Ikea sisustus oikeita valokuvia

Kitchen "IKEA": neuvoja ostajalle + kokoelma valmis sisustus

Jos et pidä itseäsi faneille "IKEA", voin tunnustaa, ainakin kerran elämässään pidetään tuotteita, jotka ne tarjoavat. Niiden tuotteet ovat omaperäisyys, käytännöllisyys, monipuolisuus ja tietenkin edulliseen hintaan. Yli 50 vuotta, tämä yritys on tuottanut keittiöt, eikä vain, ja vuosittain keksiä jotain uutta ja mielenkiintoista, mistä pienintä yksityiskohtaa kuulokkeisiin.

Tässä artikkelissa puhumme suosituin sarja IKEA keittiöt, tietää lausunnon suunnittelija ja näyttää oikeita valokuvia, miten ne näyttävät modernin sisustuksen.

Viimeaikaiset luettelot "IKEA", kuten vuonna 2017, tarjoaa valtavan valikoiman ratkaisuja pieniin keittiöihin ja huoneita, joissa on ei-standardi layout. Ja mikä tärkeintä, he voivat tehdä henkilökohtaisen jotta täyttää kaikki vaatimukset ja keittiön koko.

Et edes epäilystä, että koska koko "millimetrin millimetriä kohti ottelu" ja valitset "väri ei muutu vaikka 1/10000" (tässä olemme antaneet itselleni lainata yksi asiakkaiden arviot).

Kaikki meistä ovat erittäin vaativia, ja se tapahtuu jopa nirso, kun se tulee huoltaa ja tuotevalikoiman. Ja se on helppo ymmärtää, koska jokainen haluaa kaiken olevan täydellistä asunnossa. Mutta kuten Englanti sananlasku, «mikään ei ole täydellistä» ... ja henkilö on järjestetty siten, että ensiksi kiinnittää huomiota puutteisiin.

Mutta niiden kanssa aloitamme. Miksi? Kyllä, koska ne ovat paljon vähemmän hyötyä lisäksi aiomme todistaa, että se on - lähinnä vain saivartelu.

Ensimmäisen väitteen joka löytyy melko usein - korkeat hinnat. On todella hämmästyttävää, koska yritys vain tuli kuuluisa ansiosta hyvin talousarvioehdotuksiin. Katsotaan mitä sisältyy hintaan "IKEA" Kitchen Cooking:

Kaikki tämä voidaan täydentää asianmukaiset lisälaitteet tyyliisi seinän, kattokaiteet, valaistus, tuolit, keittiö, kodinkoneet, ovet jne On jopa tarroja huonekalujen jalat ja kulmikas anti-traumaattinen lapsia varten! Ja jos olet huolissaan ympäristöstä ja lajitella roskat - voi ostaa 2-3 on ihanteellisella paikalla kaappi kauhat.

1

Plus, arvioida itse - kuinka paljon aikaa vietät valinnasta ja osto keittiön erikseen täyte. Lisää pari tuntia kuljettaa tietyn määrän minuutteja, kuulemista ja saattaa palauttaa sopimatonta osat ... Ja vaikka tänään - arvokkain resurssi.

Älä kannattavaa ostaa kaikki kerralla, lisäksi tae täysin kaikkien elementtien toisiinsa? Toki, voit helposti selvitä laskelmat.

Seuraa epäoikeudenmukainen syytös on pieni valikoima värejä ja muotoja. Ja se on totta, jos puhumme huonekalut koristeltu sulat kuoret kultaa tai strasseja. Mutta valinta on riittävän suuri normaaliin pyyntöjä.

Alue on paneloitu, lasi ja kiiltävä julkisivut pastellipohjasta kirkas muoti tsvetov.Bolee rajojen "IKEA" on esitetty tällainen muotoilu alueilla:

Eikä vain sitä. Se on nykyisin suosituimpia tyylejä, joka tekee tällaisia ​​tarjouksia yli järkevä. Hieman myöhemmin artikkelissa näytämme sinulle muutamia kuvia esimerkkejä moderni ja klassinen keittiö sisustus "IKEA".

Viimeinen niggle - Mark ja vaativa hoito, riippuen lämpötilasta ja kosteudesta materiaalit, joista huonekalut on valmistettu. Mutta mitä tahansa materiaalia, ja erityisesti luonnon, vaatii tietyn hoitoa, joiden puuttuessa se voi menettää muotonsa. Lisäksi massiivipuuta tuotantoa varten keittiö rintamalla ja huonekalut käytettävien ruhojen kuitulevyn ja lastulevyn.

Tämä tekee keittiössä "IKEA" edullisempi vaihtoehto, vaan - täydellinen yhdistelmä hinnat ja eurooppalaisen laadun. Kysy mitä tarjotaan muiden yritysten, ja samaan aikaan pyytää heitä, onko heillä sama modulaarinen järjestelmä, joka puhumme hieman myöhemmin.

Mitä etuja ostaa keittiöt «IKEA»?

Asiakkailta voidaan usein kuullut seuraavaa: edullinen, nopea, laadukas, viihtyisä, toimiva, pienikokoinen. Lisäksi "IKEA" tyylikäs ruokia:

 • valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja käytännön;
 • erittäin helppo koota (+ YouTubessa videoita on useita);
 • helppo korjata ja korvata osia;
 • ehdottaa laaja valikoima kaappi yhdistelmiä, määrä ja muoto laatikko;
 • Heillä on 25-vuoden ilmainen takuu valmistajalta;
 • Se on kaunis ulkonäkö ja miellyttävä värejä;
 • Ne toimitetaan mahdollisimman nopeasti;
 • voi ostaa maksamalla erissä;
 • integroitu modulaarinen "menetelmä" järjestelmä, joka mahdollistaa koota huonekaluja varten huonetta vaikeimmista asettelua.

Kaikki sisustukseen keittiöt voivat ostaa lisää asteittain ja erikseen.

Modulaarinen "Factum" järjestelmä ja "Menetelmä"

Mukavat huonekalut "IKEA" on ns modulaarinen järjestelmä. Kaikki elementit keittiökalusteet voidaan kerätä, rakentajana, jossa kaikki sopii kaiken. Yhdessä kappale, jos haluat liittää vähintään kaikki värit.

