Virtaava puun kätensä

Murskaimen puu: omin käsin tehdä hyvin yksinkertainen

Nykyään on olemassa monia laitteita, jotka helpottavat suuresti päivittäiseen hoitoon puutarhan ja talon. Olla vialla ja murskaimen puulle. Kädet valmistaa tällainen laite voi melkein kaikille. Tällä laitteella voi murskata kiinteitä esineitä.

Tietenkin joku lähestyy murskaimeen puun b / y. Vuokrata tämän yksikön, mutta se maksaa peräti luominen laitteiden omin käsin. Hyvin usein, murskaimen käytetään murskaus muovia, talousjätteiden, puu ja kivet sekä murskaus esineitä metallista.

murskain perinteisesti jaettu ryhmiin tyypin käytön. Ne voivat olla murskaamiseen:

Lisäksi, myllyt luokitellaan koon mukaan. Laite voi olla pieni - 0,02 m, keskimääräinen - 0,1 m ja karkeamurskaus - 0,3 m.

Ominaisuuksien perusteella, työkalut ovat:

 1. Laitteet ruokailuvälineet.
 2. Pesin laatoitettu.
 3. Murskain varustettu kartiomainen suppilo.
 4. Pyörivät veitsi.

Miten kotitekoisia kokoonpano

Viime vuosina kysyntä hakkuri b / a "Avito9raquo;. Tämä ei kuitenkaan ole universaali yksikköä. Voit olla itse tehtyjä laite, jos halutaan. Keräyksestä, on välttämätöntä ymmärtää toimia tämän laitteen periaatteessa.

Se toimii kuten tavallinen kotitekoista murskain mylly. Periaate on yksinkertainen. Ensimmäinen materiaali kulkee rummun - vastaanottavan kulhoon, ja sitten joutuu murskausjärjestelmä, joka nopeasti murskattu. Että toimikaudeksi, joka hioo jäte koostuu useista leikkureita ja leikkureita. Tässä tapauksessa laite kapasiteetti riippuu kapasiteettia. Kuitenkin tämä toimenpide ei saisi olla enempää kuin 2,6 kW. Sen kapasiteetti on murskaimen puun (b / y, tai uusi - ei ole väliä).

Luoda murskaimeen puuta, tarvitset seuraavia aineita:

 1. Sahat. Paksuus nämä osat pitäisi olla 0,6-0,1 m. Ne vaativat 10-20 kappaletta, työväline normaalisti hoidetaan. Mitä enemmän hän joi, sitä parempi on jauhatus.
 2. Moottori. On parasta käyttää sähkömoottori. Se toimii lähes äänettömästi. Murskaimen moottori pystyy jauhamaan roskat pieninä määrinä aiheuttamatta haittaa ympäristölle. Loppujen lopuksi prosessissa sähkömoottori ei säteile haitallisia aineita. Käytä laitetta ei voi vain ulkona, mutta myös huoneeseen. Suurin haittapuoli - riippuvuutta virta.
 3. Nastat turvaamiseksi leikkureita.
 4. Hitsauskone.
 5. Suppilon ja kotelon, ja jotka on valmistettu galvanoidusta metallista.
 6. Aluslevyt ja mutterit.
 7. Proftruby metallia, joka on sovitettu valmistuksen yhteydessä kotelon.

Murskaimen puun käsillään

1

Tuota piirustuksia - on ensimmäinen asia, sinun täytyy tehdä. Muuten saatat hämmentyä ja väärin koota laite. Vasta sitten voit alkaa kerätä koko rakenne.

Kaikki sahat pitäisi asentaa jo valmis akselilla. Niiden tulee mahtua leikkureita. Asennuksen jälkeen pyörät on kiinnitetty lujasti ja aluslevyt. Siinä on otettava huomioon joitakin ominaisuuksia rakenteen. Teräväli on oltava ohut pesukone. Ne eivät salli levyjä satuttaa toisiaan terävä. Määrä pesurit on 1 vähemmän kuin terien lukumäärä.

Kun akselin tallennetaan, ja levyn osiot olisi asennettu hihnapyörä. Jos näitä tuotteita ei käsillä, se voidaan ottaa pois auton generaattorin kotimaisen tuotannon. Voit kiinnittää pyörivät normaalisti, sinun pitäisi käyttää useita laakereita, joiden halkaisija on 2 cm.

