Aitaa metallia

Asennus metallia aidan lakkovahti

Aita on valmistettu metallista vartio varsin merkityksellisiä modernissa rakentamisessa asuintalot, koska tällainen aita on erilainen muista siinä, että se ei tarvitse käyttää suuria summia materiaalista. Ostaa kaikki työkalut voi olla kallista. Tärkein etu metallista aitaa pidetään kevyt. Positiivista palautetta liittyi pitkä käyttöikä rakenteen.

Classic metalli aita paaluttaa

Suoritetaan suojaustoiminto on ristikko aita elementit erillään hyvin lähellä, ja kukin niistä on varustettu terävä kärki. Suorittamaan vastaavan laskelmia ennen asennusta koko rakenteen, voit käyttää laskinta edellyttäen sivuilla aiheesta rakentamisen.

Ennen aitaa metallista, olisi toimitettava kaikki tärkeimmät kohdat liittyvän kotelon laitteen. Rakennettavaksi suunnitellun aidan edellyttää asianmukaista laskelmien ympäröivän aidan alueelta ja päättyen ulkonäkö rakennuksia ottaen muodoissaan, mukaan lukien määrä ja kustannukset tarvittavien rakennusmateriaalien.

Otsikon solmut ja elementit metalli aita picket

Työkalut ja tarvittavat materiaalit

Luettuaan ohjeet oikein asentaa metallinen aitaa, voit alkaa rakentaa aidan. Tämä edellyttää ostaa täyden valikoiman työkaluja:

 1. Ruuvimeisselillä.
 2. Pieni puhkaista.
 3. Työkalu maa toimii.
 4. hitsauskone.

Ruuvaamalla kiinnityskehys tehty metallista shtaketin. Pieni puhkaista tuottamaan enemmän tyyppejä toimii asennuksen metalli aita vartio. Välineenä työskennellä maan lannoitus kuoppia sopivia tavanomaisia ​​lapio tai kaira.

1

Ajolaite Yam alle aitauksiin

Asettaa poikittainen palkit, jotka täytyy asentaa metalli aita aidan käyttää laitteistoa hitsaamalla. Hitsaus on paras vaihtoehto tähän työhön. Asentavan aidat antaa itsestäsi evroshtaketnika pitäisi olla käsillä tällaisia ​​erilaisia ​​materiaaleja, kuten:

Kiinnitä metallikehikko, jotta shtaketiny sinkitty ruuvit. Rakenteita, joilla on alhainen paino, sopiva putki profiilin poikkileikkauksessa 60x60 mm. Tämä mahdollistaa sen kestämään tuulikuormitusta. Ostaa metalli aita voi olla 0,5-2 mm. Metalli on pintapäällyste anti-korroosio kerros, jossa maali levitetään.

Prosessi vahvistamisesta metallin runkoon aidan shtaketin

Muotoisen putken osan kanssa, 20x40 mm, tarvitaan kiinnittämiseksi pituussuunnassa viive ilman hitsausta, jonka avulla on mahdollista suorittaa asennus metallia shtaketin. Jos suunniteltu asennus metallia aita aitaa tiili pilarit tarvitsevat tiilet. Poikittaispalkit metallia voidaan korvata puupalkki, vartija sitten yhdistää aita.

Puuhirret kulkee ennen kuin lisäprosessointia antiseptisiä ja asennuksen jälkeen se on maalattava. Tukien tulisi olla pienen välimatkan päässä toisistaan, koska se on tarpeen ottaa huomioon puun paino ja aidan metallia. Mitä suurempi palkin pituus, sitä suurempi on riski, että hän ei pidä shtaketiny metallia.

Kuinka tehdä laskelma tarvittavat materiaalit

Varmistamaan kalavarojen säilyttämisen toteuttamisessa rakentamisen aidan tarvitse suorittaa sopivia materiaaleja laskelmia.

Määrän määrittämiseksi materiaalien asennusta varten tarvittava metallin aidan lakkovahti tarpeita laskinta, jonka avulla:

 1. Suorita tarkat mittaukset rajattua aluetta, jossa on läpäistävä aidan.

Aseta leveys kuilu shtaketin.

 • Laskea koko portin ja portti.
 • Valitse menetelmä sitomiseksi aidan elementit (hitsaus, ankkuri kiinnitin clip kokoonpano, ulkopuolelle).
 • Määrittää tarvittava määrä viiveellä, tuet, kulutushyödykkeet (ruuvit, maalit, pohjamaali).
 • Koska pituus viive voi olla 2-12 m, käyttäen laskin Laskettaessa aidan materiaali tulisi muistaa, että paikannus tuki metalli aidan on oltava etäisyydellä 2-3 metrin etäisyydellä toisistaan. Näin varmistetaan yhtenäinen kuormitus palkit. Jos materiaalikustannukset mahdollistaa tehdä ostoksia, joten valikoima ruuveja, älä tallenna.

