metalli Aita

Metalliaidat ja esteet

Metalliaidat eivät ole mitään muuta kuin erinomainen vaihtoehto kestävä ja luotettava kotelo, joka ei vain voi suojella yksityisomaisuutta, mutta myös antaa sulkevan alueen houkutteleva ulkonäkö. Monet omistajat Tällaisten aidat vahvistaa, että laadukas materiaali mahdollistaa tarpeeksi kauan käyttää aidan pelkäämättä turvallisuuden henkilökohtaisen omaisuuden.

Rakentaminen yhdistetyn saanti metalliosat pilarit ja tiili

Tuotanto metalliaidat voidaan tehdään tilauksesta. Tässä tapauksessa, jossa vaihtoehtoja haluat, sinun pitäisi viitata valmistajan hyväksyttäväksi ominaisuuksia ja ominaisuudet tulevaisuuden aidan. Mitä valtuuksien metalliaidat sekä niiden tyypit ja ominaisuudet on kuvattu alla.

Laatuominaisuuksien Metalliaitojen

Metalli aita, mitä se voi olla, on ennen kaikkea luotettavuutta, joka kiehuu laatua johdannaisen materiaalia.

Variantti metalli aita laite

Mieti alkeellisinta ihmisarvo, kannustaa tuotteiden käyttö maailmanlaajuisesti.

 1. Kestävyys ja luotettavuus. Metalliaidat, pitäen mielessä väärennettyjä tai hitsataan tyyppejä, ovat lujat. Metalli on lähes ei muuta muotoaan, on suuri iskunkestävyys ja muita mekaanisia vaurioita. Taottu aita voi olla täysin luotettavan suojan kaikista talon suojaten sitä tunkeutuminen toivottuja vieraita.
 2. Pitkäaikaiseen käyttöön. Erinomainen laatu ja suorituskyky tekevät metalli aidan kestävä. Kun Todettuaan tällaisen aita voi olla yli 10 vuotta eikä ajatella vaihtamista.

Aidan taotut osat, polykarbonaatti ja tiilet

1

Valikoima kaavoja aidan metallitankoja

Lisäksi hyötyä tulevia omistajia Metalliaitojen on tärkeää ymmärtää, että elämä aidan riippuu pitkälti siitä, miten hänestä huolta. Kuten se tai ei, ja metalli - tämä on materiaali, joka ennemmin tai myöhemmin alkaa ruostetta.

Esimerkki alkuperäinen aita metalliprofiili-

Lisäksi pienet naarmut myös johtaa ruosteen, paitsi pilaa ulkonäköä, vaan myös eheyden aidan. Tämä auttaa välttämään nopea käsittely metallipinnan korroosion pinnoitteet, ja poistetaan osia ruosteinen. On suositeltavaa maalata aidan vähintään kolmen vuoden välein ja tarvittaessa useammin.

Erilaisia ​​metalliaidat ja niiden ominaisuudet

Metalli aidat ja metalliaidat voidaan tehdä eri versioita ja voi olla erilaisia ​​toiminnallisia kuormitus.

Kokoa ja suunnittelu aidan metalliputkia ja profiilien

Tässä suhteessa on luokittelu, jonka avulla jaetaan kaikkien metalliaidat useisiin ryhmiin, mikä auttaa, kuluttajat perusteella valitaan tietyntyyppisen.

Arkitehtuur: ominaisuuksia ja asennusohjeita

Aidat, metallia taonta todella eliittiosastoihin ja perustettu lähinnä paikoissa erittäin tärkeää. Koristelu metallilevyn osia taonta aidan tekee ainutlaatuinen, silmäänpistävä, muuttaen sen taideteoksen. Tärkein etu tällaisen aidan on uskomaton voima, joka antaa hänelle mahdollisuuden käyttää useampaa kuin yhtä vuosikymmenellä.

Ei mekaanisia vaurioita eikä törmäys voi aiheuttaa vaurioita ja muodonmuutoksia, että saanti on erittäin tärkeää.

Esimerkki sisustus taotut aidan talo

Asennus taottu aidat voidaan tehdä omin käsin, ainoa asia harkita, niin että rakenne ja sen elementit voivat olla vaikuttava paino. Tässä yhteydessä on suositeltavaa käyttää hissiä, jonka avulla nostaa kaikki elementit haluttuun korkeuteen, ei samalla omia toimiaan.

Joten harkita mahdollisuutta koottavien.

