Murskausjätteistä Kitchen

Pesuallas ruoka helikopteri

Kypsennyksen aikana, yleensä tuottaa paljon ruokajätettä. Jäännökset täytyy heittää roskakoriin. Viimeaikainen kehitys auttaa tällaisissa tapauksissa päästä eroon kaikista jätteistä käyttämällä niiden murskaus- ja pudottaminen viemäriin. Laitetta käytetään tätä kutsutaan dispouzerom. Tämä silppuri ruokajätettä altaan käsitellään keitetyt ja raaka vihannekset ja hedelmät, pienet luut, pasta ja muiden elintarvikkeiden jäämiä.

Lajikkeiden ruokajätteen myllyt

Murskausjätteistä voi olla sähköinen. Sen tulee sisältää tarvittaessa sillä ei ole veitset, vasarat roskat prosessointiin. Myllyn valitseminen Keittiö, ei mekaaninen, on parempi, koska ei ole veitsiä. Laite on turvallinen käyttää. Jätteiden silppuri altaan on vielä mekaanisia. Tällainen laite toimii vettä, joka syötetään paineen alaisena ja pyörii siipien, jauhinjätettä. Mekaanisia tuotteita voi siten olla: Erä ja jatkuva-syöttö. Hionnassa jatkuvan syötteen:

 • Meidän täytyy vain päälle vettä;
 • kytke laite;
 • kerätä kaikki jätteet pesu;
 • Lataa puhdistus;
 • odota hetki ja sammuta laite;
 • Jälkeen vain antaa veden valua pestä pois kaikki jäännökset kierrätetään viemäreihin, ja venttiili suljetaan.

Osa mylly pesuallas roskat toimii eri tavalla: ensimmäinen kuorma jätteen, ja sitten virta mekanismi. Tällaisissa malleissa on erittäin tärkeä koko uunin - se on suurempi kuin, mitä enemmän kerralla hän pystyisi kierrättämään jäämiä. Perheen kolme sopii silppuri kuoret, jonka tilavuus on 0,9 litraa.

Ymmärtää, miten laite auttaa opas. Työ keittiö chopper yksinkertainen:

 1. Ensin täytyy avata kylmällä vedellä.
 2. Seuraavaksi käynnistä itse laitteessa.
 3. Tämän jälkeen nollaa pesuallas ruokajätettä ja roskakoriin. Aloita kierrätys.
 4. dispouzera kamera on keskipakovoima, joka tekee esineitä, jotka on pudonnut laite, jaetaan pitkin seiniä.
 5. Jauhatuskammion, riippuen tuotteen, joissa on nokat tai teriä, joka muuntaa jätteen homogeeninen massa.
 6. Lopussa työn, anna veden valua ja huuhtele syntyvän jätteen tähteet.
 7. Sammuta laite ja vesi.

Miten valita silppuri tiskiallas

Se on parasta saada helikopteri viemäriin, joilla on korkea kapasiteetti siten, että se tarkasti selviytymään eri jätteen tyypistä. Alaraja tässä kuviossa - 550 wattia. Tämä laite on ihanteellinen perheen 4 henkilöä. Tehokas laite, esimerkiksi 1300 W, jauhaa suuret luut ja pähkinöitä. Se on teollinen murskausjätteistä ruokaa, hänellä on iso kustannus, niin usein se on ostettu ravintoloita ja kahviloita. Muita kohokohtia:

 • Laitteessa täytyy olla nopea. Jos se on mekaaninen laite, tämä parametri riippuu veden paine. Sähkölaitteet voivat olla jopa 1400 kierrosta minuutissa. Mitä suurempi nopeus, sitä enemmän jätettä dispouzer kierrätetään.
 • murskauskammion laitteessa on oltava suuri, mutta kohtuullisesti - voidaan sijoittaa altaan alla.
 • Ihanteellinen variantin ei ole altis korroosiolle, se on dispouzer ruostumatonta terästä. On myös tuote, jossa on erityinen pinnoite, jotka kykenevät toimimaan ankarimmissakin olosuhteissa.
 • On välttämätöntä saada dispouzera oli mahdollisuus valita useita nopeuksilla ja lisääntynyt eristys.
 • Laitteen on oltava taaksepäin pyörimisen ja automaattinen ylikuormitussuoja.

