Zvukanet akustinen tapetti

äänieristys - Acoustic Zvukanet tapetti

Äänieristetyt seinät - yksi tärkeimmistä vaiheista korjausrakentamisen missään elintilaa. Kukaan ei halua herätä yöllä äkillinen kova ääni tai herätä aikaisin aamulla viikonloppuisin, kun naapuri päätti kokeilla minun uusi vasara.

Erityisen herkkä melulle lasten reagoivat. Mutta Sweet Dream - tae terveyden ja mielenrauhaa vanhemmille. Se ratkaisee kaikki nämä ongelmat modernit pinnoite, joka kykenee absorboimaan merkittävän osan kohinan (ilma, sokki, tärinää).

Seinät vievät suuren osan kaikista tiloista (verrattuna lattia ja katto), on järkevää asentaa melunheikentävät materiaalit ja ne eivät myöskään unohda seksistä ja katonpäällysteet. Esitämme monipuolinen tapa äänieristetyt seinät - "Zvukanet Acoustic taustakuva."

Materiaali melunestoaidoissa "Zvkukanet Acoustic taustakuvaksi" edelleen etikettien kaikenlaisten tapetti. Se on erittäin helppokäyttöinen. Voit asentaa sen itse ilman suurempia ongelmia.

materiaalin ominaisuudet"ZVUKANET Akustinen TAUSTAKUVA"

 • Vähentäminen kaikenlaisten kotitalouksien melua jopa 21 desibeliä.
 • Poistaa väärinkäytösten ja halkeamia - saadaan homogeeninen pintojen seinät, mikä parantaa kiinnityksen tapetti.
 • Ympäristöystävällinen materiaali, joka ei vahingoita ympäristöä ja ihmisten terveyttä.
 • Lämpöeristys: ominaisuudet pinnoitteen ovat verrattavissa seinämän vahvuus 0,5 tiili. Seinät eivät enää päästää kylmää!
 • Tämä materiaali myös hylkii kosteutta hyvin. Hän ei anna seinään kastua, koska se ei ime kosteutta.
 • Estää kondenssiveden muodostumista pinnalle tapetti - siirtää kastepiste seinäpinnan sisällä.

Bymagy nelzya otdelit alkaen peny (piikki cloov)

ohjeet:

 1. Ensin haluat valmistaa seinään. On myös jos vain liimata taustakuva pinnan tulee olla rappaus, saavuttaa katoaminen halkeamia ja reikiä.

 • Rullan materiaali on leikattu halutun pituiseksi.

 • Tapetit liima käsitellä paksumpi seinän pinta, ja itse substraatti "Zvukanet Acoustics". Tässä tapauksessa, huoneen lämpötila ei saisi olla alempi kuin +10 ° C ja kosteus - enintään 70%.

 • Kiinnitä pinnoite seinälle "maalialue".

 • 72 tunnin kuluttua, kun ääntä vaimentava materiaali on täysin kuivunut ja kiinnitetty seinään, on mahdollista aloittaa Wallcovering.
 • varovaisuus: Ennen tarra taustakuva, varmista, että liima on täysin kuiva ja alusta on tukevasti kiinni seinään!

  Kuten näette, se on erittäin helppo tehdä äänieristyksen seinä hänen asunnossaan yksin. Jotta tästä, saat huoneeseen ja muut ylimääräiset hyödyllisiä ominaisuuksia.

  Foorumi • LCD "Mitino-O2"

  • kuten
  • En pidä

  arktinen 06 marraskuu 2015

  Mielestäni kukaan ei halua häiritä naapureita tai jotka häiritsisivät naapuriensa melua. Siksi ehdotan puhua tästä aiheesta täällä. Eniten melua-ääni haavoittuvuuksia asunnossa - lattia, katto ja seinät tiili tai vaahtoa ilmasta. Tässä tapauksessa lattia ja katto - monoliittinen paino / paino laatan paksuus on 18-20 cm, mikä on lähes mitään virtaavan ilman melua kuvio kohinaa (nakutuksen kulkuri jne.) Tyypillisesti kuullut läpi lattiaan ja kattoon.

