Aita tehty tiilistä

Kuinka tehdä tiili aidan käsillään

Rakentaminen tiili aidan - tehtävä erittäin vaikeaa. Lisäksi aidan voi maksaa melko kalliita. Mutta tulos on sen arvoinen. Suoritettuaan kaikki työ saat luotettavia, kestäviä ja hyvin esteettinen aita, joka pystyy koristella maahan ja suojella sitä mistä tahansa hyökkäys.

Moderni rakentaminen markkinoilla on tarjolla valtava valikoima tiili, monet alkuperäiset värit. Lisäksi voit aina yhdistää se muihin luonnon materiaali - lattioissa ja takorauta, luonnonkiveä tai lasitiili. Tämä muuttuu vartija osaa todella ylellisempi.

Miten rakentaa tiili aita käsillään, herättämättä asiantuntijat? Tämä on mitä käsitellään tässä artikkelissa.

Ensin meidän täytyy huolellisesti valmistautua aluetta, jossa esteettinen aita tehty tiilistä sijoitetaan. Sekvenssi toimia tässä vaiheessa on seuraava:

 • Täysin puhdistaa alue kaikkien kasvillisuus, uproot juuret, mikäli mahdollista huolellisesti kohdistaa maan pinnan ja jätteiden poistamiseksi;
 • Piirrä luonnos tulevaisuudesta aidan
 • perusteella piirustusten tehtiin merkinnät. Voit tehdä tämän ympärillä kehä tulevaisuuden aidan yrittää ajaa panokset ja venyttää johto keskenään. Olla varma huomata sijainti portin ja portti, sekä pituus kunkin risteykset, ohjaavat aidat korkeus ja paksuus.

Onhan nämä manipulointia, voit alkaa rakentaa. Tärkein vaihe - perustus, joiden laatu riippuu vahvuus ja luotettavuus koko aidan.

Tiili aita, myös yhdessä muiden materiaalien kanssa on melko suuri paino. Siksi antaa alle kaistale säätiö, joka kestää suuria kuormia. Syvyys riippuu monista tekijöistä, mutta useimmiten se on 35-50 senttimetriä.

Rakentaminen pohja tehdään noin seuraavaa mallia:

 • manuaalisesti tai käyttämällä valmistetut kaivannon kaivuri;
 • pohja on kirjattu raunioista (sora) ja hiekkaa. Kaikki tämä on täysin tiivistetty lisätä voimaa;
 • asennettu muottitaulun levyt, joka mainitaan teräs vahvistaminen;
 • tehty betonista kaatamalla. Tämä menettely on suoritettava asteittain, useissa vaiheissa;
 • noin viikkoa myöhemmin, kun betoni tulee tarpeeksi vahva, suoritetaan vedeneristys.

Vähemmän suosittuja, mutta varsin luotettava laituri pohjan aidan tiilestä. Sen muotoilu käyttää napaa kaivaa maahan niissä paikoissa, joissa tulee olemaan aitoja tukea.

Aidan pylväät tiiliä valmistettu samasta materiaalista. Emme kuitenkaan voi suositella ennalta betonoidaan pohjaan teräsputken. Se yksinkertaistaa huomattavasti annetun tukielementtien ja varmistaa niiden lisääntyneen vahvuuden. Tila sisemmän putken ja seinään voidaan täyttää betonilla, lisäämällä soraa tai pieniä kiviä.

Viestit, jotka on tarkoitus asettaa portin tai portit, sekä asennuksen jänteiden muista materiaaleista, on tarpeen asettaa lisää. Ne on hitsattu suoraan putkeen ja lujuuden parantamiseksi koko rakenteen.

1

Kosteussuojana pylväisiin usein käytettävä erityisiä korkit. Ne ovat yleensä valmistettu metallista, mutta valinta materiaaleja tähän tarkoitukseen riippuu täysin oman maun mieltymykset.

