Mills on keittiö

Valita paras sähköinen silppuri hedelmiä ja vihanneksia kotiruokaa

Valmistelu maukkaita ja terveellisiä ruokia kotiäidit vie paljon aikaa. Tekee helpommaksi Chopper hedelmien ja vihannesten sähkö. Tämä pieni laite on nopeasti narezhet viipaloidut tuotteet, nauhat ja kuutioiksi. Nykyaikaisessa liikkeet tarjoavat laajan valikoiman tällaisia ​​laitteita. Jotta ei eksy tätä monimuotoisuutta, muistaa muutamia sääntöjä.

Sähköinen silppuri hedelmiä ja vihanneksia kutsutaan erityinen laite, jolla voit shinkovyvat ja murskaa erilaisia ​​tuotteita. Tämän laitteen avulla voit käsitellä mitään kasvipohjaisia ​​ainesosia, pähkinöitä, makkaraa, lihaa ja paljon muuta.

Näiden tietojen perusteella laite on tarpeen kierto terävä teräs veitsi, joka suoritetaan avulla sähkömoottori. Joutuisi kosketuksiin elintarvikkeiden, he tuottavat leikkaus. Silppuri vihanneksia lisäksi veitsi on muoviastiassa, jossa vahvistetaan ainekset.

Nykyiset mallit pystyvät suorittamaan seuraavat toiminnot:

 1. Leikkaamiseen pieniä ja suuria paloja.
 2. Jauhamalla lihavalmisteet tilaan lihaa.
 3. Komponenttien sekoitus homogeenisen massan.
 4. Hakkaa ainesosia. Tässä tapauksessa, katkoja toimii voimakas sekoitin.

Tällainen erilaisia ​​toimintoja yhteen laitteeseen saadaan aikaan vaihdettavissa suuttimissa. Mitä enemmän niitä laitteen mukana, monimuotoisempi sen soveltamisalaa.

Choppers Keittiö verrattuna niiden mekaaniseen kollegansa on useita etuja:

 1. Kätevä käyttää. Silputa tuotteet yhdellä painalluksella. Sinun ei tarvitse käyttää mitään vaivaa.
 2. Muutamassa sekunnissa, voit kierrättää muutama kilo hedelmiä ja vihanneksia. Tämä on tärkeää valmistettaessa aihioita talveksi, tai juhlia monille ihmisille.
 3. Yksi väline monissa eri toiminnoissa, joten mitään lisälaitteita ei tarvita.
 4. Kompakti, ei vie paljon säilytystilaa.

Eduista huolimatta nämä laitteet, on olemassa muutamia puutteita: riippuu verkkovirralla, joissakin malleissa luistaa pöydälle aikana kuulua ääniä. Takuuaika tällaisten laitteiden ei ole yli vuoden. Siksi hankkia parempia tuotteita luotettavien valmistajien.

Perussäännöt valittaessa laadun laite

Tehokkaasti selviytymään sen toiminnot ovat vain laatu tehosekoitin - silppuri. Hänen valita seuraavista seikoista on otettava huomioon:

 1. Virta. Laite, jossa on pieni kapasiteetti voi selviytyä kiinteät elintarvikkeet. Mieluummin mallien kanssa indeksi yli 600 wattia.
 2. Materiaalien laatua. Mikäli kuppi on valmistettu huonolaatuista muovia, se nopeasti säröillä. Arvo laatutekijän on veitsiä. Kopiot huonolaatuisen metallit huonoja selviytymään tehtävänsä.
 3. Kapasiteetti kulhoon. Suurempi se on, sitä suurempi määrä tuotteita voidaan käsitellä samanaikaisesti. Jos et aio kokata suuryritykset, valitse malli pieniä kulhoja.
 4. Kustannuksia. Kieltäytyä ostamasta halpoja murskaimia hedelmien ja vihannesten sähkö. Ne eivät ole laadukkaita ja kestää pitkään. Kalliimpia malleja on monia erilaisia ​​tehtäviä, joista kaikki eivät säännöllisesti tarvitaan. Siksi valita paras käytännön yksikön keskimäärin hintaluokkaan.
 5. takuu. Läsnä ollessa takuukortista vahingon sattuessa voit ottaa yhteyttä palvelukeskukseen apua.

Keskittyminen nämä kriteerit, voimme valita laadun laite, joka palvelee sinua mistään vuoden.

Tee ostoksia vain suurissa liikkeissä, jotka arvostavat mainetta. Näissä määrä alittavien tuotteiden on minimaalinen.