  Erittäin yleinen mielipide että substraattia laminaatin - on hyvä eriste. Itse asiassa se ei ole. Muuten tällainen ongelma kuten äänieristys ei ollut periaatteessa, mutta se on myös ratkaisu kannattaa paljon rahaa. Paljon rahaa investoida tähän laitteeseen valmiiksi, joten haluaisimme arvioida talousarvion vaihtoehtoja. Kenellä on ajatuksia tästä?

  1

  Tekninen puoli asiasta alkaen Leschi:

  1. Arvioidessaan tarvitaan äänieristystä on tarpeen luottaa materiaalin ominaisuuksien seinien ja ymmärtää mitä haluamme suojella. Äänet on jaettu ilmaa (puhuminen, televisio, radio, jne.), Ne lähetetään ilmassa ja rakenteelliset (tärinä moottorit ja koneet - stiralka, hissi, bassokaiutin), ne siirretään tukirakenteisiin. Ensimmäinen on äänen välillä 100-3000 Hz, toinen, yleensä matalan taajuuden (10-60Gts).

  2. Kun arvioidaan äänen johtavuus käytettyjen materiaalien melun indeksi ilmaäänen eristys (Rw), mitataan desibeleinä, logaritminen funktio. Miksi kaikki nämä tiedot - kirjoita alle. On rakennusmääräykset (23-03-2003) eristykseen asuinalueilla sillä mezhkvartirnyh seinät normi on ainakin 50-54 DBA (luokasta riippuen talon), sisustus DBA 43-47 vastaavasti. Kotimme on sinulle tärkeää kaksi alkuperäistä numerot - Rw GBB tuotemerkki D600 - 47DBA (D500 - 45DBA) pazogrebnevyh kipsiharkkoihin että lay out sisäseinät - 41DBA. Sementtirappaus- on samanlainen tiheys, joten ne eivät merkittävästi vaikuta äänen eristys. Kuten näette, meillä on aluksi seinämät eivät pääse standardeja siis tarvitse aidan äänieristys. Sillä epäilijät - katso O2 foorumin tästä aiheesta ..

  3. tehokas äänieristys (joka perustuu maksimitaajuus), kaksi asiaa ovat tärkeitä - paksuus ja paino. Mitä enemmän, sen parempi. Välittömästi unohtaa shamanismi vaahdolla, munakennot, folio ja korkki - se ei toimi. Klassinen äänieristys muodostuu vuorotellen tiheys materiaalien ja paksuus. Klassinen "kakku" on seuraava: 12,5 mm kipsilevy arkki, metalli profiili PS50 / 50 sijaitsee miniralnoy tai basalttivillaan (Rockwool Akustinen Butts, Shumanet ja vastaavat), edullisesti tiheys 45-60 kg. per sq. m., FCL jälleen levyn ja ylävaippa kipsikuitulevyn, niin että saumat eivät täsmää. Sitten lopuksi - mesh, kipsi, maali / tapetti. Paksuus saada noin 9 cm, Rw saada noin 60DBA ja naapurit unohtaa. Ihannetapauksessa koko kakku gb erotettu kantavan seinän ja plastered kehä äänieristys nauha. Monet alku "leikata" - heittää pois "ylimääräiset" levyn ja vähentää paksuutta, se toimii tietyssä määrin, mutta suunnittelu paksuus on pienempi kuin 5 cm, yleensä alkaa virrata eri taajuuksilla .. On hienovaraisempaa tyyppinen ääntä imevää ainetta tai sonoplata teksaunda, mutta ne ovat paljon kalliimpia ja yleensä käytetään yhdessä tärinää vaimentava materiaaleja, jotka lisätä enintään sama paksuus.

  4. Lopuksi muutaman sanan numerot Rw: (!) Ero äänieristys 2 DBA (Esim. Välillä D500 ja D600) koetaan, että ihmisen korva äänenvähenemisominaisuuden kahdesti, joten taistelu kunkin yksikön tämä tekijä on sen arvoista. Esimerkiksi taulukko ympäröidä eristyksen tehokkuutta Tyypillisessä kotitaloudessa kohinan lähteistä.

