Aita ruoko

Kuinka tehdä aidan ruoko?

Olen kuullut, että voit tehdä mielenkiintoinen näytteenotto yksinkertaisia ​​keppiä. Haluan oppia salaisuuksia tekniikkaa.

Tekniikka riippuu suunnitteluun.

Mahdollista tehdä suuri työtaso, ja jos et, vain käyttää suuri arkki lastulevystä tai levyt. Leikkaa kaislat paremmin alkaa elokuussa ja syksyllä. Leikkaa sokeriruo'on ja anna kuivua kevääseen. Sen jälkeen kun kaistale se lähtee. Levitä oksia pöydälle pintakerros 10 cm tai enemmän, ja taitto sekoitetaan liittimin alapäässä, sellaisessa tapauksessa, että se ei käänny, että toisella puolella paksusti muissa ohut. Ompele langan tai vahva säiettä. Kuvaava esimerkki firmware olet aina käden ulottuvilla - katso luuta.

Lopulta se vastaanottaa tällaisia "maty9quot;

Tällaiset aihiot voidaan valmistaa eri pituisia.

Voit myös liittää ne puurunko ja tehdä, esimerkiksi, että on niin söpö zabochik.

1

tai on yksinkertaisempi

Kutoa sama täällä tällaisia ​​zabochik vuonna kerroksesta Kamyshinke neuvoa liian herkkä työ, se ei ole bambu.

Yleensä voit käyttää erilaisia ​​kudonta.

Esimerkiksi, kuten tämä, mutta olisi halunnut tällaista sauvan tai sauvojen pensaita tai Dere. tiukemmin.

Ja jos kytket mielikuvitusta kudonta, ja vastaavia, joita voit kokeilla. Perepletkam järjestelmät voivat lainata ja aidat tehty oksia, tikkuja.

Meidän alueellamme voi usein nähdä aidat ruoko kynille tehdään seuraavasti: puupylväille tukevat säleet naulattu molemmin puolin kahdesta kolmeen riviin ja pystysuunnassa väliseen tilaan säleet yksinkertaisesti lisätä ruoko. Mutta voit vaakasuunnassa näin

ja tämän jälkeen voit ja savea kokeena sitten, ja käännä seinä tai aita.

Puutarhoihin, mökkejä, vuoteet voidaan tehdä näin kudonta, katsomalla kuvan, kun tekniikka on selvä.

Mikä on erikoistekniikkaa tässä tapauksessa ole, juuri tarpeeksi hengissä kuin hänen sokeriruo'on ja leikkaa. Yksi käsitellä tällaisessa vaikeassa tarvitsevat avustajan, niin se on välttämätöntä rakentaa erikoiskone kudonta Reed matot ja matot täältä ja voit tehdä aidan.

Kuinka tehdä aidan ruoko

Mitä se vaatii valmistukseen aidan ruoko?

Ensinnäkin, hän tarvitsi keppiä. Tai se voi valmistaa itse, tai tuoda tähän prosessiin vuokratyövoimaa. Reed on kyky vähitellen voittaa takaisin vesialueet, niin terävä kaislat ei ole ongelmaa edes järviä ja soita, jotka ovat yksityisessä omistuksessa. Paras aika työkappaleen rehu - lopulla tai alkusyksyllä. Leikattu ruoko puhdistetaan lehtien ja laitetaan kuivumaan suojaan kevääseen.

Neulonta kankaat sokeriruo'on tarvitaan pöytä-työpöydällä. On tärkeää, että sen pitäisi olla vähintään 2 m, leveys - hieman enemmän kuin suunniteltu Maton leveys. Taulukko on koottu tasainen levyt, joiden väliin on jätetty rako paksuus, siten, että ne vapaasti kulunut sitova lanka, joka asennetaan 2-3 kerrosta.

Optimaalinen koko maton ruoko - 2,1 m, paksuus - 10 cm. Kun tuotannon aloittamista maalauksia ripustaa siellä melko nopeasti, ja neulonta yksi aitaosan vie vähemmän kuin 5 minuuttia.

Bulrush rypäleterttuja 15-20 cm ympärysmitan levittää pöydälle-työpöydällä. On tärkeää, että kaikki baarit ovat yhtä pitkät. Beam on sama koko sekä niiden sivut, puoli varret on sijoitettu toiselle puolelle tyvipäätä, puoli - muut. Tämä menetelmä mahdollistaa sen, että nippu ruoko olla yhtenäinen koko pituudeltaan.

Ja astutukset palkit käyttää joko sitova lanka tai kiinteän nailon juosteen. Jälkeen niput pinotaan pöydälle, reikään ensimmäisen ja toisen piirilevyn työntää vaijeri kattaa alapalkin makaa reunalla, ja kiristetty solmu. Toista toimenpide. Seuraavaksi siirry linkin seuraavan erän ruoko. Tämä jatkuu niin kauan kuin siellä ei valmistu koko maton.

