Aita tiilestä ja aaltopahvin

Aita tiilestä ja aaltopahvin

Aita tiilestä ja aaltopahvin, sinun ei tarvitse tehdä ja miten tällainen aita

Viime aikoina aita aaltopahvia näytti ainoastaan ​​yhden budjetin puutarhurit. Mutta ajat, koska tekniikka muuttunut. Nyt aita aaltopahvin yhdistettynä muihin aineisiin: tiili, puu, kivi - se on, mutta ei aina halpaa, mutta aina houkutteleva ja toimiva versio aidan jokaiseen makuun, onko se luksushuvilan tai pieni talo.

Kuinka tehdä aidan aaltopahvin, ja miksi hän oli niin hyvä, yritämme kertoa esimerkkinä rakentamisen aidan tiili ja aaltopahvin.

Terasseille: hyviä ja huonoja puolia

Katot, profiloitu tai galvanoidusta, päällystetty polymeerin päällysteen - nykyaikaisen, vaati, rakennusaine, joka on laajalti käytetty katonrakennus, rakentamiseen erilaisten aidat, seinät, väliaikainen rakenteita tai maatilan rakennusten (autotallien, suojista).

Profiloidaan katto ja seinä. Nämä eri tyyppiset aallotetun vaihtelevia lujuuden ja jäykkyyden.

1

Rakentamiseen aidat ja seiniin seinän aallotettu levy.

Ammattilaiset levittävä eli:

 • kiinteänä aineena (valmistettu teräslevyistä, joiden paksuus vaihtelee riippuen tarkoituksesta levystä: katto- tai seinä)
 • kova (johtuen kylkiluut saatu prosessin profilointi)
 • kestää ympäristön vaikutuksia: kosteutta ja pakkasta - kaikki ansiosta galvanointi ja päällysteen polymeerikoostumuksen, väri ei haalistu auringossa - jälleen ansiosta erityisen polymeerikoostumus,
 • halpa - se edistää sekä suoraan saatavuus materiaaleja, joista se on tehty, ja kysyntä päällyksen,
 • eri värisiä ja kuvio, joka voidaan luoda lähes mikä tahansa vaikutukset: muurauksen tai puuta.

 • helppo käyttää (esimerkiksi muodossa valmiiden tuotteiden, ja asennuksen aikana) materiaalia.

By haittoja sisältävät Ainoastaan ​​se, että, vaikka sen lujuus, jäykkyys ja kestävyys sademäärä, aallotettu - on tarpeeksi ohut helposti traumoja, leikkaamisen aikana, suojaava polymeeripäällystemateriaalia.

Kuitenkin, tämä haitta on suhteellista, koska oikeiden leikkaamiseksi ja leikkaus levystä (vannesahan tai palapelin), systemaattisesti hoito, säätää ja korjata vaurioitunut alueet polymeeripinnoitteen on päällysteet, materiaali kestää ilman ongelmia, monia vuosia .

Aita aaltopahvin: etuja

Aita aaltopahvin - erikoinen aita, jossa yhdistyvät edullisuus hintaan, melko helppo ja nopea asentaa, ja 100%: n luotettavuustasolla.

Edut aita levystä on, että se on ensinnäkin, kiinteä aita, ja aita, että:

- pystytettiin nopeasti, kiitos niiden yksinkertainen rakenne ja se on saatavilla rakentamiseen oman,

- mahdollista rakentaa helpotusta alueella, ilman monimutkaisia ​​kaivanto,

- tarjoaa tarvittavan turvallisuuden, luottamuksellisuuden yksityisen omaisuuden, sekä kohinaa ja pyleizolyatsiyu ajoradan: ansiosta mahdollisuus rakentamisen aidan lähes mille tahansa korkeudelle (enintään 7 metrin korkeuteen) (asettamalla arkit aaltopahvin, sekä pysty- että vaakasuunnassa)

- Se voi yhdistää useita materiaaleja: puu, taonta, tiili ja kivi. Tällainen aita ei ole vain toiminnallinen, noi näyttää hyvin omaperäinen ja kaunis.

Usein aidan aaltopahvia ja yhdistetyn aita aaltopahvia.

Tyypit yhteenlaskettu aidan aaltopahvin:

- terasseille aita tiili pilarit tai sarakkeita, koristeltu kivi,

- aita profiloitu taonta

- terasseille aita tiili / kivi ja taotut.

