Aita tiilestä ja metalli picket kuva

Aita on valmistettu metallista lakkovahti (evroshtaketnika) omin käsin

Valinta aidat sivusto ei ole helppo tehtävä - tarvitset sitä olla luotettava, kestävä, kaunis. Kaikki nämä vaatimukset täytetään aidalla metallia lakkovahti (evroshtaketnika). Kiivetä sitä ongelmallista - ole sellainen jäykkyys. Mursi "tylsä" - yleensä, puhaltimet huliganismin rajoittaa se, että pari taivutettu säleet. Kauneus tietenkin subjektiivista, mutta nämä aidat näyttävät paremmilta kuin sama kiinteä aita aaltopahvia. Lisäksi ne eivät ole yhtä alttiita tuulikuormia mikä säästää tukitankojen. Lisäetuna - ne produvaemost. Yleensä hyvä vaihtoehto.

Mikä on metallin aita

Metalli aita sinkittyä terästä. Helpotus, joka on muodostettu arkin, jonka jälkeen se leikataan kaistale-shtaketiny, kuuluvat suojaavia koostumuksia maalattu. Saatiin nauhat tietyllä korkeudella. Tyypillisesti korkeus -. 150-180 cm tukivasteyhdistelmän tarvitsevat enemmän tukea sarakkeet (yleensä 60 * 60 * 2 mm), jousen jänne (kaksi tai kolme syötön jäsentä, jotka kulkevat napojen välillä) ja kiinnittimet.

Se näyttää hyvin vakaalta

evroshtaketnika metallin paksuus voi olla 0,4-1,5 mm. Yleisin - teräksen 0,5 mm paksu. Shtaketiny leveys - 80 mm: stä 128 mm, pituus - 2 metriä.

P ja M - muotoinen metalli profiilit picket

Metallisia aita eri profiili: P (suorakaiteen) muotoinen ja M puoliympyrän muotoinen. M-muotoiset reunat on suurempi vastaavasti on suurempi jäykkyys. Mutta on U-muotoinen, jossa on "takaisin" valettu urat. Mutta tässä tapauksessa on vaikea sanoa mikä niistä tulee kovempia. Todennäköisesti, jälkimmäinen, varsinkin jos se saumattu reunoista.

Jokainen yritys on sen profiileja

1

Semicircular myös suurempi jäykkyys, mutta vaikeampi muodostaa ja yleensä korkeampi hinta. Ja suuremman lujuuden pitkin pitkittäissivun lisäksi urat voidaan muodostaa.

Yleensä useampia uria, ripoja, sitä parempi estopinnoitteet taivuttamalla liuskaa pituus. Mutta hinta saa suurempi yhä monimutkaisempia helpotus. Koska se on itsessään melko iso, yleensä sinun täytyy etsiä kompromissia. Joka tapauksessa, baarissa on kestettävä oman yrittää taivuttaa sitä.

Mitä etsiä valitessaan

Kun valitset metalli aita, on suositeltavaa tarkastella ehdotetun peli asut. Totesi voi olla sama paksuus metallia, ja käytännössä olisi, että reunanauhat yhdestä erästä voidaan taivuttaa sormen toisen osapuolen kanssa, kuten tarkennuksen epäonnistuu. Tämä on yksi tuottaja. Tapaus metallina osapuolena, ja se on harvoin vakaat.

Saumattu reuna, useita kerroksia suojapinnoitteet - nämä ovat merkkejä hyvä metalli picket

Silti on kiinnitettävä huomiota reunoihin - se on parempi, jos ne on rullattu. Ensinnäkin se on houkuttelevampi ulkonäkö, ja toinen, suurempi jäykkyys lakkovahti, ja kolmanneksi, terävä reuna on taivutettu eivätkä he voi satuttaa. Se haitta, että aita liikkuvan yksi - korkeampi hinta, koska se vaatii erityisen laitteiston ja lisää käsittelyaikaa.