Käytännöllisyys on, että järjestelmä tarjoaa laajan valikoiman kaapit eri kokoja ja värejä, jotka tekevät toimivin pienimmätkin keittiö. "IKEA" tuottaa laitteiden ja järjestelmien kanssa uusinta teknologiaa ja kehitykseen. Esimerkiksi, nosturi, joka on 40% pienempi veden kulutus, muuttamatta paine.

Kokoaminen kuulokkeen, voit tehdä itse, ohjaavat ohjeet yksityiskohtaiset askel askeleelta opas venäjäksi. Ja kokoonpanoon ei tunnu liian tylsä, voit tuoda valoa ja turvallisen toiminnan lapsilleen.

Esimerkiksi täällä nämä kuvat todellisempaa sisustus keräämien tällainen modulaarinen periaate.

Mielenkiintoinen seikka: Vuonna 2015 hänet kutsuttiin "Factum", jonka jälkeen yhtiö on tehnyt useita parannuksia ja otettiin käyttöön täysin uusi järjestelmä - "Menetelmä".

 • alaosassa korkeus - 8 cm;
 • uudentyyppisiä yläkaapit, mutta jo levittämättä ovet; heidän joukossaan - "Maksimera" ilman jalkoja korkeus 88 cm;
 • musta ja ruskea luurankoja (lisäksi jo olemassa valkoinen) - ovat nyt nähtävissä joitakin huonekaluja ei tarvitse lopettaa erityistä paneelit;
 • yli 20 eri julkisivujen ja 30 erilaista kynät;
 • paljon suurempi valikoima sisä laatikot - eri korkeus, syvyys, pehmeä sulkeminen ja ilman sitä;
 • laatikot mitat - 20, 40, 60, 80 ja 100 cm;
 • luotettavuutta ja vakautta kaapit edellyttäen, sinkitty teräs vanne;
 • Uusi kotelo järjestelmä kiinnitys - teräs telineeseen;
 • vakiokorkeus kerros moduulien - 60 ja 80 cm;
 • erityinen säädettävät jalat vapaasti seisova kaapit.

Väri julkisivut ovat pysyneet ennallaan, mutta nimet - muuttunut.

Suurin osa tavaroista "Ikea" on Ruotsi, Norja tai Suomi nimiä - joskus unpronounceable tai kuulostaa ikivanha loitsu Druids: Lidingö, Brokhult, Sofilund, Fagerland, Tingsrid

Ja se ei ole vain joukko kirjaimia, mutta todellisuudessa olemassa kielillä sanat - naisten, miesten nimet, joet, järvet, linnut, jalokivet jne Tällainen järjestelmä tuotenimet, sekä periaate modulaarisuus, on eräänlainen tuntomerkki tuotemerkin.

Hän todella on valtava, joten keskitymme vain muutamia suhteellisen uusi mallisarja, koska kaikki muu löydät "IKEA", mikäli haluat. Tässä on pieni pöytä opas:

Söpö Budbin keittiö - suosituin sarja "IKEA". He ehdottavat useita komponentteja, joten se on helppo säätää täyttöasteen keittiötilasta. Paneloitu tai lasijulkisivujen lastulevyn tai MDF erityisellä lakalla.

Valkoinen tai harmaa kuulokkeet sopivat monia tyylejä -. Provence, klassinen, maa, parvi, resuinen chic, art deco ja muita kirkkaita värejä yhdistettynä puusta auttaa järjestämään keittiön skandinaaviseen tyyliin. Jos sisätilojen tuntuu liian yksitoikkoinen ja hankala, täydentää sitä enemmän värikkäät verhot ja tekstiilit, jotka ovat myös saatavilla "IKEA" hakemistoon.

Esimerkiksi kuvassa alla on muutamia muunnelmia valmis ruokia, "IKEA".

Rikkaat värit näyttävät hyvältä vasten mustaa julkisivu. Mutta, jos keittiö on pieni, tämä väri pitäisi olla hieman, koska se on erikoinen "syödä" tilaa.

Vain yksi "mutta" - pinta huonekalujen missään tapauksessa ei voida puhdistaa kemikaaleilla ja hioma. Jotkut kehottaa käyttämään "Mr. Muscle" lasien ja joku - vain hyvin puristetulla kostealla liinalla, jonka jälkeen kaikki on pyyhkiä kuivaksi.

Puolestapuhujana edellä mainittuja tyylejä ja mieluummin puusta, etsiä uusi sarja rintamalla "Taalainmaan". Huonekalut koivusta, petsattu ja peitetty suojaava lakka. Kokoonpanolla edustettuna kaapit, työtasot, hyllyt, ja etukansi levy salaaminen kodinkoneet, lasitettu, ovet ja puiset sokkeli.

Universal Saatavilla olevat värit - valkoinen ja musta ja ruskea. Tämä kalusteet antaa eleganssia ja luonnollisuuden keittiö, sisustettu klassiseen ja moderniin tyyliin. Seuraavat Kuvassa kompakti sisätilat upeat julkisivut pimennetyssä stekla.Chastichno massiivista koivua ja klassinen sarja "Laksarbi".

Nykyaikainen, edullinen sarja seinän ja lattian kaapit tunnettu valtavasti erilaisia ​​kokoja ja läsnäolo hyllyt. Suora julkisivut laminoitu MDF ja lastulevyt ja päällystetty polyesteri maalit tai lakat. Yksi-, kaksi-värillinen, kirkas, puu ja muut. Edullinen julkisivut ja kaapit "Overby" luonnonmukaisesti sopii mihin tahansa tyyli- suuntaan.

Niitä voidaan täydentää kaikenlaisia ​​tarvikkeita - verhoja, pöytäliinoja, veistoksellinen kahvat. Modernit huonekalut puuttuu mahtipontisuus tässä sarjassa ja näyttää hyvältä asunnon tai mökin. Haitat "Overby" sisältävät puute ovensulkimen ja herkkyys kosteudelle. Kaikki pinnat kosketuksiin veden kanssa tulee pyyhkiä kuivaksi.

Nuhjuinen-chic, Provence, maa, klassinen, retro - fanit näistä alueista arvostavat yksinkertainen ja toimiva sarja "Hitarp" jo onnistunut tullut suosikki myynnin. Sen etuna on uusi helppokäyttöinen järjestelmä asentaa päälle kaapit.

