Aita kiveä Photo

Aidat kiveä kätensä

Tähän mennessä suunnittelijat käyttävät erilaisia ​​materiaaleja ja niiden yhdistelmiä sekä rakentamiseen aidan tekniikkaa. Yksi vahvimmista on helmi. Se kestää pitkään ja luotettavasti omaisuuden suojaaminen luvatonta tunkeutumista. Useimmissa tapauksissa harjoittavat pystyttäminen ammattirakentajiin. Mutta jos sinulla on aikaa, voit rakentaa aita kiveä käsillään. Voit tehdä tämän sinun on otettava huomioon asiantuntijoiden neuvoja, sekä noudata tarjottuja tässä artikkelissa askel askeleelta ohjeet.

On kivi- ja sen perustyyppiä

Kiviaita käytetty pitkään aikaan. Jo antiikin aikoina ihmiset ovat käyttäneet sitä suojelemaan kotinsa. Nykyaikaisessa rakentamisessa ja maiseman suunnittelu luonnon materiaalit ovat hyvin suosittuja. Monenlaisia ​​luonnon ja keinotekoinen kivi voi johtaa sinut sekaannusta. On tärkeää valita oikeanlainen kivi, joka painottaa tuli raskaaksi tyyli ja suunta.

Lajikkeiden luonnonkivet melko paljon. voi erottaa joukossa joitakin suosituimmista:

 1. Cobblestone (lohkareita). Se on melko yleinen ja edullinen vaihtoehto. Huolimatta sen yksinkertaisuus, se on yksi kaikkein kestävä kiviä. Pohjimmiltaan mukulakivi on harmaa, joka ei ole kaikkien makuun. Mutta voit ostaa mukulakivikadut punaruskea väri.
 2. Soraa. Yhtä suosittu materiaali. Kiitos eri ryhmittymiä voi luoda esteen minkä muotoinen. Monet yhdistävät suuria ja pieniä sora. Viimeksi mainittu vaihtoehto on sopiva täyttämiseksi rauta runko. Usein se on yhdistetty tiili tehdä vahva aita.
 3. Dolomiittikivellä. Se on litteä muoto, eri kokoisia ja paksuus. Se saadaan vuoren louhoksia. Koska korkea laatu aita luonnonkivestä ei vain houkutteleva, mutta myös kestävä.
 4. Kalkkikiveä. Tämä kivi on jaettu useita erilaisia, nimittäin - coquina, marmori kaltainen, erilaisten. Koska sen pehmeä kalkkikivi se on erittäin helppo käsitellä. Siksi tämä vaihtoehto valitaan, monet tulokkaita joka päätti kokeilla hänen aita. Ainoa haitta on kosteuden imeytymistä. Tuhoutumisen estämiseksi kalkkikiven esikäsitelty hydrophobizator.
 5. Hiekkakiveä. Useiden vuosien ajan, hiekkakivi käytetään aitojen osuuksilla. Etujen joukossa voidaan erottaa suuri lujuus, pakkasenkestävyys ja kosteuden kestävyys.
 6. Booth. Pura hiekkakivi, kalkkikivi ja dolomiitti. Tämä kivi on epäsäännöllinen muoto. Pituus ripa voi olla 15-50 cm. Sitä voidaan käyttää paitsi rakennuksen, vaan myös edessä aidan.

Yhtä suosittu viime vuosina on muunnelma aita tekokivestä. Sen kustannukset ovat monta kertaa pienempi kuin luonnonkivi. Useimmissa tapauksissa sen valmistamiseksi betonista, johon lisätään pigmentit. Saadut tuotteet ovat vaikea erottaa luonnonkiveä.

Ennen valintaa, on tutkittava valtion pohjaveden, naapuruston, sekä ottaa huomioon ilmakehän vaikutuksesta.