Jos puhumme tuotannon erityisten yritysten suosittu evroshtaketnik Grand Line ( «Grand Line "), Barrera Grande, "Nova"," TPK Metallokrovli Centre», FinFold, UNIX ( «Unix").

Se on ymmärtää ja menetelmä maalausta. On rauta-aita kaksipuolisella ja yksipuolinen maalaus. Ja yksipuolinen, takasivu on peitetty maaperän ilman värjäystä. Se on, vastaavasti, harmaa. Aitaa metallia toisella puolella maalattu harmaaksi sisäosa. Se ei ole niin paha - se ei ole havaittavissa. Jos et ole tyytyväinen tämän vaihtoehdon, tai ostaa kaksipuolinen maalaus, tai maalata itse. Maali kestää "katto", oikeiden varjossa. Huomaa, että maalattu siveltimellä metallin look ... ei niinkään. Jos on ase, ilme on melko hyvä, mutta ei täydellinen.

Näyttää siltä, ​​"väärälle puolelle" maalattu toiselle puolelle metallista aidan lakkovahti

Kannattaa myös muistaa, että on olemassa kahdenlaisia ​​väritys metalli lakkovahti:

Ensimmäinen menetelmä on paljon luotettavampi, koska teknologian soveltamista vaatii erityisiä työkaluja ja tarkkaa noudattamista teknologian. Seurauksena tällaisen aidan kestää kohonnut mekaaninen rasitus. Vaikka on naarmu pinnoitteessa (vaikka meidän täytyy yrittää), metalli ei ruostu, koska on vielä suojaavia pinnoitteita, jotka estävät ruosteen.

Polymeeripinnoitteen - paras valinta tänään

Pulverimaalaus, teoriassa, ei huonompi. Mutta vain, jos se on tehty sääntöjen mukaisesti: herätetyillä metalli aiheutti suojaava pinnoite, ja sen päälle - jauhemaalia ja paistetaan sen erityinen kammioissa. Mutta kohta on, että voit soveltaa maalata "autotallissa", ja jotenkin se on mahdollista polttaa siellä. Tuloksena on vain täysin erilainen. Lisäksi on olemassa valmiita levyjä kiinalaista alkuperää. He maalityyppi kaupassa, mutta usein suoraan pohjustamaton terästä. Ulkoisesti tunnistaa kaikki nämä vivahteet eivät voi olla, ja sitten on pienintäkään naarmu ruostetta. Niin että polymeeripinnoite enemmän "turvallinen".

Mikä voi olla metallia aidan lakkovahti

Metalli aidan voi sitä tai ei, se ei ole kirjanpitoa makuun. Mutta suhteen käytännöllisyys, he varmasti voittaa puinen kollegansa. Kun asetus ja et muista vuosien aidan. Se ei tarvitse maalata, että on kunnon näkymä hyvälaatuisina maali kestää vuosia ilman näkyviä muutoksia. Ja se on - yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka saavat meidät ajattelemaan asennus aidan.

Vaihtoehto perusteettomaksi

Käytössä Anturaperustukset

Perustukselle ja sarakkeita klinkkerin

On yhden ja kahden hengen (kaksipuolinen, Sakkiruudut) menetelmä kiinnityshihnojen metalli picket. Kun kahden rivin, nauhat ovat molemmin puolin merkkijono, ja siten, että ne ovat ainakin senttimetri päällekkäisyys. Näin ollen liuskojen välisen etäisyyden tulisi olla hieman pienempi kuin leveys shtaketiny. Tässä järjestelyssä, nauhat per metri aita vaatii 55-60% enemmän. Mutta aidan saadaan lähes neprosmatrivaemye - vain tietyssä kulmassa, voit nähdä pieni osa alueesta. Ja tämä siitä huolimatta, että aita ei ole kiinteä, ja kaikki "viehätys" kiinteän aidan et vaikuta.