Tavallinen linjat, paneelit ja lasiosissa julkisivuissa ja seinän kaapit kaunis "antiikki", ikään kuin tehdään käsin, mikä takaa viihtyisän ja rentouttava sisustus. Kirkkaat värit ja pystyjuovat taipumus laajentaa ja venyttää tilaa, joten sarja on sopiva ja tilava, ja pieni keittiö.

Materiaali - lastulevystä tai kuitulevystä päällystetty polyesteri maali ja akryyli, lasi tuotettu karkaisu tekniikkaa. Yksitoikkoinen valkoinen keittiö sisustus tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia luovuuden ja mielikuvituksen.

On toinenkin hankala liikkumavaraa suunnitteluun. Se, että koostumus ja "Hitarp" sarja on samanlainen kuin HF-sarja "Filipstad", "Budbin", "Kallarp" "Albret" ja "Knokskhult". Siksi jotkut elementit -. Työtaso, kyniä, jne he voivat lainata.

Kiitos modulaarijärjestelmässä voit yhdistellä erivärisiä julkisivut, tee musta toppi, valkoinen pohja tai lisätä kirkkaanpunainen nurkkaan asetettu mustia vaakasuoria pintoja.

Tärkeimmät tuotteet, "IKEA" edustaa hillitty värit - sävyjä valkoinen, harmaa, beige, vaaleanvihreä, vaaleansininen ja puu-ruskea. Mutta on moderni värejä -. Kirkas punainen, metallinen, keltainen, jne. Kuten huomaatte, ja ne voidaan yhdistää.

Valkoinen keittiö näyttää tyylikäs ja visuaalisesti laajentaa seinään, jos se on hyvin tärkeää pieniin tiloihin, kuten vuonna Hruštšovin. Mutta ole varovainen: jos saat uuden valkoinen keittiö korvaa vanhan samanvärisiä, voi tuntua, että mikään ei ole muuttunut. Mikään muu keittiö rintamilla, eikä ei vaikuta uuden kahva tilanteesta.

Ajattele versio puutaso, joka laimentaa tylsä ​​värejä. Katso kuinka kompakti ja samalla voi olla varsin miellyttävä sisustus pieni keittiö "IKEA". Valkoinen julkisivut koristaa beige kahvat huonekaluja täsmälleen päinvastainen. Tutustu kuva - kuten tämä, ensi silmäyksellä, hieman osa kokonaisvaikutelmaa muutoksen.

Contrasting mustavalkoinen retro keittiö ei voi kutsua, mutta ei ole tehnyt ja modernia tyyliä. Kaikki täällä on määrittää väriä seiniin, esiliina, tekstiilit ja tarvikkeet. Mitä mieltä olet mustavalkoinen checkerboard lattia?

Harmaa keittiö - top eleganssia ja käytännöllisyys, koska se ei ole yhtä helposti likaantuneet valkoiset, eikä synkkä kuin musta. Lisäksi Greyn kuuma, mikä tekee keittiö "Budbin" useissa ajankohtaisia ​​ratkaisuja sisustukseen. Pöydiltä ja työtasot voi olla puuta, valkoinen tai musta - riippuen asetuksista. Lasi voi olla läpinäkyvä ja sähkökatkos.

Mustanruskea julkisivu on sopiva tilava huone, jossa on paljon valoa. Laimentaa ylimäärä pimeyden auttaa valkoinen tai kirkas seinät, kuvioitu tai värillinen keittiöesiliina, keittiö tuolit, työtasot ja muut vaakatasoissa pastellivärien ja, tietenkin, kevyempiä sävyjä puuta.

Jos väsyt väri julkisivut, voit aina muuttaa sitä mihinkään muuhun - tietenkin saatavilla varastossa.

Lisäksi väri, tärkeä tekijä ilmakehän toimii kätevä järjestely keittiökalusteiden, mikä on erityisen tärkeää pienissä keittiöissä.

Ei yksinkertaisesti ole mitään uutta. "Ikeevskie" keittiö sopii joka nykyisten tyyppisten sijoittaminen huonekalujen:

 • Lineaarinen - moduulit ovat linjassa pitkin seinää;
 • L-muotoinen (kulma);
 • U-muotoinen;
 • langansyöttöjärjestelmällä (rinnakkain);
 • saari tai niemimaalla.

Selvyyden vuoksi, tässä on pari valokuvaa nurkkaan harmaa keittiö "IKEA". Mutta se näyttää keittiösaarekkeen.

Uskotaan, että kaksi ensimmäistä menetelmät sopivat pieniin keittiöihin, mutta kun toimivaltainen avaruusteollisuuden Tämän näkemyksen helposti vääräksi. Esimerkkinä tästä - pieni keittiö aamiaisbaarilla, esittävien roolia pieni saari. Jos ne sijaitsevat keskellä keittiön laite on varustettu sisäisellä laatikkoa, hänen valta vapaata tilaa seinillä. Kuten tiedätte, seinään Kuulokkeet rasitteita huoneeseen.

Sijoittaminen vaaditut moduulit, käyttää sääntöä kolmion eli järjestää kaikki tarpeellinen ruoanlaittoon mahdollisimman lähellä työtasolle. Ajattele, jostain polku matkustaa, mitä laitteita tarvitset, voitko poistaa sen laatikkoon eikä sitä, onko ikävä joka kerta saada se.

Myös käsite kuivaus- ja pomyvochnaya kolmio, jonka ydin on helppo arvata. Pienempi keittiö, järkevämpi sinun täytyy hävittää alue - käytä pystysuora, paikka altaan alta tai konepellin samalla lasten ulottumattomissa. Erittäin kätevää, että Venäjän sivusto "IKEA" on saatavilla verkossa ulkoasu, ja kaikki, mitä tarvitset - kysykää oikean koon.

1. tarkka mittaus huone - avain onnistuneeseen lopputulokseen. Toimenpide on välttämätön ei vain leveys ja korkeus keittiö, mutta myös viemä tila viemäri, kaasu, ilmanvaihdon Putket. Ei varma voit käsitellä? Pyydä apua - esimerkiksi samat asiantuntijat "IKEA".

Tarkasteltaessa keittiön hankkeen henkisesti vedä jokainen laatikko ja varmista, että se ei häiritse mitään. Avaa kaikki laatikot ja kaapit samanaikaisesti, sitten - ikkuna, seinä kaapit, kaikki samassa tarkoituksessa. Yksityiskohtaisesti kuvitella, miten valmistautua mitä tiellä ja siirtää sen päästä.

