Aidat kiveä

Aidat kiveä kätensä: materiaalin valinta, manuaalinen

Aidat kiveä käytetään ihmisen ikimuistoisista ajoista lähtien. Tällä hetkellä luonnon, luonnon materiaaleja, kuten kiveä, huipulla suosiota. Valtava valikoima luonnonkiven johtaa usein hämmennystä maallikko. Siksi tärkeää valita ja tehdä oikea valinta tietyn tyyppinen kivi sopii pystytys aidan nähdyn muotoilu.

Materiaalien valinta (vertailutaulukko)

- murto-osa 105-300 mm - 2500 ruplaa / m3;

- mukulakivi for kivikoreja -70-130 mm - 300 ruplaa / m3.

Yhtä suosittu rakennusmateriaali kiviseinät on keinotekoinen kivi. Sen kustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin kustannukset luonnon, luonnonkiveä.

Aita tehty kalkkikivestä

Ennen rakentamista kivimuuri kätensä on määrittää tarkka sijainti se, piirtää kaavio rakentamisen, perusta suunnitelma, ja myös tehdä karkea laskelmat tarvittava määrä rakennusmateriaalien.

Jos maa ja asumisesta ovat lähellä sen naapureita, se on tarpeen etsiä kirjallinen suostumus rakentamisen rakennuksiaan. Kiistojen välttämiseksi ja rajariitojen, pitäisi valmistella ja antaa asiakirjat rakentamiseen teknisen varaston toimisto. Hankkeet toteutetaan rakentamisen aidan ilman vaikeuksia ja ongelmia.

Valmisteluvaiheessa rakentamisen aita luonnonkivestä voidaan myös katsoa:

1
 • maa puhdistaa roskat kaikenlaisten ja taitto (yhdenmukaistaminen);
 • taitetaan säätiöiden mukaisesti järjestelmien ja piirustuksia. merkintä Application (aita linja, aseta portti, portit) sen vuoksi, suoritetaan käyttämällä johdot kiinnitetään panokset;
 • osto rakennusmateriaalien - kivet, hiekka, sementti, vahvistaminen;
 • ostaa välttämätön työkalu - hitsauskone, lapiot, keittosäiliö laasti tai pieniä betonimylly.

Seuraava askel rakentamiseen kivimuuri järjestely perusta.

Aita hiekkakivi

Kaivantojen kaivaminen että perusta on tehty mukaisesti luotu markup. Kun otetaan huomioon, että kivi on melko raskas ja kestävä rakennusmateriaali, on alusta helposti kestää kuorman kunnolla, luotettavuuden varmistamiseen ja kestävyyttä rakenteita.

Aidat on rakennettu kivimateriaalia yksinomaan hihnan perusta perustuu w / w lohkot tai tiilet. Vaiheessa kaiken perusta sinun täytyy noudattaa seuraavia vaatimuksia ja määräyksiä:

 • esikäsitellylle leveyden on oltava suurempi kuin paksuus aidan 15,0 cm syvä kaivanto on kaivettu 80,0 cm Jos aita pystytetään korkeus 2 metriä, kaivannon syvyyttä lisätään 10,0 cm per metri aita .;
 • Ensimmäinen asia, suoritetaan hiekka turvatyyny vähintään 50,0 mm, joka kaadetaan veteen ja tiivistetty;
 • sitten tuottaa laskemisen paino / paino yksikköä, käyttäen liuosta, jossa lisäaineen ja yhdistävä vahvistaminen 30,0-40,0 mm halkaisijaltaan;
 • sitten asennettu uran vahvistettu luuranko, jonka ympärille asettumista muotin reunus aluksella, jyrkät maanpinnan yläpuolella noin 20,0-30,0 cm, ja koko rakenne on täytetty liuoksella;
 • purkaminen muotti tuotetaan muutaman viikon (3-4 viikkoa) sen jälkeen, kun lopullinen kovettuminen sementti;
 • aukot ovien ja porttien täytyy asentaa tukipilarit, joten kantavissa osissa kaivaa ja kaadetaan teräsbetonia ratkaisu.

