korvaa linoleumi

Korjaus linoleumi omin käsin

Linoleumi - yksi suosituimmista lattia käytetään asuinalueilla sekä julkisilla paikoilla.

Yksi sen haitoista on se, että se ei ole riittävän kestävä vaurioita. Vikoja voi esiintyä väärän valmistamiseksi pinnan tehdyn päällysteen, jos väärin hoito tai mekaanisista vaikutuksista.

Jos aukko linoleumille, turvotus tai reikä, ei tarvitse kiirehtiä muuttamaan lattia uuteen. Melko helposti mahdollista korjata linoleumin kädet, pitää suositusten tässä artikkelissa kuvatut.

Vaurioiden syyt

Ei kaikki pitävät tärkeänä koulutuksen perusteita annetun linoleumi. Jos lattiapinnoite asetetaan alustaan, jonka korkeusero on yli 2 mm: n levy, lisäksi tapahtuu väärinkäytöksiä, se johtaa halkeilua toiminnassa.

Monet kiire lopettaa korjauksia, laittaa lattia lattia Massaseos täysin kuivunut. Tässä tapauksessa, eivät estä homeen muodostumisen.

Kun käytetään liimaa huonolaatuinen tai ei tekniikka laskeuman mahdollista esiintyy pinnoitteen delaminaatiota.

Kun linoleum noudattaen pehmeälle alustalle, se on sitten laittaa huonekalut ilman sovituslevyillä jalkojen alle tai kävely korkokengät, mikä johtaa muodostumista kolhuja ja reikiä.

Virheellinen huolto tai puhdistus, jossa käytetään hankaavia pesuaineita yläkerros on vähitellen tuhoutunut.

Poistamisessa puutteita ei voi käyttää menetelmiä ja keinoja, jotka johtavat tuhoaminen polyuretaanin suojakerroksen.

Tyyppisiä vikoja, ja niiden ratkaisut

Kunkin vahinkoa, on olemassa useita tapoja poistaa:

1

Kullekin vialle on tarpeen valita sopivin vaihtoehto elpymisen. Tässä tapauksessa käytämme keinoja, jotka soveltuvat käytettäväksi tietyn tyyppisen kattavuutta.

Tarjolla on monia työkaluja käytetään hoitoon ja ylläpitoon linoleumin:

 • Yleiset pesuaineet ja puhdistusaineet päivittäiseen puhdistukseen ja tahrojen poisto;
 • jousitus ja kitit perustuvat polymeeriin edistää päivittämisestä linoleumin pintakerros ja liukumaton;
 • kiiltävä ja matta kiillottaa - suojaa lattiaa kulumiselta;
 • palauttaa ylempi suojaava kerros käyttää vähentämään emulsioon, joka perustuu muunnetun polyuretaaniesipolymeerin;
 • tahrojen erityisiä konsentroitiin formulaatioita käytetään.

Palauttaa päällysteen ulkonäön ei ole suositeltavaa käyttää bensiiniä, asetonia ja aineita, jotka sisältävät klooria.

Mieti, kuinka linoleum korjata omiin käsiinsä, jos hänellä on vähän mekaanisia vaurioita ja kulumista.

Koostumukset korjaamiseen pieniä vikoja käsitellään alla olevassa taulukossa:

Ennen kuin yrität korjata pinnoitteen tulee puhdistaa pölystä ja rasvasta.

Vaiheet kylmä hitsauskorjaukset

Helposti ja nopeasti voidaan poistaa pieni rako, jossa on liima kylmähitsausta.

 1. Siivotaan kuilu, olemme puhdistaa huolellisesti hiekkapaperilla. Varo, ettet kosketa ehjä osa.
 2. Liimaa lattiaan leikatun reunan kaksipuolisella teipillä.
 3. Jakaa liima pitkin raon pituus, reunat ovat yhteydessä toisiinsa. Ylimääräinen liima poistaa välittömästi. Päivä suojaa mekaanista rasitusta ja kosteutta.
 4. Jähmettymisen jälkeen liima mastiksi clobbered sovitetun sävy.