Tämä toimenpide suoritetaan käyttämällä tavanomaista laastia, joka pystyy selviytymään raskaita kuormia ja kestää korroosiota aiheuttavia vaikutuksia ympäristöön pitkään. Mikä parasta, jos muuraus tehdään noudattaen seuraavia sääntöjä:

 • Pakolliset kostea tiili ennen asennusta varmistaa parhaiten sen tarttuvuus sementtilaastista;
 • nauloilla asettaa kulmissa ns poryadovkoy joka takaa täysin tasainen seinäpinta tulevaisuuden;
 • prosessissa jatkuvasti seurata taso. Voit tehdä tämän, voit joko vetää johdot, tai käyttää valmiita puurunko. Edullisempi on toinen menetelmä on, koska sillä vältetään esiintyminen väärinkäytöksiä.

Jälkeen tiili muuraus on suoritettu loppuun, niiden väliset saumat käsitellään sementtilaastilla. Voit myös käyttää erityistä polymeeriformuloinnin, joka tarjoaa lisäsuojaa aukko ja ovat saatavilla eri väreissä.

Asettaa portti ja portin

Viimeinen vaihe rakentamisen aidan - tämä on asennus porttien ja wickets. Nämä aidat elementit voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista - aallotettu, taottu tai metallirakenteiden, polykarbonaatti ja muut. Ihanteellinen - liittää kankaalle runkoon metalliosia, jotka poistavat purje sekä korostavat näyttäviä tuotteiden ulkomuodon.

Aita ja veräjä portit on kiinnitetty jo edellä mainitut upotettu osia. On niitä hitsattuja lenkit asennusta.

Palaamme asiaan materiaaleja näiden rakenteiden, voimme suositella on käyttää aaltopahvia. Se helposti ottaa kaikenlaisia ​​kehittyneitä ja tekee mahdolliseksi luoda tuotteita hakemuksesi. Lisäksi hyvin yhdistää koristeellinen taottu elementit päälle portin ja portti.

Tiili aita avaa lähes rajattomat mahdollisuudet suunnittelussa sivuston ulkoasu. Tässä tapauksessa se on täysin mahdollista rakentaa itse, ohjaavat suosituksia tässä artikkelissa.

Rakentaa aidan päässä tiili: vinkkejä ja niksejä

Aita tiilestä, on yksi luotettava ja kestävä. Se suojaa paitsi alueelle tunkeutuminen, vaan myös suojaa tuulelta, ei anneta muukalainen edes katsomaan sivustolla. Siksi kysymys siitä, miten rakentaa aidan päässä tiili, on erittäin suosittu omistajien omakotitalojen ja noviisi rakentajia.

Valmiin tiili aita

Koko prosessin rakenne on jaettu useisiin vaiheisiin, joista kukin on erittäin tärkeä ja oikeellisuuden suorittamisen myöhemmin näytetään koko rakenteeseen.

Valmistetaan sekoittamalla konkreettisia kaivantoon kalusteilla, sauvat ja laudoitus

Normaalirakenne tiili aidat liittyy tuotannon voimakas säätiön (Lue myös miten perusta aidan). Tässä tapauksessa, syvyys ja leveys ei riipu ainoastaan ​​suunnitteluun, jonka hän oli kannettava, vaan myös maastosta.

Tässä oppaassa mallihanketta ilman mobiili muodostumat ja hiekkaa käytetään.