Aita tehty kalkkikivestä

Koska on välttämätöntä rakentaa samanaikaisesti kaikissa pilareissa nopeuttamiseksi rakennustyöt. Rakentamisessa kivi kelluva miekkailu käytetyin muoto (muotti). Tämän vuoksi on tarpeen tuottaa tarvittava määrä ruuveja leikkauskuva muotin levyt ja noin 150 mm: n korkeus. Sisäiset parametrit, jotka vastaavat mitat perusta. Yksi sarake vaatii 2 kpl kokoontaitettava Muottikalustoa.

Valmistuksen jälkeen puitteita, tulisi toimia mukaan seuraavan algoritmin:

 • ja asennettu muotti asetetaan aluksi kerros kivi. Ne sijoitetaan siten, että ne ovat parhaiten sovi kokoontaitettava muodon ja toisiinsa;
 • tuottaa tiheämpi liuos täyttämällä kaikki halkeamat ja ontelot;
 • kiinnitetään sitten seuraava muotti ruuvit ja täytettäviksi kivillä ja liuos on samanlainen.

Päivän jälkeen tai kaksi ruohonjuuritason vaihtolava muotoja voidaan poistaa ja aloittaa rakentaminen seuraavien kerrosten. Void löysi purkamisen jälkeen muotin, sinun on täytettävä ratkaisun välittömästi. Paikoissa, joissa viive tulisi asentaa vapauttamaan metallikulmat, jotka on hitsattu putkiin.

Muotoinen pilarit ja rakenteet on suojattava ilmakehän sademäärä. Virheetön suoritusmuoto on laite muovista tai metallista korkit.

Aita graniittia

Walling aidat alkaa sovelluksen pohjaetiketistä. Jännevälit kiviaidat ovat täyttäneet virkaa 100,0 mm, eli siirtymä seinien sisäpuolelta 50.0 mm ulkopuolelta ja sisäpuolelta. Reunoja pitkin seinän avulla taso tuottaa symmetrisen kivien asettamista. Optimaalinen koko kiviseinät munivia - jopa 25,0 cm.

Mukaan venytetty välillä langan osat on suunnattu myöhemmän muurin. Mukavuussyistä käytön ja rakenteellisen lujuuden kiviä suositeltavaa litteänä puoli ylöspäin, huolellisesti halkeamien täyttämisessä ja mitätöi välillä Sementtihiekkakattotiilet laasti.

Rivit kivimuurien on erittäin suositeltavaa suorittaa ligaatio. Ja ylärivin kulkua kivi aita on valittu samankokoisia. Kuten valinta sallii yläosan aidan rakentaa sileä.

Aita tehty mukulakivi

pinta- ja injektointi hoito on viimeinen prosessi aidan rakentamisen, luonnon ja keinotekoinen kivi.

Saumat muuraus kirjo kolmella tavalla: syvä ja matala kupera. Ensimmäinen suoritusmuoto suurentaa äänenvoimakkuutta muuraus.

 • Kaavin - metalli- (4 mm x 150 mm x 2,5 mm), jonka pää sijaitsee uloke ( "hammas") mitataan 10,0 mm x 20,0 m;
 • tasainen rinnekoneita harja metalli harjakset;
 • kankaan paloja ja vaahtomuovia.

Vähitellen sitoa syvä saumausta näyttää tältä:

 • leikkaus kiviä ja saumat teräsharjalla;
 • luodaan kaavin siisti, syvennystä 20,0 mm;
 • puhdistus saumat ja kiviä vaahtoa.

Jos ohitat saumausta ulkonäköä kiven aita on paljon pahempi.

Sisustuksessa luonnonkivi - rakenne ja väri. Siksi rakennettu luonnonkivestä aidat, itsenäinen eikä vaadi soveltamista koristeosat parantaa ulkonäköä. Kuitenkin, jos halutaan, alkuun tukitankojen voidaan varustaa vesitiivis koristeellinen malleja - korkit huiput.

Usein kivinen aidat koristella harjakattoisia taonta, erilaisia ​​valaisimia, ja "elää" Koristetakeet - creepers -lianami (viinirypäle, ruusu).