1

Sotkeutua valikoiman moderneja kauppoja on helppoa. Hyllyille ovat erilaisia ​​yksiköitä. Yksi suosituimmista malleista viime vuosina release:

 1. Tuore Express kuutio Lets leikataan tuotteista kuutioiksi, nauhat, viipaleet, arina ja pilko. Täydellisenä viisi suutinta. Helppokäyttöinen. Haitat ovat pienitehoisia ja korkeat kustannukset.
 2. MW-1303G Maxwell. 6 on täydennetty eri suuttimet. Sen avulla noppaa, julienne, arina ja pilko. Se on suuri kulho, iso reikä ruoan kulkua. Helppo puhdistaa, hyvin organisoitu varastointiin liitetiedostoja. Niistä puutteet totesi: puute liitetiedoston paloittelun, joskus saattavat juuttua laitteen sisällä.
 3. PKA-FP4 Redmond. Tämä sähköinen myllyn keittiötuote näyttää pieneltä lihamylly. Se on varustettu kahdenlaisia ​​graters ja kaksi suutinta leikkaamiseen kuution. Selviytyy totesi toimintoja. Onko tämä malli on edullinen ja on houkutteleva design. Ainoa haittapuoli tulee pienitehoisia.

Oikein valitut chopper hedelmiä ja vihanneksia tulee luotettava avustaja kullekin perheelle. Hänen avulla ruuanlaittoon muuttuvat helppoa ja hauskaa.

Mills on keittiö

Olemme hyvin pahoillamme, mutta pyynnöt mistä IP-osoitteen samanlainen automaattinen. Tästä syystä meidän on tilapäisesti estää pääsy hakuun.

Voit jatkaa etsimistä hyvä ja kirjoita merkit kuvan tekstikenttään ja klikkaa "Otpravit9raquo;.

Selaimen evästeet on estetty. Yandex ei voi muistaa sinut ja tunnistaa oikein tulevaisuudessa. Evästeiden käyttöön, noudata neuvoja ohjesivullamme.

Ehkä automatisoituja kyselyjä ei kuulu sinulle, ja muut käyttäjät yhteyden verkkoon yhtä sinun IP-osoite. Tarvitset kerran syöttää merkkejä muotoon, jonka jälkeen muistava teitä ja voidaan erottaa muista jäsenistä tulevan tästä IP. Tällöin sivun CAPTCHA ei häiritse sinua pitkään.

Ehkä selaimen asennetut lisäosat, jotka voivat määritellä automaattisia kyselyitä. Tässä tapauksessa suosittelemme, että poistat ne.

On myös mahdollista, että tietokoneessa on virus ohjelmaa, käytä sitä kerätä tietoa. Ehkä sinun pitäisi tarkistaa järjestelmän virusten varalta.

Jos sinulla on ongelmia tai haluat kysyä tukitiimillemme, käytä palautelomakkeella.

Jos Automaattiset haut todella tulevat tietokoneesta, ja tiedät sen (esimerkiksi, sinun täytyy lajitella toiminnan Yandex lähettää tällaisia ​​pyyntöjä), suosittelemme käyttämään erityisesti suunniteltu varten Yandex.Market API palvelun.

Virtaava tiskiallas: välttämätön väline emäntä

Moderni ruokajätettä hienontimet pienikokoinen asennettavaksi alle tiskiallas Tällainen laite kuin chopper viemäriin on välttämätön väline keittiössä. Se on asennettu altaan alla ja helposti poistaa jäännökset ruokaa. Olet nähnyt sen amerikkalaisia ​​elokuvia, tänään se on ihme keksintö voittaa sydämet Venäjän kotirouvat.

Edut ja haitat kaustuotteiden

Chopper (aka dispouzer) on useita merkittäviä etuja, jotka ovat tehneet suosittu Euroopassa ja Amerikassa.

Se ansaitsee erityistä huomiota seuraavia etuja:

 • Ei tukkeutumista putkia, koska laitteessa on oma säiliö, ja jauhaa jäte tilaan pieni massa, joka voidaan tyhjentää viemäriin.
 • korkean tason hygienia. Roskat vain kuivaa jätettä, joka ei tihkua epämiellyttävä haju. He eivät aloita bakteereja ja hyönteisiä.
 • Kestävyys, erityisesti jos valittu malli anti-korroosio pinnoite.
 • Jopa päästä eroon kiinteän jätteen.
 • Turvallisuus. Veitset ovat sisällä viemäri, joten niitä ei voi satuttaa.
 • Tarpeeksi helppo asentaa, sekä tuotteen ylläpitoon.

Jos vieras esine (lusikka, haarukka, jne) putoaa dispouzer sen pois niin kauan kuin objekti ei poisteta

Niistä miinuksia voidaan kutsua kalleus ja pakollinen läsnäolo pistorasia lasku lähellä altaan (joka ei ole aina mukavaa).

Choppers jaetaan kahteen tyyppiin, riippuen toimintaperiaate. Ne voivat olla mekaanisia ja sähköisiä.

