Aita tehty tiilistä Photo

Miten valita aidan päässä tiili maahan sivustolla?

Aidat tehty tiilistä ovat ylivoimaisia ​​niiden luotettavuus, kestävyys ja kauneus loput aidan. Kalleus tällaisia ​​malleja voidaan katsoa johtuvan "plussia ja miinuksia" - se kaikki riippuu yksilölliseen arviointiin ja mahdollisuuksiin. Ilmeisin "plus" tiili aidan - harmoninen yhdessä jonkin tunnetun rakennusmateriaaleja. Poikkeuksena ehkä vain betonirakenteet. Mutta tällainen vaihtoehto on koekäytössä on oikeus elämään. Lyhyesti - go for it!

Ainoan suoritusmuodon aita, vastaavasti, on melko kallista.

Korkea aita toistaa kartano punainen tiili loppuun. Suojaamaan sivuston uteliailta katseilta ja Alien Invasion, omistaja ajatellut miekkailu valitus. Hän onnistui: "vakava" muodossa tiiliseinät tasoittaa alhainen takorautaiset elementtejä yläreunassa aidan. Tyylikäs, luotettavia, tyylikäs.

Et pysty tulevat usein hänen talo, huolissaan turvallisuudesta heidän omaisuutensa? Korkea aita tiiliä täysin sulkea kodin ja alue uteliailta katseilta. Luvattoman tunkeutumisen - hypätä aidan olisi kenties olympiavoittaja korkeushyppy kanssa napa.

Aidan korkea pohja ikään revitä muurien taakse tilava kaksikerroksinen kartano. Rakentamiseen aidan sopusoinnussa luonnon kivi, laatta, tiili, takorauta elementtejä.

Alkuperäisessä suunnittelussa aidan visuaalisesti korkeuden pienentämiseksi. Tämä saavutetaan muuraus kaaria "päinvastoin" (heijastuksen). Kuten käytetyt istukkaat puoliympyrän kaari elementtejä taiteellinen taonta. Kautta harjakattoisia suunnittelee rajuja puutarha vihreät. Miekkailu on koristeellinen. Sen omaperäisyys ja kauneus houkuttelee paljon faneja.

1

Commonwealth erilaisia ​​materiaaleja: tiili, kivi, polykarbonaatti, taotut osat. Suulla - täydellinen taideteos. Viimeistely korkki luonnonkiveä toistetaan muodossa inserttien tiili laiturit. Takorauta aitaosan "aalto" muotoinen polykarbonaatti suljettu. Sisäänkäynti sivusto on tehty samaan tyyliin päätös aitauksen. Muotoilu on kaunis, kestävä ja luotettava.

Tiili yhdistettynä puuhun - yleisin yhdistelmä aidan rakentamisen. Vaihtoehdot erilaisia ​​ratkaisuja klassinen yhdistelmä paljon. Yksi niistä on kuuro aita puisilla osiin "aalto" massiivinen sokkelin ja tiili pilarit.

Laadukas, kestävä rakenne. Edellyttäen määräajoin värjäys puun vartio seistä useita vuosia.

Luotettava aita tiili ja metallilevyjen suojata sivuston monista epäkohdista. Merkittävät "plus" - halpuuden rakentamisen aidan.

Yhdistetyt vaihtoehdon - korkea pohja ja massiivinen pilarit punainen tiili "laimennetaan" metalli aitaa. Niistä muodostettuja "sokea" -osiossa, sopusoinnussa koiran täysin tasainen tiilestä.

Alkuperäisen suunnittelun lähestymistapa, kalliita työmäärää. Mutta aidan mestariteos arvoista. Strip säätiö joutuu villi sahaus kivi. Tarkoituksella karkea muuraus emäksen virtaa tasaisena linjana tiili aita pohja. Ja se luo "ampuma-aukkoja" pyöreä taottu elementtejä.

Harjakattoisia aita kehystetty koristeellinen tiilimuurauksen - ei usein nähdä kaideosan tällaisessa suoritusmuodossa. Mutta alkuperäinen kartano arkkitehtuuri sanelee se on tämä tyyli päätös, kun kaikki elementit talon ja aidan ovat sulassa sovussa.

