Izospan ja tekniset

Izospan: tyypit, ominaisuudet ja käyttöohjeet

Yhtiö "Hex" vuonna 1998 alkoi valmistaa höyrysulku alla "IZOSPAN" brändi - funktionaalisia materiaaleja. Tuotteet lyhyessä ajassa saanut tunnustusta johtuen korkeat standardit ja edullinen hinta. Käyttöohjeet IZOSPAN mahdollistavat valita kalvo mukaisesti ehtojen ja oikein asentaa höyrysulku eristeen järjestelmässä rakenteiden talon tai kattoon.

Höyrysulku merkki Izospan

Izospan - kuitukangas kalvo tai kalvo, jota käytetään osana eristys rakenteiden suojaamiseksi kosteudelta lämmöneristys, sekä elimet puun ja metallin ulkonäkö laho ja korroosiota.

Rakentamiseen vedenpitäväksi Izospan käyttää, joka on asennettu suoraan kattotuolien alle korin, höyrysulku asennuksen parvi suojelemiseksi kuitueriste kosteudelta kertymistä. Lisäksi höyrysulku kalvoa käytetään lämmöneristykseen ullakon lattiat, lattiat ja katot, lämpöeristys seinien tiloista.

Seiniin puurakenne, eristää ulkopuolelta, sovelletaan höyryä läpäisevä kalvo, joka suojaa kuitua eriste sään ja estää höyryn karkaamisen.

Esimerkki käyttö eristetyssä katto

Ennen ostamista materiaalia, sinun täytyy ymmärtää, millaisia ​​tarjouksia IZOSPAN valmistajan, niiden ominaisuuksissa ja tarkoituksen. Valikoima sisältää rullamateriaaleilla kudotun kankaan ja kalvot, mukaan lukien ylimääräiset pinnoite. Asennuksen IZOSPAN toimiminen riippuu tarkoituksen tietyn tyyppistä tuotetta.

Höyrysulku ominaisuudet Izospan eri lajeilla on merkittäviä eroja. Luokituksen mukaisesti, on olemassa kolmenlaisia ​​materiaaleja:

 1. vesi- ja vetroizolyatsionnye kalvo;
 2. hydrauliset ja höyrysulun kalvoja, joilla on erilaiset ominaisuudet;
 3. höyrynsulku web-aineet, edistää teplosberezheniyu.

materiaalit brändi ryhmä Izospan IZOSPAN Jokaisella tyypillä on useita vaihtoehtoja. Hinnalla millä hyvänsä aakkosellinen merkintöjä, mikä yksinkertaistaa valintaa ostopaikkaan ja auttaa ymmärtämään, miten voidaan soveltaa yhteen tai muusta materiaalista. Suuntaviivat käyttöön, voit lukea tarkempia ohjeita.

1

Höyryä läpäisevä kalvo vedenpitäväksi tuulensuojina

Kalvo ei-kudotun kankaan luoda vedenpitäväksi höyryä läpäisevä este on suunniteltu ulkotilojen lämpöeristys, kattojen ja seinärakenteisiin. Materiaali ei ole välittää kosteutta ja joka kykenee suojaamaan lämmittimen altistumiselta sateen ja tuulen.

Lisäksi vedenpitäväksi eristys, diffuusiokalvon suorittaa toinen toiminto - ei kondensoitua kosteutta pääsemästä kuitu eriste rakentamalla seinän yhdessä höyryn. Höyry nopeasti poistettu ulkopuolelle, niin että puurakenteet eivät uhkaa sientä ja eristeen menettää eristysominaisuudet.

Esimerkki katto höyrysulku

Diffuusiomembraaneja on polypropeeni. Ne ovat turvallisia ihmisten terveydelle ja estää homeen. Laajuus käytön:

 • Lämpöeristys harjakatot kanssa kaltevuuskulma on yli 35 °;
 • rakentaminen puutalot;
 • sivuraide seiniin tai vuori;
 • Vesi- ja lämmöneristys tuulilasin alla ventfasada.

Izospan A, AM, AS, AQ proff, A UED

Hallitsija vesi- tuulenpitävä höyryä läpäiseviä kalvoja ovat ei-kudotut materiaalit eri tiheys:

 • Izospan A (tiheys 110 g / m 2) - läpäisevän kalvon koko linjan, antaa kosteutta paeta ulkopuolella, mutta ei lähetä sen sisällä. Asennettaessa on jätettävä rako ilmanvaihtoa varten.
 • Izospan AM (90 g / m 2) - kolmikerroksinen kalvo. Tekniset tiedot IZOSPAN AM mahdollistavat asennuksen suojaavan vesi- ja vetrobarer ilman tuuletusta kuilu, koska ilma kiertää kerrosten väliin materiaalin ja poistaa kosteuden.
 • Izospan AS (115 g / m 2) - ja kolmen kerroksen kudotun diffuusio, mutta verrattuna AM tiheämpi.
 • Izospan AQ proff (120 g / m 2) - ammattilainen materiaalia. Izospan AQ proff on kolmikerroksinen rakenne, jossa on vahvistettu vahvistaminen. Käytä Izospan AQ proff suositellaan eristetyt ulkoseinän tai katon järjestelmään jonkin aikaa tarvitse lähteä ilman ulkoista suoja- ja koristeellisen päällysteen. Ominaisuudet IZOSPAN AQ proff - lisääntynyt kestää kosteutta, UV-valon ja mekaanisia vaurioita.
 • Izospan kanssa UED - alkaen IZOSPAN materiaali on tunnettu siitä, että läsnä on palonsuoja lisäaineita. Palamaton kalvo käytetään, jos se on tarkoitus toteuttaa hitsaustoimintaan läheisyydessä eristetyn rakenteen, esimerkiksi asennus ilmanvaihto julkisivujen.

