Teroitus veitsiä partakoneen terävyyttä

Itsenäisenä teroittaa terä partakone terävyyttä

Veitsellä, me ruokaa, leikata ruoan ja suorittaa muita tehtäviä tilalla. Siksi on erittäin tärkeää, että veitsi on aina ollut jyrkkä. Teoriassa teroitus veitset ei ole iso juttu, mutta käytännössä käy ilmi, että hyvin viilattu terä osoittautuu kaikki eivät. On käsitys siitä, mitä teroittaa veitset ja miten se oikein, on suositeltavaa lukea artikkeli.

Ennen kuin aloitat teroitus veitsi, sinun täytyy selvittää, mitä se on valmistettu materiaalista. Veitset tulevat eri muodoissa:

 • Hiiliteräs veitset - erittäin edullinen, tehty metalliseoksesta, raudan ja hiilen, helposti teroitettu ja pitkä vireessä. Niistä puutteet voidaan todeta, - hapettumista veitsen terä vuorovaikutusta ruoan tai happamassa väliaineessa, tämän johdosta, näkyvät veitsen ja ruosteläikkiä, ja tuotteet hankkia metallinen maku. Ajan muodostamisen jälkeen plakin terän, hapetus pysähtyy.

 • Veitset vähähiilisen ruostumatonta terästä - tehty metalliseoksesta, raudan, kromin, hiiltä ja joissakin tapauksissa nikkeliä tai molybdeeniä. Veitset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä on huono kovuus hiiliteräksestä, joten ne nopeasti tupyatsya ja vaativat säännöllistä teroitus. Edut ovat: - korroosionkestävyys.

 • Veitset runsaasti hiiltä ruostumatonta terästä - ylempään luokkaan veitsiä, lisääntynyt hiilipitoisuus ja lisäyksiä kobolttia tai vanadiinia. Koska korkea laatu seoksen, tämän tyyppinen veitsi ei edellytä usein teroitus ja ei syövy.

 • Damaskoksen teräs veitset - useimmiten tuotetaan lähitaisteluase, mutta on olemassa myös vaihtoehtoja keittiöön. Veitsi Damaskoksesta terästä laminoidaan eri korkealaatuisia seokset. Haitat ovat kalleus teriä.

 • Veitset Keramiikka - ovat kasvattaneet suosiotaan, koska sen terävyys ja kyky pitkään ei kasvanut tylsä. Mutta lisäksi etuja, keraamisia veitsiä on merkittävä haitta, joka on niiden hauraus, kun pudotetaan korkeudelta ja heikko kestävyys murtuma.
 • Hiomakivi (hiomakivi)

  Kovasin saatavissa vaihtelevilla määrillä hiomarakeita neliömillimetriä kohden. Näin ollen, karkeaan teroitus ja kiillotus viimeistely voidaan soveltaa tankojen minimi- ja maksimiarvot sisältö kuluttavaa. Koetinkivi ulkopuolella valmistettuja tietoa määrä hiomarakeita on niiden merkinnöissä. Kovasin kotimainen tuotanto on valittava "silmämääräisesti" tai kysy myyjältä hiomakivellä käytetty ensisijainen ja kumpi lopettaa teroitus.

  Mekaaninen teroittimet käytetään pääasiassa teroittamiseen keittiöveitset. Teroitus on nopeaa, vaikka, mutta laatu jättää paljon toivomisen varaa. Tästä syystä metsästyksen ja urheilun veitset, on suositeltavaa käyttää muita keinoja teroitus.

  1

  Nykyinen malleja sähkö teroittimia, voidaan saavuttaa laadukas teroitus, koska sisäänrakennettu toiminto, automaattinen tunnistus kallistuskulma terän. Sähköinen teroitin sopii jokapäiväiseen käyttöön sekä teroitus veitsiä ravitsemistoiminta organisaatioiden. Kokoonpanolla Sähköteroittimet esitetään monenlaisia, joten hinta voi olla erilainen, mutta jos haluat olla veitset ovat aina olleet teräviä, ostaa enemmän "hienostunut" ja kalliimpia malleja.