Ehkä uudet ideat nopeaa valokuvaa aidat dacha.

Luuletko se kaikki vaihtoehdot puuaita tiedämme? Erinomainen valinta löytyy täältä.

Riippumatta aita tiili yhdessä muiden materiaalien voit valita, on syytä muistaa, että tällaisen suojan pidetään luotettavin ja kestävä rakenne.

Voit jakaa artikkelin ystävien kanssa:

Lisää kommentti

 • SEOintom Tallentaminen Tee hissiportista tallissa käsillään
 • AlfredGot tallennus Kaunis aidat eri materiaaleista
 • hicWeige Tallentaminen Tee hissiportista tallissa käsillään
 • Charleslar tallennus Kaunis aidat eri materiaaleista
 • playmneness Tallentaminen Tee hissiportista tallissa käsillään
 • Mitä voidaan istuttaa pitkin aidan lähellä kotiinsa

  Kuusi - kestävä, kaunis ja konstailematon puu Hedge

  Miten luoda ikivihreä hedge arborvitae

  Hedge puutarhan pitkäikäisyys - Hawthorn

  Joissa kasveja valita suojauksiin

  Kymmenen parasta pensaat suojaukset

  Kuvapankissa aitojen tehty tiilistä: mahdollisuuksia soveltaa

  Valitse hyvä materiaali aita on erittäin tärkeää, koska sen lisäksi suojaava tehtävä, teidän aita palvelee esteettinen tehtävä ja asema. Jälkeen aidan - tämä on mitä ihmiset näkevät ensimmäisenä. Aidan "täyttää" kaikille kävijöille ja vieraille. Siksi vaikutelma talosta, puutarhan, sivusto on muodostettavissa kauniista aidat.

  Classic tiili aita

  Tiili viilu näyttää aina arvokas ja tila. Se näyttää vaikuttavia linnoja, taloja, aitoja. Jopa ikäiset ja joskus hilseilevä tiili ei pilaa ulkonäköä ja antaa epätavallinen charmia ja tyylikäs historiallinen arkkitehtoninen rakenteita. Tiili aita herättää luottamusta ja kunnioitusta, mutta en usko, että voit luoda mielenkiintoinen suunnittelu aidan muuraus. Kaunis tiili aidat saadaan erityyppistä materiaalia.

  Kaunis tiili aita

  Mitä vaihtoehtoja yleisimmin käytetty rakentamiseen tiili miekkailu?

  Useita kuvia luetteloissa yritysten siirtää töitä asennuksesta, seuraavat Classic-versio aidan.

  Rakentaminen aita on valmistettu muuraus paksuus on yksi, kaksi tiiliä. Top leikata metalli aita barerchik, taotut elementtejä, Bent. Muuraus usein saada yksitoikkoinen. Siksi rakentajat keksiä laimealla pylväineen valmistettu eri mallia muuraus, käyttää eri väriä pilareita tai leikata niitä muihin helpotusta.

  Useimmiten käytetään tehdyn Classic mallia punainen. Tämä on perusteltua sen monipuolisuus, mutta joka ei ole erityisen riippuvaisia. Jos esimerkiksi järjestät seinät talosi päin tiiliä, sopivampaa käyttää niitä myös laitteen koteloon. Saat kunnon arkkitehtoninen kokonaisuus. Joten voit jopa korostaa kodin ulkoasun, ja kaikki palvelut omalla alueella tehdään harmonisesti tyyliin koostumuksesta.

  Päättyy aidan tänään, jos katsella valokuvia Internetissä, ovat erilaiset, koska voit ostaa tiili joka väriä, minkä kokoisia tahansa, topografia.

  Keltainen, valkoinen, eri sävyjä ja jopa mustaa väriä käytetään kaikkialla. Joskus voit ostaa uusia kohteita, joita voidaan soveltaa lasite.

  Vain hinta tällaisen poikkeuksellisia eriä ovat liian suuria, jotta niiden käyttö on perusteltava suunnitteluun.