Valmiit kangas on kiinnitetty ennalta asetettu maahan puisilla baareja. Voit tehdä tämän, käytä samaa sitova lanka. Aidan järvikaisla pilaantuminen jyrsijöitä, varret paksu esikäsitellään liuoksella, jossa sammutetun kalkin. Levyt katettu kyllästetty, jonka sisällä ovat antiseptisiä.

Aita on valmistettu ruoko käsillään: kaunis ja ole kallis

Aita - osa juonta, jossa sekä suojaa sitä ja on osa maisemaa.

Rakentaminen aidan kädet pois ruoko voi tehdä kahdella tavalla - joko haluavat tehdä kaiken mahdollisen halvalla romusta materiaaleista tai haluavat jotain folk tyyli, joka ei näyttänyt olevan jo kyllästyneet aaltopahvia aidat ja mesh-verkolla.

Bulrush - ominaisuudet, mistä löytää ja miten kerätä

Ruoko - kasvi, joka kasvaa pitkin jokien ja järvien, soiden, rannalla tai vedessä rannikon matalassa vedessä. Tämä nimi virheellisesti kutsutaan ruoko, joka on mielessä, kun he haluavat rakentaa aidan ruoko käsillään. Tämä kiire kasvaa kuivempaa alueilla ei sovellu rakentamiseen.

Virheellisesti kutsutaan leveäosmankäämi ruoko hyvin. Cattail on päällä vershinku pineal varsi, joka käsittää useita siemeniä, joissa on kärjet sulka kuin voikukka. Cattail paljon tiheämpää, raskaampia, on paksu varsi ja lehdet. Rakentamiseen on myös vähemmän sopiva kuin tavallinen keppiä.

Jos et ole varma, että pitäisi käyttää rakentamiseen aita tehty ruoko käsillään, valokuvan soveltuvien kasvien alla.

Reed saanti

Todennäköisesti se on omalla alueella. Katsokaa pankit altaiden ja jos ei löydy lähellä - on todennäköistä, että sekä rakentaa siitä ei ole järkevää, jos olet kuljettaa sitä kaukaa. Asian ydin halvempaa rakentamisen improvisoitua materiaalien menetetty.

Reed (aka bulrushkuva) on syttyvää materiaalia, mutta ei kovin voimakkaasti ylläpidä palamista. Hardest polttaa panicle - ne tärkeimmät aiheuttaja. Varret sisältävät merkittäviä määriä kalsiumia ja mineraaleja, ja jopa kuivassa tilassa ei voimakkaasti valaistu. Vanhassa kattojen taloja tehtiin olkea tai ruoko, kaisla polttava harvemmin ja olivat turvallisempia.

Aita ruoko

Jos kuitenkin haluat aidan seisoi pidempään eikä aiheuttaa palovaaran, se on käsiteltävä palonestoaineita. Useimmat näistä yhdisteistä ovat tehokkaita myös homeen, bakteerien tartuttaa varret hyönteisiä. Muuten, sokeriruo'on hyönteiset eivät ole kovin ihastunut, mutta jyrsijät voivat aiheuttaa ongelmia - heille se on aivan syötävä.

Hoito voidaan toteuttaa ja rakentamiseen, mutta se on paljon helpompi suorittaa käsittelyn pystyttämisen jälkeen aidan - niin paljon helpompaa kattamaan varret harjalla tai telalla, eikä tarvitse huolehtia jakamisesta erityinen paikka pinnoitteen ja kuivaus.

Vaihtoehtoinen hoitomenetelmä - kaatamalla. Varret on säädetty joitakin ei perustu absorboivan kerroksen 5-10 cm ja sirotellaan päässä kastelu koostumuksesta vastaan ​​palamisen. Kun he ovat hyvin kasteltu, ne on korjattu ja laittaa kuivumaan.

Ennen kuin rakentaa aidan ruoko kanssa kätensä palo- hoitoon master-luokan ei turhia. Kuultava kokeneita ihmisiä, onko hoito tehokas, joka parhaiten hyödyntää ja miten valmistautua niihin - ne myydään yleensä tiivistetyssä muodossa.

alustasta ja asennus varret

Todisteita aita voi olla liian voimakas. Tosiasia on, että sokeriruo'on (sokeriruoko) - yksi kevyin rakennusmateriaalien, jotka voidaan kuvitella. Se on ontto varsi ja on hyvin pieni osuus. Kokonaispainosta aidan on pienempi kuin puinen Lasituslistojen.

Asennuksen jälkeen navat tekevät perusta, jolle seisoo varret. Käyttää kaksi teknologiaa - perinteinen aidan pylväisiin tai säleikkö langan tai maahan muodossa chain-link aidat, hyvin pitkiä harppauksia.

Kun käytetään tällaista verkkoa tarvitaan, jossa solun leveys on noin 10 cm. Sen kiristetään tavalliseen tapaan, sijoittamalla pilarit joka 2-3 metriä. Voidaan käyttää säännöllisen ruudukon, jossa verkkorakenne 10 cm Sitten se vdevayut ruoko varret, vuorotellen -. Anna yhden emäksen, toinen - alaspäin. Siten on olemassa tilaa täyttämällä tasaisesti koko korkeudelle aidan. Yrittää tehdä insertin samalla korkeudella, huolellisesti kohdista alkuun. Jos jokin ei toimi - voit yksinkertaisesti leikata alkuun yhden rivin kokoamisen jälkeen aidan.

