Tuotanto vaahtoa lohkojen kotivideo ympäristö

Tuotanto vaahtopalat kotona

Vaahto kysyntä rakentamisen, koska edullinen mutta korkealaatuisia materiaaleja. Se on kevyt, säilyttää hyvin lämpöä, on hyviä äänieristys ominaisuuksia. Tulenkestävä betoni lohkot, on hyvin alhainen veden absorptio ja kutistuminen siedä ilmakehän muutokset. tuotantoteknologia on melko yksinkertainen ja ympäristöystävällinen, joten valmistus ja myynti lohkojen voi tulla kannattavaa koti liiketoimintaa.

Tuotanto vaahtopalat kotona edellyttää tiettyjä kustannuksia. Tuottaa 1 kuutiometri (tai 720 litraa vaahto) tarvitaan:

 • Sementtiä. Keskimäärin se kestää noin kolmesataa kiloa. Kevytbetoni (on toinen nimi lohkot) voi olla erilaiset tiheydet, siis tuottaa vaahdon tiheys eri tarkoituksiin ja vaatii sementin eri laadut. Mikä määrittää Gosstandart ja tekniset tiedot. Alla näet taulukon, jossa luetellaan tarvittavat parametrit sementin.
 • Puhdistettu hiekka, joki: noin 200 kg.
 • Vesi: 100 l + 50 l vaahtoa.
 • Vaahdotusainetta (synteettinen tai luonnollinen ainesosa): - noin kaksi litraa, tiheydestä riippuen lohkojen. Suosituin ja kohtuuhintaisia ​​ne vaahtoavat PB 2000 tai "Suite" (USKhK) LMS-M (OOO Technology), FOAMIN C (Italia), "Eteenpäin" (RosKosmetika Ltd.).
 • Kovetetta.
 • Irrotteet.

Laitteet tuotantoon vaahtopalat

Jotta voitaisiin tuottaa yksiköitä omin käsin, on laitteiden hankintaan. tarvitaan:

 • Höyrygeneraattorin kykenee tuottamaan vähintään 200 litraa minuutissa.
 • Kompressoriyksikössä.
 • Bunkkeri -meshalka. Pyrkivä yrittäjille riittävä yhteenlaskettu kapasiteetti 2,2 kW ja työ tilavuus on noin 280 litraa.
 • Muodostavat vakio 200h300h600mm lohkoja.
 • Lisälaitteisiin: painemittari, pumput.

Laitteet muodossa valmiiden sarjaa voi ostaa erikoisliikettä. Voit myös tehdä laitteiden tilauksen mukaan. Toinen tapa on paljon kalliimpaa ja taloudellisesti perusteltua ainoastaan ​​silloin, kun kotimainen tuotanto tuli täyteen tehoon.

Kun tuotantoyhtiö tulisi varustaa tilat kuivaamista valmiin lohkoja. On myös tärkeää ottaa huomioon koko virrankulutus, moitteeton laitteiden toimintaa.

teknologian tuotantolaitteisto vaahto betonitiilet käsillään

Yksi kasvi voi tuottaa korttelin eri tiheydet. Osuuksista riippuen, jossa komponentit on otettu, on mahdollista saada solubetoni tiheys 200 1500 kilogrammaa neliömetriä kohti.

Järjestelmän tuotantoprosessi on hyvin yksinkertainen. Se voidaan jakaa kolmeen erilliseen prosessit:

1
 • Valmistus hiekka-sementtiseokseen. Mittasuhteet riippuvat aiotusta tiheys valmiin materiaalin, joka määräytyy valtion standardit ja määrittelyt. Ja keskimääräinen tiheys on tyypillisesti otettu yhtä suuret määrät sementtiä ja hiekkaa.
 • Valmiste rastvora- vaahdotin. Lohkojen keski- tiheys riittävän 4-5 grammaa väkevää vaahdotusaineena.
 • Kaatamalla saatu seos tavanomaisilla muotoja.

