niissä huoneistoissa, joissa tilaa on rajoitettu.

Soveltuvat paitsi lapsille, mutta myös aikuisille. Ehdoton etu on, että kun ne kootaan se vie vähän tilaa ja toimii lisäksi paikka istua. Monenlaisia ​​tyylejä ja värejä.

Ulosvedettävä kahdelle lapselle

Tämä malli sopii perheen, jossa kaksi pientä lasta. Siinä on kaksi sänkyä, pieni, jonka avulla lapset ilman ongelmia hänen kiivetä. Alempi kerros voi olla täysin vetää ulos ja käyttää erillisenä vuode.

Nämä mallit on tehty niin, että ne pystyvät "kasvaa" pitkä ja lapsen. Koska sen kyky että niitä voidaan kutsua kestäviä. Kunnes nukkumaanmenoa vaihtaa lapsen uuden ostaa ei tarvita.

Laatikko voi sijaita missä tahansa: pääsääntöisesti puinen sängyn patjan alle on aina paikka säilyttää asioita, valmistajat usein laatikot. Parvisänky joskus säätää kaappiin tai pöydälle, joka myös voit tallentaa paljon asioita siellä.

Pituus sängyn yli 160 cm: n malleissa voi olla valmistettu puusta tai metallista, yhden tai kahden hengen, yksivärinen tai värillinen, jossa tiettyjä suunnittelu - Kuten haluatte. Teini.

Yleensä tässä iässä käyttää huonekaluja sivua tai ulkoseinää estämiseksi syksyllä vauvan. Nämä sängyt voi olla alhainen, jotta lapset voisivat nousta omasta.

Ja tietenkin, voit valita sängyn tytöille ja pojille nukkumaan. Erot ovat värit, koristeet ja muotoilu. Pääsääntöisesti tyttöä käytetty vaaleanpunainen väri eri prinsessoja ja nukkeja, ja poikien sininen autoja ja supersankareita.

vuode lapselle 5-10 vuotta vanha on yleensä 70 cm (leveys) ja 130-160 cm (pituus). Lapsi 11 vuosi tai enemmän pidetään standardin koko 90 cm (leveys) ja 180 cm (pituus). Kuitenkin monet vanhemmat ostaa sängyssä koko 90 cm (leveys) ja 200 (pituus).

Materiaali, josta tänään tekee Ikean lasten huonekalut, voi olla erilainen. Tämä joukko erilaisia ​​puita, ja rautaa, usein sängyt lastulevy ja MDF, on jopa väärennetty malli.

Huonekaluja ja lastulevytuotannon ovat aina varsin lyhyessä ajassa: jälkeen, kun tämä sänky ei enää kaunis tai jopa rikkoa. Uskotaan, että huonekalut on valmistettu näistä aineista ovat kestäviä ja kestää painon melko iso. Valitettavasti ei aina pidä paikkaansa. Käyttö huonolaatuisia-aineita MDF ja lastulevyt johtaa epäluotettavuus nukkumaan.

Tällaiset sängyt tai muita huonekaluja kauniita. Huonekalut MDF voidaan päällystää eri värejä, kun taas samanlainen puuta, metallia tai mitä tahansa muuta materiaalia.

Virheellinen on oletus, että rakentaminen lastulevy- ja MDF-saattaa olla negatiivinen vaikutus sisäelimiin. Tämä ei pidä paikkaansa, että kaikki tuotteet on testattu huolellisesti ympäristöystävällisyydestä.

Puiset huonekalut - todellinen klassikko. Se näyttää juhlallisesti. Tämä sänky näyttää hyvältä missä tahansa ympäristössä, se on sen perusta, loput huonekalut on valittu sängyn alle. Nämä sängyt sopii sekä tytöille että pojille kuin pieni lapsi ja aikuinen.

Väri sängyn ryhmät voi olla vain puuta.