Taulukko höyryä läpäisevä kalvo

Mikrohuokoiset kalvot on tehty kaksi tai kolme kerrosta. Niiden ominaispiirre on erilainen materiaalin laadun edestä ja takaa. Toinen puoli on sileä, toinen - karkea. Hydro tuulenpitävä Izospan kuumentimeen sijoitettu valkoinen puoli, kun se tulee kalvoihin Izospan AQ proff, AM ja AS. Diffuusiovallin Izospan A ja A UED ohjeiden mukaisesti asennettu sileä puoli ulospäin. Hänen mukaansa kertynyt lauhde pitäisi valua viemäröintiä.

Hydroprotective ja höyrynsulkukalvo

Hydroprotective ja höyrynsulkukalvo on tarkoitettu asennettavaksi sisätiloihin. Sitä käytetään suojaukseen ja rakenteita kosteudelta, joka parantaa lämmönjohtavuutta lämpöeriste, se edistää tuhoaminen puun ja metallin. Käyttö elokuvan läpäisemätöntä höyryä ja tiivistymistä ja pidentää käyttöikää eristys ja rakennustöitä, jos asennus on suoritettu oikein.

Laajuus vesi- ja höyry sulkukalvojen:

 • Kerros järjestely emäs;
 • kokoamiseksi eristetty katto (suojamateriaalin, eristys tasainen tai harjakaton);
 • eristys Walling avaruudesta, äänieristys väliseinät;
 • Päällekkäisyys suojaus - kellareihin, väli-, katto (palvelee vedenpitäväksi este);
 • muuttamisesta puupitoisen tai puulattia (puu lattia, lattia rimat, laminaatti).

Annetun höyrysulku lattialle

Valmistaja antaa monenlaisia ​​materiaaleja, jotka toimivat höyrysulun ja vedenpitäväksi. Kaikenlaisia ​​IZOSPAN eroavat tiheyden ja niiden toiminnot:

 • In Izospan (tiheys 72 g / m 2). Höyrynsulku Izospan on yksi suosituimmista tyyppisiä materiaalin kustannuksella suorituskyvyn ja edulliseen hintaan. Kun se paroizoliruyutsya sisäseinät, katto ja kellari lattiat, ullakot ja parvea katon eristys.
 • Izospan C (90 g / m 2). Film vesieristys betonilattiat. Aineisto on kirjattu suojella lämmöneristystä on jyrkät katot.
 • Izospan D, DM (105 g / m 2). Izospan D ja DM - lajikkeiden lujat materiaali. Tavaramerkki DM on anti-kondensaatio pinta. Izospan D, DM on suunniteltu korkeaa kuormia. Izospan D & DM lähinnä vedenpitäväksi tasainen tai harjakatto. Materiaali soveltuu käytettäväksi väliaikaisena kattoihin. Myös Izospan D auttaa ratkaisemaan ongelmia betonilattialle tai kellariin kattoon, jos malli vaatii luotettavaa suojaa kosteudelta.
 • Izospan RS (84 g / m 2), RM (100 g / m 2). Kuten Izospan D, nämä variantit on tunnusomaista korkea kalvon lujuus. Erityisesti se saavutetaan kolmikerroksinen rakenne IZOSPAN RS ja RM - sijaitsee keskellä Polypropeeniverkko. Hakemus IZOSPAN RS ja RM - järjestely hydraulisten ja höyrysulku katto ja seinärakenteita, lattioiden, sisäkattojen, katto tahansa.

Monenlaisissa sovelluksissa ja materiaalispesifikaatioissa Izospan D, C, B, Izospan RS ja RM, mikä tekee niistä suosituin kaikkien Rainamateriaalien tuotemerkin.

Taulukko höyry ja vedenpitäväksi

Izospan D, kuten muutkin ryhmän jäsenet on kaksi ulkokerrosta, joissa eri toimintoja. Yksi sileät pinnat, toinen - karkea ja kuitu-. Karheus ulkopuolella auttaa pitämään materiaalin ominaisuuksia ja haihduttaa pinnalle ratkaista höyryn ja lauhde, jolloin se voi nopeasti haihtua.

Kankaat, korkea lujuus (Izospan D, Izospan RS, RM) valmistuksen aikana käsitellään vettä hylkivä koostumuksia. Hydrofobinen materiaali on sopiva käytettäväksi pinnoitekerros on asennus lika lattiat, sementtitasoituslaasteille konkreettisia emäksen kosteissa tiloissa.

Asennettaessa höyrysulun noudattaen Izospan tarvitaan sileä pinta materiaali eristää. Suunnittelusta riippuen käyttöolosuhteista, voi olla tarpeen aikaansaada ilmarako 40-50 mm, joka tarjoaa sään kosteutta.