Seoksen valmistus, hiekkaa ja sementtiä

Seoksen valmistamiseksi maksu Portland M-400, 500, ja hieno, savi ilman epäpuhtauksia kvartsihiekkaa. Vesihana voidaan tehdä: se on enimmäkseen vapaa happamia tai emäksisiä epäpuhtauksia. Esimerkinomaisessa mittasuhteet vaahdon aikaansaamiseksi, ja vastaava GOST21520-89 25485-89 osoitettu taulukossa:

Jos niitä käytetään valmisbetonituotantoa vaahdotusainetta, riittää kun sekoittaa veteen päästä valmis työskentelemään osa. Vaahdotusaineen, jotkut tehdä se itse. Sen hinta osoittautuu vähemmän, mutta työvoimakustannukset - enemmän.

Miten saada vaahdotusaineen yksin? Hienoksi ja sekoitetaan 150 g natriumhydroksidia, kilogrammaa hartsia ja 60 g puuliimaa. Koostumus kuumennetaan ja sekoitetaan, kunnes homogeeninen. Koska tuotanto paisutteen vie paljon aikaa ja vaivaa, taloudellisesti mahdollista, mukaan monet yrittäjät, valmis ostamaan vaahdotusainetta.

Yleensä muodot sisältyvät laatikossa laitekokonaisuuden luomiseksi vaahto estää. Kuitenkin, ne voivat olla itsenäisesti vaneria tai peltiä. Tässä tapauksessa on tärkeää tarkasti tarkkailla muotoisia muotoja: muuten valmis yksiköt eivät täytä vaatimuksia. Voiteluun voidaan käyttää emulsioiden, liuosten tai suspensioiden muodossa.

Liuoksia voidaan valmistaa kara öljy tai rasva, vaseliini avtol tai laimennettuna kerosiini tai öljyssä (solyarovoe).

Suspensioon, jossa on valmiina masljannye sementti, kalkki, liitu, grafiitti, jne. voitelu.

Emulsiot voivat olla kahdenlaisia. Ensimmäisessä voidaan tehdä:

 • 10-15% gigrola 3 postimerkkejä, 1% saippuaa ja 85-89% vettä.
 • 10% synteettistä emulsol happoa, 0,6% tuhkaa ja 89% vettä.

Viimeksi mainittu on valmistettu emulsol (20%), dieselpolttoaine (5% -10%), kylläisellä kalkin (70% -75%).

Bin-sekoittimessa tehdyn sekoitus hiekkaa ja betonin, sekoitettiin hyvin, lisätään hitaasti vettä ja vaahdotusainetta valmistettu, ja sen jälkeen pysyvän vaahdon muodostumista - kovetinta. Edullinen kovetusaine on kalsiumkloridi. Tyypillisesti määrä on 1% -2% sementin. Jälkeen 2-3 minuutin sekoittamisen valmistettua koostumusta. Se kaadetaan (kuljetetaan) on esikäsitelty rasva ja kuivattiin 48-60 tuntia 50 ° -60 °.

Tässä video vaahtopalat voivat katsella tuotantoprosessin avulla valmiin sarjan laitteet:

Estää pinnan halkeilua, muotti peitetään seos polyeteenikalvon. Seos voidaan kaadettiin suureen astiaan ja sitten leikataan poluvysushenny koostumus. Elementti- lohkoja pinotaan kuormalavoja ja kuljetetaan työmaalle.

oblokax.ru

Tuotanto vaahto kotona

Vielä nykyäänkin, kaasu- kevytbetonitiilet ja eroavat kadehdittava suosio ja kustannukset ovat pienemmät kuin muiden rakennusmateriaalien ovat kaikki - silti ostaa oikea määrä vaahdon konkreettisia tuotteita rakentamiseen rakennus on erittäin kallista. Tuotanto vaahtopalat kotona - ihanteellinen säästöt vaihtoehto, jossa aika, joka on kehittänyt oikea kaava ja korkea laatutaso, se on apuohjelma tuotanto voi olla hyvä perusta aloittaa oman erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja on erinomainen vaihtoehto talon rakentamiseen, autotalli, puutarha ...