Melkein valmis murskaimen puuta. Käsillään ja voi tehdä kehyksen yksikön. Tämä edellyttää proftruby. Niiden pitäisi valmistella etukäteen. Jotta kehys proftruby hitsataan yhteen. Nyt on tarpeen vahvistaa rakennetta. Tehdä tämän kehyksen sisällä tulisi asentaa useita profiileja. Tämä parantaa kiinnitys hionta-yksikön ja suppilon.

Valmiiseen runkoon hitsattavien metallilevyä, ja sitten tehdä reikiä kiinnittämiseksi rummun ja moottorin. Voit murskain oli vakaampi, on tarpeen kiinnittää 4 jalkaa.

Nyt sinun täytyy asentaa levylle, joka tarjoaa hihnan kireys. Se tulee sijoittaa niin, että pyörät liikkuvat vapaasti. Tällainen järjestely mahdollistaa sen, että hihna säätää vapaasti.

Joten, miten luoda murskaimeen puun käsillään. Jotta asia ja kytke saha - se on puoli voittoa. Nyt sinun täytyy laittaa järjestelmälevyllä kotelo. Edellä leikkuulaite lukita säiliöön. Siinä kaikki. Laite on valmis.

Nyt osaat tehdä murskaimeen puun käsillään. Valmistus yksikkö on oikeastaan ​​ole niin yksinkertainen kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. On olemassa useita vivahteita, jotka ovat harkitsemisen arvoinen:

 1. on suositeltavaa tehdä piirustuksen ennen kokoonpanoa. Tämä selventää joitakin kohtia kokoonpano suunnittelu, sekä välttää pienetkin virheet.
 2. Parantaa suorituskykyä murskaimen, sinun on asennettava suurempi määrä teriä. Voidaan asentaa jopa 25 levyjä. Paksuus kunkin terän täytyy olla 0,1 m.
 3. Jos murskain on sopiva murskaus kovempaa materiaalia kuin puu, on tarpeen vahvistaa ei moottori, ja moottorin yksikkö. Sen kapasiteetti on paljon suurempi.
 4. Joka jatkuvasti ajaa jauhaa omaa, voit asettaa terän metallisella vihjeitä.
 5. Materiaaliin oli paineita jauhamisprosessissa, on kiinnitetty eteen bunkkerin erityinen puu, sen kiinnittämiseksi kehykseen.

Tässä on murskaimen puulle. Kuten sdedat laitteella? Se on helppoa, jos pystyt piirtää piirustuksia ja työstää työkaluja. Tietenkään joilla ei ole kokemusta voi olla vaikeaa. On syytä huomata, että murskaimen luotu ohjeiden mukaisesti, kuten edellä on kuvattu, on ihanteellinen hionta ei laskenut ainoastaan ​​lehdet ja pienet roskat, mutta myös kotitalousjätettä, ja puu.

Tämä muotoilu pidetään enemmän kestävä ja luotettava, koska sahat asentaa vaakasuoraan. Mitä tehtaan malleissa siellä on hionta kiekko Voimansiirto on asennettu pystysuoraan. Tällä järjestelyllä joivat täytyy jatkuvasti seurata kosteus pöly ja varret. Muuten yksikkö murtuu nopeasti. Lisäksi valmistuksessa murskaimen puun, voit valita moottorin tarvittavat tehon mitta ja oikea määrä juomaa.

Miten tehdä murskaimeen oksat ja puun

Omistajille talon tontin tai huvilan yleensä ratkaiseva kysymys on Jätteenkäsittelylaitoksen, ja tämä ongelma voidaan ratkaista tekemällä silppuri käsillään.

Jälkeen karsimisesta pensaat ja puut jokainen kausi on paljon oksia, jotka on poltettava tai tallennettu komposti ja odottamaan pitkään niiden ruuansulatusta. Murskaimen puun päästä eroon ruma paaluilla oksat erikokoisia ja nopeampi kompostointiin menetelmä on sopiva lannoitusta viljelykasvien. Kotitekoinen puutarha silppuri soveltuu myös hionta suuri rikkaruohot, auringonkukka varret ja muiden kasvien jätteitä.

Virtaava puusta on hyötyä niille, jotka lämmittää talonsa, villa tai autotalli kiinteää polttoainetta. Tällainen laitteisto mahdollistaa jäte keitettiin puuraaka-aineen edelleen muuntaminen pellettejä lämmitykseen.

