takapiha

takapiha

Phrasebook venäjän kirjakieli. - M.: Astrel, ASAT. AI Fedorov. 2008.

Katso, mitä "takapihalla" muissa sanakirjat:

takapiha - nimi useilla paikkakunnilla: takapihalla kylä Babaevsky District, Vologdan alue. Backyard kylä Njuksenitsan piiri, Vologdan alue. Taka piha on kylä Klin alueella Moskovan alueen ... Wikipedia

takapiha - substantiivi, määrä synonyymejä: • obodvorok 1 (2) sanakirja ASIS synonyymit .. VN Trishin. 2013 ... Sanakirja synonyymejä

takapiha -. Kosmarevskogo kanssa d / p kanssa Nyuksensky päällä. Pitkään hänellä oli kaksi nimeä. Joten, luettelo kylien keskellä XIX. (366) näkyy d. Navolok tammaa (takapihalla) on rchk. Svyatitse. Vaikka ensimmäinen otsikko oli virallinen, vastustuskykyisempi ... ... maantieteellisistä nimistä Vologdan alue

Backyard (Babajevon piiri) - Tämä paikka nimi on muitakin käyttötarkoituksia, katso takapihalla .. Kylä takapiha maa RussiaRussia ... Wikipedia

YARD - aviomies. paikkansa kerrostalo, kota, jossa on siistinä ja aita, aita; · Priv. väli kaikkien talouden rakenteita; maaseudulla, kotona, mökillä, savu, vero-, perhe, kanssa asumiseen. Pysäköinti pihalla, talon alle, jossa on hyvin hoidettu, Usada. Elää jonkun ... ... pihalla selittävä sanakirja Dahl

Taka Lähi Meridian - (zadnesredinny pituuspiiri) (督脈, Dumai) mukaan perinteisen kiinalaisen lääketieteen, parittomat meridiaaneja Yang. qi liikettä ylöspäin. Käytössä zadnesredinnom pituuspiiri 28 pistettä. [Muokkaa 237 päivää] Uskotaan, että ... ... Wikipedia

taka- - Lisäys, upotr .. Osa 1: takajalkojen tassut eläimessä on jalka, jalka, takana, poispäin päästä kuin etutassut. Me jänis takajalat ovat hyvin vahvoja: usein muulloinkin, että jänis haavoittunut kokematon metsästäjille, jotka kohotti korvat. 2. ... ... selitykset Sanakirja Dmitrieva

tuomioistuin - 1) tilan (kaupunki- ja maaseutualueilla), joka kuuluu ryhmään käyttäjiä: a) omistamat Taloyhtiöiden monimutkainen ja kotitalouksille. rakenteet (kota, ja t seistä. s.). In 2. kerroksessa. 17 aikaisin. 18-luvuilla. veroa maksavat yksikkö verotuksen. Venäjäksi. North ... ... Venäjän humanitaarisen Ensyklopediamainen sanakirja

Novobirzhevoy Gostinyi Dvor - Tässä termi on muitakin käyttötarkoituksia, katso Gostinyi Dvor (täsmennyssivu) .. Arkkitehtoninen muistomerkki Novobirzhevoy Gostiny Dvor ... Wikipedia

1

varmuuskopioida . - ADJ, määrä synonyymejä: 12 • kuka voittaa perääntyä (15) • luopuu tästä on jo sovittu (4) • ... Sanakirja synonyymejä

 • Tylsät vieras Philip K. Dick. "Tasan viisi Ed Lois antoi itsensä, heitti takki, laittaa hattunsa, ja johti ulos hallista ja auto meni kauppaan (myy televisiot toim). Hän tunsi melko väsynyt ... PodrobneeKupit varten 29,95 ruplaa eBook

Muut "takapihalla" kirjan pyynnöstä >>

Jaa valitut

Wir verwenden Evästeet für die beste Präsentation unserer sivuston. Wenn Sie diese sivuston weiterhin nutzen, stimmen Sie dem zu. kunnossa

Miten saada takapihalle omakotitalon

Voit sisäkenttä oli täydellinen, luonnos sen maiseman tulee suunnitella huolellisesti. On tärkeää suunnitella ja talon edessä, ja yhdistelmä kaikki tekijät läsnä suunnitelmaa. Mitään poikkeusta tässä tapauksessa ja suunnitella takapihalla omakotitalon, koska se on paitsi mukava, mutta myös sulautuu hyvin muuhun sivuston.

Jotkut pitävät suunnittelu luonnonkiviä ja viherkasveja, muuten mieleen muotoilu runsaalla vedellä (suihkulähteet, altaat, jne.) Ja puun elementtejä. Jos ajatellaan lähettämät kuvat takapihalla, näet värikkäiden värit maali sekä rakentamisen maahan, teki muutamia tasoja.

Luoda maisemia useita tasoja, on otettava huomioon tiettyjä ominaisuuksia kasvien istutettu niitä.

 • Esimerkiksi, yläreunaan tason voidaan istuttaa: Rogers, Nauhukset, rue tai Aconite Volzhanka.