  Musat - suunniteltu ylläpitämään terävyyttä veitsenterällä. Muodossa, Musat muistuttaa pyöröviilaa kahvalla. Musatov tulevat sarjaa veitset, ja monet omistajat sekoittavat usein sille välineitä loppuun teroitus terän. Huomaa, että käyttämällä Musatov pystyt säilyttämään terävyyden veitsen teroitettu, mutta jos veitsi täysin tylppä, teroittaa Musatov ei toimi.

  Tämä teroitin käytetään teroitusta pienten ja keskisuurten veitsi. Rakentaminen teroittimet mahdollistaa teroitus terän kulmassa valintasi. Teroitin «Lanskyyn» koostuu sauvan, jossa on irrotettava hiomakivi ja nämä kaksi osaa on liitetty toisiinsa. Kulmat samanaikaisesti toimivat kytkimet toimivat mittakaavassa terän ja valita teroituskulman. Kitti sisältää myös teroitin hiomakivi eri rakeisuus ANSI etiketti.

  Hiomakoneet käytetään ensi sijassa, korkean tarkkuuden terät pyörivät akselit. Sen lisäksi, että korkean tarkkuuden työstökoneet, on hiomalaitteet Sähkökäyttöön ja spinning levyjen hiontaan. Teroitus veitsien tällaiset koneet olisi vain kokenut ammattimies, koska johtuen eri pyörimisnopeuden tai aseman ja korkea kuumennuslämpötila, mitään asian liike, veitsen terä vioittuu.

  Self-terät

  teroitus käyttäen hiomakiveä

  Teroitus terän tuottama hiomakivi, katsotaan parasta laatua, tietenkin sillä edellytyksellä, että se tuotti kokenut mestari. Terävöittää veitsi hiomakivi, toimi seuraavasti:

  1. Asema kovasin on alhainen hiomarakeita kiinteälle alustalle. Jos palkki on pieni, se voidaan kiinnittää ruuvipenkkiin.

 • Terän pitämiseksi kulmassa 20-25 astetta suhteessa pinnan baaria, terän liikkeen kulmakivi kärjessä ensimmäinen.

 • Siirrä terä bar niin, että liikuttaessa se kosketti hiomakiven pintaan, pitkin sen koko pituutta.
 • Liikkeen aikana yrittää säilyttää sama kallistuskulma terän.
 • Suorittamalla 2-3 liikettä, käännä veitsi ja toista terävöittäminen toisella puolella terän.
 • Siten, vuorotellen puolin, tuottaa teroitus veitsi, kunnes reuna (purseen) ei näy terän.
 • Muuta kovasin karkea teroitus baarissa hiomiseen.
 • Tee hionta veitsenterä kunnes reuna häviää.
 • Tarkista terävyys veitsellä leikkaamalla taitettu useita kertoja hamppuköydellä, tai yrittää leikata paperiarkille.
 • Miten terävöittää veitsen avulla hiomakivi myös nähdä video:

  Teroitus metsästys veitsen teroitin «Lansky»

  Metsästysveitset on valmistettu kiinteä teräksestä, joten niiden alkuperäisen teroitus hiomakivi vaatii alhainen hiomarakeita.

  1. Terän kiristämiseksi ruuvipuristimen teroittimia.
  2. Tanko vaihdetaan hiomakivi, on alhainen hiomarakeita.
  3. Valitse kallistuskulma tangon (metsästys- veitset se on tavallisesti 20-30 astetta).
  4. Asetetaan sauva oikeaan paikkaan.
  5. Rasva kovasin erityinen öljy alueella teroittimia.
  6. Aloita liike palkissa veitsenterä alustasta kärkeen.
  7. Käännä teroitin ja toista prosessi toisella puolella veitsen.
  8. Muodostamisen jälkeen reuna muutoksen baari ja tehdä lopullinen kiillotus.
  9. Koska metsästysveitset on tehty pääosin kaksipuolinen terä, valmistumisen jälkeen teroituksen toisaalta, ja asennon muuttamiseksi terän ruuvipuristimeen ja aloittaa prosessin teroitus toisella puolella.
  10. Kun valmis hionta, kiillottaa terän huovan.