Menetelmät asentamiseksi metalli picket: yksi ja kaksi riviä

Useimmiten nauhat nastat pystysuoraan, mutta on olemassa myös vaakasuoraa asennusta menetelmä - se voi myös olla yhden rivin tai kahden rivin. Vaakasuora aita näyttää enemmän "eksoottisiin". Kun kahden rivin (kaksipuolinen) kiinnikkeet, saadaan yleensä läpinäkymätön.

Vaaka rauta aitaa

Haittana tässä menetelmässä asennuksen, joka edellyttää erityistä pylväät ja väli- sarakkeet, joka antaa haluttu jäykkyys. Toinen yksityiskohta: hihna tyypillisesti tuottaa jopa 180 senttimetriä, enää tarvitse tilata, ja se on hintansa arvoisia. Joten joko ovat yhä laittaa sauvat tai overpay mukautettu koko.

Kun se on asennettu peräkkäin, väliset raot säleiden voi olla erilainen. Tarkan etäisyyden on valittu satunnaisesti, riippuen siitä, miten "läpinäkyvä" haluavat tehdä aidan. Useimmissa tapauksissa, välinen etäisyys shtaketinami on 35-50% hihnan leveys. Mutta se ei yleensä tule vähemmän, ja suuria aukkoja.

Asennettaessa "shakkilauta", jos et halua nähdä kulmassa omalla pihalla, nauhat tulisi kattaa 50% tai enemmän shtaketiny leveyttä. Jos "prosmatrivaemost" merkityksetön, voit laittaa ne niin, että reunat ovat päällekkäisiä vain 1 cm.

Korkeus aita on valittu toiveiden mukaan isännät. Jos haluat maksimoida pihalla suljettiin uteliailta katseilta, pituus hihnat tulisi olla 180 cm. Ottaen huomioon, että ne ovat hieman koholla maanpinnan yläpuolella, se riittää valtaosa ihmiset eivät pysty tarkastelemaan alueellaan.

Valita haluttu korkeus

Jos et välitä, siellä on jotain nähnyt aidan läpi vai ei, voit ottaa ja 1250 mm ja 1500 mm. Ensimmäisessä tapauksessa aita päätyvät jossain rinnassa ohikulkijoita taso, toisen - silmien tasolla tai hieman sen alapuolella (likimääräinen kohdistus, katso alla), ja se on ilman perusta.

Leveys kanavan pystysuoran rakoaidan metallista -. 200-250 cm Se on sellaisella etäisyydellä kaivettu pylväät, ja sitten kiinnitetty kahden ja kolmen rajat jäsentä. Tämä risti kutsutaan "viive" tai "merkkijono." Varten aidan korkeus 150 cm on riittävä kaksi poikkipalkkien korkeampi edullisesti kolme.

On olemassa useita lajikkeita täyttää span (väli tukipilarit). Helpoin tapa asentaa suoraan tavalla - tämä on, kun kaikki nauhat samanpituiset. Aidan yli voidaan lähettää U-muotoinen kaistale samasta materiaalista (myydään samassa paikassa, jossa evroshtaketnik). Lisäksi esteettinen kuormaa, se kattaa myös metalli- osia, joka pidentää aidan.

Tyyppisiä metalli rakoaitoja

Kaikki "aalto" tarvitsevat tasoituksen useimmissa baareissa tietyn etäisyyden. "Aalto" span tehdä välein 50 tai 25 mm. Vaiheessa 50 mm korkeus ero lyhimmän ja pisimmän baareja merkittävä, mutta aita näyttää enemmän filigraanityö. Tapauksessa "aaltojen": n välein 25 mm tai "kahden aallon", erotus on pienempi. Ylä koristesuojat heti laittaa paljon harvinaisempia, mutta ne voidaan myös asettaa. Vain sijasta "aaltoja" murtuman täytyy leikata sivuille ja mutka.

Kun asennus aidan vartio metalli Keski-Venäjällä, suosittelen asentamista navat profiloitu halkaisija 60 mm * 60 (60 * 40 mahdollista). Ja Tukipuiden helpompi ottaa saman profiloitu putki, mutta kohta 40 * 20 mm. Tällöin aita tarkalleen seistä tuuli ja lumi kuormia.