Edut ja haitat aidan kiveä

Ennen rakentamisen asiantuntijat neuvovat tutustua kaikkiin hyviä puolia aidan valmistettu luonnonkivestä. Tärkeimmät edut:

 • elämä on vähintään puoli vuosisataa, ja oikea laatu ja jossa vielä suurempi;
 • koska kivi on luonnonmateriaali, joten - se on täysin vaaraton ja turvallinen;
 • suuri hintaluokka jotka vaihtelevat tyypin kiven ja sen jakeet;
 • lisääntynyt paloturvallisuus;
 • helppo asennus (kaikki työ voi käsitellä yksin);
 • harmonisesti esteettiset ominaisuudet kiven sovi mihinkään maisemaan;
 • mahdollisuus yhdistää eri materiaaleja.

asennus järjestelmä

1

Läsnäolosta huolimatta laaja luettelo positiivisia, miekkailu, kiveä, on useita haittoja:

 • korkea hinta (hinnat osa materiaalista on erittäin suuri);
 • varmistamiseksi vahvuus kokoonpano on vaadittu perusta.

Jos teet työtä rakentamiseen aita kiveä käsillään, voit pienentää merkittävästi kustannuksia.

On olemassa erilaisia ​​aidat kiveä seuraavat ovat joitakin yhdistelmä kiven ja muiden materiaalien:

 1. Puusta ja kivestä - on ainutlaatuinen yhdistelmä minkä ansiosta saat harmoninen osa aidat. Monimutkainen prosessi, joka vaatii erityistä huomiota, sekä erityisiä taitoja ja alustavia kehitystä.
 2. Kivi ruudukon. Niistä uusin muotoilu tietotaidon saavuttanut suuren suosion kivikoreja (ranskaksi tarkoittaa "kiveä verkkojen"). Perusta aidan tulee paksu mesh metallilangasta, joka on täytetty soralla matala ja keski- osa. Lisäksi voit käyttää jäänteitä rakennusmateriaalien (tiilet, sora, kivi). Muoto aidan voi olla mikä tahansa - kaikki riippuu suunniteltua suunnitteluun. Tuloksena on korkea lujuus aita.
 3. Kivi ja tiili. Yleisin yhdistelmä materiaaleja. Klo perusta täynnä tiilien levitä useita rivejä ja sarakkeita alustaan. Tuloksena olevassa jännevälit pilarien välillä vahvistettuja kivi. Tämä yhdistelmä voit luoda mallikas aidan. Korkea lujuus, kestävyys, äkillisille lämpötilan vakauden ja sademäärä tekee siitä suosittu.

Jos päätät tehdä aidan kivikoreja, voit lisäksi käyttää elävien kasvien kiertyä. Tämä ratkaisu näyttää hyvin omaperäinen.

Vaiheissa rakennustöiden

Jos et osaa tehdä aita kiveä kätensä, voit perehtyä seuraavat teknologiat:

 1. Täytä nauhat perusta. On huomattava, että se voidaan tehdä kahdella eri tavalla: betoni, sepeli ja laasti. Toki tekniikan Boothin, se on helpompaa, mutta tämä perusta ei ole kovin luotettava. Siksi on parempi käyttää betonia, mikä johtuu ikääntyminen vahvana muutaman kuukauden. Seuraava vaihe on tarpeen ainoastaan ​​täydellisen kovettumisen jälkeen pohjan.
 2. Vedeneristys. Erityistä huomiota kiinnitetään perustaan ​​vedeneristys, joka toteutetaan 2 vaiheissa. Ensin täytyy suorittaa ennen betonin kaatamista avulla kattomateriaalina. He matto kahdella seinällä ja pohjassa. Toinen vaihe suoritetaan sen jälkeen kun koko kuivauksen perusta. Sama katemateriaali päälle asetetaan valmistellun alueen. Johtuen vedeneristys pohjaveden ei päästä sisälle rakenteeseen ja alkaa tuhota sen.
 3. Muuraus kivi. Perusajatus on laskemme kivi. Tärkeimmät ja melko aikaa vievä prosessi - on valikoima kiviä koko ja muoto. Tarvittaessa leikata kiviä, mutta se vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Tekniikka on täysin riippuvainen kivityyppiä. Esimerkiksi hiekkakivi ja käsitelty nappulat tekniikkaa voidaan käyttää tiilimuurauksen. Valitessaan louhos pitäisi harkita asentamista betonivalutekniikka. Ensimmäinen askel on tuoda pilarit, joiden pitäisi olla laajempi kuin span.
 4. Hoito nivelet. Kun aita on täysin pystytetty, voit edetä sinetöitävä kaikki nivelet. Jos ohitat tämän tärkeän asian, valitus aidan menetetään. Erittäin syvä nivelet, on tarpeen käyttää ylimääräistä ratkaisu. Jossa on suuri saastuneen kiviä on puhdistettava harjalla ylimääräinen metalli. Käyttää joidenkin kivien poistettava vielä kovettumattoman ratkaisu.

