aita evroshtaketnika

Aidat evroshtaketnika

Kun henkilö päättää rakentaa talon, yksi tärkeimmistä asioista, jotka on kohdattava, on materiaalin valinta aidan. Tietysti olisi toivottavaa, että se oli kaunis, toimiva ja toivottava alhainen.

Ready aita evroshtaketnika

Evroshtaketnik - on erityisesti leikattu metallilevyt, joka muistuttaa muodoltaan puinen aita picket. Leveys kohdissa, tavallisesti 10-15 cm ja pituus levyt voivat olla peräisin puoli kolmeen metriä. Metallin pinta on peitetty erityinen Polymeerien koostumusta, joka suojaa metallin altistuminen ympäristötekijöille.

Niistä eduista evroshtaketnika voidaan tunnistaa:

 • Kohtuullinen hinta materiaali mahdollistaa lähes kuka tahansa ostaa sitä, riippumatta taloudellisesta tilanteesta;
 • Siistinä ulkonäkö vaikuttaa siihen, että aita käytetään kaikkialla. Materiaali soveltuu ottamiseen laitteessa ympäri taloa, jossa osa omakotitalon, toimistossa tai kauppa-alueella;

Aita evroshtaketnika metallisia elementtejä

aita suoritusmuodossa evroshtaketnika, jolloin saatiin

Laajan mahdollisuuksia sovelluksen evroshtaketnika sen markkinat kasvavat. Tämä edellyttää uusien sävyjä ja tapoja väritys (puun alla, kiven alla tai muita materiaaleja), sekä muotoja.

1

Menetelmiä aidan voi olla erilainen. Kun massa leikkausalueiden ohutlevy saadaan lähdöstä laatu on paljon pienempi kuin yksittäisten tuotanto kunkin osan. Tosiasia on, että ensimmäisessä tapauksessa, reunat saattavat näkyä shtaketin kolhujen ja purseita, johon voi leikata itse. He myös pilata tuotteiden ilmaantumista. Mukaan käyttäjien palautetta, lovia reunojen metallin kohdat evroshtaketnika - hyvin yleinen ongelma. Älä laiminlyö oikeuksiasi asiakkaana: ota yhteyttä myyjään kysymykseen korvaa pilaantunut materiaali.

värjäysmenetelmiä voidaan myös käyttää eri. Kun käytetään jauhetta maalaus menetelmä tiedot värjättiin molemmin puolin. Muissa tapauksissa shtaketiny pidettävä maalata vain yksi, kasvot, käsi, ja takapuoli on himmeä valkoinen. Hinta materiaali on huomattavasti pienempi.

Vaiheet asennus aita picket

Prosessin asennus aidan evroshtaketnika hieman erilainen asennuksen, muunlaisia ​​tyypillinen aita (levystä, puu, seulaverkkovälineet). Asennus tapahtuu useassa vaiheessa:

 1. Alustavassa vaiheessa sisältää materiaalivalintoja, laskennasta, valmistelu työkaluja.
 2. Siinä vaiheessa suunnittelun alueella on merkitty juoni.
 3. Jatkuva prosessi asennuskehyksen asetus vaihe pilarien ja poikittaistankojen.
 4. Viimeinen vaihe on vakiinnuttaa aidan runkoon.

Kunkin vaiheen käsitellään yksityiskohtaisesti.

Asentaa aidan evroshtaketnika, tarvitset seuraavia aineita:

 • Metallinen pyöreä tai profiloitu putken halkaisija on 6 cm, käytetään tukee. Se vaatii riittävän vahvoja c putken metallin paksuus on vähintään 2 mm. Jos taajuus asennuksen tuki - joka toinen metriä, tarvittava määrä putkia, on yhtä suuri puoli pituus koko aidan. Jos aita ei ole rengas, eli se ei rajoitu ensimmäiseen putkeen, sinun täytyy varastoida yhden ylimääräisen putken lopullinen tuki. Kun valitaan putken pituus on tarpeen ottaa huomioon, että 50 cm: se on maan alla;
 • Metalli profiloitu putken halkaisija 1,5 cm tai 2 valmistamiseksi poikkipalkkien. metallin paksuus voi olla pienempi kuin 2 mm. Se kiinnitetään koko pituudeltaan aidan kahteen riviin, niin kokonaispituus materiaalin tulee olla kaksi kertaa pituus aidan;

