Aidan evroshtaketnika valokuva

Aita aaltopahvia: miten asentaa omiin käsiinsä, materiaalikustannukset

Aita aaltopahvia tai evroshtaketnik pitkä ole uusi, mutta siitä huolimatta on suosittu tarpeeksi: käytännöllinen, edullinen, luotettava, näyttää moderni ja arvokas. Tällainen aidan sopivat täydellisesti kaupunkien tai maaseudun maisemaa, se sopii aidat kasvimaa, sekä ympärillä toimistorakennus.

Tällöin omaisuutesi ei menetä yksilöllisyyttä: suunniteltu lukuisia muunnelmia asennuslevyn vartio, se on saatavilla eri kokoja ja värejä - valitse muutama. Se ei tarvitse paljon työtä ja erityistaitoja asentaa aidan käsillään. Hän on aiheena ylpeys ja kateus naapureita.

Aita aaltopahvin omin käsin: askel askeleelta opas

 1. kehys. Valmistettu metallista profiilin parametrit putki 6 on 6 cm, tai 8 x 8 cm: n paksuus putken seinämän -. 2-4 mm. Putket leikataan halutun mittaisiksi osiksi, riippuen suunnitellusta korkeudesta aidan ja vähintään 1,2 m syvyyteen tiputuksen. Sitten maaperän on porattuja reikiä, joihin ensin laskeutua ja sitten ajetaan putkeen.

Välinen etäisyys tuki putkien määrittää pituus ja paino päällyksen, se vaihtelee 1,5-2,5 m. Void täytetään ja tiivistetään sora, betoni ei ole suositeltavaa asiantuntijoita. Lopuksi saatuun navat

täytyy hitsata vaakahirsissä saman muotoinen putki - voi olla kaksi tai kolme, jos aita on suurempi kuin kaksi metriä.

 • valmis runko Meidän täytyy kattaa erityistä ruosteenestoaineella. Se tulee melko laaja valikoima värejä. Tämä ei ainoastaan ​​suojaa aidan mekaaniset vaikutukset ulkoisten tekijöiden ja pidentää sen käyttöikää, mutta myös antaa sille esteettinen ulkonäkö. Aita aallotettu integroi harmonisesti yleinen suunnittelu, ei pudottamalla pois väripaletti.

  Ylempi evroshtaketnika saanti reuna voi olla tasainen, pyöristetty, kolmion, muoto kolmikärjen, nuolet, jne. Alhaisen aidat saisi valita shtaketiny akuuttia yläreunan, tämä voi aiheuttaa loukkaantumisia.

  Ja sitten artikkeli siitä, miten valita paras terasseille aidan.

  Paljonko on aita aaltopahvia materiaalien ja työn

  ainekustannukset riippuvat ei ainoastaan ​​määrä juoksumetriä aidan, mutta myös picket parametrit. Shtaketiny saatavilla eri kokoja (pituus 0,5-3 m ja leveys 8-11,5 cm). Lineaarinen mittari aidat tarvitsevat 6-8 shtaketin - huolimatta siitä, mitä leveys yhden kappaleen.

  1 juoksumetriä päällyksen picket kustannuksista riippuen hoidon, korkeus, väri prosessi 500-700 hieroa. Alue on myös merkitystä: jos ei ole vastaavia tuotteita ja tuodaan, kustannukset ovat hieman korkeammat. Nyt moninkertaistaa kustannukset useissa juoksumetriä. Lisää kustannuksia tukirungon profiloitu putkien - noin 200 ruplaa. neliömetriä kohti. Plus kiinnitystarvikkeineen. Ja sekä lisäksi materiaalit asennus ja sisustus, jos sitä käytetään: tiili, kiveä, puuta, sekä portti tai portit. Älä unohda toimitus.

  Jos ei ole määritelty, se on ilmainen yksi kilometri joudut maksamaan keskimäärin 25-30 ruplaa. - kunkin alueen ja kaupunki ovat eri hintoja.