Lämpöeristetty höyry vedenpitävät materiaalit

Keskuudessa Izospan aineet erikseen on saada aikaan kalvo, joka levitetään shoopirovaniya (sputteroinnilla) aluminidipinnoitusta. Piirre kalvomateriaalin on kyky heijastaa lämpösäteilyä.

Sisä folio kalvoa käytetään luomaan höyryn ja vedenpitäväksi este suojelemiseksi lämmön eristys, sekä parantaa energiatehokkuutta eristys. Asennettaessa kalvo ulkopuolella rakennusmateriaali suojaa eristeen sateelta ja sään.

Käytä folion materiaalin ullakolla

Ryhmä koostuu kalvomateriaalista, jonka rakenne mahdollistaa lämpöhäviön vähentämiseksi lämmitetty tilaa. Nimenomaisesti materiaalit merkein Izospan FB, Izospan FS, Izospan FD, Izospan FX valitaan mukaisesti ominaisuuksien emäksen ja kansi.

 • Izospan FB (kuvio tiheys 132 g / m 2). Perusteella rakenne on ohut korkea tiheys pahvi. Izospan FB ulkosivulla on varustettu Mylar päällystetty alumiini pinnoitteella. Laajuus käyttö - Headliner ja seinät saunat ja kylvyt. Izospan FB pystyy pitämään 90% lämpösäteilyn.
 • Izospan FD (132 g / m 2). Tämän polypropyleenistä perusteella, jonka toisella puolella kerros alumiinia. Izospan FD luo suojan kattoon ja lattiaan ullakon käytetään järjestelyssä lattialämmitys, vesi tai sähkö.
 • Izospan FS (92 g / m 2). Perusteella IZOSPAN FS on valmistettu kuitukangas, joka levitetään Foiling. Izospan FS - tämä on roll materiaalia, joka ei pelkää vettä, kestävä ja helppo asentaa. Käytetään katto ja lämpöä paroizolyator varten harjakattoja sekä väliseiniin.
 • Izospan FX (145-175 g / m 2). Izospan FX eroaa vaahdotettu polymeerinen substraatti 2-5 mm paksua alumiinia pinnoite. Izospan FX voidaan käyttää erillisenä tai kiinnittää lämmöneristeenä yhdessä muiden tyyppisten lämmittimet. Laajuus käyttö - lämpöä heijastavan, vesi- ja höyrytiivis kuorien seinien, kattojen, ullakon. Myös, koska lämpöä heijastavan substraatti on sijoitettu laminaatin.

Mukaisesti käskyn, kuten materiaalit kuten Izospan FB, Izospan FS, Izospan FD, Izospan FX pino siten, että lämpöä heijastavan kalvon puoleisella huoneen puolella.

Asennus hydro-suojaa tuulelta ja höyrysulku on eristetty harjakattojen

Kun otetaan huomioon tekniset parametrit materiaalin, kuten tuulilasi vedenpitäväksi eristetyt harjakaton katto piirakka käyttää Izospan merkki A. etsiä tarvittava määrä tarvittavan materiaalin laskea alueen kaikki säteet ja laskea rullien lukumäärä.

Muuttamisesta IZOSPAN vedenpitäväksi kattojen (merkki valinta A: n ja vastaavan tyyppiset materiaalista - AM, AQ proff) suoritetaan käyttämällä asiakirjan:

 • Alustavassa vaiheessa kuitueriste levyt väliin orret.
 • Puinen kehys katon tulisi sijoittaa ulkopuolelle vedenpitäväksi roll materiaalia - vaakasuoria juovia, alaosasta alkaen.
 • On tärkeää olla sekoittamatta millä puolella luotavasta Izospan eristys - vedenpitäväksi eristys laittaa valkoinen puoli merkitsemätön.
 • Pinoaminen on päällekkäin ylemmän kaistan alempaan 15-20 cm ilman rainan jännitystä, mutta myös välttää notko - toisin aikana voimakas tuuli materiaali tekee melua.
 • Tässä prosessissa luodaan materiaali on kiinteä orret käyttäen niittejä sinkiläpistooli.
 • Ylempi nauha on asennettu harjaosan on taitettu toisen rampin käyttöohjeissa IZOSPAN osoitti, että on toivottavaa välttää liittymisen rainojen pulpettikattoinen harjaosan.
 • Mukaan palkit pakattu teline luoda tuuletusvälin (paksuus tangot - 40-50 mm) ilmavirta edistää erittymistä kosteuden eristekerroksen. Kiinnitettäviä telineitä alle ennalta liima tiivistenauhan, jäljempänä ne rima on kiinnitetty katto.
 • Kaikki nivelet ja risteykset vedenpitäväksi materiaali liimattu rakenteisiin asentamiseksi teipin.

Jos vedenpitäväksi este eristetty harjakaton valittu Izospan DM, käyttöohjeissa annettava eristyksen sen ja tuuletusrako. Tämä voidaan tehdä, täytetyt vasta-orret. Lisäksi harjun poistoaukoille olisi säädettävä. Kattotiiliä pie eristetty harjakaton

Harjakatto, eristetty kuitu eriste, on laatu höyrysulku parvi tai ullakkotila estää kosteuden eristys on vaurioitunut. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää eristystä kalvolaatuista B tai RS tai valita sopivan kalvomateriaalia.