Asennettaessa asennusvaiheessa pilarit - 2 metriä. Jos kaksi poikkipalkkien, ne on kiinnitetty siten, että reunanauhat, ennen kuin se oli 25-35 cm shtaketiny jos korkeus 150 cm tai enemmän, etäisyydellä 30-35 cm, lyhyempi -. 25 cm, korkeus aidan yli 1,5 m. parempi tehdä kolme lokit, eikä vain alueilla, joilla voimakkaat tuulet. Vajaat kaksi palkit on liikaa etäisyyttä kiinnikkeet, jonka vuoksi nauhat on helppo työntää.

Noin etäisyyttä tarpeen kiinnittää palkkeihin asennuksen metallista aidan lakkovahti

On kaksi tapaa kiinnitys lankkuja: ruuvien ja niitit. Ruuvit ja niitit asennettu molemmissa päissä nauhat kummankin varren. Eli jos kaksi poikkitangot, kukin tanko on oltava 4 ruuvia / niitit, jos kolme, niin Asetelman pitäisi olla 6 kappaletta shtaketinu. Voit tietysti korjata yksi ruuvi tai niitti ristillä ja aseta se keskelle. Mutta tässä tapauksessa, työnnä käsiä shtaketiny helpompaa kuin koskaan - ja kiivetä aidan yli ei ole välttämätöntä.

Joten mount nopeampi, mutta se on "vain koristeena" aita

Joka Asetelman tyypit valita? Ruuvit voidaan helposti asentaa - tämä on heidän edukseen. Mutta ne ovat myös helposti kiertää auki, että tietyissä olosuhteissa voi olla haittaa. Niitit vaativat enemmän aikaa perustaa, mutta myös niitä paljon vaikeampaa. Mitä valita? Etupuolella aidan tai aidan pitkään ilman valvontaa (kausiluonteinen puutarha vierailut), ehdottomasti kannattaa laittaa niitti. Tietenkin, jos hyökkääjät kysyvät itseltään tarkoitukseen, se selviytyy niiteillä, mutta tämä olisi vaikeaa. Kun asennus aidan naapureiden välillä kodeissa pysyvään oleskeluun, on mahdollista vahvistaa metalli aidan ruuvit.

Huomannet, metalli aita tehdään lähes samaa tekniikkaa kuin teräslevy, ja levy on arvoltaan pienempi. Näin ollen monet, ajatus näyttää tekevän aita, hylättiin teräslevy suikaleiksi. Periaatteessa tämä voidaan tehdä, jos pystyt leikata vakavasti linjalla ilman merkittäviä poikkeamia. Mutta sitä tulee käyttää leikkaamiseen metallin Sakset - uritettu tai manuaalinen. Grinder leikata joka tapauksessa on mahdotonta, koska se palaa suojakotelo. Jotta työ ei ole helppoa ja se vie pois paljon aikaa. Jos et pelkää, voit kokeilla.

Pienille aidat löytyy nekonditsiyu varastoissa tai valmistajien

Mikä on puute improvisoidun lakkovahti aaltopeltirakenteinen lakanaa? Kaikki ilmeinen reuna on harvoin tasainen, sillä on vaikea tehdä manuaalisesti. Lisäksi leikkaus ei ole suojattu, ja voi alkaa ruostua. Voit tietenkin epäonnistua kohdat pohjamaali / maali, mutta kaikki kerrokset muodostetaan normaalisti, täysin puhdasta pintaa. Eli siivu paikkoja ensin täytyy poistaa pölyn (ei niin vaikeaa, mutta vie aikaa), sitten toinen, ja rasvasta. Vain tässä tapauksessa, suojaava pinnoite on todella laadukas.

On toivottavaa zavaltsevat reuna - tämä antaa suuremman jäykkyyden makeshift aita, koska teräslevy harvinainen lisää reliefit. Hän "omistaa" muoto kokonsa ja vuorottelu aaltoja.

