Aidat kiveä kätensä

Miten rakentaa kauniita ja kestäviä kiviaita kanssa kätensä kaikkia sääntöjä

Kivi Aita - aita suoritusmuodossa edullisesti tunnettu siitä, muista vertaansa vailla lujuus ja kestävyys. Mutta vain yksi näkyvä utilitaristinen ominaisuuksia luettelon etuuksista ei kata - rakennettu taitavasti valittu lohkareet hänellä on poikkeuksellisen kaunis laskun, täydellisesti yhdistettynä johonkin maisemaan. Ainoa haittapuoli on kalleus aidat niiden erektio, mutta tämä virhe voidaan helposti poistaa - ottamaan, ja rakentaa kiviaita käsillään.

Laskelmat ja valmistelutyö

Rakentaminen aidan kivi alkaa selventää rajoja omaan maahansa. Varmistuakseen paikka kulkua rajalinjojen, piirtää aita suunnitelma, ja sitten päättää, millaista kiven käyttöä. Arvioon tulevista kuluista, ostaa tarvittavat tarvikkeet, muuten obzavedites työkaluja tarvitaan, ja vasta sitten edetä rakennustyöt.

Ennen kuin rakentaa kiviaita käsillään, älä ole laiska selventää rajoja yksittäisten kotitalouksien - ehkä ne eivät ole paikka, jossa sinun tapana ajatella. Syömällä sen aidan viereisen siirtolapuutarha, löydät itsesi hyvin hankalassa asemassa, koska kiviaita - monoliittinen rakenne, ja siirrä sitä, kun virhe saadaan selville, et pysty. Estääkseen esiintyminen vastaavissa tilanteissa, kutsua tarkastajien ja pyytää heitä tekemään maanmittauksen sivustoja.

Määrittäminen rajat henkilökohtaisen alueella mittaa kaikkien osapuolten ja tehdä luonnos tulevaisuuden kasvi. Määrittää haluttu korkeus aidan (yleensä se on 2-2,2 m), sitten sijainnin merkitsemiseksi kohteen sijainti ja portti, ja sitten laskea useita tukitankojen. Napojen lukumäärä lasketaan suositeltu pituus 2,5-3,2 m jännevälit.

Valinta kiven rakentamiseen aidan

Nykyaikaisessa maiseman suunnittelu, erilaisia ​​raaka luonnonkiveä, joista suurin osa soveltuu hyvin pystyttäminen aitojen kaikenlaista.

Yleisimmin käytetty aitojen:

 • Cobblestone (alias Savage-kivi tai lohkare) - erittäin kestävä kivi teräs-harmaa, on olennaisesti pyöristetty fragmentteja basaltti tai graniitti;
 • dolomiitti - kellertävän valkoinen tai vaaleanharmaa, litteä teräväreunaiset kivi, joka näyttää enemmän kuin marmori,
 • kalkkikivi (coquina) - pehmeä, hyvin hoidettavissa kevyt ja helppo tavaraa, ainoa haittapuoli, joka on huonosti kosteutta;
 • Sandstone - kestävä, vesitiivis ja pakkasen kerroksellinen kivi, joka on pitkään käytetty aitojen;
 • pullot (toisin lavarattaat kivi) - epäsäännöllisen muotoinen kappaletta hiekkakivi, kalkkikivi tai graniittia normaalisti käytetään järjestely perustuksiin.

Jos olet aloittelija muurari rakentaminen kivimuuri kätensä parempi valita levy hiekkakivi hewn kalkkikiveä. Jolla on suhteellisen säännöllisen muotoinen tällaiset materiaalit ovat melko helppo mahtua siisti rivi, joten niiden kanssa on helppo ja mukava käyttää. Kuitenkin oikeudenmukaisuus, on huomattava, että aidosti alkuperäisen mallin suojauksia saadaan vain kulma ja mäkinen kivimurskaa tai raunioista.

1

Valmistelu tarvikkeiden ja välineiden

Ostetut tai itsenäisesti valmistelemaan oikea määrä Rock, saa seuraavat rakennusmateriaalit:

 • sementti M300 tai M400;
 • kivimurska keskimmäinen osa;
 • Hiekkaa, jonka raekoko on 0,15-5 mm;
 • Raudoitustangot, joiden halkaisija on 8-12 mm;
 • paksua terästä putken pituus 3,5-4 m;
 • Puolihoito muotti valmistus;
 • koriste-elementit - savi laatat, lyhdyt, taottu yläosien pilareita, piikkien tai ristikko.