  Ja sitten artikkeli, joka kertoo aidat mesh netting.

  Evroshtaketnika aita. Arviot

  • "Esteettinen muoto aita on paljon parempi, jos laittaa vähän mielikuvitusta työstämässä Bent - kuten slyubitsya muita rakennusmateriaaleja. Ja olet alkuperäisiä ja jäljittelemätön. Onhan aaltopahvin, voit valita minkä tahansa väri, leveys ja korkeus. Niin terasseille ja luovuutesi luoda tällaisia ​​kauneutta, joka ilahduttaa silmäsi ja uskollisesti palvella yli kymmenen vuotta. "

  Ja tässä artikkelissa kuvataan, miten konkreettinen aita.

  Tässä osa sivustomme http://ru-house.net/sistemy/ kyse teknisten järjestelmien kotiisi.

  Aita metallisen evroshtaketnika voidaan asettaa eri raon leveys. Evroshtaketnik - se on tyylikäs, luovia ja käytännöllisiä.

  Katso epätarkkoja, puutteellisia tai virheellisiä tietoja? Osaat tehdä tarinan paremmin?

  Haluatko tarjota julkaista kuvia aiheesta?

  Auta meitä tekemään sivustosta paremmin! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentit - otamme yhteyttä ja yhdessä teemme julkaisun paremmin!

  Metalli aita voidaan asentaa ole samalla tasolla, ja luoda erilaisia ​​siirtymiä. Esimerkiksi, aalto tai kalanruotokuvio. Kuten on käynyt ilmi vielä vaikuttavampi ja houkutteleva!

  Varmasti näyttää hyvältä, se on parempi kuin kiinteä aita, jonka kautta mikään ei ole näkyvissä, ja muistuttaa vankilan aidan. Ja kevyempi ja maksaa hänelle paljon halvempaa kuin esimerkiksi tiili. Lisäksi on sopiva ratkaisu tavoite, se sopii kaikissa suhteissa. Oli erinomainen este esikaupunkialueella.

  Evroshtaketnika aita käsillään: ohjeet, kuvia, hinnat

  Omistajalle omakotitalon tai puutarha mieluummin kestäviä ja moderni ilme oman aidan alue, joka onnistuneesti mahtuvat paikallisen luonteen alueella. Tärkein haasteet valinnassa materiaali: alhainen hinta, käytännöllisyys ja luotettavuus.

  Kätevin vaihtoehto, joka täyttää kaikki tarpeet - mistä evroshtaketnika aita käsillään. samanlainen hänelle puuaita Se on pienempi lujuus ja -aika, ja myös vaatii jatkuvaa huoltoa ja värjäystä.

  Evroshtaketnik vastoin paitsi kestävä, helppohoitoinen, ei vaadi käsittelyä antiseptisiä maali, mutta myös pitkään säilyttää kaunis, esteettinen ulkonäkö. Merkittävä hyöty, aita on yksinkertainen rakenne ja kyky nopeasti asentaa aita käsillään, mikä vähentää merkittävästi kustannuksia ja nopeuttaa koko prosessia.

  sinkitty teräs aita - modernisoitu versio metallista aitaa ja on hyvä ilmanvaihto, alhainen paino, suuri tulenkestävyys, pitkä käyttöikä, optimaalisen suorituskyvyn jäykkyys ja lujuus, ja korroosionkesto.

  Menetelmien mukaisesti teknologisen tuotannon ja jalostuksen useita evroshtaketnika.