  Miten terävöittää puukot teroitin «Lansky», katso video:

  Teroitus sakset on tehtävä erityisellä teroituskone. Teroitus käyttäen improvisoitu (hiekkapaperia reuna lasia, jne ..), voidaan merkitä tilapäisesti parantaa terävyyttä sakset, mutta ei kauan. Jos et voi teroittaa saksia ammattilainen, voit yrittää tehdä itseteroittuvia hiomakiven. Teroitus sinun täytyy noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

  • Kivi teroitus on hienojakoinen.
  • Teroitus terä on tehty, koko reunan ulkopuolella samaan aikaan.
  • Kallistuskulma terien tulee vastata reunaan tehtaan.
  • Liike terän kivi olisi tehtävä ruuvin kärkeä kohti.
  • Terävöittää sakset tarvitsevat puretaan.

  Tuottavat teroitus sakset, älä kiirehdi, kärsivällisyyttä tässä asiassa on teidän liittolainen.

  Kuinka nopeasti terävöittää sakset, kuten voitte nähdä videon:

  Teroitus höylä teriä ja taltat

  Teroitus höylä teriä ja talttaa, ne eivät eroa toisistaan. Näin ollen, terävöittäminen on sovellettavissa sekä välineitä on kuvattu alla:

  1. Aseta taltta on Whetstone kulmassa 30-40 astetta.
  2. Pidä taltta käsi, vapaat kädet sormet painaa viiste on koetinkivi.
  3. Aloita ajaa taltta mukaan hiomakiven tasaiseksi puoli taltta hurina ei muodostu.
  4. Vaihda hieno hiomakivi ja taltan tehdä lopullinen kiillotus.
  5. Tarkista terävyys taltan terän poistamalla pelimerkkejä kulmasta baarissa.

  Lisäksi manuaalinen teroitus taltta voidaan jauhaa koneeseen, jossa on pyörivä hiomalaikka:

  1. Käynnistä laite ja anna levyn saavuttaa täysi nopeus.
  2. Tilalla taltta kahdella kädellä, laiha se viisteen hiomalaikka.
  3. Noudata kulmaa taltta, muuten et pilata työkalun terän.
  4. Älä painostaa taltta suurella vaivalla ja pidä sitä liian pitkään levyllä, se johtaa ylikuumenemiseen ja tuhoaminen metallin terän.
  5. Teroituksen aikana, kostutusaineita terä vedellä.
  6. Viimeistelyvaiheina terä taltta, parempi tehdä käsin käyttäen hienolla hiekkapaperilla tai baarissa.

  Älä unohda, että hiottaessa tuotteet koneeseen, tuottaa paljon kipinöitä ja pieniä hiukkasia, jotka voivat saada silmiisi, joten muista käyttää suojalaseja. Ja jotta et vahingoita käsiin pyörivälle levylle, käsineitä.

  Miten terävöittää työkaluja, voit myös oppia video:

  Vinkkejä nopea teroitus terän tarkoittaa käsillä

  Lisää nopeasti terävyyttä veitsi vaellukselle tai piknikille, voit käyttää tavallista nappulat. Käytä mitä tahansa kiveä makaamaan sijasta Whetstone ja piirtää veitsenterä pinnallaan. Razor terävyys et saavuttaa, mutta palaa veitsen toimintakuntoon.