 1. Otetaan mitat sulkee aluetta, jolla ostaa materiaalia. On muistettava, että sen lisäksi, että aidan kohdat, tarvitset tukipilarit, joka jakaa kuormituksen kaikkien aidat. Laskea tarvittavat monta tällaista pylväät voivat olla keskittyen siihen, että ne ovat yleensä tarkistetaan joka toinen metriä.

Valikoima alkuperäisiä malleja varten takorauta-aita

Piirustus rakentaminen aita metallialkuaineita

Niin yksinkertaista manipulointia voi antaa koristeellinen metalli aita, joka on todellinen tukea ja turvaa sekä ylpeys jokaiseen kotiin.

Kevyt versio, joka sopii budjetin suojausten - on aita metallilevyistä. Metalli profiili aita on litteä levy metalliverkosta, joka on päällystetty erityisellä pinnoitteella, joka mahdollistaa käytön avoimen tilan arkin. Useimmiten tämä aita on kehystetty sängyt ja kukkapenkkien, mutta voi myös olla täysin aidan mökillä tai puutarhassa.

Tärkein etu tällaisen aita on sen nopeus ja helppous kokoonpano, joka on tehty omin käsin. Lisäksi aidan niin edullisia ja voit tallentaa perheen budjetti, jossa yhdistyvät erinomainen laatu edullisuutta. Hinta profiili on täysin riippuvainen sen paksuus ja paksuus suojakalvon.

Asentaa aidan oman sivuston, sinun tarvitsee huolehtia vain kaksi asiaa: betonisen tukipilarit ja leikata työtä Laskentataulukoiden profiilin. Joten ostamalla oikea määrä profiilin ja ruuveilla metalli- ja horisontaalisia lag, on tarpeen asettaa tukipilarit. Voit tehdä tämän käyttämällä puutarha poranteriä alla virkaa, jotka on asetettu navat ja täytetään betonilla. Lite-versio pylväät voidaan peitettiin maalla, maantiivistyskoneet se tiukasti. Koska pelti on helppoa, ei tarvitse tehdä perusta.

Kun pylväät ovat valmiita, ne hitsataan palkit - palkit, jotka ovat syöttejä poimulevyt. Asennettu aita aaltopahvista tarpeeksi nopeasti. Levyt ruuveilla syöttejä palkit etäisyydellä 10-15 cm. Viimeinen vaihe asennus on yläreunan aidan. Näitä tarkoituksia varten on olemassa erityisiä lippikset, jotka tekevät teräviä reunoja turvallista eikä traumaattinen.

Itse asiassa, aidan - samansuuntaiset metallia olevat segmentit on kiinnitetty kaksi palkit.

Ulkoa ja kastike yhdistelmä metallia aita ja aidan tiilet

Metalli Rakoaidat hyvin käyttää puutarhanhoitoaloja järjestely kukkapenkkiin ja pieni puutarha, mutta voi myös löytyä koteloon. Valtava valikoima aidat markkinoilla voit valita kaikkein arvaamaton ja alkuperäiset versiot, sellaisen puuttuessa, jotta järjestys tehtaalla omasta luonnoksia.

Metallinen aidan aidan esitetty muodossa poikkipinta osia, joiden suunnittelu on täysin otsikon. Osa hitsataan hitsaamalla tukipilarit, joka tässä tapauksessa voi olla joko osa perusta, ja itsenäinen yksikkö. Pieni ominaispaino mahdollistaa tuen myös käyttää tavanomaisia ​​putkia.

Itse kasattava on elementti- tukipilarit, jotka on hitsattu metalli rakoaitojen. Siinä periaatteessa kaikki tekniikka suorittaa valtaa aloittelevaa rakentaja.

Siinä tapauksessa, että asennus epäonnistuu, voit turvautua asiantuntijoiden avulla, joka päättää samanlaisen ongelman käden käänteessä. Mutta hinta näistä palveluista voi olla kaikkein arvaamaton.

Yhtä suosittu ja vaati kaiken esikaupunkialueilla on metalliverkosta aidan. Tämä on hyvä ja edullinen tapa suojata henkilökohtaisia ​​juoni, ei myöskään veisi sitä ylimääräisiä auringonvaloa ja lämpöä.

Hitsattu verkko aita on helppo käyttää, ja sen asennus on valtaa jopa kaikkein kokematon. Jotta asennus on tehty oikein, sinun täytyy määrittää parametrit aidan, ja se on hänen korkeus.

Tämän kuvion perusteella riippuu täysin siitä, missä määrin syvä on tukea putken.