Poimia tarvikkeita, saada vuokra mikseri ja hitsauskone ja valmistelee tarvittavat työkalut ja tarvikkeet, nimittäin:

 • puiset tapit;
 • 5-6 kerää rakentaminen johto;
 • vesivaaka ja pystysuoran;
 • handsaw puu ja metalli;
 • ruletti;
 • rammer;
 • pistin ja lapio;
 • lastalla;
 • kaavin;
 • teräsharja;
 • useita suuria kauhat.

Rakentaminen vahvistettu kaistale perusta

Valmistuttuaan valmisteluun tarvittavat, jatkaa kaivauksia ja aloittaa tyhjentää työmaan roskia ja kasveja. Suoritettuaan puhdistuksen taso maahan haluttuun kohtaan, ja siirrä aidan asemakaava.

Tarvitaan valmistelutyötä

Ennen kuin rakentaa kiviaita käsiään:

 1. Merkitse ulkokulmissa tulevaisuuden aidan painetaan maahan pitkät sauvat.
 2. Johdonmukaisesti yhdistää ne kireällä johto lähellä maanpintaa.
 3. Vahvistamisesta näin äärirajoille, määrätä asennuspaikalle tukipilarit ja merkki niiden tappeja.

Kiviaita - muotoilu raskas, alttiita vääristymiä ja vajoaminen. Paras vaihtoehto sellainen emäs massiivinen rakenne on vahvistettu jatkuvan nauhan perusta, joiden leveys on 15-20 cm suurempi kuin paksuus aidan.

Jotta kiviaita ei tuhoa toiminnan pintaveden perusteella hänen pystyssä näkymät maan pinnan muodossa tehokas 15 cm cap.

Louhinta- ja rakentaminen muotti

Noudattaa tarkasti suorittamisen järjestystä maanrakennustyöt:

 1. Kaikki rajalla nimetty aita, sisäkehän poistaa turve nauhan leveys 50-70 cm.
 2. Mukaisesti tarkoitettu ääriviivat kaivaa kapeiden ojien 80-cm syvyyteen.
 3. Alalla luoda aita viestit edelleen haudata ojaan 40 cm.
 4. Pohjalle kuoppaan, ja huolellisesti kohdista napa kuoppia ja kaada kerros hiekkaa pyatisantimetrovym.
 5. Hiekkakerroksen huolellisesti sinetöidä käsin juntan.

Rakentamisen muotin ja jäykistekehys seuraavassa järjestyksessä:

 1. Hienonnettu kokoinen levyt knock muotti levyt 1,10 metriä korkea ja asettaa ne vasten ojan sivuja. Kiinnittämiseksi laudoituksen osat joka mittari asennusaika pystytukineen ja diagonaalinen kannattimet prop.
 2. Kiehua vahvistaa ristikko silmien, joiden koko on 15 x 15 cm terästankoja.
 3. Alentaa lujiteverkon alaosassa kuopan ja kiinnitä se korkeus 5 cm hiekkaa.
 4. Toinen hila asetettu 20 cm alle maanpinnan.
 5. Kiinnittämiseksi lujiteverkon halutulla tasolla käyttäen terästankoja, ajetaan pohjaan ojan kahteen rinnakkaiseen riviin portailla 50 cm.
 6. On keskituki poikkileikkauksen pystyasennossa, asettaa teräsputken.

Liuoksen valmistaminen ja betonivalun perustuksen

Sekoittimen sementin, veden, hiekan, soran ja pehmittimen valmistaa standardi raskas betoni ja täyttää sen muottina.

Paino betonin tiivistämiseksi värähtelijä (tai pata), litistää liuoksen pinnan ja paksu kansi se muovikelmu estää ennenaikaista haihduttamalla. Lämpö voidaan kasteltava betoni kylmää vettä.

Kun betoni hankkii lopullisen kovuutensa, poista muotti, mutta muuraus aidan alkuun asti - täysin "kypsä" ja suolaliuos tarvitaan kuukautta.

Rakentaminen kivi tukipilarit

Tukipilarit ovat suuntaissärmiön osa 300-300 tai 400-400 mm ja korkeus 2,3-2,5 m. Levitä kuten kivi telineestä liukuva muotti. Turvatakseen tuki jännevälit varustettu teräksestä kiinnitykset.

Ennen kuin alat lay out peruspilareista kiviaita käsillään, jotta heillä terästä kiinnitykset. Tämän leikatut kappaleet raudoitustangoista 60-70 cm pitkä ja hitsata ne niiteillä. Ulottuu tangot suunnata samansuuntaisesti alustaan ​​ja liittää ne toinen toisensa yläpuolelle askelin 30-50 cm.