  Yhteenveto: jos et halua kuunnella yöllä itkien naapuruston lasten tai naapurin Subwoofer-Lue kuka naapurit ja sopia vaiheessa maaliin. On selvää, että eristäminen seinät molemmin puolin on paljon ohuempi ja rahaa, ja organisaatio kelluvan lattian päälle naapureiden (jopa omalla kustannuksellaan!) Säästää saamasta aidan hänen katon sandwicheriste.

  lyhyesti melusta, sen tyyppiin ja suojaus:

  • kuten
  • En pidä

  Yulla 06 marraskuu 2015

  Siskoni asuu O2 OPALIKHA. Joka aamu, vaikka hänen tarve ei tarvitse kuulla herätyskellon naapuri, koska he nousevat samaan aikaan)), niin että yli shumoizlyatsiey todella täytyy työskennellä.

  • kuten
  • En pidä

  Oleg 31 tammikuu 2016

  No, sanotaan. Tein ja alakerran naapuri mielellään,

  mutta jos naapurit yllä ei ole välttämätöntä, niin en tarvitse kärsiä ääniä sitä.

  • kuten
  • En pidä

  arktinen 31 tammikuu 2016

  Muuten, mitä korkeus tilat projekti?

  Sikäli kuin tiedän - korkeus 2,8 metriä, mutta se on todennäköisesti ilman siteitä.

  • kuten
  • En pidä

  Anna 31 tammikuu 2016

  • kuten
  • En pidä

  t3s111 11 heinäkuu 2016

  Keksinyt mielenkiintoisen artikkelin, mielestäni on erittäin hyvä kuvaus jotain joka saattaa ilmetä ideoita ääneneristävyyden kodeissa. En edes tarvitse kirjoittaa, vain hieman korjattu ja kaikki. Kuitenkin Tykkäsin artikkeli. Hyperlinkkejä vasemmalle, ei lasketa mainontaan, vaan helpotukseksi ymmärrystä ja kehitystä korjaus. luemme:

  Monet asukkaat kerrostalojen ovat huolissaan meluisa naapureita. Erityisen akuutti tämä numero asukkaiden paneelitalot, jossa seinät ovat ohuet ja hyvin läpäissyt ääni. Tänään kerromme miten äänieristystä asunnossa sekä eristyksen katto ja lattia käsillään.

  Haku ääni syistä

  Ennen kuin teet mitään, sinun täytyy päättää, mitä haluat huoneen eristyksen, ja mitkä ovat lähteet ja syyt melua. Esimerkiksi, jos olet huolissasi vain naapurit alla, niin on todennäköistä, että siellä on tarpeeksi, jotta vain äänieristystä lattiaan, ja ongelma on ratkaistu. Jos päätät laittaa kotiteatteri huoneessa tai laulaa karaokea yöllä, sinun täytyy lähestyä asiaa monimutkaisempi. Kiinni kaikki vivahteet "kuulosuojaimia", tulemme keskustelemaan kanssanne miten äänieristystä asunnossa alusta loppuun.

  Lisäksi on ymmärrettävä, että tahansa ääntä vaimentava materiaali, Hyvätkään hän ei aio pelastaa sinut tärinää melua . Naapurit alkavat porata seinään booli - betoni värisee ja melu lopulta saavuttaa sinun, läpi saman ankkurit katossa. Kuitenkin tällaiset äänet voidaan merkittävästi vähentää, mutta tästä lisää myöhemmin, mutta nyt puhutaan tavallista melua - äänekäs musiikki, huutaminen, televisio.

  Ensinnäkin on syytä tutkia seinään halkeamia, reikiä, jyrsittäessä ja kotimaisia ​​markkinoita. Kaikki nämä asiat lisäävät läpäisevyyttä äänen seinien läpi, ja jos et halua nukkua kuulla naapureita rakastelun (vaikka ehkä joku tykkää), niin varmasti poistaa nämä ongelmat. Tämä on parasta tehdä avulla kipsi seinät majakat, kuten Knauf Rotband.

  Jos tämä vaihtoehto ei ole kovin paljon apua, pitäisi turvautua ankarampia toimenpiteitä - äänieristystä seinien omin käsin avulla erikoismateriaaleja. Tässä tapauksessa seinä runko on kiinnitetty, johon on sijoitettu eriste ja verhotun kipsilevyn (ks. Sen suuntaus kipsilevyyn).

