Korvaa lämmitys nousuputket

Korvaaminen uninen lämmitys huoneistossa: menetelmän piirteistä

Jos katsomme suosituin materiaali, näyttää siltä, ​​että useimmat kuituvahvisteisen polypropeeni ja muoviputkien eivät käytä.

 1. Vaihtaminen lämmitys nousuputken asunnossa on nopeaa, koska mitään hitsattuja putkia toisiinsa.
 2. Putket näistä aineista on helppo taivuttaa, niin että ne on helppo liittää mihin tahansa kulmissa ja tasainen.
 3. Komponenteilla on suhteellisen alhainen paino, joten ei ole mitään ongelmaa kuljetuksen jopa ylimmissä kerroksissa.

Puolelta valitut materiaalit näyttävät lähes täydellinen, mutta ne eivät vastaa muutoksen paine putkissa. Joten, jos se siirtyy jyrkästi tavallisesta 5-10 ilmakehää, putket eivät kestä, johtavat pieni tulva ja kutsua lukkosepän hätätilanteessa menettelyssä.

Lisäksi nämä materiaalit eivät kestä kylmin aikoina vuodesta, kun se on välttämätöntä kuumentaa akkua niin paljon kuin mahdollista. Muovi voi alkaa halkeilla ja vuotaa, niin että paras vaihtoehto on asentaa sinkitty putkia.

Mitä tarvitset päästäksesi alkuun galvanoitu materiaaleja

Ensimmäinen asia ostettu DN20 sinkitty putki oikeaan määrään. Lisäksi pakollisena osana kaikki teokset ovat hitsauskone, jota ilman on mahdotonta korjata nukkuville kerrostalossa.

 • kolme lukkomutteri jäähdytin;
 • kolme häätö, jotka menevät yksi hyppääjä ja vuori;
 • Kaksi valurautaa tai messinkiä tee;
 • kaksi kytkimet;
 • Kolme tuuletusputken DN20.

Viimeaikaiset tarvitsimme ohjata lämpöä huoneeseen, koska ne voivat ohittaa tai rajoittaa veden virtausta akkuun. Lisäksi olisi ostettava vain palloventtiilit, koska ne ovat kaikkein kätevä käyttää.

Ensinnäkin herää kysymys: miten sammuttaa veden virtausta lämmitysjärjestelmässä nousuputkessa?

Ensimmäisessä tapauksessa tarvetta sammuttaa veden ullakolla ja kellarissa. Täytettäessä alempi nousuputket on liitetty pareittain, joten on tärkeää löytää lähellä nousuputken sovi. Voit tehdä tämän, sinun täytyy mennä asuntoon ylhäältä ja nähdä sijainti jumpperi (katso "lämmitysputket asunnossa - päätyyppiä materiaali").

1

Katkaisemalla veden poistamiseksi tarvitaan tulppa ja valuta vesi. Lisäksi lämmityskaudella on mahdotonta Toimintoa jos et voi mennä kerrosta ylempänä asunto, koska on mahdotonta uudistaa kuumennusjakson. Syy on yksinkertainen: patterissa ilmassa kerääntyy, jota ei voi antaa ei-yhteys akkuun.

Helpoin tapa olisi poistaa vanha nousuputken avulla alittaa niiden liner juoksupyörä. Tämän jälkeen sinun pitäisi vääntää lukkomutteria jäänteet eyeliner jäähdyttimen.

 • hyvät suhteet naapureihin lattiat, on mahdollista tulla hänelle asunnon ja poista osa putken betonissa span, koska yleensä kaikki vuodot tapahtuu tällä alalla;
 • Saat kätevästi paremman sadon putken lattian yläpuolella ja katon alapuolella, koska se jättää enemmän liikkumavaraa. Lisäksi se helpottaa myöhempää korvaaminen putkien tarvittaessa.

Naputtelemalla Putket voivat tuntua tavanomaisia ​​ammatti kokenut, mutta noviisi master-mekaanikko prosessi voi olla tuntemattomia.