Vaiheissa rakentamisen kivipilarit:

 1. Mukaisesti valitun mitat muotti levyt konstrukti post - alhainen (30-40 cm) neliö laatikko ilman pohja ja kansi.
 2. Aseta muotti perustalle siten, että pystysuuntainen teräspohja tuki sijaitsi aivan keskustassa laatikon.
 3. Valmistetaan liuos melko paksu siirrostettiin kolme osaa hiekkaa ja yksi osa sementtiä. Jotta yritys yhteyden lohkareita lisätä seoksen ¼ osaan PVA liimaa. Jos haluat saada lopulta saumat erottuvalla värillä, kirjoita liuoksessa kuivaa pigmenttiä.
 4. Mahdollisimman tarkasti, tasainen kasvot ulospäin, lay sisällä muotti alkuperäinen määrä kiviä. Onteloita vasaran ratkaisu.
 5. Täyttämällä kiviä ensimmäisen kanavan, toisen sarjan päälle se on sama, ja jatka muuttamisesta.
 6. Yhden päivän jälkeen, poista alemman rivin levyt, asettaa sen toisen tason ja on myös täytettäviksi kivillä ja sementtiä.
 7. Edetä tässä järjestyksessä ja sitten - asteittain liikuttamalla laatikko ylös, lähtönavan halutulle korkeudelle.
 8. Havaitaan poistamisen jälkeen muotti kuilu kivien huolellisesti sinetöidä ratkaisu.

Tärkein vaihe - rakentamisen kivi jännevälit. Sekvenssi tässä seuraavasti:

 1. Lajitella kivet muodoltaan ja kooltaan. Tarvittaessa hylkivät hyvin näkyvä kasvot sileä cobbles tehdä viillot, suurimmat kivet jaetaan useisiin osiin.
 2. Vierekkäisten pylväiden, lähellä pohjaa, vetää kaksi riviä johto, joka rajoittaa Ulko- ja sisäseinän tasosta.
 3. Levitä ratkaisu pohjakerroksessa ja kerralla (sementtiin ei ollut aikaa tarttua) Tee tästä lennonnumero.
 4. Ens kauas - kivirivillä ulkoreunaan ja sisäseinän, täytä sitten eroa niiden välillä. Katukivet yrittää pinota litteä osa, täyttää aukot niiden välissä liuos.
 5. Kaksikymmentäneljä tuntia ensimmäisen kerroksen kovettuu kivet, nosta lanka ja antaa seuraavalle riville, älä unohda aika ajoin tehdä sidoksia.
 6. Kun aidan saavuttaa tason ensimmäinen kiinnitys, hitsattu ohut lujiteverkko ja jatka muuttamisesta.
 7. Näin, näyttää aita haluttuun korkeuteen. Toiminnassa, puu seinämän paksuus seurata U-muotoinen kuvio, kun taas niiden vertikaalisuuden - vetoköysi kohtisuoraan.
 8. Viehättävä lasku epäsäännöllinen muuraus oli parempi havaittavissa 4 tunnin kuluttua rakentamisen jälkeen jokaisessa kerroksessa, kirjailtu väliset saumat kiviä tai kapea kaavin muotoinen lastalla.

Valmis aita teräsharjalla harjan sementtiliete spray-kuivattiin, sitten se pestään 30-prosenttista liuosta kloorivetyhapon kisloty.Verhushki tukipylvään kansi koriste vedenpitävä korkit.

koristella aita lyhdyt, kihara puu balusters tai taottuja osia, jos halutaan.

Ominaisuudet rakentamisen aita tekokivestä

Keinotekoinen kivi maksaa monta kertaa pienempi kuin mikä tahansa positiivinen kokonaisluku. Tuottaa sitä betonista, joka avulla väriaineiden ja erityisen moldov antaa väri, muoto ja rakenne luonnonvaraisia ​​lajeja. Keinotekoinen kivi on hyvin kestävä, mutta se ei ole välttämätöntä käyttää sitä alueilla matalia pohjavesiä pöytä, sekä paikoissa lähellä kiireinen valtateitä.

aidan rakentamisen tekniikkaa tekokivestä ei eroa järjestystä rakentamisen luonnonkiven seinät. Ainoa ero niiden välillä on mahdollisuus käyttää valmiita tukipilarit ja kevyt tie kytkin, joka muistuttaa pikemminkin klassinen "tiili" -menetelmällä.