Kankaat kuuro aita voidaan elvyttää avulla lasimosaiikkeja paneelit muovipullojen ja käytettyjen CD-levyjä. Käyttämällä näitä tai muita koristeellisia yksityiskohtia riippuu mieltymysten ja toiveiden omistaa maata, johon on rakennettu kivestä aidat.

Aidat kiveä on monia hyviä ominaisuuksia, mutta siitä huolimatta on useita haittoja:

 • pystytys aita tehty kivestä - melko pitkä, työläs rakentaminen menettely;
 • rakentamiseen tällaisten laitosten tarvitaan perusta;
 • kalleus joidenkin luonnonkiveä.

Rakennuskivet aidat huomattavasti kalliimpia kuin estettä puuta tai metallia. Rakentaminen säätiö, kustannukset luonnon materiaaleja, kuljetuskustannukset, maksaminen mahdollista lisätyövoiman edellyttää huomattavia sijoitusrahastoja. Pienentää taloudellisia kustannuksia voi johtua rakennustyöt omasta.

Tällä hetkellä vastaanottaa mestarikursseilla (video opetusohjelmat) rakentamista koskevat kivirakenteita, kuten aidat, ei ole vaikeaa, se riittää mennä "YouTube" ja käyttää hakukonetta valita sopiva leike. Esimerkki aita kalkkikiven syvä ompeleita:

Alla on sarja kuvia, jotka näkyvät eri versioita aidan kiveä:

"Mosaic" kiviaita.

Kiviseinä raunioista voi olla mitään mekaanista, kemiallista ja säätä.

Mielenkiintoinen suoritusmuoto kiviaita ruudukossa.

Aita tehty kivestä, koristeltu taonta.

Aidat tehty hiekkakivestä yleensä yhteisiä ja nauti yhtä suurta menestystä.

Vähintään suosiossa asunnon yhdistetään aidat.

Alla oleva video näyttää, miten oikein noudattaen kivimurskalla. Selittää piirteet kulman kirjanmerkin.

Aidat kiveä kätensä

Tähän mennessä suunnittelijat käyttävät erilaisia ​​materiaaleja ja niiden yhdistelmiä sekä rakentamiseen aidan tekniikkaa. Yksi vahvimmista on helmi. Se kestää pitkään ja luotettavasti omaisuuden suojaaminen luvatonta tunkeutumista. Useimmissa tapauksissa harjoittavat pystyttäminen ammattirakentajiin. Mutta jos sinulla on aikaa, voit rakentaa aita kiveä käsillään. Voit tehdä tämän sinun on otettava huomioon asiantuntijoiden neuvoja, sekä noudata tarjottuja tässä artikkelissa askel askeleelta ohjeet.

On kivi- ja sen perustyyppiä

Kiviaita käytetty pitkään aikaan. Jo antiikin aikoina ihmiset ovat käyttäneet sitä suojelemaan kotinsa. Nykyaikaisessa rakentamisessa ja maiseman suunnittelu luonnon materiaalit ovat hyvin suosittuja. Monenlaisia ​​luonnon ja keinotekoinen kivi voi johtaa sinut sekaannusta. On tärkeää valita oikeanlainen kivi, joka painottaa tuli raskaaksi tyyli ja suunta.

Lajikkeiden luonnonkivet melko paljon. voi erottaa joukossa joitakin suosituimmista:

 1. Cobblestone (lohkareita). Se on melko yleinen ja edullinen vaihtoehto. Huolimatta sen yksinkertaisuus, se on yksi kaikkein kestävä kiviä. Pohjimmiltaan mukulakivi on harmaa, joka ei ole kaikkien makuun. Mutta voit ostaa mukulakivikadut punaruskea väri.
 2. Soraa. Yhtä suosittu materiaali. Kiitos eri ryhmittymiä voi luoda esteen minkä muotoinen. Monet yhdistävät suuria ja pieniä sora. Viimeksi mainittu vaihtoehto on sopiva täyttämiseksi rauta runko. Usein se on yhdistetty tiili tehdä vahva aita.
 3. Dolomiittikivellä. Se on litteä muoto, eri kokoisia ja paksuus. Se saadaan vuoren louhoksia. Koska korkea laatu aita luonnonkivestä ei vain houkutteleva, mutta myös kestävä.
 4. Kalkkikiveä. Tämä kivi on jaettu useita erilaisia, nimittäin - coquina, marmori kaltainen, erilaisten. Koska sen pehmeä kalkkikivi se on erittäin helppo käsitellä. Siksi tämä vaihtoehto valitaan, monet tulokkaita joka päätti kokeilla hänen aita. Ainoa haitta on kosteuden imeytymistä. Tuhoutumisen estämiseksi kalkkikiven esikäsitelty hydrophobizator.
 5. Hiekkakiveä. Useiden vuosien ajan, hiekkakivi käytetään aitojen osuuksilla. Etujen joukossa voidaan erottaa suuri lujuus, pakkasenkestävyys ja kosteuden kestävyys.
 6. Booth. Pura hiekkakivi, kalkkikivi ja dolomiitti. Tämä kivi on epäsäännöllinen muoto. Pituus ripa voi olla 15-50 cm. Sitä voidaan käyttää paitsi rakennuksen, vaan myös edessä aidan.

Yhtä suosittu viime vuosina on muunnelma aita tekokivestä. Sen kustannukset ovat monta kertaa pienempi kuin luonnonkivi. Useimmissa tapauksissa sen valmistamiseksi betonista, johon lisätään pigmentit. Saadut tuotteet ovat vaikea erottaa luonnonkiveä.

Ennen valintaa, on tutkittava valtion pohjaveden, naapuruston, sekä ottaa huomioon ilmakehän vaikutuksesta.

Edut ja haitat aidan kiveä

Ennen rakentamisen asiantuntijat neuvovat tutustua kaikkiin hyviä puolia aidan valmistettu luonnonkivestä. Tärkeimmät edut:

 • elämä on vähintään puoli vuosisataa, ja oikea laatu ja jossa vielä suurempi;
 • koska kivi on luonnonmateriaali, joten - se on täysin vaaraton ja turvallinen;
 • suuri hintaluokka jotka vaihtelevat tyypin kiven ja sen jakeet;
 • lisääntynyt paloturvallisuus;
 • helppo asennus (kaikki työ voi käsitellä yksin);
 • harmonisesti esteettiset ominaisuudet kiven sovi mihinkään maisemaan;
 • mahdollisuus yhdistää eri materiaaleja.

asennus järjestelmä

Läsnäolosta huolimatta laaja luettelo positiivisia, miekkailu, kiveä, on useita haittoja:

 • korkea hinta (hinnat osa materiaalista on erittäin suuri);
 • varmistamiseksi vahvuus kokoonpano on vaadittu perusta.

Jos teet työtä rakentamiseen aita kiveä käsillään, voit pienentää merkittävästi kustannuksia.

On olemassa erilaisia ​​aidat kiveä seuraavat ovat joitakin yhdistelmä kiven ja muiden materiaalien:

 1. Puusta ja kivestä - on ainutlaatuinen yhdistelmä minkä ansiosta saat harmoninen osa aidat. Monimutkainen prosessi, joka vaatii erityistä huomiota, sekä erityisiä taitoja ja alustavia kehitystä.
 2. Kivi ruudukon. Niistä uusin muotoilu tietotaidon saavuttanut suuren suosion kivikoreja (ranskaksi tarkoittaa "kiveä verkkojen"). Perusta aidan tulee paksu mesh metallilangasta, joka on täytetty soralla matala ja keski- osa. Lisäksi voit käyttää jäänteitä rakennusmateriaalien (tiilet, sora, kivi). Muoto aidan voi olla mikä tahansa - kaikki riippuu suunniteltua suunnitteluun. Tuloksena on korkea lujuus aita.
 3. Kivi ja tiili. Yleisin yhdistelmä materiaaleja. Klo perusta täynnä tiilien levitä useita rivejä ja sarakkeita alustaan. Tuloksena olevassa jännevälit pilarien välillä vahvistettuja kivi. Tämä yhdistelmä voit luoda mallikas aidan. Korkea lujuus, kestävyys, äkillisille lämpötilan vakauden ja sademäärä tekee siitä suosittu.