Joten mitä on kiinnitettävä huomiota

 • Viilalla tai turbiini on viistetty, ja sitten tehdään suuttimen sisääntuloa.
 • Kuolla pitkä sivu pitimen laitetaan putkeen. Tämä operaatio on tarpeen syöttää kohtisuorassa putken levyt.
 • Riser sovellettu Lyhytkierteiset enintään viisi osaa. Kaiverrus sovelletaan tiukasti myötäpäivään.
 • Tullessaan suuttimen reunalla putken, on tarpeen painaa haltijalle tehokkain kamppailut.
 • Leikkaamisen jälkeen ensimmäinen juoste vaaditaan pitämään nousuputken avaimella. Suurin voima siten, että kompensoidaan vääntömomentti kuolee, koska muuten se on mahdollista häiritä lanka nousuputken lattian yläpuolella tai alapuolella.
 • Jos hitsaus on asennettu konvektori, pitämällä rakenne ei tarvita, koska on mahdotonta siepata nousuputken.
 • Se on tarpeen leikata pitkän kierteen jäähdytin liittimet ja holkit silta.
 • Kun prosessi putki leikataan osa on tarpeen vahvistaa päin, jotta ei tuhota rakenteen jo veistetty kaiverrus.

Kerää nousuputkessa pitää olla tiukka algoritmi välttämään tarpeettomia ongelmia toiminnassa. Lisäksi peräkkäistä suorittamista ohjeiden vähentää aikaan ja antaa enemmän huomiota kiinnitetään järjestelmän testaamista (kuulumaan: "Yksittäinen lämmitys kerrostalossa - rakenteellisia ominaisuuksia").

 • Putket, leikattu tarpeelliset paikat ja joilla on molemmin puolin lanka, on läpäistävä katon läpi, ja sitten ne yhdistää kytkimet kierteellä nousuputken. Kuten keskuudessa on parempi käyttää saniteetti- pellava maalilla tai silikonilla. Lisäksi korvaaminen nousuputken lämmitys asunnossa voidaan suorittaa käyttäen polymeeriä lanka.
 • Toinen vaihtoehto on halvempi, mutta ottaen huomioon, että työtä tehdään pitkällä aikavälillä, se on parempi käyttää pellavaa tiiviste, ensimmäisenä tulee taata, ja toinen pystyy neutraloimaan vaikutuksia työuupumuksen ja rappeutuminen.
 • Seuraavaksi tees ruuvattu kierteeseen. Se olisi noudatettava etäisyys 50 cm välillä sisäkierteet, jotta ei myöhemmin asentaa vuorauksen kireänä. Viimeksi se näyttää ruma, lisäksi se tarjoaa bias lukitusmutterit siten, suuri määrä vettä, ja lämpö pakenee ulkopuolelle.
 • Tees ruuvataan venttiilit.
 • Venttiilit, jotka leikkaavat pois jäähdyttimen, on välttämätöntä ruuvata pitkät hihat (nännit, jossa on lyhyt kierteen toisella puolella ja toisella pidemmällä). Ne on perustettu vasteeseen lukkomutterin ja kytke jäähdyttimen.
 • Asentaa jumpperi seisoo sekä häätö, nimittäin langan pituussuunnassa lukkomutterilla, ruuvi loppuun, on tärkeää ruuvi tee. Seuraavaksi lyhyt kierre, joka on kohdistettu kierteitettyyn venttiili, ja mastiksin on ruuvattu jälkimmäinen, mutta pituus langan voidaan punoa tee on lyhyeen vastine. Viimeinen vaihe on tarpeellinen podmotat ja kiristä lukkomutteri.
 • Loppujen manipulointia voit mennä jäähdyttimen yhteyden. Se ripustetaan suluissa, jotta podvodok akseli samaan aikaan akselin kierteen mukaisesti tulppa (lue: "muuttaminen lämmityspatterin asunnossa - johto prosessi"). Sen jälkeen, on tarpeen säätää tulpan aiemmin podmotannye. Sama tulee toistaa lukkomuttereilla.

Riippumatta siitä, miten paljon lämmitys nukkuville asunnossa, he käynnistämään operaatio on aina sama:

 • Ensimmäinen muotoilu on vahvistettu paineen alaisena;
 • Suorita vettä akun, ja vuodot tarkastettava päälle pystyputkeen (katso lisää: "Start lämmitys - järjestelmä hoitaa säännöt").

Testin suorittamiseen mitoituspaineen pitäisi löytää avustaja. Lisäksi on mahdollista etukäteen ottaa kuvan kaikki liitokset, koska pieninkin muutos on vaikea huomata ensi silmäyksellä, mutta verrattuna alkuperäisen suunnitelman löytää vikoja ei ole vaikea (katso myös: "Yksittäinen lämmitys asunnossa: hyviä ja huonoja puolia").