  Keskialuetta valita: astilboi, badanoma, bruneroya, kupenoya, isännät, Aquilegia tai daylilies.

 • Mutta alimmalle tasolle voit poistua: kaikenlaista ruoho, joka kasvaa alhainen, ranneke, pahizandru, lilja, villi inkivääri tai talvio. Täällä voit myös käyttää värikkäitä petunian, isäntä, spirea, Astilbe tai coleus Blume.

  Jos puhumme asiasta päivitystä raja-alueet, voit täällä istuttaa puita ja pensaita, jotka kasvavat erinomaisesti.

 • Yhdessä edellä kasveja täysin yhdistetty pieni koko altaiden, myös pieniä vesiputouksia. Lisäksi kiitos heille, sivustosi on suotuisin mikroilmaston. Itse asiassa lähempänä vettä, raikas ja tietenkin puhtaampaa ilmaa.

  Lisäksi, jos olet alueella lammet, puutarhakasvit voi elää mukavampaa olosuhteissa. Kuvassa takapihalla saatat huomata, että ympyrän altaiden kasvit kukkivat kirkkaammin.

  Myös hyvin omaperäinen ulkonäkö vuorattu luonnonkiveä. Tästä voidaan vuorattu radalla. Ja koska niiden pinta on helppo seurata ja ylläpitää puhtautta.

  Tässä on syytä tarkastella kasveja, jotka istutetaan avoimella alueella, ja kadochki ja kukkaruukut.

  Tyylitelty katu versio takka antaa juoni lämpöä. Hän ei ole ainoa käytännöllinen, vaan suorittaa myös koristeellisia toiminto. Ulkosivulla käyttää samaa kiveä kuin tulisijan sisään käsitellään erityisiä apuvälineitä suorittamaan asennustyöt ja sen päätarkoitus.

  Äärelle ympäristö puutarhakalusteet. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, niin että huonekalut voi olla lämpötilan muutoksia ja ilmakehän ilmiöiden.

  Ja jos jalostaa alueellaan takapihalla omakotitalon iso projektori, siellä on myös mukava levätä ja yöllä.

  Making henkilökohtainen juoni tällä tavalla, sillä se on varsin yksinkertainen ja kätevä säilyttää. On tärkeää pohtia ominaisuuksia valittavissa kylvökone.

  Nyt kysymys on, miten järjestää takapihalle omakotitalon ei pitäisi olla suuri ongelma. Mieti, mitä koko tontti, helpotus siitä, sekä erityisiä näkökohtia. Tämän jälkeen jatka kasvien valintaa ja materiaalien piirtää oman maiseman suunnittelu sisäkenttä. Tämän seurauksena se on sinulle eniten täydellinen!

  Wiggly

  Blogi suunnittelu ja sisustustarvikkeiden

  10 suuria ajatuksia pieniin takapihalla

  takapihalla suunnittelu voi olla ongelma, jos ei ole tarpeeksi tilaa toteutumista ideoita. Kuitenkin jopa pieni tila voidaan muuntaa kaunis piha omakotitalon. Katsokaa näitä kauniita kuvia muotoilu pihalla omakotitalon, he auttavat sinua löytämään täydellisen konsepti toteutumista hänen pieni tontti. Tässä on 10 uskomattomia ideoita, jotka muuttavat takapihalla tulee mukava, toimiva ja vaikuttava paikka ulkona viihdyttävä.

  Ideoita koristeluun pieni piha

  Vaaleat värit luovat illuusion tilaa. Valkoiset seinät, huonekaluja, ja sävyjä viherkasveja aikaan tilava ja viileä sivusto.

  Kuka sanoi, että uima-altaat pitäisi olla vain suuren alueen taloja? Kapea allas on suuri lisäksi suunnittelu pieni takapiha.

  Kukapa ei rakastaisi hyvä levätä lopussa päivä? Patio on paikka, jossa voit myös rentoutua sohvalla. Monitoiminen sohva kuormalavojen eri tarkoituksiin - ottaa torkut ja virkistyä, lukea kirjaa iltapäivällä tai katsella lempiohjelmasi. Sohva täydentää sisätilojen lavasta ja tehdä siitä mukava. Tässäkin IKEA sohva maksaa kalliisti. Hyvä uutinen on, että voit helposti muuntaa vanhan tarjottimet ja keksiä oma yksilöllinen sohva takapihalla. Nopea, halpa ja yksinomainen.

  4. Kiveys ja sora

  Se ei kuulosta erityisen kiinnostavaa, mutta luonnonkivi päällystys on tärkeä rooli luotaessa avoin tila unelmiesi. Polku talon uima-altaalla tai sokkelo raitojen ulkona järjestystä ja erotettu takapihalla erillisiin tiloihin: ruokailutila, oleskelutila, Grilli, pystysuora. Luonnonkiveä tuotannossa maiseman toimii, sisäkenttä muuttuu ja tulee luonnollisempi ja harmoninen Muistuttaa alueen luontoa.

