Jäykät talvella punajuurista

Contents

Jäykät talvella punajuurista

Beetsien paranemista ja puhdistamista on käytetty antiikin ajoista lähtien. Modernit kotiopettajat antavat myös erityisen houkuttelevan tämän uskomattoman rikas vitamiinipitoisen vihanneksen. Miellyttävän makean maun lisäksi sokerijuurikkaalla on alhainen kaloripitoisuus, josta siitä tuli tunnettu ravintotuotetta. Yllättävät juurikasvit eivät pelkää suurinta lämpökäsittelyä, joten molemmat raakasalaatteja ja kypsennettyjä keittoja, sokerijuurikkaat ovat hyödyllisiä. Juurikkaiden korjuu talvella on ihanteellinen vaihtoehto hoitaa itseäsi vitamiineilla ja valmistaa nopea herkullinen lounas. Joten, kerätään tulevaa käyttöä varten, marinoitua sokerijuurikkaasta tulee vava-hampurilainen borssin tai salaatin valmistuksessa. Myös osaavat kokit valmistavat usein kvassia, punajuurikaviiriä ja jopa hilloa. Yksinkertaiset tavat korjata punajuuret kotona ovat monet. Vaiheittaiset reseptit auttavat valinnanvaraa ja vakuuttaa jälleen kerran, että kulinaariset temput ovat kaikkien saatavilla.

Kuin punajuurta: resepti ja marinoitujen juurikkaiden valmistelu - herkullinen aihiomuoto talvella.

Marinoidut juurikkaat ovat erinomainen pohja erilaisten maukas välipaloja ja ensikursseja varten. Ja huolimatta siitä, että suosittu kasvis, jolla ei ole mitään säilyttämistä, säilyy täydellisesti kevääseen saakka, tällainen juurikkaiden sadonkorjuu on hyödyllinen jokaisen emännän kotona. Siksi kerron resepti, miten suolata sokerijuurikas talvella kotona on yksinkertainen ja maukas.

Marinoituja sokerijuoria talvella - resepti ja ruoanlaitto. Se on valmistettu nopeasti, herkullisesti ja yksinkertaisesti (valokuva)

Punajuuri on hyvä talvella kuin itsenäinen välipala, keiton perustana, salaatin ja muiden salaattien lisäämiseen.

Juurikka talvella, herkullinen sokerijuurikas salaatti ja pukeutuminen borschille - nopea vaiheittainen resepti sadonkorjuuta varten talvella (kuva)

Syksy on tullut, juurikas on kypsymässä massiivisesti - on aika tehdä sokerijuurikkaan talvena. Tarjoamme herkullisen ja nopean salaatin resepti juurikkaiden kanssa. Tätä reseptiä varten valmistettua juuriksia voidaan käyttää talvella ja salaatina sekä borschin kastikkeena.

Yksinkertainen ja herkullinen sokerijuurikas salaatti valkosipulin kanssa - miten valmistetaan sokerijuurikas salaatti talvella (vaiheittainen resepti valokuvassa).

Marinoitua punajuurta, johon on lisätty auringonkukkaöljyä ja valkosipulia, tulee aina pelastamaan, varsinkin kevyessä vuodessa. Yksinkertaisesta tuotevalikoimasta saat maukasta salaattia talveksi. Tuotteet ovat kohtuuhintaisia, ja tällainen kodin valmistelu valmistellaan nopeasti. Yksi "virhe" on - syödään myös hyvin nopeasti. Aivan niin herkullista punajuurasalaattia, jota pidän kaikista kuluttajani.

Marinoitua punajuurta, jossa luumu on talvella, on herkullisen marinoitua punajuurta resepti.

1

Ehdotan, että valmistetaan resepti maukasta marinoitua aihiota luumusta punajuurilla. Aihion kaksi pääkomponenttia täydentävät toisiaan hyvin. Luumu antaa juurikalle miellyttävän aromin ja tämän hedelmän sisältämästä luonnollisesta haposta johtuen tällaiseen valmistukseen ei ole tarpeen lisätä etikkaa.