  On kuitenkin otettava huomioon joitakin tärkeitä vivahteita:

  • Kehystä ei pitäisi kiinnittää jäykästi kiinnitetty seinään, mikä tekee melua. Siksi käyttää tavanomaisia ​​henkarit täällä ei toimi. Profiilit täytyy sitten kiinnittää lattiaan tai kattoon tai kumitiivistettä. Saatavilla on myös äänieristys nauha munivia esimerkiksi VIBROSTEK-M.
  • Et voi myöskään sulkea Kiinnitä levyt kipsilevyä seiniin. Sinun täytyy jättää rako 4-5 mm, joka sitten täytetään silikonilla.

  Materiaalit äänieristys seinät asunnossa

  Seuraava tärkeä asia - täytät kehyksen. Halvin on käyttää mineraalivillaa. Rakenteensa ansiosta se on hyvin alentaa melutasoa ei pala eikä aiheuta allergioita.

  Valmistajan mukaan, melunestoaidoissa kipsilevyn ja profiilit 50 mm ja joka kattaa yhdellä kerroksella, joka pystyy kaappaamaan äänet 45 dB käytettäessä mineraalivillaa. Verrattuna seinään, 20 senttimetriä retard tiili 53 dB.

  Äänieristys asunnon elementtitalo

  Saadakseen mahdollisimman tehokkaasti, vasara villa kaikki halkeamia, ei jää mitään tyhjiä tiloja tai tiloja. On myös mahdollista täyttää ontelon profiilien puuvillaa tai vaahto vähentää soinnin.

  Yläkehys verhotun kipsilevyn yksi kerros tai useita saumat offset. Muuten, paljon suurempi vaikutus saat käyttämästä gipsovolokonnyh arkille tai iholta yhdistettynä kerroksia GCR.

  Lisäbonuksena saat ja eristys huoneeseen, alentaa lämmityskustannuksia.

  On olemassa useita suosittuja valmistajia materiaalien äänieristykseen asunnossa:

  Halvin ja suosituin äänieristys asuntoja omin käsin - se Isover ZvukoZaschita, hinta per neliömetri. m. ruplaa joka on 100-200, paksuudesta riippuen. Myös kysynnän Rockwool ACOUSTIC Bats - kustannukset noin 110 ruplaa. per sq. m.

  Toinen vaihtoehto on tehdä äänieristys seinät - käyttöön paneelit vetoketjut. Ne ovat kuin leivät, jotka koostuvat mineraali levyt sidottu kipsilevy.

  Niiden kiinnitys on seuraava:

  Pitkin ulkoseiniin lasikuitu nauha asetetaan, ja saumat päällystetään tiivisteaineella. Paneelit on kiinnitetty seinään erityinen tulpat - silikonikomponentit Vibrostek ja pultattu päälle GC levyt tavanomaisia ​​ruuveja. Muuten, materiaali ei ole halpa, neliöhinta. m. 1300 ruplaa.

  Myös äänieristys alle taustakuva - liittäminen "Zvukanet Acoustic taustakuva." Hän liittää seinälle, ja kuivauksen jälkeen liimattu päälle taustakuvaksi. Kuitenkin, kohinanpoiston on vähemmän - vain 21 dB. Paksuus tämän substraatin - 5 mm, myydään rullina.

  Olet ehkä kuullut huhuja äänieristystä vaahdolla (vaahtomuovia). Itse asiassa se käytännössä ei absorboi ääntä, mutta se on hyvä eriste. Älä siis yritä käyttää sitä tähän tarkoitukseen.

  Ääneneristävyyden kattoon asunnossa

  Seuraava vaihe on hiljaiseloa - äänieristys enimmäismäärän asunnosta. Suosittelemme, että lukea ennen sitä sisarus kipsilevy, koska aiomme korjata eristys perusteella edellisessä artikkelissa - kehyksen sisällä.

  Samoin kuin seinien kanssa kehyksen niin et voi käyttää jäykkiä liitetiedoston betoni ripustimet. On olemassa useita vaihtoehtoja korjata profiilit: käyttää kalliita tärinänvaimennusjärjestelmiä suspensioita (Vibrofleks peräisin äänitasoryhmään tai Vibrofix) tai käyttää kelluvaa mount.