  Määrittää useita profiloituja liuskoja, voit käyttää kaavaa:

  W = W * (1000 mm - Ps) / (133 mm + Ps),

  • W - numero aidan (yksikköä);
  • Z - aita pituus (m);
  • Ps - raon leveys (mm).

  Jos hanke on suunniteltu pystytys aidan "shakkilauta" tarvitse suorittaa asennuksen aidan kuuroja porrastettu. Näin saatu määrä picket kaava on lisättävä 2 kertaa. "Checkerboard" on:

  Materiaalin valinta tehdään tarkoituksesta riippuen näytteenoton laitteen. Useimmat ympäristöystävällinen versio aidan voidaan rakentaa puusta, niin palaute oli aina positiivinen. Puu on kuitenkin enemmän halpa materiaali, toisin kuin metallia. Ei tarvitse viettää paljon vaivaa ja aikaa, jotta asentaa sen: aita muistuttavat portaikko.

  Mahdollisia vaihtoehtoja vahvistamisesta aidan shtaketin

  Rakenne tulisi suorittaa vain sertifioitu tuote, joka vastaa GOST. Jos asennus aidan tehdään ruutukuvio, niin tämä malli mahdollistaa 2 tyyppiä:

  Arviot osoittavat, että edullisemmat on ensimmäinen vaihtoehto, kun taivaanrannan aidan muistuttaa tikkaat, ja on erittäin helppo voittaa este.

  Miten saada metalli aidan paaluttaa

  Valmistelu ja merkintä alueen rakentamiseen aidan

  Kerättyään työkaluja ja materiaaleja voit edetä täytäntöönpanon asennuksen aidan. Ensimmäinen paperilla on tarpeen valmistella luonnos tulevasta rakenteesta suorittamaan kaikki työvaiheissa. Tuloksena rakenne on oltava täysin tasainen muoto. Tämä tehtävä ei ole liian vaikea tehdä kaiken työn itse. On mahdollista kehittää hanke, joka luo yhdistetyn aita.

  Kun suunnitelma on valmis, se osti tarvittava määrä materiaaleja jälkeen laskelmia ennen asentamista aidan tekee raivattu roskia.

  Tuotanto uusi muotoilu tulisi aloittaa purkamisen jälkeen vanhan aidan. Ruoho, pensaat ja muu kasvillisuus poistetaan, pinta tasoitetaan.

  Järjestelmän asennus metallia aidan lakkovahti

  Määritettyään kaikki kulmat kehä, ne pitäisi ajaa tapit puun ja vetää köyttä niiden välillä. Tämä tekee ennen asennustyön asianmukaiset markup merkitä paikkoja, joissa hävittää tukipilarit.

  Osioida kunkin laitoksen pisteen aitauksiin ympärillä kehä, joka on tarpeen suojata, merkkijono poistetaan ja asetetun aloituskehys, esimerkiksi materiaaleihin, Leroy Merlin, todistaa asianmukaisen laadun. Tämän vuoksi on tarpeen kaivaa kuopan alustavasti merkitty paikat, joissa on syvyys maaperän jäätymisen.

  Valmistaudu reiät aitauksiin tukea

  Seuraavassa vaiheessa kaivamaan reikiä tukee metallista aitaa. Tähän tarkoitukseen tavanomaista nimillä valmistettu etukäteen. Tarvittava määrä reikiä olisi määritettävä vaiheessa laskennan materiaaleja.

  Työkalulla on pora, joka voi porata syvän reiän. Koko syvyys ei saisi olla enemmän kuin 50 cm. Koska aita tuet on asennettava joka 2-3 m, kuoppien tulisi kaivaa nimittäin sellaisella etäisyydellä toisistaan. Varmistaa luotettavin pilarin vakauttamista, täytä kuoppa mullalla ei riitä. Siellä täytyy suorittaa betonivalun betoni valmistetaan liuos standardin mukaisen menettelyn. Seokset voivat olla joko valmiita ja tehty hiekasta, sementti ja vesi yksin.

  Asennuksen aikana aidan on tarpeen seurata pystyasentoon kunkin navan yksikön, joka liittyy käytön vesivaa'an. Etäisyyden määrittämiseksi pylväiden väliin tarvitaan pituuden rimojen.

  Asennettu tuki olisi vahvistettava tiettyyn aikaan, koska odottaa täydellistä kuivumista betonin on 2 päivää.

  Asennettu valmiiksi luuranko rakoaitoja

  Työkoneen lukita pystytuet kädet, voit käyttää puutuet.

  Asentamisesta itsetuki

  Jos tuki on profiloitu putki jonka poikkileikkaus 40x40x4 mm, syvyys hyvin sen alla on määritettävä ilmasto alueella. Syvennys voi saavuttaa 1-1,5 m. Ennen betonoinnin pilarit on käsiteltävä korroosiosuoja koostumus. Asennettaessa vertikaalinen navat tulisi keskittyä laitteen nurkkatolppien, jotka muodostavat suurimman kuorman.