Näin ollen, paine testaus suoritetaan seuraavalla algoritmilla:

 1. Sillan avaa venttiilin ja sen kaksi analogit matkalla jäähdyttimen päällekkäisyys. Näin voit poistaa kuormaa lanka, samaan aikaan, täysillä kokemaan loput.
 2. Ruuvitulpalla tai päällekkäisyys sbrosniki, joka sijaitsee kellarissa.
 3. Korvaavan nousuputki hieman avattu venttiili.
 4. On tärkeää muistaa, että jos säätöruuvi venttiilit, on tarpeen avata vain yksi, joka on asennettu nuolen kammioiden täyttämiseen. Suorita löytö on tämä, koska jos teet sen niin, voit vetää ulos venttiilistä.
 5. Sen jälkeen, kun vesi ei enää aktiivisesti kiertää puoli-auki venttiili, voidaan olettaa, paineesta vakauttamiseen. Voit sitten avata kokonaan molemmat venttiilit.
 6. Seuraavaksi sinun täytyy mennä takaisin tasainen ja hitaasti nosta loput kaksi venttiiliä, ettei vettä vasara vaikutuksia. Täytön jälkeen jäähdyttimen vedellä pitäisi käydä läpi kaikki liitokset tarkastetaan vesivuodot.

Suoritettuaan menettelyn, paine on tarpeen Ilmasta jäähdyttimen, ja täällä, kuten edellisessä tapauksessa, sinun täytyy tehdä peräkkäiset toimenpiteet:

 • Jos talossa on pienempi täyttö, asunnossa yläkerran avaamalla ilmausruuvi sijaitsee sillan nukkuville. Odotetaan veden virtausta ei pitäisi välittömästi sammuttaa toimintaa, koska ilma ei heti ulos ja pysyä veden kuplia, joten kannattaa odottaa hieman kauemmin.
 • Jos nousuputken on alkanut lämmetä, niin voimme turvallisesti sanoa, että hyökkäys päättyi on suoritettu loppuun.
 • Läsnä ollessa korkean veden pullotusta on mahdollista olla tekemättä mitään toimia, koska ilma on automaattisesti suljetaan pois säiliöön, joka sijaitsee ullakolla. Voit kuitenkin kiivetä katolle ja anna hänen ulos erityinen reikä - aukko. Katso myös: "Miten saada kodin lämmitys - neuvostoja päälliköiden."

Miten korvata lämmitys nousuputken asunnossa, katso esimerkiksi video:

Mitä jos ilma ei syrjäytä?

Valitettavasti, se voi olla ei-standardi tilanne, ja yleensä työmenetelmät on voimaton. Tämä saattaa johtua siitä, ettei naapureiden päälle tai epätavallinen suunnittelu talo, mutta se on aina tarpeen varautua siihen, että uudelleen tarjonnan lämpöä asunnossa ei ole aina mahdollista heti.

On huomattava, että tämä tekniikka on erityisen tehokas, kun sitä käytetään kotona, alumiini- tai bimetal lämpöpatterit, koska ne eivät jää ilmaa, toisin kuin valurautaa kollegansa, luoden liikenneruuhkat että synti, jotta niiden ongelmat voivat olla paljon suurempi.

Vaihda nousuputken talossa - ei ole helppo tehtävä, mutta se on täysin mahdollista myös ilman erityistä tietämystä. ( "Vaihto lämmitysjärjestelmän asunnossa: hyödyllisiä suosituksia" lukea liian) laadukkaat materiaalit, koska muuten jopa mestarin käsi ei pysty suojelemaan lämmitysjärjestelmään tiiveys ja lämpöhäviö on erittäin tärkeää käyttää. Toisaalta, noviisi käsityöläiset älä osta kallein laitteiden suuri riski muuttaminen viestintäjärjestelmän, ja se johtaa tarpeettomiin taloudellisiin menetyksiin.

Vaihtaminen lämmitys nousuputket: yksityiskohtaisen oppaan

Kuten tehdään omin käsin korvaaminen nousuputket lämmitys kerrostalossa? Katsomme pääkohdat tämän melko monimutkainen toimenpide ja ongelmat, joita voidaan kohdata sen eri vaiheissa, hätäavusta nousijat niiden käynnistämistä.

Onko järkevää liittää uusi akku vanhan ja sai talletukset uninen? Näyttää siltä, ​​että se on myös parempi korvata.

Kuinka perusteltua tämä materiaalivalinta?

 • Itse asennus yksinkertaistuu toistuvasti. Hän suoritti ilman hitsausta mahdollisimman lyhyessä ajassa.
 • Putket helposti taivuttaa kätensä mahdollistamiseksi taipuminen tai ohitusleikkaus paikallaan.
 • Putket ja liittimet ovat helppoja: nousu tarvittavat materiaalit viidenteen kerrokseen ei vie paljon voimaa.