  1. Särmäämällä menetelmillä on aidan (Rake):
   • puristetulla reunaosan; saumatuista osista reunat lujuuden lisäämiseksi ja antaa houkuttelevampi ulkonäkö tuotteen;
   • kanssa nezavaltsovannym. Tuote ilman saumattu reunat on alhaisempi hinta, mutta ei kovin houkutteleva.
  2. erottaa valmistusmenetelmällä:
   • Jalostettu telineeseen. Kun leikkaus jokainen osa erikseen, parantaa valmistettujen tuotteiden jokaisen kiskon alistetaan vierintäjyrsinkone. Tämä käsittely poistaa purse reunat ja nostaa hintaa valmiin tuotteen;
   • Raaka telineeseen. Massatuotanto säleet leikataan yhdestä muotolevyä. Päät aita eivät kulje työstö, mikä vähentää niiden laatua ja arvoa.
  3. Värjäämällä menetelmällä:
   • yksipuolinen polymeerin värjäys;
   • kahden- polymeerin värjäys.

  Jauhe pinnoite aikaansaa värjäytymistä telineet molemmin puolin samalla, sileä kerros maalia. Kun yksipuolinen värjäys takana on matta, kun taas tuotteen arvo vähenee huomattavasti.

  Suoritusmuotoja aidan evroshtaketnika

  Vaihtoehdot vaihtelevat muodossa kiskot ja ovat:

  • suora;
  • aalto, vaihe 50 mm;
  • aalto, vaihe 25 mm;
  • kaksi aaltoa;
  • yhden ompelu vaiheen välillä kiskojen 40 mm, 18 kpl lamellien laskusillan;
  • jossa on molemmin puolin ompelu, väli säleet 70 mm, 29 kappaletta säleet lennolla;
  • porrastettu.

  Variantteja evroshtaketnika aidat, kuva:

  Aita yksipuolinen ompelu.

  Aitaa jossa on molemmin puolin ompelu

  Aita evroshtaketnika porrastettu.

  Keskimääräinen kustannus per metri aidan riippuu käsittelyn menetelmä väri, korkeus, asennus menetelmä (joko yksinään tai järjestyksessä), lukumäärä metriä aidan, aidan mitat (pituus - 50 cm - 3 m, leveys - 8-11 cm).

  Leveydestä riippuen ja pituus shtaketin per metri aita ne voivat kestää 6-8 kpl. Riippuen materiaalin, valmistajan laadun lopputuotteen vaihtelee, korkeus nauhat, pinnoitteen paksuus.

  Kun otetaan huomioon kaikki tekijät, hinta vaihtelee 500-1000 ruplaa juoksumetriä kohden aidan. Mahdollisia toimitus syrjäseudulla tai kaupunki hintaa 25-30 ruplaa per kilometri.

  Asennus aidan kädet vastuussa asia, joten valitessaan materiaalin oman aidan on otettava huomioon kaikki edut, hyödyt eroja ja lajikkeet evroshtaketnika.

  Materiaali on hyvin vahva ja jäykkä kestämään raskaita kuormia, pintapaine, vaikutus eri haitallisia ehtoja, kuten sää.

  On harkittava helppous itsenäisenä mount kotelo. Aita, kiinnitetään ruuveilla, ei vaadi ylimääräisiä kiinnitys, joten vaurioituneet tuotetta on helppo vaihtaa itse.

  Arvo vartio ilmenee suuria suunnittelun valmiuksia, joiden avulla voit asentaa kädet yhteen, ja molemmin puolin aitaa, sekä valita kumpi väri tai yhdistelemällä useita. Tarvittaessa päivitä ulkoasun suunnittelu voidaan maalata mitä tahansa väriä.

  Kaiken kaikkiaan melko suuri rakenne on suhteellisen kevyt, joka yksinkertaistaa asennusta, kuljetus, asennus, vaikuttaa laatuun ja suhteellisen edullinen hinta.

  Laadukasta materiaalia käytetään tuotannossa evroshtaketnika - sinkitty kylmävalssatut teräs kestää hyvin huonossa säässä ja on pitkä käyttöikä noin viidenkymmenen vuoden ajan.

  Laaja valikoima kokoja valinnassa voidaan valita korkeus aidan, portin lähes mitään makua ja tarpeet (peräisin puoli metriä kolme metriä aidan pituudesta).