Tiili aita Bent kuvat

Variantteja rekisteröinnin tiili aita aaltopahvista ovat hyvin monimuotoisia. Kun läsnä on luovaa ajattelua ja mielikuvitusta, suunnittelu vaihtoehtoja, tiili aidan vain vaihteli ja loputon.

Aita tiilestä ja aaltopahvin omin käsin

Miten rakentaa tiili aita aaltopahvin omin käsin? Yritämme kuvata perusperiaatteet rakentamisen aidan.

Katot - kevyt materiaali, joten rakentamiseen aidan aaltopahvin ja tiili on riittävä pylväsmäinen perustukset. Vain pilarit ja on tiili. Mutta jos haluat luoda suuren aidan korkilla, ilman nauhat perusta ei enää riitä.

Kaavamaisesti se näyttää tältä:

Nyt meidän täytyy määrän määrittämiseksi teräslevy näytteenotto: tähän tarkoitukseen aidan pituus on vähennettävä leveys tiili pilarit kerrottuna kokonaismäärästä.

Rakentamiseen pylväiden täytyy ostaa putken, tiili, laasti muuraus. Teräslevy kiinnittämiseksi itse tarvitse kuljettaa palkkien profiloitujen putkien pienempi kuin rakentamista varten pilarin halkaisija, esimerkiksi, 40H20 mm ja galvanoitu paina pesukone ja ruuvit.

- Määritimme jotta säätiön ja pystyttää sen

- set navat ja mahdollisesti sokkelin,

- mount kattaa: kiinnitä laakeri palkit ja puolisuunnikkaan arkki.

- asettaa hintakattoja tiiliseinä, tarkemmin, tiili pilarit, joilla voidaan suojautua mahdolliselta haitallisilta vaikutuksilta sään ja samaan aikaan, sisustaa, antaa täydellisen valmiista aidan tiilestä ja aaltopahvin.

Tiili aita Bent

Aita tiilestä näyttää ylellinen ja kunnioitettavia, se luotettavasti alueen suojelemiseksi sisäkenttä tai esikaupunkialueella tunkeutumisen. Tällaiset aidat ovat nykyään eliitti segmentti, ja heti osoittamaan korkea sosiaalinen asema omistajan aidatun alueen.

Mutta hyvin merkittäviä kustannuksia, mikä edellyttää rakentamisen aidalla tiili, ei aina perusteltua. Tällainen aita näyttää massiivinen ja hieman yksitoikkoinen ja synkkä. Ne eivät aina sovi arkkitehtoninen kokonaisuus rakentaa suhteellisen pieni maa tai esikaupunkialueella. Paljon miellyttävän näköinen aidat yhdistettynä pilarin tiiliä ja aaltopahvin osiin. Tällainen toteutus ei ole pelkästään paljon halvempaa seinään, mutta se on helpompaa ja tyylikkään ilmeen.

Yhdistetyt aidat tiili pilarit palvelevat kahta tarkoitusta. Lisäksi visuaalinen houkuttelevuus, ne lisäävät merkittävästi aidat rakentamiseen. Aidat tiili pilarit kestävämpiä ja luotettavampia kuin valokennojärjestelmät profiloitua peltiä tuilla metalliputkia.

Tiili aita lattioilla näyttää tyylikkäältä ja edustava täydentää ja koristelu rakennuksen siluettia infield, erityisesti niissä tapauksissa, joissa julkisivu maan tai maalaistalon valmistettu samasta tiiliä.

Mutta tämä ei ole edellytys. Tiili on täydellisesti yhdistettynä kaikki modernit materiaaleja käytetään julkisivuihin. Aita aaltopahvin tiili pilarin voi olla niin monta kasvoja suuri valikoima nykyisentyyppisiä tiiliä.

Suorittamalla menestyksellisesti esteettinen tehtävä, tiili sarakkeet jäykistysripaa aidat, varmistaa sen vakaus, kun ne altistetaan kaikki säädettävät voimat.

Vähemmän tärkeä koristeellinen osa aita ja on muotoiltu levy, josta suojaosio. Lisäksi se, että nykyaikainen muotoiltu levy voi olla melkein mikä tahansa väri ja värisävy voidaan käyttää aaltopahvin aita alle tiili tehty uutta teknologiaa kuva offset.