  Miten voin korjata katto kipsilevyn kelluva menetelmä:

  • Tätä tarkoitusta varten, seinäankkureista on kiinnitetty kulmiin laaja hyllylle 7-10 cm. Ne ovat pinottu puu 100 * 100 jaolla 120 senttimetriä. Vaadittu pinta-ala välillä palkin ja tarve laittaa tyynyn lasi (ravistelijassa) tai kumista.
  • Voit asentaa kehyksen kohtisuorassa palkin nousu 40 cm.
  • Koska laudat kokoa kosteudelle muutos on tarpeen vahvistaa profiileja erityisellä tavalla niin, että niitä voidaan säätää.
  • Tämä voidaan tehdä seuraavasti: kunkin kiinnitys palkkiin vie kaksi säädettävää kattokoukkuun ja yksi merkkijono suspensiosta. Merkkijono on taivutettu muoto kirjain "P", pyöristys yläpalkista, ja työnnetään ohjauksen suspensioon (kumpikin pää sen ripustin). Tämä mahdollistaa luotettavan ja säädettävään tukeen, jota kutsutaan myös kelluva katto kipsilevy.
  • Lisäksi eristys katto asunnossa tiukasti kuin mahdollista runkoon, voit käyttää samoja materiaaleja kuin seinät, jota edellä on mainittu.
  • Jos olet epävarma siitä, taivutus palkkien alla raskas kuorma, esimerkiksi haluat tehdä kahden tason katto, leveys puun voidaan kasvattaa jopa 120 * 120 tai laskea käyttämällä laskin Romanov.
  • Tämä muotoilu vähentää katon korkeus on noin 17-19 cm.

  Kanssa kipsilevy ymmärretty, mutta mitä tapahtuu katon alle äänieristetty sisäkaton? Tässä vastaus on jopa helpompaa - sinun tarvitsee vain korjata mineraalivillaa laattoja vaarnat, sateenvarjot (katso kuva alla.), Ja tavanomaisen tapa tehdä asennus venyttää kattoon. Koska sen asennus ei ole kytketty suoraan pohjaan kattoon, melu ylhäältä ei siirtyy läpi profiileja.

  Joten saimme lopulta äänieristyksen kerroksen huoneisto. On huomattava, kokonaan poistaa melua, ja tarve tehdä edellisten vaiheiden seinillä ja sisäkattotiiviste.

  Lattioiden eristävät melua teknologian kelluvan tasoite. Se on niin kutsuttu, koska jos kelluva kerros ääntä vaimentavasta materiaalista ja ei ole vaikeaa kulmissa kiinnitys.

  Koska eristävän kerroksen lattia käytettäväksi tiheä aineet - esimerkiksi vuorivillaa, jota kutsutaan myös basalttisen mineraali (Rockwool FLOR matot, Shumanet-100Super).

  • Jos kerrot lyhyesti tekniikka, lattia on ensin tasoittaa syvennyksistä ja puhdas. Ympäri huonetta täytyy pitää kiinni tärinänvaimentimia nestemäisten kynnet, niiden korkeus on oltava yli tulevaisuuteen siteet.
  • Lisäksi taso esillä majakoita ja tiiviisti sopii alusmassa. Top täytyy peitä se kerros polyeteenikalvosta.
  • Edellä on kuiva perän sementistä-hiekka laasti, joka on valmistettu suhteessa 1 3. painamalla liuos vesi ei sidota.
  • Valmiin seoksen täytetyn muutaman senttimetrin ja asetellaan lujiteverkko, minkä jälkeen kerros on täytetty toisen 2 cm.
  • Kellui sääntö majakkaa. Sen jälkeen, majakat poistetaan, ja lopuksi lattian kiillotetaan kellua. Kuvaprosessori, joka on pysynyt seinämiin tiivisteen leikataan veitsellä.

  Mietimme monia tapoja tehdä äänieristystä asunnossa, sinun tarvitsee vain valita paras vaihtoehto ja töihin! Tietenkään tämä ei ole aina, mutta ymmärtää ydin teknologiaa - voidaan kiinnittää mihin tahansa materiaalia analogisesti. Tämä ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä, tärkeintä seurata selkeästi suunnitelmaan ja onnistutte!

  2 - hauskaa äänieristys on melko kallista, se on myös otettava huomioon (tunnista rakentajat, se on noin 30% kokonaiskustannuksista korjaukset).