Tänään, silppurit aiheuttaa tällaisia ​​tunnettuja yrityksiä, kuten Whirlpool ja Bosch-Siemens. Lisäksi se on tullut hyvin suosittu dispouzery Bonecrusher. Ne on suunniteltu asuinkäyttöön. Tällaisia ​​laitteita ovat täysin selviytymään käsittelyn jätettä, mikä vapauttaa keittiön märästä bin ja hajuja. Bone Crusher tehty erikoisteräksestä kestävästä muovista työ- ja sisäinen - metallista. Tuotteet varustettu erityisellä käynnistääksesi, joka sijaitsee keittiön pöydällä.

1

Pietarissa, voit ostaa silppuri InSinkErator ruokajätettä altaan. Tämä malli ei vaadi monimutkaisia ​​yhteyksiä, kuten se toimii hydraulikäytössä. Laite siirtyy helposti vain klikkaamalla painiketta, ja se sammuu, kun se vapautetaan. Jäte jauhetaan ja poistetaan jäteveden virtaus yhdessä veden kanssa. Hienojauhamista joten tukoksia poistetaan ja sinun ei tarvitse korjata putkeen. Lisäksi automaattinen kääntyminen laitteen pesuallas jestelmävastaavaksi, puhdistaa oman hilloa.

Toinen suosittu Franke silppuri on ihanteellinen nieluja valua reikiä, joiden halkaisija on 3,5. Tämä laite toimii yksinkertainen socket 220 hallussaan oikosulkumoottori. Tämä keittiötuotemarkkinoiden altaan toimii huomaamattomasti, koska se on varustettu melun vähentäminen. Lisäksi laite pneumaattisen järjestelmä pystyy toimimaan automaattisessa tilassa - jauhetaan vaahdon, kun ne saapuvat.

Yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten asentaa ruokajätettä kahvimylly keittiö- olisi pakattu kunkin mallin. Sinun on noudatettava vaihe vaiheelta ohjeet selkeästi esitetään tässä asiakirjassa. Jos sinulla ei perustaidot sähkö- ja LVI taitoja, on parempi olla tekemättä laitteiden asennus, ja antamaan työn asiantuntija. Jos olet täysin varma niiden kykyjä, se olisi kaikki toiminnot seuraavassa järjestyksessä (yksityiskohtaisempi videon opetus on lopussa artikkelin):

 • ensin täytyy katkaista viemäriputki viemäriin valua ja puhdistaa kaikki osat;
 • Lisäksi on tarpeen asettaa kumitiiviste yksikön pesualtaan alla laippa;
 • kautta osat mukana, kytke asennusteline dispouzera pesuallas;
 • kytke laite telineeseen;
 • tuote liitetään viemäriin, kytke viemäriputki vaihtimeen voi siten vaatia lisää muovia sovittimia, jotka on asetettu joko terveys;
 • toinen pää viemäriputki yhdistää olemassa olevaan jäteveden;
 • kytkeä sähkö, suorita asennus erillisen kytkimen ja ylimääräisiä johtoja.

Aina käytön hakkurin, ensimmäinen ja viimeinen päälle vettä. Pitää tämä mielessä, ja seuraa ohjeita:

 • Ennen, irrottaa kannen-lukko tai siiviläkori tyhjennysrei'istä. Avovedessä.
 • Kääntyä itse dispouzer.
 • Lataa roskat tai ruokajätteen viemärikaivoon.
 • Anna laitteen käynnissä niin kauan kuin ei ole ääntä moottorin, ja nykyinen vesijohtoveden voi kuulla.
 • Sammuta laite.
 • Jätä vettä päälle 20 sekuntia sen jälkeen, kun murskaus sulkemisen huuhtele kammioon.
 • Laite on toimittava vasta voimakkaiden vesisuihkun.
 • Sinun ei pitäisi jauhaa jäntevä tuotteita, luu persikka, pähkinänkuorten, kuoria sipuleita
 • Älä heitä kelmu, kierre, polyeteeni. On kiellettyä jauhaa paperia, hiukset, tekstiilit. Aiheinen laite puu, lasi, kivi.
 • Et voi anna lasten lähettää omia jätteitä.
 • Sitä ei suositella käytettäväksi jauhatuksen kaada kuuma vesi ja rasva.

Katya, 30 vuotias: Meillä Asentajan murskausjätteistä kaksi vuotta sitten. Aikaisemmin luulin sitä rahan haaskausta. En tiedä, miten elää ilman sitä. Tänä aikana laite ei ole koskaan jättänyt meidät. Kaikki jätteet, ja se on nahkoja hedelmiä ja kuorii sitrushedelmistä, jauhaa sitä säännöllisesti. Vaatimattomuus hoito - Olen vain hieman kauemmin avovedessä jauhamisen jälkeen.