Puiset vuoteet mukavin ja kestävä käytössä. Heillä ei yksinkertaisesti ole yhtä tässä. Ainoa ongelma voi olla puuta kovakuoriainen, joka pystyy "syö" huonekalun kaksi vuotta. Tämän välttämiseksi sinun täytyy jatkuvasti tarkkailla laiturissa.

Rauta ja takorautasängyt - on harvinaisuus. Ne näyttävät viileä, toiminnassa, ne ovat erittäin luotettavia ja voi palvella pitkään.

Nyt Ikea olemassa monenlaisia ​​värejä, joissa vuoteet voidaan maalata. Tietenkään emme saa unohtaa, että puiset huonekalut voi olla vain puun sävyt. Yksi suosituimmista värit keskuudessa huonekalut lastulevyn on valkoinen. Tietenkin valinta väri saadaan päälle lapsi tai hänen vanhempansa itseään.

Tietenkin valikoima lasten sängyssä - tämä on hyvin vakava asia, ja viittaa se olisi asianmukaista huolellisuutta. Poimien sänky lapselle, vanhemmat ohjataan pääsääntöisesti, toiveet lapsensa. Jos lapsi on vielä pieni, aikuiset valitsevat kalusteita seuraavat kriteerit: käytön helppous, materiaalin ja hinta.

Yksinkertaisuus valinnassa sängyn ja ottaa viimeinen paikka. On erittäin tärkeää, että huonekalut oli mukava lapselle eikä estä sen liikettä. Ja tämä on tarpeen valita oikein. Vauvan sänky Ikea kykenee mukautumaan kasvua lapsen, ja se on todella sekä vanhemmille että lapsille.

Mukaan käyttäjien mielipiteitä, useimmiten vanhemmat ostavat puusänkyjä lapsilleen. Tämä on ymmärrettävää - puu huonekalut on luotettavin käyttää ja monipuolinen. Tyypillisesti koko sisustus huoneen ympärille rakennettu vuode. Ja tietenkin, sänky puusta asettaa sen sävy.

Myönteistä lasten vanhemmat nukkuvat tarkoitetuista paikoista niiden hinta, "hengittävä" materiaali, helppokäyttöisyys.

Metallia kalusteet ovat myös vanhemmat ovat valmiita ostamaan lapsilleen. Päätellen arvion, suurin etu tällainen sänkyä on helppo koota, kuljettaa, kohtuullinen hinta ja kyky kestää painon paitsi lapsia, mutta myös esimerkiksi äitini.

Jos ostat huonekaluja pienelle lapselle, vanhemmat ottavat tällaisia ​​malleja, jotka ovat aina läsnä puskurit. Ne pystyvät suojelemaan lasta putoamisen. Ja kun kyseessä on hyödytöntä, puskurit voidaan helposti poistaa.

Valitsemalla Lastenvuodemahdollisuus - se ei ole helppo tehtävä. Mutta tärkeintä tässä tietenkin on mukavuutta ja turvallisuutta lapsen. Siksi vanhempien pitäisi vakavasti lähestymistapa valintaan huonekaluja lapsellesi.

Erinomainen täydennys sisustus, tai jopa suuri osa hänen lapsen sänky voi olla malli Sundvik on Ikean. Tämä sänky mäntyä ja MDF, ja tehnyt valkoinen, tekee huoneen kevyt ja ilmava. Se ei vie paljon tilaa, se voidaan sijoittaa lähelle seinää, ikkuna tai keskelle huonetta, aidattu kanssa ilman tylli, vauva olla mukava.

Lapset Minnen sänky malli on suosituin alueella Ikean vuodepaikkaa. Se houkuttelee sen ulkonäköä. Huoneessa valkoinen ja vaaleat värit, tämä huonekalut on erittäin sopiva. Tietenkin, jos sänky on ostettu poika, on parempi valita mustan.

Critter - täydellinen sänky lapsille jopa kahdeksan vuotta. Koska mäntyä, se sopii täydellisesti sisätilojen lastenhuoneessa. Valkoinen väri huonekalut on monipuolinen ja sopii kaikki mallit taimitarhan.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 5