Video: Rakennus kiviaita käsillään

Nyt osaat tehdä aidan kiveä käsillään, ja pystyivät varmistamaan, että rakentaminen kivimuuri - prosessi pitkä, hankala ja työläs. Mutta tuloksena rakentaminen kannattaa komeasti kaikki käytetty rahaa, aikaa ja energiaa. Jos henkilökohtainen kokemus ei riitä - antaa työn ammattilaisille.

Besser - keinotekoinen kivi muodossa lohkojen eri värejä. Suosittu nimi tulee valmistajan - USA. edelleen

Konkreettisia pilarit voivat olla kotona aidan käsillään, mutta pian on huomattava, että tehdas. edelleen

Tässä nimenomaisessa rakentaminen on erittäin suosittu asennus ovien ja porttien aaltopahvista omin käsin - valokuva tontteja. edelleen

Valitessaan aitaa pihalla, puutarhassa tai tarhaan tontteja, jokainen omistaja pyrkii valitsemaan luotettavin, helposti tekninen. edelleen

Varmasti niitä, jotka ovat olleet Euroopassa, kiinnitti huomiota mitä alkuperäinen siisti aidat ympäröivät talon ja siellä on yksityinen. edelleen

Ongelman rakentamalla uuden vartijan kasvoja joka kesä asukas tai omistajan omakotitalon. Jokainen haluaa sen olevan. edelleen

Karl Rabitsa patentoitu keksintö toimii luotettava materiaali tähän aidat enää luvulla. Kanala aita. edelleen

vieläkin ideoita:

in Maaliskuu kertoa kausitöihin tässä kuussa, pitää puutarhan täydellisessä kunnossa

Aidat kiveä kätensä: materiaalin valinta, manuaalinen

Aidat kiveä käytetään ihmisen ikimuistoisista ajoista lähtien. Tällä hetkellä luonnon, luonnon materiaaleja, kuten kiveä, huipulla suosiota. Valtava valikoima luonnonkiven johtaa usein hämmennystä maallikko. Siksi tärkeää valita ja tehdä oikea valinta tietyn tyyppinen kivi sopii pystytys aidan nähdyn muotoilu.

Materiaalien valinta (vertailutaulukko)

- murto-osa 105-300 mm - 2500 ruplaa / m3;

- mukulakivi for kivikoreja -70-130 mm - 300 ruplaa / m3.

Yhtä suosittu rakennusmateriaali kiviseinät on keinotekoinen kivi. Sen kustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin kustannukset luonnon, luonnonkiveä.

Aita tehty kalkkikivestä

Ennen rakentamista kivimuuri kätensä on määrittää tarkka sijainti se, piirtää kaavio rakentamisen, perusta suunnitelma, ja myös tehdä karkea laskelmat tarvittava määrä rakennusmateriaalien.

Jos maa ja asumisesta ovat lähellä sen naapureita, se on tarpeen etsiä kirjallinen suostumus rakentamisen rakennuksiaan. Kiistojen välttämiseksi ja rajariitojen, pitäisi valmistella ja antaa asiakirjat rakentamiseen teknisen varaston toimisto. Hankkeet toteutetaan rakentamisen aidan ilman vaikeuksia ja ongelmia.

Valmisteluvaiheessa rakentamisen aita luonnonkivestä voidaan myös katsoa:

 • maa puhdistaa roskat kaikenlaisten ja taitto (yhdenmukaistaminen);
 • taitetaan säätiöiden mukaisesti järjestelmien ja piirustuksia. merkintä Application (aita linja, aseta portti, portit) sen vuoksi, suoritetaan käyttämällä johdot kiinnitetään panokset;
 • osto rakennusmateriaalien - kivet, hiekka, sementti, vahvistaminen;
 • ostaa välttämätön työkalu - hitsauskone, lapiot, keittosäiliö laasti tai pieniä betonimylly.

Seuraava askel rakentamiseen kivimuuri järjestely perusta.

Aita hiekkakivi

Kaivantojen kaivaminen että perusta on tehty mukaisesti luotu markup. Kun otetaan huomioon, että kivi on melko raskas ja kestävä rakennusmateriaali, on alusta helposti kestää kuorman kunnolla, luotettavuuden varmistamiseen ja kestävyyttä rakenteita.