Jos päätät tehdä aidan kivikoreja, voit lisäksi käyttää elävien kasvien kiertyä. Tämä ratkaisu näyttää hyvin omaperäinen.

Vaiheissa rakennustöiden

Jos et osaa tehdä aita kiveä kätensä, voit perehtyä seuraavat teknologiat:

 1. Täytä nauhat perusta. On huomattava, että se voidaan tehdä kahdella eri tavalla: betoni, sepeli ja laasti. Toki tekniikan Boothin, se on helpompaa, mutta tämä perusta ei ole kovin luotettava. Siksi on parempi käyttää betonia, mikä johtuu ikääntyminen vahvana muutaman kuukauden. Seuraava vaihe on tarpeen ainoastaan ​​täydellisen kovettumisen jälkeen pohjan.
 2. Vedeneristys. Erityistä huomiota kiinnitetään perustaan ​​vedeneristys, joka toteutetaan 2 vaiheissa. Ensin täytyy suorittaa ennen betonin kaatamista avulla kattomateriaalina. He matto kahdella seinällä ja pohjassa. Toinen vaihe suoritetaan sen jälkeen kun koko kuivauksen perusta. Sama katemateriaali päälle asetetaan valmistellun alueen. Johtuen vedeneristys pohjaveden ei päästä sisälle rakenteeseen ja alkaa tuhota sen.
 3. Muuraus kivi. Perusajatus on laskemme kivi. Tärkeimmät ja melko aikaa vievä prosessi - on valikoima kiviä koko ja muoto. Tarvittaessa leikata kiviä, mutta se vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Tekniikka on täysin riippuvainen kivityyppiä. Esimerkiksi hiekkakivi ja käsitelty nappulat tekniikkaa voidaan käyttää tiilimuurauksen. Valitessaan louhos pitäisi harkita asentamista betonivalutekniikka. Ensimmäinen askel on tuoda pilarit, joiden pitäisi olla laajempi kuin span.
 4. Hoito nivelet. Kun aita on täysin pystytetty, voit edetä sinetöitävä kaikki nivelet. Jos ohitat tämän tärkeän asian, valitus aidan menetetään. Erittäin syvä nivelet, on tarpeen käyttää ylimääräistä ratkaisu. Jossa on suuri saastuneen kiviä on puhdistettava harjalla ylimääräinen metalli. Käyttää joidenkin kivien poistettava vielä kovettumattoman ratkaisu.

Koristeellinen viimeistely aita murskattu graniitti

Joskus se on tarpeen muuttaa ulkonäköä tai rakennetta aidan. Muuttuvassa maisemassa, läsnäolo puutteita tai useita väärinkäytöksiä. Tällöin täydellinen murskattu graniitti, joka voi päivittää aidan.

Suorittamaan tarvittava työ laittaa julkisivun esikäsittelyaineella. Täydellisen kuivumisen jälkeen se käyttää erityistä liimaa tai sementtiseos, johon on lisätty pehmitintä. Valmistellulle pinnalle tiukasti kiinnitetty murskattu graniitti. Älä unohda saumausta ja lopussa hankaa pintaa.

Saat Sisustuspinnoille, kiviaita voi käyttää erilaisia ​​yhdistelmiä litteiden materiaalien ja rakenteellisten kipsi.

Rakentaminen aidan kaikenlaista kiven - se on aikaa vievä prosessi. Mutta tulos miellyttää kaikkia. Sijoittaneet työtä, aikaa ja kustannuksia maksetaan takaisin saanut hyödyllistä ja omaperäisiä, ja korkea aita. Se palvelee omistajat monta vuotta menettämättä sen valituksen.

Opi edellyttäen video ominaisuuksia valmistuksen aita kiveä:

Alla on sarja kuvia, jotka näkyvät eri versioita aidan kiveä:

Harjakattoisia aita kiveä

Mielenkiintoinen muunnelma

Kivi jauhe päällystetty

yhdistetty aita

of mukulakivillä

Kiveä

Varusteineen murskattu graniitti

Tekokivestä

Aidat tehty kivestä - lajeja, rakentaa omin käsin

Pohtimaan rakentamisen aidan, ensimmäinen asia tehdä - on päättää materiaaliin. Ja jos tärkeimmät perusteet ovat vakaus, kestävyys ja voima, kivi - paras vaihtoehto.

