Teekannu teetä

Alkuperäinen Zavarniki teetä

Alkuperäinen Zavarniki teetä niille, jotka eivät halua juoda teetä kelluu lähtee se useimmissa teetä.

Totta tuntijoiden teepussit eivät käytä vaniljakastike, koska he tietävät, että se ei ole teetä. Ja tässä se on ratkaisu, alunperin haudutettua teetä ja nauttia prosessista teetä.

Teekannu muodossa hain evä

ihana teekannu sharky suunnittelija Pablo Matteoda. Jos hautua sen teen Hibiscus, se tulee olemaan vaikutusta haavoittuneen hain.

Nyt voit hautua teetä robotti. Kiitos sen taipuva aseiden se sopii mihin tahansa lautasen, onko se pieni tai iso.

Tällaiset silikonia sukeltaja aarre alareunassa kuppi ei löydä, mutta ilman ongelmia tekee sinulle maustettu teetä.

1

Vedenalainen tarjotin näyttää enemmän kuin lapsi lelu kuin teekannu, mutta se on niin.

Useimmille lapsille tulee olemaan vain hieman teekannu muodossa ankka, joka tekee kelluva teetä. Ja aikuiset eivät välinpitämättömiä tämän makea olento.

Toinen lelu teekannu suunniteltu lasten yleisölle. Tietenkin se sopii paremmin pojille.

Mi juoda hedelmäteet, on nyt jokaisen maku voit ostaa teekannu.

Teekannu "Mansikat potkurilla"

Tämä selvitys viihdettä työkalu pöytä. Voit toistaa samanaikaisesti ja chill teetä.

Meillä on kaksi vaihtoehtoa teekannu suorituksen muodossa kasveja. Ja jokainen niistä on ainutlaatuinen. Sitä voidaan käyttää Pagon, joka vain kasvaa ja puu lautanen. Toinen vaihtoehto, kuten minulle on käytännöllisempi.

Täällä se on, Kestokassi vaniljakastike - lisää vain teelehdet.

aamulla herääminen symboli. Lempeä kelloa, teetä, mukava teistä piristää ja antaa energiaa koko päiväksi.

Leluja kuten kaikki, sekä lapsille että aikuisille. Näin ollen, epätavallinen pöytävalaisin muistuttava.

Suunnittelija Charlie Hood on luonut maljakoita, varsin epätavallista kuvakseen.

Corliss Tuoli Tuoli studion Dunn - liiton kahden materiaalin - puu ja alumiini. lisää »

Unkarin suunnittelijat ovat keksiä alkuperäisen ilmeen ruokia muodossa ripustimet Olkapää.

Zavarniki jossa he voivat ostaa?

Tämä muotoilu toimii löytää ne tulee olemaan vaikeaa.

Olen etsimään tuotantoprosessissa tällaista panimo säiliöt, et voisi kertoa joka voisi auttaa. Tarvitsen 500 - 1000 kpl

Kustannuksella tuotantoa, joten on syytä tarkastella Kiinassa. Ja hinnat tilille, ne eivät ole kovin halpaa:

Kiinan design huomioon heikko, mutta jotain, että voit valita.

Jokainen, joka rakastaa puuhastelun tarpeen taloudessa asia yksin on erittäin tärkeää saada hyvä.

Jokainen nuori haluaa luoda erityinen sisustus omassa huoneessa, ei pitänyt, ja ei voi verrata.

Kasvihuoneet Termospullo - kasvihuone, joka merkittävästi säästää energiankulutusta lämmitykseen.

Haluatko piristää tai päivittää olohuoneessa? Jos näin on, katso esimerkki valokuvia.

Äskettäin kysyttäessä: "Mitä sinä valitset lattia" - lähentyä.

Rakentaa omiin käsiinsä karat käsitellä utelias ja mielenkiintoisia. Jokainen meistä voi kokeilla.

Perustamista pieni ja mukava talo vaimo työskenteli ilo ja kiinnostus. Kotiin.

Tämä ainutlaatuinen mustavalkoinen sisustus huoneiston voi olla vaihtoehto niille, jotka haluavat futuristinen.