  Post edited t3s111: 11 heinäkuu 2016 - 18:26

  • kuten
  • En pidä

  Anna 11 heinäkuu 2016

  Kiitos artikkeli! Erittäin hyödyllinen, ja muuten;)

  • kuten
  • En pidä

  AnaSSStasiA 12 heinäkuu 2016

  ja jos korjaus kehittäjä ??))) Minun on otkovyrivat laminaattilattia ja seinät repiä alas?

  antaa matot seinille! ja katot

  mutta yleensä se tarkoittaa kattoon ilman tasoite 2,8? se tarkoittaa, että minulla on katto on 2,5 ??

  • kuten
  • En pidä

  AnaSSStasiA 12 heinäkuu 2016

  Se ei ole reilua, kysyimme mikä mausteet katot ovat, kotini 2.94

  ja to 10 cm vähemmän olen edelleen kantaa, mutta 20-30 on jo liian paljon))

  • kuten
  • En pidä

  t3s111 12 heinäkuu 2016

  AnaSSStasiA , Ymmärrän jos haluat tehdä äänieristystä, vain seinällä paljon järkeä alusmassa ei liimaa (vähintään kattoon tarkalleen), koska jos ne kulkevat tärinää, sitten ääni pidetään rauhallisesti, joten täytyy tehdä enemmän ja tärinän eristäminen. No, esimerkiksi päähän asettunut "kuuma" pari (kuten tein, kun asuvat vuokra), ja ne rakastella koko ajan, joten tärinää pidetään (vuoteesta), ja niiden kanssa äänet. Olen tietenkin tässä suhteessa vähemmän onnekas, koska "rakkaus" naapureistamme kesti 2-3 minuuttia.

  Periaatteessa, jos et äänieristys, on mahdollista menettää paljon tilaa. Pienille asuntoja se romahtaa, suurten ehkä ole ollut niin hyvin havaittavissa.

  • kuten
  • En pidä

  AnaSSStasiA 12 heinäkuu 2016

  AnaSSStasiA , Ymmärrän jos haluat tehdä äänieristystä, vain seinällä paljon järkeä alusmassa ei liimaa (vähintään kattoon tarkalleen), koska jos ne kulkevat tärinää, sitten ääni pidetään rauhallisesti, joten täytyy tehdä enemmän ja tärinän eristäminen. No, esimerkiksi päähän asettunut "kuuma" pari (kuten tein, kun asuvat vuokra), ja ne rakastella koko ajan, joten tärinää pidetään (vuoteesta), ja niiden kanssa äänet. Olen tietenkin tässä suhteessa vähemmän onnekas, koska "rakkaus" naapureistamme kesti 2-3 minuuttia.

  Periaatteessa, jos et äänieristys, on mahdollista menettää paljon tilaa. Pienille asuntoja se romahtaa, suurten ehkä ole ollut niin hyvin havaittavissa.

  Joo olet onnekas)))) 2-3 minuuttia: D

  Voi toivoa odnushki ympärilläni tyynnyn)) minulle tarkalleen hiljaa, muuten torni saada yksi: D

  • kuten
  • En pidä

  Babaika 13 heinäkuu 2016

  Silti tässä on mielenkiintoista, mitä ja miten sisäseinän (väliseinä), että he eivät menetä paljon melua, ja sen vuoksi olleet kovin paksu? Yhdessä huoneessa, nukkuminen, television katselun toisessa, esimerkiksi.

  Mutta jos on paloja kantavien seinien, se on silti luultavasti tämä paksuus olisi lopettaa rakennukseen.

  • kuten
  • En pidä

  t3s111 13 heinäkuu 2016

  Silti tässä on mielenkiintoista, mitä ja miten sisäseinän (väliseinä), että he eivät menetä paljon melua, ja sen vuoksi olleet kovin paksu? Yhdessä huoneessa, nukkuminen, television katselun toisessa, esimerkiksi.

  Mutta jos on paloja kantavien seinien, se on silti luultavasti tämä paksuus olisi lopettaa rakennukseen.

  Kyllä, aivan kuten muutkin seinää, juuri sinun täytyy levittää tiili tai vaahtoa lohko. Täällä asiantuntijat (rakentajat) neuvoo, että se on parempi.

  • kuten
  • En pidä

  Babaika 13 heinäkuu 2016

  • kuten
  • En pidä

  Dima 14 heinäkuu 2016

  mutta yleensä se tarkoittaa kattoon ilman tasoite 2,8? se tarkoittaa, että minulla on katto on 2,5 ??