Suurin ero sähköinen dispouzera mekaaninen toimintaperiaate on

Kuitenkin muodosta riippumatta, kun ostat pitäisi suosia malleja, joissa käytännöllisiä ominaisuuksia: parannettu kohinanvaimennus, läsnäolo eri nopeuksilla, tehonkulutuksesta laippa ja automaattinen ylikuormitussuoja.

Electric silppurit keittiöön: mitä se on ja miten valita

Kahvimylly on kätevä, että se voidaan sisällyttää tarpeen mukaan. Ei ole olemassa veitset, ne korvataan erityisellä pienoiskoossa vasarat. He murskattu jäte.

Haittapuolena silppuri on melua käytön aikana, korkeat kustannukset sähköä. Se on vähemmän tehokas kuin mekaaninen "veli"

Valitsemalla tämän dispouzer, katso tehoa ja nopeutta. Kuin ne ovat suuremmat - paremmin se toimii. Optimaalinen teho keskimääräinen perheen kaksi tai kolme ihmistä - 550 wattia. Tehokkaammat laitteissa kuluttaa enemmän virtaa.

Mekaaninen silppurit: hyvä vaihtoehto

Mekaaninen katkoja keittiö toimii veden paine, pyöriviin teriin sisällä.

Kun sähköinen dispouzere mahdollista valita pyörimisnopeuden, sitten se riippuu mekaaninen paine vettä. Mitä enemmän se kytketään päälle, sitä enemmän voi kierrättää

Tämä on hyvä ratkaisu, sillä tämä laite ei "syö" sähköä, jalostaa monenlaisia ​​jätteitä, koska mikä on erittäin tehokas. Hänelle joukko ei tarvitse pistorasia, joka on myös plus.

Kuinka käyttää murskausjätteistä Kitchen

Jos luulet se on selvää, olet väärässä. Se ei ole niin yksinkertaista. Miten käyttää murskaus?

 1. Käännä vesi. Paremmin kylmää.
 2. Käynnistä mylly.
 3. Täytä pesuallas jätettä;
 4. Käytä pumppua noin kaksi minuuttia. Hän lopetti, kun ääntä ei enää.
 5. Sammuttaa sen.
 6. Odota noin kymmenen sekuntia, ja vasta sen jälkeen sulje venttiili.

On syytä tietää, että se on tarkoitettu kierrätykseen paperia, leivonnaiset, pasta, viljat, kala ja kana luut, munankuoret, hedelmien ja vihannesten, niiden siemen ja muiden elintarvikkeiden roskia

Ilman vettä dispouzer toimi. On jätettä, jota ei voida jauhaa. He voivat rikkoa dispouzer.

 • Laatikot ja pakkaukset;
 • Kuumaa vettä tai öljyä;
 • Kohteiden kudoksesta;
 • Lasi, puu, metalli ja muovi mitään esineitä koko;
 • Hiukset.

Puhdista silppuri ja sen säiliö. Tämä toimii estämään vakavia ongelmia, kunnes vauriot ei voida korjata, ja laite.

Aseta kahvimylly oikein

Asentaa dispouzer, tarvitset pesuallas kaksi allasta ja maadoitettua lähelle altaan. Laite tulee sijoittaa kupin vähemmän.

Kullakin yksiköllä on täydellinen yksityiskohtaiset ohjeet asennukseen ja käyttöön.

Mutta tärkein asennuksen vaiheet ovat samat kaikkialla:

 1. Limittyy vesi.
 2. Sink irti viemäri.
 3. Tiedot valua puhdistettava.
 4. Pesuallas on asennettu tiiviste ja kiinnike.
 5. Mene viimeksi yhdistettynä dispouzer.

Yhteys ei saa crimped tai ruoan jäämiä mutkissa ja aallotukset aiheuttaa pahaa hajua

Kun kaikki käsittelyt välttämätöntä kääntää vettä ja mahdolliset vuodot. Jos malli syntyy kosteutta, sinun täytyy asentaa laitteeseen. On myös tärkeää testata, miten se toimii. Jälkeen koekäytön, kiristä kiinnikkeitä tarvittaessa.

Asentamista dispouzera askel askeleelta (video)

Chopper Keittiön Venäjällä ilmestyi vähän aikaa sitten, mutta jo ansainneet myönteisiä arvioita. He sanovat, että se on tehokas, helppo käyttää, kestävyys ja erittäin melko suuri hinta - 5 000-40 000 ruplaa. Kuitenkin kustannukset lahjuksia itse. Ostaisin dispouzer, jokainen päättää itse. Mutta se on hyvä asia, että kestää useita vuosia ja hyötyvät. Liika se vain ei.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + = 11