Lena, 45 vuotias: En pidä ollessa pesuallas kertynyt suuri määrä siivous porkkanoita, punajuuria, perunat, keitto tai varish teet kasvissalaatti. Rake heille En myöskään pidä. Niinpä päätimme miehensä ostaa murskaus. Olemme perheen 4, laite otti vallan 550 wattia. Meillä on tarpeeksi. Kaikki nahat ovat maassa, enkä viettää aikaa siirtää ne roskakoriin.

Maria, 27 vuotias: uskotaan, että katkoja vajota - on ylellisyyttä, ja asettaa hänet vain ne, jotka jälleen eivät halua ottaa roskat ulos. Mutta kun olin ollut lapsia, minusta tuli paljon ruoanlaittoon. Siksi pesuallas alkoivat kertyä valtava määrä jätettä: siivous, kuori hedelmistä, siemenet. Sinun pitäisi olla aika poistaa kaiken. Dispouzer piti ostaa mitä olen nyt erittäin tyytyväinen.

Virtaava tiskiallas - miten valita ja käyttää oikeita dispouzer

Käytännön pintamateriaalien sisäänrakennettu huonekalut ja toimiva laitteita ei voi olla miellyttää silmää keittiössä. Mutta täydellistä mukavuutta ja rentoutumista tässä huoneessa on tärkeää säilyttää puhtaan säännöllisesti. Yksi pieni mutta korvaamatonta auttajia tässä tapauksessa on katkoja keittiö tuotteita (dispouzer). Hyvin valittu se osittain ratkaisee ongelman epämiellyttäviä hajuja keittiössä, minimoida riski tukkeutumisen jäteveden valua, nopeuttaa puhdistusta ja ruoanlaittoon.

Keittiö roskat silppuri - mikä se on ja miten se toimii ↑

Dispouzer - asennettu altaan alta laitteen hygieenistä ja mukava hionta ja sen jälkeen poistamalla läpi viemärit ruokaa ja non-food-jätettä.

Dispouzer altaan alta helposti naamioitu kivi ovi

Käynnistyksen jälkeen kylmän veden ja alemman puolestaan ​​laite on sijoitettu tuotteiden viemäriin kuori. Sieltä ne tulevat työkammioon, jossa izmelchatsya tavalla tai toisella (riippuen periaatetta laitteen toiminnan). Jätä veden valua vielä 30-40 sekuntia jätteisiin sekoitettu viemäriin. Kaiken mahdollisimman yksinkertainen!

Huom: dispouzerov toiminta toteutetaan vain, johon osallistuivat vettä! Se auttaa työntää tuote saadaan myydyksi "pehmentää" työ hionta elementtejä ja puhtaita työtilaan, estäen epämiellyttäviä hajuja.

Toimintaperiaate paloittelun

Dispouzer tavallista sifonin tapahtuu ja voidaan liittää mihin tahansa pesuallas valua halkaisija, joka on yhtä suuri kuin 90 mm. Jos et jostain syystä hänellä on eri arvo, on tarpeen valita sovitinta.

Ohjeet kunkin Chopper valmistaja osoittaa optimaalisen hionta aika tietyn luokan tuotteita, mahdollista toimintatilaa, sallitun käyttöolosuhteissa lataamiseksi jätteen ja niin edelleen. D. On kuitenkin olemassa joitakin yleisiä huomioita siitä, valintaa ja laitteen toiminta kokonaisuudessaan. Heidän täytyy tietää, että se, mitä hän näki ja kuuli kaupassa ei ollut yllätys. Erityisesti tämä koskee lajeja dispouzerov.

Video: toimintaperiaate keittiöstä dispouzera ↑

Tyypit myllyt - erityisesti niiden suunnitteluun ja toimintaan ↑

Useimmiten luokittelu dispouzerov suoritetun työn perusteella ja miten ladata niitä jätettä.

Sähköiset ja mekaaniset myllyt ↑

Mekaaninen keittiö hukkalämmön talteenotto säädetään erityisestä veitsen. Se on niiden avulla tuotteet voidaan muuntaa hiukkasista koostuva liete on alle 3 mm.

