Vihreä tapetti sisätilojen kuvan

Vihreä tapetti sisätilojen - 80 esimerkit

Pulahtaa kutsuvan ilmapiirin puhtauden auttaa vihreä tapetti. Ne rentoutua hermostoon ja veloitetaan positiivista energiaa. Harmonia luonnon värit vihreä seinät ja lähempänä luontoa lisätä yksinoikeus ja hienostuneisuus sisustus.

maamerkki tyyli

Hyllyiltä voit nähdä monenlaisia ​​sävyjä tapetit, joten valitse oikea vaihtoehto yksinkertainen. Valloilleen koko ajatus suunnittelu, se on otettava huomioon vaikutus värin psykologiaa. Tarkastellaan päätyyppiä vihreä tapetti modernin sisätilat:

 1. Tumman vihreä tapetti - esittää heijastusta klassikoita. Emerald, turmaliini, malakiitti - kiinnitä huomiota värin kiviä. Täyteläisiä värejä soveltuvat Huoneen sisustus tyyliin ylellisyyttä romanttinen, barokki ja klassinen musiikki. Heidät valitaan tuntijoiden hiljaisuutta, rauhaa ja harmoniaa.
 2. Kirkkaan vihreä tapetti - soveltuu sisätiloissa, jossa sinun täytyy voittaa valoa tilanteeseen. Ne voivat olla makuuhuone, tilava keittiö, iso olohuone tyyliin kantria, Provence.
 3. Kirkas ja elinvoimainen taustakuva - alkuperäisen ulkoasun sisäosiin hi-tech, minimalistinen, modernistinen ja art deco. Nämä vihreä tapetti vaaleanvihreä, malakiitti, smaragdi sävyjä eristetty ilmaisuvoimainen tyyli, ne soveltuvat kunnianhimoisia persoonallisuuksia ja ystäville rohkeita päätöksiä.
 4. Vaalean vihreä, mintunvihreä tapetti - tarkoituksenmukainen sisustus tyyliin Provencen tai maa. On monia sävyjä, onnistuneesti merkitty millään lopettaa. Tyypillinen esimerkki voidaan pitää värin "biryuza9raquo, luoden rauhallinen ilmapiiri.

Sisustus tahansa vihreä tapetti voi näyttää tylsää, jos et käytä kirkas aksentteja. Siksi suunnittelijat käyttävät usein yhdistelmää tekniikoita useita värejä, korostaen erityisvyöhykettä.

Tyylikäs liitto vihreä ja valkoinen

Yhdistelmä kahta väriä sisustus voit siirtää tiukka tyyli. Vilkkaus huone antaa läikkiä sininen, pinkki ja keltainen sävyjä. Tämä yhdistelmä kuvastaa aateliston ja aristokraattinen omistajat.

Liitto pinkki, vihreä ja oranssi

Kun sielu tarvitsee hauskaa ja energiaa tulisi lisätä valoa vihreä tapetti muistiinpanoja lämpimät värit muodossa tarvikkeet. Esimerkiksi vaaleanpunainen yksityiskohtia auttaa järjestämään huoneen prinsessa, ja yhdessä omistajan Punainen huone tuntuu uskomattoman puhkeamisen energiaa.

1

Tiukkuus musta vihreä

Tehokas Alliance sijaan missä vihreä on lähde positiivinen, sopii paremmin suunnittelussa nuorten huoneeseen. Jos puhumme mahdollisuutta käyttää väriyhdistelmä ei-asuintiloja, ihanteellinen vaihtoehto olisi klubi. Laimennettu väri harmaa ja kulta, saat ylellinen sisustus.

Ystävyys vaaleanvihreä ruskeaksi

Luonnollisin yhdistelmä ruskea vihreitä tuntuu. Valita oikea valikoima ruskea, voit luoda tarttuvia pehmeä sisus. Ruskea sävy näkyy puiset huonekalut, osa maalauksia, tekstiilejä ja muita koriste-elementtejä.