Koristeellinen viimeistely aita murskattu graniitti

Joskus se on tarpeen muuttaa ulkonäköä tai rakennetta aidan. Muuttuvassa maisemassa, läsnäolo puutteita tai useita väärinkäytöksiä. Tällöin täydellinen murskattu graniitti, joka voi päivittää aidan.

Suorittamaan tarvittava työ laittaa julkisivun esikäsittelyaineella. Täydellisen kuivumisen jälkeen se käyttää erityistä liimaa tai sementtiseos, johon on lisätty pehmitintä. Valmistellulle pinnalle tiukasti kiinnitetty murskattu graniitti. Älä unohda saumausta ja lopussa hankaa pintaa.

Saat Sisustuspinnoille, kiviaita voi käyttää erilaisia ​​yhdistelmiä litteiden materiaalien ja rakenteellisten kipsi.

Rakentaminen aidan kaikenlaista kiven - se on aikaa vievä prosessi. Mutta tulos miellyttää kaikkia. Sijoittaneet työtä, aikaa ja kustannuksia maksetaan takaisin saanut hyödyllistä ja omaperäisiä, ja korkea aita. Se palvelee omistajat monta vuotta menettämättä sen valituksen.

Opi edellyttäen video ominaisuuksia valmistuksen aita kiveä:

Alla on sarja kuvia, jotka näkyvät eri versioita aidan kiveä:

Harjakattoisia aita kiveä

Mielenkiintoinen muunnelma

Kivi jauhe päällystetty

yhdistetty aita

of mukulakivillä

Kiveä

Varusteineen murskattu graniitti

Tekokivestä

Aidat kiveä kätensä

"Kotini - linnani!". Kuitenkin täysin ymmärtää lukutaitoisia sanonta, pitäisi harkita vakavasti aidat - luotettava, turvallinen ja esteettisesti kaunis. Miten valita rakennusmateriaali ja rakentamisen tekniikka rakentamisen - ensimmäinen asia, sinun täytyy päättää antaa enintään luova nerokkuus ja taitoa.

On tärkeää muistaa, "kaikki on uutta - hyvin unohdettu vanha". Satoja vuosisatoja sitten isiemme tiesi täsmälleen, miten rakentaa kevyeksi ja samalla kestävä aita. Se sirpaleet kiviseinät ovat säilyneet aikamme osoittaen sen erinomainen vakaus ominaisuudet. Ja kaikki johtuu kiven - luonnossa esiintyvä aine, jonka luotettavuuden on aikaa testata. Mutta takaisin tärkein. Miten rakentaa aidan kiveä kätensä?

Tekniikka rakentaminen kiviaita seuraavaa:

 • jolla on aidan merkintä;
 • luodaan perusta;
 • rakentaminen aidan kankaan.

Ennen kuin aloitat rakentamisen aita, ensimmäinen asia kannattaa tehdä markup joka sisältää luominen alustava piirustus-suunnitelma nimeämistä pituus ja korkeus aidan, unohtamatta portti ja portit, ja tauon jälkeen kaivaa juoksuhautoja säätiölle. Muista, että luonnonkivi on melko tukeva ja raskaita rakennusmateriaalien, joten säätiö on suunniteltu sopivan kuorman varmistamiseksi voimaa ja luotettavuutta suunnitteluun.

Kuten kuvassa, rakentamiseen aita kiveä kätensä tarpeeksi kiinni 35-40 cm ja leveys kaivannon 70 cm syvä. Kun kokoavat aidan korkeus on yli 2 metriä, on suositeltavaa lisätä syvyyttä kaivannon 10 cm: n etäisyydelle mittarin aita. Välttää halkeamien perustukseen ojan pohjan on herääminen soraa tai hiekkaa 3-5 cm paksuus ja antaa kehyksen venttiilin. Asentaminen muotti, alkaa täyttää ratkaisu.