Näyttää siltä, ​​että kaikki puhuu sen puolesta nykyaikaisten materiaalien. Ei sitä vähän.

Huomaa: Jos haluat luoda vähintään ongelmia tulevaisuudessa, asennuksesta nousuputket ja varusteet venttiilejä käytetään vain ja ainoastaan ​​sinkitty putki veden.

Miksi? Jälkeen säännöllisesti lämmitysjärjestelmän tilassa varastossa sopii syötettyjä parametreja samasta polypropeeni?

Katsos, inhimillisestä tekijästä ei ole peruutettu. Kannattaa lukkoseppä unohda sulkea imuventtiilin testin aikana, joka kuumennus tiheys - ja paine nousevat ei ole sama kuin 4-5 ilmakehää, ja 10-12.

Vain avaa portin talojen lämmitys alkaa nopeasti - ja tuloksena on vesi-isku, jossa mahdollisia lyhyen aikavälin painetta hypätä ollenkaan jopa 15-20 kg / cm2.

Vuosittain testilämpötila? Muistatko ne päivät keväällä, kun tulikuuma akku? Työskentely äärimmäisen tilassa vähentää resurssien muovit, ja hyvin vahva.

Kuvassa - erittäin kyseenalainen toteutus korvaa nousukanavaosa. Laittaa muovin keskuslämmitys järjestelmän sulkuventtiilit - ei paras idea.

Niin, valinta on tehty. Korvata lämmitys nousuputket tarvitsemme DN20 sinkitty putki; se teemme eyeliner pattereita. Nyt tarvitaan lisäksi muutaman metrin putken?

Vastaus riippuu siitä, onko käytettävissä ja sopiva hitsaus taitoja. Huomaa: sinun täytyy pystyä kokki saumat, ja peili.

Muuten, kaasun hitsaukseen ongelmallista olosuhteissa jonkin verran helpompi työstää.

 • Jos hitsaus on, täytyy privaryshi - pitkät ja lyhyet kierre, joka liittyy patterit ja venttiilit.

Lisäksi tarvitaan kolme tukos mutterit jokaisen jäähdytin; Squeegee kolme - yksi liner ja hyppääjä; kolme DN20.

Venttiili on eri asennoissa joko estää veden virtausta putken läpi, ohjaa koko tilavuus veden lämmitin; tai päinvastoin rajoittaa akun läpäisevyyden täydellä sillan.

Hyödyllisiä: venttiili - vain ja ainoastaan ​​moderni pallo. Olemassaolosta ruuvin venttiilit parempi unohtaa kokonaan.

Vaihtoehtona - yhdelle podvodok voidaan asettaa kaasulla lämpöpainetta.

Luotettavuutensa, kätevä ja vaivatonta muotoilu.

 • Koottaessa käsin joudut käsi itsensä muotinkannattimen ja siipipyörä leikkaus ympyrä terästä. Kaikki suorat osiot kierteitystekniikkaa valmistetaan paikan päällä.

Lisäksi tarvitset kaikki edellä luetellut pakki; Kaksi tee (rauta- tai messinkiä) ja kaksi kytkintä. Katkaise lanka, on tietenkin ruuvipenkkiin.

Nollaa nousuputki

Miten sammuttaa lämmityksen nousuputki?

Kodeissa alemman täytteen nousuputket on liitetty pareittain. Sinun täytyy selvittää, miten se liittyy haluamasi nukkuville. Helpoin tapa tehdä tämä - kiivetä huoneiston ylimmässä kerroksessa ja katsoa sijainnin puserot.

Ylä täyttö tarkoittaa, että sinun täytyy sulkea yhden venttiilin kellarissa ja vintillä.

Miten löytää oikea portin? Keskity sisäänkäynnit - kellariin portaat ovat aina näkyvissä. Kun haluttu sisäänkäynti löytyy, laskea aseman haluamasi venttiilin - liiketoiminta yksinkertainen.

Sekä venttiili päällekkäisyys; sitten osoittautui tulpat tai auki sbrosniki. Odota, kunnes vesi on tullut varmistaa, että sulkuventtiili on täysin huollettavissa. Se on tehty.

Jos sen sijaan tulpat asennettu venttiilin - ja reset, ja alkaa helpottaa.

Tärkeää: irrota nousuputki lämmityskauden aikana on sallittua vain, jos sinulla on pääsy ylemmän asunnon. Jos se on asumaton - et vain voi ajaa lämmitysjärjestelmä, vuodatusilmajärjestelmien.