Mieti miten laittaa höyrysulun, seuraavat ohjeet:

 • Elokuva Izospan tuotemerkki, RS on sileä ja karkea puoli. Antaa se pitäisi olla sileä pinta lämmöneristeen, ja karkea - huoneen puolella. Kun muuttamisesta, web vaakasuoraan limittäisjatkoksen prokleivaya erityistä nauha. Materiaali on kiinnitetty orret kannattimien avulla.
 • Folio Izospan yksinkertainen sovellus - yleensä ei ole olemassa kysymyksiä, joka puoli on annettu materiaali, koska se on selvää, että metalloidun puolen tulisi heijastaa lämpösäteilyä lämmönlähteestä huoneessa. Limittäin rainojen (FX-pusku) ja on kiinnitetty runkoon suluissa. Asennusohjeet vaativat alumiiniteippiä liimaukseen nivelet.

Kaavio eristetty katto

Asennus vedeneristys eristämättömille jyrkät katot

Suojella puinen runko eristämättömät katto sateelta, tuulelta, kondensaatio, kuten tuulensuojalevynä hydroprotective suositeltavaa kalvo Izospan merkki D tai DM (anti-kondensaatti eroaa pinta), ja RM tai RS.

Katoille monimutkaisia ​​asetuksia, tai edelleen lämpöeristys katon, on suositeltavaa käyttää höyryä läpäisevän materiaalin vahvistettu luokan AQ proff.

Koska lämmin vedeneristyskermit ennen asennusta ei tarvita, materiaali on rullattu kerran yli orret ja leikattu. Liuskat asennetaan vaakasuoraan ylöspäin sinkiläpistooli niiteillä tai nauloja suuri pää. Päällekkäisiä kaikkien vaaka- ja pystysuoraan nivelet -. 15 cm ja päittäisliitosten olisi prokleivat käyttämällä erityistä asennus nauha. Teipillä päälle on asennettu vesitiiviin pitkin kattotuolien tiivistämiseksi kiinnityskohta. Edellä vasta-täytetyt jatkuvasti tai harva kori asennus katolle katemateriaalin.

Roofing pie eristämätön harjakaton

Joka pinon hydroprotective tuuli este:

 • elokuva D, DM, RM, RS sileä puoli ylöspäin, jotta katon kannella;
 • Levitetään vesitiivis kalvo, mukaan lukien AQ proff, valkoinen puutaulun alas.

Hydroprotective levitetyn kalvon D, DM, RM tai RS järjestely edellyttää lisäksi ilmanvaihto harjakohtaa.

Asennus höyry vedeneristys tasakaton eristetty

Jos tasakaton vaatii ulkoista eristys, käytetään Izospan merkki D tai RM, se on myös sallittua käyttää kalvon RS ja C rullataan alustaan ​​betonilaattojen päällekkäin menevän paneelin 15-20 cm. Valinta puolella pinoaminen merkitystä. Liittämiseksi nauhat yhteen ja kiinnittämällä ne betonirakenteiden soveltaa lujan liitoksen nauhan. Asennettu päälle eristeen ja katto terassilla.

Kakku tasakatto

Laitteiston ullakko lattiat

On tärkeää käyttää oikeita materiaaleja järjestely ullakko lattiat, valitsevat heidät mukaan käyttöolosuhteisiin ja käyttötarkoitukseen:

 • Jos haluat suojata lämpöeristimen välisen päällekkäisyyden eristämätön ja lämmitetty huone ullakon sään ja kosteutta, sen varmistamiseksi, että höyryn poistumista siitä, käytetyn kalvon AQ proff, AM tai AS. Stela kangas pitäisi olla valkoista puolelta lämmöneriste, päittäin, joilla ei ole aukkoja.
 • Höyryn ohjaus kerros ja suojaa samalla sisäänpääsyä vastaan ​​hiukkasten lämmittimen on asennettu osa asunnon. Tuotemerkin elokuva, RS, C tai DM pitäisi laittaa väliin rouhinta ja viimeistely katon verhoiluun. Karhea puoli alaspäin. On toivottavaa saada aikaan tuuletusvälin (40-50 mm) välillä katon ja rouhinta paroizolyatorom.

Ajo ullakko

Höyrysulku huoneen puolelta karkea kattoon voidaan asentaa kalvoaineet. Heijastava kerros on alaspäin. Hänen ja viimeistely materiaali olisi vajausta 40-50 mm.

Kaikenlaisia ​​kankaita limittäin 15-20 cm nivelet ja paikkoja lähekkäin liimataan kyseisen aineiston asennus nauha.

Kuvaus Izospan materiaalit mahdollistaa, millaisilla kalvot ja elokuvia, ymmärtää, miten valita ja kuinka pino höyryä ja vedeneristys.

Höyry IZOSPAN A, B, C, D

Izospan - kudottua rakennusmateriaalina käytetty lämmöneristykseen Asuin- ja muiden-asuintiloja. Lisäksi on välttämätöntä, on suojattava kosteudelta ja vettä. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun luodaan suunnitelma talon parvi ja autotalli, jonka on oltava laadukasta vettä ja eristä.

Lukija oppii tässä artikkelissa, millaisia ​​IZOSPAN olemassa, mitä etuja tämän materiaalin tarjoaa.