Esimerkki poikittainen poikkipuu putkesta

Usein asennusta, että jotkut materiaalia ei välttämättä riitä, vaikka se näyttäisi, laskelma oli tarkka. Joka tapauksessa kannattaa aina lisätä laskennallisia arvoja noin 10%, jotta ei olisi tässä tilanteessa. Parempi antaa materiaalia hankitaan marginaalilla, kuin se ei riitä.

Järjestelmä vasteyhdistelmä evroshtaketnika

Laskettaessa pituus aita ei pidä unohtaa saranoitu portti ja portin. Tukea niitä tulisi olla pidempi (ne täytyy kaivaa syvemmälle), ja putki itsessään on parempi ostaa suurempi halkaisija.

Asentaa aidat voidaan tarvita:

 • Lapiot tai poraa reiät laitteeksi tukea;
 • Tapit ja merkkijono merkitä alueelle;
 • Tasolla mittanauha;
 • Sähkölaitteet;
 • Rullien tai harjat maalaus alustan;
 • Bulgarian niiden levyjen kohdalla, metalli;
 • Ruuvimeisseli tai porata.

Kun kaikki valmistelutyöt voivat siirtyä suoraan asennukseen.

Paikkakunnalla aidan olisi merkittävä puinen tappeja. Ensinnäkin kulmissa ensimmäisen panokset on asetettu, ja lanka on vedetty niihin. Lankaa pitkin kerran kahdessa metriä tapit takoi maahan, joka asennetaan laakerit. Kohteen tapit kaivettiin kuopan syvyys 50 cm ja mitat 40 * 40 tai porata reikiä porataan puoli metriä. tukee asennusta taajuus voi olla erilainen, jos olosuhteet sitä edellyttävät. Joten, jos et voi ostaa pitkä risti vähintään kaksi metriä, ero laakereiden säästää koko poikittaisputket.

Kuoppia asennetaan pystysuoraan tukeen tasolla. Tämän testin jälkeen kuoppia täytetään soralla ja tiivistetään. Jos mahdollista, se on parempi käyttää konkreettisia kaatamalla säätiön tukea, koska tämä asennus menetelmä on paljon luotettavampi. Tässä tapauksessa ennen asentamista putket täytyy rakentaa hiekkakerroksen alareunassa kuoppia, ja sitten täyttää soralla pylväät pystysuoraan asennettu ja betonoidaan.

Asennus ja täyttämällä sarakkeet aita

ja kolmasosa voidaan levittää tarvittaessa, mutta tavallisesti riittää ja kaksi.

Sen jälkeen ylempi aukko on suljettu putken tukea tynkä. Jos löydät, eivät onnistu yksinkertaisesti hitsattu viestit pienet metallilevyt päälle, ja kulmat taitetaan, jotta vältetään vammat omistajille ja vieraat Villa.

Loppuvaiheessa asennuksen aidan on asennettu runkoon aidan. Kuten edellä mainittiin, se voidaan tehdä kahdella tavalla.

Ensimmäisessä menetelmässä shtaketiny asennettu etupuolella, ja rako on 5,2 cm leveä välissä. Toisessa tapauksessa shtaketiny asennettu porrastetulla tavalla molemmin puolin.

Esimerkki kahden- kiinnitys evroshtaketnika

Tarjoaa höylätty puu aita 40 m ruplaa

Aidan evroshtaketnika - hinta ja koko. Miten asentaa aidan metallia aitaa käsillään

Mitään yksityistä omaisuutta, onko se kesäasunto, kotitalous- tai puutarha, on välttämättä aidattu. Jotkut omistajat osti aidan prikaatissa ammattilaisten, toiset valitsevat alkeis metallin aitaa käsillään. Ajatus on hyvä, enemmän materiaali on korkealaatuista, pitkä käyttöikä.