Helpoin tapa katkaista lämmittimet - leikata juoksupyörän linjaliikennettä heille. Antaa sitten lukkomutteri, ja sitten saa ulos romun vuorauksen putken jäähdytin.

Mistä leikata nousuputken itse?

Valinnasta paikka vaikuttaa kaksi tekijää:

 1. Suhteesi naapurit ylhäältä ja alhaalta. Lämmitys nukkuville, on järkevää muuttaa ehtoja päällekkäisyyden: koska kokemus on osoittanut, nopeimmin syöpynyt putkikatkojen kuuluu konkreettinen.
 2. Helppous lisätyötä. Katkaise putki tulee olla paikka, jossa voit leikata hänen lanka tai hitsata valmis. Toivottavaa - ei liian lähellä lattiaa ja seinän.

Bulgarian mukava ja leikkaa uninen, ja viisteiden ennen ketjuttaminen.

Kokeneet hitsaaja, luulen, ei tarvitse kysymään menettelyyn; mutta ketjuttaminen käsi voi hyvinkin olla tuntemattomia lukijalle.

Mitä etsiä?

 • Putkessa, jossa tiedoston tai viistetty juoksupyörä - on asetettu kuolla.
 • Pidin muotin laitetaan pitkällä sivulla putkeen. On tarpeen kuolla on tullut putkeen täsmälleen kohtisuorassa sen akseliin nähden.
 • Riser lyhennettiin lanka - enintään viisi kierteet.
 • Kun muotti laskeutuu reunalla putken, työnnä pidike tarvitset suurin käytettävissä pakota.
 • Sam nousuputken jälkeen ensimmäinen rivi on leikattu, se on varma kiinni putkipihtien. Voimaa käytetään sellaiseen suuntaan, että se kompensoi vääntömomentin muotista. Muuten, se on todellinen tilanne, kun tulet pois kierre patterin ylä- vai alapuolella nousuputken.

Lanka leikataan myötäpäivään. Kohdistuva voima avaimen, on suunnattu vastakkaiseen suuntaan.

Varoitus: lukuun ottamatta kiinteiden hitsaus konvektorin. Konvektorin hitsattu putkeen et irtoa; uninen ei tarvitse pitää ketjuttaminen.

Pitkä kierre leikkaus vuorauksen jäähdyttimen (niitä on karkottaa jäähdyttimen korkit ja lukkomutteria) ja hihat silta. Kun leikkaus putken osa on kiinnitetty ruuvipuristimeen - jotta ei salata tai vääristää jo hyväksi.

Leikata putken paikka leikkaa molemmin puolin lyhyen langan läpi katon ja kytkimet on kytketty kierteillä nousuputkessa. Preroll - saniteetti- pellava maalilla tai silikonitiivistettä; Se antaa erinomaiset tulokset ja polymeerin lanka (esim., Tango Unilok).

Toisessa tapauksessa hinta on paljon korkeampi käyttöönottoa; mutta voit ja törsätä pakkauksessa yhden työn.

Pellava tarjoaa tiiviys; silikoni suojaa sitä rot ja burn-out.

Sitten langat Welling tees. Välimatka sisäkierteistä suunnattuina kiukaan pitäisi olla niiden akselit täsmälleen 50 senttimetriä: muuten joudut asentamaan linjaliikennettä kireänä.

Lukuun ottamatta sitä, että kun vinoutuminen lukkomutterin on vaikea tiivistää, vinot eyeliner näyttää yksinkertaisesti huolimaton.

Seuraavat ruuvataan paidat venttiili - kierteet miesten ja naisten tai nainen-nainen lyhyet tappeja.

Sulku- venttiili jäähdytin ruuvattu pitkät hihat - putkia, joilla on lyhyt kierteen toisesta päästä ja pitkä toisaalta. He voivat ajaa pois välittömästi ennen pysäytysmutteri (tasaisella puolella jäähdyttimen), ja jäähdytin putki.

Hyppy on asennettu samoin kuin kaikki Vetolastan: pitkä kierre on ruuvattu lukita lukko mutteri ruuvataan tee; sitten lyhyt lanka yhdistää kierteen venttiilin, ja mastiksin ruuvataan se, jolla on pitkä lanka Tee everted on lyhyt; mastiksi sitten puristetaan ja lukkomutteri.

Viimeksi yhdistettynä jäähdytin. Hän ripustaa kiinnikkeet niin, että akseli langan alla korkki samaan akselit podvodok. Sitten se aiemmin ajoi podmotannye pistoke; minkä jälkeen toimenpide toistetaan kanssa lukkomuttereilla.