Johtuen edellä luetelluista eduista, aidalla tiili ja poimulevyt tähän mennessä yksi yleisimmistä vaihtoehdoista suojeluun käytetyt maan ja esikaupunkialueilla. Ja tämä siitä huolimatta, että käytetyt materiaalit, esimerkiksi päin tiili, ovat melko kalliita, ja prosessi rakentamisen tiili pilarit tarpeeksi kauan ja vaatii suuria taitoja.

Kuitenkin tulos oikeuttaa kaikkia vaivaa ja rahaa. Siisti tiili sarakkeet koristella kaikki mallit, korostaen maku osa isännät, ja lujuus ja kestävyys yhdistetty aita helposti kiistää suojakaiteet tehty tiilistä.

Laite tiili pilarit yhdistetty saanti

Korkeus tiili ja tiili pilarit kalvo voi olla hyvin erilainen. Se valitaan riippuen tarkoitetusta korkeus aitaosia, pylväs tulee olla 100-150 mm yläpuolella profiililevyllä.

Erittäin tärkeä ominaisuus aidantolpan on sen poikkileikkauskuva. Useimmiten, patsaaksi jaksossa tekevät silmäkoko 380h380mm, joka on puolitoista tiili. Tässä osassa on riittävä kolonnin lujuus ja vakavuus alhaisin aineiden kulutusta.

Sisällä sarake muuraus on parempi antaa teräslujitteeseen. Tämä lisää vastustuskykyä taivutuskuormia pilariin. Kanssa raudoitustankojen edullisesti hitsaus sitovat ja upotettu osia, jotka kiinnitetään myöhemmässä pitkittäisohjaimet asentamiseksi levystä suojaosioissa.

Tiili pilaria, joka asettaa portti ja portti, joka on vahvistettu teräsprofiili tai putki. Tämä on tarpeen sen varmistamiseksi, että ne kestävät melko raskas paino metalli ikkunanpuitteisiin ovien ja porttien.

Yläkansi tiili aidan pylväät erityistä metallia tai betonia korkit, jotka suojaavat muurauksen vahingoittumiselta mahdollinen jäädyttäminen kosteutta loukkuun.

Lisäksi nämä tekijät tekevät rakenteesta kattavampi sarakkeita.

On erittäin tärkeää valita oikea askel aitauksiin, eli niiden välinen etäisyys. Jos teet sen liian pieni, se lisää merkittävästi kustannuksia näytteenotto- ja pahentaa sen ulkonäkö, liian suuri etäisyys kasvaa kuormitusta aitauksiin. Tyypillisesti aidat vaihe valitaan alueelta 2,5-3,5 m.

Kuten edellä mainittiin, muuraus, metalli aidanpylväät kiinnitykset ovat sijoittautuneet. Klo korkeus noin 2 metriä aidan ne on sijoitettu 300 ja 1600 mm: n korkeudella kotelon. Jälkeen muuraus saavuttaa tarvittava lujuus kiinnitys Electric kautta liitetty vaaka-ajojen kulma tai, teräs.

By orret kanssa ruuveilla kiinnittää tavanomaisen aaltopahvin poimulevyn tai erityisiä profiloitu aidan "Volna9raquo; tai "Pika9raquo;.

Se muodostaa perustan aidan aaltopahvin. Miten saada columnar, nauhat ja pylvään nauhat perusta aidan aallotettu teräslevyt lukuja ja kaavioita.

 • Mount Technology aita aaltopahvia

  Haluatko tietää, miten oikein hoitaa asennuksen aidan levystä? Sitten tämä artikkeli - sinulle. Siinä löydät kattavat tiedot liittämällä kalvo aidan, laite säätiön ja muiden vivahteet.

 • Mikä profiloitu valita aidan?

  Jos et tiedä, mitkä monista eri aaltopahvin sopii parhaiten sinun aidan - sitten tämä artikkeli on sinua varten. Edut ja haitat tietynlaista levystä, neuvoja valitsemalla hinnan, luotettavuuden ja muotoilu.

 • oprofnastile.ru site - asiaa ja hyödyllistä tietoa Bent, sen asennus ja käyttö, ammatti vinkkejä ja askel askeleelta ohjeet puolestasi.