 • Ensinnäkin, se on tarpeen kaivaa kaivannon, jonka leveys tulee olla 10 cm suurempi kuin aiottu paksuus aidan.
 • Sen syvyys on yleensä tehty noin 100 cm, mutta tässä tapauksessa on mahdollista säästää rahaa ja vähentää sen 60 cm.
 • Seuraavaksi muistiin paikan sijainti pilareita. Samaan ohjeiden kertoo meille miten rakentaa seinään kädet, se ei ole suositeltavaa tehdä niiden välinen etäisyys on yli 300 cm, ja aukot ovien ja porttien molemmin puolin eri pylväisiin.
 • Kun paikka on merkitty ojassa alkaa prodelyvat muodostumat alla kasaan. Tätä varten pora, joka syventää 40 cm.
 • Tuloksena syvennys työnnetään kasa tai putki on noin 60 mm halkaisijaltaan, betonoinnin ne huuhtele ojan pohjaan.
 • Sitten tehdään puinen muotti, sen nostamista 10-15 cm maanpinnan yläpuolella. Se on tässä korkeudessa ja alkaa näytteenotto tiili muuraus.
 • Seuraavaksi sinun täytyy sijoittaa kaivantoon helat, luoda puitteet betonivaluun. Tällöin kaikki elementit paremmin johdotus kutistumisesta yhteys katkeaa.
 • Seuraavassa vaiheessa täyttää betonilla. Sen on oltava lähellä leimata käyttäen keppiä. On myös mahdollista järjestää poistoaukkoja perustukseen, tehdyn putken vinosti ratkaisu kadulla.
 • Sitten sinun täytyy odottaa muutaman päivän loppuun kuivumisen pohjan.

Vihje! Downspouts on parasta käyttää muovia. Ne eivät todennäköisesti tukkeutua eivätkä lahoa.

Yksityiskohtainen asennus tiili aita hankkeen tyypillinen perusta ja osoitus vaaditun koon

Yleensä ohjeet kertoo meille miten aidalla tiili, ei mainita, että kosteus vaikuttaa haitallisesti muuraus. Kuitenkin tämä seikka ei tulisi unohtaa ryhtyä toimiin suojellakseen.

Siksi ennen siirtymistä tehdyn, täytyy laittaa säätiön Vedeneristyskalvo tai palahuopa.

 • Sen jälkeen, kun kosteussuoja on tehty, on välttämätöntä vetää pitkä jono koko pituudelta aidan. Se toimii viitteenä kunkin rivin muuraus, sen reuna.
 • Seuraavaksi rakentaa aidan päässä tiili, asettamalla sen keskellä perusta. Vaakasuorassa ohjaamiseksi lanka, ja pystysuora taso. On syytä huomata, että ylin rivi tiiliä tulee ulottua alempi liitos.

tiili pinoaminen tekniikka

 • Jos käytetään vuori materiaali, sitä ei kannata paljon tuhrata pinta liuoksella. On välttämätöntä työskennellä erittäin huolellisesti, käyttämällä pientä kumi lastalla ja kostealla sienellä.
 • Navat valmistetaan järjestämällä putken ympärille laskemisen, Moore sen sisällä.
 • Jos haluat asentaa lisäosia muodossa väärennettyjen ritilöitä tai muita materiaaleja, ne täytyy sitoa tiilestä ainakin kahteen riviin.

Annetun tiilet, jotka vaativat myöhemmät verhous

 • Myös, tiili aita rakenne vaatii vain vähän hyötyä. Tämän 3-4 sarja muruyut metallilankaa koko rakenteen pituutta. Se toimii eräänlaisena sideaineen materiaali.

Vihje! Jälkeen 5-6 riviä pystytetään, on välttämätöntä vetää köyttä yhdestä alakulmasta ylempään reunaan vastekulma muuta. Se näyttää vikoja työtä, joka voidaan korjata avulla vasara, jossa on muovista tai kumista kärki.

Työskentely tasoa ja kierre tarkistaa laadun muuraus

Pohtimaan, miten tehdä seinään, sinun täytyy kiinnittää huomiota suojeluun koko rakenteen kosteudelta. Voit käyttää erityistä korkki, joka sopii yli napojen (katso myös EY kapselit aitauksiin: nimittäminen ja asennus). On myös mahdollista hakea samanlaista suojaa koko rakennetta.

Jos et halua asentaa ne tai niiden hinta ei kuulu talousarvion, on mahdollista tuottaa sellaista itsensä vedeneristys.