Metalli aitaa: hinta, valokuvia, asennus

Tahansa aidan kaksi tehtävää: alueen suojelemiseksi ja palvella osana sisustusta. Aita - kortti talon tai tilalla. Vierailijan näkemään ensin. Samaan aikaan, tämä sisustuselementti olisi asianmukaisesti hoitaa päätehtävä: alueen suojelemiseksi tunkeutujia, ihmisiä ja luontoa. Metalli aitaa (kuten kuvassa) selviytyy molemmat tehtävät.

Analogisesti puinen aitaa, aita muodostuu pystysuora palkki, ja vaakapalkeilla tukipilareilla (pilarit eivät välttämättä valmistettu metallista, mutta tämä on edullinen suoritusmuoto).

Metalliosat aitaa käsitellään suojaava polymeeri. Päällyste on sävytetty eri värejä.

Tämän ominaisuuden vuoksi voidaan valmistaa metallista aita vartio yleiseen suunnitteluun alueen: väri sivuraide suojakuoren tai tiilivuorausta, tai levystä metalli katto, yhteensä värejä muiden elementtien kanssa maiseman suunnittelu.

On myös mahdollista, kaksiväriset väritys: kirkas ulkopuolella, rauhallisempi värit sisällä.

Pylväät aitaamiseen voidaan:

Aita rakennetaan seuraaviin säätiöt:

 • paalut, metallista tai puusta;
 • betonoidaan pilaria;
 • vyö vankka tiili tai betoni;
 • nukka-nauhat perusta.

Valitessaan säätiölle ominaisuuksien maaperän, valinta sarakkeet - kysymys luotettavuutta, estetiikkaa ja taloutta.

Kauniisti katso Yhdistetyt aitaa (kuten kuvassa): pohja, pohjan ja tukipilarit tiili, kattaa - metallitangot ja shtaketiny.

Mutta useimmat yksinkertainen asentaa, edullinen ja luotettava tarpeeksi ruumiillistuma on valmistettu metallista pylväät. Käytetään usein tätä tarkoitusta varten ontto putki, optimaalinen halkaisija on 0,6 metriä. Koska se on kantaja-aidan, joissa on perusteellisesti kaivaa maahan ja betonoidaan.

Ja metallitangot aita picket käyttö profiloitu putki, optimaalisesti 2-4 cm (lisää mahdollista).

Shtaketiny - profiloitu nauhat sinkittyä terästä koristeellinen kerros polymeeriä. Värit: tiili, punainen, vihreä, sininen, metallinen jne Profiili on eri muotoisia.

Yläosa säleet - pyöristetty, totesi, muodossa Trident. Se tekee myös tiettyä baari tyyliin sivuston. Leveä, on kaksi suurta standardeja, 10 ja 12 senttiä. Ne voidaan sijoittaa lähelle toisiaan, tai ajoittain, eri kentillä.

Toimitetaan usein aidan turvallisempi ja parempi piilottaa alueelle uteliailta katseilta, harvinainen ilmeen koriste eikä häiritse läpivetokanaaleihin alueella.

 • Edulliseen hintaan.
 • Helppo asentaa.
 • Ei tarvetta jatkuvaa huolenpitoa ja usein korjaus (kuten tapauksessa puuaita).
 • Mahdollisuus toistuvaan käyttöön, purkaminen ja kokoaminen muualla.
 • Metalloshtaketnik ole nirso suunnittelu sivusto: aita sopii yhtä hyvin klassinen ja avantgarde-tyyliin.

Varoitus! Metalloshtaketnik itsessään on varsin houkutteleva varkaat. Aita ei purettu, on suositeltavaa käyttää Ilkivallan asennuslaitteiston ja hitsaus.

Hinta metallin rakoaitojen riippuu perustusten, korkeus aidan, taajuus nauhat, mutta "board" standardi korkeus (1,7-1,8 m) maksaa 50 ruplaa, eli mittari aita maksaa keskimäärin 300 ruplaa, joka on paljon halvempaa kuin tiili tai kivi seinään.