  Kaikki tekstiä aineisto tällä sivustolla on suojattu nykyisen lainsäädännön, joille on kaikki tarvittavat asiakirjat, mukaan lukien sopimus.

  Jos kuitenkin haluat jakaa joitakin kuvia lukijat, voit tulostaa sen. Tällöin sinun on annettava suojaamattoman artikkeli indeksoimasta hyperlinkin Etusivullamme, joissa materiaali on kopioitu. Yhtäältä resurssi voit sijoittaa enintään 5 merkinnät kopioitu tämän sivuston.

  Aita aaltopahvia ja tiilet käsillään - yksityiskohtainen kuvaus kaikista asennustyöt

  Aita poimulevyt ja tiili palstoja teräksistä korkkia

  Etsiä paras vaihtoehto suojelemiseksi omakotitalon tai kasvimaa? Huomaa yhdistelmä aita tiili ja aaltopahvin. Hän on täysin sovi mihinkään maiseman suunnittelu sivuston ja arkkitehtoninen tyyli rakennuksen, ja samalla on erittäin kustannustehokas, mutta pitkäkestoinen ratkaisu.

  • Katot - profiloidun päällystetty teräslevy väri polymeerin tai galvanoitu korroosiosuojauksen. Aita materiaalin erinomaisen luotettavuuden: levyt voidaan taivuttaa, mutta häiritä eheys aseeton käsissä mahdotonta. Muuten, pilaantunut levy voidaan aina korvata uudella (jopa kokoamisen jälkeen koko rakenne).
  • Kestävyys aidan aaltopahvin vaihtelee 25-50 vuotta (Kaikki riippuu käyttöolosuhteista). On huomattava, että tämä materiaali on korkea kestävyys auringonvalolle, lämpötilan muutokset, ja sään, tuulen ja mekaanista rasitusta.
  • Laaja valikoima värejä ja sävyjä Sen avulla voit valita paras vaihtoehto, joka yhdistetään rakennuksen julkisivu ja muut osat puutarhan alueelle.

  Useita vaihtoehtoja värejä levittävän

  • Aidat tehty tiilistä ja aaltopahvin koottu melko nopeasti, koska se on suhteellisen kevyitä materiaaleja. Sitä paitsi, se ei vaadi osallistumista erikoisvarusteita.
  • Tiili pylväät pitkälti parantaa suunnittelun aaltopahvin aidat ja lisätä sen enemmän vakautta ja ilmeikäs.
  • Kiivetä aidan yli ongelmalliseksi, koska sen terävä - merkittävä este tunkeilijoita.

  Tiili aita rakennetaan vaiheittain Bent:

  • mittaus kehän;
  • Alustan valmistamisesta;
  • tuotanto pylväät;
  • vahvistamisesta profiloidut levyt.

  Kiinnittää huomiota! Turvattu profiloitu kahdella tavalla: päälle tukien (eli sen seurauksena se sulkee muita rakenteellisia elementtejä) tai tukien (tässä tapauksessa käytetään useimmiten tiili pilaria). Tässä artikkelissa puhumme ihan vielä uusimmat asennusmenettelyissä.

  Tyypit poimulevyt

  Alla on muutamia vinkkejä valitsemalla kalvo rakentamiseen aidan tiili pilarit. Toivomme ne ovat hyödyllisiä sinulle.

  • Yleisesti, pinnoitteena profiloidut levyt valmistajat käyttävät polyvinyylikloridi. Se luo melko paksu ja vahva ulkokerros, joka estää mekaanisia vaurioita, kulutusta ja korroosiota kestävä arkkia. Koostumus voi olla joko sileä tai kuvioitu. Kuitenkin aineellinen häipyy huomattavasti häviää muutamassa vuodessa.
  • Myös polyvinyylikloridi sovelletaan myös värjäytymistä arkkia. Onneksi nykyajan maalituotteilla täyttävät korkeimmat vaatimukset suojan vaurioita ja korroosiota. Ei pidä unohtaa esteettiset ominaisuudet: värikylläisyys maalattu aallotettu säilytetään pitkään. Lisäksi valmistajat tarjoavat, lukuun ottamatta tavanomaisia, hehkuva, sähkö-, lämpötila herkkiä pinnoitteita.
  • Läsnäolo suojakerros on välttämätön molemmille puolille.
  • Väri materiaali on parasta valita värit rakennuksen julkisivujen.
  • Asiantuntijat suosittelevat seuraavat parametrit kunkin osan levyn: paksuus - 0,5 mm ja enemmän; Korkeus - C10 - C8.