  Hyödynnä: Laattalattiat yritys tarpeeksi pinnalle asennusta varten huonekalujen ja sisustustarvikkeiden takapihalla.

  Kuvassa: takapihan koko 5 x 5 metriä

  Älä anna tilanpuutteen estää sinua luomasta kaunis puutarha. Pystysuora puutarhat taskumaisella ovat suosittuja koristeluun pienellä alueella. Vertikaalinen puutarha suunnittelu ei vaadi paljon tilaa. Se voidaan tehdä erilaisia ​​tyylejä vastaamaan tarpeita. Vertikaalinen puutarhanhoito on potentiaalia käytettäväksi terassit, parvekkeet ja jopa keittiössä. telakan maisema vihreä kasvillisuus näyttävät aina enemmän tuoreita ja luonnollinen.

  Vihreä seinä: Jos haluat parantaa sisäpihalle omakotitalon, mutta näkymä aidan yli kaiken saaliin, sulje se pystysuora vihreä seinä. Ota paksu kangas ja ripustaa aidan muodossa pussien taskun muodostamiseksi. Lisätä maahan ja putosi taskuihin haluttuun kasvi, muutaman viikon kauhea laji ei jää vain muistoja.

  Kääntyä kulmasta tilaa pienessä viihdekeskus: ulkotakka, grilli, pöytä ja tuolit. Ennakointi miettiä käyttöönottoa suunnitelman. Voit tasoittaa kivi kaunis tila, joka mahdollistaa nauttia puutarhassa ympäri vuoden. Asianmukainen suunnittelu omakotitalon pihalla lisää erilaisia, tyyli ja toimivuus tilaa, varsinkin niin monia hyviä ideoita patiolle. Katso kuvat ja ajatella, mistä aloittaa.

  Piha ideoita voi auttaa laajentaa tilaa kotona viehättävä ulkona huone, yhdistää ihmiset ja luonto. Pienet ideat eivät vaadi paljon rahaa, mutta käännä takapihalla ihana paikka. Yksinkertaiset ja toimivat tilat ulkona mahdollistavat rentoutua ja nauttia stressitöntä elämää. Pieniä rakenteita voidaan muuntaa intiimi ja yksinäinen kulmat ulkona. Ideoita koristeluun ja maisemointi riippuu siitä, miten aiot käyttää näitä ulkona huonetta: talvella ja kesällä osapuolia, meditaatio, viihteen, lasten pelejä tai hiljainen puutarha täydellistä rentoutumista. Blogi Wiggly valmis inspiroivia ideoita, joita voit toteuttaa tänä vuonna, katso kuva.

  Yksi tapa piristää takapihalle - paikka lisätä tulipalon. Patio luo keräyspisteeseen ystävien ja perheen kanssa. Se myös auttaa valaisemaan ja lämmittämään avoimen tilan aikana viileät yöt! Lisäksi lapset voivat valmistaa vaahtokarkkia nuotiolla.

  Kun se tulee puutarha, rajoitetusti tilaa ei tulisi rajoittaa omaperäisyyttä ja mukava ideoita maiseman suunnittelu. Täytä joka kolo tilan ympäröimänä. Käyttö runkorakenteet lisäävät alueen kylvökone. Etsi pieni puutarha rakennuksia kuten huvimajat, joka voi luoda mukava paikka katolla pieneen tilaan. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun:

  • piirtää suunnitelma
  • Valitse kasveja
  • Harkitse laitteen viemärijärjestelmän
  • Lisää paikkoja
  • kuluttaa valaistus

  Muista, että valot puutarhan aurinko ovat kaikkein turvallisin ja kustannustehokkain vaihtoehto valaistus tiloihin yöllä.

  10. Käytä puutarha ja korikalusteet

  Puutarhakalusteet rekisteröintiä tuomioistuimen on valmistettu ohuesta oksat rottinki, bambusta tai paju, kudottu rungon ympärille jonkinlaista. Kudonta vaatii suurta taitoa, mikä näkyy tuotteen hinnassa. Paju puutarhakalusteita ei hajoa, kun ensimmäinen sade, mutta hyvää huolta lisäävät elinikää kymmeniä kertoja. Sen pitäisi huolehtia puutarhakalusteet ei ole vain sadetta, vaan myös liiallisesta auringolle, joka voi olla myös haitallisia. Liiallinen kuumuus tekee huonekalut herkkä ja altis vahinkoa. Aurinkoisina päivinä laittaa paju rottinkikalusteet varjossa niin paljon kuin mahdollista. Joten voit viettää iltapäivän miellyttävässä varjossa ja huonekalut tarjoavat mukavan ympäristön, joka vaikuttaa käyttöikään.

  Nämä ovat vain muutamia tapoja, miten järjestää puutarhan suunnitteluun omin käsin ja tehdä siitä avoimempi. Jos et ole varma, mistä aloittaa, kysyä neuvoa ystävä puutarhuri. Hän noutaa maiseman suunnittelu ja toimintasuunnitelma. Vieläkin enemmän ideoita järjestely pihalla. Ole luova!

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  62 − = 56