Puutarha silppuri kädet: valinta malleja

Kotitekoinen silppuri koostuu seuraavista elementeistä:

 • moottorin (sähköinen, bensiini);
 • käyttöakselin kanssa teräelementin;
 • tukirungon;
 • suojaava kotelo;
 • kolehtihaavin;
 • suppilon murskattu vegetatiivinen jätteitä.

Kiinnittää huomiota! Saat kätevästi liikkuvan murskaimen puun voidaan asentaa pyörillä kehykseen.

Vetkoizmelchitel toimii seuraavan periaatteen: vastaanottavan akselin kasviperäinen jäte syötetään muodossa ruohoa ja oksat, niiden jauhaa veitset kiinnitetty käyttöakselin. Moottori voi olla suoraan akseliin tai siihen liitetty hihnakäytön.

Vetkorub aikoo tehdä, on tärkeää valita oikea moottori. Kotitekoinen murskain varustettu bensiinimoottori tilavuus on 5-6 litraa. s., selviytymään tahansa paksuinen oksat.

Sähkömoottori on valittu virta tehtävästä riippuen:

 • 1,5 kW: n moottori voi olla varustettu silppuri ruohon ja ohuita oksia;
 • 3-4 kW moottori varustamiseen schepodrobilki, vetkorub varustettu tällä moottori voi jauhaa oksat, jonka halkaisija on 4 cm;
 • Sähkömoottorin yli 6 kW, antaa mahdollisuuden tehdä tuottavaa scheporez omia käsin, vetkorub linkäsittelyhaaraan, joiden halkaisija on 15 cm.

Tarkoitus asetus vaikuttaa myös valinta leikkaavaa osaa rakenteesta:

 • Virtaava ohuita oksia ja varustettu ruoho terät, kuluneet akseliin poikittain tehty teroitettu levyt on valmistettu kovasta materiaalista;
 • Vetkodrobilka tyyppi jyrsin varustettu suuri hampaat, se haarautuu selviytymään jopa 3 cm paksuus, mutta puu on oltava kuiva. Kuten vetkorub vaatii pienen kapasiteetin moottori ja suuri vääntömomentti on siksi tarpeen säätää alennusvaihteen suunnittelu.
 • Vetkorub raivaussakset eri paksuisia ja ohut pyöreä veitsi akselit varustettu - levyllä teräksestä, jonka paksuus on 6 mm tehty lähtö ja toiseen reunaan kunkin loven on kiinteästi tiukasti teroitettu terä.
 • Virtaava puuta, jonka avulla on mahdollista jakaa oksia ja jätepuuta tulee hienoa pölyä, se on tehty pohjalta paketin sirkkeli puulle on suuri hampaat valmistettu kovasta materiaalista.

Tärkeää! Murskaus tahansa puuta, tehty perusteella paketin pyörösahan teriä, sitä voidaan käyttää osana itse tehty linjat rakeiden tuotantoon.

Miten tehdä itse murskaimeen? Ensinnäkin, sinun on päätettävä, mitä haluat murskaimen: sivukonttoritoimiluvat tai siru. Näin ollen, suunnittelu ja kapasiteetti moottorin valittu.

Yksityiskohtaiset piirustukset löytyvät erikoistuneita Internet resurssit - puutarha silppuri omin käsin tehnyt monia, jotka haluavat säästää ostosta hyödyllisiä, mutta kalliita laitteita. Alla tarjoamme yksi suosituimmista vaihtoehdoista piirustuksista.

Murskaimen haketta pyörösahat: valmistus periaate

Tämä kone on ominaista yksinkertainen rakenne, kuten murskaimen asennettu käsiään nopeasti ja ei vaadi suuria investointeja. asennustyöt suoritetaan käyttämällä hiomakoneet, avaimet, hitsauskone.

 • sähkö (4 kW) tai bensiinin (5-6 hv) moottori;
 • vähintään 15 pyörösahat, joiden halkaisija on 18 cm (määrä riippuu sahat leveys tekee osa);
 • pin M20 tai vastaavia;
 • laakerit (2 kpl) ja niiden turvaamiseksi;
 • hihnapyörät (2x);
 • aluslevyt (2 suurempi kuin määrä sahat) metalli 5 mm;
 • Metalli profiilit tukirungon kokoonpano;
 • metallilevyn (2 mm: n paksuus) valmistaa suojus ja vastaanottavan suppilon.

