Vaihtaminen tiiviste ikkunoiden käsillään

Itsenäisenä korvaavat sinetti muovi-ikkunat

Vaihtaminen tiiviste ikkunoiden kädet tehdään useimmiten ilman mitään ongelmia. Tämä yksinkertainen menettely, jolla voimaa selviytyä kenellekään. Seuraavaksi tarkastellaan kaikkia ominaisuuksia tämän operaation.

Mistä tiedät, että on vaihdettava

Tiivisteen riippuu tiivistys lasitus. Ymmärrän, että se on epäkunnossa kuin mahdollista, jos seuraavat tekijät ilmeni:

 • Windowsin Käynnistä jäätyä - sisäpuoli pakkasen näkyviin.
 • Lasille lauhde näkyviin. Tämä johtuu siitä, että teräs ikkunaluukut eivät sulkeudu.
 • Kumia jousitettu vuoto. Tämä johtuu liian pitkä toiminta-ajan.
 • Huone alkoi kävellä luonnosta. Hän esiintyy seurauksena paineen.

Jos oli ainakin yksi näistä tekijöistä, korvaaminen kuminauhat kanssa ikkunoiden on tehtävä välittömästi.

Mitä eri lajikkeita

Monet ihmettelevät, mitä tiiviste windows on parempi? Voit vastata tähän kysymykseen, meidän pitäisi selvittää kaikki hänen lajeja. Ne eroavat toisistaan ​​paitsi ulkoisia piirteitä, mutta niistä materiaaleista, joista on tehty. Suosituin vaihtoehdot ovat:

 1. Kumi (valmistaja vulkanoinnissa rikin kanssa). Viime aikoina, suosituin lajike. Kohtuulliseen hintaan, elementti pystyy tiivistämään kaikki liitokset
 2. EPDM (polymeeri, eri yhdisteiden). Käyttöaikana - 20 vuotta. Tunnettu siitä, että korkea kestävyys ilmakehän aineiden (ei halkeile jopa erittäin alhaisissa lämpötiloissa).
 3. Silikonia. Se voi kestää jopa 40 vuotta. Sitä käytetään sekä asuin- ja teollisuustilat. Tärkein etu - absoluuttinen ympäristöystävällisyys. Se ei menetä ominaisuuksia jopa teräviä lämpötila laskee. Vastustuskykyisiä UV-säteilyä, happi, ja otsoni.
 4. TPE (termoplastinen elastomeeri). Seurauksena syntynyt parantaa sen silikoni "veli." Se on parantanut käyttöominaisuuksia. Kuka on suosituin luokka.
 5. PVC. Elementti ei saa käyttää yli 3 vuotta, kun otetaan huomioon vaatimaton erittelyt. Tässä tapauksessa on sallittua käyttää vain lämpimässä alueilla. Ainoa etu - erittäin edulliseen hintaan.

Ehdot hoidon jotka lisäävät käyttöaikana

Ajankohtainen rasvatiiviste ikkunat pidentää elämäänsä useita kertoja. Huolimatta siitä, että tämä elementti on valmistettu erittäin laadukkaita ja pitkäikäinen materiaali, se on silti kuluu loppuun. Jotta näin tapahtuisi mahdollisimman myöhään, käytä erityistä voiteluainetta, solun suojaamiseksi haitallisilta vaikutuksilta ulkoisista tekijöistä.

Rasva tiivisteet? On olemassa useita vaihtoehtoja, jotka eroavat arvosta ja tehokkuudesta:

 • Glyseriiniä - halvin vaihtoehto. Tämä väritön neste myydään apteekissa ja maksaa 20 ruplaa. Se on täydellinen voiteluaine PVC pinnoille peittämällä ne näkymätön suojakalvo. Merkittävä haitta - glyseriini liuotetaan veteen, joten ei ole vedenpitäväksi ominaisuuksia.
 • Vaseliini. Tämä yleinen voiteluaine, joka peittää läpinäkyvän kerroksen. Se voi kuitenkin käyttää vain kumin malleihin. Vaseliini pehmentää niitä, joten se notkea. Hän kokonaan hydrofobinen, joten materiaali on täysin suojattu kosteudelta. Ainoa negatiivinen - pieni lämpötila-alue -25-28 astetta. Useimmilla alueilla ilmasto maamme dramaattisempi, joten vaseliinia kestää pitkään.
 • WD-40. Suosituin voiteluaine maailmassa, jota käytetään kaikilla alueilla. Se perustuu mineraaliöljyyn, suojaa pintaa kosteudelta. Hiilihydraattien läsnäollessa vähentää viskositeettia. WD-40 myydään tölkeissä on suihkeen muodossa, joten se on kätevä käyttää.

Ihmettelen: WD-40 kehitetty rakennusten suojelu avaruusaluksia korroosiolta ja muut ulkoiset tekijät.