  Yleisin muoto telineeseen n-muotoinen, kuitenkin, on olemassa muita tunnettuja lajikkeet: suora n muotoinen rakenne, jossa on kaaren muotoinen ja taivutus sisäänpäin kaareva mutka ulospäin, kolmion ja puolisuunnikkaan.

  itsenäiseen valmistukseen ohjeet

  Evroshtaketnika aita käsillään - se nopeasti, tehokkaasti ja kätevästi. Mutta ennen kuin aloittaa työt asennus aidan, on tarpeen selventää sääntöjä ja määräyksiä hyväksytään omalla alueella koskien sijainti ja rakentaminen aidan, niin että myöhemmin ollut tarpeen purkaa sen. Olisi selvennettävä, kun kaasuputki ja kuntien linjat, jotta ei vahingoita niitä tai estää. Jotta vältyttäisiin väärästä asennuksesta huolella ohjeet kehittämä valmistaja.

  Ennen rakentamisen uusi aita on tyhjennettävä ja merkitse kehä tontin, jolle asennus suoritetaan. Valitse tontti poistanut kaikki tarpeettomat tavarat ja roskat, jotka vaikuttaisivat haitallisesti. Asennus aidan kädet tapahtuu useassa vaiheessa:

  1. Ensimmäisessä vaiheessa, do markup osa pituuteen tason tapit köyden. Ennalta määrätty pylväiden välisen etäisyyden valitun osan 1,5-2 metriä. Nyt kun tietää, kuinka paljon tulee osat ja sarakkeita, se on helppo laskea tarvittava määrä materiaaleja työstä. Se on harkitsemisen arvoinen sijoittamista tiheys tankojen ja etäisyyden eroa niiden välillä. Saamiseksi tarvittava kokonaismäärä materiaaleja, joita tarvitaan yhden osan kokonaispinta-ala jaettuna kahdella ja kerrotaan useissa osissa.
  2. Valmistautua hyvin pilareista. Lapiolla, manuaalinen tai automaattinen bensiiniä porata maahan kaivaa reiät sauvat, joiden syvyys on 55 cm. Jos aita on suuri kehä tai kylmänä vuodenaikana jäätyneen maan, kuten ankkuri auto on välttämätön työ.
  3. Esitetyssä kuoppaan asennettu laakeri pilarit. Keskellä sijaitseva syvennys reikä putki on kiinnitetty kohtisuoraan asentoon ja moukari ajaa syvyys 1,1 m. Sitten, sora kuoppa täytetään ja betoni kaadetaan. Tarkistaa tarkan paikan perustettu pilareiden rakentavat tasolla. Menettely toistetaan kullekin sarakkeelle.
  4. Asennettaessa alempi poikkipalkkien vahvistetaan 30 cm maasta, ja ylempi 30 cm rakentamisen aloittamista. Annettuja ohjeita asennus rajat viiveellä. Tyypillisesti asennus alkaa pohja palkit ja päät työnnetään kiinnitysrengas postitse. Aluksi ensimmäisen alemman yksikön viiveitä ja vähitellen liikkeestä. Ylemmän palkit tuottaa myöhemmin.
  5. Seuraavassa vaiheessa grafiikalla pohjassa ristitangot kiinnitetään aidan. Säleet kiinnitetty yhtä kaukana toisistaan ​​-. 4-5 cm evroshtaketnika Koska paneelit on asennettu poikittaiseen viive, sitten alkavat pohjan kisko, peräkkäin lähestyy keskeinen viive ja sitten asennettu ylempään viive viimeinen kohde.
  6. Liimalla ja ruuvit, on asennettu nakryvnuyu bar. Ruuvit on täydellinen aidat. Mutta jos haluat ostaa omaa ruuvien, se on parasta kuulla asiantuntijan hankintaan laadukkaita välineitä. Joskus vahvistamisesta nauhat käyttäen liimaa.
  7. Ovien asennus - loppuvaiheessa asennuksen. Ennen niiden asentamista asennettu laakeri pilarit vahvistaa myöhemmin oma portti. Asentaa portit, mukaan liitetään valmistajan ohjeiden ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, kun asennat kiinnikkeet, saranat, lukot.
  8. loppujen lopuksi pohjamaalattu Kaikki suojukset ja yksi päivä alkaa maalata.