Vaiheet tiivisteet linoleumin kylmähitsausta

Että päällyste on suojattu saastumista vastaan ​​ennen liiman levittämistä on kopioitu vaakatasossa sijoittaa liimanauhaa korjaus.

Päivitys osa crafty

Helppo poistaa vian riippuu syvyydestä linoleumin vaurioita.

Pieni kipinä tuhoaa 1 tai 2 ylemmän kerroksen: Suojaava ja koriste.

Harvemmin tuhosi PVC pohja tai polttaa läpi tapahtuu.

Miten laittaa laastarin:

 1. Poimia pala linoleumin sama kuvio, sekä paikan päällä reikä. Laittaa se päälle vahingoittuneen alueen, leikkaa vain kaksi hieman leveämpi kerros kuin vika.
 2. Strippaus reuna, rasva, puhdas pölyä tyhjiö pinnoite.
 3. Nostaa kansi, liimaa reuna vahingoittuneen alueen pohjaan.
 4. Preparaatti liimapalstaa kylmä hitsaus pohjalle ja reunoilla. Laitoimme reikään, paina. Asetetaan paikoilleen raskasta esinettä korjaus linoleumi.

Korjaamme myös revitty suuria reikiä. Jos väli on sileä reuna, liimaliitokset yhdisteeksi menetelmällä. Jos revitty reuna muotoja valita laastari jäämiä linoleumin sama rakenne ja muotoilu. Opetella paikata reiän pinnoite, nähdä tämä video:

Korjauksen jälkeen ei tarvitse heittää pois jäänteitä rakennusmateriaalien, ne voivat olla hyödyllisiä palauttaa vahingoittuneet alueet.

Pistoskohtaan on ratkaistava mahdollisimman nopeasti. Muutoin, kun puhdistus lattia kuuluvat vesi, joka voi johtaa homeen muodostumisen tai rakkuloita päällysteen.

Miten valmistautua kipsi kädet:

 1. Se tarvitsee: 5 osaa alkoholia, 4 osaa risiiniöljyä, 20 osaa hartsia, pigmenttiä, sopiva väri. Komponentit sekoitetaan.
 2. Tarpeeseen: 1 osa hartsia, tärpätti paksun osan 1, pigmentti. Sekoita.

Linoleumilla suorittaa talteenotto heti sen jälkeen, kun koostumuksen valmistuksessa.

Jos jaat Liitossaumat

Peitä liitoskohdan kädet voivat olla "kuuma" ja "kylmä" tavalla.

Kylmähitsausainetta suoritetaan erityisellä liimalla. Kiitos sen aktiivisten komponenttien pinnalle reunat hieman liuennut, ja sitten liimattu. Materiaalikerrosten tunkeutuessaan toisiaan 1-5 mm.

Askel askeleelta ohjeet suorittaa kylmähitsausta:

 1. Yhdistämme kaksi vierekkäisten rimojen päällekkäistä 3-6 mm.
 2. Keskellä kierroksen, jolla on suora viiva.
 3. Leikataan terävällä veitsellä nimetyssä rajalla koko pituuden kummallakin kaistalla. Laitamme heidät alle metallitanko kätevästi leikata pitkä metallinen hallitsija.
 4. Trimmaus heittää. Koko liitoksen pituudelle tarttumista maskinauha, leikkaa se telakka sijainti. Nesteliimaa suojaa materiaalia lialta.
 5. Käyttämällä ohut kärki tai liimapistoolilla liima täyttää nivelraon. On 15-30 minuuttia poista teippi.

erityinen työkalu tarvitaan kuumasaumaamalla

Kuumasaumaamalla suoritetaan käyttämällä polymeeristä johto-kuumennettiin kuivain rakenne, jossa on erityinen suutin.

 1. Yhteinen ulottuu enintään 5 mm.
 2. Polymeeri johto lämmetä, se on hyvin muokattavaa.
 3. Nopeasti, että hänellä ei ollut aikaa jäähtyä, vahvistettuja sisällä sauma. Liimattavat pinnat saadaan aikaan kovettamalla materiaali reunoihin, on hitsattu sisään integroidusti.

