Pääty sängyn valokuvan

35 ideoita sängyn

Hyvä idea pääty koristeluun voi merkittävästi muuttaa ulkoasua ja tunnelmaa makuuhuoneeseen! Älä usko minua? Sitten katsomaan hämmästyttävä malleja, jotka poimimme tässä artikkelissa.

Hyvä idea pääty koristeluun voi merkittävästi muuttaa ulkoasua ja tunnelmaa makuuhuoneeseen! Älä usko minua? Sitten katsomaan hämmästyttävä malleja, jotka poimimme tässä artikkelissa. Kuten tiedätte, tänään mitään suuria huonekaluliike, voit valita pää kaikkien koot, muodot ja värit, se sopii sängyn. Tämä on epäilemättä helpoin tapa, koska suunnittelu on kehittänyt ammattilaisia. Voit myös ostaa yksinkertaisen valmiin tuotteen halutun koon, joka ei herätä huomiota, ei osa sisustusta tilaa, ja se vain toimii tarkoitetulla tavalla. Mutta me suosittelemme, että ei tarvitse pelätä improvisaation ja rohkeita päätöksiä. Ehkä ehdotettu alla olevista vaihtoehdoista on inspiraation lähde, ja haluat luoda ainutlaatuinen muotoilu takaa pääty sängyn.

Tiedättekö, mikä puute säilytystilaa kirjoja? Sitten ensimmäinen ajatus on sinulle. Pinottu kirjoja siisti kasa vuoteen viereen, ja saada "älykkäitä" pääty. Lisäksi niiden koriste arvosta, tämä menetelmä varastointi on myös erittäin kätevä: käsillä on aina kunnon valikoima kirjoja, ei tarvitse mennä minnekään kirjan. Toinen tapa voittaa kirjan makuuhuoneessa on vain kiinni ne laajennetussa muodossa seinälle takana sänky. Tämä nerokas ratkaisu tarjoaa nopean pääsyn suosikki lainauksia suurten kirjailijoiden.

Jos puhumme asioista, joita voit luoda täydellisen sängyn, ei ole mitään rajoituksia! Peilit, epätavallinen tapetti, paneeli vanhasta puusta, akvaariossa tai jopa hiihto - jotain, joka sallii fantasia. Huolimatta siitä, kuinka pitkälle et ole tehnyt Dekoratorskoye inspiraation, älä unohda ottaa huomioon lausunnon puolison, etteivät kaikki ihmiset voivat helposti hahmottaa tuhlaavainen ideoita.

Vaihtoehdot päädyt kerätty tästä kokoelmasta ovat hyvin erilaisia: alkaen melko vaimeaa ja klassinen nykyaikaisin ja rohkea, mutta ne ovat, varmasti, yllättää ja, mikä tärkeintä, pyrkiä aiheuttaa omia luovia ideoita.

Erittäin mielenkiintoinen idea suunnitteluun sängynpäädyt, voit käyttää näitä alkuperäisiä ja epätavallinen muotoilu voittamaan makuuhuoneeseen. Kiitos, että idea!

Joten kaikki takaisin alkuperäiseen pää sängyn kuten kaikki mielenkiintoinen. se on vain yksi muotoilu, jossa kirjat mielestä ne voidaan täyttää jopa hyvin sänkyyn.

1

Kaikki vaihtoehdot ovat erittäin tyytyväisiä, mutta kuvan kuva puun kärjessä sängyn kirjaimellisesti rakastui. Mutta olisin luultavasti käyttää vaaleampaa, mutta ajatus todella nauttinut itse.

"Älykäs" pään en pidä. Oli vaikutelman, että makuuhuoneessa huonosti täynnä, ei enempää.

Kopiointi materiaalien on kielletty.

Sulattaa jo allekirjoittanut vuonna 1495 mies!