2. Jos et kerää omassa keittiössä, ja viittaavat työntekijä "IKEA", se on, että asia, ja muiden mestareiden laittaa hinnoitella erikseen kutakin työtä. Varaudu tähän etukäteen ja tehdä selväksi, kuinka paljon tämä tai palvelua.

3. Win tila voi johtua syvyys kaapit. Syvemmät ne ovat, sitä enemmän ne tapahtuvat. Ovatko kaikki täyte kaappi käytät? Ehkä pari ylimääräistä hyllyt muuttaa tilannetta?

Jos seinä on asetettu syvä, mutta et tiedä mikä koko valita - ohjaavat sen kasvua ja oudolta kuin se kuulostaakin, käsivarren mitan. Privstante varpaillaan edessä seinää, venyttää kädet, kuvitella, että haluat saada jotain ulos kaapista. Samana seinään, merkitse se.

4. ostaa huonekaluja näistä tai muista aineista, kysy niiden ominaisuudet. Tämä on tärkeää, koska jotkut niistä eivät tarjoa vahvaa lämmitys- lieden tai jatkuvaa kosteutta. Puusta vaatii tietyn tason kosteus.

5. Sanotaan, että tapa - toinen luonto. Jos aiemmin huonekalut keittiössä oli pyöreä kahva ja nyt aiot luopua niistä, tai valitse toinen malli - miettiä tarkasti. Onko se sopii sinulle?

6. Ennen kuin ostat, lukea arvioita, ja jopa paremmin - katso kuva ostajille. Joten saat oikeat tiedot, ja mikä tärkeintä - varmistaa sen tarkkuus.

Samaan aikaan meidän pikku retki on valmis. Olemme vakuuttuneita siitä, että uusi muotoilu "IKEA" ruokaa tuli mieleisekseen ja lue ovat hyödyllisiä ja informatiivisia. Toivotamme sinulle nopea, edullinen ja suuri saneeraus sisä- ja ehtymätön inspiraation uusia luovia yhdistelmiä!

IKEA sisätilassa

Valitsemalla IKEA huonekaluja, monet kuluttajat eivät ole tyytyväisiä vain tutkimalla luettelo. He haluavat nähdä valmiin sisustuksia todellinen huoneistossa. Valokuva huonetta eri vaihtoehtoja esitellään tässä artikkelissa auttaa muodostaa mielipide siitä, miten järjestely huonekaluja ja muita kohteita sisustus tilasuunnittelu voidaan suorittaa. Esimerkkejä oikeita valokuvia eri huoneissa ovat näkyvämpiä kuin pelkkä tutkimus alue.

On huomattava, että IKEA-kuvastot tarjotaan paitsi huonekalut (vaikka se on suosituin tuoteryhmän), mutta myös erilaisia ​​lisävarusteita, jotka auttavat luomaan tyyliin huoneen, kuten kodin tekstiilit, valaisimet, ripustimet kaappeja, vuodevaatteet, verhot, matot, patjat ja muita mukavia trifles.

Jos puhumme suoraan noin huonekalut, on tarpeen keskittyä seuraaviin luokkiin sen:

 • Case (keittiöt, komerot, hyllyt, lipastot).
 • Lapset (sängyt, tuolit).
 • Kitchen.
 • Eriä koristeluun makuuhuone ja olohuone: sängyt, sohvat, pöydät ja sohvapöydät.
 • Pehmeät (sohvat, tuolit, ottomaanit).

Tietenkin tarjoamat tuotteet tuotemerkki ovat hyvin tunnettuja asiakkaita, ja ympäri maailmaa, niiden suosio kasvaa vuosi vuodelta.

Se ei ole sattumaa. Se, että tämä tuote alun perin ruotsalaista, nyt virallisesti rekisteröity hollantilainen monikansallinen ryhmä, on ominaista kolme etua:

 • Kaunis muotoilu ja erilainen kuin useimmat kilpailijat näköisiä.
 • Suhteellisen alhainen hinta, jonka ansiosta IKEA huonekalut on edullinen useimmille ostajille.
 • Korkeatasoisen käytännöllisyys ja helppo huoltaa.

IKEA - maailman tunnettu yritys, joka on pitkään kannustanut asiakkailleen erinomainen valikoima tuotteita kaupunkiasuntoa, talo, sisäkenttä ja ei-asuintiloja.

Jo ennestään laaja päivitetään jatkuvasti uusia julkaisuja, kuten kalusteet, ylimääräiset tarvikkeet, erilaisia ​​koriste ja aputuotteet.

Mikä erottaa Ikea jossain muussa muodossa DIY verkkoihin, ja jo sitä pienempien markkinaosapuolten, joten on mahdollista ostaa kuten jo lähes valmiita ratkaisuja sekä osto yksittäisiä kohteita ja tarvikkeet. Se oli ensimmäinen tilaisuus ja edistänyt termin "sisustus IKEA", joka on synonyymi ilmaisun "valmis ja huomiota sisätilojen yksityiskohdat."

IKEA peili levyt sisätilojen

Katsomassa miten tällainen sisustusratkaisuja - erittäin mielenkiintoinen. Mukaan lukien siitä näkökulmasta, että jossain määrin ne muistuttavat suunnittelija, yksittäiset osat on mietitty etukäteen, jotta tyyli huoneen lopulta tulee yhtenäinen.

Toisin sanoen, suunnittelijat eivät vain luoda erilaisia ​​tuotteita, ja huolellisesti miettiä mahdollisuutta niiden yhdistelmän. Ikeevskie tuotteet täydentävät toisiaan paitsi kannalta suunnittelu, mutta myös toiminnallinen tarkoitus. IKEA sisustus perustuu periaatteisiin, ovatko eri osien sisätilan.

Yksinkertaisesti sanottuna, ajatus siitä, että ydin yhtiön filosofia liittyy tuotannon kanssa alkuperäisen ulkoasun, joka samaan aikaan, on erittäin onnistunut käytännössä.

Yhtiön asiantuntijat voivat huolehtia tarvittaessa ihmiset eivät voi ostaa lisää järjestely esineitä. Tämä on kätevää ostajille. Samalla, uusi hankinta eivät tyylillisesti pois yleisen tilan käsite.