Kuuma menetelmä on luotettavampi kuin kylmä, mutta se vaatii kokemusta hiustenkuivaajalla ja saatavuuden työkaluja.

Pinta turpoaa, jos materiaali on oikein säädettyjä on valmis emäksen tai rikki asennustekniikalla. Miksi materiaali turpoaa ja mitä tehdä, nähdä tämä video:

Jos päällyste oli aaltojen koko alueelle, se on tarpeen leikata pois ylimääräinen pituus kehän seinien lämpötila oli 1 cm: n rako.

Leikkaa päällyste kolmelta puolelta

Askel askeleelta opas poistaa turvotusta:

 1. Pura sokkeli kolmella sivulla huone, leikkaus edessä linoleumin.
 2. Jätämme muutaman päivän lattia pysyä sängyssä, ja hän on valmis.
 3. Liima liima tai ankkurointi kehä jalkalistojen.

Miten korjata pinnoitteen, jos aallot muodostettu keskellä huonetta, pidetään taulukossa:

Seuraamalla esitetyt suositukset tämän artikkelin, voit korjata ja palauttaa lattian käsillään. Jotta vältetään virheiden muodostumisen toiminta on tarpeen asianmukaisesti hoitaa linoleumin ja suojella sitä mekaanisilta vaurioilta.

Kuten linoleumi korjataan vahinkoja eri

Kerros PVC tai luonnollisen ulkonäön siisti coil coating ja niille on tunnusomaista hyvä kestävyys puristusvoimia ja hankausta. Mutta kun olosuhteet asennusta ja toimintaa on helppo tehdä reikä linoleumin tai leikata, polttaa tai jopa "koristella" hänen tahrojen. Joissa mahdolliset viat voidaan hoitaa kotona omin käsin.

Piirteet linoleum päällysteet

Asunnon ostajien valitsevat usein edullisia, kotimainen tai osittain kaupallinen sarja 21-23 ja 31 luokan kestävyys. Linoleumi vaikka viittaa joustavaan lattiamateriaalit, mutta pinta on luonnollista ja PVC-tuotteita on riittävä hankauksen, ja jotkut kokoelmia säilyivät myös huonekalujen rullat, terävä kantapäät naisten kenkiä ja eläinten kynnet.

Mutta valitettavasti ei aina kuunnella asiakkaita valmistajan suositusten tai ei ole taloudellisia valmiuksia. Näin ollen valitsemalla sopimaton luokan kuormatilaa kattaa. Esimerkiksi eteiseen tai keittiöön talossa pienten lasten ja lemmikkieläinten tulossa Economy Series 21 luokassa. Tai vielä pahempaa - koska rajallinen budjetti kouluihin ja päiväkoteihin makasi lattialla materiaali on 21-22 luokkaan perheen kotiin mahdollisimman pienellä suojakerros. Ja se ei ole yllättävää, että niin nopeasti revitty linoleumi, menossa "harmonikka" tai kadonnut kiilto. Näiden melko tiukat olosuhteet ovat varsin erilaiset päättyy - luokka 31 tai korkeampi.

Syyttäen valmistajia tuottamaan heikkolaatuiset ulkona tuotteita, ostajat unohda toinen tärkeä tekijä - oikea asennus. Kasvit Tarkett, DWL, Juteks, Grabo, Forbo ja muut Suosittelemme, että ennen asennusta kannen huolellisesti ohjeet. Hänen mustavalkoinen huomautti, että:

 • Alustan tulee olla täysin litteä, ilman reikiä, kuoppia, kuoppia ja muita väärinkäytöksiä. Valitettavasti, mutta silti on olemassa käsityöläisiä, jotka yksinkertaisesti ovat liian laiskoja tasolle pintaan. He vakuuttaa asiakkaille, että linoleum on täysin piilottaa kaikki epätäydellisyydet. Aivan, materiaali putoaa täsmälleen pohjan, mutta se on joustava eikä jäykkä tuote. Siksi tarpeeksi, jotta tuolin jalka alueella verkkokalvon tai tehostamalla kantapää tehdä reikä linoleum.

voit korjata johdotusvirheet, mutta on työskenneltävä perusteellisesti - Poista kansi, kohdista pintaa jne

 • EI lankku perusteella mitään substraattimateriaalien eristys, äänieristys, luoda pehmeä kerros, jne. Tehokkaasti vähentää vaikutus melua ja ääni sironnan välillä päällystekerroksen on oltava kiinteä kerros - perän märkä paksuus on ainakin 4 cm tai kuiva ryhmä kestävien lautojen Gols, DSP (teknisistä tai albumin Knauf Rockwool ratkaisuja).