Izospan: luonnehdinta aineiston

IZOSPAN elokuva on nyt hyvin yleinen rakentamisen markkinoilla. Sitä käytetään ensimmäinen suojakerros asennuksen aikana eristys: sulkee kosteuden tärkeimmistä eristävä kerros polystyreenistä tai muista eristys. Materiaali koostuu puhtaasta polypropeenista, täysin se on synteettinen, koska ei täysin absorboi vettä. Kun luodaan suunnitelma IZOSPAN eristyksen tulisi harkita teoksia.

Attic - on ullakkotilan jota voidaan käyttää varastointiin tai asuintilaa. Huoneen seinät itsestään tulee katto, joka olisi hyvin eristetty. Izospan eristää ja suojaa kosteudelta ja tuulelta, pitää mukava lämpötila ullakolle ja ympäri taloa.

Kuin pinnoite IZOSPAN käytetään lämmöneristykseen yksikerroksisen autotallien ja muiden ei-asuintiloja:

 • suojaa metallia korroosiolta, puu lahoamista vastaan;
 • ennakoi esiintyminen tiivistyminen ja kosteuden eristys, joka vähentää eristysominaisuudet;
 • Se heijastaa ilmavirtaukset, suojella huoneen jäähdytys ja luonnoksia;
 • edelleen vakaa sisälämpötila, se ei tuota lämpöä.

On joitakin ammattilaisia ​​IZOSPAN:

 • vesitiivis;
 • kestävä ja ympäristöystävällinen (ei haitallisia epäpuhtauksia);
 • Se on korkea elastisuus;
 • suojaa UV-säteilyltä;
 • Se suojaa tuulelta;
 • Se ei vapauta heijastaa lämpöä;
 • kestämään suurta painetta;
 • kestävä (sisältää noin 50 vuosi);
 • Se säilyttää ominaisuutensa välillä miinus 60 ja 80 astetta.

Mitä luomisen miellyttävät olosuhteet sisällä tiloissa IZOSPAN tärkeä rooli etenkin elvyttämiseen talon ullakko, autotalli ja muut yhden tarinan lisäyksiä Venäjän ilmasto-olot.

Lajikkeiden aineiston, niiden tekniset ominaisuudet

Nyt valmistajat luoda laadukkaita polypropeenista ja elokuvan hänestä avulla teknisten laitteiden, tuotannon hallinnan laatua. Venäjällä avasi kotimaan yrityksille, jotka tarjoavat rakennusmateriaali samanlainen ulkomaisten yritysten laadun ja paremman hinnan.

Kun valitset tuote täytyy keskittyä läsnäolosta IZOSPAN laadun ja turvallisuuden todistukset. Tunnetuilta valmistajilta koordinoivat tuotantosuunnitelmat kanssa lainsäädännön vaatimukset.

Nyt koristeluun taloja ja liiketiloja käytetään 4 tärkeimmät muutokset IZOSPAN ovat ominaisuuksiltaan.

Tämä kalvo (kalvo), joka täydellisesti sadevaatteet ja auttaa kosteuden poistamiseksi, sen pari lämmitin. Tämä muutos käytetään suojaa tuulelta ja vettä, lisää elämän eristys palvelun. Sitä käytetään eristystä omakotitalojen, ullakot, autotallit ja muissa tiloissa.

Tämä IZOSPAN kestää mekaanista rasitusta ja paine on täysin neutraali bioinfluence (muottiin, bakteerit, jne.). Voi venyttää:

Materiaali on kiinnitetty ulko-osaan lämmittimen ylimääräisenä esteenä. Esimerkiksi, ullakolle eristys, on asennettu katolle päällekkäin leveät juovat.

On tarpeen määritellä tarkemmin kalvo, se ei ulotu, turpoa tai SAG. Kiinteä Izospan puisilla tangot ja kynnet.

Tämä muutos on hyvin estetty muuten vesihöyryn avulla ilman kyllästys eristys höyryä.

Vuonna Izospan dvuhsloen käytetty:

 1. Käytössä jyrkät katot.
 2. Seinillä: ulkoinen ja sisäinen.
 3. Pelastaa lattiat kellarissa, ullakko (ullakko).
 4. Autotalleissa ja muissa ei-asuintiloja.

Indikaattori vesihöyryn läpäisevyys vastaa 7 materiaali voi myös olla venytetty: 130 mm pituussuunnassa poikittaisen - vähintään 107 mm.

Kunkin kerroksen tällä materiaalilla on oma tehtävänsä:

 • pehmeä kerros säilyttää kosteuden ja kondensaatio;
 • mahdollistaa sujuvan osa tukevasti kiinnitetty eristys elokuva.

Toisin kuin edellinen muutos IZOSPAN Sen kiinnitetty sisäsivujen eristys. Turvattu alhaalta ylöspäin ja päällekkäiseen. Jotta elokuva voitaisiin kaapata pari, lauhde on kaasutila hahtuvakudoskerros vähintään 5 cm.

Ulkoasupaketti IZOSPAN Kuten voidaan nähdä kuva:

Se koostuu kahdesta kerroksesta, mutta käytetään suojaamaan Eristämättömiä katto, lattiat kerrosten välillä lattian eristystä. Se on korkea lujuus.