  Jotta voidaan kiinnittää tukevasti navat maahan, käytä soraa, maantiivistyskoneet se hyvin. Sisäontelon tuen lisäämiseksi kestoa laitoksen käytön täytetään betonilla. Yläpäähän on asennettu muovinen kansi pitää kosteudelta. Kulmissa kehä kuoppaa pilarit on tehtävä syvemmällä, sillä ne muodostavat suuren kuorman.

  Tulpat erikokoisia aidantolppia

  Alareunassa on aseteltu hiekkaa ja sora. Pituus on suunniteltava niin, että asennuksen jälkeen shtaketin koko ylitti crossbars 100-150 mm. Asennuksen pitäisi alkaa pilarit kulmissa kehä, ja sen jälkeen voidaan aloittaa täyttöjakson tukee sementtilaasti, joka käsittää hiekkaa, soraa tai valmistettu betoni sekoittimesta.

  Asennettaessa tuet aiemmin esittämiä paikkoja, jotka on kiinnitetty kehyksiin. Tätä tarkoitusta varten olisi suorittaa paikkansapitävyyden valvomiseksi merkintä, jossa on merkki, joka osoittaa koko pituudeltaan aidat kiinnityskohta, jossa metalli aita on asennettu. Se vaatii kärsivällisyyttä, huomiota ja tarkkuutta. Nämä toimenpiteet toteutetaan sen jälkeen, kun kuoppa on valmistettu käyttämällä poraa tai pistin kauhat, ja asennettu laakerit. Kiinnitä palkki ympärillä ympäröivän aidan alueelle tulisi itseporautuvilla ruuveilla.

  Miten vahvistaa palkkeihin käsillään

  Jos ostaa valmiina sarjat valmistajalta, tuotetaan erityisesti aitojen, tukea he jo elementit vahvistamisesta viiveellä. Self-valmistus aidat niitä on vahvistettava suluissa palvelevat kiinnittämiseksi pitkittäispalkkien. Alakiinnikkeen asentamista tehdään korkeus 30 cm lattiasta, ja top - 50 cm: n korkeudelta kolonnin.

  Tarkkuutta vaativaan kokoonpanoon käyttämällä vesivaa'alla ja Beacon johto, joka ulottuu tukien väliin. Kiinnikkeet voidaan kiinnittää hitsaamalla tai käyttämällä "rapu", joka on joukko pihdit. Tuottaa omia aita aaltopahvia täytyy tehdä alustavia laskelmia ja määrittää kustannukset tarvittava materiaali.

  Prosessi vahvistamisesta aidan viive

  Jos sarja on rakentamiseen metalli aita vartio hankittiin Leroy Merlin, sinun tulisi välittömästi hyödyntää ohjeita siitä, kun se perehtyy rakennustekniikan aidat. Koska täydellinen voit yleensä ostaa oikean kehysosien kanssa aitaa, niin he eivät tarvitse maalata.

  Vahvistamisesta lag tulevaisuudesta aidan tuki voidaan suorittaa käyttäen hitsauskone, aseta hitsauksen käsiteltyjen pylväiden ruosteenestopigmentoitu. Jos Leroy Merlin tai muiden varastojen erikseen ostetun metallin aita tietyn värin, runko voidaan maalata sopivan väri-, joka yhdistetään maalatun pinnan shtaketin. Asennuksen jälkeen viive on tarpeen alkaa tehdä layout vahvistamista shtaketin, joka on melko kovaa työtä, joka vaatii erityistä huomiota ja tarkkuutta.

  Kolmiulotteinen piirustus kiinnitys palkkeihin ja metalli picket

  Palkit voidaan muotoilla putkia § 20x40x2 mm, ne voivat ostaa Leroy Merlin. Ne kiinnitetään tuelle voimakas ruuvimeisseli, joka on varustettu erityisellä kiinnitysruuvit.

  Kuinka asentaa metallinen aita

  Rakentaa aidan täydellisen talon ulkonäkö voi olla vasta, kun kaikki merkinnät baarissa, jolloin myös vahvistaa shtaketiny tehdä. Tee laskelma niiden välisen etäisyyden on mahdollista, jos käytät laskinta. Shtaketiny kiinnitetty tankoihin olisi käytettävä VÄÄNNIN.

  Ruuvattu osien on oltava hyvin varovainen, muuten se saattaa vahingoittaa polymeeripinnoite metallin paaluttaa. Shtaketin tuottaa laite runko voi alkaa asennusosia alempaan palkit aita. Alareuna kunkin elementin olisi sovitettava Beacon johto, joka on ehdottomasti venytetään vaakasuunnassa välillä aita tukee. Usein Raon on alueella 50-100 mm.

  Ohjeet kiinnittämiseksi metallin picket aidan

  Vahvistaa shtaketiny ei voi vain ruuveja, vaan pulttien tai niittien. Tässä tapauksessa sinun tulee käyttää porakoneen tai niitti. Koottaessa aidan kahdenvälistä kalvo ero tankojen tulisi olla yhtä suuri kuin 80 mm. Valitse koko kuilu aidan jäsenet voivat olla valinnainen. Sen pitäisi olla ehdottomasti sama ympäri aidan.