Tankkaus borssikille talvella - erittäin maukas ja yksinkertainen resepti Borschin tankkaukseen (kuva).

Valmistelu borschtin tankkauksen kotona - se ei ole hankala ja nopea. Tällainen herkullinen valmiste on todellinen vitamiinivarasto. Se antaa sinun borssiksesi saman ainutlaatuisen maun, jota kukaan emäntä ei voi "kiinni". Kerran tai kahdesti olet viettänyt vähän aikaa valmisteluun, voit nopeasti selviytyä valmistella valoisa, maukas, rikkaat ensimmäinen kurssi koko talven.

Koreassa marinoidut kaalit - todellinen resepti suolakurkkua varten, juurikkaita, valkosipulia ja porkkanoita (valokuva).

Koreassa on runsaasti vaihtoehtoja erilaisten marinoitujen vihannesten kypsentämiseen. Haluan jakaa emännän kanssa hyvin yksinkertaisen kotitekoisen reseptin peitattua kaalia "Petals" porkkanoita, valkosipulia ja juurikkaita perinteisen korealaisen reseptin mukaan.

Karitsan marinoitua valkoista kaalia

No, miten voit vastustaa vaaleanpunainen hapankaali, joka soveltuu purra hieman räsähdys, täyttö kehon rikas mausteinen tuoksu mausteet? Yritä valmistautua talven, käyttäen tätä resepti askel askeleelta tehdä valokuva, kaunis ja herkullinen kaali Georgian ja kunnes maukas välipala ei syödä, toiselle kaali korjattu talvella perheesi, eivät vain mene.

Hyvin maukas kaviaari punajuurista ja porkkanoista talvella

Maku- ja porkkana-munien epätavallinen, mutta yksinkertainen resepti hops-suneliin kanssa on erinomainen tilaisuus miellyttää kotitaloutta alkuperäisellä talviastilla. Tuoksuva aihio on erinomainen itsetuhoinen välipala. Se voidaan lisätä shchi-borschiin tai käyttää makkaraa voileipiä varten.

Marinoitua salaattia punajuurista, porkkanoista, kaalasta ja pippurista talvella

Talvella kaali on herkullisinta, rapeaa herkkua. Lisätään vinaigretteeseen, tehdään salaatti perunoilla ja yksinkertaisesti kastellaan kasviöljyllä. Ja mitä jos hän on kaunis? Haluat yllättää sukulaisiasi - tehdä pihveistä vaaleanpunaista kaalia, punajuurta, porkkanoita ja paprikaa.

Kaksi reseptiä tehdä punajuuren mehua talveksi

Beets-mehu kuuluu luokkaan, joka ei ole ainoastaan ​​hyötyä vaan myös herkullisia mehuja, jos vain se on kunnolla valmistettu. Turvallisuuden vuoksi pääsääntöisesti ei ilmene ongelmia, sillä punajuuret kestävät täysin lämpökäsittelyä, ja kiehumisella on vähäinen vaikutus vitamiinien turvallisuuteen. Nyt harkitsemme kahdesta vaihtoehdosta, joilla tehdään punajuuren mehua.

Yksinkertainen munakoisojen salaatti talveksi - herkullinen salaatti-valikoima vihanneksia

Kun massa kypsymässä kasvis sato on aika valmistautua talven herkullinen salaatti munakoisoa, tomaattia ja muita hyödyllisiä vihanneksia nimeltään Valikoima. Sadonkorjuu sisältää monia hyvin erilaisia ​​tuoreita vihanneksia.

Sokeroitu sokerijuurikas: 4 reseptiä ruoanlaittoon kotitekoisia sokeroituja hedelmiä - kuinka tehdä sokerijuurikkaan sokeroituja hedelmiä kotona

Sokeroituja hedelmiä voidaan tuottaa paitsi hedelmistä ja marjoista myös tietyistä vihanneksista. Erinomaiset makuominaisuudet ovat sokeroituja hedelmiä, jotka ovat kypsyneitä kesäkurpitsaa, kurpitsaa, porkkanoita ja jopa punajuuria. Kyse on sokerijuurikkaista hedelmistä, joista puhutaan tässä artikkelissa.