 • Silikonirasvaa. Tärkein etu tämän aineen kanssa monenlaisia ​​käyttölämpötiloissa -50-230 astetta. Se hidastaa kulumista prosessi.
 • Professional sarjat. Järkevin vaihtoehto - ostaa erityinen paketti ylläpidosta ikkunan tarvikkeet. Tällaisia ​​välineitä ovat paljon kalliimpia, mutta ne ovat paljon pidentää tiivisteen (voit käyttää niitä muissa kohdissa).

Teemme korvaaminen oikein ja ilman seurauksia

1

Teoriasta käytäntöön nyt. Edelleen analysoida yksityiskohtaisesti, kuinka muuttaa tiiviste ikkunat.

 • Ostamalla Oikealla nauha on tallennettu erityistä liimaa. Tarvitset myös sakset kumia.
 • Poista teippi kulumista. Helppoa - helppo vaivaa, hän vetäytyi urista.
 • Seuraavaksi Puhdista viitepinnalla. Sinun täytyy kokonaan eroon pölyn ja lian, jotta voidaan maksimoida liimaa tarttuvuutta. Ihannetapauksessa, rasva pinta. Tätä varten me käytä alkoholia, lakkabensiiniä liuottimen tai muiden vastaavien aineiden.
 • Sitten takki kehyksen kehä liimaa tasaisesti. Aseta uusi tiiviste välttämättä kokonaan. Jos et ole koskaan aikaisemmin ei, sinun kannattaa ensin käytännössä tehdä sen ilman liimaa, kuten monet tässä vaiheessa, on ongelmia. Et voi vetää nauhaa tai liian pakkaa - se olisi vapaassa tilassa.
 • Reititetään nauha, leikkaa pois ylimääräinen. Promazyvayut edelleen vaste.

Suorita tämä toimenpide säännöllisesti varmistaa hyvät sisäilmasto.

Kerran viikossa lähetämme Digest suosituimmista artikkeleita.

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Vaihtaminen tiiviste ikkunoiden käsillään

Vain muutama vuosi, uudet ikkunat oli levinnyt laajalle. Tämä selittyy paitsi niiden käytännöllisyys, vaan myös toiminnallisuutta. Metallin ja muovin muotoilu sopii täydellisesti kaikkiin sisustuksiin, ja se ei vaadi erityistä hoitoa. Tietenkin, joissakin tapauksissa, se on vaihdettava joitakin elementtejä, kuten kumitiivisteet.

Vaihtaminen tiiviste ikkunoiden - se on yksinkertainen prosessi, joka voidaan suorittaa itsenäisesti. Mutta vaikka kaikki eivät tiedä milloin tehdä se. Käyttöikä rakenteen suoraan riippuvainen laatua olevat osat: tiivisteiden, kaksinkertaiset ikkunat, varusteet ja profiilit. Kukin elementti suorittaa sen tehtävät. Mutta jos jotain tulee rappeutumaan, ikkuna ei ole enää auki tai kiinni kunnolla.

Useimmissa tapauksissa, voi aiheuttaa ongelmia alhaisen laadun kumitiivisteet. Ja itse asiassa nämä elementit tarjoavat istuvuuden runkorakenteeseen venttiilien. Jos ikkuna on liian pitkä toiminnassa, se saattaa joutua vaihtamaan sinetti muovi-ikkuna. Ajan myötä nämä elementit voivat menettää elastisuuden ja crack päässä kuivumista ja halkeilua. Jos metallia käytetään usein, eristävän ominaisuudet ovat kadonneet tiivisteet. Käyttöikä näistä elementeistä on 3-5 vuotta. Jälkeen vaihtaa niitä.

Yhteinen Oireet: luonnoksia, kondenssiveden muodostumista pinnalle lasin, jäädyttämistä. Jälkimmäisessä tapauksessa sisäpuolella ikkunan näet pakkasta, joka on muodostunut seurauksena ankaran pakkasen. Käyttöikä kumitiiviste ei riipu ainoastaan ​​miten hoitaa muovi-ikkunat, mutta myös ilmastollisista olosuhteista.

Korvaamiseksi tiivisteet ikkunoiden kulunut ilman ongelmia, on välttämätöntä valmistella etukäteen ikkunassa. Ensin täytyy poistaa vanha materiaali aukkoihin. Tässä tapauksessa ongelma ei synny, koska tiivisteet ovat erittäin helppo poistaa ja tehdä erityisiä ponnisteluja tarvitaan. Tämän jälkeen suunnittelu pinta puhdistetaan ja siitä poistetaan rasva. Pöly ja lika on poistettava pakollisia. Niihin käytetään hioma aineet eivät ole sen arvoinen. Poista lika pehmeällä kankaalla tai sienellä.