Aidat on rakennettu kivimateriaalia yksinomaan hihnan perusta perustuu w / w lohkot tai tiilet. Vaiheessa kaiken perusta sinun täytyy noudattaa seuraavia vaatimuksia ja määräyksiä:

 • esikäsitellylle leveyden on oltava suurempi kuin paksuus aidan 15,0 cm syvä kaivanto on kaivettu 80,0 cm Jos aita pystytetään korkeus 2 metriä, kaivannon syvyyttä lisätään 10,0 cm per metri aita .;
 • Ensimmäinen asia, suoritetaan hiekka turvatyyny vähintään 50,0 mm, joka kaadetaan veteen ja tiivistetty;
 • sitten tuottaa laskemisen paino / paino yksikköä, käyttäen liuosta, jossa lisäaineen ja yhdistävä vahvistaminen 30,0-40,0 mm halkaisijaltaan;
 • sitten asennettu uran vahvistettu luuranko, jonka ympärille asettumista muotin reunus aluksella, jyrkät maanpinnan yläpuolella noin 20,0-30,0 cm, ja koko rakenne on täytetty liuoksella;
 • purkaminen muotti tuotetaan muutaman viikon (3-4 viikkoa) sen jälkeen, kun lopullinen kovettuminen sementti;
 • aukot ovien ja porttien täytyy asentaa tukipilarit, joten kantavissa osissa kaivaa ja kaadetaan teräsbetonia ratkaisu.

Aita tehty kalkkikivestä

Koska on välttämätöntä rakentaa samanaikaisesti kaikissa pilareissa nopeuttamiseksi rakennustyöt. Rakentamisessa kivi kelluva miekkailu käytetyin muoto (muotti). Tämän vuoksi on tarpeen tuottaa tarvittava määrä ruuveja leikkauskuva muotin levyt ja noin 150 mm: n korkeus. Sisäiset parametrit, jotka vastaavat mitat perusta. Yksi sarake vaatii 2 kpl kokoontaitettava Muottikalustoa.

Valmistuksen jälkeen puitteita, tulisi toimia mukaan seuraavan algoritmin:

 • ja asennettu muotti asetetaan aluksi kerros kivi. Ne sijoitetaan siten, että ne ovat parhaiten sovi kokoontaitettava muodon ja toisiinsa;
 • tuottaa tiheämpi liuos täyttämällä kaikki halkeamat ja ontelot;
 • kiinnitetään sitten seuraava muotti ruuvit ja täytettäviksi kivillä ja liuos on samanlainen.

Päivän jälkeen tai kaksi ruohonjuuritason vaihtolava muotoja voidaan poistaa ja aloittaa rakentaminen seuraavien kerrosten. Void löysi purkamisen jälkeen muotin, sinun on täytettävä ratkaisun välittömästi. Paikoissa, joissa viive tulisi asentaa vapauttamaan metallikulmat, jotka on hitsattu putkiin.

Muotoinen pilarit ja rakenteet on suojattava ilmakehän sademäärä. Virheetön suoritusmuoto on laite muovista tai metallista korkit.

Aita graniittia

Walling aidat alkaa sovelluksen pohjaetiketistä. Jännevälit kiviaidat ovat täyttäneet virkaa 100,0 mm, eli siirtymä seinien sisäpuolelta 50.0 mm ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Reunoja pitkin seinän avulla taso tuottaa symmetrisen kivien asettamista. Optimaalinen koko kiviseinät munivia - jopa 25,0 cm.

Mukaan venytetty välillä langan osat on suunnattu myöhemmän muurin. Mukavuussyistä käytön ja rakenteellisen lujuuden kiviä suositeltavaa litteänä puoli ylöspäin, huolellisesti halkeamien täyttämisessä ja mitätöi välillä Sementtihiekkakattotiilet laasti.

Rivit kivimuurien on erittäin suositeltavaa suorittaa ligaatio. Ja ylärivin kulkua kivi aita on valittu samankokoisia. Kuten valinta sallii yläosan aidan rakentaa sileä.

Aita tehty mukulakivi

pinta- ja injektointi hoito on viimeinen prosessi aidan rakentamisen, luonnon ja keinotekoinen kivi.

Saumat muuraus kirjo kolmella tavalla: syvä ja matala kupera. Ensimmäinen suoritusmuoto suurentaa äänenvoimakkuutta muuraus.

 • Kaavin - metalli- (4 mm x 150 mm x 2,5 mm), jonka pää sijaitsee uloke ( "hammas") mitataan 10,0 mm x 20,0 m;
 • tasainen rinnekoneita harja metalli harjakset;
 • kankaan paloja ja vaahtomuovia.

Vähitellen sitoa syvä saumausta näyttää tältä:

 • leikkaus kiviä ja saumat teräsharjalla;
 • luodaan kaavin siisti, syvennystä 20,0 mm;
 • puhdistus saumat ja kiviä vaahtoa.