Alkuperäinen herkullinen hapankaali vihannesten kanssa

Tänään valmistaudun yksinkertaiseen ja epätavalliseen reseptiin syövät alkupalat syksyn vihanneksista, ruoanlaittoon asti, josta saamme herkullisen hapankaalin vihannesten kanssa. Tämä ruokalaji on helppo valmistaa eikä vaadi korkeita kustannuksia. Ja mikä on erittäin tärkeää on hyödyllinen ruokalaji. Sammutus tapahtuu luonnollisesti ilman etikan lisäämistä. Siksi tällaista valmistetta voidaan oikein katsoa [...]

Juurikkaista ja instant porkkanoista marinoitua kaalia tölkeissä

Herkullinen rapea kaali vaaleanpunainen, marinoituna punajuurilla ja porkkanoilla - se on yksinkertainen ja hyödyllinen koristelu pöydälle. Sitä voidaan käyttää missä tahansa koristeena tai salaatissa. Miellyttävä vaaleanpunainen sävy saavutetaan luonnollisten väriaineiden avulla.

Säilykkeet piparjuurista

Rakastan talvella kylmää valmistusta. Ja mikä kylmä ilman paskaa. Tietenkin, myydään säilykkeitä piparjuurikasjuustoja purkkeihin supermarketeissa, mutta uskokaa minua, tämä ei ole lainkaan mitä tapahtuu kotona. Ensinnäkin tiedät, mistä se on tehty.

Kuinka juurikkaita voidaan asianmukaisesti jäädyttää talvella kotona

Äskettäin emäntä haluaa yhä enemmän tietoa Internetistä siitä, onko talvella mahdollista jäädyttää sokerijuurikas. Vastaus on yksiselitteinen - juurikkaat voivat ja jäädytetään! Ensinnäkin, se säästää aikaa, kun ruoanlaitto näitä kasviksia talvella, ja toisaalta tallentaa sato ennenaikaiselta heikkeneminen, ja kolmanneksi, se on erittäin hyödyllistä ja kätevä.

Pieni marinoitua sipulia ja punajuuria talvella tölkeissä ilman sterilointia

Marinoitu sipuli - epätavallinen pala talvella. Aloitat ajatella sitä kahdessa tapauksessa: kun et tiedä, mihin laittaa paljon pieniä sipulia, tai kun maustetut sipulit tomaatti-kurkkuvalmisteista eivät selvästikään riitä. Yritetään ripustaa sipulia talvella sokerijuurikkaan kanssa käyttämällä tätä reseptiä valokuvalla.

Yksinkertainen resepti suolakurkkua ja punajuurta varten.

Käyttämällä tätä yksinkertaista reseptiä peittaamalla kaalin punajuurilla kotiisi, saat kaksi herkullista marinoitua vihanneksia yhtenä kappaleena. Sekä punajuurikkaat että kaalit, jotka kypsyvät tällä nopealla marinoitumismenetelmällä, osoittautuvat rapeiksi ja mehukkaiksi. Maukas ja yksinkertainen talvipala kaikkiin pöytiin!

Juustot marinoituna piparjuurilla - resepti peittaukseen sokerijuurikkaan talvella.

Tämän marinoitun juurikkaiden valmistelu on riittävän helppoa. Kun olet valmistanut tällaisia ​​maustettuja juurikkaita piparjuurilla, tarjoat itsellesi herkullisen välipalaa. Levyille viipaloidut ohuet tai raastetut raastin, joka sopii sinulle sopivaksi, kaadettu tuoksuva auringonkukkaöljy pikquant beet tulee pöydän pääruoka. Lisäksi sitä voidaan helposti käyttää borssin, keittojen tai salaattien valmistuksessa.

Hapan sokerijuurikas - kuinka tehdä talvea sokerijuurikkaat kotona.