  Etu hallussa aidan aallotetun puuttumisen vuoksi on tarpeen yhtenäistää kunkin liuskan pystysuunnassa. Pystysuoraa kohdistusta ja tasaisen jakautumisen metallin shtaketin jaksossa tulisi käyttää hihna-kaavaimen. Sen avulla voit välttää vääristymät ja saavuttaa standardin etäisyys osia. Opas joukko Marlene ja vasteyhdistelmä tekniikka sisältää välysmitan 50 mm. Se voidaan lyhentää jopa 20 mm: n välein 1 cm.

  Miten tehdä Ylemmän aidan nauhat

  Lisäksi aidan valmistajalta, voit ostaa räystäät. Tämä tekee näyttää houkuttelevampi suunnittelu. Liittää se voi olla niinkin shtaketiny ruuveilla. Jos on ehdottoman ylä- vaakareunat tarvitse suorittaa asennuksen sitä suojaava kaistale. Vahvistaa sitä, käytä erityistä liimaa tai hitsaamalla kiinteästi aitaan bar tukee.

  Vetämällä johto majakka pitkin koko pituutta pituussuunnassa viive, hitsataan hitsaaja muotoiltu putkien koko kehyksen pituus. hitsin pohjamaali. suunnittelun seurasi maalilla ja siirtyä loppuvaiheessa miekkailu laitteiden kotiin. Se on otettava ruuvimeisselillä kiinnittää shtaketiny. Ruuvit tulisi olla pituussuunnassa viiveellä. Etäisyys voidaan valita toisistaan ​​riippumatta, jolloin 100-150 mm: n korkeudella maasta.

  Asennettu valmiiksi yläraja aitaa

  Jos rakentaa aidan metallia aitaa ei salli sen arvo on mahdollista asentaa aidan aaltopahvin. Joka tapauksessa, luotettavan suojan alue toivottuja tunkeutumisen ihmisiä, eläimiä, piilottaa talon uteliailta katseilta ohikulkijoita, Osta laadukkaita materiaaleja tai sarjat valmistajalta. Arviot teknologian erektio aitojen valmistettu metallista lakkovahti osoittanut, että se ei ole monimutkaista. Rakentaa, voit oma.

  Aidat metallia lakkovahti: asennus, valinta, hinta

  Suojaa, luotu aita, voivat olla muodoltaan erilaisia, värimalli. On mahdollista muuttaa etäisyyttä ontelon. Näin voit luoda houkutteleva ulkonäkö aita, joka sopii täydellisesti suunnittelussa sivuston, joten se mielenkiintoisempaa.

  Tässä muutamia kuvia joitakin vaihtoehtoja.

  Miekkailun on suosittu. On useita pääsyytä.

  1. Täydentää erinomaisesti maisemaa millään alalla.
  2. Se voidaan yhdistää muihin hauskaa ja rakennusmateriaalien mukana luomassa aitoja.
  3. On olemassa muunnelmia orgaanisia yhdistelmä muuraus tai kivi. Se voi myös olla mielenkiintoista tarkastella, ja se yhdistelmä metallia tai betonia.
  4. asennuksen yksinkertaisuus Sen avulla voit aktiivisesti käyttää sitä enemmistön yksittäisten tilojen. Suorita asennus helppoa myös on erityisosaamista käyttäjälle. Ei tarvitse käyttää rahaa lisätukea työskentelevien työntekijöiden asennus aidat.
  5. Huollon helppous Se voi olla merkittävä syy sen massa sovelluksen. Myös tässä tapauksessa suorittaa poistamista nykyisten virheitä sitä, toiminnasta syntyvistä. Tällainen vahinko voi johtua ulkoisista ympäristötekijöistä, jotka muuttavat koko vuoden.
  6. Luotettavuutta. Jos käyttää korkean elementtejä sekä sisustus tulee luotettava turvaelementti osan tunkeutuminen ulkomaalaisten henkilöiden.
  7. On syytä huomata, että aidan mahdollistaa purkaminen kasvien suoraan vieressä rakenneosia. Tämä on erityisen tärkeää omistajille yksityisten tonttien.

  Hinnat metalli aita

  Hinta riippuu materiaalista ja koosta. Se on myös tärkeä parametri on metallin paksuutta, josta se on valmistettu.

  Alla ovat yleisimmät, hinnat ovat lähiöissä, joka auttaa selvittämään, kuinka paljon kohde.

  Asentamalla aita käsillään

  Voidakseen suorittaa asennuksen täytyy suorittaa useita peräkkäisiä toimia.