Vaikutusta tällaisista laitteista on sulautuvat paine veden viemäriin. Tämä on niiden etu ja haitta samanaikaisesti. Toisaalta, laite on turvallisempi, koska se ei vaadi sähköliitännät ja voi toimia jopa ilman valoa. Toisaalta, tarvitaan tehokkaita seurauksena veden paine on vähintään 2,5 ilmakehää. Tämä ehto rajoittaa mahdollisuuksia Laitteen asennus monissa kodeissa.

Mekaaniset lämmöntalteenotto tuotteet - harvinaisia ​​vieraita modernit huoneistot

Sähköinen dispouzery tässä suhteessa edullista. Ne eivät ole veitsiä jätteen murskaus. Ne onnistuneesti korvata pieni "nokat", kiinnitetty kehälle liikkuvan alustan - levyltä. Niiden avulla saavutetaan ensisijainen murskaus jätettä. Kuten kiekon pyörimisliikkeen, ja se 1400-3500 rpm, tuotteen jakelu tapahtuu pitkin seiniä työkammion. Ne ovat teräviä teriä, lopullinen Hiomisprosessin.

Kiinnittää huomiota! Mitä suurempi pyörimisnopeus levy, sitä suurempi laitteen tehokkuutta ja suurempi määrä jätettä voidaan kierrättää.

Silppuri laite esimerkiksi tuotteiden InSinkErator

Voit yhdistää tällaisen silppuri sinun täytyy asentaa erillinen pistorasiaan. Mutta älä välitä kasvu sähkölaskussa. Dispouzery Tämän tyyppisiä tunnusomaista taloudellinen sähkön kulutus.

Niiden moottori sijaitsee laitteen alaosassa, aloittaa painamalla pneumaattinen painiketta, johdettu pesualtaan tai pöydän pintaan. Koska se yhdistää hakkurin putki on täytetty ilmalla. Joissakin malleissa, se tarjoaa standardin hallinta kytkin tai kaukosäätimellä.

Pnevmoknopka letku silppuri

Tyypit Repimiskoneita jätteestä kuormatyypin ↑

Ladataan jäte dispouzery voi olla:

Ensimmäisessä tapauksessa, laite sisältää ensimmäisen ja vasta sitten suorittaa jätteen kuormaus- - laskemalla ne viemäriin reikään. Ei tarvitse irrottaa dispouzer ennen jokaista rehutuotteiden. Tämä on hyödyllinen, kun olet märkä tai likaisilla käsillä.

jatkuva kuormaus Jätteiden sopii parhaiten suuri perhe ja vieraanvaraisia ​​isäntiä

Toisessa tapauksessa, jäte ladataan ensin, ja sitten kytke laite. Ennen jauhatusta, seuraava osa, dispouzer pois päältä ja toistaa koko menettelyn uudelleen. Se on vähemmän kätevä, mutta mahdollistaa paremman hallinnan hiomisprosessin ja laatua mitä lähetät hukkaan.

Kiinnittää huomiota! Nopeuttaa täyttöä kierrätettäviä tuotteita voivat käyttää erityistä männän - tulppa.

Erityiset työntäjä nopeuttaa lastaus jätteiden viemäriin

Valintaperusteet ruoan jätemurskain keittiöön ↑

Ennen ostamista dispouzera tarvitse kiinnittää huomiota useita piirteitä:

 • Tilavuus työkammion, jossa jäte syntyy, ja hionta. Se voi vaihdella alueella 0,8-1,5 litraa, ja tyypillisesti riippuu laitteen tehon. Läsnä suuri murskaus- kammioon alhainen dispouzere sopimatonta.
 • Virta. Kriteeri, joka on tärkeä mallit kulkevat sähköä. Voit valita erilaisia ​​450-1300 kW, mutta samaan aikaa kunnolla arvioida tarpeitasi ja jätteen määrää. Joten, perheen 3-4 henkilöä riittää dispouzera kapasiteetti 550 kW. Ei ole mitään järkeä ostaa tehokas laite, joka kuluttaa enemmän sähköä, mutta ei täysin hyödynnetty.
 • Materiaalin rakenteellisia yksityiskohtia. Tyypillisesti se on ruostumatonta terästä. Voi tapahtua ja erityinen pinnoite kestävät altistuksen huonoon veden laatuun.
 • Melutaso laitteen lähettämä aikana. Tyypillisesti se vaihtelee alueella 40-70 dB. Aivan alussa pirstoutumista, varsinkin jos se on suuri luut, ääni on kovempi. Koska hionta dispouzer hiljaisempi. Vertailun, pesukone spin-tilassa tekee melu noin 60-70 dB.
 • Läsnä käänteisen, joka tarjoaa suuntaisliike hiomaelementtien.
 • Turvallisuus. Tämä on automaattinen ylikuormitus laukaisun tai joutokäynnillä.