Kypsennetyllä reseptillä punajuurta mahdollistaa hyvin alkuperäisen ja herkullisen borssin valmistuksen. Se on maukasta ja omavarainen ja erillinen ruokalaji. Soveltamalla voit valmistaa monenlaisia ​​talvisalaatteja. Suolaa tällaisesta valmisteesta - täydellisesti sammuttaa janoa kuumalla päivällä ja talvella täydentää köyhdytettyä ruumiin talvi-vitamiinivarannosta. Sanalla - mitään ei menetetä mitään.

Juurikas siirappi tai miten luonnollista väriainetta voi tuottaa punajuurista.

Juurikassisiirappi ei ole vain makea juoma vaan myös erinomainen luonnollisen ruoan väri ruoanlaittoon. Olen amatööri kokki erilaisia ​​jälkiruokia ja leivonnaisia, ja että se ei lisää niiden ruoanvalmistukseen keinotekoisia väriaineita ihana juurikkaiden siirappia, keitetään kotona tämän reseptin.

Kotitekoinen peitattomat tomaatit laukussa - resepti peittaukseen tomaatteja punajuurilla.

Jos rakastat talvella juhlaa tynnyrissä Marinoitu tomaatti tai kerännyt huomattavaa sato tomaatteja ja haluavat nopeasti ja ilman suurempia ponnistuksia valmistella niitä talven, voit harkita yksinkertainen resepti kotiin peittaus tomaatteja punajuurta. Peittausta ei tapahdu tynnyrissä tai purkissa, vaan suoraan polyetyleenipussiin.

Lehtipuita talvella: "Golden reseptejä" teidän säästöpossu!

Puolivälissä syksyllä sadonkorjuun punajuuri omassa keittiössä on viimeinen sointu säilyttämisen kauden. Kun jo valmis erilaisia ​​hilloja, säilykkeitä, hillokkeet ja salaatteja, ja seisoo parvekkeella muutamia laatikoita punajuurta - minne mennä, ja kiireellinen tarve keksiä jotain maukasta ja terveellistä alkaen punajuuria talvea varten.

Monet nykypäivän kotiäidit eivät maksa aihioita sokerijuurikkaan erityistä huomiota, koska tämä kasvi on saatavilla ympäri vuoden. Samaan aikaan on paljon mielenkiintoisia reseptejä, joita voi suuresti rikastuttaa ja laajentavat tavallisia talven valmisteita, varsinkin paaston aikana. Lisäksi tällaiset valmisteet punajuuret, kuten esimerkiksi huolto Borsch merkittävästi säästää aikaa ja helpottaa elämää nykyajan naisia.

Kokoelmani en ole vielä kovin monta reseptejä punajuuria talvea varten, mutta voin rehellisesti luvata, että joka vuosi minä täytän tämän sivun uusia, mielenkiintoisia ja maukkaita reseptejä.

Kaviaaria punajuuria talvea varten: Classic Neuvostoliiton resepti

Syyskuussa ja lokakuussa, kun kausi alkaa herkullinen "vinegretnoy juurikkaiden," En ole pahoillani viettää puolet ajastaan ​​sulkea talven useita annoksia tämän herkullisen välipala. Mutta talvella se on erittäin kätevä - saada pullon kellarista tai ruokakomero ja maukkaita välipala on jo pöydällä, eivät tarvitse mitään erityistä valmistautua. Resepti täällä.

Maukas kastike borssikeitto talveksi tomaatti

Huolimatta siitä, että ikkunan 21, keitto talvella pankit - on edelleen ajankohtainen! Tämä kastike borssikeitto voidaan syödä salaattia, ja ulkonäkö juurikkaiden salaattia hän ei ole kovin erilainen. Resepti täällä.

Punajuuret, maustekurkkua talveksi "lasin takana"

Marinoitu punajuuret oli erittäin herkullinen jossa lausutaan maku perinteisiä mausteita, kohtalaisen makea, etikkaa ei makua. Ja pankit - sanoinkuvaamatonta kauneutta, niin resepti on nimeltään "lasin takana". Miten kokki kirjoitin TÄSTÄ.