65 hämmästyttävä ideoita koristeluun pääty

Etusivu »Sisustus" 65 hämmästyttävä ideoita koristeluun pääty

Jos haluat luovasti sisustus, sinun pitäisi pidät näitä ideamme sisustaa pääty. Koska sänky on keskeinen osa makuuhuone, ja pää puolestaan ​​on tärkein sisustuselementti sängyn, voimme turvallisesti sanoa, että kaunis ja epätavallinen pääty voi merkittävästi muuttaa suunnittelu makuuhuoneessa, kääntämällä sen paikka nukkua hyvin epätavallinen tyylikäs tilaa.

Päätarkoitus pääty - on suojella nukkuminen ihmisiä luonnoksia ja kylmää, niin meidän valinta löydät esimerkkejä ja kaavioita tehdä pehmeä mallilevyillä kauniita verhoilu. Samaan aikaan useimmat kodeissa ovat hyvin eristetty ja ei tarvitse lisäsuojaa vedolta, joten olemme myös tähän kokoelman epätavallisia päädyt, jotka palvelevat vain koristella seiniä ja muut koriste tarkoituksiin: pääty valaistus, katokset ja niin edelleen. n.

Haluatko muuttaa oman makuuhuoneen ilman pääomakustannuksia? Sitten haluamme sinun inspiraatiota alla kuva keräys ja luoda kaunis pääty sängyn sisustus, mikä heijastaa oman maun ja tyylin. Hyvää katselu!

Pääty sängyn (87 kuvat): ajatuksia ja tehokkaita vaihtoehtoja

Puuveistoksia materiaalina pääty muuttavat paitsi ulkonäköä sängyn, mutta koko makuuhuoneen kokonaisuutena

Ensimmäinen asia, että näemme, tuskin ylitti kynnyksen makuuhuone - sänky. Ja miten tyylikäs se on myönnetty, se riippuu siitä, on mukava huoneessa. Vuodevaatteet, sen materiaali ja tyyli, läsnäolo tai puuttuminen katos - jotka kaikki ovat tärkeitä komponentteja kokonaisvaikutelma makuuhuoneeseen. Silti tärkein rooli on kaunis pää sängyn - että se pystyy radikaalisti muuttaa ulkonäköä sängyn, ja koko huone yleensä.

Tämä tyyli pääty on täydellinen niille, jotka arvostavat mukavuutta ja ei pelkää täyttää kodin eklektistä ja kirkkaat värit

Tällä elementti pään sängyn tulee varmasti valokeilassa ja aiheuttaa aitoa kiinnostusta vieraita

Hopea-levyjä kuin pään sängyn - tyylikkään, alkuperäinen

Puhutaanpa millaisia ​​päädyt sänkyjen

Kuinka monta tyylejä - kuten päädyt ja vaihtoehdot.

Pääty, joka on valmistettu tekniikka Patch-Work - kirkas lisäksi vuode

puupäätyinen Se pidetään yleisesti klassinen "sänky" genre. Riippuen siitä, miten se on käsitelty puu sänky on luonnonmukaisesti sovi melkein minkä tahansa tyylin - makuuhuoneesta vanhan kunnon Victorian moderniin ja Shabby-chic. Askeettinen pääty on yleensä käytännössä mitään sisustus, he ovat suorakaiteen muotoisia tai hieman pyöristetty, peitetty lakalla tai maalilla. Kehittyneempiä vaihtoehtoja à la Provence voidaan koristaa Aaltokuvioiden, koska niiden ylellisin kollegansa (vuoteet barokki rokokoo klassismin ja Empire) ovat taideteoksia. Sängyssä korkea pääty - kortti kehittyneitä chic huonetta.

Tree - se on aina mukavaa, koska useimmat luonnollisesti. Sama periaate toimii pään sängyn: tyylikäs ja luonnollinen!

Ajatus: Jos sinulla on aluksella tai vanha veistetty ikkunaluukut tai ovia, voidaan asentaa pään että symboli. Ensimmäisessä tapauksessa se antaa tilaa ekologisen ympäristön toisella - luo vuosikerta henkeä.