Toisin sanoen, lähes kaikki tuotteet ovat vaihdettavissa. Useilla eri tuotteita, ne voidaan yhdistää siten, että niiden perusteella oli mahdollista tehdä täydellinen ja toimiva sisätila keittiö, olohuone, kylpyhuone, wc, makuuhuone, eteinen, tai lastenhuoneessa. Puhumme sarjat, joiden avulla varustaa koko huoneen.

Mitä hinta IKEA politiikan ansiosta erittäin järkevä lähestymistapa hinnanmuodostuksen, on mahdollista tarjota erilaisia ​​tuotelinjan, joista jokainen kuuluu yhteen tai toiseen kustannusluokkaan, mistä edullisin on melko kallista.

Ja markkinointi yritykset ovat varmistaneet, että riittävä määrä tuotteita sekä asuin- ja liikerakennukset esiteltiin Katalogituotteiden kuten toimistoihin, ravintoloita, kahviloita, toimisto-, hallinto- ja liikerakennuksia ja niin edelleen.

Valinta kannattaa joko vaihtoehtoa helpottuu johtuu siitä, että tuotelinjan edustaa useita eri tyylejä, jotka on valmistettu huonekalut (vaatekaappi, hyllyt, sängyt, sohvat, peilit, hyllyt, kirjahyllyt ja keittiö hyllyt, pöydät), sekä muut tarvikkeet ja kodintekstiilit tuotteita, kuten verhot, verhot ja matot.

Monet ostajat eivät epäröi koristella oman ostettu Ikea huonekaluja ja tarvikkeet. Esimerkiksi jotkut yrittävät monipuolistaa sisätilojen käyttäen tarrat ja muut koriste-esineet käytetään, kolmas - houkutteleva tekstiili kohteita ja niin edelleen.

Samalla se näyttää tekevän eräänlainen muutos ns "ruotsalainen tyyli sisustus." Se on tunnettu siitä, että määräävä asema kirkkaita värejä ja pastellivärit, jota on täydennetty piste käyttämällä kirkkaampi esineitä, matkamuistoja tai seinäpaneelit, kuten peili. Sisustus tyyliin IKEA on tunnettu muun muassa sitä.

Jos puhumme kohderyhmän, joka oli suunnattu pääasiassa -markkinointibrändillä ponnisteluja, on huomattava, että vaikka läsnäolo luettelossa monenlaisia ​​tuotelinjojen alkaen rehellisesti halpaa melko kallis, mutta markkinoijat keskitytään pääasiassa keskisegmentissä markkinoilla.

Toisin sanoen, ostajat, joiden tulot ovat keskimäärin - nämä ovat tärkeimmät kuluttajille IKEA. Se oli heidän mieltymykset ja taloudellisia mahdollisuuksia ja perusti suuri osa alueen esitetty luettelo.

Kaikki asiakkaat saavat nopeasti ja helposti määritellä ostojen joka sopisi täsmälleen asunnolleen. Useimmat ihmiset haluavat tietää, tai ainakin on jonkinlainen käsitys siitä, miltä se näyttää valmis IKEA sisätilat todellisuudessa, tai ainakin kuvissa.

Samanlaisia ​​esimerkkejä sisätilojen ovat erittäin hyödyllinen resurssi.

Ne eivät ole yhtä kuin selostuksia tai yksityiskohtaisia ​​selostuksia erikoistuneissa lehdissä antavat käsityksen siitä, kuinka sopivia voivat olla varmoja huonekaluja tai kodin sisustus kaiken teidän asunto, mökki tai talo, puhumattakaan sisäkenttä.

Sisätilojen makuuhuone, sisustettu IKEA huonekalut ja tarvikkeet, ei vain ulkoisesti houkutteleva, mutta myös helppo käyttää. Lähes kaikki mallit asiantuntija kertoo, että tilanne tässä huoneessa pitäisi olla sellainen, että kaikki osaltaan mukavuutta ja rentoutumista.

Kukaan kokenut jälkeen vaikea työpäivänä on kuin taukoa ja lataa uutta energiaa. Osittain tästä syystä erittäin tärkeää on oikea valinta vuodepaikkaa. IKEA on hyvin tiedossa, koska se on valinta monenlaisia ​​asiakkaita eri vuodetta kaksinkertainen, ja sohvat ja sohva.

Kaikille erilaisia ​​vaihtoehtoja mukava nukkua sinun täytyy poimia että täysin sopii tarpeisiisi ja ominaisuuksia huonetta.

Kuten tiedätte, Ikean tuotteita koskee pääasiassa Ruotsin, eli ns skandinaaviseen muotoiluun. Puhuessaan laajemmassa mielessä tämä tyyli voidaan kuvata modernia eurooppalaista.

Tämä tyyli on ominaista ei vain korkean tason toimintoja, mutta myös yksinkertaisuus. Hänelle vieraana mahtipontista, suurellinen linjat loistaa "kulta" (ja itse asiassa muovi) kattokruunut ja kahvat kaapin ja muita vanhentuneita ideoita, jotka ovat niin yleisiä asunnoissa entisen Neuvostoliiton.

Muuten, nämä tilat ovat myös tunnettuja vaihtoehtoista nimeä "valkoinen sisustus", koska hyvin usein seinät nämä asunnot on yksinkertaisesti maalattu valkoinen tai valkoinen tapetti liittää myös maalaus.

Kuitenkin ajat ovat muuttumassa. Venäjällä, Ukrainassa, Valko-Venäjä, Kazakstan ja muissa IVY-maissa on yhä enemmän faneja ruotsalaisen muotoilun sekä eurooppalaista tyyliä sisustus kokonaisuutena.

Kansalaisemme ovat alkaneet arvostaa yksinkertainen valoisat tilat, jotka asettua mahtipontinen ja usein mauton korjaus, juuret 1990-luvulla ja jopa aikaisemminkin. Siksi tällainen suunnittelun ajan ja selviää makuuhuoneissa.

Puhuminen huoneeseen, on huomattava, että se sopii monin tavoin, määräytyy valinta huonekalut. Alla on perusominaisuuksia, jotka ovat luontaisia ​​sängyt ja sohvat tämän maailmankuuluja valmistaja.