  Teroittaa kaksi veistä kerralla, ilman hiomakivet ja laitteita, on mahdollista. Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa molemmat kädet veitsen ja alkaa teroittaa terä veitsen terän toisella. Jälkeen 5-10 minuuttia tämän työn, veitset on terävämpi kuin koskaan ennen.

  Veitsen terä voi olla hieman karkea reuna keskittyä lasiin tai keramiikkaa. Esimerkiksi, alhaalla lasi tai reunan laatta. Tärkeintä on, että pinta on karhea.

  Vyö keinonahka enää kykene viimeistelyn ja antaa veitsen terä partaveitsen terävyys, kuin karkea teroitus. Mutta jos mitään muuta kuin vyön käsillä siellä, voit yrittää teroittaa veistä häneen. Voit tehdä tämän, tarvitset vyö venyttää ja alkaa ajaa hänen terä, vahva terävyyttä voi ja ei saada aikaan, mutta otpoliruete veitsi loistaa.

  Opi teroittaa veitset ja työkalut, voit saada taito, joka on sinulle hyötyä koko elämäsi!

  Online laskin laskea määrän tapetti huoneen. Mistä tiedän, kuinka monta rullaa tarvitset sen alueen huoneen.

  Miten säätää muovi-ikkuna talvella tai kesällä itsensä. Videoasetukset istuva PVC-ikkunat.

  RemBoo »Työkalut ja materiaalit» Koska itse teroittaa terä razor terävyyttä

  Koti teroittaa veistä partakone terävyys - opastusvideo

  Periaatteessa tällainen lähestymistapa ei ole täysin oikea. Jos puhumme "veitsenterävä" veitsi, niin ehkä meidän pitäisi puhua juuri lopettamassa terää. teroituksen jälkeen kotona. Ja tämä on toinen vaihe tuo veitsellä toimivaan tilaan. Tässä se on harkitsemisen arvoinen yksityiskohtia tarkemmin.

  Kaikki veitset ovat eroja: terän muoto hänen materiaalia (on tuotteita kuten keramiikka), teräslaatu (paras tulla Knife), kulma teroitus ja vastaavat. Mutta on olemassa joitakin yleisiä sääntöjä, minkä jälkeen voit todella tehdä leikkaus poikkeuksellisen jyrkkä.

  Mitä tarvitaan viimeistelyyn veitsenterä

  • Baareja eri rakeisuus. Min - 2, vaikka laatu teroitus kokenut käsityöläiset käytetään vähintään 3.

  • Nahkaa. Lisäksi luonnon ja ei korvaa, ja melko paksu. Esimerkiksi upseeri miekka tai muu hihna.
  • Liitä Intian viranomaisilta.
  • Vaseliini (valkoinen).

  Kun käsittelyyn terän hionta-karkea suuntaan etenevää liikettä edestakaisin. Mutta jos olet tehnyt lopullista viimeistelyä leikkaavan osan, tekniikka muuttuu. Terä syötetään suoraan eteenpäin, jossa on terävä reuna. Kun "käänteinen kurssi" se ei saisi koskea kuluttavaa.

  Hienolajitteisilla baarissa

  Asentoa terän valitaan siten, että sen terävä reuna on aina kohtisuorassa liikevektorin. Älä teroitus kulma pituusakseliin nähden tangon, lävistäjä - on merkityksetön.

  Kuvassa on esitetty, kuten tavallista olemme tottuneet pitämään terää. Tämä on väärässä asennossa.

  Vaihtoehto - tehdä hienosäätöä on hienorakeinen hiekkapaperilla tai märkä tiili. On vihjeitä, jotka terä ennen hoitoa on kostutettu vedellä. Voit kokeilla, mutta ei sitä, että se auttaa, koska roolistaan ​​teräslajin.

  Tässä tapauksessa, asentoa muuttamalla terän. Hän nojautuu eteenpäin ei ole kärjessä, ja pusku. Ja se ei ole yli 3 kertaa toisella puolella, sitten terän asento muuttuu.