  Esimerkki tuleville näytteille luonnos

  Joten, mene tärkein kysymys - miten aidan tiilestä ja aaltopahvin? Ensinnäkin on tarpeen määritellä tarkan sijainnin rakennetta, valitse sopiva taso säätiön ja mitoittamisessa aidan.

  Eristää työmaalla voi olla helpoin tapa - paikalle tulevaa kotelon kulmat asetetaan nauloja, ja se on venytetty monofilamenttilangasta. Sitten, käyttäen mittanauha tekemään kaikki tarvittavat mittaukset ja laatia tulevaisuuden aidat.

  Eristi alueen jo kaivetun ojan

  Tässä artikkelissa ottaa esimerkiksi asennus Suppeimman aidan aaltopahvin ja tiili. Tiili sarakkeet reunustaa yksi tiili paksu, ja edessä - ja puoli. Jotta voidaan vahvistaa pilariin profiloitu käytetty putki 40h40h2 mm vahvistaminen ja kukin toisen rivin tiilestä teräslevy sinkitty kipsi mesh 25h25h1 mm. Lisäksi, käytettävien pylväiden, joissa on upotettuja osia, vahvistettu teräsputki asennukseen 80h2,8 mm leveä. Brick - "Fagot".

  Profiloitu putki 40h40h2 mm

  Ennen kuin rakentaa aidan päässä tiili ja aaltopahvin kädet, sinun täytyy päättää, mihin maahan, kaivettu aikana kaivamaan ojan.

  Huom! 1 kuutio maaperän kaivettaessa löysätä ja tilavuus kasvaa jonnekin 1.5.

  Jos vaihtoehto roiskumaan ylimääräinen maa ympärillä tulevaisuuden aidan ei sovi sinulle, sinun täytyy ottaa se. Tätä tarkoitusta varten sopivat erinomaisesti polypropyleenitaskut (40-50 kg). 1. m³ se kestää noin 30 tällaista pussia. Erittäin kätevä. Ylempi Pintamaa (humus) voidaan kaataa erikseen saven ja maan. Erinomainen lannoite tilalla sekä säästöjä vientiin.

  Usein tehdä maahan töihin turvautua kaivinkoneen, mutta rakentamisessa aidan Määrä maaperän tarpeen kaivannon ei ole niin suuri, vain 3 kuutio. Joten kaivaa ojan kaivettu yksinkertaisesti kannattamatonta ja hankalaa.

  Kesyttää maansiirtotyöt tarvitaan seuraavia työkaluja:

  Valmistamiseksi ojan tilavuuden 4 m³ Maaperän ilman kiviä kaksi työntekijää vaativat noin 5 tuntia aikaa, kun otetaan huomioon keskeytykset.

  Laudoitus voidaan tehdä heti kaivanto kaivetaan. Tyypillisesti pohjan suljin liittää vain menossa kellariin osan 10-20 cm maanpinnan alapuolella. Materiaalia käytetään järkevästi rakentaminen Puolihoidon - se on melko kestävä ja edullinen.

  Aseistettu porakoneen ja puuruuveja, aloita kokoonpano muotti. On syytä mainita, paine, joka kohdistaa betonimuotin, on melko korkea, mutta koska levy on edelleen kiinnitetty avulla puusiltojen ja tuet tiilestä. Tehnyt kaiken ennen kaatamista perusta, koska sen pitää suoristaa kaareva takaisin hallituksen tulee olemaan hyvin vaikeaa. Paneelien kokoami- suoritetaan suoraan kaivantoon. Aloitamme ylhäältä linjan varrella johto lanka, joka on venytetty tasolla tulevaisuuden perusta.

  Lisäksi on tarpeen huolehtia vahvistaminen perusta. Tämä hyödyllinen 10mm kehikon tangot. Jokainen 1,5 m pystysuora tangot sijoitetaan kaivantoon. Toteuttamaan kaikki vaakasuoran vahvistavan tangot samaan vaakasuoraan molemmin puolin etäisyydellä 10 cm: kaivannon, ja myös molemmin puolin etäisyydellä 5 cm betonin pinnalle.