Valkoinen koristeltu puu - hieno valinta sängyn

Hieno veistetty puupäätyinen luo ympyrän muotoinen tahansa huoneessa ilmapiirissä ylellisyyttä

Puupäätyinen "antiikki" tulee täydentävät hyvin tilaa, formlenie tyyliin boho

Puupäätyinen kirkkailla geometrinen kuvio - tyylikäs, "maukas", nuoriso

Ylellinen puupäätyinen jossa patina luovat tunnelmaa vanhan luksusta

Pääty puusta, maalattu valkoinen, täydentävät hyvin sisätilojen tyyliin Provencen tai maa

Tyylikäs ratkaisu sängyn huoneessa teini tai nuori mies

Bambu pääty outo sisustus tyyliin boho tai eklektinen

Odottamaton päätös johtajan puisia kuormalavoja

Puupäätyinen hyvin näkyvät osat lanka, se näyttää hämmästyttävän

metalli pääty - toinen veteraani valtakunnassa sängyn. Se hyödynnetään yleisesti monilla muotoilun - romanttisen vintage ja romaanista tyyliä tiukkoja Skandinavian.

Metallin pääty on marokkolainen tyyli, antaa sisustus erityinen itämainen ylellisyyttä

Harjakattoisia metal "riikinkukon pyrstö" - poikkeuksellisen kaunis pääty

Luxury pääty metallikuviot uskomattoman

Pääty outo metallinen kuvio valloittaa katsovat useimmin kohti pedin

Tunnuslause pääty: yksinkertainen ja tyylikäs. Vuode näyttää tyylikkäältä ja tarttuva

Jos sänky - käyntikortti makuuhuone, pääty on tullut hänen pääpaino

Mosaiikki ja kivi pääty. Se voi olla monimutkaisia ​​kuvioita merelle kiviä tai lasinsiruja, sirpaleet keraamisten laattojen ja niin edelleen.

Pääty kaakeloitu päre malleja - varten tunteen mukavuutta ja Seaside tunnelma

Mosaiikki hieno mallia kuin pää sängyn - ihania tuoreita aksentti makuuhuoneessa

tekstiili käytetty sisustukseen sängyn melko usein. Syy tähän suosio piilee todennäköisimmin ilmakehään mukavuutta tuo kudoksen huoneeseen. Ja runsaasti valinnanvaraa haluttuun kudokseen on myös tärkeä rooli: suunnitella nukkumaan barokki tai rokokoo raskas sametti puku, mutta empiretyylinen rakennuksista on parempi mieluummin kiiltävä kultainen satiini.

Tyylikäs pääty kangas tummansininen on täydellinen loppuun huonetta art deco -tyyliin

Pehmeää kangasta pääty - yleisin variantti rekisteröinnin makuuhuoneessa sängyssä

Sininen väri sängyn rauhoittaa hermoja, antavat harmoniaa sielun ja antaa tunteen keveys, mikä on erityisen tarpeen nukkumaanmenon

Kun tekstiili- pääty epätavallinen malli bed kattaa suurimman osan seinät - se näyttää erittäin kirkas ja ilmeikäs

Kangas pääty kukka hakemuksen sängyn lastenhuoneeseen

Rooli pään sängyn voi kantaa matolle. Etno motiivit täyttää huoneen erityinen tunnelma

Sänkyyn nahka pääty - Uskomattoman tyylikäs vaihtoehto. Useimmiten, toteuttaa sitä elämässä ekokozha käytetty, vaikka siellä on luonnollista yksilöitä. Riippuen ilman / kohokuviointi, ja väri on pää mahtuu melkein mitään tyyliä.

Kun nahka ja puu yhdistää yhteen päähän, se antaa uskomattoman charmia paitsi sängyt, mutta kaikki makuuhuoneet

Pääty sängyn ihon - käytännöllinen ja tyylikäs tapa sisustaa makuuhuoneen

Vuode pääty hyllyillä - on kyky tehdä järkevä käyttö jokaisen sentin tilaa makuuhuoneessa. Ainoa vaatimus on, että sinun täytyy seurata, kun teet pääty näin - se on suojaa vahingossa pudottaa sisältöä näistä useimmat hyllyt.