  • kuten
  • En pidä

  t3s111 22 elokuu 2016

  Mielenkiintoisia laskin löytyy Knauf päällä. Kaikki hyvin yksinkertainen ja selkeä.

  Se ei tunnu paljon lisää seinät ja samalla poistaa vähän melua.

  • kuten
  • En pidä

  SenioritaElena 09 syyskuu 2016

  Muuten, ensimmäistä kertaa opin äänieristystä Tšekissä: Olen vuokrannut asunnon, kun hän oli koeajalla, ja kuullut kaikki naapurit ja niiden koirien, ystäville, jääkiekko (olympialaiset Vancouverissa ja on kyllästynyt heidän joukkue). Ja sitten, näin valtava määrä mainonnan osallistuneiden yritysten äänieristys. Heillä on kaikki modernit asunnot on rakennettu hyvin viikuna seinät, ja monet ovat siirtymässä näihin yrityksiin.

  • kuten
  • En pidä

  Vargo555 12 joulukuu 2016

  Ymmärrän, että olet kohteena) Minulla on seinillä on äänieristys kipsi. Valmistaja ei tiedä. Mutta alkuperäisen infe ei suositella liimaa taustakuva ja maalata seinät. tukossa huokosiin ja vaikutus kipsi tulee turhaksi. Tämän kysymyksen, mitä sanot?

  Ymmärrän, että olet kohteena) Minulla on seinillä on äänieristys kipsi. Valmistaja ei tiedä. Mutta alkuperäisen infe ei suositella liimaa taustakuva ja maalata seinät. tukossa huokosiin ja vaikutus kipsi tulee turhaksi. Tämän kysymyksen, mitä sanot?

  GOST siitä, mistä etsiä.

  • kuten
  • En pidä

  Leroy 14 syyskuu 2017

  Julkaisu akustiikka insinööri Andrei Smirnov "tehokas äänieristys. Perusohjeita"

  • pdffile_789.pdf922,54K 98 lataukset

  • kuten
  • En pidä

  Vova 14 syyskuu 2017

  On helpompi ostaa takaisin taloon, ja älä välitä

  Miten saada äänieristystä asunnossa?

  Millä tavoin? Kumpi on nopein ja budjetin? Mitä voit tehdä yksin, ilman osallistumista asiantuntijoita?

  Tietenkin haluat vain yhden ratkaisun, jolla tulokset välittömästi, eli lisätä melua - imevyydestÄ seinien, lattioiden ja kattojen. Mitä sukupuoli, alle tasoite levy on ehdottomasti tarpeen antaa mitään melua - eristäminen. Armiruem yläosa ja kaada lattiat. Mutta kuten seinät ja katot, että on valinnut omaperäisen ratkaisun. Aluksi kaikki seinät ja katto ovat liimalla huopamateriaaliksi Vlis Wolf. Tämä on erityinen kudos, joka estäisi Äänen seinästä tai palkin profiilia, ja päinvastoin. Seuraava pystyssä häkki kaikille pinnoille galvanoitu profiilin. Ja nyt vaipan ei kiinnitetä kipsin - pahvi, ja erityinen ääni - imevää paneelit FounStar. Nivelet käsiteltiin tiiviste samaa merkkiä. Tuloksena oleva ilmakammioiden niiden takana sekä järjestää ääniä. On myös sallittua joillekin seiniä asentaa levy kohdistustapissa. Päät levyjen liimattu nauha tiivistämiseksi sisäistä onteloita. Tämä työ periaate ei ole monimutkainen, ja jossa on vähintään kokemus, tämä työ voidaan tehdä, mitä tekisi asunto on todella hiljainen, ja itse materiaali ei ole kallista, koska muistuttaa pakkauksessa. Mutta lisäksi seinä voidaan peittää kipsin - pahvi tai rappaus. Ensi silmäyksellä, se on varmasti ole helpoin ja halvin tapa, mutta tehokas.

  Huone-, esimerkiksi jos on olemassa tehokas kotiteatteri tai soittimia, soveltaminen akustista vaahtoa, joka on asennettu hyvin helposti, ja täysin hyödyntämään äänet johtuen erityistä suunnittelua. Samoin, sijainnin useista paneeleista akustinen vaahto, jo vähentää melutasoa.