  Puitteissa vahvikesauvoista helpompi kerätä pinnalle, ja sitten lasketaan muottiin on jo lopullisessa muodossaan. Puikot kiinnitetty hehkutettu langan halkaisija 1 mm.

  Nurkkaputkessa tai vahvistaminen tiili sarakkeet on asennettu muottiin vain silloin, kun hän muottiin ja runko vahvikesauvoista ovat täysin valmis. Ne ovat linjassa vatupassin avulla ja kiinteän levyt.

  Laadullisesti tehty muotti ja asentamalla putket

  Ready monitasoinen säätiö

  Alle tiili sarakkeet paras vaihtoehto olisi vyön teräsbetonia perusta. Jatkuva monoliittinen nauha näyttää erittäin vankka, ja sitä paitsi, ei läpäise aidattu osa sadeveden kadulta. Mukaan pohjan leveys on parempi tehdä sama kuin tiili sarakkeita.

  Kuitenkin tässä meidän täytyy mainita teeskentelijä. Usein ammattirakentajia ja kodin käsityöläisten kohtaamaan kunnollinen tasoilla eroja. Tässä tapauksessa, esimerkkinä, tason ero ylittää 0,5 m pituus 10 m. Tällaisissa tapauksissa yksikerroskonstruktion perustuksen johtaa liialliseen betonin kulutus. Lisäksi tällainen perusta voi estää portin kiinnittimet. Järkevin tapa ulos tästä tilanteesta - alustanauhan jaettu useaan osiin eri vähintään 10 cm.

  On huomattava, että paksuus perusta voi myös vaihdella. Esimerkiksi, pohjan alle pylvään voi olla täysleveä ja alla päällysteet kapeampi. Myönteisiä puolia tämän vaihtoehdon - lasku maahan töihin ja konkreettisia säästöjä. Miinus - muotti kokoonpano on huomattavasti monimutkaisempaa. Otamme esimerkiksi tasapaksu perusta.

  Ottaa huomioon syvyys pohjan aidantolppia. Optimaalisinta olisi matkan, joka on yhtä suuri kuin syvyys maaperän jäätymisen rakentaminen alueella. Tässä esimerkissä, tämä luku - 1 metri.

  Muista, että perusta on, ennen kaikkea, luotettavan toiminnan takaamiseksi portin, joka on kiinnitetty ytimeen putket tiili pilaria hitsaamalla. Niissä paikoissa, joissa aita on vähemmän rasitteita, eli alle levyt aaltopahvin, perustussyvyys voidaan vähentää jopa 50 cm.

  Varoitus! Kivijalka tulee ulottua pohjaan kuiluun. Tämä tehdään torjumaan tangentiaalisen voimia routanousun maaperän, joka voi vähentää elämän aidan ja häiritä normaalia toimintaa oven.

  Betonimylly - erittäin hyödyllinen asia rakennusalalla

  Nyt puhutaan konkreettista työtä voidaan suorittaa rakentamisen aikana aidan. Säästää aikaa ja energiaa, täyttämällä kellarissa aidan ali olisi suoritettava avulla betoninsekoittajassa. On parempi laittaa vieressä muotti, jotta alempaan vetää raskaan betonin käsin.

  Täten menettely kun betonointi betonimyllyssä:

  • Paikantaa betonimylly kulmassa 35-45º ja kivimurska täyttää. Miksi tarvitsemme raunioista? Se on suurin kiviaineksen ja sementin ja estää märkä hiekka kiinni seiniin.
  • Sitten sinun täytyy kaada sekoitin lisäaineen konkreettisia ja puoli vaaditun vesimäärän.
  • 0,5 haluttu sora hiekka nukahtaa veteen sekoittamisen jälkeen.
  • 30 sekunnin kuluttua sekoitus, sekoittimen on sijoitettava kulmassa 60-70 °, kuivaa hiekkaa ja sementti ei noudateta märkä seinät. Seuraava nukahtaa sementtiä ja jäljellä hiekkaa.
  • Jäljellä oleva vesi kaadetaan sen jälkeen kun betoni sekoitin on jälleen kerran 35-40 °.
  • Koko seosta sekoitettiin hyvin noin 2 minuuttia, ja jos se ei ole näkyvissä kokkareita ei sekoiteta, betonin sekoitin puretaan.