Toimiva ja kiinnikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä kestää useita vuosia

Valittaessa dispouzera välttämättä korreloi sen koko tilan kanssa pesualtaan alla. Kun pieni tilavuus jauhatuskammion, itse laite voi olla melko kolmiulotteinen, ja painaa paljon (6 kg). Mutta altaan alla täytyy jättää tilaa roskakoriin tai, esimerkiksi, suodattimen järjestelmä vettä.

Toimintasäännöt kotimaisten dispouzera ↑

Dispouzer - melko helppo käyttää laitetta. se ei vaadi huoltoa noudattaen kaikkia sääntöjä toimintaa. Mutta nämä säännöt täytyy tietää selkeästi.

Mitä voi ja ei voi jauhaa dispouzere ↑

Kiinnittää huomiota! Ohjeet kunkin laitteen on osoitus jätteiden luettelon sallittua ja kielletty maahan työkammiossa. Jotkut tuotteet enemmän mahdollisuuksia.

Joten, et voi ladata dispouzer:

 • Suuret luut jääneet siipikarjaa tai muita eläimiä. Murskattu tarpeeksi hyvin, he voivat tukkia viemärin.
 • Maissintähkä, kuori banaanit. Pitkät varret tilliä ja persiljaa. Kuitumuotonsa rakenne luo ongelmia hiontaan ja vaikeus huuhtelu viemäriin. Samasta syystä ei voida hävittää dispouzer lihan ja suuri laskimot.
 • Onion kuori, siementen kuoressa suuria määriä.
 • Kierre, muovipusseja. Ne voisivat kietoutua pyörivien osien, mikä vaikeuttaa työtä laitteen.
 • Kuumassa rasvassa. Sekoitettu murskattua jätettä, se voi aiheuttaa tukkia viemäriin.
 • Suuri asteikot kalaa. Se voi tarttua yksityiskohtia, jolloin laitteen ylikuormitus.

Banaani kuori ja muusta kuituisesta elintarvikkeet ovat parasta lähettää roskakoriin

Mitä voi jauhaa dispouzere? Valmistajan mukaan, se on:

 • Trimmaus hedelmien ja vihannesten, luut kirsikat ja luumut, kuoria melonit ja vesimelonit.
 • Munankuori.
 • Viljat, pasta.
 • Kalaa, lihaa ja pikkulintujen luita.
 • Paperiset lautasliinat ja pyyhkeet on tarkoitettu vain kertakäyttöön.

Tämä on tärkeää! Kun ruiskutetaan tyhjennysreikä kiellettyjen hävittämisestä kohteita välttämätöntä pysäyttää laitteen toimintaa. Jos mukana on erityinen kuusiokoloavaimella, niin sitä voidaan käyttää poistamaan laskenut. Jos ei, sinun pitäisi soittaa mestari. Nuo on huomioitava oliko hätäpysäytys elpymistä.

Yksi yleisimmistä myyteistä dispouzere on se, kerran tyhjennysreikä reunalla hieman, sormet välttämättä kärsi, jos ei menetät ne. Olla rauhallinen! Mekaanisen Repimiskoneita terät sijaitsevat kaukana pesuallas, te kunnes ne vain tajua sitä. Sähkömalleissa ole veitsiä ei näkyvissä!

Keittiö dispouzery turvallinen

Shoe talteenottolaitteet - likaantumisestoaineena ja malodor ↑

Dispouzer on itsepuhdistuva laite. Vesipesujen hukkaan kaiken saasteen. Kuitenkin varotoimenpiteenä on suositeltavaa toteuttaa seuraavat toimenpiteet:

 1. Määräajoin jauhettiin laite pienten ja keskisuurten luita, munan kuoria tai pähkinöitä, puhdistaa prosessikammioon.
 1. Välein 2-3 kuukautta, kuten puhdistus voidaan suorittaa käyttäen jääpaloja ja sitruunan kuorta tai 0,5 tl leivinjauhetta.
 1. Älä päälle kuumaa vettä, jos jauhaa jotain rasvaista. Kylmä vesi ei salli rasva sulaa ja obvoloch kammion seinään.
 1. Useita kertoja vuodessa, voit käyttää erityisiä keinoja puhdistamiseen hukkalämmön.