Jos sinulla on paljon hitsaus - voit tehdä vähintään säikeiden määrä.

Vaihtaminen lämmitys nousuputken asunnossa olemme yleensä se on tehty. Jäi vain hiukan: kokea koottu rakenne paineen alaisena ja suorittaa nousuputken, jatkamalla liikkeeseen sitä.

Aloitetaan testi.

Tässä vaiheessa on toivottavaa läsnäolo avustajan joka silloin, kun vuoto voi kertoa siitä matkapuhelimeen tai yksinkertaisin tapa - napauttamalla uninen.

 1. Venttiili avataan sillan ja kattavat sekä portti johtaa jäähdyttimen. Joten, me rajoittaa säikeiden määrän on paineita oikeudenkäynnissä alkaa.
 2. Kierrehatuilla tai lähellä sbrosniki kellariin.
 3. Avaa venttiili korvataan kontakti nousuputken.

Tärkeää: Jos nousuputket asennetaan ruuvaa venttiili avaa venttiilin, joka asetetaan nuolen suuntaan täyttö asuntoja. Ohjeet liittyy tämän tyyppinen laite venttiilien: venttiilin aukko osoittaa toisinpäin, olet todennäköisesti irtoaa venttiilin varren.

 1. Heti kun vettä ei enää raollaan venttiili melu, paine nousuputken ja täyttö voidaan pitää tasoittaa. Molemmat venttiilit pariksi nousuputket (jos ylemmän täyttö - kellarissa ja ullakko) avaa täysin.
 2. Sitten - silmämääräinen tarkastus: paluu asunnon, avaamme venttiili eyeliner (liian hitaasti, jolloin jäähdyttimen täyttyy vedellä ilman vettä vasara) ja huolellisesti tarkistaa kaikki langan tiiviys.

Nyt sinun tarvitsee vain päästä ilmaa, jatkamista liikkeeseen.

Miten se tehdään?

 1. Kodeissa alhaisempi täyttämällä huoneisto ylimmässä kerroksessa tarjoaa Majewski nosturi sillan nukkuville. Kun vesi tulee hanasta - ei kiirehtinyt poistuessaan: ilmakuplia voi jäädä jäähdyttimen ja käännä peräaukon ympärillä pienellä viiveellä.

Ehdottomasti uudistettu liikkeeseen puhuu vain lämpöä uninen.

Aukko voi seistä sillan lähelle kattoa, ja jäähdytin. Tärkeintä - edellä ollut ilmataskuja.

 1. Ylä täyttö ei vaadi teitä joitakin aktiivisia toimia: ilmataskun pakotetaan paisuntasäiliö ullakolla.

Jos määrä on pieni - se on parempi olla laiska ja nostaa tuuletusaukkoa yläosassa säiliön.

Mitä voi tehdä, jos jostain syystä (puute vuokralaisten ylimmissä kerroksissa ja niin edelleen) vuodatusilman ei toiminut?

Ei aina, mutta useimmissa tapauksissa voit uusia liikkeeseen, ohittaminen uninen reset. Kokeneet asentajat usein tekevät niin pistokkeet; paljon helpompaa, helpompaa ja turvallisempaa, mutta kun sen sijaan ne asennetaan sbrosniki - Pallo ruuvi tai venttiili.

Algoritmi on yksinkertainen: yhdellä uninen avautuu, toinen - sbrosnik. Edessä veden otettu pois suurin osa ilmasta. Jos kierto ei uusita, voit toistaa tislaamalla nousuputken vastakkaiseen suuntaan.

Menetelmä on aina tehokas, jos lämmittimet talossa asennettu konvektorin. Alumiini lämpöpatterit, bimetallic ja kapeilla sisäisten kanavien lisäksi tavallisesti toimintoja siirretään ilman ongelmia; mutta valurautapatterit usein viivästyy ilmataskuja.

Kaikkien ilma konvektorin lentää edessä veden virtausta.

Haluatko tietää korvaaminen nousuputket enemmän? Löydät videon lopussa. Video opetukset ovat usein informatiivisia kuin yksityiskohtaisen selvityksen kirjallisesti. Menestys korjaus!

Miten muuttaa lämmitys nousuputket käsillään

Riser lämmitysjärjestelmä kutsutaan pystysuuntaisista putkista, joiden läpi jäähdytysneste syötetään ja puretaan, jotka sovitetaan päällekkäin muiden tilojen rakennuksessa. Tyypillisesti koostumus sisältää kaksi nousuputken, mutta yhden putken lämmitysjärjestelmä voi muodostua yhdestä putkesta. Valtaosassa talojen jokaisessa huoneessa on oma vesiposti. Joskus yksi nousuputki kytketty lämmityslaitteiden kaksi viereisiin huoneisiin.