  Hyvä tietää! Ihanteellinen lastataan laitteet - 0,5 maksimitilavuus. Useimmat suuret lastaus kaltevuudet lisää kypsennysajan todella laadukasta betonia.

  Lisäksi esillä olevassa betonimassan tilavuuden tarpeen perusta aidan tiili ja aallotettu.

  1 Sementin PC-400 on yleensä otettu:

  • 6 sepeli;
  • 0,7 vesi;
  • 3 hiekka;
  • huokostusaineen lisäaineena 0,1% sementin painosta.

  Vihje! Tavallista saippuaa on täysin korvata huokostusainetta ja pehmitinaineita. 10 ml 1 saippua sementtiä ämpäri. Tällöin laskemisesta betonin on mukavampaa, ja se on enemmän pakkasen kestäviä.

  kotimainen saippua

  Kuinka tehdä aidan aaltopahvia ja tiili, jos ei käsillä sekoittimet? Betoni voidaan valmistaa käsin. Tässä on pieni opas:

  • Ottaa säiliön tilavuus on noin 100 litraa, ja täytetään sillä sementti ämpäri ja kauhan 3 hiekkaa. Sekoita ne kuivassa muodossa. Sekoitinjärjestelmien voi pielessä puutarha haravat.
  • Tyhjän säiliön kaadetaan 10 ml ja täytetään ylhäältä vedellä. Pinnalla pitäisi olla paljon vaahtoa ja betonimassan aivan vielä pehmitetään paremmin kuin vaahto on enemmän. Tämä tarkoittaa, että betoni on helpompi sekoittaa ja pino.
  • Tämän saippuavettä sekoitetaan valmistettujen kuiva seos etukäteen.
  • Kun saadaan homogeeninen massa, kaada se 6 ämpärillistä soraa ja sekoita hyvin.

  Puute vaivaamista kädet - paljon aikaa (valmistella 100 litraa betonia kestää noin puoli tuntia). Lisäksi, koska lisääntynyt määrä vettä, betonimassan saa vähemmän vahva. Mutta, valitettavasti, vähemmällä vedellä saada betonin käsin on hyvin, hyvin vaikeaa.

  Kaatamisen jälkeen säätiö, betoni välittömästi peitetty muovikelmulla, jotta estetään nopean kovettumisen. Kuumalla säällä (25-30ºC) täydellinen muotista toteutetaan noin viikon kuluttua.

  Tyypillisesti keräyspylväiden aaltopahvin määritteli julkisivutiiliä (esim., Kuten kuvassa alla - "Viola" tiili). Tietenkin tämä toimisi paremmin houkutella kokenut muurari, laatoitus ja hänen apulainen.

  Kivi- tiiliä käytetään sementti-hiekka laasti. Valmistettiin hän suhde 1-3 (jälleen, venyvyys, johon on lisätty nestemäistä saippuaa). Kytkimet tehty asteittain - 0,5 m korkea muuraus 1 päivä. Samanaikaisesti annetun samassa liuos täytetään välisen raon teräspilarin ja tiili. Jokainen rivi erityinen vahvistettu muuraus verkko 50h50h4 mm enemmän voimaa.

  . Suositeltava etäisyyden tiili pilarin rakentamiseen aidan profnastila- enintään 3 m: n korkeuteen riippuu myös seuraavat parametrit:

  • suunnittelu sivuston;
  • aidat estetiikka;
  • tuulikuorman;
  • korkeus profiloidut levyt.

  Vahvistaa kalvo tiilestä ovat upotettu levyn kulmat (keskellä, ylhäältä ja alhaalta baareja). Kolme lag riittäisi turvaamaan kolmen metrin arkki.

  Viimeinen vaihe koriste navat - asennus kannet. Pitävänsä viestit tiili valmis ulkonäkö sekä suojella heitä joutumasta veteen. Sensuuruisen kansi tehty betonista tai galvanoidusta teräksestä. Käyttöikä korkealaatuisia tuotteita vastaava termi lakanaa palveluja.

  Koriste- ja suojakotelo pilareista

  Vihje! Valitsevat konkreettisia kansi, se on parasta ostaa niitä, jotka ovat värillisiä mineraalipigmentteihin. Vaikutuksen alaisena ulkoisten olosuhteiden kanssa niistä pestä pois maalin, ja niiden väri ei haalistu ajan.