Jotta oikein valita oikea sänky, joutuvat tekemään hieman vaivaa, koska valinta tämän tärkein elementti sisustus makuuhuone, sinun täytyy ottaa huomioon huomattava määrä tekijöitä.

Oikea kokoonpano on laiturissa, sekä siitä, kuinka hyvin ja mukavasti sopii patja riippuu siitä, miten mukavasti, mikä unen.

Sängyt IKEA on, että sinulla on mahdollisuus valita itse runkoon tekemällä valinnan hyväksi erityistä väriä, sekä patja hänelle. Tässä tapauksessa olet heti paikan päällä, voit ostaa kaikki tarvittavat lisävarusteita, kuten tyynyt, peitot, huovat, peitot ja liinavaatteet.

Joidenkin mallien valmistaja on niin kiinnostava vaihtoehto kuin ostaa erityistä laatikoita, jotka on upotettu sängyn runkoon. Tämä ratkaisu on erittäin kätevä ja käytännöllinen pienikokoisten huoneistoissa, joissa on pieni alue.

Niin, se on tärkeää järjestää kapea huone, esimerkiksi vuonna Hruštšovin. Vuoksi ostamien näistä laatikoista on lisäksi säilytystilaa kaikenlaisille Kodinkoneet, vuodevaatteet, pyyhkeet ja niin edelleen.

Vaikka sänky miehittää keskeinen asema sisätilojen makuuhuone, sinun on vaikea tehdä ilman lisävarusteita ja huonekaluja.

Puhumme pieniä pöytiä ja taulukoita, joita perinteisesti sijaitsevat kummallakin puolella sängyn. Jos puhumme laajalla alueella tilaa, ominaista enemmän modernia taloa ja asunnot, on järkevää ajatella järjestelyä vaatekaappi (Pax kalustesarja - suuri huone).

Ja yleensä, makuuhuoneessa, sekä eräillä muilla alueilla asunnon, on enemmän kuin huolehtia etukäteen ostaakseen tilavia ja käyttäjäystävällinen varastointi kohteita ja taloustavarat. Sinulla ei ole ongelmia valinta näiden tuotteiden, kuten kuvaston IKEA on valtava valikoima erilaisia ​​valmiita työkaluja, laatikoita ja säiliöitä, jotka on suunniteltu tallentamaan kaikenlaisia ​​taloustavarat.

Yksi esimerkki rationaalisen päätöksenteon tällainen voi olla erityisen pieni konsoli, joka on asennettu väliseinän tai seinään. Tarvittaessa ne voidaan nopeasti muuntaa pieni pöytä.

Lisäksi voit hoitaa näitä mielenkiintoisia ratkaisuja kuin ostaa koriste poufs, nojatuolit, tuolit, peilipöytä tai jopa pieni sohva.

Olohuoneessa on suurin huoneeseen tai huoneistoon. Se perinteisesti kerätä kaikki asukkaat kotona, ja usein saapui sukulaisia ​​tai vieraille.

Tämä pätee erityisesti merkkipäivistä merkkipäivistä ja niin edelleen. Juuri tästä syystä kunnolla suunnitella halli - se on äärimmäisen tärkeä tehtävä asunnon. IKEA huonekalut sisätilojen huoneen auttaa menestyksellisesti selviytyä tästä tehtävästä.

Koska olohuoneessa voi kerätä eri-ikäisten ihmisten ja erilaisten harrastusten, sinun täytyy yrittää erottaa sitä tietyillä toiminnallisia alueita, kuten pelissä tilaa lapsille.

Toisaalta, kerrallaan, kunnes ei ole tilaa täynnä kokoontumisia, se voi toimia uutena työhuoneeseen, ja joskus jopa makuuhuoneessa, koska mikä tahansa iso sohva voi toimia sängyssä.

Muunnelmia sisustus huonekalut IKEAn olohuoneessa - paljon. Voit varustaa melko edullisesti ja erinomainen maku.

Muuten, se on tunnettu ja tämä ominaisuus ikeevskoy tuotteita, kuten mahdollisuus harmoninen yhdistelmä huonekaluja ja kodin sisustus muiden valmistajien. Tämä osoittaa sen universaalisuus.

Onnistunut järjestely sisätiloja on pitkälti riippuvainen siitä, kuinka laadukkaita materiaaleja on käytetty ja onko olivat hyvin tehty työ itse. Mutta on tärkeää ja miten valittu sisätilojen värejä, hyvin, jos verhot ja verhot sulautuvat taustakuva, ovet, lattiat, kodin sisustamiseen, valaisimet ja niin edelleen.

Ja tämä pätee lähes kaikkiin huoneen huoneisto, onko se keittiö, kylpyhuone, eteinen ja jopa parveke. Jos kuitenkin puhumme olohuoneessa, on ymmärrettävä, että keskeinen, jossa määritellään paikka sisätilojen tämän huoneen soittaa verhoiltuja huonekaluja.

Sikäli kuin perus käsite pehmustetut huonekalut, on perinne yhtiön säilyvät muuttumattomina: käytännöllisyys ja mukavuus yhdistettynä yksinkertainen, mutta samalla houkutteleva ja alkuperäisen suunnittelun.

Muista mainita mielenkiintoinen ratkaisu, koska käyttöön huonekalukankaiden, joka voidaan puhdistaa helposti. Lisäksi mielenkiintoista, kannalta toiminnallisuus, askel on hakea erityistä verhoilu kannet. Kaikki tällaiset päällinen voidaan pestä ilman ongelmia, jos yhtäkkiä tarvetta ilmenee.

Meidän ei pidä unohtaa niin tärkeä huone missään talossa, kuten keittiössä. Perinteinen lähestymistapa yrityksen IKEA suunnitella ulottuu huonekalut tarvikkeet huoneeseen.

Niin, siellä on ohjelma luoda kotiympäristössä verkossa. Vastaukset siitä ovat erittäin myönteisiä. Tämä ohjelma ei vain poimia uusia ideoita, mutta myös yhdistää ne kokonaisvaltaisempaan miten tulevaisuudessa näyttää sisätilojen huoneen. Kuvat esitetty artikkelissa - ikea.ru.

Kopiointi materiaalin on sallittua vain silloin, kun määrittelet aktiivisen indeksoitu linkki lähde.

Ikea huonekaluja sisustus: miten sisustaa tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu?