Miten valita sopiva verhot vihreä tapetti

Harva ymmärtää mitä vaihtoehto tekstiili puku täydellisesti vihreä tapetti. Samaan aikaan, kun on tärkeä yksityiskohta voi radikaalisti muuttaa käsitystä luoma sisustus kokonaisuutena.

Vuoteen vaaleanvihreä tapetti sopii kevyt kangas vaaleanruskea. Niiden avulla on mahdollista korostaa romantiikkaa ja arkuus tilanteen huoneeseen. Jos haluat korostaa kontrasteja, sinun pitäisi kiinnittää huomiota kiinteiden materiaalien.

By tapetti tummia värisävyjä valoverhot on ostettava sisäosiin ei koeta kovin tylsä ​​ja synkkä.

Jos et pyritään korostamaan juhlatunnelma, stylistit neuvoo yöpyä harmaa, beige tai valkoinen verhot.

Lisäksi nämä värit on mahdollista valita taustakuvana kirkkaita värejä tai sävyjä meren sekoita useita sävyjä vihreä.

Vihreä tapetti eri huoneissa

Vihreä tapetti olohuoneeseen

Koska vihreä tapetti aina rentoutua, valinta tällaisten pinnoitteiden olohuoneessa ei aina perusteltua. Se johtuu siitä, että TV-alue tai sijainti sohvan pitäisi käyttää tapetti värikylläisyydestä tai kirkkaan vihreitä. Se kannattaa ostaa liittämällä seinä tapetti kuviolla tummempi sävy.

Vihreä tapetti olohuoneeseen ei missään tapauksessa saisi tehdä sisätilojen synkkä, varsinkin jos huone ei ole suuri. Lisäksi ne on yhdistää valittuun tekstiilien tai pehmustetut huonekalut.

Lapset ja makuuhuone vihreä tapetti

Täällä vihreä tapetti suunniteltu asettaa tuulella rentoutumista. On suositeltavaa yöpyä vaimennettu vaaleanvihreä järjestelmiä kuten pistaasi, arseeni, oliivi. Harmonisen yhdistetään samaan romanttinen kukkia. Kirkas korostus on asianmukaista järjestää sängyn vyöhykkeeseen. On harkittu tyyli tapetti kuvio. Jopa kuvion värit saattavat luulla mies, riippuen valitusta väripaletti eri tavoin.

Vuonna lasten läsnäolo on sopimatonta liian kirkas elementtejä, koska ne vaikuttavat psyyken lasten. Ihanteellinen käyttää vihreä tapetti tilavassa huoneessa ja virkistysalue ongelman käyttämällä valkoinen, pehmeä sininen tai beige aksentti.

Vihreä tapetti sisätilassa: psykologinen vaikutus makuuhuone, keittiö, olohuone, toimisto- ja lastentarha

Usein kun puhutaan värit syntyvät sisustus, kaksi samanlaista lausuntoja ei voida, koska jokainen suunnittelija päätyy perustelut ja todisteet oikeassa. Mutta jos se ei ole keskustella vihreä ja sävyjä - tässä on vain hyvin samoilla linjoilla sen suhteen, mitä on mukavin ja kiva väri, pystyy paljon.

Tahansa värin vihreä tausta näyttää edullisempaa

Tässä artikkelissa pyrimme yhteenveto kaikista saatavilla tietoa siitä, mitä vihreä tapetti seinät ovat asianmukaisia ​​asuinalueella ja kuinka valita ne mukaan yksilölliset ominaisuudet omistajille.

Taustakuvia kaikenlaisten ja värit ovat monipuolisia viimeistely pinnoitteita on kohtuullinen hinta, ne on helppo asentaa, onko se kiinni kattoon tai seinään. Siksi ei ole yllättävää, että ajoitus korjaukset kätensä, monet meistä on taipumus helpottaa sen tehtävää, suosiminen taustakuva.

Kuvassa - Maa sisustus vihreä tapetti

Kiinnittää huomiota! Lähin kilpailijat Taustakuva - maali ja koriste kipsi edellyttää huolellista esikäsittelyä pinnat liittyvät usein korkeat työvoimakustannukset ja ajanhukkaa. Ja se ei ole aina yhtä tai toista teknologia on saatavilla itseopiskeluun, päinvastoin kuin tavanomaiset taustakuva.