Hyllyt pääty suosikki vempaimia

Pääty hyllyt - se on loistava valinta niille, jotka haluavat lukea ennen nukkumaanmenoa sängyssä. Lapsille tämä on erityisen käytännöllinen: siellä voidaan taittaa suosikki leluja, mikä on myös unta

Pääty peilinä - se sopii sinulle vain, jos et ole seuraaja Feng Shui, koska kaikki enemmän tai vähemmän taju tuntija periaatteiden taolainen käytäntö kertoo, että peili on sijoitettava muualle.

Peilipinta pääty kiinnittää erityistä chic ulkonäkö sänky

Vuode pääty vanhat peilit muodossa kaaren todella näyttää kuningas

Peili paneelit pääty luo tunteen enemmän tilaa

Kuten pää sängyn voi toimia trellis

Ne, jotka haluavat mennä jonnekin nousematta sänkyyn, pääty arvostavat tätä sängyn peilistä

Miten sisustaa seinään paikka pääty

Jos olet ostanut sängyn, vailla epätavallista pääty, on kaksi vaihtoehtoa - joko tyytyä hänen poissa, mutta jotenkin mielenkiintoista järjestää seinään sängyn yläpuolella, pääty isäntänsä. Teknikkokoulutus, joita käytetään pitämään käsissä palapelin ja huonekalut nitoja, liike tulee - ajatelkaa jotain sopivaa vaihtoehtoa sisustus ja suorittaa sen. Mutta niille, jotka eivät tunne tällaista teknologiaa, meillä on yksinkertainen tapa - sisustaa seinään sängyn yläpuolella.

 • Erittäin tyylikäs roolissa korvikkeena pääty ilmeen tekemiä piirustuksia kihara stensiilit. Ne voivat olla tasainen tai kolmiulotteinen, joka on tehty avulla kitti.

Valkoinen sablonikuvio päänä sängyn näyttää hyvin näyttävästi mustalla seinään

Jos alkuperäisessä suunnittelussa sängyn korostaa ainakin alkuperäisen pääty kuin sablonikuvio seinälle, sisätilojen makuuhuoneeseen välittömästi transformoitu

 • Voit myös koristella seinämän osto-tarrakalvo malleja. Tämä on yksi helpoimmista vaihtoehtoja koristamaan sänkyyn.

neuvosto: Urheilijoita ja urheilun ystävät voivat osoittaa mielikuvitusta: pysyä seinällä mailoja, luoda monimutkaisia ​​kuvioita valon palloja tai niin tennistä tavoitteita.

Loistava idea pääty malleja nuorille jääkiekkoilija

Uusi, alkuperäinen, luova. Tämä muotoilu pääty sängyn varmasti kiinnostaa sekä vieraille

 • Ompelu puhaltimet voidaan koristella seinään sängyn yläpuolella, neulottu kangas, käsinteh tai helmet liimattu siihen.

Lempeä pääty, tehty tekniikka macrame

Herkkä, lempeä, kaunis, omin käsin

Tällaiset neulotut pääty sängyn - modernisoitu "Dreamcatcher", joka suojaa omistajaa painajaisia ​​unet

 • Taiteilijat ovat velvollisia näyttämään luovia taipumuksia ja käsin maali missä piti olla päähän.

Ihana maalattu pääty

Pala abstrakti taide on aina olemassa, jos se on niin maalata pääty sängyn makuuhuoneessa

 • Jos sinulla on kaunis veistetty näytöt, älä käytä sitä - vain rikos. Sijoittaa näyttöruudun taakse sänkyyn, ja se korvaa täysin tyyny!