Muuraus aita kiveä kätensä

Noin 10 päivä, on tarpeellista aloittaa rakentamisen muottina tukitankojen, ja sitten se on asennettu perustuksen vahvistamista grillage ja tuotetaan seuraavan vaiheen - muuttamisesta.

Rakentamiseen kivimuuri kädet, käyttö sementtilaastin hiekkaa suhteessa 1: 3. Varten esteettinen koriste voi käyttää ruskea pigmentti: 10 kauhat sementtilaastin sovelletaan 4 ruokalusikallista pigmenttiä.

Toteutus tapahtuu asentamalla annetun tasainen puoli kiviä ulospäin, tiiviit toisiinsa ja muodostavat korjaavat vasara. Pätemätön muuraus täytetty hiekalla ja sementtilaastilla. Kiinnitetään huomiota seosta ei suunnattu kiven pinnan itse, ja jos näin tapahtuu, odota, kunnes kuiva ja puhdas käyttämällä erityistä teräsharjalla. Missään tapauksessa ei saa käyttää vettä, koska se voi liuoksella saada kiven sisällä ja vaihtaa väriä luonnollinen väri kiven lohkareita.

Perustuu siihen, että nopeus pystytys kivimuuri asiantuntijoita on noin 35 vuorokautta 100 metriä, on tarpeen kutsua hänen avukseen useita avustajien tiilestä ei sovelleta jähmettymisen. Mikäli irtisanominen laskemme pakkokeinojen olosuhteista seisoo työskentelee ripottele vedellä.

Teknologia muurattujen aidan kiveä käsillään, voit katsoa videon uudelleen visuaalisesti tuoda keskittyä keskeisiä näkökohtia rakentamista.

Kun olet kaikki työt aitojen ja puhdistus kivi, voit siirtyä ulkoisen muotoilun aidan ja jälkivalua käyttämällä kapeaa lastaa.

Kaunis kivi aidat: valokuva ideoita toteutumista

Jos olet aina uskoneet, että suunnittelu ja tyyli ovat tärkeitä vain sisätiloissa ja rakennusten, niin olet syvästi väärässä. Ulkonäköä esikaupunkialueilla ei ole yhtä tärkeä kuin suunnittelu maan mökki puutarha, sisältä ja ulkoa. Vain katsomalla kuvan kiviaidat, huomaat, että nämä tyylikäs ja kaunis muotoilu eivät ole vain suojaa, ja liiketoiminnan osa kortteja, ja jopa niiden "maku". Lue huolellisesti tämä materiaali ja tutkimalla kuvia tyylikkäitä, erilaisia ​​suojaus eri luonnon ja keinotekoisten materiaalien, olet varmasti ymmärtää, kuinka tärkeää on valita ihanteellinen aita, joka palvelee paitsi suojaava rakenne, mutta myös koristelu sivuston!

Aidat - lajien moninaisuutta

Tukeva kotelo voi koristella sivuston kiinnittää huomiota siihen, ja voi päinvastoin, yksinkertaisesti piilottaa yksityisen omaisuuden pois uteliailta katseilta, katujen likaa ja kutsumattomia vieraita.

Aita luonnonkivestä

Käytännöllisesti katsoen mitä tahansa kiveä voidaan kutsua materiaalin kestävä, vähän huoltoa, kestävä ja visuaalisesti, tämä tekee käytännössä impregnable aita rakenne. Kuitenkin tiedetään, että aidan suunnittelu ei loistaa monimuotoisuutta. Niiden ulkonäkö riippuu viidestä tekijästä: muodossa kiviä, niiden koko, väri lohkareita, millä menetelmällä ne laitetaan, samoin kuin aidan-tyyliin (se voi olla jatkuvaa, yhdistetty, yhdistä kivi ja taonta, metalli- tai puuaita ja jne).

Aita tiilestä tai lohkareita vaikeaa luoda herkkä, mutta se on täysin mahdollista, jos halutaan, tyylitelty hyvin eri aikakausilta, arkkitehtonisia tyylejä, kuten antiikin Kreikan, itämainen, eurooppalainen. Esimerkkejä näistä, voit myös nähdä kuvia esitetään tässä.