Murskain raivaussakset asennettu seuraavasti:

 • Suorakulmaisesta muotoisen hitsatut runko;
 • Kierretangolla vuorotellen kulunut terä pesurit hampaiden käytön aikana eivät ole toisiinsa yhdistettyinä.

Kiinnittää huomiota! Asemat asennetaan hieman siirtymä kiertoliikkeen hampaita ole kunnossa. Tässä tapauksessa laite toimii tehokkaasti ja vähemmän tukkeutunut haketta.

 • Molemmin puolin pakkauksen joivat lähellä äärimmäisen pesurit ruuvattu mutteri;
 • Sisäinen runko poikkipalkkien hitsin edellyttää kiinnikkeet laakerit;
 • Laakerit on kiinnitetty nastan eri puolilla pakkauksen sahat, sitten koko rakenne on asennettu runkoon;
 • Pitkän akselin päähän on asennettu vaihde tai hihnapyörä kiinnittämiseen käytetään lukitusrengas;
 • Runkoon on asennettu moottori, on kytketty hihnapyörä hihnaan tai vääntiöön ketju:
 • Asennettava suojus on kiinnitetty vastaanottavan suppilon suppilo. suppilon pituus olisi annettava kosketussuoja kanssa käsissä työ asennuksen osana.

Made in-house silppuri oksat puutarhan nopeasti hävittää puujätettä, muuttaen sen raaka-aineeksi kompostia tai polttoainetta. Tällainen laite murskaamiseen puun kädet tulee puhdistaa käytön jälkeen, poistamalla sirpaleita juuttunut välillä sahat.

Kotitekoinen shredders - kustannustehokas ratkaisu loppusijoituksen kasvijätteistä puutarha-alueella.

Video ohje lukea yksityiskohtaisesti, miten tehdä murskaus.

Virtaava puun kädet: laite, moottorin valintoja ja yksityiskohdat

puujäte ongelma on akuutti monille lomanviettäjille. Optimaalinen ratkaisu on sen oksasilppuri, jotka kykenevät transformoimaan tahansa haaroja siru, joka sitten voidaan lähettää kompostiin kuoppaan. Tietenkin Laitteet hionta puun on erittäin kallista, mutta se voidaan tehdä itsenäisesti, itse kohde ja aihe tämän artikkelin.

Kotitekoinen hakkuri

Kone hakkaa puita voit unohtaa tarvetta sytyttää tulipaloja polttaa leikata puun oksat, latvat, juuret, varret, ja niin edelleen. Voit käyttää sitä nopeasti käsitellä näitä jätepuulastut ja lastut, jotka ovat erinomainen materiaali kompostia tai jopa polttoaineena kiinteiden kattilat.

Siten omatekoinen puusta Repimiskoneita voi ratkaista useita ongelmia kerralla:

 • Jätehuolto;
 • Säästää tilaa sivustolla;
 • Tarjoamalla kuvat komposti kuoppaan;
 • Polttoaineen toimitus talven;

Murskaus puun kädet on melko yksinkertainen, se ei tarvitse keksiä mitään. Meidän täytyy vain tarkasti uudelleen rakennetta nykyisten piirroksia ja kaavioita.

Käsittely oksat ostettu silppuri

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy ymmärtää, miten rakentaa hienontimet puun ja puumateriaalien. Muuten kerätä auto ei yksinkertaisesti toimi.

Muotoilu on erittäin yksinkertainen ja se koostuu seuraavista osista:

On syytä huomata, että mekanismi kokoonpano on melko raskas, erityisesti bensiinin SILPPURIT. Näin ollen, se on parempi suorittaa perusteella kaksipyöräisen liikkua sivuston helposti. (Katso myös artikkeli Sähkö Solmimisella puutalo ominaisuuksia.)

Toimintaperiaate laite on seuraava:

 • Moottoriin ketjun tai hihnan asema pyörittää akselia, joissa on teräviä osia.
 • Jälkeen kosketuksiin puun keräys laatikko leikkaamalla osia leikkaa ne, kääntämällä ohuiksi viipaleiksi.
 • Seuraava, hake siirretään koteloon ja sijaitsee toisella puolella laitteen.