Aidat kiveä on tunnettu antiikin ajoista lähtien.

Nämä olivat todellisia mahtava seinät, jotka kestävät paitsi hyökkäystä sää, mutta myös hidastaa vihollisen.

On täysin mahdollista rakentaa omin käsin. Lisäksi saat paitsi suojaa toivottuja tunkeutumisen, mutta myös mukava osa maisemaa suunnittelu.

Edut ja lajikkeet kiviaidat

Miksi sinun pitäisi valita tämänkaltaisen aidat?

Koska sen edut ovat seuraavat:

 • käyttöikä on käytännöllisesti katsoen rajaton ja riippuu enemmän laadusta ratkaisu, jota käytetään sen rakentamiseen kuin kivi;
 • kivi - luonnollinen materiaali, ja siksi se on ympäristöystävällinen ja turvallinen muille ja luontoa;
 • monenlaisia ​​hintoja, riippuen lajikkeiden kiven;
 • Se on lisääntynyt palosuojaus;
 • Asenna se alle voimassa vielä yksin
 • sen ulkonäkö soveltuu lähes mitään tyyliä ja sopii harmonisesti ympäröivään maisemaan.

Aidat kiveä voidaan luokitella.

On erilaisia ​​luonnonkiveä käytetään rakentamiseen aitaosan:

 • On halvin yksi luonnonkiven, kuten kiveen tai kiven kivi. Vaikka hän ja halpaa, sen lujuus on erittäin korkea. Tietenkin voit säästää huomattavasti keräämällä omat aloilla. Mutta se on synkkä harmaa väri, mutta ei ole mitään kirjanpitoa makuun. Mutta se on parempi valita mukulakivillä punaruskea väri. Se on pyöristetty muoto, joka antaa aita tietty karheus. Jos haluat olla sileä pinta, kivi on rikki moukaria päästä pilkkominen tasopintaan. Ottaen huomioon turvatoimia. Kustannukset tällaisen materiaalin kohti 1 kg, on noin 4 RUB.
 • Useimmat materiaalit käytetään harvoin kiviä ja sora eri fraktioiden. Yleensä ostaneet myös punaruskea väri. Niitä käytetään harvemmin johtuu siitä, että tämä hieno materiaali. Useammin kuin ei antaa tällaista voimaa aita kulmat ja pohja on valmistettu tiili. Kokonaisuutena aita tiili ja kivi sen näyttää kiinnostavalta. Hinta on 10-15 ruplaa. 1 kg.
 • dolomiittikivellä - tasainen, on erilainen koko, muoto ja paksuus louhitaan louhoksissa, jossa räjähdys kiviä.
 • Kalkkikivi on useita lajikkeita. Tämä coquina, marmori kaltainen, erilaisten. Hinta 1 neliömetriä. m verhous on noin 250 ruplaa. Lisäksi se on pehmeää kiveä, joka on erittäin helppo käyttää, mutta on haittaa - imee kosteutta ja hajoaa kylmässä ja kosteassa ilmastossa, joten on tarpeen esikäsitellä kivi hydrophobizator.
 • Sandstone käytetään pitkään, ja se on myös varsin suosittu. Se on vahva, sietää hyvin pakkasta, kosteutta kestävä. Se voi olla kiiltävä pinta (yleensä ei käytetä maassa rakentaminen), Tessa. Lisäksi se voi olla murskattua materiaalia.
 • Murskattu kivi on epäsäännöllinen muoto, sivun pituus 15-50 cm. Saatu sen dolomiitti, hiekkakivi ja kalkkikivi. Käytetään sekä rakennus- ja vuori.

Voit myös valita, se on villi kivi tai käsitelty.

Viime vuosina suosio alkoi saada keinotekoinen kivi. Se on halvempaa luonnollista, ja sen olemus - on tavallista betonia, joka antaa luonnonmateriaali. Käyttöikä noin 50 vuotta, kestävyys pienenee hieman aita järjestelyn matalalla paikalla tai lähellä tien.