Tuottamaan korkealaatuisia vaahto tarvitsee aivan tavalliset ja kohtuuhintaisia ​​komponentteja, jotka täyttävät GOST 25485-89.

Tahansa Vaahtopala tuotantoteknologiaa esitetään seuraavia merkkejä sementin: M500D0, M400D0, M400D20, mutta paras vaihtoehto kriteeri "hinta - laatu" tulee M400D20 Portland. Jotta ei spekuloida, mitä on mahdotonta laatia hyvä vaahto, ostaa vain laadukkaita sideaine.

Valmistukseen vaahto tiheydet tahansa sallitun käytön sekä hiekan ja tuhkan - Ash lämpövoimaloiden. Toinen vaihtoehto on paljon edullisempaa kuin ensimmäinen, mutta vaikka tuhka - tuhka täyttää kaikki vaatimukset GOST lohkon laadittu hiekka ei vain parempaa laatua, mutta myös luotettava. Koska tuhka voi vaikuttaa haitallisesti kutistuminen lohkoja.

Tuotannon kaikkien betonituotteiden käytetään tavallista vesijohtovettä, mutta on tiedettävä, että sen pH-taso pitäisi olla vähintään 4, mutta enintään 12,5.

Vaahdotusaineen on monimutkaisempi, jota sovelletaan riippuu laitteen kokonaisuutena, joten sen ostamista, muista kysyä tätä kysymystä. On tärkeää, että vaahto on hyvä vastustuskyky, muuten laatu lohkojen voi tulla kysymykseen.

Monet valmistajat vaahtoa ennemmin tai myöhemmin kohtaavat niin ongelmia kuten halkeilua ja estää tämän negatiivinen vahvistaminen käytetään seoksen erityinen lasikuitu. Sen käyttöön betoniharkkojen eivät ainoastaan ​​murtumista, mutta myös kestävämpi.

 1. Tarvitset seuraavia laitteita varten vaahdon konkreettisia lohkojen:
 2. Mini-kasvien tuotantoa vaahdotettujen tuotteiden, tai erikseen ostetun betonimylly, vaahto generaattori ja letku seos.
 3. Muotoihin, joihin valmis seos kaadetaan, piirroksin tarkat mitat muotin, se voidaan valmistaa erikseen.
 4. Tilaa ikääntymisen lohkoja.

kuvia tuotantoprosessin

Ennen kuin aloitat suoran täyttö, kannattaa valita resepti, sen koostumus riippuu täysin käytetyn raaka-aineiden ja laitteita.

 1. Aluksi, sekoita kaikki komponentit paitsi vaahdotusaineen, homogeeninen rakenne, minkä jälkeen lisätään vaahto generaattori avulla valmistettu vaahto. On tärkeää, että sekoitusaika sementin seoksen kanssa vaahto ei ylittänyt 2 minuuttia, minkä jälkeen letkun kautta valmis vaahto betoni seos syötetään ennalta valmistettua muodossa. Voitele muotti voi olla tavanomainen jäteöljyä.
 2. Kestävät paremmin lämpimässä huoneessa, voit myös kääriä lasinmuotoisen, pitää lämpöä niihin, mikä vähentää kuivumisaikaa. Yleensä vaahtopalat valotusaika on enintään 1 päivä. Kun on kulunut tällä kertaa, voit aloittaa purkamisen muotti, mutta juuri estää edelleen erittäin vaikea, jotta he voivat rakentaa sen jälkeen vain 2 viikkoa altistuksen.

Laskelmat lohkot kustannukset voivat olla hyvin houkuttelevaa, koska 1 cc valmis vaahto betonimassan on noin 1800 s. Tietenkin tämä hinta on varsin esimerkillinen, ja se vaikuttaa arvo ostettujen laitteiden tuotantoon ja materiaaleja.