Lämmitys uninen: vaatimukset ja säännöt

Ei voi tehdä ilman lämmitykseen liitinkortti yksityiskodissa, varsinkin jos on useita tasoja (esim lämmitetty kellarissa, 2 kerrosta ja ullakko).

Asennus nousuputken kuumentamalla asuintalo mukaisesti SNP 3.05.01-85 "Sisäinen viemäriputkistojen", joka säätelee kaikki toiminta, vaikka myös reikien halkaisija kulkua varten putkien kautta kerrosta päällekkäin, etäisyys nousuputken lämmittimet, yhdisteet tapoja putkien jne

Erityistä huomiota kiinnitetään kompensoimaan venymä putkien, joka syntyy, kun niitä kuumennetaan. Tämän tekee mutkan putken liitoskohtien asunnon lämmitys oksat. On tärkeää ottaa huomioon, että suurin jännite mutkassa teräsputken ei saa ylittää 80 MPa / cm'.

Nousijat on lämmitys seinä, avoimesti tai peitellysti, joten tätä erityistä seinämän koloon tai asentamalla koristeellinen laatikko. Kun piilotettu sijainti putket parempi eristää käyttämällä mitä tahansa lämpöä eristävää materiaalia. Hätä-seis kukin nousuputki on varustettu sulkuventtiilillä. Tyhjentää vedestä käyttämällä erityistä venttiiliä, ja nollata joukko ilmausventtiiliä.

Tällaiset korkeat vaatimukset Lämmitys- uninen asettamat ole sattumaa: se oli hän (tai pikemminkin sen osatekijän putket) tulee kestämään jäähdytysnesteen, joka tarjoaa lämpö jakautuu tasaisesti kaikille asuntoja multistory rakennuksessa. Lisäksi enemmän lattiat, mitä suurempi paine putkissa. Ei pidä unohtaa paineiskut, tärkein voima, että se osuu nousuputken.

Juuri tästä syystä, että suunnittelu nousuputken lämmitysjärjestelmien kiinnittää erityistä huomiota, odotti putken halkaisijan ja valitsemalla materiaali heille, ja asennukseen käytetään vain hitsaussaumoja, jonka laatua olisi vastattava GOST.

Kuka omistaa lämpöä nousuputki?

Tämä ongelma koskee vain monen perheen koteja.

lämmitys nousuputki yhdistää useita asuntoja ja on obschedomovoy omaisuutta. Kustannukset sen ylläpito maksetaan artikkelin vuokran kustannuksia obschedomovye tarpeisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että pettäessä tämän tärkeä osa lämmitysjärjestelmän korjata se rahastoyhtiön: asunnon omistajat ovat jo maksaneet korjaukset etukäteen.

Yhtä tärkeää on se, että muutos nousuputki itsenäisesti yksi omistajista asunnot eivät ole sallittuja. Haluat parantaa lämmitysjärjestelmän - voi kokeilla hänen omassa asunnossa, mutta se voidaan tehdä vasta sen jälkeen, kun sulkuventtiilit, cut-off obschedomovyh omaisuutta oman lämmityslaitteita.

Jos haluat kuitenkin tehdä pakottavia korvaaminen putket, otettava yhteyttä rahastoyhtiö ja saatava lupa, mukaan lukien tekniset erittelyt ja projektin dokumentaatio.

Sitä ei suositella yksinkertaistaa asiaa, koska nousuputki käsittää useita asuntoja ja työltä suoritetaan väärin voi johtaa hätätilanteissa, joka olennaisesti kuihtuu muodostumista vuodon. Saanen muistuttaa, että on vastuussa eheyden nousuputken rahastoyhtiön, ja sen työntekijät eivät todennäköisesti ole tyytyväinen pitkällä aikavälillä kompensoimaan kustannusten pilasi purkautuminen kotitalouksien omaisuuden järjestelmä vaikuttaa vuokralaisten ja korjauskustannukset.

Et halua olla viimeinen, oikein järjestää korvaaminen resoluutio ja vasta sitten alkaa työtä. Voit tehdä tämän, määritä syy, jonka päätti korvata putkia.