Tärkeää! Se on ehdottomasti kielletty käytä puhdistus- sisältäviä hankaavia partikkeleita ja Siivous Viemäristövalurautaputket!

Jos sinulla on edessään, yrittää jauhaa sitä sitruuna, mutta niin varmasti huuhtele laitetta vedellä saastuminen, likainen tai epämiellyttävää hajua jätteestä. Se ei auta? Etikkahapon käyttö soodalla. Odota 3-4 minuuttia ja käynnistä veden virtausta.

Avustajat ja työkaluja, joiden avulla unclog hätä helikopteri

Miten poistaa vieras esine jätteestä ↑

Jos kulutus näit vieras esine, joka estää normaalin toiminnan laitteen tai salli saada se kiellettiin jätteiden ohjeita, voit yrittää poistaa niitä itse.

Valtaosa dispouzerov varustettu erityisellä kuusiokoloavaimella, joiden avulla jolla olet asentamassa tuotetta. Että se auttaa palauttamaan silppurin toiminnasta.

Joten tekosi:

 1. Irrota silppuri sähköverkosta.
 2. Irrota kansi kuori, jos se on mahdollista.
 3. Aseta poistoletkun kuusiokoloavain, että mukana tulee laitteen.
 4. Tutustu avulla tilan altaan alta.
 5. Jos löydät vieras esine, yritä vetää sitä pihdeillä. Jos mahdollista, työnnä se alas.
 6. Jos luulit, että ongelma on ratkaistu, käynnistä laite. Jos ei, jätä laitetta pois ja kutsu huoltoteknikko.

Kuusikulmio L-avaimella

Kiinnittää huomiota! Ole toiminut dispouzer voi toimia perinteisen juoksuttaa, joten voit nauttia edelleen veteen ilman ongelmia.

Asettaminen silppuri käsillään ↑

Aseta dispouzer omissa käsissä kuin mahdollista, mutta vain jos sinulla on valmiudet työskennellä LVI. Muuten se on parempi kutsua asiantuntija.

Kaksi tärkeää asiaa, jotka on otettava huomioon ennen asennusta toimii:

 1. Jos haluat liittää laitteen on asennettava pistorasia 220V, jonka maadoitus ja suojaa kosteudelta.
 2. Muodostaa yhteyden viemäriin viemäriin dispouzera tuotos ei riitä, käytä jäykkää aallotettu tai sifonin "bottle" tyyppiä. Tätä tarkoitusta varten, soveltuu vain sileäseinäisiä putki.

Dispouzer ei voi liittää jakorasiaan

Kiinnittää huomiota Nuance, joka on alle annetun yhteensä (!) Suunnittelu dispouzera. Välttämätön tekniset katso ohjeet tuotteen mukana.

Tämä on tärkeää! pitäisi ensin vapauttaa itsensä asennuksen keittiössä ruoka helikopteri tilaa pesualtaan alla ja sammuta veden putki.

 1. Irrota juoksuttaa avaamalla sen kiinnitysruuvit.
 2. Puhdista töiden avasi tilaa yhteyden tiedot.
 3. Irrota pesuallas julkaisu.
 4. Kiinnitä asennusteline päässä dispouzera. Erityisesti käytön helppous mahdollistaa kaulan QuickLock.
 5. Liitä telineeseen telineeseen.
 6. Liitä dispouzer viemäriin kautta viemäriputki. Tarvittaessa, käyttää sovittimia, kulma-elementit ja t. D.
 7. Asenna kytkin tai pnevmoknopku. Asennettaessa viimeistä nuottia, joka yhdistää sen instrumentin pää voidaan leikata tarvittaessa.
 8. Liitä silppuri sähköverkkoon, tarkasta toiminta.

Valmistelu kaula QuickLock asennettavaksi altaan

Kiinnostavat kaikki liitännät on suljettava

Kun olet ostanut laitteen, lue ohjeet huolellisesti tutkia sen täydellinen, tila putkien alla pesuallas ja omia kykyjään. Jos sinusta tuntuu, että tiedot ja taidot ei riitä asentaa omin käsin, kutsua kokenut putkimies. Jos pesuallas alue ei ole pistorasiaan, sinun täytyy käyttää ja sähköiset palvelut.