Yhtiö Ikea on luultavasti tunnettu kauppaketju, joka useiden vuosikymmenien ajan auttaa ihmisiä luoda ainutlaatuinen ja viihtyisä sisustus. Suuri valikoima yhtiö ei ole vain valmiin huonekalut täällä, mutta myös luokasta "Do It Yourself", sekä upeita kohteita tyyliset huoneet. Tuotevalikoimaa on niin suuri, että se erottaa myymälässä Ikea muilta valmistajilta. Tuotteet Tämän tuotemerkin tukevasti miehittää johtava asema kuluttajien keskuudessa.

Vaikuttava valikoima kauppoja

Erityinen ja ainutlaatuinen piirre yhtiö Ikea on kyky vaihdettavuutta kunkin huonekalun ja sisustus. Ajatus tuote on, että voit itse koota minkä tahansa kohteen ja se elementti, joka tekee ostamisesta kannattavin. Näiden huonekalujen voi helposti tuoda kaupasta kotiin. Kokoonpano on käytettävissä kirjaimellisesti kaikille. Sisälly välttämättä kiinnitetty yksityiskohtaiset ohjeet ja osien kokoonpano. Lisäksi jokainen kohta on esitetty useita versioita. Ostaja voi valita värin asia tai lisälaite. IKEA tallentaa kunkin kohteen esitetty monenlaisia ​​värejä. On myös mahdollista lisätä huonekalu että hän piti tarvikkeet ja koriste-elementtejä.

Huonekalut tämän tuotemerkin soveltuu sekä hoitokodeissa ja huoneistoja, sekä tuotannossa, varastoissa, ja toimistoista. Kun valtava valikoima huonekaluja vaihtoehtoja voi olla tyylikkäästi toimittamaan sellaisia ​​makuuhuone, olohuone, lastentarha, kylpyhuone, toimisto- ja muut huoneet. IKEA keskittyy tuotteitaan paitsi varakkaiden kansalaisten, mutta myös ihmisiä, joilla vaatimaton tulot. Vain poimia huonekalu on helppo kaikenkokoisille tilaa, valtava kartano tai pienikokoisen asuntoja. Monia elementtejä sohvat, hyllyt, pöydät ja muut asiat on laaja valikoima eri kokoja.

Radikaalia muutosta sisustus vanhoilla huonekaluilla

Ja se ei todellakaan ole satua. Sivusto IKEA-kuvastot kirjaimellisesti poimia jokainen pala huonekaluja, jotka voivat muuttaa ulkoasua huoneeseen. Se voi olla yhdistelmä valokuvakehys, pöytä ja seinä lamppu, lattia maljakoita, tekstiilit kohteita, kollaaseja ja miljoona eri ideoita kotiin, puutarhaan tai toimistossa. Jos haluat täysin muuttaa tutusta ympäristöstään, mutta taloudelliset edellytykset hankkia uusia huonekaluja ei, niin IKEA-kuvastot tulla apuun. Vain täältä löytyy temppuja muuttaa ulkonäköä asunnon.

Vaihtoehdot muutos vanhojen huonekalujen Ikeasta valmistajat:

 • Maaleja huonekalujen laajalla värivalikoima. Väriaineita täysin vaaraton, ei ole kovin terävä haju, mutta se kestää hyvin kosteutta tai auringon.
 • Tarrat kaikenlaisia ​​huonekaluja. Ne voivat olla tavallinen ja värillinen, suuret ja pienet, muodossa geometrisia kuvioita tai söpöjä kuvia lapsista.
 • Monipuolinen piirustuksia alalla de sekoitus. Valinta on valtava, ja se vaikuttaa hänen mielikuvituksensa.
 • Useita tuhansia kuvioita ja värejä kuoret pehmustetut huonekalut. Laita se vanha sohva tai tuoli, ja he alkoivat pelata aivan uudella tavalla. Samalla kattaa sovittava hyvin eikä sitä tarvitse jatkuvasti oikein.

Kaikkea hyvää rakkaimman ostajalle

Tärkeä argumentti valinnassa alue IKEA huonekalut on se, että yhtiö on aina pitänyt lausunnon kuluttajalle. Tätä varten säännöllisiä selvityksiä, joissa asiakkaat ilmaisivat mitä pitäisi olla huonekalu, joidenkin laadulliset ominaisuudet Haluaisin nähdä koristeet ja mikä tärkeintä, kuinka paljon asiat pitäisi maksaa. Kautta tällaisia ​​toimia, yritys houkuttelee paitsi taloudellisesti varakkaita asiakkaita, mutta myös keskivertokuluttajista. Lausunnon jälkimmäinen on erityisen rakas brändin hallinnan. Tavarat ovat aina merkityksellisiä ja kysynnän. Ehkä ei ole henkilö, joka ei ole tehnyt vähintään yhden talletuksen ostoskäyttäytymisesi.

Rakasti asiakkaiden ja luettelot, jotka tulevat ulos joka vuosi. Ne löytyvät paitsi tietyntyyppiset esteet, mutta myös täydellisiä ratkaisuja järjestely huoneen. Huolehtiminen asiakkaita, IKEA viralliset sivut kertoo muuttamalla tilaa ympärilleen tavanomaisiin improvisoitua. Tällainen asenne ei voi lahjoa vaativatkin henkilö. Ei enää tarvitse olla kokemusta kaiken kotona tai palkata kalliita suunnittelijoiden tehdä mukavan kotiympäristö ja toteutetaan erityisesti haluttu tyyli.

Huonekalut ja muut erät olohuoneen IKEA

Jotta tämä huone todella täydellinen ja viihtyisä, sinun täytyy ottaa huomioon makuun ja toiveet jokaisen perheenjäsenen. Asuttuaan tämä paikka kotitalouksien kokoelma. Sen pitäisi olla paitsi kaunis, mutta myös toimiva. Onhan järjestetään vastaanotot, lomat juhlitaan. Voi ratkaista tätä ongelmaa, luottaen IKEA huonekaluja, joka noutaa valmista ratkaisua tilanteesta ja auttaa poimia muita kohteita asiakkaan makuun. Samoin se voidaan tehdä erikseen. Kaikki koehenkilöt helposti vuorovaikutuksessa keskenään ja täydentävät toisiaan.