  1. Se on aiemmin valmistettu navat pylväät. Yleensä ne valmistetaan metalliputkia tai levyille perustuu erittäin paksun puun.
  2. Sinun tulisi myös laatia melko kapea koko teline metallia.
  3. On välttämätöntä kiinnittää huomiota rajat baareissa, joka on myös valmistettu metallista. On välttämätöntä paitsi koriste kannalta, vaan myös osana luomiseksi lisäjäykkyyttä rakenne.
  4. Seuraavaksi laskea pituus ja korkeus.
  5. Sen jälkeen etäisyystiedot pystysuoran elementtejä, jotka suorittavat tukitoiminnot. Samalla teemme laskelmia koosta.
  6. Pre-valmistella tulevaa aihion aidat.
  7. pilarit alempi kuuma hartsi kahvaosan. Tämä poistaa liittyvät prosessit rappeutuminen. Siksi palvelusaika on paljon suurempi.
  8. Nyt vapaa ruohon aidan linjan tulevaisuuden.
  9. Seuraavaksi venyttää majakat alueella ehdotetun aidan, tee merkki paikoissa, joissa navat tulee sijaitsemaan. On syytä muistaa, että ulottuu pituus niiden välillä voi olla enintään kolme metriä. Muuten tulee löysyyttä kappaleissa nopeasti johtaa epäonnistumiseen.
  10. Viettävät asennus maahan. suositeltava niitä konkreettisia kaatamalla ratkaisu luotettavuuden lisäämiseksi. Tämä on erityisen tärkeää metallin pilarit.
  11. Nyt, kun ratkaisu kovettuu voi alkaa vaakajohdepariin asennukseen välistä viestiä. Sinulla muistaa, että voit etukäteen korjata itse ohjata, sitten kiinnitä ne rakenneosia. Lisäksi on olemassa vaihtoehto, kun on olemassa ennalta tuotannon osa, ja se sitten kiinnitetään pylväisiin käyttäen samaa opas.
  12. Hänen asennuskiskot on muistettava, että etäisyyden tulisi olla tasolla leveys yksittäisten osien. Liittämällä sama se tuotetaan pulteilla, ja nauloilla tai ruuveilla. Tilanteessa, jossa pilarit on valmistettu metallista, on asennettu ohjaimen kulmat, jotka ovat ennalta hitsattu tietorakenteen elementit.

  Aidat tiilestä ja metalli picket

  Tämän tyyppinen sisältää komponentteja valmistettu metallista paksuus on suuruusluokkaa 4,5 mm.

  Rakentamiseen tarvittavat työkalut kuten pora, ruuvimeisseli ja hitsaaja.

  1. Aluksi hanke on koottu.
  2. Nyt sinun täytyy asentaa kehykseen. Tätä tarkoitusta varten nimetyissä paikoissa kaivaa kuoppia. Ne asettavat pylväät. Edelleen suoritettiin kaatamalla perusta.
  3. Perustamisen jälkeen on valmis tapahtuu muuraustyöt suunnilleen puoli metrin päähän pohjan.
  4. Lisäksi on suositeltavaa limakalvon metalli pilarit tiili. Tämä luo mielenkiintoisempi ilmeen.
  5. Aikana tiilivuorausta täytyy ensin valmistella kulmien tasolla väitetyn vahvistamisen tulevaisuuden oppaita. Voit tehdä tämän, ne hitsataan siten, että sen jälkeen kun ennusteet eivät olleet vähintään kymmenen senttiä.
  6. Nyt tuotettu vaakaohjaimien asennus. Tämä voidaan tehdä sekä hitsaamalla että ruuvien avulla.
  7. Sitten kaikki pystysuorat komponentit asennetaan. Tämä työ tehdään ruuvimeisselillä, pultit. Voit myös käyttää itsekierteittäviä ruuveja metallia varten. Ei ole suositeltavaa kiinnittää hitsaamalla, koska se aiheuttaa haittaa korjaustöissä. Nyt aita on käyttövalmis.

  Lyhyesti ja olennaisesti - asennuksesta ja asennuksesta.

  Aita metalli aita (euro-aita) omilla käsillään

  Valinta aitojen sivusto ei ole helppo tehtävä - sen on oltava luotettava, kestävä, kaunis. Kaikki nämä vaatimukset täyttyvät metalli-aita (euro-aita). Kiipeily on ongelmallista - ei jäykkyys. Breaking it "tylsä" - yleensä amatöörejä huligaani ovat rajoittuneet siihen, että pari lamellit ovat taivutettuja. Kauneus on tietenkin subjektiivinen kriteeri, mutta tällaiset aidat näyttävät paremmilta kuin samasta aaltopahvista valmistetusta aidasta aidasta. Lisäksi ne eivät ole alttiita tuulikuormille, joten voit säästää pilareita. Lisähuomautuksia - ne puhdistetaan. Yleensä hyvä vaihtoehto.

  Mikä on metalli-aita

  Metallikehys sinkittyä teräslevyä. Arkki on muodostettu arkille, minkä jälkeen se leikataan nauhateiksi, peitetty suojatuilla yhdisteillä, maalattu. Saavutetut hihnat tietyllä korkeudella. Tyypillisesti korkeus -. 150-180 cm tukivasteyhdistelmän tarvitsevat enemmän tukea sarakkeet (yleensä 60 * 60 * 2 mm), jousen jänne (kaksi tai kolme syötön jäsentä, jotka kulkevat napojen välillä) ja kiinnittimet.