  Laaja valikoima tiiliä, voit luoda ainutlaatuisen, yksinomainen vaihtoehtoja. Rakenne viimeistely saadaan:

  Kuvioitu pinta valokuvaa aitojen tehty tiilistä näyttää kiinnostavalta kanssa kohti tuotteen, joka simuloi kivi.

  Figural seinä voidaan tehdä käyttäen useita erilaisia ​​muuraus. Esimerkiksi kohdassa levittää kaari, joka on täytetty minkä tahansa materiaalin, useimmiten se on kivi.

  Muurausmateriaalina käytetään paitsi tasainen, mutta karkea, kuin kivi.

  Hyvännäköiset yksinkertainen aita tiili, edessä klinkkeri laatat. Laatta on hyvin monimuotoinen lasku, joten valmiin vaihtoehdot näyttääkin mielikuvitukselle tässä tapauksessa ei ole rajoitettu.

  Et halua sinun muuraus näyttää yksitoikkoinen? Laimennettu eri malleja.

  On mielenkiintoista tarkastella tiiliseinään lumenia. Tässä tapauksessa ja yksityisyyden loman aikana, ja aita on ilmassa.

  Hieno rakenne saadaan käyttämällä vain kahta väriä muuraus: ruskea, beige. Pilarit, ylempi ja alempi osa ruskeaa tuotteen ulottuu - beige. Tummanruskeasta beige runko lainaa hienostuneisuutta ja aita näyttää kallista.

  Joskus ratkaiseva rooli suunnittelussa, koska panokset. Esimerkiksi kuvassa kaunis tiili aita pilarit ovat pullistuma yläosassa vaiheen neljänneksen tiili rivin. Uusia päitä on valmistettu metallista baareja kiinteän tornit, kääntämällä aidan valloittamaton linnoitus.

  Yhdessä tiiliseinä

  Mielenkiintoista on käynyt ilmi fotovarianty kanssa yhdistetty loppuun. Usein muuraus käytetään rakentamiseen sarakkeita. Variantteja on saatu eri:

  1. Tiili aita taotut. Edustavasti näyttää aita, kun tangot ja alempi osa seinää on tehty tiilenpunainen ja aidan osat on valmistettu metallista, taonta musta väri. Tällaiset aidat muistuttaa Lontoon rakennuksia viime vuosisadan.
  2. Tiili aita puuta.
  3. Tiiliseinä profiili.

  Puun käyttö on helppo suunnitella. Epätavallinen muotoilu näyttää aita pilarit ja vihreä aitaa. Toisaalta, vahvan tuen punainen tuotteiden toisaalta - kevyt, palanut aita.

  Moderni näyttää aita, kun sitä käytetään limakalvon puolisuunnikkaan arkki. Kuvitella: harmaat pylväät kanssa tiilestä verhous materiaalia kiven alla ja moderni kirkas, esimerkiksi, oranssi puolisuunnikkaan arkki. Se kääntyy tyylikäs ja muodikas.

  Yhdistetyt näytteet ovat lähes aina asennettu nauhan perusta, joka, kuten tangot tiilestä. Korkeus Tällaisen perusta on aina erilainen, mutta yrittää tehdä perustuksen yläpuolella maan pinnan, joskus pohja saavuttaa yhden metrin korkeudelta, joka muodostaa kannen kisko. Osat aidat "vasara" eri materiaaleista. Se voi olla puu, kivi, ritilä, terasseille jopa mesh-verkolla.

  Sen jälkeen hänen toiveitaan ja kykyjään, selailu valikoima kauniita aidat, voit valita suunnittelun tiiliseinää sivuston.

  2 kommenttia kirjoittaa "Valokuva valikoima aidat tehty tiilistä: toteuttamisen vaihtoehdot"

  Ltd "Pyhän Andreaksen tiilitehdas" on valmistajan tiiliä hyperpressed. Tehdas sijaitsee Vladimir alueella g.Sudogda ja menestyksekkäästi toimii markkinoilla vuodesta 2008

  Koriste tiilet hyperpressed tuotemerkin M200 \ F75

  Aita tehty tiilistä Photo

  Kaunis aidat tiili ja muokatut kuva

  Aita on olennainen osa yksityinen alue maiseman suunnittelu. Se ei vain rajoittaa ja suojaa alueen tunkeutujia, mutta toimii myös koriste koristeena. Materiaalit rakentaa aidat niin paljon, mutta suosituin on yhdistelmä tiili ja taonta, joka näyttää erittäin vaikuttava.