Kivi seinät voivat olla hyvin eri korkeuksilla, mutta yleensä vähintään korkeus tällaisen suojan on korkeus yksi ja puoli metriä. Juuri tämä korkeus tehokkaasti teflonia yhtä tehokkaasti ulkomaailmasta. Maksimikorkeus kivi "jättiläiset" voi nousta jopa kolme tai neljä metriä, mutta yleisin aidan korkeus kaksi, kaksi ja puoli metriä. Nämä suorittavat ehdottomasti kaikki toiminnot niin tehokkaasti kuin niiden erittäin korkea "veljet".

Tyypit miekkailu tyypistä muuraus

On olemassa kolme päätyyppiä kivimuuraus: lankku, lankku parani, samoin kuin "villi" raunioista:

 1. Ensimmäinen pidetään normaalina, perinteinen, sillä on tarpeen ottaa lohkareita juuri oikea muoto, pinnan on oltava joko täysin sileä tai haketetaan.
 2. Tehdyn lankku liittyy käytön kehittyneiden kiviä, jotka on käsitelty edellistä parempi tyyppi muuraus. Eli niiden muoto on oltava täydellinen, ja pinta - hyvin tasainen.
 3. Muuraus "villi" kivimurskaa valmistettu luonnollisista kivistä, jopa ne, jotka ovat hyvin epäsäännöllisiä muotoista ja ihanteellinen pinta.

Tyyppisiä aidat menetelmällä rakentaminen

Valetaan hihnatyyppiset tarvita mitään stone rakenne, mutta viestit ja pistorasia tehdä mielensä mukaan, nämä tekijät ovat välttämättömiä rakenteen vahvistamiseksi ja antaa sille lujuus ja vakaus. Tässä osiossa välissä kivi sarakkeet voidaan täyttää paitsi kiviä tai tiiliä, mutta myös erilaisia ​​materiaaleja - päällysteet, polykarbonaatti, puu ja jopa taottu metalli. Valitaan edullinen materiaali, kuten aaltopahvin tai polykarbonaatista, voi säästää huomattavasti.

Lisäksi aidat, loi kokonaan kivestä, moderni asiantuntijat vain erittäin suositeltavaa harkita aita sekarakenteeksi. Hyvä esimerkki tästä - harmoninen yhdistelmä väärennettyjen elementtien ja korkki ja sarakkeita kivi, luonnollinen tai keinotekoinen. Ristikko kuten aidat ovat terästä, joka on kiinnitetty pylväisiin kivi, on silmukka. Tässä tapauksessa voidaan pylväs tiilestä, louhoksen-kivi, graniitti ja muut kivi.

Tyypit aidat, kivi määrittämä näkymät

Rakennuksen ominaisuudet ja ulkonäkö kivet, joita käytetään rakentamiseen aidat, vain tehdä mahdolliseksi rakentaa erilaisia ​​malleja:

 • dolomiittikivellä aluksi melko tasainen, vain valita haluttu paksuus, se on helppo luoda halutun muodon - kaikki tämä antaa hyvät mahdollisuudet kannalta miekkailu suunnittelu;

 • Graniitti on erittäin kova ja melko kallis aidat käytetään harvoin, on toinen hänen negatiivinen - on karkea pinta helposti kertyy likaa;

 • kalkkikivi helpompi käyttää, mutta hän pelkää vettä, jotta estetään sen tuhoutumisen takia, kivi käsitellään erikoisratkaisuna nämä samat ominaisuudet pätevät myös hiekkakivi;
 • laajalti käytetty ja vanha rakennusmateriaali coquina, se on huokoinen ja pehmeä, mutta kestävä, täysin kestä pakkasta ja kosteutta.

Riippuen yleinen tyyli hakatuista kivistä osa valitaan karkeaksi murskattua tai haketetaan väliaineessa. Nykyään on mahdollista tavata ja esteitä, jotka yhdistetään harmonisesti kivet eri pinta ja kiviä erikokoisia, sävyjä. Mielenkiintoista yhdistelmä näyttää tasaisen muuraus luotu pala, kiillotettu kivi, muuraus ja karkea kivi luonnon väärinkäytöksiä. Viimeistely kiviaitojen tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1