  Se näyttää melko vankalta

  Metallin paksuus voi olla 0,4 - 1,5 mm. Tavallisin on teräs, jonka paksuus on 0,5 mm. Tangon leveys on 80 mm - 128 mm, pituus on enintään 2 metriä.

  P ja M - muotoiset profiilit metallia aidat

  On metalli-aidat, joilla on eri profiili: P (suorakulmainen), M-muotoinen ja puolipyöreä. M-muotoisilla on enemmän kylkiluita, vastaavasti, on suurempi jäykkyys. Mutta on myös U-muotoisia, joilla on urat "takaisin". Tällöin on jo vaikea sanoa, mikä on tiukempaa. Todennäköisimmin jälkimmäinen, varsinkin jos sen reunat rullataan.

  Jokaisella yrityksellä on omat profiilit

  Puolikierroksilla on myös suurempi jäykkyys, mutta ne ovat vaikeampia muodostaa ja niillä on yleensä korkeampi hinta. Suuremmalle lujuudelle voidaan muodostaa myös muita uria pitkällä sivulla.

  Yleisesti ottaen mitä suurempi on jäykkyyden urat ja urat, sitä parempi vastus lankku taipuu pitkin. Mutta maaston komplikaationa, hinta nousee korkeammaksi. Koska se itsessään on melko suuri, tavallisesti on etsittävä kompromissi. Joka tapauksessa palkin on kestettävä yrityksesi taivuttaa sitä.

  Mitä etsiä valitessasi

  Kun valitset metallia, on suositeltavaa tarkastella tarjolla olevaa erää. Ilmoitettu voi olla sama paksuus metallia, mutta käytännössä osoittautuu, että reunan baari yhdestä erästä voidaan taivuttaa sormella, kun toinen osapuoli tällainen tarkennus epäonnistuu. Ja tämä on yksi valmistajalta. Tapaus metallina eränä, mutta se on harvoin vakaa.

  Valssatut reunat, useat kerrokset suojapinnoitteista - nämä ovat hyvän metalli-aidan merkkejä

  Muista kuitenkin kiinnittää huomiota reunoihin - on parempi, jos ne rullataan. Ensinnäkin se on houkuttelevampi ulkonäkö, toisaalta aidan jäykkyys, kolmanneksi terävä reuna on taipunut ja on mahdotonta saada satuttaa. Haaroittava pyörivä tela on yksi - korkeampi hinta, koska tarvitaan erikoislaitteita ja lisäaikaa.

  Jos puhumme tuotannon erityisten yritysten suosittu evroshtaketnik Grand Line ( «Grand Line "), Barrera Grande, "Nova"," TPK Metallokrovli Centre», FinFold, UNIX ( «Unix").

  On välttämätöntä ymmärtää ja värjäämismenetelmä. On raudan aita, jossa on kaksipuolinen ja yksipuolinen maalaus. Yksipuolinen takapinta peitetään maaperän kerroksella ilman värjäystä. Sillä on siis harmaa väri. Toisella puolella maalattu metalli-aidan aita, lohkon sisäosa on harmaa. Tämä ei ole niin huono - se ei näe näköä. Jos et pidä tästä vaihtoehdosta tai osta kaksipuolisella maalauksella tai maalata itse. Maali otetaan "kattoihin" valitsemalla sopiva sävy. Huomaa, että maalipintainen metalli näyttää ... ei kovin paljon. Jos on ruiskupistooli, ulkonäkö on hyvä, vaikkei se ole täydellinen.

  Näin metallisen aidan toiselta puolelta maalatun aidan "kääntöpuoli"

  On myös otettava huomioon, että metalli-aidojen värjäys on kahdentyyppistä:

  Ensimmäinen menetelmä on paljon luotettavampi, koska sovellustekniikka vaatii erikoislaitteita ja tiukkaa tekniikan noudattamista. Tämän seurauksena tällainen aita voi kestää lisääntynyttä mekaanista rasitusta. Vaikka pinnoitteessa olisi naarmuja (vaikka sitä pitäisi kokeilla), metalli ei ruostu, sillä vielä on olemassa suojaavia pinnoitteita, jotka estävät ruostesuojauksen.

  Polymeeripinnoite - paras valinta tänään

  Jauhemaalaus, teoriassa, ei pahempaa. Mutta vain, jos se tapahtui sääntöjen mukaan: suojapäällyste levitettiin pohjustettuun metalliin ja jauhemaali asetettiin sen yli ja paistettiin erityisissä kammioissa. Mutta asia on se, että voit maalata maalia "autotallissa", ja jotenkin se voidaan polttaa samassa paikassa. Tulos on täysin erilainen. Lisäksi on valmiita kiina-alkioita. Niissä maalaus levitetään myymälässä, mutta usein suoraan hiomattomalle teräspinnalle. Ulospäin, et voi määritellä kaikkia näitä vivahteita, ja pienen naarmun jälkeen ruostetta ilmestyy. Joten polymeeripinnoite on "turvallisempi".