Viihteessä, luultavasti tärkein osa olohuoneessa. Yleensä keskellä olohuoneen.

Kaunis lastenhuone pitäisi miellyttää paitsi aikuisten myös lapset. Lisäksi kauneus tarvetta.

Miten valita teekannu teen?

Monille meistä, teekutsut on olennainen osa jokapäiväistä elämää. Mutta jotta juoda mahdollisimman täyteen tuoksu ja maku, on välttämätöntä käyttää erikoisruokalajeista sen valmistamiseksi. Yritetään ymmärtää, miten valita hyvä, käytännöllinen teekannu teetä.

Valitsemalla teekannu teetä tai ilman painetta, erityistä huomiota on kiinnitettävä säiliön tilavuus. Paljon riippuu useista osista olisi suunniteltava astiat. Tulisi edetä siitä, että neste keittimeen juoman olisi miehittää suunnilleen 2/3 tilavuudestaan. Top on välttämättä oltava vapaata tilaa muutaman sentin, joka tarvitaan, jotta tee "dyshal9raquo;.

Optimaalinen ratkaisu - ostamaan muutamia kohteita erikokoisia. Tässä tapauksessa ei ole ylimääräistä aikaa turhaan kääntää hitsausta.

Klassinen versio - posliini teekannu. tee kuppi täytetään säiliöstä, on enemmän tuoksuva, koska materiaali lämpenee nopeasti, hyvin lämpöä varaavaa.

Laatu posliini Zavarniki ei ole nimenomaisesti muodonmuutos on yhtenäinen maali, lasite ilman karkeita reunoja ja halkeamia. Alimpana tulisi olla valmistaja tulostus. Tarkista laadukasta materiaalia voi koskettamalla sitä kynällä. Samalla pitäisi soida, kellomaiset äänen.

Posliiniteekannu tee on myös sitoo tehokkaasti lämpöä. Kuitenkin tämän vaihtoehdon valitseminen täytyy uhrata ulkonäköä ja tuotteen lujuutta eduksi halpuuden. Tärkeimmät erot posliiniteekannu Kiina - läpinäkymätön, paksut seinät, yleinen hauraus materiaalin. Etuna näiden tuotteiden tekee helppo huoltaa ja nopeasti kuivuva.

Keramiikka täydellinen panimo vihreä, keltainen ja valkoinen tee. Ja keitä tällaisissa säiliöissä on suotavaa aina yksi ja sama juomaa. Koska materiaali imee hajun.

Valitsemalla keraaminen teekannu teetä, sinun täytyy kysyä, miten hyvin tuote kalsinoidaan (halutun lujuuden, että tämä menettely on suoritettava vähintään kolme kertaa). Maininta hakemuksen materiaali työntyy luonnollinen läsnä pieni saven emäksen vanteen ilman lasite.

Teekannu teetä lasi - on erittäin houkutteleva vaihtoehto tahansa keittiön sisustus. Mutta tällainen huono ansa lämpökapasiteetti. Lisäksi tee lasin pinnoite muodostetaan nopeasti, mikä vähentää materiaalin läpinäkyvyyttä. Lopeta seisoo tuotteita luotettavia metalliosat, jotka eivät tihkua hajuhaittoja.

Silikoni Zavarniki teetä soveltuvat juoman ystäville, jotka eivät halua käyttää keitintä ja mieluummin kokki sitä aivan kupin. Ne esitetään muodossa elastinen siivilä, joka on tehty turvallinen materiaali terveydelle.

Optimaalinen muoto teekannun - pyöristetty. Korkki on oltava pieniä reikiä. Muuten valmistuksen aikana juoman on "zadyhatsya9raquo; ja ei avaa makua. Peitä pohja olisi sisällytettävä erityinen korttipaikka, joka estää sen menetys prosessissa pullotus juoma kuppeihin.

On toivottavaa, että teekannu teetä oli tarpeeksi pitkä nenä vinossa noin 30-35. Muuten, kun täysi nestesäiliö vuoto vaikutuksen alaisena epäröintiä.