 1. Se suunnittelee myös tulevaa tuotantoa, on hyvä ottaa huomioon, että ensimmäiset erät halutun suhde tiheyden ja lujuuden kärsimättä volyymin, lähes epätodellinen.
 2. Jos ne eivät täytä aiot laittaa stream tulevaisuudessa hankkia laitteita ei välttämättä, voit vain ottaa sen pois.
 3. Huomaa tulevien tuottaja - se on kannattavampaa valmistaa talvella, kun sementin hinnat eivät ole niin korkeita kuin rakentamisen aikana kauden.

Vaahtobetonien valmistus käsin, video

Päättäessään itsenäisestä vaahtolohkotuotannosta kotona, ajatella ja laskea kaikkea alas pienimpiin yksityiskohtiin ja saada vain laadukkaita raaka-aineita, suojaat itseltäsi väistämättömästä avioliitosta.

Lisää kommentti Peruuta vastaus

Sinun täytyy olla kirjautunut sisään kommentoidaksesi.

Miten vaahtoblocki tehdään kotona: valmistustekniikka

Nykyaikaisten rakennusmateriaalien ja palveluiden markkinat ovat runsaasti täynnä erilaisia ​​tarjouksia. Mutta tästä huolimatta jotkut kodinomistajat haluavat kaiken mitä he voivat tehdä omasta. Tämä koskee vaahtobetonin syntymistä.

Tässä artikkelissa yritämme selvittää kuinka kannattavaa tällainen tuotanto on kotiomestari. Ja tietenkin, harkitse kysymystä siitä, miten tehdä vaahtomuovilohkon omilla kädilläsi.

Riippumattoman tuotannon edut ja haitat

Ensi silmäyksellä itsenäinen vaahtolohkojen luominen on varsin kannattava harjoitus. Valitettavasti kaikki ei ole niin yksinkertaista. Päättäessään luoda lohkoja kotona, asuntojen omistajalla on väistämättä vaikeuksia.

Aloitetaan valmistuslaitteiden ongelmasta. Kun ajatellaan penoblokin tekemistä itse, sinun on ensin hankittava kaikki tarvittavat laitteet.

Ne on ostettava tai tehtävä itsenäisesti internetissä olevilla piirustuksilla. Tällä hetkellä myytävien yksiköiden tuottamiseen käytettävät liikkuvat yksiköt ovat myynnissä. Mutta niiden kustannukset eivät ole pieniä. Siksi sinun on tehtävä se itse.

Asennus vaahtolohkojen luomiseen

Piirrosten etsiminen Internetissä muista kiinnittää huomiota niiden käyttäjiin, jotka ovat jo käyttäneet niitä.

Loppujen lopuksi voi olla, että järjestelmissä on virheitä, minkä vuoksi laite koottuihin laitteisiin ei yksinkertaisesti toimi.

Seuraava ongelma vaahtolohkojen muodostamisessa liittyy tämän materiaalin tuotannon teknisiin ominaisuuksiin. Saadaksesi tarvittavan lujuuden ja tiheyden tuotteesta sinun tulee kokeilla paljon parametreja.

 • komponenttien annostelu;
 • vaivaamisen aika;
 • oleskelun kesto muottiin;
 • kuivausjärjestys.

Tämän seurauksena kokeiden kustannukset vaahtobetonin aikaansaamiseksi voivat olla varsin merkittäviä. Mutta kuitenkin, jos olet pitkäkestoinen, ahkera ja teknisesti tyytyväinen, niin voit tehdä sen. Ja tämän vuoksi sinun on tutkittava koko lohkojen luomisprosessi, jonka alla kerrotaan alla olevasta ohjeesta.

Työvaiheet ja tarvittavat laitteet

 1. vaahdotusliuoksen valmistaminen;
 2. vaivaava sementti-hiekkakokoonpano;
 3. Betonin betonimuodostus ja kuivaus

Lohkojen muodot

Älä unohda vaadittuja osia, koska juuri tämä on vaahtoblock:

Kaikkien edellä mainittujen lisäksi tarvitaan myös kuivauspaikka.