  Antaa sille oikea terävyys, ihon esikäsitelty Intian. Jos tämä työkalu (joka on yhteinen) kiinteä aine, seos, jota valmistellaan sen perusteella. Vaseliini lisätään Intian Mashed aine ja tehdään jatkuvasti sekoittaen. Sitten tämä rakenne (tai ostettu pastaa) hierotaan ihoon.

  Täällä, ehkä, ja kaikki temput, jotka mahdollistavat vain teroitettu terä johtavat tilaan "partaveitsen terävyys." Monimutkaisuus ei ole mitään tiettyä teknologiaa, ja myös noudattaa erittäin huolellisesti ja säilyttää samalla teroituskulman. Tämä on se mikä estää monia kantavat veitsi "mieleen."

  Kirjoittaja ei väitä, että tämä tekniikka on vain oikein, koska jokainen hyvä isäntä on oma "liikesalaisuuksia." Mutta se, että tulos on teroitus on erinomainen - taattu.

  Teroitus veitset: asiantuntija-apua

  Teroitus veitset - väistämätön prosessi kenellekään. Huolimatta yleisyyttä menettelyn, monet paitsi tiedä miten oikein teroittaa veistä, vaan myös välittää heidän "kokemus" kavereille ja tutuille. On mielestä oikea teroitus veitset on voimassa vain lapojen kallista terästä ja yksinkertainen keittiöveitsi voi teroittaa ja yksinkertainen kotitalouksien teroitin 200-300 ruplaa. Itse terävöittää partakoneen terävyyttä veitsen voi olla mikä tahansa vain veitsen kanssa niin huono teroitus teräs ei kestä yli viittä minuuttia.

  Manuaalinen teroitus veitsiä - menettely on melko pitkä, mukaan lukien käyttö luonnon hioma kivet ja timantti kiviä. Veitsi ajeltu hiukset käsivarteen, on tarpeen "tuoda" sen ihoon tahnaksi "GOI" eri lukua.

  Valinta hiomakivet hiontaan

  Hiomakivi käsin veitsen teroitin voidaan jakaa neljään suuria ryhmiä, materiaalista riippuen, jota on käytetty niiden valmistuksessa:

  1. Keraaminen hiomakivi;
  2. Timantti kivet;
  3. Luonnonkivet ovat luonnollista alkuperää;
  4. Japanin veden kiviä.

  Kivet teroittaa veitset keraamiset - on edullisin tapa teroittaa keittiöveitset. Se on täynnä keraaminen baareja hylly rautakaupoista ja markkinoita. Ne tulevat useita erilaisia. Yleisin - baari "vene." Pääsääntöisesti se on hyvin karkea ja sopii vain karkea teroitus tai vaihtaa veitsenteroituslaite kulma. Usein on baareja Puolassa, jossa kaksi puolta, jossa on karkea ja sileä pinta. Tämä on paras budjettipainotuksiin. Jos palkki on poistettu, sitä ei sääli heittää pois ja korvata sen uudella.

  Timantti kivet käytetään harvoin ammattilainen teroitus veitset. Hyvin prosessi teroitus käytetään timantti kiviä kehittyneempiä ja huippuluokan nopeasti pilaa. Timantit jättävät usein syviä naarmuja kärjessä ja "syö" liikaa metallia teroitus.

  Luonnonkivet teroittaa veitset ja Japanin veden kivet - nämä ovat parhaat kivet teroittaa veitset. Haittapuolena on korkea hinta, on usein tilata niitä ulkomailta.

  Vinkkejä valitessaan baari teroitus

  Ensimmäisen kriteerin johon seisoo tarkennuksen valittaessa - on koko baarin. Sen pituus on suurempi kuin pituus Terän 1,5-2 kertaa. Pinnan baarin teroittaa veitset kädet olisi sujuvaa, murtumatta ja haketukseen. Jos vahingoittunut kivi, on parempi luopua ostaa.