Aita tarjoaa monet yritykset Internetissä. Parempi tietysti valita ne, jotka ovat osoittautuneet hyvin.

1. tärkeä työvaihe asennuksen metalli aidan picket - merkinnät. Epätasaisuuksista, noudattamatta jättäminen väli "levyjen" johtaa siihen, että aidan näyttää ruma.

2. kokonaispituus Poikittaispalkit - kehän alueella kerrottuna kahdella. Pituus yksi crossbeam - etäisyys tukipilarit. Se voi olla komponentti. Viiveet ovat 2-12 metriä. Optimaalinen etäisyys tukien - 2,5-5 metriä.

3. syvyys kuoppia alle napojen aidan aidan - noin 0,5 metriä tai enemmän. Kaivoksia voidaan tehdä maan kaira. Tuet on asetettu mukaisesti taso kuoppa täytetään betonilla ja kiinnitä välilevyjen avulla betoni on kovettunut.

4. Kun tuet tai palkit käytetään puuta on käsiteltävä kaikki puuelementtejä antiseptisen koostumusten.

5. Jos aita asennetaan ilman korkkia, jättäen jonkin matkan päässä alareunasta säleet maahan. Etäisyyden tulee olla riittävän suuri, jotta kosketusta maaperään ja pohjaveteen ei vahingoita materiaalia aidan, kun taas pienin, että aita ei päässyt läpi henkilön tai kulkukoira.

6. kiinnityselementit - pultit ja aluslevyt, ruuvit, jne. Metalli aitaa on kiinnitetty erityinen - sinkitty tai kiinnityspisteet muodostaa ruostetahrat.

Aidat metallia lakkovahti: asennus, valinta, hinta

Suojaa, luotu aita, voivat olla muodoltaan erilaisia, värimalli. On mahdollista muuttaa etäisyyttä ontelon. Näin voit luoda houkutteleva ulkonäkö aita, joka sopii täydellisesti suunnittelussa sivuston, joten se mielenkiintoisempaa.

Tässä muutamia kuvia joitakin vaihtoehtoja.

Miekkailun on suosittu. On useita pääsyytä.

 1. Täydentää erinomaisesti maisemaa millään alalla.
 2. Se voidaan yhdistää muihin hauskaa ja rakennusmateriaalien mukana luomassa aitoja.
 3. On olemassa muunnelmia orgaanisia yhdistelmä muuraus tai kivi. Se voi myös olla mielenkiintoista tarkastella, ja se yhdistelmä metallia tai betonia.
 4. asennuksen yksinkertaisuus Sen avulla voit aktiivisesti käyttää sitä enemmistön yksittäisten tilojen. Suorita asennus helppoa myös on erityisosaamista käyttäjälle. Ei tarvitse käyttää rahaa lisätukea työskentelevien työntekijöiden asennus aidat.
 5. Huollon helppous Se voi olla merkittävä syy sen massa sovelluksen. Myös tässä tapauksessa suorittaa poistamista nykyisten virheitä sitä, toiminnasta syntyvistä. Tällainen vahinko voi johtua ulkoisista ympäristötekijöistä, jotka muuttavat koko vuoden.
 6. Luotettavuutta. Jos käyttää korkean elementtejä sekä sisustus tulee luotettava turvaelementti osan tunkeutuminen ulkomaalaisten henkilöiden.
 7. On syytä huomata, että aidan mahdollistaa purkaminen kasvien suoraan vieressä rakenneosia. Tämä on erityisen tärkeää omistajille yksityisten tonttien.

Hinnat metalli aita

Hinta riippuu materiaalista ja koosta. Se on myös tärkeä parametri on metallin paksuutta, josta se on valmistettu.

Alla ovat yleisimmät, hinnat ovat lähiöissä, joka auttaa selvittämään, kuinka paljon kohde.

Asentamalla aita käsillään

Voidakseen suorittaa asennuksen täytyy suorittaa useita peräkkäisiä toimia.