Tärkeimmät kriteerit valittaessa viimeistely materiaalia aidan on pitkä käyttöikä, edullinen hinta, korkea kestävyys ja luotettavuus. Evroshtaketnik - tämä on erinomainen vaihtoehto puutarhurit ja puutarhanviljelijöille. Aita aaltopahvin sopii harmonisesti tahansa panoraamanäkymät, ja vaatimaton hoito, on halpa, käytännöllinen rakentamiseen aidan käsillään. Hänen esiintymisensä sopii sivustoja kaikenkokoisia, joilla on merkitystä suojelun kotitalouksien ja kaupallisia alueita.

Jos haluat suojata esikaupunkialueilla, joten luotettava ja tyylikäs aita, parempi materiaali vielä löydetty. Itse asiassa tämä metallilevyt jolla on standardit mittasuhteet. Mitat evroshtaketnika tuleville näytteille leveys saavuttaa 10 cm, kun taas pituus vaihtelee 1-3 metriä. korkeus yksilön valinta. Tällainen rakennusmateriaali erittäin siisti ulkonäkö, ja on vankka polymeeristä suoja galvanointi. Nämä luontaiset ominaisuudet tekevät siitä johtava myynnin suhteen "kestävyys - kustannukset kompromissi."

Evroshtaketnika aita käsillään

Jos tosissaan kiinnostunut tästä viimeistely materiaalia, on suositeltavaa tutkia valokuvan, näyttää aidan asennettu tulevaisuudessa. Sen jälkeen tutkitaan maaperän määrittää värimaailman, ostaa aaltopellistä mukaan juoksumetriä, tutkia yksityiskohtaiset ohjeet, miten tehdä portille evroshtaketnika omissa käsissä. Toimenpiteiden sarja on seuraava:

 1. Metallin profiilia putken halkaisija 6 tai 8 cm: leikata rungon identtinen segmenttien olennaiset mitat.
 2. Porata yhtä suuri syvyys maaperän reikään, jonka jälkeen ajaa niitä profiilin putken, joka muodostaa tällä tavoin tulevaisuudessa kolonnin pohjalta.
 3. Täytä soranottopaikka, varmistaa lujat tulevaisuudessa suunnittelussa. Suorittamisen jälkeen tämän vaiheen hoitoon metalliputkien ruoste estäjä.
 4. Jälkeen evroshtaketnik voidaan asettaa aidan, on toivottavaa valita metallilevyjen saumattu reunat tai leikata ne itsenäisesti.
 5. päälle aidan suunnittelu valittu erikseen, sekä etäisyys (rako) vierekkäisten evroshtaketnikami. Tällä riippuu tulevasta ulkonäkö portin.
 6. Kun asennus on valmis, aita voidaan maalata, alkaen sen perusta. lyhyt värjäys prosessi, mutta vaikutus kestää pitkään.
 7. Palautetta metalliaidat aidan täysin sopusoinnussa muiden viimeistely materiaalit, kuten kivi, tiili, puu elementtejä.

Asennus aidan evroshtaketnika

Ennen asennusta shtaketnye portit tarvitse laatia perusta. Uutuus on parempi olla jatkamatta innovaatiot modernin teknologian ja valitse klassinen asennus evroshtaketnika. Käyttää tätä järjestelmää, jotta mitkä levyt aaltopahvin asennuksen. Ensin kaivaa kuopan, asentaa puinen tapit oppaan on venytetty köyden.

On tärkeää määritellä sama etäisyys vierekkäisten segmenttien - sai keskeytetty puinen aidan maku. Sen sijaan tilapäinen osuus jää ainoastaan ​​luoda esikäsitellyn aaltopahvin paloja ruosteenestoainetta, mutta ei kuulu sen yhdessä muiden pintamateriaalien toimittaja. Jos sinulla on vaikeuksia, on suositeltavaa valita ohjeiden valokuvista.