Kalvo käytetään höyryn ja vedenpitäväksi:

 • eristämätön senkin tai tasakatto;
 • kehys, kantavia seiniä;
 • puupalkit on järjestetty yhdensuuntaisesti lattiaan;
 • betonilattia.
 1. Asennus eristämätöntä katot (säteet) tuotti päällekkäin (joiden syvyys on noin 15 cm), on liitetty mukaan sälepohja. Elvyttämiseen ullakolla kotona, tämä materiaali eristää huoneen täydellisesti kosteudelta ympäristöstä.
 2. Jos puhumme parketit, kalvo on asennettu suoraan lämmittimen pienellä vapaa tila lattiasta (4-5 cm).
 3. Jos eristys betonilattian, IZOSPAN C sijoitetaan lattialle ja veti yhteen sitä.

Izospan C voidaan nähdä kuvassa:

Tämä muutos on hyvin kestävä, kestää suuria paineita ja kuormituksen. Sitä käytetään viimeistely katot. Kannalta vedeneristys ja suojaa lauhde, kestää erinomaisesti isonkin hangilla itselleen.

Täydellinen koristamaan kodin tai autotallin ullakolle alueilla, joilla on voimakas lumentulo. Materiaali suojella puurakenteiden ja Eristämättömiä katot. Izospanom eristetty D:

 • tasainen ja jyrkät katot;
 • betonilattioiden ja kattojen kotona perusta.

Korkeat kalvon lujuus voi suojata olohuone tuulelta ja vedestä, myös silloin, kun katon lähettää kosteutta.

Asennetaan vaakasuoraan ja päällekkäin nauhat, kiinnitetty orret katon talon avulla kiskoa. Asennus betonilattialle on samanlainen kuin edellinen muutos IZOSPAN koska suurelta osin IZOSPAN C ja D ovat samanlaisia ​​niiden ominaisuuksien.

Izospan D voidaan nähdä kuvassa:

Edellä on kuvattu perus muuttaminen rakennusmateriaali, on myös variantteja nämä muutokset, joilla on erilaiset tiheydet tai muita ominaisuuksia, kuten palonsuoja lisäaineita, jotka antavat suuremman paloturvallisuutta ja suojaavat tulelta.

Kuten valmistajista osallistui luominen lisää tavaroita, joiden avulla voidaan eristää nivelet ja pieniä vammoja. Puhumme Scotch IZOSPAN - Nämä nauhat auttavat pitämään nivelet linjat, epätasaisilla pinnoilla. Tarpeeksi työtasolle oli kuiva ja vapaa - Scotch IZOSPAN FL, SL antaa hyvän tiiviyden tällaisia ​​paikkoja. On jopa metallinen nauha, jolla on suuri pysyvyys.

Asennusohjeet IZOSPAN

Käyttöohjeissa IZOSPAN ovat seuraavat kohteet:

 1. Pinoaminen Tämän eristemateriaalin ei vaadi mitään erityistä tietoa, se voidaan suorittaa käsillään, ottaen huomioon yksilölliset ominaisuudet kalvon.
 2. Myyjänä Kit aina mukana käyttöopas, joka on luettava huolellisesti ja toimivat ohjeiden mukaisesti. Esimerkiksi jos korjaus IZOSPAN kääntöpuoli, kaikki työ olisi turhaa - ei eristystä ei tapahdu.
 3. Vahvistamisesta puu mukana nitoja, sinun ei pitäisi unohtaa Saumojen saumaus, mahdolliset halkeamat teipillä IZOSPAN.
 4. Kun se on asennettu eristävä kalvo, metalloitu osa on tutkia huoneeseen, ja itse työn tehdään asettamalla yhteisen-to-liitos ilman päällekkäisyyttä. Ompeleita on myös tiivistetty.

Izospan voit tehdä elämän kotona mukava ja lämmin. Käyttö tämän elokuvan kellarissa tai ullakolla pidentää katon järjestelmä, parketit, luo vakaan mikroilmasto asuinalueella. Eristäminen autotallin kosteudelta ja tiivistymistä, johtaa kuivassa ja turvallinen ajoneuvo varten metallipinnoite ja muita tekniikoita.

Moderni teknologia yksinkertaistaa merkittävästi järjestelyn talonsa. Lähestymme kysymys vastuusta, jokainen pystyy pitkään ei tietää ongelmia heidän kotiin!

Käyttö- IZOSPAN B ja sen ominaisuuksia

Jotta nykyinen eristys ominaisuus, täytyy ehdottomasti käyttöohjeet IZOSPAN B. uusinta energiatehokasta teknologiaa eivät koske vain peitä seinät ja lattiat rakennuksen lämmöneristys, mutta myös luomiseen puskurin höyrysulun välinen eristys ja sisätilat. Rooli Tämän kerroksen pelataan eri polymeerikalvoja, joihin kuuluvat Izospan K. Mitä puolella lämmittimen laittaa ja muut höyrysulku asennusohjeita löytyy jatkamalla lukemista.