Mukava Käyttö teekannu riippuu pitkälti tasapainoa tuotteen. Hyvää teetä on kahva, joka sopii mukavasti kämmenelle ja ei koskaan aiheuta "vylamyvat9raquo; ranne kun juoman roiskuu. Tasapainoinen kapasiteetti on käytännössä jopa merkittävän määrän nestettä täyte.

Poimien teekannu, se kannattaa ylimääräistä aikaa katsoa sisälle. On toivottavaa, että tuote sisälsi sisäänrakennettu siivilä tai suodatin, joka ei salli teelehdet kuppiin säiliöstä on juoman vuoto.

Viime vuosina on laajalti käytetty lasiastioissa sisäisiä käpyjä muodossa jatkuvan siivilän, joka itse asiassa on täynnä hitsaamalla. Valitettavasti useimmat tällaiset suodattimet on valmistettu metallista, joka vääristää maku ja aromi juoman laatu.

Epäilemättä, valinta perustuu teekannu valmistusmateriaalin, määrä ja käytettävyys, on oikea ratkaisu. Kuitenkin tärkeä rooli on tässä ja esteettisyys.

Yleensä läsnä ollessa melko ruokia keittää hänen teetä näyttää maistuu paremmalta. Kyllä, ja hoidat suosikki tuote miellyttävämpää. Siksi, jos teekannu jätetään usein pesemätön kotitalouksien asemaa, on jatkuvasti alttiina vaikutuksia, se voi olla hyödyllistä kiinnittää huomiota toinen kuvio, joka on enemmän perheenjäsenillä on sydän.

True herkkusuut joka välittömästi tuntuu pienimmätkin sävyjä juoman makua ja mieluummin kallis lajikkeiden teetä, on suositeltavaa saadaan kokonainen sarja posliiniset keramiikka teekannu erikokoiset kaikissa tilanteissa.

Ihmiset vain eivät ole liian perehtynyt koukerot teeseremonia tai ei ole aikaa käyttää suuri joukko keittiötarvikkeet, rajoittuisi osto yksittäiset kennot mustan ja vihreän teen.

Lasi teekannu teetä lehdistöön

Jotta täysin nauttia tuoksuva tee ei riitä valita oikeanlainen, mutta myös huolellisesti lähestyä suodattamisen. Se on jopa panimo teetä riippuu siitä, kuinka tuoksuva ja herkullinen juoma saada valmiiksi. Totta tuntijoiden teetä laadittu ainoastaan ​​lehtiä lajikkeita, mutta ne, jotka eivät ole niin vaativia, mieluummin hautua keskimääräistä arkin, joka on laajempi ja helpommin.

Juodessa koko hitsauksen viimeiseen sip on nollasta poikkeava todennäköisyys osuma suussa teelehtiä joka ei paranna makua juomaa. Tämä on vasta ensimmäinen teenmaistajien joukossa aristokraattien yritti pureskella ensin keitetty lehdet ja juoda nestettä. Mutta nyky-yhteiskunnassa on edelleen juoda teetä sijaan välipala teelehtiä.

French-press - ainutlaatuinen keksinnön, joka, kun ulko- yksinkertainen rakenne voidaan huomattavasti yksinkertaistaa prosessia teen.

Jotta vältettäisiin tällaiset tapaukset keksittiin alkuperäinen teekannu teetä lehdistön kanssa, joka tunnetaan paremmin nimellä "Ranskan-paina".

Ensimmäisessä muunnelmassa aihe, joka edustaa tällä hetkellä teekannuun teen lasi puristimella, oli melko erilainen kuin moderni näytteitä ja ei ollut täydellinen. Ensisijaisesti se puuttuu tärkeä yksityiskohta sen suunnitteluun - lehdistö itse, joka tehtävänä on estää juoman nesteeseen hiukkasten. Se on tämä puute suosio ei tuonut keksinnön.