Koko puun hakkuri muistuttaa tavallista lihamylly.

Moottorin valinnassa

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy päättää Tehoyksikön perusteella, joka kerätään koneen. Seuraavat moottorityypit voidaan käyttää puutarha silppuri:

Valinta riippuu täysin omalla tarpeisiin esimerkiksi, jos mobiili Oksasilppurit, kannattaa suosia bensiinimoottorin. Jos tehtävä koneen vähenee hävittämistä ohuita oksia, toppeja ja niin edelleen., On tarkoituksenmukaisempaa koota rakennetta sähkömoottorin, joka on yleisin keskuudessa Truckers, maanviljelijät.

Iskutilavuusluokkiin 3-4 kW voi jauhaa oksat 4 cm: n paksuinen, jotta laitetta voidaan käyttää paitsi puutarhan, mutta myös puutarhassa.

Jos sen vähemmän voimakas moottori, esimerkiksi 1,5 kW, se vain voi jauhaa puujätettä paksuus on enintään 2 cm.

Kun olet valinnut moottorin pitäisi valmistella puuta hakkurin piirustuksia käsissä. Tässä vaiheessa, siis, se on tarpeen määrittää tyypin yksikön suunnittelun, joita on monia.

Esimerkiksi harkita tuotanto CD-levy laitteesta, joka on helpoin tapa tehdä oma, ilman monimutkaisia ​​laitteita ja mitään erityistä osaamista. Tästä syystä levy laitteet ovat suosituimpia keskuudessa puutarhurit. (Katso myös artikkeli puuaita aita :. Ominaisuudet.)

Alla ovat valmiita piirustuksia, jotka voidaan korjata harkintansa tarvittaessa.

Piirustus levy mylly

Myös melko yleisiä on rakenne pyörösahat kuten veitsiä. Se on myös melko helppo toteuttaa, mutta se on melko tehokas.

Leikkauslankaa vetävän elementin perusteella pyörösahojen

Tehdä omin käsin levy hiomakoneen tarvitsee seuraavat tiedot:

 • Sähkömoottori;
 • Profiloitu putki;
 • Peltiä levy;
 • Metallilevy 2 mm paksu luoda vastaanottava osa ja suojaava kuori.

Hinta kaikki nämä tekijät on varsin edullinen, ja niitä voi ostaa jälkimarkkinoilla tai myymälästä maatalous.

Mitä laitteita, laite täytyy koota:

Leikkuuelementin levy hakkurin

Siten ohje tuotantoon tämä malli on seuraava:

 • Alussa kehyksen suoritetaan muotoinen putki.
 • Vieressä runkoon hitsataan akselia, jotka voidaan laittaa pyörillä.
 • Sitten rungon sisään asennettu moottori.
 • Moottorin taakse on heijastava, jossa on reikä akselia.
 • Tämän jälkeen levy täytyy suorittaa pieniä rakoja vahvistamisesta teriä.
 • Sitten sinun täytyy kerätä asemaan ja asenna se akselille.
 • Seuraavaksi peltikotelo olisi tehty vastaanottavan osaston ja asentaa sen silppurin.

Kuvassa - esimerkki valmiin levyn silppuri puuta

 • Lopussa työ voidaan hitsata runkoon kahvan, jolloin kätevä siirtää paikan päällä.

Tässä laitteessa valmistusprosessi on saatu päätökseen. Jää liittää se sähkö- ja tarkista toiminnassa.

Veitset laitteelle voidaan autojen jouset.

Tehdä tämän, leikkaa levy sopiva pituus, jauhaa ja toteuttamaan niitä asennusta varten taajuusmuuttajan.

Kotitekoinen bensiini silppuri

Samaa periaatetta voidaan tehdä bensiinin hakkuri. Ainoa asia, se on enemmän ulotteinen. Lisäksi kahvan tulisi suorittaa moottorin ohjauslaitteet.

Olen työskennellyt metallia, ei ole vaikea tehdä omia silppuri jätepuuta. Jos tällaista kokemusta, tärkeimmät osat ovat saatavilla metalliverstaassa. Kuitenkin joka tapauksessa kaikkia kuluja ja ponnistelut ovat vailla etuja, joka tuo tämän laitteen.

Perehtynyt joitakin lisätietoja aiheesta voidaan kuulosti ulos video tässä artikkelissa.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

27 − = 22