Edullinen vaihtoehto kunnollisia miekkailu vaatii varovaisuutta työskenneltäessä, sekä noudattaa kaikkia standardeja ja vaatimuksia. Jos puhumme asennus pähkinänkuoressa, on huomattava, että putki, joka asennetaan verkkoon on upotettu tarpeeksi syvälle maahan niin, että aidan oli tasainen eikä loimi kun se altistetaan kovassa tuulessa.

Valmis aidan Betoniteräsverkkojen maassa

Viime kesänä maassa asentaa aidan metallilevyistä. Asentanut sitä nopeasti, vaikeudet asennuksen aikana ei synny. Olimme tyytyväisiä hintaan aidan: toisin kuin muissa lajeissa, meidän aita oli paljon halvempaa. Minulle tärkeä etu on se, että aidan ei ole halkeamia ja reikiä, eli. E. Hänen dacha, en voi tehdä mitään, tietäen, että kukaan ei näe minua!

Miten tehdä metallinen aita

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

Metalli aita - aita, joka on verrattavissa luotettavuus samanlaiset rakenteet kivestä tai betonista. Tässä artikkelissa näytämme, miten tehdä tällaista aita, harkitse sen tyypit ja ominaisuudet.

Metallirakenteiden aidat

Rakenteellisesti metalliaidat on jaettu kolmeen pääryhmään:

 • kuuro aidat. Niille on ominaista jatkuva web, turvallisesti piilottaa näkyvistä alueen ulkopuolella sivuston.

Erilaisia ​​metalli aidat

Yleisin variantti aidan - mesh verkko, joka on kiinnitetty tukipylvääseen. Materiaalia, kuten metalliverkosta käytetään, josta mukaan punonta ja pistehitsaus on muodostettu tai yleinen timantin muotoinen solu.

Tällainen aita on valmistettu liittämällä metalli elementtejä sähköhitsattu ristikko. Joskus ne yhdistetään muokatut tuotteet. Hitsattu aidan osat ovat osia edustavat usein taiteellinen koostumus. Jos se on asianmukaisesti mukautettu tyyli talon, hitsattu aita kestää huomattavasti esteettinen nautinto omistajilleen ja heidän vieraansa.

Luoda taottu aita vaati paljon työtä, tarkkuutta ja kokemusta, niin se on tehty käsin master-ammattilaisia. Tulosta kovasta työstä voi tulla todellinen taideteos. Taottu aidat ovat usein ominaista persoonallisuus ja karu kauneus.

Aita poimulevyn

Suosio tämäntyyppisen Metalliaitojen vuoksi kohtuullinen hinta käytettyjen materiaalien, keveyden ja luotettavuutta.

Edut ja haitat metalli aidat

Kestävyyttä ja luotettavuutta metalliaidat vahvisti pitkäaikaisen käytön käytäntö. Lisäksi asennus tällaisten järjestelmien on useita etuja:

 1. Suojaa luotettavasti puutarhanhoitoon alueen uteliailta katseilta ja tunkeutumisen toivottuja vierailijoita.

Aiheuttamia ongelmia rakentamisen aidan, se on paljon vähemmän. Näitä ovat seuraavat:

 • Merkittävää painon materiaalit, erityisesti hitsattu ja Arkitehtuur. Se luo hieman hankaluutta kuljetuksen aikana ja asennuksen aidan osia.
 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

Teknologia asennus metalliaidat

Aita päällyksen

Asentamiseksi tällaisen suojan haluttu profiili putkien poikkileikkaus on suorakulmainen luoda tukipylväiden ja runko, profiloidut levyt, ruuvit, "bulgaria" ruuvimeisseli, pora, lapio, rakennus taso, vasara johto ja tappeja. Jos aiot tehdä tiili pilarit, ylimääräinen tarvitsevat laastin ja suojusten.

Asentamiseksi metalli aita vaaditun ristikkopalkin, "verkko", johdot, ruuvit, ruuvimeisseli, rakennus taso, tapit, johto, nauha, betoni M400, ja pata pora.

Tällainen aita voidaan tehdä kuumana tai kylmänä takomalla. Jälkimmäinen menetelmä soveltuu itsensä toteuttamista. Toteuttaa vaaditun kiertokoneita koristelussa yksityiskohtaleikkauskuva taotut aita hitsauskone, "Bulgarian" penkki ruuvi ja joukko kotimaisia ​​työkalu.