Aita tiilestä ja evroshtaketnika

Photo siisti tavoite antaa hukkua lakeus World Wide Web, mutta itsenäisesti toistamaan tämän kauneus on hyvin ongelmallinen, varsinkin kokematon aloittelija. Kompromissi tulee aidan päässä tiili ja evroshtaketnika, joka soveltuu puutarhan omakotitalon, takapiha. Se on suosittu yhdistelmä kahdesta pintakäsittelyaineita, ja eri värejä auttaa saamaan ainutlaatuinen muotoilu niiden yksityisen omaisuuden. Tässä on hyödyllistä tietoa, jos on käsiteltävä evroshtaketnikom:

 1. Tiilet voidaan säädettyihin ruutukuvio, mutta useammin käytetään rakentamiseen ns "pilaria". Nämä pilarit näyttävät massiivisesti ja luotettavasti viedä huomiota pois hatara sellaista evroshtaketnika.
 2. Se on harmoninen yhdistelmä kahdesta materiaalien vähentää merkittävästi arvoa tulevaisuuden tavoite, mutta luotettavuuden ja kestävyyden suunnittelu löytyy jokaiselle asiakkaalle. Jos teet aita kätensä, pienin rahoituskustannuksia.
 3. Ominaisuudet Tämän vaatimaton materiaalia, joka käsiteltiin Ruosteenestopigmentoituna koostumus on ostaja tai kymmenen vuoden ajan. Lisäksi se on täysin maalattu, se ei haalistu auringossa, joten kun se yhdistetään tiilestä tarjoaa yhtenäiset koostumuksen näennäinen luotettavuutta.

Hinta aidalla evroshtaketnika

Jos teet aita kätensä, on halvempi, koska kaikki kustannukset kohdistuvat yksinomaan hankintaan evroshtaketnika ja muita pintakäsittelyaineita. Tilattaessa joukkueen rakentajat maksaa lisäksi heidän palveluistaan ​​pystyttämällä portit. Jos puhumme erikseen siitä, mitä maksaa tämän materiaalin, metri ostajan on maksettava 50-80 ruplaa. Ratkaisevia tekijöitä ovat määriä ammattitaito materiaali valmistajan ohjeiden metallilevyn.

Aita evroshtaketnika suojaavan ja koriste väri päällystetty

Melko äskettäin, perheen rakennusmateriaalit, joita käytettiin rakentamiseen aidat, täydennetään uudella alkuperäisessä muodossa - aitaa aaltopellistä. Itse asiassa, tämä materiaali on sama aaltopahvin vain tehtaalla leikataan yksittäisten segmenttien.

Se on sinkittyä kylmävalssatun ruostumattoman teräksen tuotannolle teräs kuten suuryritykset kuten ArcelorMittal (Belgia) ja ThyssenKrupp (Saksa). Evroshtaketnik näiden valmistajien poikkeavat korkea kestävyys ja luotettavuus.

Metalli aita, 0,5 mm paksuus on Sähkösinkitys määrä ei saa olla pienempi kuin 275 g kohti 1 m2 metalli- ja värillinen yksi- tai kaksipuolinen polymeeri maalaus, 25 mikronia paksu. Luotettavuus ja kestävyys evroshtaketnik tuota parhaat merkit profiloitu metallilevy. Sen käyttöikä on 40-50 vuotta, ja valmistajan takuu on 10 vuotta.

Tällöin sinun on tutkittava tarkasti ehdot yrityksen ostopaikat evroshtaketnik ikään sovittelijoina tietoisesti vähätellä takuuaika, tässä tapauksessa on olemassa riski ostaa huonolaatuisia materiaalia jäljitelmä kuuluisan eurooppalainen tuotemerkki.

Ulkoisesti metalli aita näyttää samalta kuin tavallista meille sen puinen vastine, mutta se on paljon vahvempi ja luotettavampi sitä. Toisin puu, evroshtaketnik aaltopahvin ei lahoa, ei vaadi ylläpitokustannuksia ja pitää sen ulkonäkö loppuelämän.

Väripaletin polymeerinen maalaus metalli picket niin rikas kuin väri- ja väri muotoisen metallilevyn. Esimerkiksi, voit helposti löytää evroshtaketnik puun alla, ja syykuviota viereisten tankojen ei toistu.

Tämä mahdollistaa paitsi täysin sovi aita evroshtaketnika valitun alue maiseman suunnittelu, mutta myös se koriste tai esikaupunkien sisäkenttä. Lisäksi jotkut yritykset valmistavat valmiita aidat valkoinen, täysin matkien klassinen puuaita.