Näytön kierteinen pystyy koristella pääty naisen budoaari

Ruudulla pääty sängyn versio näyttää erittäin vaikuttava. Erityisen hyvä veistetty näytöt sisätilassa itämaiseen tyyliin

 • Fond punonta? Sitten voimme tehdä melko harjakattoisia reshetochki ja ripustaa sen seinälle sängyn yläpuolella.

Tämä ympäristöystävällinen materiaali kuin viiniköynnös soveltuu hyvin pään sängyn mökillä tai niille, jotka ovat koko sisustus on tehty sopivalla tyylillä

 • Ääritapauksessa, jos et halua palapeli yli valinnan pään juuri vannoi hänen tilalleen tapetti, erilainen kuin muut makuuhuoneessa.

Vaihtoehto voi olla pää tällaisen taustakuva kuva puusta, joka näytti kasvavan sängyn alle

Tee pääty itse? Miksi ei!

Tee pääty omin käsin - ei ole helppo tehtävä, mutta se ei tarkoita että se on mahdotonta. Tietenkin, laittaa se käytännössä analysoida kokemusta vastaavista ammateissa, taitoja ja fyysistä voimaa. Silti naispuolinen tulokas yksin selviytyä tästä tehtävästä on paljon vaikeampaa kuin masterovityh mies!

Tumma puu metalli yksityiskohtaisesti ja kirkas kuvio kangas - luova sekoitus tyylejä sängyn

Kirkas, miellyttävä käsintehdyt

Pääty idea faneille lukea ennen nukkumaanmenoa

Kun suosikki kappaleet ovat aina käsillä

Joten, toteuttaa pään sängyssä kädet, tarvitset seuraavat:

 • vanerilevy (jotka sinun täytyy valmistukseen base);
 • vaahto (jos aiot tehdä sänkyyn verhoiltu pääty);
 • kangas, kivi (katso edellinen kohta.);
 • ja sarana pultit (kiinnittämiseksi pään sängyn runkoon tai seinään);
 • pistosahat;
 • nitoja huonekaluihin;
 • sakset;
 • Rakentaminen veitsi;
 • vasara ja nauloja;
 • ruuvimeisseli;
 • painikkeet (lisävaruste);
 • koriste-elementtejä pään koruja ja asusteet niiden kiinnittämiseksi.

Inspiraation luovia ihmisiä tulee paju pääty tehty omin käsin balilaistyylinen

Poimien kaunis ja upea kangas, se on erittäin helppo muuttaa sisätilojen makuuhuone

algoritmi on seuraavanlainen:

 • pääosin mittaukset leveyden tulevaisuuden sängyn korkeus. Kohdistaa kohta merkitty kynällä, sitten leikkaamalla ne on tarpeeton vaneri;
 • Jos haluat antaa pyöristetty tai koristeellinen pääty muoto avulla palapelin leikataan haluttuihin muotoihin. Joten tulos on siisti ja kaunis, on tarpeen valmistella etukäteen muottiin tai mallin;
 • pään pinta käsitellään hiekkapaperilla se pysyi epätasaista ja haketus;
 • Jos haluat tehdä pehmeä tyyny, jonka jälkeen käyttämällä vaahtoa ja nitoa luoda pehmeä kerros, joka on sitten verhoilla kankaalla tai eko-nahka;
 • jos se tarkoittaa puupäätyinen, edellisessä kohdassa lasketaan. Sen sijaan on välttämätöntä vaneri pohja lakka / maali;
 • loppuvaiheessa pään koriste-elementtejä koristeltu ja painikkeet (lisävaruste);
 • ainakin lopputuotteen on kiinnitetty sängyn runkoon.

Ripaus trooppinen sisustus, makuuhuone lisätä pääty käsintehty bambusta varret

Ei ole väliä, mitä haluat - parivuode verhoiltu pääty tai puhdistettu sänkyyn metallista pääty tai viiniköynnösten - joka tapauksessa se olisi sama kuin hurrata. Pääsääntö on, että sinun täytyy seurata valittaessa - on matching vuode koko tyyli huoneen.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 6 = 3