  Lämpöeristykseen runkobetonin lattialämmitys voidaan järjestää antaa tai levy materiaalista, jolla on alhainen lämmönjohtavuuskerroin (laudalla, vaneri, lastulevy, OSB). Muodostuminen pehmeä lattia - irrationaalinen päätös. Ei vähiten siksi, että muodostuu eräänlainen takaiskua, jonka vuoksi asennuksen aikana huonekaluja tai koriste materiaalia puristetaan kävelee helposti näyttävät leikata tai runteleman alueen. Muistaa yksinkertainen sääntö: pohja on kiinteä, tasainen ja kestävä.

 • Kattavuus ja luonnollinen, tarpeellinen ja PVC kiinni maahan. Tämä prosessi suoritetaan käyttäen vesidispersiossa tartunta-ainetta tai käyttäen yleistä yms. Äärimmäisessä tapauksessa, raina voidaan tasoitetaan huolellisesti ja kiinnitetään avulla kaksipuolinen teippi.
 • silmukkaa terien väliin on turvallinen. Se voidaan liimata käyttämällä koostumuksia, "kylmä hitsaus" tai puristetaan metalli liitoksia, PVC-kynnysarvot. Lue lisää täältä.

  Välineet kiinnittämiseksi nivelet.

  Jos virheitä on tehty, ja linoleumpinnan on vaurioitunut, älä masennu. Haluttaessa taitoa ja voi korjata lähes kaikki viat.

  Korjaus linoleumi omin käsin

  Yksi ominaisuuksista telan Marmoleum- ja PVC-pinnoite on osittain ylläpitoa. Tämä tarkoittaa sitä, että, esimerkiksi, pienen viillon tai turvotus helppo korjata - vain kevyesti tiiviste revitty linoleumin erityisiä formulaatioita. Mutta kovettunut osa ja muita reikiä vaikeampi poistaa. Asiat ensin kuvaamaan alla.

  Tahrojen, jälkiä kumi, liima-aineet, lakat

  Tällaisen pilaantumisen kuuluvat luokkaan monimutkainen, joten niiden poistamiseksi, erityinen kodin kemikaaleja. Esimerkiksi, Forbo ja Wicanders on koko joukko työkaluja hoito, puhdistus ja luonnollisten päällysteet (Marmoleum-, korkki, parketti). Ja Dr. Schutz, Interhim ja Tarkett tuottaa siivouskoneiden ja kemian ihon vinyyli lattiamateriaalien. mukaan lukien:

  • yleispuhdistusaineet päivittäiseen ja perusteellisen puhdistuksen (tiivisteet ja käyttövalmiina);
  • erityinen puhdistus tahna pinttyneen lian;
  • kiillotusaineet suojaava polymeeri ja öljypohjainen;
  • Palauttaminen dispersiot perustuvat polyuretaanihartsien tai metilpoliakrilatnyh (Läpinäkyvä tai palauttamiseksi suojaava lakkakerros);
  • eri mastiksi emulsio ja päivittäminen liukumaton vaikutus, antaen kiiltävä hohde, jne.;
  • tiivisteet intensiivinen puhdistus jälkiä kyniä, musteet, permanenttitussia, jodiliuoksien ja loistava vihreä, maalaustyökaluilla, kumi, öljy, jne.

  Professional-sarjan tuotteet linoleumille hoitoa.

  Vihje! Puhdistusta varten rulla PVC-pinnoitteiden Marmoleum- korkki ei ole suositeltavaa käyttää keinoja, jotka sisältävät klooria, hankaavia jauhettu puhdistusaineita, liuottimia ja öljytuotteet.