Polymeerikalvoja Höyrysulun luoda suojaava puskurina eristys ja sisätilan

Nimi materiaalin tulee yrityksen nimi, joka tuottaa sitä. Se viittaa useisiin hyvin erilaisia ​​ominaisuuksia ja tarkoitus polymeerikalvoja. Kaikki tuotteet tämän tuotemerkin on yleensä jaettu kolmeen pääryhmään:

 • suojaavat tuulen ja veden kalvo Izospan A. Ne ovat laajasti käytetty katto ja julkisivu toimii suojaelimen kattorakenteen, ja sisäosan ilmanvaihto julkisivujen sateelta. Kun tämä kalvo kykenee kulkemaan läpi höyry ulos sen ulkopuolelle. Tämä ominaisuus näiden membraanien antaa kosteutta muodostamiseksi tiivistyminen eristyksen tai osia ristikon katon järjestelmä. Jotkin lajit ovat palonestoainetta hoitoon. Keskimääräinen vesihöyryn läpäisevyys määritetään lähellä indeksi 3500 g / m päivässä. On todettava heti, että materiaali ei voi käyttää katolla, jonka kallistuskulma on alle 35 ° C: ssa Pakollinen vaatimus - asennuksen tulisi suorittaa vain normaaleissa sääolosuhteissa;

Tarkoitus IZOSPAN - ole varaa saada pari huonetta ja eristekerroksen ja siellä kondensaatin muodostamiseksi

 • älä anna veden ja höyryn kalvo, kuuluvat kokoonpano Izospan B. Toisin kuin sen vastine on asennettu sisätiloissa. Sen jälkeen, kun kaikki, hänen tehtävä - ei, jotta höyry päästä tiloihin eristekerroksen ja siellä kondensaatin muodostamiseksi. Suljettu kalvo eristys laatat ovat aina kuiva, mikä estää niitä plakin muotista ja sienipesäkkeet. Käyttöohjeet IZOSPAN B kuvataan yksityiskohtaisemmin;
 • Kanssa Izospan tarkoituksena ei ole vain suojata eristekerroksen tuulen, kosteuden ja höyryn, mutta myös luoda ylimääräinen vaikutus johtuu eristävästä erityinen pinnoite, joka kykenee heijastamaan infrapunasäteilyä. Tämä vähentää virrankulutusta kotiin, luoda hyvä säästöjä lämmitykseen. Se on rakenne, joka koostuu kahdesta kerroksesta. Yksi kerros on aina tasainen ja toinen karkea, on parempi pitää lauhde. Materiaali on erittäin vedenpitävä ja 1000 mm. vettä. Art. Sen vastustuskyky höyryn läpäisy on 7,0 Pa / mg.

Tekniset ominaisuudet kalvojen Izospan:

Vinkki! Käyttöohjeet IZOSPAN B viittaa siihen, että kun kyseessä on foliovauriota teräviä esineitä, sitä voidaan ja tulee korjata. Tämän vian sijainti on mitoitettu erityinen liimakalvo.

Kaikki nämä lajit niiden eroja, on useita myönteisiä, niiden yhteisiä piirteitä:

 • ne ovat helppoja asentaa, ja se toimitetaan rullina muodossa;
 • ei pelkää ultraviolettisäteilyn;
 • eivät absorboi kosteutta;
 • niiden kustannukset ovat hyvin kaikille, jotka harjoittaa rakennuksessa tai eristystä kotinsa.

Seuraavaksi yksityiskohtaisesti tarkastella käyttöohjeisiin IZOSPAN B ja sen tekniset ja laadulliset ominaisuudet, koska se on tällainen kalvojen on suosituin, koska hyvin yhdistämällä kuluttaja- ominaisuudet ja hinta.

Käyttö polymeerikalvojen järjestelyssä katon lisää sen luotettavuutta ja kestävyyttä

Tekniset ominaisuudet höyrysulun Izospan B

Tämän tyyppinen sisältää kaksikerroksisen höyrynsulku kalvo, joka ei voi ainoastaan ​​estää kosteutta, mutta eivät salli pari tunkeutua niihin. Ne ovat 100% polypropeenia. Nämä kalvot valmistetaan rullina, joiden leveys on 160 cm. Yksi rulla voidaan päällystää pinta-ala on 70 m. Tiheys kalvon on 70 g / m. Nämä kalvot ovat riittävän vahvoja, koska niiden kuormitus tauko kuitua pitkin on 128 N / cm, ja poikittainen 104 N / cm.

Vesihöyryn hinnat ovat hyvin alhaiset, ja ne ovat lähellä merkki 22,4 g / m / päivä. Vedenpitävä - 1000 mm. vettä. st., joka on riittävä. UV-kestävyys havaitaan 4 kuukauden kuluessa jatkuvan altistuksen. Tekniset tiedot höyrysulku Izospan B avulla soveltamaan sitä laajalla lämpötila-alueella, joka on -60-80 ° C: ssa

Ulkonäön kalvon telan Izospan

Käyttöohjeet IZOSPAN B

Ennen tätä materiaalia varten höyrysulku olisi tunnettava joitakin vaatimuksia sen asennus:

 • päällystämällä eristys, joka on asennettu pystysuoraan tai kaltevat pinnat, työ on suoritettava huolellisesti ylhäältä alas. Materiaalinauha on kiinnitetty vaakasuorassa suunnassa päällekkäin 15 cm: Special liimakalvoa mahdollistaa eristää nivelet .;
 • tahansa osapuoli lämmittimen Izospan B lay, kaikki eivät tiedä. Samaan aikaan se on erittäin kriittinen, koska virheellinen pinoaminen täysin tyhjäksi vaikutus käyttämällä tätä materiaalia. On tarpeen muistaa, että sileä puoli on aina sijoitettu lämmitin, ja karkea johdetaan huoneeseen;

Järjestelmän oikean soveltamisen kalvon höyrynsulun lattian eristys käyttämällä kevytsoraa

 • liittää kalvon läpi suojattavan pinnan avulla tikkuja puun, kiinnikkeet ja nitoa ase.