 1. Avulla nauloja, nauha ja johto murtaa aidan tulevaisuuden, ottaen huomioon sijainti kaikki hänen virkaa.

Käytettäessä kiveä, betonia tai tiilenvalmistuksessa telineet asennus- metalli aita on sama. Teräksen post tässä tapauksessa toimii lujitustangosta on koristeellinen tukea. Kasvaneiden rakenteiden painoa alle takorautaisilla aita pylväät kiven tarvitsemme vahvan perustan. Näin ollen, ennen kokoonpanoa metallilujitusosia tukien tulevia aita kehä kaivaa kaivannon ja aseta se metalli runko bar d. 12 mm.

Ennen tuotannon metallin aita on hyödyllistä kysyä kustannuksia perusmateriaalien. Hinta yhdelle aaltopahvin - 300 ruplaa, ja rulla "verkko" grid -. 500 hieroa. Aihiot taotut aidan voi ostaa tai käyttää metallia, joka on tilalla sivustolla.

metalli aita: edut ja ominaisuudet

Aidat valmistettu metallista ovat hyvin suosittuja, koska niiden kestävyys ja erilaisia ​​vaihtoehtoja. Tällaiset aidat luodaan tehtaalla ja työmaalla nopeasti ja helposti asentaa ilman osallistumista asiantuntijoita. Tyylikäs ulkomuoto tekee takia taottu elementtejä, mutta monet haluavat eniten ytimekäs ja vaihtoehtoja.

Suojella maansa alueella voi olla rakenteita eri materiaaleja. Aita metallin ovat suuren kysynnän vuoksi useita ominaisuuksia. Ne ovat:

 1. Luotettavuus ja kestävyys. Metalli aita on vaikea muuttaa muotoaan tai vahinkoa mekaanisesti, joten tämä vaihtoehto sopii asennettavaksi tahansa esikaupunkien ja esikaupunkien alueella.
 2. Kestävyys. Lisätä elinkaari metallikotelo voi olla nopea käsittely pintoja.
 3. Turvallisuuden lisäämiseksi. Metalliesine aita on korkea luotettavuus, tietenkin, jos sitä ei ole tehty aidan tai verkkoa. Massiivinen aita metallista tangot tai kiinteä aita ei ole niin helppo ratkaista.
 4. Helppohoitoisuus. Nopea käsittely metallin pinta on luotettavasti suojattu korroosiota ja ruostumista.

On myös tärkeää, että virran metalli aita on valmistettu eri kokoonpanoissa - hitsattu, leikkauskuva, aaltopahvista tai taottu. Siksi on helppo valita vaihtoehto, joka sopii päälle ulkoisia ominaisuuksia mökin.

Upeimmat tapa rakentaa aidan sivuston - käytä roll-mesh verkolla. Ensinnäkin, se on halpaa. Toiseksi, se on erittäin helppo asentaa. Itse materiaali - on teräslanka, jossa hiilipitoisuus on alhainen, ja tämän vuoksi joustavuus on säädetty. Silmäkoko pinnoite voi olla teräs, galvanoitu tai polymeeripohjainen. Halvin sinkitty verkko, joten tämä materiaali on suosituin keskuudessa ostajille. Niistä puutteet materiaalia aidan voidaan tunnistaa alttius erilaisia ​​vaikutteita ja avoimuutta, jota ei pidä jokaista omistajaa esikaupunkialueilla.

Kestävyyttä, turvallisuutta, estetiikka - pääasialliset erot taottu aidat, jotka ovat luonnonmukaisesti sovi suunnitteluun mainitut alueet. Kaikki mallit Tämäntyyppisiä jakaa kolmeen ryhmään:

 1. Suojaava aidat - yksinkertainen ja edullinen. Useimmissa tapauksissa nämä mallit ovat leimattu poikkipinta aidat, toimitetaan valmiiden, joka voi vain kerätä työmaalla. Jos haluat koristella pinnan aidan, se voidaan tehdä ylimääräinen koristelu muodossa koristeet.
 2. Aidat pohjainen metallin taonta - on mallikas malleja, jotka ovat ominaisia ​​taiteellinen suorituskyky perustuu erityistä luonnoksia. Kuviomallit taottu elementit on yhdistetty puristimet ja välilehdet, ja niiden tuotanto käytetään vain yksittäisiä kehitystä.
 3. Yhdistetty aidat perustuvat oletusarvoisine ovat valmiina, vaan sitä voidaan muunnella mukaisesti luovia ideoita asiakkaan.

Valmistettiin metalliaidat luotu käyttämällä taonta profiloituja putket, tangot ja tangot erikokoisia. Maalata pinnat eri koostumuksia, ja joissakin tapauksissa toteutettu niiden patina. Tärkein etu taottu aidat persoonallisuuden - toinen saman mallin olet todennäköisesti tavata.