On huomattava, että syy korvaa lämmitys nousuputki on usein versiossa, joka järjestää naapurien ja tehdä laskuputken olemassa olevaan järjestelmään. Jos muutoksia fanit elävät lattian alla, ja lämmitysjärjestelmä toimii oikein, sinun ei tarvitse huolehtia, jos räjähtää, niin se on heidän vikansa.

Toinen asia, jos muutos tehdään ylimmässä kerroksessa, ja olet arvokas asunto tai hyvässä kunnossa. Tässä tapauksessa on parempi ottaa yhteyttä rahastoyhtiön ja vaatia korvaaminen lämmityksen nousuputken.

Muita syitä ovat harvinaisia. Uninen lämmitys teräksen, toisin kuin vesiputket eivät kuulu korroosiota ja niitä voidaan käyttää vaihtamatta vuosikymmeniä.

Toinen syy on halu korvata muka "vanhentunut" teräs, moderni polypropeenia. Kiitettäviä halu, mutta kerrostaloissa lämmitykseen putkia muovista sovelletaan suurella rajoitus. Syynä muodonmuutos putken kuumennuksen aikana ja paine ei ole riittävä, joihin ne on tarkoitettu.

Myös aiheuttaa korvaaminen nousuputki voi olla jälleenrakentamiseen lämmitysjärjestelmän yksi huoneisto joka voi käytännössä tehdä ainoastaan ​​muuttamalla asianmukaisesti lämmitysjärjestelmä kaikissa huoneistoissa sijaitsevat ylä- ja alapuolella.

Jos nousuputken hätä- ja ilman korvaavaa ei voi tehdä, ja lisäksi työ haluat tehdä itse, niin ensimmäinen sammuta ja tarjonnan paluulinjaan on että nousuputki, ja valuta vesi. Voit tehdä tämän käyttämällä sulkuventtiili asentaa jokaiseen uninen kotona, yli kolme kerrosta.

Hyvin, jos lämmitys oksat ulottuu pääputken on sulkuventtiili. Tässä tapauksessa, se on tarpeeksi vain estämään ja putkiosien leikata jauhin. vanhan putken osat puretaan.

Jos korvaaminen nousuputken tehdään yksityiskodissa, voit valita uuden putket valmistettu nykyaikaisten materiaalien, kun ne vastaavat teknisten ominaisuuksien lämmitysjärjestelmä. Jos korvaava suoritetaan kerrostalossa, putket voidaan muuttaa vain niille määritetty hankkeessa. Jos se on terästä, niin sinun täytyy uudelleen asentaa teräsputki tai tehdä uusi muotoilu lämmitysjärjestelmän.

Kuten aiemmin mainittiin, rahastoyhtiö ei anna "hyvä" korvaamiseksi putken materiaalin, ja ennen kuin otat vastuun työstään koko kotiin lämmitysjärjestelmä, sinun täytyy ajatella kahdesti.

Sisähalkaisija uuden putken täytyy olla täsmälleen sama sisähalkaisija vanha putki. Johdotettaessa päällekkäisyys kautta putket täytyy käyttää erityistä liner suojella sitä suoraan kosketukseen betonin. Holkki pitää olla tasan kattoon, mutta vastakkaisessa päässä on työntyvät lattian yläpuolella 30 mm.

Yhdiste putkiosan hitsaamalla. Jälkeen vuori runkoputken yhdistetty hänen kyynärpäät, johtaa asunnon. Sitten järjestelmä tarkastetaan tiiviys, ilma purkautuu ja nauttia lämmöstä asunnossa.

pystyputkeen järjestelmä lämmitys kutsutaan pystysuuntaisista putkista, joiden läpi jäähdytysneste syötetään ja puretaan vaihdetta

Mitä pitäisi olla lämmitys autotalli lämmitys autotalli turvalliseksi. Ei ole mikään salaisuus, että se oli tallennettu autotalli

Se viittaa oikein perustaa ja vakiintunut järjestelmä lämmitys. Se vaikuttaa mukavasti kotiin, riippumatta

alueella. Jos se ei voi tehdä ilman asennusta tällaisen elementin, miten muoviputkia, joista lyijyä polypropeenia

Asiantuntija Vastaus: Kaikenlaiset muoviputkien vaihtelevasti, sopii asennuksiin kuuman veden pyyhekuivain. Vaikka parempi valita monikerroksinen polypropeenia (PPR Kerama kanssa - tai lasikuitu) ja metalli-muovi. Molemmat vaihtoehdot kestää korkeita lämpötiloja

Se on pyyhekuivain. Hänellä on useita toimintoja: lämmitys (Koska se kiertää kuumaa vettä, joka kulkee sen lämpö

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 3 =