  Päällekkäin kannen betonipylväiden on sementti-hiekka laasti. Asentaa teräskuori, tarvitset muita kiinnitys - ankkurit, johon ne liitetään pohjaan tiili.

  Kansi kiinnitettynä kotelon valmiiksi ja alkuperäisen ilmeen

  Tässä vaiheessa rakennustyöt aidan voi alkaa sen jälkeen kun betoni asettuu muottiin ainakin pari päivää. Menee runko profiiliputken 20h40h2 mm manuaalista kaarihitsaus. Niin se korjataan ja hän profiloitu.

  Tässä kokoonpano kaavio tällaisen kehyksen:

  1. Vertikaaliseksi profiili putkia pituiseksi;
  2. Laittaa tarroja pystylohkoiksi kohdissa, joissa putket on hitsattu vaakasuora (marginaali 30 cm: n etäisyydelle reunasta aidan);
  3. Tietyissä paikoissa me kiinni vaakasuora hitsatut toisella puolella;
  4. Rakennustasolla tarkista oikea asento putkien;
  5. Hitsin Vaakaputkien kokonaan.

  Asennusteline on paljon helpompi kuljettaa kaksi paria kättä. Hitsaus on riittävä hitsauskone maksimitehon 6,5 kW. Hitsauksen jälkeen kehys tarvitse maalata. Sopivia alkydiemalimaaleissa PF-115. Mutta jos nähty putkien ruostetta, sinun täytyy etukäteen soveltaa ruostetta muuntimen.

  Tämä kaavio näyttää, kuinka teräksen täytyy sijoittaa pysty- ja vaaka-putket

  Asennus kalvo runkoon ja kiinnitys pylväisiin

  Yleinen suunnittelu järjestelmän

  Viimeinen vaihe rakentamisen aidan - asennus aaltopahvin. Ennen kuin voimme päästä asiaan, on parasta kattaa perusta pahvi, jotta et vahingoita alareunaan poimulevyt.

  Sitten merkki laittaa etiketit ruuvaamalla ruuvit. Mittaamalla profiilia putken 20h40h2 mm aaltopahvin kiinnitetty pohjaan urien läpi yhden aallon galvanoitu kateruuveilla 4,8h30 mm kumitiivisteet. 1 m kalvo vaatii 6 ruuvia. Liittyi aaltolevyt päällekkäin. Ruuvit kiristetään paremmin porakoneen alhaisilla kierrosluvuilla. Tämä on varmistaa, että kärjessä ruuvi ei ole ylikuumentunut tai kuluneet.

  Varsin mukava, taloudellinen ja luotettava

  Se on sanottava, aaltopahvia aidat ja tiili - ja ei niin kalliita. Tällaiset aidat kestää kaksi viikkoa rakennustöiden (ei sisällä seisokkeja) ja noin 50 tuhatta ruplaa budjetista. Tämä määrä on laskettu 6 tiili pilarit ja aita itse pituus 9 m.

  Jos tiedät ympäröivän aidan sivusto, voit helposti laskea tarvittavan määrän arkkeja tiili pilarit. Tehdä tämän, jakaa pituus aidan pituuden arkin aaltopahvin, joka olet valinnut itselleen. Pilarit sijoitetaan yleensä ole enemmän kuin 3 m päässä toisistaan.

  Kiinnittää huomiota! Korkeus aidan lähes ei rajoitu niihin. Voit tilata lehtiä kasvin, haluamasi kokoinen. Ja jos voit ja rakentaa valmiita aita.

  Kokonaishinta aidan sisältää seuraavat osat:

  • sementti;
  • seos betonin;
  • poimulevyt;
  • muotoisia putkia;
  • vahvistettu baaria;
  • sitova lanka;
  • peltiruuvilla.

  Näyttäisi siltä, ​​että tällainen yksinkertainen rakenne, ja sieltä on näyttävästi!

  Tarvittavat työkalut rakentamiseen:

  Tässä artikkelissa olemme yrittäneet niin paljon kuin mahdollista kuvata yksityiskohtaisesti prosessi rakentamisen aidan aaltopahvin ja tiili. Lisätietoa löytyy temaattisen videon, joka on valmistettu erityisesti niille, jotka haluavat rakentaa luotettavia, kestäviä, kauniita ja samaan aikaan edullisia aidan päällä!

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  4 + 2 =