Jos et ole asiantuntija, joka erottaa tämän päässä luonnonkivi on lähes mahdotonta. Hyödykemarkkinoilta löydät keinotekoinen kivi tahansa väri ja koostumus (sileä, split, karkea, sepeli, jne).

Laajamittainen käyttö on hankkinut ns ranskalainen kivi. Sitä tuotetaan erikoiskone, jonka periaate näet videon.

Näin voit säästää merkittävästi rakennusmateriaalina. Suosituin muoto tästä karrelle estää oli Krimillä ja teki kilpailusta Coquina.

Kuinka tehdä kiviaita käsiään?

Jos päätät rakentaa aidan luonnonmateriaaleista valmistettuja, sinun pitäisi tietää, että tämä on hidas prosessi, joka on aikaa vievää ja vaikeaa.

Rakentaminen tekniikka on seuraava:

 • harjoittaa tulevaisuudessa ulkoasu aidan
 • Olemme luodaan perusta;
 • pystyttää aidat terä.

Näyttää siltä, ​​että kaikki on yksinkertaista, mutta katsokaamme edellä mainitut vaiheet tarkemmin.

Ensimmäisessä vaiheessa Se ei riipu käytetystä materiaalista ja yhtäläisesti suorittaa kaikentyyppisille suojaosiosta. Ensin tehdä alustava piirustus aidan määrittävät pituuden, laskemalla tarvittavat materiaalit riippuen kasvuennustettaan. Myös yhdensuuntainen tason määrittämiseksi korkeus osan puolelta.

Rakentaa aita kivestä laite olettaa riittävän vankka, hihna, jäännöksen annetun raudoitetankojen vesitiiviys. Sitten muutaman päivän tehdä muotti rakentamiseen tukipilarit. Sen paremmin tehdä lautoja, koko on sama kuin sarakkeeseen. Aseta muotti perustukselle, kiinnitetään lauttaa perusta ja suorittaa muuraus.

Jos teet mukulakivikadut, yrittää poimia kiviä sama halkaisija (mieluiten 20-30 cm). Liuoksen kiinnityselementtejä tehdä seuraavasti: sekoitetaan sementin ja hiekan (seulottu, keskikokoinen, savi ilman epäpuhtaudet) suhteessa 1: 3. Voit lisätä väriä ruskea Beauty (4 ruokalusikallista per 10 kauhat). Seosta ei pitäisi olla nesteen virtaus. Kuten työskentelet, voit säätää muodon kiven vasaralla.

Laita perustukselle ratkaisu, aseta se kivet tasainen päin tiiviit ne toisiinsa. Kaikki void huolellisesti korjata liuosta välttäen kosketusta etupinnan kiven, kuten kirkas jäädytetty seos on melko vaikeaa, ja tämä tehdään teräsharjalla. Tärkeintä eivät päde tässä tapauksessa vettä, koska on olemassa vaara, levinneisyys kanssa sementin kiveen, mikä johtaa siihen, että sen luonnollinen väri (se on harmaa).

Lopettanut tehdyn ensimmäisen rivin, toinen alkaa vasta sen jälkeen päivä, koska liuos on jähmettyä. Ja kunnes täydellisen valikoiman täysin, työtä ei voi pysäyttää. Mutta jos edelleen keskeytyneenä, tarvitsisi jatkuvasti kastella muuraus niin, että se ei ole jäätynyt.

Valmis kangas, aita kivet ja puhdistuksen jälkeen voidaan tehdä injektointi, joka antaa kotelon tilavuuden ja vetovoimaa. Tämä tehdään kapea lastalla syvyys on noin 1-1,5 cm.

Edellä portti kauneutta voidaan tehdä kaari. Töihin 100 m saanti erikoislääkärin pitäisi olla noin 40 päivää, hieman nopeammin - dolomiitin, hiekkakivi, kalkkikivi, koska ne ovat helpommin käsitellä. Jos päätät tehdä kädet, se on parempi kutsua useita avustajia.

Kommentit (0)

Uutta sivustolla

Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

55 + = 65