Jos ohitat saumausta ulkonäköä kiven aita on paljon pahempi.

Sisustuksessa luonnonkivi - rakenne ja väri. Siksi rakennettu luonnonkivestä aidat, itsenäinen eikä vaadi soveltamista koristeosat parantaa ulkonäköä. Kuitenkin, jos halutaan, alkuun tukitankojen voidaan varustaa vesitiivis koristeellinen malleja - korkit huiput.

Usein kivinen aidat koristella harjakattoisia taonta, erilaisia ​​valaisimia, ja "elää" Koristetakeet - creepers -lianami (viinirypäle, ruusu).

Kankaat kuuro aita voidaan elvyttää avulla lasimosaiikkeja paneelit muovipullojen ja käytettyjen CD-levyjä. Käyttämällä näitä tai muita koristeellisia yksityiskohtia riippuu mieltymysten ja toiveiden omistaa maata, johon on rakennettu kivestä aidat.

Aidat kiveä on monia hyviä ominaisuuksia, mutta siitä huolimatta on useita haittoja:

 • pystytys aita tehty kivestä - melko pitkä, työläs rakentaminen menettely;
 • rakentamiseen tällaisten laitosten tarvitaan perusta;
 • kalleus joidenkin luonnonkiveä.

Rakennuskivet aidat huomattavasti kalliimpia kuin estettä puuta tai metallia. Rakentaminen säätiö, kustannukset luonnon materiaaleja, kuljetuskustannukset, maksaminen mahdollista lisätyövoiman edellyttää huomattavia sijoitusrahastoja. Pienentää taloudellisia kustannuksia voi johtua rakennustyöt omasta.

Tällä hetkellä vastaanottaa mestarikursseilla (video opetusohjelmat) rakentamista koskevat kivirakenteita, kuten aidat, ei ole vaikeaa, se riittää mennä "YouTube" ja käyttää hakukonetta valita sopiva leike. Esimerkki aita kalkkikiven syvä ompeleita:

Alla on sarja kuvia, jotka näkyvät eri versioita aidan kiveä:

"Mosaic" kiviaita.

Kiviseinä raunioista voi olla mitään mekaanista, kemiallista ja säätä.

Mielenkiintoinen suoritusmuoto kiviaita ruudukossa.

Aita tehty kivestä, koristeltu taonta.

Aidat tehty hiekkakivestä yleensä yhteisiä ja nauti yhtä suurta menestystä.

Vähintään suosiossa asunnon yhdistetään aidat.

Alla oleva video näyttää, miten oikein noudattaen kivimurskalla. Selittää piirteet kulman kirjanmerkin.

Kuinka tehdä kiviaita käsillään

Ennen kuin teet kivimuuri, lue tämä materiaali huolellisesti. Tarjoamme kaikki vaihtoehdot aidat ja antavat tietoja säätiön, muuraus aidat ja asennus malleja. Alkaa tehdä kiven aita kädet tulisi asentaa oikeanlaista perusta. Kivisuojan on suuri fyysinen massa, joten vahvistaa asemaansa riittävän massiivinen pohja tarvitaan.

Kiviaitojen, ehkä kaikkein vanhin joukossa käytetty henkilön suojaamiseksi kotinsa. Ne tulevat useita lajikkeita.

"Wild" aidan muuraus - se on rakennettu kivistä kaikki koot ja konfiguraatiot epäsäännöllinen kulmikas. Saada enemmän tai vähemmän pystysuorat pinnat edessä ja takana kotelon, työ tehdään sisemmästä ja ulkoseinien linjat, täyttö keskiosa ja tarpeetonta kappaletta lohjennut kivi.

Jos lähtöaineena on riittävän suuri näytteenotto kivimuuraus teki pustoshovku lähtevät saumat syvyys 2-5 cm. Tämä antaa kaiteen erityistä charmia ja luonnollisen ulkonäön.

Jos kokkareet liian pieni, ne asetetaan paneelin linjat, täysin täyttämällä saumat ja käsittely erityinen työkalu - kuori. For "villi" muuraus soveltuu erittäin hyvin tällaisia ​​kiviä hiekkakivi, dolomiitti, liuske, ja joidenkin pullojen.

Tesovo muuraus seinä kivistä kulma aiemmin veistetty, jossa on enemmän tai vähemmän suorakaiteen muotoinen. Parempaa kohtelua, sitä tasaisempaa nivelet ja muuraus itse. Kuitenkin käytetään yhä kovaa käsittelyä, jolloin aidan luonnollisen ilmeen. Tasainen etupinta ja kohtisuoraan kivien, sitä enemmän sellainen kytkinlamellien muistuttaa perinteisen laatta.