  Mikä voi olla aita metalli-aidat

  Metal-aidat voivat olla haluttomia tai ei, koska makuja ei kiistetä. Mutta käytännöllisyyden kannalta niillä on varmasti hyötyä puupohjaisista analogeista. Kun olet luonut, et muista aita vuosia. Sitä ei tarvitse maalata kunnolliseen ulkonäköön, koska hyvälaatuinen maali kestää vuosia ilman näkyviä muutoksia. Ja tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka ajattelevat tällaisen aidan asentamista.

  Vaihtoehto ilman perustetta

  Nauhan perusta

  Pohjustuksen ja pylväiden kanssa klinkkerin tiilien kanssa

  On olemassa yksi- ja kaksijakoinen (kaksipuolinen, shakkilauta) -menetelmä metalli-aidan kaistaleiden kiinnittämiseksi. Kun kaksijonoinen, palkit sijoitetaan merkkijonon molemmille puolille ja niin, että ne ovat jopa päällekkäin toisiaan yhden senttimetrin kanssa. Siksi lamellien välisen etäisyyden pitäisi olla hieman pienempi kuin varren leveys. Tämä asennus vaatii 55%: n lisäsuojaa aita-metriä kohden. Mutta aita tulee lähes huomaamattomaksi - vain tietyllä kulmalla näet pienen osan alueesta. Ja tämä huolimatta siitä, että aita ei ole jatkuvaa ja kaikki "hurmoja" kiinteä aita ei vaikuta sinuun.

  Metallin aitauksen asennusmenetelmät: yksi ja kaksi riviä

  Useimmiten hihnat on kiinnitetty pystysuoraan, mutta on myös vaakasuora asennusmenetelmä - se voi olla myös yksi- tai kaksirivinen. Vaakatasoinen aita näyttää "eksoottisemmalta". Kahden rivin (kaksipuolinen) muokkaus, palkit ovat yleensä läpinäkyviä.

  Vaaka-aidan rauta-aita

  Tämän asennusmenetelmän haittapuolena on, että tarvitaan erityisiä napoja ja välitapoja, jotka antavat tarvittavan rakenteen jäykkyyden. Toinen vivahde: ​​lamellit valmistetaan tavallisesti pituudeltaan 180 cm: iin, pidemmät tulee tilata, mikä maksaa ylimääräistä rahaa. Joten joko meidän on lähetettävä useammin tai ylitettävä maksullista mukautettua kokoa.

  Asennettaessa yhteen riviin säleiden väliset raot voivat olla erilaisia. Tarkka etäisyys valitaan mielivaltaisesti riippuen siitä, kuinka paljon "läpinäkyvä" haluat tehdä aidan. Useimmiten nastojen välinen etäisyys on 35-50% palkin leveydestä. Mutta tämä ei ole sääntö, on pienempiä ja suurempia aukkoja.

  Kun asennat "shakkia", jos et halua nähdä pihaa kulmassa, palkkien tulee kattaa 50% pehmusteiden leveydestä tai enemmän. Jos "näkyvyys" ei ole tärkeä, voit asettaa ne siten, että reunat ovat päällekkäin vain 1 cm.

  Aidan korkeus valitaan omistajien toiveista riippuen. Jos haluat maksimoida pihalla suljettiin uteliailta katseilta, pituus hihnat tulisi olla 180 cm. Ottaen huomioon, että ne ovat hieman koholla maanpinnan yläpuolella, se riittää valtaosa ihmiset eivät pysty tarkastelemaan alueellaan.

  Korkeus on valinnainen

  Jos et välitä, näet jotain aidan läpi tai et, voit ottaa ja 1250 mm ja 1500 mm. Ensimmäisessä tapauksessa aita päätyy jonnekin ohikulkijan rinnan tasolle, toisessa - silmätasolla tai hieman alhaalla (likimääräinen asettelu näkyy kuvassa) ja tämä ei ole perusteltavissa.

  Pystysuoran aidan leveys metalli-aidasta on 200-250 cm. Tällä etäisyydellä napa on kasattu, sitten kahden tai kolmen poikkipinta on kiinnitetty niiden väliin. Näitä ristikkorakenteita kutsutaan "viivästyksiksi" tai "jousireunoiksi". Aidalle, jonka korkeus on korkeintaan 150 cm, kaksi poikittaisjäsentä ovat riittävät, korkeammat kolme ovat parempia.

  On olemassa useita tyyppisiä täyttötiloja (etäisyys pylväiden välillä). Helpoin tapa asentaa suora menetelmä on, kun kaikki nauhat ovat saman pituisia. Tämän aidan päälle voit laittaa U-muotoisen baarin, joka on valmistettu samasta materiaalista (myydään samassa paikassa kuin eurobaari). Esteettisen kuormituksen lisäksi se kattaa myös metalliosat, jotka lisäävät aidan käyttöikää.