Niille, jotka eivät tiedä, kumitiiviste on musta johto, joka on kuva tai putkimainen osa. Se riippuu tuotteen tyypistä. Se on tämä tekijä, ja on vastuussa tunnelman huoneeseen. Laatu kumitiivisteet riippuu siitä, onko lämmön talon, tai ikkuna, tyhjennetään.

Vaihtaminen tiiviste muovi-ikkunat voi päästä eroon luonnoksia, tiivistyminen ja jään. Asiantuntijat kuitenkin suositeltavaa käyttää materiaalin Euroopan valmistajien kuin Kiinan tai Turkin kollegansa ovat huonolaatuisia.

Korvaava kumit muovikoteloissa omin käsin tehdään paljon nopeammin, jos valmistella etukäteen kaikki työkalut ja materiaalit. Korjattavaksi tarvitaan:

 1. Erityiset sakset kumituotteita.
 2. Tiivisteet malleja.
 3. Liimaa kumin. Voit myös käyttää erityisiä muotoiluja.

Kun olet valmis, voit suorittaa Korjauspalvelut muovi-ikkunat.

Korvaava sinetti: päävaihetta

Kun pinnat puhdistettiin ja valmistettiin, se on mahdollista edetä korvaaminen. Aloita on preparaatti liimakoostumuksen kaikki kulmat runkoon. Tämän jälkeen voit laittaa koloihin uusi tiiviste purukumia. On syytä ottaa huomioon, että sinun täytyy lisätä suuria paloina eikä yksittäisiä segmenttejä. Tietenkään ei ole kokemusta ja tiettyjä taitoja, jotta se ei ole niin helppoa.

Tiivisteiden vaihtamista muovi-ikkunat on tehtävä tarkasti ja niiden tiettyjen vaatimusten noudattamisesta. Kun tehdyn materiaalin uriin voi vetää sitä, ja puristuslujuus. Tiivistys purukumi on oltava tasaisesti kehä ikkunan.

Kun materiaali on tarkoitus asentaa, on syytä huolellisesti leikattu kärki. Yhteinen tiiviste kuminauhat on huolellisesti liimalla.

Jos et usko omia kykyjä, sinun pitäisi hakea ammattiapua. Vaihtamisen jälkeen kumitiivisteet - työläs prosessi, joka vaatii taitoa ja tarkkuutta. Ammattimaisesti toteutettu työ - se on tae lämpöä ja mukavuutta kotiisi. Lisäksi se säästää rahaa ja tietenkin hermoja.

Vaihtaminen tiiviste ikkunoiden käsillään

Ikkunoiden on tullut osa elämäämme, koska ansiosta ne talot säästänyt paljon enemmän lämpöä kuin asennettaessa puiset kollegansa. Mutta mitä jos tulos mitään syytä, miksi alkoi tuntea, että he eivät ole hyvin selviytymään tehtävä: oli luonnos huoneeseen tai paljon kylmempää. Tällöin ei välttämättä ajatellut ostaa uusi avaus. Sen jälkeen, kun kaikki, useimmissa tapauksissa, yksinkertainen korvaaminen sinetit muovilaatikoissa auttaa selviytymään ongelma. Siitä, miten se on tehty ja mitä materiaaleja tarvitaan tällaiseen työhön, opit tästä materiaalista.

Kun tarpeen korvata tiivisteet muovi-ikkunat

Laatu tavalla aukon sulkemista tiiviisti riippuu kumitiiviste varmistaa istuvuuden siipien välinen itse. Ja harvat ovat merkkejä siitä, että on aika tehdä pienet korjaukset muovi-ikkunat. Vaihtaminen tiiviste vaaditaan tällaisissa tapauksissa:

 • Talvella sisällä ikkunan runko ja ikkunalaudalle on pakkasta.
 • Huoneistossa alkoi kävellä luonnosta.
 • Se vähentää äänenlaatu eristys.
 • Tiivistyvä ikkunoihin.
 • Ikkuna svorkah ilmestyi sieni tai hometta.

Mikä tahansa näistä merkeistä viittaa siihen, että vaativat välitöntä korvaamista sinettejä muovi-ikkunat.

On olemassa monia lajikkeita tiivisteet muovi-ikkunat. Ja kunkin on omat ominaispiirteensä ja kustannuksia. Korvaamiseksi tiivisteet ikkunoiden tuo niin paljon etuja, ja se ei osu lompakon, sinun täytyy tietää kaikenlaisia ​​kaltaisesta aineesta:

 • Kumitiiviste. Tällainen materiaali on valmistettu kumista, jossa on rikkiä. On niin tiiviste on melko halpa, ja palvella on 30 vuotta.
 • Silikonitiiviste. Kaikkein ympäristöystävällisin materiaali, joka voi kestää noin 40 vuotta. Käytä vastaava tiiviste voi olla asuin- ja teollisuustilat. Näin ollen se ei pilaa terävien lämpötilan muutoksia, sekä toiminnan UV-säteiltä, ​​happi tai otsoni.
 • Polymeerinen tiiviste (EPDM). Kallein, mutta samalla luotettava vaihtoehto. Kestää mahdollisimman alhaisessa lämpötilassa, tässä tapauksessa ei ole murtunut ja se säilyttää muotonsa. käyttöikä - 20 vuotta.
 • Termoplastiset elastomeerit (TPE). Parannettu silikonilla, joilla on korkea kestävyys lämpötilan ja mekaanista rasitusta. Nykyään se on suosituin materiaali huolimatta melko kunnollinen hinta.
 • PVC. Halvin materiaali vaatimattomat vaatimukset. Takuuaika - 3 vuotta. Asenna tiiviste PVC suositellaan vain lämpimässä alueilla.

Korvaaminen tiivisteen muovikoteloissa omin käsin. Aloittaminen

Kun varastoida tarvittavat materiaalit, sinun täytyy valmistautua ikkunan lämmittimet tilalle. Ensinnäkin, sinun täytyy poistaa vanha tiivisteet. Tee se ei olisi vaikeaa, koska eriste on helppo poistaa urista. Edelleen on tarpeen päästä eroon lian ja pölyn pinnalla läppien pehmeällä kankaalla tai sienellä saippuavedellä. Seuraavana vaiheena on rasva ikkunaan. Näitä tarkoituksia varten, alkoholiliuottimessa tai mineraalitärpättiä.

Korvaamalla kumitiivisteet muovilaatikoihin melko työläs prosessi, joka vaatii vähän taitoa. Joten jos et ole tehnyt mitään tällaista, sitten harjoitella pienellä alueella kehyksen. Kun olet hyvin puhdistettu ja rasvattomat ikkuna, lähtö johon olet antaa eristys on hyvin voideltu liimalla. Sitten sinun täytyy lisätä tiivisteen kokonaisuutena, joten on tarpeen varmistaa, että materiaali ei jousta tai pakata. Tässä on kätevä harjoitetun aikaisemmin. Kun makasi koko eriste, voi vain leikkaa ylimääräistä materiaalia ja lisäksi voidella liimaliitos paikallaan tiivisteet.

Säätö muovi-ikkunat, korvaaminen tiiviste - kaikki nämä toimet edellyttävät, että suurta huolellisuutta ja taitoa. Joten jos et ole varma niiden kykyjä, on parempi kutsua asiantuntija, joka mahdollisimman pian ja pientä maksua tekee tällaista työtä.

Miten lisätä tiivisteen käyttöikää

Huolimatta siitä, että tiiviste muovi-ikkunat on valmistettu kestävästä materiaaleista, he silti kuluvat ajan myötä. Jotta näin tapahtuisi mahdollisimman myöhään, täytyy ajoittain tiivisteiden. Tämä voidaan tehdä useita kertoja vuodessa, ja tämä lähestymistapa auttaa laajentamaan käyttöikää tiivisteitä. Jota voidaan käyttää voiteluaineena:

 • Glyseriiniä. Halvin ja käytännön materiaalia, jota voidaan ostaa milloin tahansa apteekista. Ainoa haittapuoli - on, että glyseroli liukenee nopeasti veteen, niin että erityinen vedeneristys, hän ei voi tarjota.
 • Vaseliini. Tämä rasva voidaan käyttää vain kumitiivisteet. Etuja tämän voiteluainetta voidaan katsoa hinnat ja vedenkestävyys, puutteista - pieni lämpötila-alueella, joka voi tehdä sen (- 25 ja + 28 ° C).
 • WD-40. Suosituin mineraaliöljy täydellisesti suojaavat tiivistepinnan kosteudelta ja mekaanisilta vaurioilta. Lisäksi tämä laitos myydään tölkeissä, joten se on erittäin kätevä käyttää. Ainoa haittapuoli - tavaroiden hintoihin.
 • Silikonirasvaa. Käyttölämpötila-alue - 50-230 ° C Lisäksi tämä voiteluaine tarjoaa erinomaisen suojan kulumista sinetti. Haitta on korkeampi hinta.
 • Ammattimaisista. Paras vaihtoehto suojaamaan ikkunan tiivisteet. Tällainen paketti on erityisesti suunniteltu suojaamaan eristyksen, ja pysyvästi tallentaa ne niiden alkuperäisessä muodossa. Mutta on samanlainen joukko erittäin kallista.

Vaihtaminen tiivisteet muovi-ikkunat sekä hoitaa heitä avulla voit ylläpitää mikroilmasto asunnossasi. Tärkeintä on tehdä kaikki oikein ja ohjeiden mukaisesti. Ja sitten talossa pitkään hallitseva lämpöä ja mukavuutta.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 + = 23