Asettaminen korkit aidalla Herkkä kosteudelle

 • Tätä varten, tasoittaa koko yläosien tason muurauksen katemateriaali, joka on kiinnitetty nauloilla.
 • Edelleen lietteeseen alkaa lisätä natriumsilikaattia, sekoitettiin se huolellisesti.
 • Kun voimakkaasti seoksessa katoavat selvästi havaittavissa kosteutta, on välttämätöntä laittaa sen päälle suunnittelun, luo näennäisen harjakatolla.
 • Kun he tekivät kärki omin käsin, sitten lisätä suojan varkailta työntää hänen rikki lasinsirut, piikkejä ylöspäin. Tämä ratkaisu kuitenkin merkittävästi heikentää ulkonäköä.

Vaihtoehdot jatkaminen tiiliseinään

 • On syytä huomata, että voit tehdä ja saumausta loppuvaiheessa. Photo edellyttäen voit nähdä erilaisia ​​vaihtoehtoja tätä tekniikkaa. Tätä tarkoitusta varten, erityinen lastalla tietyllä lovi, joka suoritetaan muuraus nivelet, muodostaen kaunis ulkonema tai syvennys.

Vihje! Jotkut isäntä kytkin käytettäessä pieni määrä liuosta niin, että se ei vuoda ulos. Sitten ne lisätään sementtiseokseen väriaineen ja käyttää sitä sulkea saumat. Joten se osoittautuu erittäin kaunis yhdistelmä tiili ja värillisiä saumaus.

Värilliset saumattavan erikoistyökaluja

View tarjoaa videota, käy selväksi, että rakentaminen aidan tiili tai kivi on melko työlästä ja vastuullinen prosessi. Jos hänen suorituskyky on tarpeen jatkuvasti tehdä mittauksia, jotta vältetään esiintyminen virheitä, kuten vääntymisen, pullistumat tai painumia. Kuitenkin tiukkaa noudattamista asennusohjeet, työ voi jopa tehdä noviisi rakentaja.

Aita tehty tiilistä käsillään

Tukeva aita talostaan ​​tai piirtää tärkein tehtävä, joka on tehtävä heti maan osto. Järkevin ratkaisu tässä tapauksessa on käyttää tiili aidan. Asennuksen omin käsin ei ole vaikeaa, ja tuloksena objekti tulee olemaan pitkä ja luotettavasti omistajalleen.

Joten, miten aidalla tiili omin käsin? Ensimmäinen asia, sinun tulee omistaja - on ostaa materiaaleja. Vaaditaan sementin seos, tiilet, hiekka, kivi ja luonnon venttiilit, joka on "kantaja" komponentti aidat.

Ostaa tiili määritetään parametrit valitun materiaalin ja koko aita rakennetaan tiili käsin. Paksuudesta riippuen (yhden tai kahden tiiliä), korkeus (voi olla yli kolme metriä) ja pituus aidat, ja parametrit materiaalin lasketaan ja sen määrä.

Ohjeet rakentamiseen aidalla tiili

Alkaa rakentaa aidan päässä tiili omin käsin, on välttämätöntä suorittaa asennuksen säätiön ja pohjan vahvistaminen.

On merkitty alue, jonka on oltava täysin tasainen, laita merkki alla "pilaria". Ne voivat sijaita etäisyydellä 1,5 metriä 4 metriä. Kaivetun syvennykset (1,5 metriä syvyys kumpaakin) lisätään tukea. Se on alttiina taso ja kallistus suhteessa muihin elementteihin. On syytä muistaa, että pitäisi muodostua täysin sileä linja ja useita täysin tasainen.

Jälkeen kohdistamalla hieman laajennettu syvennys on täytetty soraa ja hiekkaa. Nämä kerrokset tiivistetään mahdollisimman rakenteellisen lujuuden. Ensimmäinen askel on rakentaa aidan päässä tiili omin käsin on valmis. Voit aloittaa kaatamalla perusta.

Käytännöllisin vaihtoehto olisi asentaa nauhan alustan. Voit tehdä tämän, kaivaa kaivannon asentamiseksi muotti. Sen jälkeen, kun hiekka asettuu tyynyä luotettavampi kiinnitys ja vasta tämän jälkeen tehdään vahvistaminen.