Verhoiltuja huonekaluja olohuoneessa voi olla minkä tahansa muodon, koon ja värin. Tämä laaja tyylikäs sohvat ja tuolit niille, jotka haluavat lukea ja hengellisen keskusteluja, ja mobiili pehmeä rahit pelaajille, ja mukavat tuolit, jotka on olohuone ja toisessa huoneessa. Tärkeä piirre huonekalut tehty Ikean, että se ei ole vain kaunis ja mukava tuotteita, mutta myös helppo koota ja jatkohoidon. Kattaa sohva, pufah, sohvat ja tuolit voidaan helposti poistaa, huuhdo pesukoneessa, muuttamatta väriä ja muoto. Jos talossa on pieniä lapsia elintilaa täysin sovi huonekaluja keinotekoista nahkaa, joka kulkee erityiskohtelua.

Tämä sohva tai tuoli on helppo puhdistaa, se ei muuta väriä yli pitkän ajan kuluessa. Niille, jotka haluavat luoda sisustus kirkkain värein, se on ihanteellinen ratkaisu. Myös näiden huonekalujen näyttää hyvältä huopia ja mattoja, jotka voit ostaa yhden myymälän merkin tai IKEAn virallisilla verkkosivuilla.

Tee rauhallinen, vetää pitkälle värikkäämpi, apua sohvia kirkkaita täyteläisiä värejä. Se on erittäin kätevä ja se, että kaikki huonekalut Ikea on modulaarinen rakenne. Esimerkiksi, mikä tahansa sohva voidaan täydentää pehmeä moduulien minkä kokoisia tahansa. Tarjota ainutlaatuinen sisustus ja yrittää luoda omia huonekaluja, jota kukaan muu. Ja samalla säästää tuotannon huonekalut mittojen.

Yhä suosittuja kuluttajien saada nurkkasohvissamme Ikeasta valmistajilta. Ne auttavat jättää enintään tilaa huoneeseen, ja samalla lisätä huomattavasti paikkoja perheenjäseniä ja vieraita. Lisävaihtoehtona sohvat on vyöhykealuetta. Ne voidaan erottaa pelialueelta virkistysalueen, ruokailutila kaapista. Lisäksi pehmeät kalusteet huoneen pitää sijoittaa pöytiä, tuoleja, kaappeja ja muita kohteita. Nämä Sisustusesineiden tulee olla paitsi kaunis ja integroitumaan yleinen tyyli tilanteen, mutta toimiva.

 • Modulaarisuus. Voit valita yhdistää telineet ja hyllyt poimia määrä ja koko.
 • Ymmärtämistä. Tämä huonekalut on ominaista yksinkertaisuus muotoja ja rauhoittavia värejä. Siksi se sopii mihin tahansa sisustukseen.
 • Monipuolisuus. Tällaiset tuotteet sisältävät useita perusominaisuuksia. Esimerkiksi avaamalla ottomaanien voi olla yhtä paikkaa, ja kori varten tarvittavat tiedot.
 • Helppohoitoisuus. Ehdottomasti kaikki huonekalut Ikea ei vaadi erityistä hoitoa.

Kaikki varastointiin on suunniteltu jo pitkään käyttää niitä. Olohuoneeseen sisustus kuvaa koota tarvittava ja muita kohteita, jotka tuovat entistä enemmän mukavuutta ja miellyttävä tuntemuksia.

Sisustus elementtejä IKEA olohuone

 1. Valaistus: lattia, pöytälamput, kattokruunut, lampetit.
 2. Matot. Suuret matot ja pienet matot. Pehmeällä korkea kasa ja lähes tasainen. Valoisa ja värikäs koristeet.
 3. Verhot.

Rauhallinen uni makuuhuoneissa Ikeasta

Tämä pyhä paikka jokaiselle henkilölle on erilainen erityisiä mukava ja yksilöllisesti sisustettuja. Siellä pitäisi vallita harmonia ilmapiirissä rauhaa ja hiljaisuutta. Ja että asiantuntijat Ikea kuin mitään parempaa tiedä sitä. suoritus Makuuhuoneiden tyyli eniten ytimekäs, yksinkertainen ja mukava. Mukavat leveät vuoteet, pehmeät matot, hajavalokeskiön muodossa yksinkertaisen lamppujen heijastavat koko syvyys Euroopan tyyliin.

Bed-keskeinen osa kokonaisuutta makuuhuoneessa. Ja se tarvitsee valita sääntöjen mukaisesti. Kaupan IKEA showroom voi ostaa paitsi sängyn runkoon, mutta mukava patja, tyynyt, peitot ja vuodevaatteet. Tuon kaiken jälkeen säilyy samalla tyylillä ja värimaailma. Ja voit olla varma laatua olevat osat.

Erityistä rakkautta IKEA huonekalut käyttäjiä poimia sisätilojen lastenhuoneisiin. Täällä, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä aineet, josta tehdyt huonekalut lapsille. Se on erityisen ympäristöystävällistä, ilman myrkkyjä, hajuja. Ehdottoman turvallinen lapsille syntymästä. Ja kuten aina, mikä tahansa huonekalu voidaan täydentää terveysvaikutteisia ainesosia. Se voi olla liukuva alle sängyn varastointi laatikot, katot, pieniä pöytiä, seisoo ja kaikki eri veschehranilischa.

Jos haluat sijoittaa makuuhuoneessa kaappi, peilipöytä, pukuhuone tai paikka katsella television IKEA-kuvastot jälleen tulla apuun. Erittäin mukava roikkuu hylly tai konsolin tilan säästämiseksi. Ne voivat olla eri muotoisia ja kokoisia. Voivat olla yksittäisiä tai jotka koostuvat useista segmenteistä. Ne, joilla on suuret huoneet, kuten atamanki tai pehmeä ja mukava sohva. Voit jopa järjestää pieni sohva lukemiseen, kirkas poufs tai tekstiiliä tuoleja. Special kysyntä on IKEA valkoisia huonekaluja. Se luo ainutlaatuisen tunnelman ja antaa sisätilojen erityistä charmia.

Ei ole väliä kuinka monimutkainen ei tuleva muutos kuvan yhdessä huoneessa tai koko talo, ostoskeskuksia ikea kalusteet on aivan kaiken jokaiseen makuun ja budjettiin.

Useita videoita huonekaluja IKEA:

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1