Samaan aikaan, kyseisen materiaalin on monipuolinen käytöltään, kuten voidaan tapetoitu:

Toisin sanoen, mitä tahansa huoneeseen tai huoneistoon voidaan helposti muuntaa avulla tapetti. Ainoa kysymys on, mitä väriä valita kaupassa saada todella mielenkiintoinen ja tyylikäs muotoilu.

Olohuone vihreä tapetti ja valkoiset huonekalut näyttää erityisen edulliseksi

Katsotaan, mikä on mielenkiintoinen vihreä tapetti sisätilojen verrattuna muihin väreihin.

Väri voidaan keskustella kuin "lämmin" ja "cool" huone

Tähän mennessä 20 yleisnimellään erottaa värejä -lajiin kuuluva:

Niinpä jokainen niistä pystyy tuomaan oma erityinen tunnelma huoneessa on koristeltu. Valinta riippuu paitsi ideoita ja nykyiset talon tai asunnon ympäristössä, mutta myös henkilökohtaiset käsitykset keskusteltu väri ja sen sävyt kaiken elävän.

Colorists lisätä niiden nimet selittää ehdotetun varjossa

Kun sovelletaan eri alueilla sen aiottuun tarkoitukseen, tämä väri voi aiheuttaa erilaisia ​​vaikutuksia. Tärkeimmiksi niistä.

Makuuhuoneessa vihreä on rauhoittava vaikutus, eräänlainen hypnoottinen visuaalinen.

Psykologit suosittelee käyttämään huomaamaton vihreä, jossa:

 • Koristeltu taustakuvia, vain yksi seinä;
 • Tasapainottaa neutraali tausta, esimerkiksi harmaa;
 • Täydentävät huoneen väri tarvikkeet.

Vihreä tapetti makuuhuoneeseen on tarkoituksenmukaista yhdistää harmaan sävyjä

Mukaan ravitsemusterapeutit, väri keittiössä pystyy hillitsemään ruokahalua, joten on suositeltavaa niille, jotka ovat taipuvaisia ​​lihavuus.

Jos olet maltillisia syöminen, voit myös hakea taustakuvan väriä, lisäämällä niiden muita värejä.

Vihreä tausta seinät voi paljastaa muita keittiön esineitä

 • Luoda aidosti raikas ja viihtyisä sisustus ja keittiö, yhdistelmä vihreää ja yhdistellä sitä sävyjä vaaleanpunainen, punainen ja oranssi elementtejä;
 • Ei välttämättä kyseiseen käyttöön suuri tila - riittää täyttämään huoneen erilaisia ​​lisävarusteita muodossa, pöytäliinat, tyynyt tuolit, kirkas verhot, koreja ja maalauksia.

Vihreä seinät olohuoneessa vaatii varovaista, koska ylilyöntejä ne luovat raukea tunnelma ei edistä aktiiviseen viestintään ja intiimi keskustelut.

Kirkkaan valkoinen tahna ja valkoiset huonekalut välissä oliivi tapetti seinille

Siksi suunnittelijat tulisi noudattaa suosituksia:

 • Suurilla katot välttää jatkuva taustakuva liittämällä kaksi viereisiin seiniin. Yrittää jakaa perus tausta neutraali väri - valkoinen tai keltainen värisävy;
 • Kirkas verhot ikkunoissa myös osaltaan lieventäminen ilmakehän. Tumman vihreä tapetti, seinä on hyvin yhdistää valoa lattia - laminaatti, tai matot;
 • Hyvää työtä tapetti on suuri kuvio ornamentti tai väri valkoinen tai harmaa.
 • Kevyt volyymi huonekalut ja harmonisesti sovi sisäosiin.

Klassinen esimerkki kaapin - huoneen vihreä tapetti ja massiivinen veistetty huonekalut.

Ja vaikka tänään käsintehdyt huonekalut, kaikilla ei ole varaa moderni kollegansa ovat varsin sopiva ja hyvin yhdistettynä tapetoitu seinät.