Jos haluat saada keskitiheyksistä materiaalia, sementtiä hiekalla tulisi ottaa 1: 1-suhteessa.

Muuntimen osalta 1 kg sementtiä on syytä ottaa 3-4 grammaa.

Vaahtoliuoksen valmistaminen

Lohkojen luomiseen tarvitaan vaahtoava aine. Suosittelemme sen synteettisen version ostamista, esimerkiksi Arekom-4.

Jos sen hinta hämmentää sinua, niin tämä neste voidaan tehdä itse.

Tätä varten tarvitsemme:

 • 150 grammaa kaustista soodaa;
 • 1 kg kolofonia;
 • 60 grammaa puusepän liimaa.

Jautamme nämä komponentit ja kuumennetaan niitä sekoittaen jatkuvasti, kunnes saamme homogeenisen massan. Sitten, jotta saadaan toimiva ratkaisu, tarvitsemme vaahtogeneraattorin. Sen avulla tiivistämme liitetään veteen.

Sementin ja hiekan koostumuksen sekoittaminen

Tämä tapahtuu seuraavassa järjestyksessä:

 1. ota portland-sementtibrändi M400 - se sekoitetaan hiekkaan suhteessa 1: 3. Hiekkapartikkeleiden tulee olla kooltaan pieniä. Savi tai muu vieras aine ei ole sallittu;
 2. vähitellen lisää vettä sekoittaen seosta - ota huomioon, että vedellä ei saa olla happojen tai suolojen seosta. Jos tämä kriteeri täyttyy, voidaan käyttää tavallista vesijohtovettä;
 3. sitten lisää 400 g paisunta-ainetta;
 4. sen jälkeen sekoita huolellisesti kaikki 200 g kovettajaa - ja sekoita muutaman minuutin sekoitus betonisekoittimessa.

Koostumuksen valmistamiseksi käytämme betonisekoitinta

Nämä olivat tärkeimmät toimet tarinassamme siitä, miten vaahtopaloja tehdään kotona. Siirry nyt viimeiseen vaiheeseen.

Vaahto muotoon ja kuivaukseen

Lisätoimenpide on seuraava:

 1. Valmistettu seos kaadetaan muotteihin, jolloin jätämme sen kahden päivän ajan kuivumiselle. Tämän jakson jälkeen vapautamme muotit ja täytämme ne uudella ratkaisulla;

Kuvassa valuva seos muodossa

Lomakkeita ei tarvitse ostaa.

Ne voidaan tehdä erillään vanerista tai raudasta.

Ennen kaatamista vaneritehtaan on peitettävä polyeteeniä ja vaneria erikoisainetta käyttäen.

Tämä helpottaa valmiiden lohkojen myöhempää poistamista.

 1. Kuivumisen jälkeen lohkot on pinottu kuormalavoille, jossa ne ovat aina rakennustyön alkaessa.

Tämä materiaali tuo mukanaan mukavuuteen ja lämmitykseen rakennetuissa rakennuksissa

Itse luomista vaahtobetonien rakentamiseksi kotitalouskäyttöön voi tuskin kutsua kannattavaa ammattia. Loppujen lopuksi tämän materiaalin tuottamiseksi sinun on ensin hankittava laitteisto. Lisäksi se käyttää paljon työtä ja rahoitusta oppimisprosessissa vaahtolohkojen valmistuksessa.

Niiden luomiseksi tarvitset vaahtogeneraattorin, betonisekoittimen ja muotit kaatamaan. Materiaalin luomisen prosessissa sinun on noudatettava edellä kuvattuja ohjeita. Tämän ehdon täyttäminen auttaa sinua saamaan vaahtolohkot sopivan laadun mukaan.

Tämän artikkelin videossa on lisätietoja tästä aiheesta.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 46 = 51