  Tietenkin tämä lista on kaukana tyhjentävä. Valikoima on valtava, joten valitse oikea ei ole vaikeaa. Mutta kuuntele neuvoja vuoren-mestareiden ja vaaranna pinnoitteen kunnon avulla hiekkapaperia, hiomajauheita, se ei ole välttämätöntä. Poltetun ja saastuneen alueen ei palautusta. Päinvastoin - olisi kulutusta kestävä ylempi kerros poistettiin ja jossa on virheellinen osa - peruuttamattomasti vioittunut.

  Pieniä vikoja liittyy heikentynyt päällysteen eheyden

  Mitä jos vahingossa leikata tai revitty linoleumi? Se on hyvin yksinkertainen - korjata menetelmän sulkemista käyttämällä PVA: tai "kylmä fuusio". Viime - on sarja polymeeriliimamateriaalia koostumuksiin, jotka eivät liitä ja fuusioitunut osa rainan muodostuu kiinteä, melkein näkymätön sauma. Saatavana kolme muunnelmaa:

  • Tyyppi A - korjaus yhdiste homogeenisten ja heterogeenisten PVC-pinnoitteiden liittyi ilman aukkoja.
  • Tyyppi T - pastamaisen käytetään perustuvia artikkeleita huopaan.
  • C-tyypin - paksu liima mahdollistaa molemmat rainat tiiviisti ja aukon leveys 4 mm.

  Erilaisia ​​liima "kylmä hitsaus".

  Liimata osat tarkasti syötetään putken erityinen liimakoostumuksen kiinnitetty korvakkeiden neulojen muodossa tai standardin C-, T-muotoinen suutin.

  "Kylmä hitsaus" tarkoittaa myrkyllisten ja syttyvien rakennusmateriaalien, joten yhdessä heidän pitäisi olla huolellisesti, edullisesti käyttäen henkilökohtaisia ​​suojavarusteita (lasit, käsineet)

  Ennen työpäivän linoleumin liimattu on puhdistettava liasta, tähteet mastiksi, repeytyneet huovan tai vaahtoa emäksen pölyä. Jos on syvennyksen pohja on, ne täytyy täyttää nopeasti kuivuva sementti, imuroida. Leikata tai revitty kangas suojaamaan toimimasta pinnalle leikattu ylimääräinen liima maskinauha, pusku tai anna punktioneula ja puristaa hieman liima paino ja anna kuivua. Useiden tuntien kuluttua (tarkka määritellyn ajan ohjeet) voidaan ladata pinnoite kuten tavallista.

  aalto muodostumista pinnalle

  Aaltoileva turvotusta näkyvät pinnalla on lähes aina väärän, liimaton asennuksesta. Harvemmin - kasvaneeseen pohja kosteus (kosteus, jne.). Ensimmäisessä tapauksessa on syytä poistaa kalusteet, poista sokkelin hiustenkuivaaja lämmittää rakennusta ja linoleumin huolellisesti tasainen. On toivottavaa, että useita päiviä kuorman pinnan kannen lukitsemiseksi paikalleen.

  Mutta kosteus ja sen seuraukset on taisteltava tosissaan. Ensin täytyy poistaa lähde kosteutta, kuivaa pohja, vedenpitävät kuin mahdollista. Vasta tämän jälkeen voidaan asentaa linoleumilla liimakoostumuksia.

  Paikallisesti turvonnut alue voidaan poistaa käyttämällä PVA liimaa tai "kylmä hitsin": kupla Pierce tai tehdä ristin viilto käyttöön rainan ja liiman linoleumin koostumus alustalle.

  Ja "nosta" reunan linoleumin helposti korjata samalla liima-aineella koostumukset - hitsaus tai polyvinyyliasetaatti. Mutta meidän on ehdottomasti noudatettava annettuja ohjeita.