Näin aidan evroshtaketnika onnistuneesti yhdistää perinteisen edut puuaita aitaa ja lakanat. Aita on valmistettu tästä materiaalista on niin kevyt ja herkkä, se ei luo suljetun tilan on hyvä ilmanvaihto eikä peitä sivustolla. Siksi pieniä alueita puutarha aidat evroshtaketnika erityisen merkityksellinen.

Shtaketny aita aaltopahvin on asennettu hyvin nopeasti. Et tarvitse mitään työkaluja muuta kuin tavallinen ruuvimeisseli. Koska yksittäisiä osia tällaisen aita asennettu aukot 3-4 cm, ilmanvastushäviöiden se on paljon pienempi kuin tavanomainen aita levystä. Siksi tuulikuormaan aidan paljon pienempi laite, joka poistaa tarpeen massiivinen Anturaperustukset.

Kaikki tämä vaikuttaa hintaan evroshtaketnika aita, mikä on huomattavasti vähemmän kuin kuuron aidan aaltopahvin. Voit tilata valmiiksi aita aita aaltopahvin, jonka hinta - klo korkeus 1,80 m - on vain noin 800 ruplaa 1 m2. Tässä tapauksessa, kurssi sisältää aidanpylväiden, ylempi koristelista, vaakasuora viiveitä, portti ja portin leveys 4,0 m. Aita evroshtaketnika avaimet käteen tulee valmiiksi pohjustettu ja valmis maalaus rungon ja pilarin.

Aidat aaltopahvista-aita voi olla kuuro. Hyvin alkuperäisen ilmeen aidan evroshtaketnika asennettu molemmin puolin porrastetusti.

Korkeus puolisuunnikkaan profiili elementtejä metalli picket on 20 mm ja leveys voi olla erilainen. Tyypillisesti se vaihtelee 70-115 mm. Leikkaus suoritetaan evroshtaketnika profiileja järjestyksessä, pidetään vakiona mitat 1,5, 1,8, 2,0 ja 2,2 m.

Tässä tapauksessa on parasta ostaa evroshtaketnik valmistajalta, koska suoraa kosketusta tehdas antaa enemmän joustavuutta itse valita aidan, mutta myös varmistaa tiukka pitäytyminen asiakkaan tarpeita ilman "rikki puhelin" välittäjinä. Tällöin hinta evroshtaketnika yksikkö on minimaalinen, mutta jos et, ja suurin osa pituuden aidan, voit huoletta luottaa erityiskohtelua ja alennuksia tukku.

Sauvat aidan aaltopahvin: mitä ne ovat, miten niiden asentamiseen. Lue artikkeli, kumpi vaihtoehto pilarit poimulevy on parasta valita ja mitä kukin niistä on etunsa.

 • Maalattu profiloitu näytteenottoon

  Vihreä, sininen, punainen, ruskea, beige ja muut perusväri profiilin levyt aidan. Esimerkki aita aallotettu kuviollinen mukaisesti kiven ja puun. Edut värillinen aallotettu saannin verrattuna sinkki.

 • Puolisuunnikkaan muotoinen levy puu aita

  Puolisuunnikkaan muotoinen levy puu aita - edut ja materiaalin käyttö. Miksi aita aaltopahvin puun alla on parempi kuin tavallinen puu aita? Lue artikkeli

 • oprofnastile.ru site - asiaa ja hyödyllistä tietoa Bent, sen asennus ja käyttö, ammatti vinkkejä ja askel askeleelta ohjeet puolestasi.

  Kaikki tekstiä aineisto tällä sivustolla on suojattu nykyisen lainsäädännön, joille on kaikki tarvittavat asiakirjat, mukaan lukien sopimus.

  Jos kuitenkin haluat jakaa joitakin kuvia lukijat, voit tulostaa sen. Tällöin sinun on annettava suojaamattoman artikkeli indeksoimasta hyperlinkin Etusivullamme, joissa materiaali on kopioitu. Yhtäältä resurssi voit sijoittaa enintään 5 merkinnät kopioitu tämän sivuston.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  63 − 54 =