Koska tämä höyrynestomateriaalin on laajempi sovellettavuus, pidämme erityisen asennuksen useita erilaisia ​​pintoja. Kun luoda höyrysulku ullakolla, kalvo voidaan kiinnittää kattotuolien kahdella tavalla.

Katemateriaalien: tyypit ja ominaisuudet, ominaisuudet. Kuvaus yleisimpiä Kateaineiden erilaisia ​​ja erilaisia. Käyttö ja asennus ominaisuuksia.

Ensimmäisessä tapauksessa kalvo on kiinnitetty palkit poikkileikkaus ei ole suurempi kuin 5 cm päälle orret. Näin eristelevyt jäädä. Ne eivät saa olla paksumpi kuin orret itse.

Toisessa tapauksessa kalvo on kiinnitetty sivuille orret, sivuuttamaan ne myös, baareja. Hieno viimeistely katto on jo päällä höyrysulun. On syytä muistaa, kummalla puolella laittaa lämmitintä Izospan B.

Izospan filmi asetetaan eristeen päälle puulattia lag

Jos höyrysulku edellyttää katolle ullakon ennen sen lopullista suljetun katemateriaali, se on helpompaa tehdä alapuolella orret laatikollisen kiskot asennuksen viimeistely. Sängyssä sileä kalvo ylöspäin, kiinteä käyttäen nitoja ja sitten asettaa kattotuolien välisenä matot lämpöä eristävää materiaalia.

Rakentaminen katto piirakka Izospan elokuvia

Käyttöohjeet sisätiloissa IZOSPAN B yhdistetään tekniikan asennettu kuumennin ohjausprofiilit. Sen sijaan, että metalliprofiilit, puiset palkit paksuus on yhtä suuri tai hieman suurempi kuin eristeen paksuus voidaan käyttää. Profiili kiinnitetty seiniin pystysuoraan, siten, että etäisyys kahden vierekkäisen liuskan välis- on yhtä suuri kuin leveys eristelevyjen.

Levyt väliin profiilien ja kiinnitetty seinään. Itse kalvon on jo vahvistettu päälle näiden ohjauslevyjen profiileja tai puupalkeilla. Rainamateriaalin kiinnitetään vaakasuoraan päällekkäin 15 cm. Tämän jälkeen suljettu kipsilevy seinään tai muuhun levymateriaalia.

Periaate käyttää höyryn este Izospan on lämpeneminen lattian

Vinkki! Laitteessa on puuseiniä höyrysulun, ne täytyy käsitellä antiseptistä ainetta ja hyönteisiltä. Tämä antaa uusia tae teosten laatu.

Izospan D: Käyttöohjeet

Lisäksi Classic kolmenlaisia ​​IZOSPAN, nyt myynnissä muitakin variantteja, joilla on joitakin muita ominaisuuksia. Esimerkiksi suuri lujuus ja alhainen lämmönjohtavuus IZOSPAN D, voidaan käyttää tämän kalvon vedenpitäväksi tasainen kattojen ja jopa betonilattialle. Hän pystyy kestämään paljon enemmän kuormaa kuin edeltäjänsä.

Olisi huolehdittava siitä, saumojen lähelle uloskäyntikohdat viestinnän katolle ja risteyksessä höyrynsulun levyt

Käyttöohjeet IZOSPAN D tässä tapauksessa on hyvin yksinkertainen. Paneelit on rullattu tasaiselle katolle pinta ja päällekkäisyyttä lisätty 150-200 mm. Reunat nauha on kytketty Izospan SL. Päälle eristys ja rakentamisessa katon. Vedeneristämiseen lattian materiaali on lisätty valetaan niin, että vähintään 10 cm: n on taitettu sen seinään. Liimaliitokset samasta nauhasta. Edellä vedeneristys kaadetaan betonilaatan tasoittamiseen pintaa, johon jo asennetun pintamaali.

Tärkein kohta on IZOSPAN IZOSPAN D ja B, jotka puoli esittää lämmittimen niitä. Väärä asennus voi maksaa aikaa ja rahaa kuluu hukkaan. Siksi sinun on tiukasti ohjeita.

Askel askeleelta ohjeet käsillään kuivarakennusseokset: ominaisuudet toimivat

Lämpeneminen parvekkeet käsillään: askel askeleelta Photo Ohjeet

Höyrysulun seiniin puutalojen: materiaalit ja laitteen ominaispiirteisiin

Puutalo omin käsin. Askel askeleelta ohjeiden rakennuksen vaiheiden

Video PAVING muuttamisesta käsiään: askel askeleelta opas

Eristys seinämien talon sisätiloissa ja ominaisuuksia materiaalivalinnat

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

51 − = 44