Kun ankkuri on laita, on mahdollista tuottaa konkreettisia ja täyttää tuloksena perusteella, eli on syytä kaataa konkreettisia kaivoihin ja korkki. Kiinteytymisrakenteen on voimakkaasti riippuvainen käytetyistä materiaaleista ja syvyys kaivettu osa. Usein käytetyt parametrit - 50 cm syvä ja 25 cm leveä. Tämä vaihe valmistuksessa tiili aita kätensä, joka on videon noin artikkeli, voidaan tutkia tarkemmin.

Kun täydellinen kovettuminen betonin voi edetä välittömästi tehdyn tiiliä. Mutta välillä saadaan pohja ja päärungon on sijoitettava laadullisia vedenpitäväksi. Tässä tehtävässä voit käyttää katto tai kittiä.

Yksinkertaisin muuraus - yhden tason toteutus, kompensoi puoli tiili. Se on miellyttävän näköinen. Voit käyttää materiaaleja eri värejä ja luoda kuvioita mieleisekseen.

Rakentaminen alkaa oleellista osaa vuori. Se tarvitsee neljä elementtiä voidakseen asettaa "sarakkeessa". Pohjaan ja tiilien välistä pitäisi mennä betoniin. Tässä piirustuksessa on tiheä. On välttämätöntä suorittaa salakuuntelua tasainen jakautuminen seosta ja sen osittainen tiivistys.

Ensimmäinen rivi on kirjattu post lähettää. Seuraavan kerroksen ensimmäisen yläpuolelle vastaavasti. Ja niin edelleen saada täyden kotelo. Älä unohda, että alkuun voi olla sekä yksinkertaisia ​​ja ne on suunniteltu pieni hylly. Tehdä tämän, asettaa tiili poikki aiemmin talletettu.

Melko paljon vaihtoehtoja ja erilaisia ​​aidat tehty tiilistä käsillään kuvia, jotka on esitetty tässä artikkelissa auttaa määrittämään sopivimman.

Kuva tiili aidan käsillään

Video rakentaminen tiili aidan käsillään

 • luettu

Aita reunus hallituksen omin käsin

Aita polykarbonaattia käsillään

Gitter ruudukko aita käsillään

Aita on valmistettu seulaverkkovälineet omin käsin

Aita aaltopahvin omin käsin

Näinkö? Näytä se ystävillesi:

 • luettu

Aita reunus hallituksen omin käsin

Aita polykarbonaattia käsillään

Gitter ruudukko aita käsillään

Aita on valmistettu seulaverkkovälineet omin käsin

Aita aaltopahvin omin käsin

Niin, no, se yksin tehdään tuska! On parempi palkata joukko eivätkä säästää rahaa kuin selkäänsä ja pilata terveyden. Tällainen aita tehty tiilistä koko lomakauden tekee. Tekisin jotain yksinkertaisempaa, kuten aidan aaltopahvin. Rahaa, ja työ maksaa paljon vähemmän se kääntyy pois, jotka tarvitsevat Ponte

Oli hyvin mielenkiintoista lukea miten aidalla tiili omin käsin, koska Nyt olen maassa on samaa työtä. Ymmärrän, että tämä on hyvin aikaa vievää ja vaatii erityistä huolellisuutta työtä, joten en seurata ohjeita ja suosituksia, jotka ovat video. Yksin, se on epätodennäköistä selviytyä, on sekoittaa koko perheen auttamaan minua itse rakentamisen aidan päässä tiili. Ymmärtääkseni on erittäin tärkeää tehdä vahva perusta, mutta jotain muuta on vaikea varjella ja voi johtaa rikkoa lopulta. Myönnän hinta tällaisen aidan yrityksen, arvoltaan noin 12-15 metrin tuhatta ruplaa, mikä on tietysti hyvin paljon! Siksi päätin rakentaa aidan päässä tiili omin käsin, että te suosittelette. Päätyttyä työn yritän laittaa kuvan tänne, jos se on mahdollista olla, mutta yksi ja hän kirjoittaa niin tein!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 1 =