  Teroitus keittiö veitset sopiva keraaminen-tankoaineesta, tai muutamia baareja vaihtelevien viljan tuotanto Neuvostoliitossa. Ei ole väliä kuinka herjasivat Neuvostoliiton teollisuuden hiomakivistä Neuvostoliitossa tehtiin tiukasti mukaan valtion normien. Valitettavasti nämä baareja löytyy vain kirpputoreilla.

  Jos tehtävä ei ole vain teroitus keittiöveitset, ja haluat hioa metsästys ja turisti veitsiä partakoneen tilaan, saa liittää Intian, lopettaa kiillotus kärjessä.

  Valinta grit hiomakivi

  Teroituskivet voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

  • karkea;
  • Keskipitkäjyväinen;
  • Hienorakeinen.

  Kaikki eivät tiedä, että tämän lisäksi, he erosivat kuin hiekkapaperia määrästä hiomarakeita pinta-alayksikköä kohden. Baareja alkaa 100 ja päättyy merkintä noin 15000.

  Tyypillisesti käytetään teroitus yksiköissä 600-800 baaria. Reunan kiillotus merkintä sauvoja käytetään sen 1500-2000. Palkit ovat yli 2000 käytetään vain ammattilaisten ja harvoin myynnissä.

  Askel askeleelta ohjeet veitsenteroituslaite

  Ennen kuin aloitat teroittaa veistä täytyy ymmärtää itselleni muutamia sääntöjä:

  • teroitus terän kulma on ehdottomasti jatkuva;
  • Ei ole tarpeen painaa kovasti veitsen teroituksen aikana, sitä nopeammin se ei teroitettu, mutta hiomakiveä voi vaurioitua;
  • Baareja teroitus tulee pestä vedellä metallilevyjen poistamiseksi pölyä.

  Jos yrität teroittaa veistä ensimmäistä kertaa, ei ole tarpeen kouluttaa kalliisiin malleihin, ottaa yksinkertainen keittiöveitsi ja tuo se partaveitsen terävyyteen.

  1. Ensimmäinen vaihe on pestä vedellä baarissa saippuaa tai astianpesuaineella;
  2. Toinen vaihe on valmistuksessa työpaikalla. Voit tehdä tämän, pöytä on syötettävä suoraan aluksella, jolle asennat hiomakiveä. Asento baarin jokainen valitsee annetun tuntemuksia mukavuutta;
  3. Ennen kuin aloitat teroitus valita, mitä kulman haluat teroittaa terää. On muistettava, että sakon työstä teroituskulman tulisi olla noin 20 astetta. Saat mattoveitsellä ja soveltuu 30-40 astetta. Valinta teroituskulman riippuu laadusta teräksen terä. Parempi teräs kykenee pitkiksi hienohiontaan. Halpa terävöittää keittiöveitset pienessä kulmassa ei ole aiheellista,
  4. Ydin ohjelman oikea terän kulma kärjessä on kohtisuorassa liikkeen veitsi hiomakivi. Jos teräkulmasta teroitusta olet tyytyväinen, se ei ole vaikea ylläpitää, kärjessä on yksinkertaisesti puristetaan baarissa koko pinnallaan. Jos haluat vaihtaa teroituskulman on parempi käyttää erikoislaitteita pitämään teroituskulman. Ne voi ostaa erikoisliikkeitä veitsellä varastoi tai tee se itse;
  5. Vahvistamisesta terän haluttuun kulmaan, alkavat liukua terän poikki bar itse. Terä tochitsya kunnes "purseen" koko pituudelta leikkuureunan. Kun hän ilmestyy, voit jatkaa terävöittää toisella puolella veitsen. Esiintyy aikana hiontapöly täytyy ajoittain juoksevan veden alla;
  6. Teroituksen jälkeen karkeiden kuluttavaa, voit edetä lopullinen suunnittelu pienemmässä kivi. Menettely tällaisten hienosäätöä on sama kuin karkea hionta hiomakivi. Jos sinulla on useita kiviä hienompaa rakeisuus, pitää teroitus, muuttaa niitä pienemmästä suurempaan;
  7. Tästä keittiöveitsi teroitin riittää, se hienoksi leikattu tomaatteja ja paperi. Jos haluat saada partaterällä teroitin hiotaan RK (kärjessä) ihon kanssa tahnan GOI;