Seuraava yrittää keksiä täydellinen laite valmistettaessa teetä tai kahvia tehtiin vuonna 1900, jolloin luojat onnistuneet kehittämään teekannu joka näyttää erilaiselta kuin tavallinen perinteinen teekannu samalla täysin selviytymään vastuut uskottu hänelle. Patentoituja keksintöjä italialainen suunnittelija Calimani 1929, joka toi väline modernin lajeja.

Kirjaimellinen käännös termin "Ranskan-paina" Ranskan lehdistössä. Perusteella rakenne: n lasipullossa, joka voi olla erikokoisia riippuen tarpeista, metalli mäntä ja siihen liittynyt ruostumattomasta teräksestä siivilä. Se on tällä osa käytettäessä teekannu teen lehtiä voi välttää joutumasta valmiin juoman. Toinen yksityiskohta lehdistö on metalli haltija, joka tasaisesti siirtyminen kahvaan, jonka avulla on mahdollista käyttää koko suunnittelun ilman pelkoa saada palovammoja. Tässä on malleja, joissa lasi lamppu korvataan kokonaan metallia, mutta tässä suoritusmuodossa tuuletin, koska todellinen tuntijoiden katsovat, että kun keitetty metalli teetä hankkii tietyn maku, myös miettiä avata asteittain teehen sisällä polttimo Pyrex lasi vrt meditaatio.

Lasiastian oli mahdollista tarkkailla koko prosessin teelehtien ilmaisemista.

Mäntä voi myös olla erilaisia ​​valmistus materiaaleja, kuten muovia, mutta tämä vaihtoehto ei ole mukavin, koska vaikutuksen alaisena korkean lämpötilan muovia vähitellen hajoavat ja antaa tarkemmat muovi haju juoman. Metalli etu on helppokäyttöisyys ja helppohoitoisuus.

On malleja, jotka on varustettu silikonitiivisteillä siivilä sijasta kosketuksessa lasin, jota käytetään luomaan suljetussa tilavuudessa, ja sitä käytetään toistamiseksi termoskannuun vaikutus. Mutta tämä vaihtoehto ei myöskään ole vailla haittoja. Silikoni ajan vaikutuksen alaisena korkeita lämpötiloja alkaa kovettua ja lopulta tauko, joka korvaa kaikki siivilä.

Zavarnik teetä lasi liittyy aiheita, että näennäinen rakenteen yksinkertaisuus, edellyttää oikean valinnan.

Ensinnäkin meidän pitäisi määritellä halutun tilavuuden, koska on olemassa useita vaihtoehtoja. Teekannu teetä voi olla pieni määrä, verrattavissa muutama sips. Suuria malleja voi olla jopa litran tilavuus. Yksi ei pitäisi yrittää löytää "möhömahaisena" Zavarniki. Tilavuuden muutos saavutetaan ainoastaan ​​lisäämällä korkeus lamppu, mutta ei kustannuksella halkaisija.

Edelleen on otettava huomioon valittaessa laite on visuaalinen tarkastus lasin osa. Huolimatta siitä, että tuotanto Ranskan-press käyttäen kuumuutta kestävästä lasista, jotkut valmistajat sivuuttaa laatua ja tämä voi johtaa halkeamien tai murtumisesta pullon kun kaatamalla kiehuvaa vettä siihen. Ottaen huomioon pulloon tulisi kiinnittää huomiota siihen, ettei lasin paksumpi ilmakuplia tai ulkomaisia ​​sulkeumat, mikä on osoitus heikkolaatuista. Itseään kunnioittava yritys tuotantoon teekannu lehdistön välttämättä malli pakki varapolttimoita kaiken varalta.

Toinen vivahde valittaessa lehdistö on metallia haltijalle. On toivottavaa valita malli, jossa kahva peittää pullon pidikkeen paitsi perusta, mutta myös ylemmässä kolmanneksessa, kun tätä edelleen takaa rakenteellisen lujuuden.

On syytä huomata, että suuria yrityksiä, jotka erikoistuneet korkealaatuisten tarvikkeet teetä tai kahvia, perusteellinen lähestymistapa ominaisuuksista puristimet. Tämä voima ilmaistaan ​​kaikkien yhdisteiden käytetään korkean lasi, sen paksuus, joka takaa paremman lämmön pidättämiseksi oluen panon aikana.