Ulkoiset kustannukset näistä taiteilijoista kokonaan takaisin pitkäaikaisen ja luotettavan toiminnan hankitun dispouzera. Paljon kalliimpaa maksaa odottamaton virtaus on asennettu väärin laitteen tai tukkeutumisen viemäreihin.

Valikoima videoita ↑

Osoittaminen dispouzeraBoneCrusher 900 Delux:

Asennus ruokajätettä silppuri Bonecrusher:

Asennus izmelchitelyaInSinkErator: askel askeleelta opas

Keittiö mylly tuotteet - loistava tilaisuus säästää aikaa ja vaivaa on vain vähäinen painalluksella!

Standard keittiö tyypillisessä asunnossa ei langeta isäntiensä avaruutta. Erillinen ruokailutila voi sallia itselleni muutamia. Jotta kokkaustunneille.

Miten valita sohva keittiöön: salaisuudet mukava valinta

Sisustus muoti muuttuu. Jos muutama vuosi sitten se oli suosittu lounasravintoloiden, korkeat kaapit keittiössä, nyt trendi muotoilu lattia.

Kaikki Wall kaapit keittiöön: miten valita ja seinälle

Salaatteja, pataruoat, keitot - kaikki nämä annokset valmistetaan jokaisen naisen. Heille täytyy leikata suuria määriä ruokaa. Jos kutsuvieraille ja suunnitteilla.

Myllyt ruokajätteen altaan: yleiskatsaus tyyppejä, yhteyden, korjaus

Murskaimet ruokajätteen sink, mutta suosiotaan, mutta silti ei ole välttämätön ominaisuus keittiöstä. Tällä laitteella voidaan vähentää kuivan roskia, lähettämällä kaikki ruoka tähteitä pesuallas. Samalla ei tule epämiellyttäviä hajuja, murusia, mikä saattaisi houkutella torakat. Mutta se kannattaa tällainen laite on melko kallista, joten valinta dispouzera on lähestyttävä vastuullisesti.

Ennen kuin teet valinnan, se on määritettävä mitä laitetta tarvitaan keittiössä. Kaikki riippuu toimintaperiaatteesta, johon dispouzery jaettu sähköisiä ja mekaanisia. Viimeaikainen työ veden päällä, joka vaikuttaa paine tietyn lukuisia veitsiä. Ne edistävät hienostuneisuus roskat, joka lähetetään sen jälkeen viemäriverkkoon. Mekaaninen murskaimet Ruokajätteen pesuallas voidaan kutsua täysin turvallisia, koska terät ovat tietyllä etäisyydellä kaatamalla reikä.

Mitä sähkö chopper, se toimii eri periaatetta: se sisältää tarvittaessa. Laitteen sisällä ei ole veitset ja roskat jauhetaan erityisiä vasarat. Siitä syystä, ettei terä, ei loukkaantumisen vaaraa. Ainoa haittapuoli on melko korkea melutaso. Muun muassa tällaisia ​​laitteita on huono mekaaninen hyötysuhde analogit. Se ilmaistaan ​​se, että kaikki ruoka jäte voidaan kierrättää.

Jos olet kiinnostunut ruokajätettä SILPPURIT altaan, hankinnan jälkeen, on järkevää säilyttää, yrittää tehdä asennus laitetta itse. Nämä toimenpiteet suoritetaan useissa vaiheissa, se toimii ensimmäinen vesi on irrotettava ja irrottaa viemäriverkostoon kuoresta. Kumitiiviste täytyy sijoitettu laipan, ja sitten kytke vahvistaminen uuden laitteen pesuallas, poistamalla laitteen itsensä.

Kun se on asennettu shredders ruokajätettä altaan toiseen päähän poistoputken voidaan liittää dispouzeru, kun taas toinen - ja viemäriputken. Sähköjohto tulisi pitää kiinni pistorasiaan, jälkimmäinen on välttämättä maadoitettu. On tärkeää tarkastella ennen työskentelyä laitteiden passiin, kuten jotkut valmistajat suosittelevat Asennuksen omalla rivillään. Loppuvaiheessa testauslaitteiden voidaan tehdä, kuten kylmää vettä, ja jossa on mukana näppäin "Pusk9raquo;. Sijoittamalla pesuallas ruokajätettä, voit varmistaa, että laite toimii oikein.