  Jos saumat oviaukkojen tai huoneen keskellä erottaa enemmän kuin 4 mm, reunat kulunut, sitten yhdistää ne parempi käyttää kynnysarvoja metallista tai PVC: tä. Laaja valikoima tuotteita: avoimista tai piilokiinnityksellä, maalattu polymeerijauhe koostumus tai laminaattia väri ja tekstuuri linoleumin. Valitse oikea, uskomme, ei ole vaikeaa.

  Miten sinetöidä reiät, mustuneet tai delaminoituina alueilla

  Tällöin paikallinen korvaaminen vaurioituneen palan. Segmentin valitun kannen mahdollisuus samanvärisiä ja muotoilu. Viallisen alueen poistetaan pohjan strippaus jäljellä helmi mastiksi tai tarvittaessa linjaus suoritetaan, pölyn ja lian. Edelleen, siveltimellä tuoretta liima sementti alapohjan, lisätään laastari, tasoitetaan huolellisesti. Voit asettaa kuormitus pinnalla muutaman päivän.

  Korvaaminen vaurioituneen osan linoleumin.

  Lopuksi haluan huomauttaa, että mahdolliset korjaukset linoleum olisi tehtävä heti havaitsemisen vikoja. Muuten vaurioitunut alue joka päivä kasvaa, ja kyky korjata sen - vähennys.

  Korjaus ja kunnostus linoleumin

  • Kerma sientä jalat Ekzomin
  • Kapselit Vetoksik loisia
  • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

  Linoleumin - lattia on päällystetty. Se viittaa telan viimeistelytarvikkeet, erittäin siisti ulkonäkö, tarjoaa lämpö- ja äänieristystä lattioiden ja täydellisesti jäljittelee luonnon materiaali, jolla runsaasti erilaisia ​​kuvioita. Kuitenkin, käytön aikana tai väärän asennuksen päällysteen voi vaurioitua, rikkomatta sen estetiikka. Tietoja siitä, miten päivittää linoleumin korjauksen jälkeen ja korjata vikoja tämän materiaalin opit lukemalla tämän artikkelin.

  Asianmukaisen pakkaus linoleumin kiinteässä, kuivassa ja tasainen pinta muodossa konkreettinen tie, OSB, lastulevy tai vaneri vedenpitävä se voi palvella yli kymmenen vuotta, ja vaurioita kuten pinnoite on vaikeaa. Kuitenkin tuottajat hyödyllisiä suosituksia sen asennus ei aina noudateta. Näin ollen todennäköisyys, että vikojen esiintymisen linoleumin tällaisissa tapauksissa kasvaa merkittävästi. Se voi olla turvotusta, waviness, nippu, lävistys ja niin edelleen.

  Joskus voi nähdä erilaisia ​​suosituksia tahrojen poistamiseksi linoleumilta hiekkapaperilla tai hankaavia jauheita. Mutta jos ne vetää polyuretaani suojakerros tarjoaa kulutuskestävyys materiaalin, päällyste on pilalla. Siksi on parempi käyttää erityisiä tai valmistajan määrittämiä linoleumin työkaluja. Seurausta niiden soveltaminen on turvallinen ja tehokas tarpeeksi lattiapinnoitteen.

  • Suojaava matta ja kiiltävä kiillotusaineet;

  Ja tämä ei ole tyhjentävä luettelo siitä, mitä voimme tarjota asiakkaillemme kannalta hoitaa pinnoitteiden yrityksen tietoja.

  Korjaus linoleumi hitsausliitokset

  Hän on palauttaa tiiviys välisten liitosten rainojen kattaa. voidaan tehdä kahdella tavalla kotona tällainen linoleum korjata omiin käsiinsä, "kylmä" ja "kuuma".

  1. kahden rainan limittäin linoleumin 50-60 mm yhdistetään.

  Tällainen korjaus Kerrosten linoleumin on hyvin suosittu, mutta on usein ongelmia liiman valinta. Yleensä se on merkitty "liimaa Linoleumi" tai "kylmähitsausta". Julkaisun yritys Bostik Linocol (Ranska), Rico Grace (Puola), Werner Müller Tyyppi C, FORBO 671 Noviweld (Saksa), Homakoll S 401, pyörremyrsky H 44 (Venäjä), ja muut vähemmän tunnetut. Paketointikustannuksen liimaa, riippuen sen laajuudesta on 8-15 $.