Kuinka käyttää teekannu lehdistön

Tärkein syy modifioidun teekannu, tunnetaan ranskalainen-press, on kätevästi sen soveltamista, yksinkertaistaa ja nopeuttaa tuoksuva ja herkullinen juoma. Yksinkertaisuudesta huolimatta, kannattaa tarkkailla tietty vaiheiden jonka voit saavuttaa täydellisiä tuloksia.

  • Ensinnäkin sinun täytyy keittää vettä ja anna sen jäähtyä hieman, jotta saavutetaan optimaalinen lämpötila, sillä useimmat teetä älä kaada kiehuvaa vettä. Lisäksi, kiehuvaa vettä voi aiheuttaa lampun jako.
  • Seuraava vaihe ei nukahtaa kuivaan seokseen pulloon, ja obdavanie se kuumalla vedellä, joka lämmittää lasia hieman ja hyötyvät edelleen keittäminen. Tämän jälkeen vesi on tyhjennettävä.
  • Kolmas vaihe olisi nukahtaa suoraan hitsaamalla puristimeen. Tässä vaiheessa voit säätää vahvuus tulevaisuudesta juoma, joka riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Normaali annos hitsaus on 2 teelusikallista kuiva arkki 350 ml nestettä.
  • Jälkeen täyttö- hitsaus pulloon, se täytetään kuumalla vedellä yläosassa, jättäen noin senttimetri vapaata tilaa. On parasta sekoittaa teetä lusikalla tai pitkä puutikun joka nopeuttaa panimo.
  • Seuraava vaihe on pois päältä korkki pulloihin, seula ei tulisi ulottua veden pinnalle. Hautua teetä suositellaan kolme minuuttia. Käyttö Ranskan-press yksinkertaistaa vahtikoira prosessin ansiosta läpinäkyvän lasikuvun. Kun teelehdet alkaa syntyä, se signaloi juoma on valmis.
  • Viimeinen vaihe on alentaminen pieni männän voiman kolvin pohjalle, jolloin istuvuuden teelehtiä alareunassa, ja se antaa mahdollisuuden nauttia juoma, joka on ilman tarpeetonta epäpuhtaus sulkeumia muodossa leijuvien hiukkasten teelehtiä.

Tahansa keittiötarvikkeet on pidettävä puhtaina ja ranskankielisten lehdistö ei ole poikkeus. Alalla kunkin teetä panimo on pestävä huolellisesti suunnittelusta hävittämiseen, pääasiassa teelehdet, jotka voivat juuttua telineeseen siivilä. Puhdista lehdistö ei ole vaikea ansiosta yksinkertainen ja hienostunut muotoilu. Jokainen yksityiskohta laite voidaan poistaa. Siivilä yleensä ruuvattu männän avulla yksinkertainen kierreliitos, aukikiertyminen on mahdollista saavuttaa kaikki tämä tärkeä osa puristimen.

Itseään kunnioittava yritys voidaan varustaa joukko varalamppuja teekannu.

On kiinnityskomponenttien välillä usein jumiin hiukkasia teelehtiä. Kannattaa myös pestä pulloon kuin valmiin teen, etenkin pitkäaikainen pysyvä teekannussa, on kyky lähettää seinillä pinnoite ruskea, joka voi poistaa vain pesuaineita. Asianmukaista hoitoa ja ajoissa puhdistus pidentää lehdistön ja teetä panimo prosessi nautittavaa.

Tämä video näyttää, miten hautua teetä Ranskan lehdistössä.

Läsnä teekannu lehdistön, jota nimitetään Ranskan-press, on varsin tuttu jokainen talo, koska tämä malli on luotu erityisesti yksinkertaistaa suodattamisen. Käyttää laadukkaita French-press ei pilaa makua valmiin juoman, joka mahdollistaa täyden maun ja aromin linnoituksen tehty teetä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 4