  Ja lopuksi kolmannella video - leikkeen näytetään uusin melua - omaksua materiaali - ei melua. Se koostuu kuitupitoisen valkoisen paneelit, jotka on annettu yli kipsi - pahvi laatikkoon, eli alle katon. Näin ollen ei ole polttava, ympäristöystävällisiä.

  Suojella kotinsa melusta, mieluiten sinun täytyy tehdä suojelun seinät, katto ja lattia. On olemassa erilaisia ​​ääntä imevää ainetta.

  materiaaleina äänieristykseen, voimme olla kipsilevyä, laattoihin, mineraalivillaa, valssatut materiaalit.

  1. Ennen asennusta Kipsilevy täytyy huolellisesti korjataan kaikki halkeamia seinissä, ja sitten seinän kipsinvalajia.
  2. Jotta saavutettaisiin melun vähentäminen on tärkeää, ettei olla kiinnitetty seinään kehikon, koska se on tällä valaisin leviää äänen. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen toteuttaa asennuskehyksen kattoon ja lattiaan ympärillä eikä seinään.
  3. Juuri kun asennus käyttöön erityinen kumitiivisteet.
  4. Edelleen, seinän ja sopivat kipsilevyjen mineraalivilla.

  Kattopaneelit. Nämä paneelit ovat hyvä tapa suojella sitä melua katosta. Kattopaneelit on niiden koostumus basalttikuitua, joka pyrkii äänieristystä.

  alakatto vain osaa olla hiljaa kotona.

  Rulla rakennusaineet sen koostumus on suojakalvo, joka pitää äänieristystä. Ennen asennusta, että tarve sovittaa seinään ja kiinnitä käyttäen Bustilat.

  Yleensä, kun naapurustossa on saanut tikka poralla ja alkaa hänen asunnossaan jostain syystä, porata seinään, äänieristystä on rikki sitten. Aluksi, tarkista seinät läsnäolo läpi halkeamien, pienten reikien ja tiivistämään silikonitiivistettä. On äänieristys tapetti, tehty muodossa liimaus, myydään rullina, nimeltään "Acoustic Zvukanet tapetin." Se on liimattu seinään, ja odottaa muutaman päivän kuivaksi. Sitten liimaa taustakuva sen päälle. Kuivattu liimattu tapetti. Se vähentää melua 21 dB. sen paksuus - 5 mm. No poistaa äänen vaahtomuoviarkkien. He liimattu seinään, jossa melu on tulossa. Mutta vaahdon haittana on, se on pehmeä ja loukkaantunut iskuja. Voit käyttää laatat, liimaa kattoon. Ja sitten maalata ne akryylimaaleilla. Ja kaikki muut menetelmät mineraalivilla ja kipsilevy, se on avustuksella mestarit. Sinun täytyy laittaa profiilit, kiinnitä kerrokset villaa, lähellä arkkia kipsilevy, kitti kaiken tämän, niin hiottu ja sitten maalata. Se on kaunis, mutta pitkään. Mutta kuten äänieristys korkeammalla tasolla.

  Äänieristys Jos asunnossa on erittäin vakava ja aikaa vievää, ja jos aiot tehdä niin tulevina vuosina edes vaivaudu on vakavasti.

  Ensimmäinen ja välttämätön sääntö on tarpeen täysin selvä huoneeseen, johon aiomme tehdä kohinanvaimennus. On välttämätöntä poistaa lattia jos seinät ja katto kipsilevyä, joka on myös poistettu. Sitten sinun täytyy tarkkaan katsoa ympärilleen tilaa läsnäolo halkeamia ja muita izyanov ja poistaa ne kaikki.

  Aloitamme katto, joka olisi helpompi työskennellä eristyksen otamme tähän tarkoitukseen materiaalin " Shumostop " laattoina. Sitä voidaan yksinkertaisesti liimata ja sitten naulataan tulpat, melu naapurit, voit käytännössä vähentää 90% siitä riippuu paksuudesta " Shumostopa ". Sen vieressä on asennusprofiilista.

  Altaassa sukupuolet on melkein sama, mutta sen sijaan profiilin puisilla lokit. Tämä on hyvin yksinkertainen eikä kalliita menetelmä ja se on perusteltua kaikissa tapauksissa.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  79 − 72 =