Salaatti punajuuria talvea varten, "Alenka"

Erittäin maukasta ja yksinkertainen salaatti juurikkaiden talveksi kaunis venäläinen nimi "Alenka", valittaa kaikille faneille paitsi punajuuret, mutta myös vihannes salaatteja. Hapanimelä salaattia rikas rubiininpunainen väri mausteinen muistiinpanoja valkosipuli ja paprika voitti sydämeni! Näin valmistat salaattia, kirjoitin TÄSTÄ.

Valmisteet punajuuria talvea varten

Mukaan legendaa, sankareita Venäjällä uskotaan, että se antaa voimaa ja auttaa taistelemaan eri vaivoihin, rahvas Paista uunissa ja antoi teetä, ja Venäjän kauneus rouge hänen poskiaan. Täysin vaatimaton, nirso, ja jotenkin, vaikka näkymätön, mutta samaan aikaan on välttämätöntä jokapäiväisessä elämässämme. Ilman sitä ja borssikeitto - ei keittoa, ja salaattia - ei salaattia, punajuurta ja niin ilman sitä, ja varsinkaan ei kokata. Arvata mistä oli kysymys? Tietenkin sokerijuurikkaasta. Mikään muu kasvi ei edellytä, että meillä on niin vähän kustannuksia, ja ei anna paljon hyötyä. Ja kello juurikkaan syötävä aivan kaiken: kuten sanonta kuuluu, ja latvat ja juuret. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että tässä mehukas, makea, jossa on ripaus väriä verrattoman kauneuden voit luoda mitä haluat.

Mukaan neuvoja ravitsemusterapeutit, juurikkaita tarvitse usein syödään raakana tai keitetyt muodossa, hyödyntää mitä luonto on kertynyt sen. Kun kaikki ravintoarvoa ja lääkinnällisiä ominaisuuksia juurikkaiden vertaistaan ​​joukossa muita vihanneksia. Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista juurikkaita pidetään sen kykyä varastoida pitkäksi aikaa, joten voit käyttää tätä hyödyllisiä kasviperäistä elintarviketta ympäri vuoden. Voitte varmasti olla tyytyväisiä sato juuresten, huolellisesti talteen ja panivat varastoinnista kellareissa. Ja jos ei ole kellarissa tai kellarissa, se voi olla aihio punajuuria talvea varten avulla muita tapoja, mielenkiintoinen ja alkuperäinen. Valmisteet punajuuria talvea varten yllätys sen monimuotoisuutta. Hänen peitattu, fermentoitu, jäädytetty, keitetty irti ja jopa hautua keitetty hilloa. Se on herkullista missään muodossa, minkä lisäksi muiden tuotteiden ja ilman niitä, erinomaisesti yhdistää lähes kaikki vihanneksia. Marinoitu tai marinoituja punajuuria on täydellinen sekä koristeeksi lihaa tai kalaa, tai vitamiini salaatti. Mutta mitään työkappaleen purkista valmistellessaan keitto vain minuutin, meidän täytyy vain lisätä sen sisältö kattilaan liemi, ja sano mitään! Lisäksi jos kotona on vielä hieman ei pidä punajuuret, sitten keräämällä juurikkaiden talveksi tällä tavalla auttaa heitä katsomaan tämä kasvi täysin erilainen.

Marinoitu punajuuret "Syksy Harvest"

300 ml 9% etikkaa,

neilikka - maun.

Keitä punajuuret kunnes tarjouksen (kokki sen ei pitäisi olla suolaa ja ripaus sokeria lisätään vettä, jotta väri Työstettävässä tavattoman kaunis, tulipunainen). Jos suuri punajuuret, leikkaa se neljään osaan. Valuta juurikkaiden liemi, 2 kuppia liemi, tallentaa, punajuuret jäähtyä ja puhdas. Täytä keitettyjä steriloitua tölkkien juurikkaat (se voidaan leikata suikaleiksi tai ympyrät), lisätään muutama neilikoita ja kaada marinadi valmistettu sokerijuurikkaasta liemi, etikka ja suola ja ilmoittamatta korkeassa lämmössä kiehuvaksi. Sulje kannet ja steriloida 10 minuuttia. Rullalle.