Kiviaitojen hankkivat omat tyyli ja ulkomuodon takia laaja valikoima erityyppisiä muurausmateriaalit. Jotkut suosituimpia on esitetty alla.

Tasainen vaakasuora muuraus. Muoto kerroksittain kivien, katukivet pastillit jotka asetetaan riveihin vaakasuoraan asentoon.

Litteä vertikaalinen muuraus. Valmistettu samantyyppisiä kiviä että tasainen vaakasuora muuraus, mutta pystyasentoon. Tätä menetelmää käytetään hyvin harvoin, yleensä yhdistelmänä aidat täyttää huokoset. Tehdyn alkaa vasta, kun asetettu tai vuorattu tukijalat.

Butovannaya muuraus. Tehdään suunnilleen samalla tavalla kuin butovannye aita. Lähtöaine on pyöristetty kivet että kaatamisen aikana on asetettu vasten sivuseinämien muotti.

päin muuraus. Tämäntyyppinen muuraus on yleensä kutsutaan viimeistelyyn. Tässä tapauksessa, tasainen kivet kiinteä paksuus suunnilleen yhtä suuri kuin aiemmin valmistettu pohja-alue, seinään tai muuhun pintaan. Eteen muuraus osoittautui enemmän tai vähemmän tasainen, ensimmäiset paksuin laatat, ja sitten kohdista ne loput muuraus, unohtamatta säätää vaakasuoraan tai pystysuoraan.

Riippumatta muuraus, miekkailu rakentaminen sisältää peruskiven aidan ja tukipilarit. Se on niiden vahvuus ja laatu määrittää kestävyys ja estetiikka rakenteen kokonaisuudessaan.

Kivi aidat ovat raskaita ja riittävän huokoinen kivet itse, merkittävästi huonontaa adheesio liuokseen. Siksi yhteys elementtien on paljon heikompi kuin tiilien välistä. Heikkoja ja hiekkaisessa maaperässä ja kosteikkojen sekä paikoissa, usein oireita tällaisen suojan ei ole tarpeen rakentaa seisminen aktiivisuus.

Valmis zalvka muotti ja vahvisti säätiön kuvassa.

Alustan on oltava kiinteä ja stabiili epätasainen vajoaminen ja siirtymä vaaka- ja pystysuorat akselit. Voit tehdä tämän seuraavasti. Ensimmäinen, kaivaa kaivannon leveys on noin 50 cm: n syvyydessä maaperän jäätymisen (tyypillisesti 60-80 cm). Ja jos aita järjestelmä sisältää portin ja portin, ja kaivannon toteutetaan myös ne. Sitten valmistautua tilaa kaatamalla "lasit", tai kuten niitä kutsutaan, "kengät." Tämän järjestelyn kannattimia sijoittaa kaivaa poikittaiset urat, joilla on sama konfiguraatio kuin että ojan. Urat tehdään kohtisuorassa aidan tiedotteet 60 cm siten, että leikkauspistettä ojan ja urat olivat keskiosaan telineitä. Tässä paikassa seisoo syvennetty 40 cm. Tämän seurauksena kohdassa, asennuksen on muodostettu Ristipää "häntä".

Muuraus pilarit aidat toteutetaan samanaikaisesti kaatamalla säätiön. Tyypillisesti tämä toimenpide sisältää asettamalla muottikalvon, vahvistaminen ja valu betoni. Väli "kupit" jätä välillä 2-5 metriä. Riippuen kentällä "lasit" voidaan täyttää kunkin telineeseen tai yhden.

Päätyttyä kaivaukset alkaa vahvistaminen. Optimaalinen - neliö runko, jonka sivujen 30-40 cm, kulmat, joka kulkee ankkurin aallotettu osa ei ole pienempi kuin 12 mm, valssilangan kautta vyöllä 40-60 cm ankkurin rakentaa luuranko, joka tasoittaa keskiosa ja kaivannon urien ja asennettu pystysuoraan. paikassa sijainnin telineitä. Risteyskohdat välttämättä sitoa toisiinsa.

Seuraavassa vaiheessa asetetaan muotti korkeus 10-30 cm ja enemmän. Tässä tapauksessa yritä asentaa sitä niin, että aikaa ja kaada perusta, ja "lasit", jättäen kysymykset varusteet Rack. Sillä puolella muotti asioita ei ole asetettu, täyttö suoritetaan ainoastaan ​​maanpinnan tason. Samoin kaadettiin kaivanto, joka ulottuu alle portti ja portti.