  Jolloin leikkaus reuna partakoneen terävyys

  Voit "hienosäätöä Kazakstanin käytetty erityinen kiillotustahna Intian kehittynyt päivinä Neuvostoliiton valtion Optical Institute. Tahna sotkee ​​pala ihoa, joka on toivottavaa kiinnittää puinen palkki, jossa on vakio koko hiomakiven. Ominaisuus kiillotustahna Intian että veitsen terää on välttämätöntä jauhaa liikkeitä itse.

  Teroitus Japanin veitset hallussa erityinen järjestelmä, koska terät Japani veitset ovat erilaisia ​​kuin muu geometria, ja yksipuolinen teroitus. Tämä geometria johtaa siihen, että tuotteet eivät tartu veitsen terä.

  Japani terät teroitetaan kuten hioma sekä muita erilaisia ​​veitsiä, mutta ne terävöittää toisaalta ennen hurina. Kun hän tulee, terän kääntää toiselle puolelle, ja purse poistetaan useita aivohalvauksia. Tämän jälkeen hiomakivi korvataan kivi hienompaa viljaa, ja menettely toistetaan.

  Kotitalous manuaalinen veitsenteroittimet

  On monia pieniä keittiö teroitin valmistaja, joka sanoo, että he voivat täysin teroitettu veitsi yhdessä minuutissa. Itse asiassa nämä terottimia voidaan suositella vain niille, jotka haluavat päästä eroon veitsen lyhyessä ajassa. Nämä teroittimet "syö" paljon metallia veitsen ja pian tulee ohut ja sopimaton jatkokäyttöä.

  On erinomaisia ​​välineitä teroitus veitset, joka ei vain voi teroittaa veistä partaveitsen terävyyteen, mutta myös on helppo ylläpitää tai jopa muuttaa teroitettavien terän. Tämäntyyppinen järjestelmä Edge Pro Apex tai Lanski. Kone teroittaa veitset on melko kallista, noin 6000 ruplaa.

  Myös analogisia Ganzo kiinalainen yritys, joka on kaksi kertaa halvempaa. Kone teroitus terät valmistajan on hyvin testattu.

  Tyypillisiä virheitä teroitus veitset

  Ihmiset, jotka eivät ole asiantuntijoita teroitus veitset, tekevät usein vakavia virheitä tässä prosessissa:

  • Ottaa osti ensimmäisen käytettävissä yhden korttelin uskoa, että tämä riittää loppuun teroitus. Itse asiassa joukko veitsenteroituslaite olisi sisällyttävä vähintään muutamia baareja eri ryynit;
  • Nedotachivanie veitsi. Jauhatuksen aikana kärjessä terän on muodostettu useita pieniä laikat, jotka saattavat aiheuttaa mielessä, että veitsi teroitettu. Tällaiset purseet katkaista nopeasti toiminnassa veitsellä, ja se on hiottava uudelleen. Jotta vältettäisiin tällainen tilanne, sinun täytyy huolellisesti tarkastaa RK prosessissa teroitus;
  • Jotkut alkavat teroittaa, ei edes puhdistaa veitsen liasta ja rasvasta, nähdä kuinka ammattikokkien sulkea MUSSAT niiden veitsiä kypsennyksen. On tarpeen muistaa, että MUSSAT tarkoitettu ainoastaan ​​muokkaamalla kärjessä, se ei teroitus hänen veitsen terä;
  • Ei ole tarpeen painaa voimakkaasti veitsi baariin teroituksen aikana, tämä juuri sotkea hiomakiveä;
  • Väärä teroituskulman. On muistettava, että liikaa teroituskulman eivät anna veitsen siivu ruokaa, ja pienessä kulmassa teroitus terän nopeasti, "istu" on kiinteää ruokaa.