Marinoitu punajuuria Polish

25g piparjuuri root,

20 g sitruunahappoa,

Pesty juurikkaita, keitetään 45 minuuttia, jäähdytetään, kuori ja arina on karkea raastin. Piparjuuri Kuori ja hienonna. Lasi vedellä, laimealla sitruunahapolla, lisätä sokeria ja suolaa. Kaada liuos sokerijuurikkaan ja piparjuuri ja sekoita. Antaa valmiin paino pankkien ja steriloida: 0,5 litran purkeissa - 15 minuuttia, 1 l - 25minut. Rullalle.

Marinoitu punajuuret sipulia ja hunajaa

punajuuret, sipulit.

Marinadi 1 litra vettä:

100 ml omenaviinietikkaa,

10 herneet pippuri,

Puhdistettu juurikkaita, leikattu puoli, kukin puoli - ohuiksi levyt. Laita kattilaan ja kaada marinadi, sen valmistamiseksi yksinkertaisesti liittää kaikki ainekset ja sekoita. Pannulla punajuuria marinadissa laittaa tuleen ja kiehua 3 minuuttia. Kuuma juurikkaiden makasi pankit siirtäen hienonnettu sipulirenkaita. Kaada marinadi, joka oli keitetty juurikkaita ja steriloida pankit: 0,5 L - 10 minuuttia, 1 litra - 15 minuuttia. Rullalle.

Punajuuria omenamehu luumut

1,2 litraa omenamehua,

5. kynsi alkuunsa.

Keitä punajuuret, kuori se ja leikataan paksuja piireissä. Pese luumut ja poista kuoppia. Punajuuret ja valua makasi tölkit pintakerrosten, väliin kerrosten laittaa neilikka. Valmista marinadi. Tähän liuokseen omenamehu sokerialan ja suola ja anna kiehahtaa. Kaada kiehuvaa marinadi pankkeihin, taita niiden kannet ja steriloidaan 20 minuuttia. Rullalle.

Purkitettu juurikkaat "garni neito"

3 laakerinlehti,

8 herneet maustepippuria,

4 herneet mustapippuria,

Liemi juurikkaat, välittömästi laske sitä muutaman minuutin kylmällä vedellä, puhdas ja leikataan kuutioiksi väliaineeseen. Sipulit leikkaa viipaleiksi. Aseta juurikkaat pankeissa, siirtää sipulit ja mausteet, ja kaada kuuma suolaliuoksella valmistettiin 1 litra vettä, ja suolat, toi kiehuvaksi. Steriloimiseksi tölkit: 0,5 L - 30 minuuttia, 1 l - 40 minuuttia. Rullalle.

Marinoitu punajuuret ja kvassi

Liota juurikkaat lämpimällä vedellä useita tunteja. Sitten se pestään harjalla, pesu ja leikkaa ohuiksi piirit tai suikaleiksi. Paikka 3 litran tölkeissä (täytä juurikkaan jonnekin ⅔ pankit) kaada lämmintä keitettyä vettä ja paikka lämpimässä paikassa. Nopeuttaa prosessia käyminen, lisätä pankkien rukiin kuori. Viikkoa myöhemmin, poistaa muotin pinnasta. Sokerijuurikkaan kvass kaadetaan puhdas pullot ja purkit, jättää vain tarpeeksi nestettä kattamaan hänen tarpeeksi juurikkaita. Ja sitten, ja toinen säilytä viileässä paikassa.

Purkitettu keitto "Bespodobnyy9raquo;

300 g pippuri,

500 ml tomaattimehu,

9% etikkaa - 2 ruokalusikallista kussakin astiassa.

Kylvetään paprika ohuiksi suikaleiksi, porkkanat ja punajuuret hankaa karkealla raastin. Pilko kaali ja yhteyden porkkanat, paprikat ja punajuuret. Laittaa kaiken emaliastiaan ja kaada tomaattimehu. Erillisessä astiassa, kytke suola, sokeri, vesi ja anna kiehahtaa. Tuloksena suolaliuoksella kaataa vihanneksia ja lämmin 30 minuuttia miedolla lämmöllä. Kuuma keitto kapusta sterilisoituihin litran purkeissa, lisää jokaiseen 2 ruokalusikallista 9% etikkaa, roll up, käännä se ylösalaisin ja kääri.