Vieressä siirtyä suoraan laskemme betonin laastin. Hänen huolellisesti vibrated, tiivistetään ja sullotaan kaikin käytettävissä olevin keinoin estämään esiintyminen onteloita perustusrakenteeseen ja "lasit".

Jälkeen 5-6 tuntia, muotti puretaan ja jäljellä alkua varten 2-3 viikkoa. Jos sää on liian kuuma (+30 ° C ja yli) tai sateinen, on toivottavaa levittää yli paksu pressu ja sivusuunnassa nojaa tukiseinän.

Rakennusalalla kiviseinät, jotkut syyllistyvät kömmähdys ja ei täysin käytä toimintoja pilarit-pilarit ja pitää niitä vain koriste-elementtejä. Vaikka on navat edistävät säilymistä rakenteellisen eheyden: he varmasti pitää kiven jännevälit ja suojella heitä halkeamia, vääristymiä ja tuhoa.

Kun laite on kiviaidat, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä laatuun liimaus reunaan lentänyt sarakkeeseen. On olemassa useita vaihtoehtoja.

Ligaation. Tämä asennus aitojen omin käsin käytetään yleensä muuraus kivikasojen kulmikas. Ensimmäinen ja toinen kiviä vahvistetut päittäin molemmin puolin julkaisu venttiilien telineisiin. Sitten ligaatio suoritetaan muodostamiseksi ensimmäisen ja toisen riviä telineiden ja koteloiden ensimmäinen rivi. Telineeseen valita paras kivet ovat enemmän tai vähemmän säännöllisen muotoinen suunnilleen samankokoisia. Keskimääräinen laatu kivet erikokoisia käytetään muodostamaan kotelon seinät, ja pieniksi paloiksi, sirut ja palat - täyttää tyhjät tilat telineessä ja seinään.

Rakennuskivet aidat

Rakennuksen kiviaitojen julkaisun kanssa kiinnitys suositellaan kaikenlaisiin muuraus, lukuun ottamatta vuorausta.

Pre-kehyksen vahvistetun tuen osat hitsataan kappaletta niin, että ne ovat yhdensuuntaisia ​​perusta linjan ja ulottuu telineeseen. Astu valita perustuen koko kiviä, jos niiden korkeus 10-15 cm - 30 cm, jos yli 15-20 cm - vähintään 50 cm.

Vykladyvanii rivit kun aidan korkeus nousee hitsattujen kiinnitys viime säädettyihin sarjan linjassa vaakasuoraan, käyttäen sopivia kiviä erikokoisia. Sitten asennus verkkoon tai muuhun armirovochnuyu pala hitsataan kiinnitys ja jatka muuttamisesta.

Pohtia kysymystä siitä, miten rakentaa kiven aita lattian valu. Tämä menetelmä on edullisesti käytetään muuraus, jossa kivet pyöristetty muoto käytetään. Muuttamisesta tuottaa ympäri aidan linjan. Ensimmäinen, lay out kolme tai neljä riviä kiviä, paljastaen Reunajänteissä vasten ankkurin baarissa. Sitten telineet paikkoihin asennetaan C-muotoinen muotti, jossa betoni kaadetaan. 2-3 tunnin jälkeen muotti poistetaan, liuos jätetään sinä päivänä, jona hän lopulta tarttui, ja edelleen rakentaa aidan tavalliseen tapaan.

Saada laatua muuraus, seuraavia ohjeita.

Kuinka tehdä kivimuuri ja villi kivimuuraus videolla

Voit rakentaa kaunis, kestävä ja edullinen aita tehty kivestä. Huuhtele juoksevalla vedellä kiviä ja paikat kosketuksiin liuoksen kanssa, jossa esikäsitellään liima lateksi-pohjainen, albumiini tai jokin muu käytetty sitomiseksi keraamiset laatat.

Ennen kuin teet kivimuuri, tehdä viillot jäillä sileä pinta ennen pöyhiä niitä liimalla ja asentaa. Voit jopa katkaista palan paikka liuoksen kanssa kosketuksessa.

Luotettavan yhteyden kiviä liuoksen valmistamiseksi yhden osan sementtiä, kolme osaa hiekkaa hirssi ja 1/4 osaan mitä tahansa vesidispersiossa liima PVA.

Jalostamaan ulkonäön muuraus liitoksiin zatoniruyte väritys kiviä. Voit tehdä tämän, lisää väriaineen liuosta tai korjailla nivelet kun ne ovat kuivuneet.

Tarkemmin näkyy karkea kivi muuraus video:

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 4