  Kuvassa yksipuolinen asennus liuskojen erivärisiä.

  Jos päätät mitä aidan sopii paremmin kotona tai maaseudun Hacienda sitten evroshtaketnik paitsi täydellisesti sovi luonnonmaisemaa, mutta myös useita vuosia ilahduttaa modernilla, kunnollinen ja kiltti perhe, ja kaikki naapurit.

  Suuren erilaisia ​​vaihtoehtoja väri din, aidan suunnittelu vaihtelut voivat valita oman maun ja muuttaa merkittävästi sekä korostavat yksilöllisyyttä ulkonäköä sivuston. Käytännöllisyys, luotettavuus, saatavuus, hinta teki evroshtaketnik suosittu materiaali riittää paitsi yksityisiltä, ​​ja omistajat toimistorakennusten.

  Asennusasetukset aidan evroshtaketnika - videolle. Materiaali kanavan aidan Pro.

  Aidan evroshtaketnika - hinta ja koko. Miten asentaa aidan metallia aitaa käsillään

  Mitään yksityistä omaisuutta, onko se kesäasunto, kotitalous- tai puutarha, on välttämättä aidattu. Jotkut omistajat osti aidan prikaatissa ammattilaisten, toiset valitsevat alkeis metallin aitaa käsillään. Ajatus on hyvä, enemmän materiaali on korkealaatuista, pitkä käyttöikä.

  Tärkeimmät kriteerit valittaessa viimeistely materiaalia aidan on pitkä käyttöikä, edullinen hinta, korkea kestävyys ja luotettavuus. Evroshtaketnik - tämä on erinomainen vaihtoehto puutarhurit ja puutarhanviljelijöille. Aita aaltopahvin sopii harmonisesti tahansa panoraamanäkymät, ja vaatimaton hoito, on halpa, käytännöllinen rakentamiseen aidan käsillään. Hänen esiintymisensä sopii sivustoja kaikenkokoisia, joilla on merkitystä suojelun kotitalouksien ja kaupallisia alueita.

  Jos haluat suojata esikaupunkialueilla, joten luotettava ja tyylikäs aita, parempi materiaali vielä löydetty. Itse asiassa tämä metallilevyt jolla on standardit mittasuhteet. Mitat evroshtaketnika tuleville näytteille leveys saavuttaa 10 cm, kun taas pituus vaihtelee 1-3 metriä. korkeus yksilön valinta. Tällainen rakennusmateriaali erittäin siisti ulkonäkö, ja on vankka polymeeristä suoja galvanointi. Nämä luontaiset ominaisuudet tekevät siitä johtava myynnin suhteen "kestävyys - kustannukset kompromissi."

  Evroshtaketnika aita käsillään

  Jos tosissaan kiinnostunut tästä viimeistely materiaalia, on suositeltavaa tutkia valokuvan, näyttää aidan asennettu tulevaisuudessa. Sen jälkeen tutkitaan maaperän määrittää värimaailman, ostaa aaltopellistä mukaan juoksumetriä, tutkia yksityiskohtaiset ohjeet, miten tehdä portille evroshtaketnika omissa käsissä. Toimenpiteiden sarja on seuraava:

  1. Metallin profiilia putken halkaisija 6 tai 8 cm: leikata rungon identtinen segmenttien olennaiset mitat.
  2. Porata yhtä suuri syvyys maaperän reikään, jonka jälkeen ajaa niitä profiilin putken, joka muodostaa tällä tavoin tulevaisuudessa kolonnin pohjalta.
  3. Täytä soranottopaikka, varmistaa lujat tulevaisuudessa suunnittelussa. Suorittamisen jälkeen tämän vaiheen hoitoon metalliputkien ruoste estäjä.
  4. Jälkeen evroshtaketnik voidaan asettaa aidan, on toivottavaa valita metallilevyjen saumattu reunat tai leikata ne itsenäisesti.
  5. päälle aidan suunnittelu valittu erikseen, sekä etäisyys (rako) vierekkäisten evroshtaketnikami. Tällä riippuu tulevasta ulkonäkö portin.
  6. Kun asennus on valmis, aita voidaan maalata, alkaen sen perusta. lyhyt värjäys prosessi, mutta vaikutus kestää pitkään.
  7. Palautetta metalliaidat aidan täysin sopusoinnussa muiden viimeistely materiaalit, kuten kivi, tiili, puu elementtejä.

  Asennus aidan evroshtaketnika

  Ennen asennusta shtaketnye portit tarvitse laatia perusta. Uutuus on parempi olla jatkamatta innovaatiot modernin teknologian ja valitse klassinen asennus evroshtaketnika. Käyttää tätä järjestelmää, jotta mitkä levyt aaltopahvin asennuksen. Ensin kaivaa kuopan, asentaa puinen tapit oppaan on venytetty köyden.

  On tärkeää määritellä sama etäisyys vierekkäisten segmenttien - sai keskeytetty puinen aidan maku. Sen sijaan tilapäinen osuus jää ainoastaan ​​luoda esikäsitellyn aaltopahvin paloja ruosteenestoainetta, mutta ei kuulu sen yhdessä muiden pintamateriaalien toimittaja. Jos sinulla on vaikeuksia, on suositeltavaa valita ohjeiden valokuvista.

  Aita tiilestä ja evroshtaketnika

  Photo siisti tavoite antaa hukkua lakeus World Wide Web, mutta itsenäisesti toistamaan tämän kauneus on hyvin ongelmallinen, varsinkin kokematon aloittelija. Kompromissi tulee aidan päässä tiili ja evroshtaketnika, joka soveltuu puutarhan omakotitalon, takapiha. Se on suosittu yhdistelmä kahdesta pintakäsittelyaineita, ja eri värejä auttaa saamaan ainutlaatuinen muotoilu niiden yksityisen omaisuuden. Tässä on hyödyllistä tietoa, jos on käsiteltävä evroshtaketnikom:

  1. Tiilet voidaan säädettyihin ruutukuvio, mutta useammin käytetään rakentamiseen ns "pilaria". Nämä pilarit näyttävät massiivisesti ja luotettavasti viedä huomiota pois hatara sellaista evroshtaketnika.
  2. Se on harmoninen yhdistelmä kahdesta materiaalien vähentää merkittävästi arvoa tulevaisuuden tavoite, mutta luotettavuuden ja kestävyyden suunnittelu löytyy jokaiselle asiakkaalle. Jos teet aita kätensä, pienin rahoituskustannuksia.
  3. Ominaisuudet Tämän vaatimaton materiaalia, joka käsiteltiin Ruosteenestopigmentoituna koostumus on ostaja tai kymmenen vuoden ajan. Lisäksi se on täysin maalattu, se ei haalistu auringossa, joten kun se yhdistetään tiilestä tarjoaa yhtenäiset koostumuksen näennäinen luotettavuutta.

  Hinta aidalla evroshtaketnika

  Jos teet aita kätensä, on halvempi, koska kaikki kustannukset kohdistuvat yksinomaan hankintaan evroshtaketnika ja muita pintakäsittelyaineita. Tilattaessa joukkueen rakentajat maksaa lisäksi heidän palveluistaan ​​pystyttämällä portit. Jos puhumme erikseen siitä, mitä maksaa tämän materiaalin, metri ostajan on maksettava 50-80 ruplaa. Ratkaisevia tekijöitä ovat määriä ammattitaito materiaali valmistajan ohjeiden metallilevyn.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  1 + = 2