  Kaksivärinen tiili ja tyylikäs takorautaiset aita kuvio tekee valoisa ja alkuperäinen, antaa sille eräänlainen fantasia.

  On mielenkiintoista tarkastella aita, joka tiili ja takorautaisilla insertit joita yhdistää alenevaa polvea.

  Taonta ei ole vain koriste, vaan myös lisäsuojaa, ei salli hyökkääjän helposti kiivetä aidan yli.

  Klassinen versio aidan - tiili sarakkeet ja takorauta jännevälit. Se näyttää tiukka, mutta hienovaraisesti.

  Tässä suoritusmuodossa, kuten terästä "leikata läpi" kautta muuraus, joilla vahvistetaan koriste insertin.

  Taonta aidalla ei tarvitse olla paljon. Joskus riittää raja päällä, jotta rakentamisen enemmän mielenkiintoisia lajeja.

  Taidokkaasti yhdistämällä kehittyneitä taonta tiili sarakkeet, voit luoda taideteos.

  Suhteellisen yksinkertainen suoritusmuoto, joka hyötyy läsnä vieviä kiharat tehdä enemmän alkuperäinen aita.

  Toinen esimerkki näyttäviä "askel" taottu teriä muuraus - aina win-win-ratkaisu.

  Suosituin kukka kuvio taonta, joka mahdollistaa useamman harmonisesti sovi aita maiseman suunnittelu.

  Yhdistelmä punatiilinen ja musta taotut näyttää erottuva ja epätavallinen - hyvä yhdistelmä.

  Tämä muotoilu aidan voidaan turvallisesti kutsua klassikko - se näyttää hyvältä vieressä stout tiilitalo.

  Usein tiili aita taotut aita pois puutarhan, avaamalla näkymä kauniita kukkia ja ei salli ulkopuolisten alueelle.

  Tarvittaessa elementit voi olla väärennetty takapuolelta sulkea arkin polykarbonaatti-osan, jossa on suojattuja näkyvistä.

  Vaikka taottu insertit yksinkertaisilla kuvio näyttää mielenkiintoinen yhdessä tiili sarakkeita.

  Hyvin luonnollinen ja harmoninen näyttää tiili aita taotut punottu kasveja.

  Lisää kommentti

  Edut automaattisesti tornin yläpuolella portaikko

  päätimme korjata katolle d tänä syksynä.

  Hyvä bulgaria: mitata kahdesti, ja leikkaa se

  Kulma koneen (LBM), jota kutsutaan yksinkertainen.

  Käyttö metallivaijerit rakentamisessa

  Kuulimme tällainen haihtuva lause: "Hermot tulossa.

  Paineilmatyökalut: voima, nopeus, luotettavuus

  Tiedäthän, kuinka monta lyöntiä tavallinen ihminen.

  Poimia tylli on toisinaan melko hankalaa, koska valheita.

  Nykymaailmassa on valtava määrä.

  Korjausvelvollisuuden huoneessa - vakava asia, erityisesti EU.

  Kauniita kuvia 3D Photo seinämaalaukset (20 kuvat)

  3D taustakuvia - ainutlaatuinen viimeistely materiaalia.

  Kauniita kuvia katot (20 kuvat)

  Vetokatto tarjoaa yksinkertaisen.

  Pieni kommunikoi huonetta, kylpyhuone.

  Liimat suulakepuristettua polystyreeniä vaahto

  Välillä liiman suulakepuristetun penopolisti.

  Tyylit Ravintolan sisustus (Top 10)

  Moderni ravintola on instituutio.

  Kylpyhuone Hrushtshev liittyy usein.

  Teille, kaunein kokoelma klubm.

  Kylpyhuone on paikka, jossa vietämme noin tunnin.

  Seitsemän parhaista kirjoista rakennustyömailla

  Seitsemän parhaista kirjoista rakennusalan 1. Miten rakentaa.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  84 + = 90