Hitsattujen aidan - rakenne, joka on nopeasti koottu ja täysin suojaa yksityisomaisuutta ulkomaailmasta. Etuja tämän tyyppinen ovat:

 • erilaisia ​​suunnittelu ratkaisuja;
 • erinomaisia ​​turvaominaisuuksia;
 • helppokäyttöisyys;
 • kestävyyttä.

Se esitettiin monenlaisia ​​modernin metalliaidat. Kuvissa monimuotoisuus malleja. Hitsatut aidat voidaan profiloida, taottu ja hitsattu poikkipinta ja perustuvat verkkoon.

Samanlaisia ​​aidat kysynnän elvyttämiseen liikekeskukset, sairaalat, kaupallisia alueita. Sen lisäksi, että kokoonpanon helppoutta ja katselu aidattu alue, tällaiset mallit ovat kestäviä toimintaa ja estetiikkaa.

Taotut ja hitsatut aidat vieläkin esteettisesti miellyttävä, koska takokappaleet, joiden kautta aidan tulee yksilöllisen ilmeen. On tarkoituksenmukaista asentaa suojelemiseksi lasten leikkipaikkoja, taloja, puutarhoja, talon alueella. Etuja tämän liuoksen ovat: nopea kokoonpano, toiminta, kestävyys ja mahdollisuus koottavien. Mutta on tällaisia ​​rakenteita ovat huomattavasti kalliimpia.

Hitsatut aidat voidaan sijoittaa mihin tahansa lievityksen kohdassa. aidan osa samantyyppisiä metallin lähettää valoa hyvin, niin nämä rakenteet ovat usein käytetään rajata alueita puutarhoissa ja koealojen. Lisäksi estetiikan ja kohtuullisin kustannuksin, ne kiinnittäisivät nopean asennuksen ja helppohoitoisuus.

Tällaiset aidat ovat ihanteellisia kannalta kustannustehokkuus sekä ne täyttävät luotettavuuden ja kestävyyden. Poimulevyn hyvin tiili pilarit, mutta se on mahdollista asentaa aidan ja metallipaalut. Tärkeintä on, että koko malli on vankka ja kestää kuormitusta. Suosio poimulevyt johtuu siitä, että ne peittävät alueen uteliailta katseilta. Lisäksi mallit ovat saatavilla eri väreissä, ja se on hieno tilaisuus ajatellut ulkomuoto.

Terasseille - moderni ja käytännöllinen

Aluslaudoitus, ehkä suosituin ja todistettu materiaalia, joka tarjoaa luotettavan miekkailu järjestelmä kotiisi tai puutarhassa. Ainutlaatuisia ominaisuuksia suorituskyvyn tarjoamat ominaisuudet materiaali - teräslevyt, jotka on kohokuvioitu. Profiloitu luotu täydessä valvonnassa vieraita, joten korkea laatu on erilainen. Edut ja mallit sisältävät kustannukset edullinen ja nopea asennus.

On myös tärkeää, että metalli profiili on saatavilla monenlaisia ​​muotoja ja kokoja, korkeudet aaltojen ja määränpää. Sopivin pystytys aita metalli profiilia pidetään C-8, joka on helppous, vastustuskyky eri tekijöistä. Asennus on myös yksinkertainen, se vaatii valmistamiseksi metalli pilarit, poikkipalkkien, aidanseipäitä ja ruuvit.

Tällaiset aidat ovat hankalia rakenteita pohjalta hitsattujen metalliputkia. Tällainen aita metalli antaa hyvän valon läpäisevyys, erilaiset yksinkertaisuus ja kestävyys. Ydin suunnittelu on, että aita koostuu osat hitsataan yhteen metallivalssaamoissa. Suosittuja nykyään ovat 3D-paneelin aidat, joka on vaakasuora V-muotoinen mutkia ulkopinnalle. Kuten aidat ovat paneelit galvanoitu sauvoja, jotka on edelleen päällystetty polymeerikoostumuksilla. Tällaisella ositettu aitojen edellyttäen esteettinen alueella.

Valmistajista tarjoa mitään aidan pystytetty metallista (profiilin), joka voi poimia rakenne, joka on aidoimman katsoa tietyssä konformaatiossa. Riippuen tällaista tavoitetta jatkaa voit valita yksinkertaisena aitaverkko, verkkoa tai aidan aaltopahvia ja alkuperäisiä malleja väärennettyjen elementtejä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

67 − = 63