Kuvan alkuperäinen aita ovi

Edut tällaisen rakenteen - Pienen otannan avoimuutta ja suuri jäykkyys, on vaikea vetää varret aidan.

 • Vaaditaan laittaa napaa tarpeeksi usein, koska nettoutuksesta harvinainen postitse painuu, sitä enemmän harvinainen kutoa. Laittaa napaa harvemmin, on tarpeen käyttää muita lanka säleikkö, ja sitten ne laittaa verkolla.
 • Toinen haittapuoli - tarve viettää paljon aikaa ja vaivaa vdevat varret verkolla. Koska aidan niitä aika paljon aikaa työssä menee riittävän hyvin.

Se on paljon käytännöllisempi kuin käyttämällä verkko kutoa varret vaakatasossa - kuten klassinen aidan. Tässä tapauksessa jäykkyys aita pystysuora paineherkkiä venttiilit varret osansa varten verkkoa, voit laittaa vähemmän tukipilarit ja lisäviira säleikkö ei tarvita. Tämä kuitenkin vaatisi kudonta kokemus.

Jos sinulla on taitoa pajukorissa - se on hyödyllistä, muuten tulee pysyviä vääristymiä kudottaessa korkeus aidan. Tärkein haittapuoli Tällaisen kudonta - vaatii vielä enemmän aikaa, ja päät varret tulevat roikkua sisään ja ulos, ne on sitten varovasti katkaista tai purra.

Toinen vaihtoehto - klassinen aita. Sarakkeita tämä asettaa harvemmin, ne naulattiin napa suunnilleen yhtä kaukana maanpinnan suuntaisesti. Pylväät tulisi olla vähintään kolme, edullisesti viisi kappaletta tehdä aidan korkeus 1,5-2 m. Heidän määränsä on pariton. Sen sijaan navat voidaan käyttää trellis lanka - lanka olisi kireällä jännitystä laitteiden ja tukevasti kiinni.

Kun asennus varret asetetaan pystysuoraan pylväät, kiertämällä niitä. Kun kudonta menee vuorottelu - varsi punottu sivuun, toinen - muut, kuten pajukori. Vuorottelevat ylä- ja alapuolen varren, kuten punonta-grid-aita verkko. Tämäntyyppinen kudonta tehnyt paljon nopeammin - ei tarvitse lisätä varren ylhäältä alaspäin, voit käynnistää sen sivulta ja sitten kiertämällä koko pituudeltaan navat tai trellises.

Miten tehdä oman aidan ruoko - Video:

Havaitsi virheen? Valitse se ja valitse Ctrl + Enter, kertoa meille.

Kommentit: Aita tehty ruoko käsillään: kaunis ja ole kallis

Todellisuudessa yli 25 vuotta elää tässä maailmassa ja ensimmäinen kerta, kun olen oppinut, että voit tehdä tällaista kauneutta omin käsin. Lähellä pieni mökki maaseudulla. Video- ja artikkeli melko yksinkertainen. Mutta kuka kohdannut käytännössä voi olla jotain sanottavaa?

Parhain aidan! Olemme kohdanneet ongelman aitojen naapurien kesken, koska se oli melko surkeassa tilassa. Harkita tätä vaihtoehtoa. Ja lompakon lyöntiä ja naapurit tekevät.

Koska aidan kadulta tietenkään ei toimi, mutta aidan naapureiden välillä on vain asia. Sinun täytyy yrittää tehdä, mökin vieressä vain järvi, jossa on paljon ruoko.

uusia artikkeleita

Hiomakehykseen: valitse Työkalut

 • Vaippa puutalo ulkopuolella halpa, kaunis ja kestävä

 • Miten laittaa tiilestä: vinkkejä ja vihjeitä

 • Kylpy musta käsillään: edut ja haitat

 • Miten liimata linoleumi niiden välillä: käytännön neuvoja

  Asennus sisäänkäynti metalliovia käsillään

  Miten laittaa tiilestä: vinkkejä ja vihjeitä

  Miten tehdä koriste kipsi itse

  Biosuodatin seisotussäiliötä omiin käsiinsä: miksi maksaa enemmän?

  Neuvoja tehdä koriste kipsi kädet, jotta se osoittautui laadukkaita ja kestäviä

  Mikä on taso maaperän jäätymisen ja sen määrittelystä

  Miten liimaa peilin seinään: muistion yleismies

  Ulompi rinteet muovi-ikkunat: miksi he tarvitsevat

  Miten betoniin pihalla: valinta välineet ja aineet, ominaisuudet ja vinkkejä

  Oikea laskelma Ondulina katolle: muutamia vihjeitä

  Copyright © 2015 - 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  58 − 55 =