 1. Se on aiemmin valmistettu navat pylväät. Yleensä ne valmistetaan metalliputkia tai levyille perustuu erittäin paksun puun.
 2. Sinun tulisi myös laatia melko kapea koko teline metallia.
 3. On välttämätöntä kiinnittää huomiota rajat baareissa, joka on myös valmistettu metallista. On välttämätöntä paitsi koriste kannalta, vaan myös osana luomiseksi lisäjäykkyyttä rakenne.
 4. Seuraavaksi laskea pituus ja korkeus.
 5. Sen jälkeen etäisyystiedot pystysuoran elementtejä, jotka suorittavat tukitoiminnot. Samalla teemme laskelmia koosta.
 6. Pre-valmistella tulevaa aihion aidat.
 7. pilarit alempi kuuma hartsi kahvaosan. Tämä poistaa liittyvät prosessit rappeutuminen. Siksi palvelusaika on paljon suurempi.
 8. Nyt vapaa ruohon aidan linjan tulevaisuuden.
 9. Seuraavaksi venyttää majakat alueella ehdotetun aidan, tee merkki paikoissa, joissa navat tulee sijaitsemaan. On syytä muistaa, että ulottuu pituus niiden välillä voi olla enintään kolme metriä. Muuten tulee löysyyttä kappaleissa nopeasti johtaa epäonnistumiseen.
 10. Viettävät asennus maahan. suositeltava niitä konkreettisia kaatamalla ratkaisu luotettavuuden lisäämiseksi. Tämä on erityisen tärkeää metallin pilarit.
 11. Nyt, kun ratkaisu kovettuu voi alkaa vaakajohdepariin asennukseen välistä viestiä. Sinulla muistaa, että voit etukäteen korjata itse ohjata, sitten kiinnitä ne rakenneosia. Lisäksi on olemassa vaihtoehto, kun on olemassa ennalta tuotannon osa, ja se sitten kiinnitetään pylväisiin käyttäen samaa opas.
 12. Hänen asennuskiskot on muistettava, että etäisyyden tulisi olla tasolla leveys yksittäisten osien. Liittämällä sama se tuotetaan pulteilla, ja nauloilla tai ruuveilla. Tilanteessa, jossa pilarit on valmistettu metallista, on asennettu ohjaimen kulmat, jotka ovat ennalta hitsattu tietorakenteen elementit.

Aidat tiilestä ja metalli picket

Tämän tyyppinen sisältää komponentteja valmistettu metallista paksuus on suuruusluokkaa 4,5 mm.

Rakentamiseen tarvittavat työkalut kuten pora, ruuvimeisseli ja hitsaaja.

 1. Aluksi hanke on koottu.
 2. Nyt sinun täytyy asentaa kehykseen. Tätä tarkoitusta varten nimetyissä paikoissa kaivaa kuoppia. Ne asettavat pylväät. Edelleen suoritettiin kaatamalla perusta.
 3. Perustamisen jälkeen on valmis tapahtuu muuraustyöt suunnilleen puoli metrin päähän pohjan.
 4. Lisäksi on suositeltavaa limakalvon metalli pilarit tiili. Tämä luo mielenkiintoisempi ilmeen.
 5. Aikana tiilivuorausta täytyy ensin valmistella kulmien tasolla väitetyn vahvistamisen tulevaisuuden oppaita. Voit tehdä tämän, ne hitsataan siten, että sen jälkeen kun ennusteet eivät olleet vähintään kymmenen senttiä.
 6. nyt tehty asennus vaakajohdepariin. Tämä voidaan tehdä sekä hitsaamalla tai ruuveilla.
 7. Lisäksi asennettu kaikki pystysuorat komponentit. Tämä työ tehdään shurpovorta pulteilla. Voit myös käyttää peltiruuvilla metallille. Sitä ei suositella asentaa hitsaamalla, sillä se tuo haittaa aikana korjaustöiden. Nyt aita on käyttövalmis.

Lyhyt ja ytimekäs - miten asentaa ja koota.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 2 =