Kaappi Napoleon Fontainebleau Palace - klassinen roolimalli

 • Tämä väri hyvin alentaa verenpainetta ja parantaa kapillaareja parantaa henkistä suorituskykyä;
 • Kaappeihin paremmin smaragdinvihreä ja tumman vihreä väri, koska ne edistävät pitoisuuden työskentelevä henkilö huoneessa.

Ja tässä se on tarkoituksenmukaista ja käytännöllinen vaihtoehto olisi win-win tapetti vihreä ja eri sävyjä, kun koristelu lapsen huoneeseen.

 • Rauhoittava vaikutus hyperaktiivinen lapset voivat käyttää tapetti pastellivärejä;
 • Sillä melankolinen on parempi suosia lämpimämpi sävyjä ja aktiivisia.

Tässä lasten kirkas aksentteja muodossa asianmukaiset lisälaitteet

Vihje: Kun valitset taustakuva kuvio, pitää henkilökohtaiset mieltymykset lapsen - urheilua, pelejä ja muita harrastuksia.

Jää vain yhteenveto - vihreä väri sisustus on monipuolinen ja epätavallinen huolimatta luonnon ja luonnollisuutta. Ja koska käyttäjä tiloihin liittämällä taustakuva monia tunnettuja prosessi koristelu jokaisen käytettävissä (katso myös artikkeli "Lila taustakuvat - uusi suuntaus suunnittelussa").

Mitä ehdotetaan tässä artikkelissa avulla tutustua muut muunnelmat käytössä vihreä tapetti.

Vihreä tapetti sisätilojen olohuoneen

Valitsemalla väri taustakuvaksi olohuoneessa, useimmat ihmiset haluavat neutraali vaihtoehto. Esimerkiksi beige, valkoinen, harmaa. Nämä värit voi valita muun värinen. Ja kirkas lisävarusteita. Ehkä tämä on yleisin tapa järjestää olohuoneeseen. Mutta se on niin vakio, että haluan jotain uutta.

Jos et pelkää kokeilla ja haluavat muuttaa tilaa, joten se on epätavallinen ja nykyaikainen, mikä on paras lähestymistapa voi olla taustakuva vihreä. Millä valita sävyjä vihreä tapetti olohuoneessa, mitä he parhaiten, me kattaa tässä artikkelissa.

Vihreä väri sisätilojen - väriarvon

Vihreä - väri rauhallinen ja rentoutumista. Taustakuvia että väri huoneeseen voi luoda todella hieno tunnelma. Näkökulmasta psykologian, joka huone täynnä vihreää, on mahdollista löytää harmonian itsensä ja löytää rauhan. Tapetti vihreä auttaa luopua negatiivisia tunteita, sävelmä positiivinen aalto energian ja rauhallisuuden. Green on lähellä luontoa. Joten, sisustus olohuone avoin tila täynnä näitä tapetteja, tuoreutta ja lämpöä kesän.

Ihmisillä on taipumus valita vihreä väri suunnittelussa tilojen, on viisautta ja rauhaa. Heillä on tukevampi, jossa salamyhkäinen, mutta erittäin tyytyväinen. Tummempia sävyjä vihreä ominaiset ihmiset ovat hyvin kiinni. Lisäksi väri oikeassa tilanteessa auttaa keskittymään. Ja joillekin se toimii rauhoittavana.

Sävyjä vihreä tapetti olohuoneessa

Paletti vihreitä muodostuu suuri määrä sävyjä. Jokainen niistä voi tai sopii olohuoneeseen tai päinvastoin tehdä tilaa vastaanottoa tumma eikä viihtyisä. Useimmat sävyjä vihreä, tietenkin, liittyy keväällä tai kesällä. Ja koska väri tapetti - täydellinen ratkaisu luoda kodikas tunnelma. On parasta suosia pehmeitä sävyjä, ei kirkas. No katso tapetti tummat täyteläisiä värejä. Mutta muista, niitä on käytettävä yhdessä täydentävän väri.