Jäsenet väittävät, että jotkut mallit myyntiin, vailla erillinen kytkin. Ne toimivat periaatteella erän ladata. Kun säiliö täytetään jäte olisi kääntää täyttöaukon tulppa. Se työnnetään valua pesuallas, ja suorittaa toiminnon kytkimen. Kuten ostajat, jos et ole tyytyväinen tähän dispouzera suunnittelu on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota hankinnan toimivuuteen.

Jos päätät ostaa murskaus ruokajätteen pesuallas, jossa tarkastellaan enimmäkseen myönteisiä, on muistettava, että mitä se voi olla, ei voi olla sataprosenttisen todennäköisyydellä sulkea pois mahdollisuutta rikkoutuminen. Jos tarvitset silti poista laite korjaus on alettava silmämääräinen tarkastus, joille laite on yhteydessä verkkoon. Tämän jälkeen isäntä suositeltavaa käyttää taskulamppua katsoa sisälle prosessikammion. Kumi terälehtiä kun taitettu käsin.

Jos silmämääräinen tarkastus ei ole mahdollista saada aikaan tuloksia, on välttämätöntä käyttää erityistä socket tapin aukkoon ja sopivassa muodossa, joka sijaitsee pohjan alla moottoritilassa. Etsi kohde pystyt keskiosassa kehon. Master pitäisi yrittää pyörittää akselia, voit yrittää sisällyttää chopper, kun on olemassa mahdollisuus, että toiminta saadaan palautettua.

vivahteita korjaukset

Kiinnostunut Chopper ruokajätettä vajota? Miten valita laitteeseen oikein? Ensinnäkin, sinun täytyy päättää, oletko valmis siihen, että sähkölaskut kasvaa. Jos näin ei ole, se on parasta valita mekaaninen malli.

Kuin jos yhtäkkiä huonontunut sähkö dispouzer - sen moottori ei liiku, kun painat "Pusk9raquo,, painalluksella - se on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä pitäisi kuulla surina valo, joka ilmaisee liikkeen nykyisen käämien. Ääntä ei ole osoittaa, että sisällä on ylikuormittumista vastaan. Voimme puhua ylikuumenemisesta. Isäntä voi tarkistaa eheyden lämpövarokkeen testaaja. Jos levy on jumissa, laite pitäisi sammuttaa, muuten lämmityspatteri on niin voimakas, että laite on lopullisesti epäonnistuu.

Jos rikki silppuri ruokajätettä pesuallas, korjaa se voi tietysti tuottaa omia turvautumatta huoltokorjaamoon. Esimerkiksi, tarkkailun tiivisteet ja tiivisteet voidaan suorittaa kunkin käyttäjän, mutta tämä on avata koteloa.

Lisäksi on syytä muistaa, että käyttää laitetta ilman tiivisteitä ei ole hyväksyttävää. Vesi voi olla sisällä, joka aiheuttaa oikosulun. Siinä tapauksessa, asiantuntijat neuvovat yhteyden dispouzery kanssa johtodifferentiaalisuoja. vuotovirta kasvaa, mikä aiheuttaa aktivoitumisen mekanismia. Negatiivisilta vaikutuksilta säästää tavallista liikenneruuhkia kojelautaan tai Thermal cutoffs. Muun muassa Erovirtasuojan laite saadaan lisää varmuutta siitä, että kukaan ei voi iskeä nykyistä.

Yleiskatsaus elintarvikkeiden hakkurin merkki Hankel FCB 901D

Tämä silppuri ruokajätettä altaan, jonka hinta on $ 190, halkaisija on 159 millimetriä. Laite on varustettu painekytkin, ja jauhatuskammion materiaali toimii ruostumaton teräs. Moottori pystyy enimmäismäärä kierrosta, mikä on 3300 minuutissa. Sähkövoimalaitteita vastaa 750 wattia. Etuna on mahdollisuus jatkuvan kuormituksen ruokajätteen.

Arvosteluja dispouzere Weissgauff ISE660

Jos päätät valita sähköinen silppuri ruokajätettä altaan, jossa yhteys toteutetaan periaatteella edellä kuvattuja, voi olla parempi kuin edellä mainitun mallin. Ostajat sanoa, että tämä tuote on keskimäärin, mikä on yhtä kuin 219 dollaria. Kaikki muut ominaisuudet ovat onnistuneesti yhdistetty kohtuuhintaan. Tilavuus murskauskammion on 0,6 litraa, ja tässä laitteen halkaisija on 121 mm. Kuluttajat valitse malli myös siitä syystä, että se mahdollistaa jatkuvan lastaus roskat.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

49 − 44 =