Pukeutumista borssikeitto "Kasviksia"

1 kg paprika,

1 kuuma pippuria,

200 ml kasviöljyä,

mustapippuria - maun.

Punajuuret ja porkkanat raastaa karkea raastin, sipuli. Vuonna paprikat, poista siemenet ja leikkaa ne renkaiksi. Tomaatit leikataan viipaleiksi. Paista kevyesti kaikki vihannekset kasviöljy, laita pannulla, mausta suolalla, pippurilla, lisää kuumat paprikat ja keitä 5 minuuttia. Kuumista makasi steriloitu purkit, rullalle ja paketoi.

Snack "kasvis sekauinti"

4 nuoret punajuuret topit,

Suolaliuoksella (1 I vettä):

4 ruokalusikallista hienonnettu yrttejä.

Punajuuret ja porkkanat leikataan ympyröitä, toppeja paloittelevat, pilkkoa sipuli. Vuonna enameled pannulla pinottu kerrosta sokerijuurikkaan topit, sokerijuurikkaan ja porkkanat, interspersing kerroksittain sipuli. Kaada suolaliuoksella tehty vesi, suola ja yrttejä. Peitä ympyrä ja aseta sortoa. Jätä 3 päivää huoneenlämmössä. Voimassaolon päätyttyä massan makasi steriloitu purkit, peitä kapron kannet ja laita kylmässä.

Punajuuri kasvis kaviaaria "Beauty of Bordeaux"

1,5 kg tomaatteja,

500 g paprikoita,

200 g raastettua valkosipulia,

500 ml kasviöljyä,

150 ml 9% etikkaa.

Dip kiehuvaan kasviöljyssä hienonnettu sipuli puolirenkaista, lisää tomaatit, leikkaa renkaiksi. 3-5 minuutin kuluttua lisää paprika, kylvetään ja leikataan puolirenkaista. Kiehauta, kaada etikkaa, sekoita, lisää punajuuret, raastettua on karkea raastin, suola, sokeri ja keitä 30-40 minuuttia. Lopulta, aseta valkosipuli, sekoita, levisi steriloitu purkit ja rullaa.

Punajuuri munakoiso kaviaari "Vähän kaikkea"

500 g puhdistettua sokerijuurikkaan,

500 g puhdistettua munakoiso

500 g omenat täytelanka,

3/4 Art. kasviöljy.

Raasta punajuuret karkealla raastin, Hienonna omenat ja munakoisoa. Laita kaikki kattilassa, lisää suola, sokeri, sekoita ja jätä 1 tunti. Lisää sitten kasviöljyä ja laittaa palamaan. Keitetään 30 minuuttia keiton jälkeen, miedolla lämmöllä 10 minuuttia ja kannen - ilman kantta. Kuuma munat hajottaa purkit, rulla, kääri.

Salaatti punajuuria ja kaalia Tšekin

Keitetty ja puhdistettiin sokerijuurikkaan leikata olkea. Sipulit leikataan renkaiksi, pilko kaali. Kiehuvaan veteen liuottamiseksi suolaa ja sokeria, kaada vihannekset ja annetaan kiehua 10 minuuttia. Lopussa, lisää viinietikka. Kuuma hajoavat salaatti 0,5 litran tölkissä ja steriloitiin 25 minuutin ajan ja rullalle.

Salaatti punajuuria ja vihanneksia "Rubinovyy9raquo;

1,5 kg tomaatteja,

1 kg paprika,

3 persilja,

500 ml kasviöljyä,

1 rkl suola-päällä,

200 ml 9% etikkaa.

Raasta punajuuret karkealla raastin, kaikki muut ainekset säästellä. Yhdistä kaikki yhteen, sekoita ja anna hautua 40 minuuttia kannen alla ja 20 minuuttia - ilman kantta. Kuuma laajeni pankeissa ja rullaa.