Suosituin sävyjä tapetti vihreä ovat:

Valitsemalla vihreäsävytteinen, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asiantuntijat:

 1. Luoda rauhallinen ja rento ilmapiiri tilaa vastaanottaa vieraita, valitse vaalea ja neutraali vihreä.
 2. Luoda vahva ja rehevä ympäristö paras vaihtoehto olisi tummanvihreä kuin Emerald väri korostavat ylellinen sisustus huoneeseen. Tällöin tummat värit näyttävät hyvältä suuressa ja pieni olohuone, varsinkin yhdistettynä musta tai harmaa huonekaluja.
 3. Olive tone tapetti näyttää tyylikkäältä, ne ovat ruumiillistuma eleganssia kohtalainen, ja yhdessä ruskean kohokohta hiomiseen tyyliä ja voittamaton maku omistajat.
 4. Kirkkaan vihreä tapetti tekee tilava olohuone näyttää vielä suurempi ja kirkkaampi.

Yhdistelmä vihreä tapetti muita värejä sisätilojen

Voit olohuone vihreä tapetti alkoi näyttää mielenkiintoinen ja epätavallinen, on tarpeen oikein valita värin huonekalut ja muut sisätilojen kohteita. Mieti, mitä värit ovat parasta tulla sopusointuun vihreä väri ja sen sävyt.

 • Vihreä ja valkoinen - klassinen yhdistelmä sisätilojen tahansa huoneeseen, koska valkoinen väri tiedetään olevan sopiva kaikille. olohuone suunnittelu vihreä ja valkoinen järjestelmä helposti havaittavissa ja silmien. Tässä tapauksessa seinä voidaan koristeltu useita sävyjä vihreä, yhdistelmä välttää liiallista yksinkertaisuus. Taustaa vasten vihreää seinien hyvältä valkoinen pehmustetut huonekalut, tarvikkeet ja tekstiilit. Totta puhuen - se on harmoninen väriyhdistelmä, soveltuvat paitsi elävän myös makuuhuoneissa.
 • Vihreä ja beige - yhdistelmä myös syytä panna suunnitteluun olohuoneessa. Samaan beige vastakohtana valkoisena lämpimämpi, mutta koska se pehmentää käsitys vihreää ja tekee siitä vieläkin makeampi. Beige voi olla huonekaluja, verhot. Ja täydentämään tätä tandem voi olla punainen, keltainen tai suklaata lisävarusteita.
 • Vihreä ja ruskea - todellinen luonnollinen väriyhdistelmä. Onhan ruskea - se on maa, kuori puiden, ja vihreä - ruohoa, lehtiä. Voit piirtää seinät tapetti nämä kaksi väriä, tämä ratkaisu näyttää varsin harmonisesti olohuoneeseen. Jos puhumme erityisiä sävyt, vihreästä suosimaan on - pistaasi, omena, ja ruskea - suklaa sävyn ja wenge. Tällöin sääntö: mitä tummempi ruskea valittu vaaleampi vihreä, ruskea, ei saisi olla liian paljon. Riittää, kun ruskeat puiset huonekalut tai tekstiilejä.
 • Vihreä tummia sävyjä ja musta - tämä väriyhdistelmä voi tuntua hyvin synkkä. Kuitenkin tumma tapetti ja musta huonekalut olohuoneeseen näyttää hyvin tiukka, hillitty ja tyylikäs. Jotta voidaan välttää synkkyyden, voit lisätä muutamia kohteita sisätilojen kirkkaita värejä.

Siten vihreä tapetti sisätilojen olohuoneen - ei-standardi ja houkutteleva ratkaisu luoda viihtyisä paikka paitsi perhe kerääminen hiljainen iltaisin, mutta juhliin perhepiirissä. Green voi tehdä tunnelmaa olohuoneeseen, ja tiukka ja ylellinen, ja romanttinen, kaikki riippuu värin, että voit valita.

Lisäksi yleinen käsitys sisätilojen vaikuttaa valaistus huoneen, sen koosta, huonekaluja ja kodin sisustamiseen. Nämä tapetit sopivat sekä klassinen tyyli ja Provence, ja eko-tyyli ja monet muut. Ajattele tätä yksi olohuoneessa sisustus, voi tämä on mitä todella haluat.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 2