  Teroitus vain seurata näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä ja onnistutte.

  Laite teroittaa veitset omin käsin

  Jos joku ei ole tyytyväinen korkea hinta yhtiön laite teroittamiseen veitset, voit tehdä asennuksen omin käsin. Plus omaan tuotantoon, että pystyt tuottamaan joukon teriä teroitusta, ottaen huomioon heidän toiveensa rakennetta muuttamalla mihinkään suuntaan.

  Aloita tekemään löytämään sopivia piirustus internetissä. Yleensä kotitekoinen teroittimet on kahdenlaisia:

  • Yksinkertainen tyyppi teroitin Lanski;
  • Kotitekoinen teroitin, kuten malleja Edge Pro Apex.

  Jonka malli kopioida, päätät, sinun pitäisi vain muistaa, että ensimmäinen versio on helpompi valmistaa, mutta vähemmän kätevä käyttää. Asetetut teroitus veitset toisen tyypin on teknisesti vaikea valmistaa, mutta työ on paljon helpompaa. Me tarkastelemme miten tehdä yksinkertaisemman version enemmän.

  Tuotanto tyyppi teroittimia Lanski

  Valmistukseen pikateroittimet kirjoita Lanski tarvitset teroituskivet eri ryynit, paksua pleksi, joka on leikattu pois kiven haltijoiden, alumiini kulma, ohut terästangot ja alumiiniset.

  Aloita leikattiin Pleksilasia aihioita hioma kiviä tarroja. Niiden pitäisi olla hieman pitempi kuin hiomakivi, koska on vielä porata reikiä, jotta lisätä baari siellä. Porattuihin reikiin työnnetään esitaivutettu kirjaimella "T" bar ja kiinnitetty lukituspultti.

  Alumiiniprofiilia ja kulmat on leikattava muutama aihioita, sitten tehdä niistä puristus- järjestelmän terän. Yläosassa kokoonpannun rakenteen ei unohda porata useita reikiä eri kulmissa jauhamalla vastaavasti Lanski järjestelmä.

  Älä unohda tuotannon telineeseen turvata koko rakenne kiinteässä asemassa. Voit tehdä ilman sitä, mutta se luo huomattavaa haittaa käyttöä.

  Aseta teroittaa veitset kenttäolosuhteissa

  Luonnollisesti kampanja ei ota täyttä teriä teroitusta, mutta kaksipuolisia kivi, ja kivi venytetty iho, on toivottavaa laittaa reppuun. Olkoon teräs teidän veitsi on olevat ominaisuudet, kuoppia ja tukos leikkuureunat eivät ole täydellisiä. Ruusunpunainen teroitus veitsi tai terä jauhe tulee ongelmalliseksi, joten ota siinä tapauksessa pienellä veitsellä hiiliteräksestä, paljon paikkoja hän ei ottanut, mutta se auttaa sinua ulos pettäessä tärkeimmistä terä. Hiiliterästä on erittäin aggressiivinen ja rezom helposti teroittaa yksinkertaisella hiomakiveä pari minuuttia. Tällaiset terät riittävän hyvän otteen teroitus. Ainoa negatiivinen - riittämätön korroosionkestävyys tällaisen teräksen.

  Asianmukaisesti terävöittää veitsi on helppoa, sinun tarvitsee vain seurata neuvoja ammattilaisten ja tarvittavat joukko teroitus lisävarusteita. Koostumus Tästä voi valita itse, koska hänen näkemyksensä terävyyttä veitsellä.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  − 1 = 9