  Tällöin vioittuneen osan lattia määrä on ratkaiseva merkitys. Jos vika-alue on yli 100 mm, paljon linoleumin korvaa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy löytää oikea kattavuus tähteet väri PVC laastari. Jos tulitikut ja piirustus, voimme olettaa, että olet onnekas - laastari ei näy.

  • On tarpeen määrittää likimääräinen koko laastari ja suorittaa erillisellä paperilla markup.

  Pieni osa vahingoittuneiden ala on pienempi kuin 100 mm 2 voidaan korjata liima korjaus seos. Tämä menetelmä toimii erityisen hyvin, kun ei-vahingoittumisen liimattu linoleumin. Kaupallisesti saatavilla sarjoja suunniteltu korjaus PVC-pinnoitteiden. Ne ovat: korjaus väritön seos, liuotin, pigmentti, tangot, kumi lastalla, pienet säiliöt ja näytteiden värin valinta.

  1. Näytteistä joukon pitäisi väriseksi betonin korjauslaastilla.
  • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
  • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

  Jos huone ei ole tulva tai ylikuumenemisen, syyttää muodostumista kuplia ja rakkuloita linoleumi se perustuu 100% tapauksista häikäilemättömien toimeenpanijoiden asennus lattia.

  • On välttämätöntä huoneen tehdä kaikki huonekalut.

  Turvotusta perustan linoleumin voidaan poistaa poistamatta sitä. Tämä vika esiintyy usein paikoissa, joissa uusi pinnoite levitetään vanhan.

  1. Piirtämällä bändi on Linoleumi leikata veitsellä ja avaa varovasti sinus 20-30 mm.

  Korjaaminen pistoja ja kolhuja linoleumi

  Kun havaitaan lävistää linoleumin ne on poistettava, koska märkä puhdistus läpivientireikien lattia vesi voi tulla, että lopulta johtaa sen turvotusta. Pieni puhkeamiselta halkaisija on pienempi kuin 1,5 mm, voidaan poistaa käyttämällä PVC-liima.

  • Liuotetaan viiteen osaan alkoholin ja kaksikymmentä osaa hartsia, lisätään kuivan maalin väriä vastaava pinnoitteen, ja neljä osaa risiiniöljyä. Niin sinun ei tarvitse sekoittaa perusteellisesti.

  Jälkeen tiivistemassaa lommoja pitäisi sovittaa lastalla, ja kuivauksen jälkeen pinta hiotaan hiekkapaperilla.

  Palauttaminen revitty linoleumi

  Poistaminen taukoja, halkeamia ja leikkaa pinnoite voidaan suorittaa käyttämällä "kylmä hitsaus" muodossa erityinen PVC-C-tyypin liimaa. Tämä materiaali on tiheä rakenne, ja sen rakenne on hyvin samanlainen kuin komponenttien polymeerien, joita käytetään linoleumin valmistuksessa. Koska tämä liiman ominaisuus on mahdollista helposti korjata suurin osa päällysteen vikoja.

  Päivittäminen linoleum poltettaessa

  Todennäköisesti suurin osa siitä on tekemistä shisha ystäville, eikä vain niitä. Lähestymistapa ongelmien ratkaisemiseen poltetun pinnoite riippuu syvyydestä vaurioita. Sakko hiilet ovat yleensä vain voi rikkoa kaksi ensimmäistä kerrosta linoleum - suoja- ja koriste. Harvemmin se on vaurioitunut vielä ja yläkerros PVC emästä, erittäin harvoin - kun pinnoite palaa läpi.

  1. On välttämätöntä löytää sopiva pala linoleumin ja asetti sen polttouhrin reikä.

  Miten palauttaa linoleum - Katso video:

  Siinä kaikki. Toivotamme sinulle paljon luovia ideoita ja vähemmän ongelmia. Ja anna pilalle linoleum ei enää aiheuta erityisen ongelman, varsinkin kun jo tietää, miten päästä eroon niistä. Onnea!

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  − 4 = 5