Salaatti punajuuria ja pavut

2 kg keitettyä juurikkaiden

350 g tomaattipyrettä,

300 ml kasviöljyä,

mustapippuria, suolaa - maun.

Keitettyä punajuuret ja porkkanat raastaa karkea raastin, kokki papuja kunnes tarjouksen, pilko sipulirenkaita. Porkkanat ja sipulit paista kasviöljyssä, lisää tomaattipyree, pippuri, suola. Kaikki sekoita ja anna hautua 40 minuuttia. Kuuma laajeni pankeissa ja rullaa.

Juurikkaan Korean talveksi

½ pino. kasviöljy

4-5 ruokalusikallista 9% etikkaa

1 tl mustapippuria,

2 tl korianterin siemeniä

1 suuri pää valkosipulia,

10 pähkinänsydänten,

paprika.

Pilko valkosipuli, murskaa saksanpähkinät veitsellä ja silppua hienoksi, korianteri tulkitseminen morttelissa. Liitä yhteen kaikki marinadin ainekset ja sekoita hyvin. Kaada marinadi punajuuret, sekoita uudelleen ja laittaa ikeen alle päivässä viileässä. Sitten makasi pankit punajuuret, peitä nylon kansi ja säilytä jääkaapissa.

Juurikkaiden hilloa "Makeiset pihalta"

Keitetään tai paista punajuuret pehmeiksi. Sitten jäähtyä ja hienonna. Sitruuna hankaa raastin. Sekoita juurikkaiden sokerilla ja sitruunan ja keitä 1 tunti, kunnes siirappi sakenee. Antaa valmiin hillo steriloituihin purkkeihin ja telan pinnoitetta.

Pese juuret, puhdista ne iholta ja leikkaa ohuiksi nuudelit. Blanch kiehuvassa suolavedessä (5 g suolaa 1 litraan vettä) 3 minuutin ajan. Sitten välittömästi, jäähdytetään kylmässä vedessä. Sokerijuurikkaan kuiva nuudelit 85 ° C: ssa 6 tunnin ajan. Elektrosushilki myös pystyä selviytymään tähän tehtävään.

Kuivattuja juurikkaan "Liha"

50 g murskattua kuivaa marjoram,

50 g kuivaa hienonnettu persilja.

Kerätä pieni juurikkaat, pese se, laittaa kattilaan, peitä kiehuvaa vettä ja laittaa kiehua tunnin miedolla lämmöllä. Viileä ja puhdas punajuuret, leikkaa se ohuiksi viipaleiksi, ripottele meirami ja persilja. Sekoita varovasti, jotta se ei vahingoita viipaleiksi. Laittaa juurikkaat pannulla yhteen kerrokseen ja laittaa esikuumennettuun 100 ° C: ssa uunissa 1 tunti. Ajoittain uunin hieman auki peuhata. Sitten poistaa kapakala juurikkaita uunista, viileä, kertaiseksi kuivaan purkit, peitä muovinen kansi ja säilytetään jääkaapissa. Punajuuria voi zavyalit vuonna Elektrosushilki.

No pese juuret, puhdas, leikataan pieniä tai suuria (voit ritilää), valinnan. Levitä punajuuret ohutkerroksesta paketteja, päästä eroon liikaa ilmaa, tai makaa säiliöihin pieninä annoksina, valmistukseen tarkoitettujen joidenkin ruokia, jälleen ei sulattamiseen juurikkaan ja pannaan pakastimeen. Punajuuret voidaan käyttää ruoanlaittoon suosikki ruokia ilman sulatusta.

Valmisteet punajuuria talvea varten - se on herkullista ja terveellistä, ja monipuolinen! Joten, ihana emäntä, säästämättä aikaa ja vaivaa, kaikki palaa sinulle ilo tuloksia ja kiitosta ystäviä.

VAROITUS! Uusintapainoksia tekstiä tai kuvamateriaalia kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 34 = 43