  Metallien aidojen aidat

  Kaikki "aallot" vaativat useimpien palkkien leikkaamista tiettyyn etäisyyteen. Yksi "aalto" kulmassa tehdään 50 tai 25 mm: n välein. Vaiheessa 50 mm korkeimpien ja pitkien säteiden välinen korkeusero on merkittävä, mutta aita näyttää herkemmäksi. Kun kyseessä on "aalto", jonka pitch on 25 mm tai "double wave", ero on pienempi. Yläpalkit asetetaan paljon harvemmin, mutta ne voidaan myös asentaa. Vain "aallon" murtuman sijaan täytyy leikata sivuja ja taivuttaa.

  Asennettaessa aita metalliaukosta Venäjän keskikaistalta suosittelemme asentamaan sauvat 60 * 60 mm profiiliputkesta (voi olla 60 * 40). Ristikappaleiden kohdalla on helpompi käyttää samaa profiiliputkea, mutta 40 x 20 mm: n osuudella. Tällöin aita kestää tuulen- ja lumikuormitukset.

  Asennettaessa asennusvaiheessa pilarit - 2 metriä. Jos kaksi poikkipalkkien, ne on kiinnitetty siten, että reunanauhat, ennen kuin se oli 25-35 cm shtaketiny jos korkeus 150 cm tai enemmän, etäisyydellä 30-35 cm, lyhyempi -. 25 cm, korkeus aidan yli 1,5 m. parempi tehdä kolme lokit, eikä vain alueilla, joilla voimakkaat tuulet. Vajaat kaksi palkit on liikaa etäisyyttä kiinnikkeet, jonka vuoksi nauhat on helppo työntää.

  Noin etäisyyttä tarpeen kiinnittää palkkeihin asennuksen metallista aidan lakkovahti

  On kaksi tapaa kiinnitys lankkuja: ruuvien ja niitit. Ruuvit ja niitit asennettu molemmissa päissä nauhat kummankin varren. Eli jos kaksi poikkitangot, kukin tanko on oltava 4 ruuvia / niitit, jos kolme, niin Asetelman pitäisi olla 6 kappaletta shtaketinu. Voit tietysti korjata yksi ruuvi tai niitti ristillä ja aseta se keskelle. Mutta tässä tapauksessa, työnnä käsiä shtaketiny helpompaa kuin koskaan - ja kiivetä aidan yli ei ole välttämätöntä.

  Joten mount nopeampi, mutta se on "vain koristeena" aita

  Joka Asetelman tyypit valita? Ruuvit voidaan helposti asentaa - tämä on heidän edukseen. Mutta ne ovat myös helposti kiertää auki, että tietyissä olosuhteissa voi olla haittaa. Niitit vaativat enemmän aikaa perustaa, mutta myös niitä paljon vaikeampaa. Mitä valita? Etupuolella aidan tai aidan pitkään ilman valvontaa (kausiluonteinen puutarha vierailut), ehdottomasti kannattaa laittaa niitti. Tietenkin, jos hyökkääjät kysyvät itseltään tarkoitukseen, se selviytyy niiteillä, mutta tämä olisi vaikeaa. Kun asennus aidan naapureiden välillä kodeissa pysyvään oleskeluun, on mahdollista vahvistaa metalli aidan ruuvit.

  Huomannet, metalli aita tehdään lähes samaa tekniikkaa kuin teräslevy, ja levy on arvoltaan pienempi. Näin ollen monet, ajatus näyttää tekevän aita, hylättiin teräslevy suikaleiksi. Periaatteessa tämä voidaan tehdä, jos pystyt leikata vakavasti linjalla ilman merkittäviä poikkeamia. Mutta sitä tulee käyttää leikkaamiseen metallin Sakset - uritettu tai manuaalinen. Grinder leikata joka tapauksessa on mahdotonta, koska se palaa suojakotelo. Jotta työ ei ole helppoa ja se vie pois paljon aikaa. Jos et pelkää, voit kokeilla.

  Pienille aidat löytyy nekonditsiyu varastoissa tai valmistajien

  Mikä on puute improvisoidun lakkovahti aaltopeltirakenteinen lakanaa? Kaikki ilmeinen reuna on harvoin tasainen, sillä on vaikea tehdä manuaalisesti. Lisäksi leikkaus ei ole suojattu, ja voi alkaa ruostua. Voit tietenkin epäonnistua kohdat pohjamaali / maali, mutta kaikki kerrokset muodostetaan normaalisti, täysin puhdasta pintaa. Eli siivu paikkoja ensin täytyy poistaa pölyn (ei niin vaikeaa, mutta vie aikaa), sitten toinen, ja rasvasta. Vain tässä tapauksessa, suojaava pinnoite on todella laadukas.

  On toivottavaa zavaltsevat reuna - tämä antaa suuremman jäykkyyden makeshift aita, koska teräslevy harvinainen lisää reliefit. Hän "omistaa" muoto kokonsa ja vuorottelu aaltoja.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  98 − 89 =